Találatok a következő kifejezésre: Egy nőnek megalázó, (14 db)

Egy nőnek megalázó, ha a férfit a lábai előtt térdelve elégíti ki orálisan?

Én n? vagyok, de valahogy sosem éreztem megalázónak. A férfiakban ilyenkor van fels?bbrend?ségi érzés?

Legjobb válasz: számomra megalázó akkor, ha olyan férfi kéri, aki nem jelent számomra semmit (pl egyéjszakás, vagy csak szexkapcsolat), viszont ha olyasvalakivel teszem ezt, akinek bármit megtennék és érte létezem, akkor öröm, és nem megalázó 20/L

számomra megalázó akkor, ha olyan férfi kéri, aki nem jelent számomra semmit (pl egyéjszakás, vagy csak szexkapcsolat), viszont ha olyasvalakivel teszem ezt, akinek bármit megtennék és érte létezem, akkor öröm, és nem megalázó 20/L
Én õszintén bevallom, hogy van egy kis felsõbbrendûségi érzés benne, és ez nagyon jó, még inkább izgatóvá teszi az egészet. Közben. Utána viszont egy cseppet sem változik meg emiatt a véleményem a lányról, ugyanakkora rajongással és tisztelettel övezem, mint elõtte. 24/F
Én lány vagyok. Engem zavar hogyha a párom térdel elõttem, én meg állok és úgy nyal ki, mert nekem ettõl felsõbbrendûségi érzésem van, meg mintha megaláznám õt. És én sem szeretném úgy lesz*pni, hogy térdelek elõtte.
és akkor mikor téged nyallak akkor azon elmélkedsz hogy" : ezaz ez a póz most neki megalázó! jujj mien jó érzés felsõbberendûnek lenni!" mert én szopatásnál sem erre gondolok...hanem arra hogy "aztaku*rva! imádlak bébi! "
12:41 férfiak annak élik meg..lásd feletted író:/
12:26 Mert a pornóban ezt a megalázásért teszik, gondolod a való életben is?
Még nem szoptak le sehogy, de valószínûleg lenne felsõbbrendûségi érzésem ami dobni is az élvezeten.
12:20 jaj persze, hogy nem éreztek..mikor a p. filmek végig azt mutatják, hogy a nõ van alárendelt helyzetben, csak jól megdugják aztán eldobják, mint egy használt pzs-t. soha sem elégítik ki a nõket vagy nagyon ritkán(és amelyikban ki is elégítik az nem p.film hanem erotikus film, tudni kéne a kettõ közötti különbséget) annyiról szól az egész, hogy bevágnak valami nyomi sztorit a csaj szopni kezd vagy épp jó erõsen szopatják, semmi nyalás a nõ részére, aztán megdugják, megint szopás és egy jó kiadós arca élvezés.. és még csodálkozol, hogy sok nõ megalázónak érez sok mindent, mikor a férfiak a pornóból tanulnak???
12:20 kölcsönösen?? ezek szerint te nem láttál még p. filmet..a nõket alig vagy soha sem szokták kinyalni!!!
lányok lányok.... a média... azért mert a pornófilmben ( amit elvileg ti sose néztek ) a férfi elõtt "megalázkodik " a nõ ( amit amugyse értek , ez az egész hülyeség, hiszen kölcsönösen kielégítik egymást és kész, a nõ csak színészkedik ) szóval nemtudom miért, de ezekkel a megalázós kifogásokkal igen feltudjátok húzni a fiukat... a lényeg, hogy énse érezném magam megalázva, ha a nõ állna és én ugy nyalnám, akkor ez mér lenne baj... ha szeretsz vkit, és eljuttok igáig, akkor megsem fordul majd ez a fejedben. kedves utolsó szerintem te még be sem érettél az ilyen dolgokra.. és fiuként mondom, hogy nem NEM nem NEM érünk semmien felsõbbrendûséget ! éppen ezért nem értem, hogy miért akarjátok megmagyarázni, amit sok esetben nem is létezik ! hiszen kölcsönös odaadásról van szó!
nekem megalázó, sohasem fogom csinálni senkinek..nem alázkodom meg, hogy ott térdelek elõtte akármennyire szeretem is. és persze, hogy van felsõbbrendûségû érzésük..nekik mindig van:/
Számomra akkor lenne megalázó, ha 1) olyannal csinálnám, akit kevéssé ismerek és 2) ha a pasi "használni" akarna, értsd: a fejemet ráhúzná a farkára, vagy érzelemmentesen instruálna, stb. jah, és 3) ha nem lehetne vele megértetni, hogy hol vannak a határok (pl. szépen kotont húz a végén a farkára, és abban megy el)
Számomra nem megalázó, ha az lenne nem csinálnám, és am meg nem tudnak rámeröltetni semmit (normális esetben persze)
Igazábol nem is az hogy megalázó. Ez nem jó szo rá. Inkább igen a felsõbbrendúség érzése. De ha nem csak szex kapcs. Vagy egyéjszakás akkor nincs vele baj mert hát a vannak olyan pózok is ahol a fiuk nyavajoghatnának hogy megalázák õket. Ráadásul aki még nem próbálta az honnan tudja hogy nem élvezné? Attol hogy ismeretlenül bizonyos dolgokat elítélnek még nem jelenti azt hogy ha olyannal csinálnák akit szeretnek és fontos hogy jó legyen neki örömetszerezzenek neki akkor legalább egy próbát meg ér. Végülis akkor lenne baj vele ha fûvel/fával... De akkor ne is szexeljetek mert megalázó hogy belétek hatolnak a fiuk meg mert a szerszámukat a csajok élvezkedésre használják:D l/19

Egy nőnek nem megalázó, ha orálisan elégiti ki a párját?

11 hónapja van barátom, és minden oké a szex-szel. Orálisan is szoktuk egymást izgatni.

Legjobb válasz: Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????

Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????
Ha mindketten akarják, akkor miért lenne megalázó? Ezt csak a maradi gondolkodású emberek mondják! Mint azt is, hogy kutyapózban milyen megalázó és kiszolgáltatott a nõ! (Akik így vélekednek, azt sem tudják mi fán terem a jó szex!) Nekem személy szerint a kedvencem!
Közel sem megalázó. inádom látni amikor a barátom élvezi amit csinálok. Sokszor mondja is, hogy isteni. meg ijesmik, ugyhogy az lenne maglázó, hogyha amit csinálok azt közömbösnek veszi. de ez nekem az egomat inkább növeli
Szerintem is a legjobb dolog, amikor láthatod, hogy életed szerelme élvezi azt amit csinálsz neki, legyen szó bármirõl...becsukja a szemét, mosolyog, és egyszerûen te már azt élvezedmhogy láthatod õt így...én így vagyok ezzel...de mindenki más.Szerintem nem megalázó.
hát nemtom nah.. az én barátom azt mondta hogy nem birna a szemebe nézni ha én megtenném neki... a szexben a kutyapózt imádjuk... meg minden extrémet kipróbálunk..de az orállal õ igy vélekedik... nemmintha én nagyon akarnám...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Csak kiváncsi voltam hogy ki hogy van ezzel.Én szerintem a kutya póz a legjobb:)
Figyelj már! Ha már itt tartunk: egy pasinak nem megalázó, ha kinyalja a barátnõjét? Ennyi erõvel!
NEM MEGALÁZÓ!MI A BARÁTOMMAL VAN AMIKOR NAPONTA 2-3SZOR ELJÁTSZUK AZ ORÁLIS SZEXET, ÉS CSAK ESTE FEXÜNK LE...ÉN RÉGEBBEN MEGALÁZÓNAK HITTEM HA MEGFOGAT KÉT KÉZZEL A FEJEMET ÉS ÚGY CSINÁLTAM NEKI, DE MA MÁR ÉN MONDOM NEKI, MERT TELJESEN BEINDULOK ETTÕL!:)
Ha idegenkedsz tõle, vannak pozíciók, amelyek jobbak: fektesd a hátára, és vedd a kezedbe az... irányítást (is). Oldalról helyezkedj el... akkor tudja simogatni mondjuk a melled közben. Ez így egyáltalán nem megalázó helyzet. Nézz a szemébe idõnként: ettõl is teljesen beindul :-)

Miért megalázó egy nőnek az 'análszex' a 'szopás' (bocs ezért a megfogalmazásért) illetve a, ha 'kinyalják'?

Azért kérdem,mert szerintem minda három dolog beletartozik a szexbe ill. a szeretkezésbe.

Legjobb válasz: Én szerintem nem megalázó,mert mind3 az örömszerzés kategóriájába tartozik bele :D csak olvastam egy kérdésben,h "mennyire megalázó az anál egy nõnek"

A kérdező hozzászólása: Én szerintem nem megalázó, mert mind3 az örömszerzés kategóriájába tartozik bele :D csak olvastam egy kérdésben, h "mennyire megalázó az anál egy nõnek"
Ez annyira jó :D Mindenki hajtja a maga igazát. Az is aki szereti a nyalást, szopást, anált, az is aki nem. Nem hallottátok, hogy minden ember más és más? Miért ne lenne normális az aki nem szereti ha kinyalják? Hadd legyen már az õ dolga, nehogy amiatt szorongjon szegény, hogy néhány szétnyalt, seggbeb.szott tahó lehurrogja. Van aki ezt szereti, van aki azt, a harmadik mindet szereti, a negyedik meg a misszionárius pózt szereti (csak). Ettõl még mindegyik normális, vagy nem?
én nemazért nemmegyek bele análszexbe, mert megalázó, hanem mert vhogy nem visz rá a lélek, az nemoda való:D a kinyalás nem megalázó, és a szopás sem. egyesek azért tartják sztem megalázónak, mert a pornófilmek máshogy mutatják be a szopást, az egész pornónak olyan fílingje van ahol a nõ csakegy segédeszköz, és ezért tartják megalázónak. szerintem...
Aki az orálsexet fõleg a kinyalást megalázónak tartja az még biztos nem élte át egy jó partner mellett! az anál téma már más mert az a lyuk nem arra való de mégis sokan ûzik azt a formáját is!
egyre nagyobb változásokon megy keresztül az emberiség. míg régen elég volt szeretkezés közben egy lyuk, most már mindenhova dugdosni akarják. egyre több panasz érkezik, a prostiktól, mennyire különös és beteg dolgokat kérnek az emberek. az anál is a prostiknál és a pornófilmeknél indult, aztán már haza is vitték. egy nõ nem tud elélvezni anál közben. kivéve, ha máshol is simogatja magát. akkor meg miért kell s..be k..ni?
Miért lenne egy nõnek ez megalázó? Sztem örömet lehet neki okozni a "kinyalással" Miért szted nem? Ha élvezi a "Szopás" és szeretné viszonozni párjának az élvezetet akkor miért lenne megalázó neki?:O
Én pasi vok, az análszexet nem szeretem, de a csajom érdekes módon szereti, és hát mivel akarja ezért csinálom neki, nemtom mi a jó abban, de ha akarja mér ne csinálnám.Nyalni viszont nagyon szeretek.
Egyik sem megalázó, csak páran nem szeretik. Análszex-be nem hiszem, hogy belemennék. Viszont imádom, amikor ujjazás közben kinyal és szopni is megszerettem a mostani barátom mellett. Ez is, mint majdnem minden, egyénfüggõ. L, 18
K.úrjanak seggbe aztán megtudod mi az örömszerzés egyik formája... :DD
ki mondta, hogy megalázó?
a fiúknak kukijuk, a lányoknak punijuk van. a melegek khasználják azt az egy lyukukat, ami van nekik. nade nemáááárrrr!!!!! egy nõõõõõõt minek seggbe k..ni!!!! ezzel az erõvel akár pasival is szexelhetnééél!!!!
szerintem meg túlságosan pornón nõsz fel... "Én szerintem nem megalázó, mert mind3 az örömszerzés kategóriájába tartozik bele :D" ne felejtsd el, hogy akiket seggbe tolnak, a lányok/nõk felének még mindig csak tûrés, vagy kisebb szenvedéssel jár.. szerinted mi élvezetes abban, hogy úgy érzed folyamatosan wczel? oké, van aki élvezi bár a mai napig nemtudom felfogni hogyan (igen, énis próbáltam, többször) a nyalás teljesen más téma, az tényleg a mi élvezetünkre koncentrálódik. szopás meg, még mindig van olyan aki elutasítja, de természetesen mamár ugye ezis elvárás..
"Mert ez nekem nem jön be." Másnak meg a szopás/nyalás nem jön be? És? Attól még normális. Nem értem miért így fogjátok fel...
Lehet hogy azért tartják megalázónak, mert nem tudják milyen és azt hiszik olyan mint a pornóban. Na az tényleg megalázó szerintem. Az nem normális már ha valakinek a nyalás megalázó. A szopással sincs semmi bajom. Csak ne kelljen a pasi elé térdelnem, meg ne rángassa a fejem és a hajam ahogy a pornóban látja és ne nyomja le a torkomon, és akárhová élvezhet csak a fejemre meg a számba ne. Mert ez nekem nem jön be. Az anál meg valahogy nem izgat még a gondolat sem... De talán kipróbálnám egyszer, ha nagyon akarnánk.
az anált soha a büdös életben nem próbálnám ki. amúgy hosszútávon káros is. 13/f
nekem nem megalázó az orális szex, de az análistól tartozkodom.
Én azon a véleményen vagyok, hogy bármire képes vagyok a szerelmem boldogságáért! Ha neki az kell, "szopok", de csak mert szeretem és megteszem neki, hogy boldog legyen! Viszont nem engedem az olyan dolgokat, mint, hogy "kinyaljon"... :S Nekem az a megalázó, hogy én ott csak fekszem, Õ meg ott a lábamközt... :/ Nem tetszik már maga a szituáció sem. :/
A kérdező hozzászólása: jól beoltott az egyik srác :D jó akkor az anált felejtsük el :D akkor nem tartozik bele az örömszerzésbe xD
Ha te borítod fel õt, föléhajolsz, és te irányítasz mindent - akkor egyáltalán nem megalázó. Olyankor õ teljesen passzívan heverhet... nem is nagyon illik mást csinálnia (ha oldalt vagy, akkor közben simogathat téged is, ill. lehet 69-es pózban is). Ha idegenkedsz tõle, akkor próbáld meg így.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nem úgy tûnik. De akkoris... ez olyan megalázó! Míg valaki "általánosságból" ezzel oltja a haverjait, addig egy nõ belegondol és... undorító kijelentés ez fiúk! Egy nõnek ez megalázó. Utolsó elõtti: én tutira nem pontoztalak le.
A kérdező hozzászólása: Igaz... legjobb védekezés a támadás. köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Egyébként a konkrét kérdésemet lenne érdemes elolvasni és arra válaszolni, hogy mi annak az oka.
Ez a "Kapd be", "Nyald ki" beszólásos dolog, tulajdon képpen csak szleng, kb. ugyan olyan mint ha azt mondanád valkinek, h "Menj a fenébe", vagy "Haggyál békén"stb. Az ilyen dolgokra sokszor rá se kell hederíteni, annyira mindennapos dologgá vált, mint a "Szia", vagy a "Jó reggelt"!
1) Szerintem ez csak egy rosszul rögzült frázis, semmi egyéb. Régebben a "nyald ki" volt ugyanilyen, és a fenékre vonatkozott, és nem hiszem, h komolyan gondolták volna. 2) Én nem vágyom rá, hogy a barátnõm arcára élvezzek, szegénynek biztos nagyon kellemetlen lenne.
Vannak pózok, ahogy nem megalázó. Ha a párod nem megalázni akar, akkor úgy kell megpróbálni. Amúgy a viselkedésén is látszik. És persze tényleg csak akkor tedd meg, ha te is szeretnéd. Ezzel hatalmas örömet tudsz okozni neki - de akkor nem éri meg, ha közben te rosszul érzed magad. Ha pedig idegenkedsz, akkor azt javaslom, hogy addig menj el, amíg még jó: pl. csókold meg, vagy csak egy pillanatra... ahogy gondolod.
Ez egy érdekes kérdés. Persze azt soha nem dobta még fel senki, hogyha egy srác szájjal elégít ki egy lányt, akkor arra vajon miért nem lehet azt mondani, hogy megalázó? De ha egy lány ugyan ezt teszi egy sráccal, akkor az megalázó. Egyébként ezzel kapcsolatban a legtöbb csaj sosem az igazat mondja el, csak akkor ha már elég régóta együtt kavartok.
Te még ezek szerint sosem vágytál arra, hogy a párod igazán közel kerüljön hozzád? De visszakérdezek, miért van az, hogy ezek a nõk viszont nem érzik megalázónak, ha õket nyalják ki? Én igenis imádom, ha szájjal kényeztet a barátnõm, ha Te pedig megalázónak érzed, akkor csak sajnálni tudlak Téged is és a barátodat is.
Ja és még annyit hozzá tennék, hogy nálunk a barátnõm akarja kipróbálni, hogy milyen az, ha az arcára verem. Tudod, normálisan, a szexben, az is örömet okoz, ha a másiknak jó.
JA! SZOPJÁL LE, EZT GYAKRAN A FÉRFIAK IS MONDJÁK EGYMÁS KÖZT, DE NEM HOMOKOS/CSALÁDOS/ EGYIK SEM. EZ EGY IEN MONDAT: MONDJUK PL. HA FELBASZ VALAMIVEL EGY KOLLÉGA STB. DE EGY CSAJNAK IGY NEM ILLIK MONDANI, MERT AZ TÉLLEG MEGALÁZÓ!!! ANNAK UGY ILLIK MONDANI: DRÁGÁM, KÉNYEZTESS MÁR SZÁJJAL AMIG A KÖNNYEM KI NEM CSORDUL...MÁRMINT OTT LENNT!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, kösz, hogy megosztottad velem.
a kérdésedre nagyon egyszerû a válasz, a "megalázó" lehet izgató is, mindkét fél örömére. Ennyi.
kab be
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
na akkor témánál vagyunk!!! szopjon le aki lepontozott!!! errõl beszéltem, nem tudom miért kell 0 ismétlem 0 %-re lepontozni?! pedig az igazat irtam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Korrekt válasz volt.
A kérdező hozzászólása: De azt mondjátok meg, hogy akkor miért "szopatnának le" mindenkit, akivel bajuk van? Annyiszor hallottam már, hogy "szopjon le" vagy "kapja be a f...omat". Jaaa, ilyen helyzetben már megalázó, de egy nõvel szemben viszont nem. Éééértem. Kicsit paradoxon, de mindegy. Az arcraverés meg... na no comment!
Szerintem ez majdnem ugyanaz, mint a macsó vs. k.rva kérdése. Soha nem lesz 100%-os a nõi egyenjogúság. :D Na meg még az ilyen excsajok.hu-s bejegyzéseket imádom, mikor mindennek elhordják a csajt, hogy mindenkit lesz.p stb... de amíg õt sz.pta, nem zavarta. :D

Megalázó egy nőnek ha egy pasi az arcára élvez? 22/F

Azért kérdezem, mert volt olyan barátn?m akit nem zavart (vagy nem mondta) és volt aki undorodott t?le, de én meg izgatónak találom, de nem akarok barátn?mnek kellemetlenséget okozni.

Legjobb válasz: Jézusom, dehogy beteges. Ilyen eszedbe se jusson. A szexben mindent szabad, ami mindkét félnek jól esik. Szóval van egy kis vonalacska mindenkinek, hogy meddig hajlandó elmenni.. Van, aki bevállalós és van, aki prûd. És persze az arany középút. Én úgy gondolom, hogy ha már szex, akkor igazi szex legyen, arcraélvezéssel, és mindennel, ami csak belefér. Nekem nem megalázó, de másnak meg az. És emiatt nem szabad senkit sem elítélni.. Ezért izgalmas az élet.

Jézusom, dehogy beteges. Ilyen eszedbe se jusson. A szexben mindent szabad, ami mindkét félnek jól esik. Szóval van egy kis vonalacska mindenkinek, hogy meddig hajlandó elmenni.. Van, aki bevállalós és van, aki prûd. És persze az arany középút. Én úgy gondolom, hogy ha már szex, akkor igazi szex legyen, arcraélvezéssel, és mindennel, ami csak belefér. Nekem nem megalázó, de másnak meg az. És emiatt nem szabad senkit sem elítélni.. Ezért izgalmas az élet.
Van benne kicsi bdsm:) de nem megalázó! Imádnivaló, fantasztikus érzés! (L)
Egyénenként változó szerintem. Én pl megalázónak tartom. Barátnõm is. Akkor már inkább szájba, az arcra, orrba, szembe, szájba... elég gáz. Inkább tartsa a szájában, nyelje le vagy hagyja kifolyni a farkam mellett, de ne hagyja abba a szopást h az arcára lehessen verni. 22/f
Szerint is nagyon megalázó... én biztos hogy nem hagynám, vagy ha mégis megtörténne akkor szólnék a barátomnak , hogy ezt ne így csinálja...
Szerintem elég megalázó... de ki hogy gondolja.
Én hányok tõle és sosem engedném a páromnak, bármennyire is szeretné. Én megalázónak tartom. nem a qrvája vagy prosti vagyok, hanem a párja, akit tisztelnie kell. Engem undorít, de ez csak magánvélemény. Leghelyesebb, ha a párod kérdezed, õ hogy vélekedik errõl.
Ez az egész megalázó és gusztustalan, akárhova folyatja is.Meg van annak a rendes helye, csak a szexuálisan túlfûtöttek élvezik.De ez nem tarmészetes.
21:32! Egyet értek!
megalázó. de mint köztudott, vannak nõk, akik szeretik ha alázzák õket..
12:59 Igen lehet kiegyensúlyozott a kapcsolat meg szerethet is, de nagyon ritka az olyan ffi aki ezeket a dolgokat nem szereti, és mivel Te kis finnyás undorodsz tõle, nem is fogja erõltetni, mert szeret, ahogy írtad is, de mivel neki izgatja a fantáziáját, elmegy és keres olyan NÕT aki ezt megteszi számára ÉLVEZETTEL és persze hozzád megy haza, mert te kis frigid fõzõl nés mosol Rá, persze, h harmonikus a kapcsolatotok....:)
Már bocsi, de aki szereti a párját, az nem csalja meg és nem keres mást, hogy kielégítse minden szexuális vágyát! Létezik kompromisszum is meg arany középút.
13:52 Férfiak között dolgozom nagyon régóta, sok dolgot tudtam meg róluk/tõlük...A legtöbb "boldog" kapcsolatban él, de amit otthon nem kap meg máshol keresi, hidd el :) , ez van! És véleményük szerint ez nem megcsalás, mert érzelem nélkül dugnak más nõkkel akiknek pl lehet az arcára szájába stb élvezni, de a kis párjukat szeretik...
én például a párom szájába se élvezek. tudom hogy csak azért erõlteti mert hogy nekem jó lenne de ha õ nem szeretné akkor én nem fogom erõltetni. és nekem eszembe se jutna máshoz menni azért hogy a szájába élvezzek mert hát nekem ilyet senki nem tudna nyújtani mint párom.
14:09: tökéletesen egyetértek veled. legtöbb pasinak megvan a párja, szereti õt , szül a nõ neki pár gyereket, elvannak, aztán sokszor ENNYI. Ellaposodik, rutinszerû, de kényelmes életük lesz. Nõ boldog, mert van egy férje, van gyereke, van hol lakni, kocsija, és munkája. Ennyi mellett már nem gondol arra, hogy a szex is jó és változatos legyen. Pasi meg meg a farka után. nem prostihoz, hanem szeretõhöz. A szeretõ elfogadja úgy ahogy van, szexuálisan és érzelmileg. Ilyenkor a pasi teleélvezi száját, arcát, mellét, fenekét, amijét csak lehet, aztán hazamegy, harmadnapra megdugja asszonyát és a puncijába élvez. Majd ismét megy a szeretõ szeretõhöz. MInt egy körforgás.
Azért lennék frigid meg prûd, mert egy adott dolgot épp nem szeretek? Ez nem azt jelenti, hogy más "extra" dolgot nem tennék meg a szexben. Azért, mert valakiben vannak gátlások, vagy mert csak bizonyos határok között élvezi a szexet, még nem maradi és ósdi felfogású. Mitõl jobb az, hogy hányok a dologtól és a párom kedvéért megteszem neki azt, amit utálok? Nem hinném, hogy bármelyik pasi élvezni tudná, ha látná, hogy a párjának semmi kedve az adott dologhoz, netán az undor rá van írva az arcára. Nem hinném, hogy ezt bármelyik pasi is izgatónak találná. Na szerintem ez a megalázó. Miért jó szenvedni látni a szeretett párod és azzal a tudattal élvezkedni rajta, hogy csakis a te kedvedért csinálja? Hát akkor mi is az értelme az egésznek? Azt kell csinálni, amit MINDKÉT fél élvezettel csinál, ez a lényege a szexnek. EZ egy adok-kapok játék, nem arról szól, hogy vmelyik fél kiszolgálja a másikat, csak azért, mert a másikat az adott dolog izgatja. Attól, hogy nem megy bele mindenbe az ember, amit a párja kér, attól még szeretheti maximálisan a párját és kiegyensúlyozott lehet a kapcsolat.
Megalázónak egyáltalán nem megalázó, ha mindkét fél benne van, én szeretem, ha a párom az arcomra, mellemre...stb veri. Bírom a kis frigid nõket, akik mindenere csak "fújogatnak", na ezek azok a nõk akiket megcsalnak...nem tudnak semmit nyújtani csak szétteszik a lábukat, mert "muszáj", nem élvezik a szexet semmilyen formában, csak tudják, hogy néha hanyat kell vágniuk magukat, de a pasik 99% igényli az orális és durvább dolgokat, úgyhogy máshol fogják keresni ezt a fajta boldogságot, de a lényeg, hogy titeket frigid nõcskék tisztelni fognak, hahahaahahahah
Szerintem nem kellene olyan nagy feneket keríteni a dolognak. Én nem tartom teljes értékû szexuális tevékenységnek, vagyis nõként semmi izgatót nem találok benne.Van aki élvezi, van aki nem, én az utóbbiak közé tartozom. Semmi problémám nincs azzal ha valaki ezt mûveli a párjával, csak engem hagyjanak ki:)
nekem majd az összes csajom követelte, és nem tûnt úgy, hogy szeretik magukat megalázni.
Kinyitottad ezzel a kérdéssel a pofonosládát. :) A dolog ellenzõinek: tessék már végre két dolgot megtanulni-elfogadni. 1. Nem vagytok istenek, nem az a jó/helyes, amit TI annak gondoltok. Az nektek jó, nektek helyes. Másnak meg más. Ergo kijelenteni, hogy gusztustalan, megalázó, az NEM helyes. Legfeljebb NEKTEK gusztustalan és megalázó. 2. Megalázó az lehet, AHOGYAN csinálják. Ha a pár mindkét tagja kedveli ezt a játékot, akkot semmi megalázó nincsen benne. Természetesen nem úgy kell(ene) csinálni, mint ahogy azt a mai zs kategóriás ócska pornóban látni lehet. Nem azon kellene szocializálódni! Soha nem értettem, hogy azok, akik ellenzik, miért jönnek egybõl az ilyen kérdésekre és azonnal hangoztatják, hogy ez beteges dolog... Anyám... Aki így gondolkodik, az beteges és korlátolt szerintem. Ami mindkét félnek OK, azt szabad, az jó. Az helyes. Ha egymás hátára akartok szarni, mert az jön be, akkor nektek az a helyes. Nekem nem jönne be, de azért nem jövök leugatni. A hangosan ellenkezõk intoleráns barmok, nem kell belük foglalkozni. Ez persze nem vonatkozik arra, aki normálisan kifejti, hogy Õ nem szereti. Azt ugyanúgy el kell fogadni.
megalázó annak aki megalázónak érzi. aki nem érzi annak, annak nem megalázó. ilyen egyszerû. én nem mennék bele ilyenbe mert engem kicsit sem izgat a gondolata és nem hiszem hogy élvezném. de aki élvezi és azért csinálja, mi azon a megalázó hogy valaki azt csinálja amit élvez? valójában csak az a megalázó amikor a nõ azért megy bele mert a párja azt akarja, és õ valójában nem élvezi vagy esetleg zavarja is a dolog, de csak a srác miatt belemegy. na ez megalázó, de az ilyen nõ hülye, szóval úgy kell neki. különben ha valki izgatónak találja (és a párja is), akkor minek azzal foglalkozni hogy mi mások véleménye? ez csak a két emberre tartozik. miért fosztaná meg valaki magát/magukat az élvezettõl csak azért hogy mások véleményének/elvárásainak megfeleljen? szóval ja, mindenbe bele lehet menni amit mindketten akarnak. de én sosem kérném semmire a párom, amit õ nem igazán akar. és nem is csinálnék semmit ami nekem kellemetlen de a páromat izgatja. persze õ sem kérne ilyet soha tõlem. döntse el az ember hogy a szexet szereti jobban vagy a párját. 20/L
Uram, atyám , miket írkáltok... Már miért lenne megalázó?? Én imádom, és hagyom, ha neki jól esik, én nagyon szeretm a barátomat, bármit megteszek neki, mégis tisztel, eszébe nem jutna azt gondolni rólam, hogy "prosti", vagy ilyesmi... Ez egyáltalán nem undorító, vagyis, ha úgy szerted a barátodat, mint én, nemhogy elundorítana, de várnád, hogy mikor... De nem csak ezt szoktuk, ezer féle dolgot szuktunk csinálni, és nagyon élvezem, nekem az a legjobb, ha együtt vagyunk, semmi más nem érdekel az életben, ilyet, meg hogy az õ spermájára azt mondanám, hogy "undorító".. Hát SOHA! Imádom õt, mindenestõl! Szóval, ha hasonlóan viszonyulnátok a párotokhoz, ilyet nem írkálnátok! 22 L
A kérdező hozzászólása: Nem várom el tõle, de nagyon örülök neki, ha megengedi mert én szeretem vagyis izgatónak találom mikor folyik le a melleire... :$
A kérdező hozzászólása: Akkor végül is beteges, hogy én erre izgulok?? :S
én undordom tõle

Gang-bang Facials? Mikor sok pasi egy nőt kefél, és általában a végén a nő arcára élvez. Sok nő megalázónak találja. Sokan az elejét szeretnék hogy sok pasi kényeztesse őket. De nektek fiúk lányok mi a véleményetek erről? ! Kort nemet írjatok!

persze a pasik álma hogy egy bomba n?t közösen keféljen.majd a végén az arcára élezzenek.nem minden csaj szereti a sperma áradatot.de vajon hány n? volt ilyenbe része?bár lehet hogy egyszer kipróbálta és utána soha.de az is lehet hogy gyakran jár ilyen gang-bang bulikba.

Legjobb válasz: ez undorító...de tetszik is,ezért én is megnézem...

ez undorító...de tetszik is, ezért én is megnézem...
Csaj vagyok, eljátszottam már a gondolattal, de kettõnél több pasival nem vállalnám be a szexet soha. A ffiak viszont (barátaimból kiindulva) nem szeretik ugyanazt a nõt dugni egyszerre, "Undi ha összeér a zacsi!". Szóval ez maradjon a pornósokra. 24L
nekem bejönnek az ilyenek.. meg a GGG filmek
hat mondjuk azert aszt tarzsd figyelembe hogy azert elter a valosagtol a sexvideo mert azoknak az a munkaja es azoknak ugy van a szerzodesukben hogy barmilyen sexjelenetet megcsinalnak sok pezert es lehet hogy egy csaj epp eszt a fajta sexet nem szereti es megcsinalja mert kap erte egy csomo penzt mondjuk jo vanak lanyok akik megcsinalnak de eszt meg megertem csak a pasikat nem akik megcsinalnak egyszere harman verik a farkukat a csajba meg a csajra szerin tem ezt a meleg csavok csinaljak en nem csinalnam
"aszt, tarzsd, eszt" Ezt komolyan gondoltad?
Nekem volt hasonló élményem, igaz csak cumi..de az is egy élmény volt. 17/F
leírnád kicsit bõvebben, l hogy mentél bele, rábeszéltek, vagy te voltál rá kíváncsi.. hányan voltatok, tetszett mindegyik fiú, vagy jó volt mindegyik? mind a szádba, vagy csak az arcodra ment, milyen volt az elején, és a végén az érzésed. Utólag is jól esett, nem bántad meg, vagy kifejezetten örültél, hogy kipróbáltad, csinálnád még???
A kérdező hozzászólása: http://xhamster.com/movies/2434501/cumshot.html
valahogy az én barátom is megalázónak tartja.azzal a nõvel pl akit szeret, nem képes orálisra, illetve elhúz onnan, stb. ritka egy ilyen srác, aki tisztel ízig vérig egy nõt :)
"valahogy az én barátom is megalázónak tartja.azzal a nõvel pl akit szeret, nem képes orálisra, illetve elhúz onnan, stb. ritka egy ilyen srác, aki tisztel ízig vérig egy nõt :) " Elárulom neked, hogy a pasid nem tiszteletbõl nem csinálja/hagyja, hanem mert beteg! Mert akkor k...rvának gondolna. Vajon miért is? Mert már így is annak tart... Csak gondold végig!!! De amíg ezt te nem érted, nem tartod õt egy nyomorék tetûládának, és nem küldöd el a halál f...szára, addig te sem vagy különb nála!
már volt itt ilyen téma párszor. Volt amiben a kiscsaj mondta, össze akart barátnõjével gyûjeni 10 srácot, de csak pár jött össze... írtam, én pl benne lennék, de semmi válasz. Nekem is bejönnek a GGG filmek, amcsik meg nagyon nem. Bár van egy csaj Audrey Hollander, neki nagyon szaftos izgi filmjei vannak , egyikben , ahol cserkészes ruciban kettõjüket sok pasi dugja, nagyon jó, különösen a második fele a filmnek. Kár, hogy kevés csaj próbálna ki ilent, de egy hirdetésre jelentkeztem én is, egy pasi szervezte a barátnõjének, csak jó messze tõlem. Mert a barátnõje nagyon szereti, ha jó sokan b.sszák. Nagyon elmentem volna pedig... de aztán pont kibékülõben is voltam a barátnõmmel, meg ilyenek. Most már sajnálom, hogy nem mentem el. http://www.bangyoulater.com/gangbang/53961/audrey-hollander-.. http://www.nudevista.com/?q=audrey+hollander+gangbang&s=t
Lány vagyok, én kipróbálnám ezt de max 3 pasival. nagyon kiváncsi lennék rá, csak a mostani partnerem nem vevõ erre, sajnos :)
Lány vagyok, de mindenféle sperma az arca dologtól tartózkodok..oké, ha rámegy véletlenül rendben van, de normális esetben szerintem ez undorító (jójójó..tudom jót tesz az arcbõrnek blabla)..nem próbálnám ki, pedig egyáltalán nem vagyok prûd :) Csak aminek megvan a helye, annak megvan a helye. 21/L
Kipróbálnám, izgat. (Persze függ a csajtól is és attól is, hogy kikkel dugnánk.)
Azert szerintem ez az egesz eleg undorito es eleg szomoru, hogy ide fejlodnek az emberek. Nem mintha en nem neztem volna ilyet, de gondold el milyen lesz amikor a nok nagy szazaleka jut el oda (mondjuk 3bol 1!), hogy ilyen gangbang partykba jarjon, mert nem lesz eleg neki 1 bre. Milyen tarsadalmi problema lesz ez mondjuk nehany evtized mulva? Lehet, hogy tul filozofikus vagyok, de el kell neha ezeken is gondolkodni. Pelda erra az is, hogy ezelott 50 evvel, ha 1 lany 2 pasival dugott egyszerre, azt megkoveztek, most meg eleg sok ilyen esetrol hallok, nem lennek meglepve ha a lanyok 10%a elete soran ebbe belekostolt...
Úgy gondolom, ez ezzel jár. Ha a csaj az elejét élvezi, hogy több pasi dugja felváltva és hosszú idõn át, akkor viselje el azt is, hogy a végén megfürdetik kicsit a spermában. :P
Azért vannak ilyen nõk, nem kell félteni õket. Régebben regisztráltam egy ilyen szex-társkeresõ oldalra, és van néhány olyan csaj aki pont olyan hapsikat keres akik partyba vágják õket és a végén rákölykeznek az arcukra. Csak elég komoly válogató van elõtte :)
A kérdező hozzászólása: persze gondolom eddig pasik írtak!Mondjuk a GGG filmek az amerikanbukkake és cumonherface oldalak vagy akár cumforcover oldalak.bár az ameriakbukkakeban nincs semmi izgalom csak x pasi ráélvez egy meztelen nõ arcára.a többibe van egy kis gang bang.de a ggg ben sok sperma és gang-bang eggyarát látható.bár ettõl függetlenûl a valóságban ritkán vannak ilyen partyk és akkor is a lány kalandvágyból vállalja hogy sokan ráélvezzenek.más kérdés már hogy ezen felül néhány kalandvágyó nõ eljár swingerbe hogy több pasi is megkefélje akár egyszerre is.de ezt csak az tudná aki jár ilyen helyre!
én is nagyon bírom az ilyesféle videókat és GGG videókat is :) leszögezem, hogy nézném, max. beszállnék ha nincs párom, de semmiképp sem várnám el tõle. csak a tisztánlátás kedvéért, mielõtt sz*arozni kezd valamelyik csaj.
nem nem tart qrvának, velem szeretkezik, meg is lepõdtem mert amúgy tipikus maffia jellem, de durván.

Nők, férfiak mi az amit nem teszetek meg egy pasival/nem tesztekmeg egy nőnek mert megalázónak tartjátok?

Pl:arcra élvezés ellentétére gondolok,mert azt sokan írják/mondják,hogy azért sem csinálják mert megalázónak tartják a nők számára. nem kellenek ilyen nagy extremitások.

Legjobb válasz: Nem helyezem fel a nõnek a tampont. Helyette mást.

Nem helyezem fel a nõnek a tampont. Helyette mást.
a pasim a hasamra se akart élvezni, mert szerinte az megalûzó, és pornós.... de mondtam neki h sztem meg nem az, sõt szexi, hiszen zsepibe élvezni illúzióromboló lenne.. most a szájbaélvezést akarjuk kipróbálni :)
#1: Már ne is haragudj, de magadnál vagy? A fehérnemû-vásárlás és próba a második legjobb dolog a világon (a szex után)... A nõd egymás után próbál fel egy rakás szexi fehérnemût, amit aztán akár te is vehetsz le róla...
Nem megyek be vele bugyit és melltartót vásárolni.Leülök kint a csomagokkal és megvárom.

Ez már megalázó egy nő számára ha így megkínozzák?

http://cum-sex.com/sexvideo.php?id=Igazi-kinzas

Legjobb válasz: Rohaggymeg b4zmeg mit töltettél le velem??!!!!

Rohaggymeg b4zmeg mit töltettél le velem??!!!!
Valaki írja már le mi van a videóban, nem akarom megnézni, de érdekel :DD
mindenképpen megalázó...
A kérdező hozzászólása: jóéj xD
megvolt az esti örömszerzésem! jó éjt mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: piszkos kínzás!
de mi van benne??
A kérdező hozzászólása: ne is!
nem merem megnyitni XD
A kérdező hozzászólása: WTF?!
Ez nem nõ...de m1
Jajj, nézzétek már meg! Egy undorító pornó vagy mi a f. sz... A kérdésre válaszolva: Igen, az!

Nagyon szeretném orálisan kényeztetni a barátomat. De szerinte ez nagyon megalázó tud lenni egy nő számára és nem engedte eddig. A szülinapja most lesz és szeretném rávenni. Szerintetek mit tegyek?

És igazság szerint félek attól, hogy béna leszek. Mit hogy csináljak?

Legjobb válasz: Ha már ágyban vagytok, és meztelenek vagytok, kezd el csókolgatni. Felsõtest, has, aztán hajrá! Ne akarj vele kommubnikálni, ne akard vele megbeszélni! Inkább csak kézmozdulatokkal nyugtasd le, ha le akar állítani. Talán az aktus elõtt finoman jelezd, hogy lesz valami meglepi. Légy nõies, add önmagad, nem leszel béna!!!

Ha már ágyban vagytok, és meztelenek vagytok, kezd el csókolgatni. Felsõtest, has, aztán hajrá! Ne akarj vele kommubnikálni, ne akard vele megbeszélni! Inkább csak kézmozdulatokkal nyugtasd le, ha le akar állítani. Talán az aktus elõtt finoman jelezd, hogy lesz valami meglepi. Légy nõies, add önmagad, nem leszel béna!!!
"utólag látni fogod" Honnan tudod mikor végeztél? :D A banán is el tud menni? (am jó ötlet:) )
A fogazásról úgy tudsz meggyõzõdni, ha elõtte kipróbálod magad egy hámozott banánon. Nem vicc, keress egy nagyobb méretût, hámozd meg, kapd be, és szopogassad néhány percig, mintha pénisz lenne! Mivel a banán felülete puha, ezért a fogaid nyoma megmarad rajta, ha esetleg valahol hozzáértél közben. Úgyhogy utólag látni fogod. ;)
a hogyan csináld-ra találsz itt választ, meg még a neten jó pár helyen. A hogyan kellene rávenni - amikor alszik, nem tud ellen állni - bár ez már dupla ajándék. ha még így sem, szerintem lesz itt jó pár jelentkezõ, akin gyakorolhatsz/megteheted. (egye fene, még én is:) )
Figyi! Tudod, mi az a fogazás? Ha még nem csináltad, akkor nem... Csináld az ajkaiddal, nyelveddel, ha bekapod, vigyázz, hogy ne harapj rá... Ennyi? Láttad már a cerkáját? Befér a szádba? ha igen, akkor nem fogsz fogazni... Csak egy picit kell figyelni.
"nem engedte eddig. A szülinapja most lesz és szeretném rávenni. Szerintetek mit tegyek?" Ne vedd rá, ha nem szeretné, föleg nem a szülinapján. (Tudod ez egy kicsit ugy hangzik, hogy csakazért is jo leszek hozzád, ha bele döglesz is.)
nyald a golyóit is kökeményen a makkra összpontositsz én igazán tapasztalt vagyok les*optam pár jópár méter f*äszt :PP :) 19L
A kérdező hozzászólása: a viszonzásról õ sem gondol semmi ilyet, tudja, hogy nagyon élvezem csinálja is. csak az nem igazán akar menni, hogy én csináljam
Érdekes, mert általában a legtöbb fiúnak eszébe se jut ilyen. Bár egy kicsit én is így vagyok vele, de a viszonzás részérõl (puncinyalás) már cseppet sem gondolok ilyet. 30/f
Ez nem fér a fejembe, hogy miért õ dönti el, hogy neked mi a megalázó! Szerintem csak kifogás! L
A kérdező hozzászólása: tényleg csak attól félek hogy fogazni fogok vagy valami. nekem õ az elsõ és lehetséges, hogy õ is ettõl tart?
3.válaszoló.az enyémet is bekapnád..?:D:$$$
Egy kis alkohol, például pezsgõ, ha már úgyis szülinapja van, segíthet. De csak annyit, hogy a feszültséget oldja, ne itasd le merev részegre, mert akkor meg nem fog felállni neki. :D
Na, sort kerítettetek rá? Ha igen, milyen volt?

Csak en szerintem, hogy megalazo a oralis szex egy no reszere? 19^L

igen szuz vagyok,de elvi szinten szamomra borzaszto..

Legjobb válasz: én szerettem csinálni az összes barátomnak, a mostaninak is imádom. Majd ha Te is kipróbálod és ráérzel a dolgokra akkor lehet másképp fogod látni a dolgokat. 21/L

én szerettem csinálni az összes barátomnak, a mostaninak is imádom. Majd ha Te is kipróbálod és ráérzel a dolgokra akkor lehet másképp fogod látni a dolgokat. 21/L
majd ha lesz párod akit igazán szeretni fogsz, akinek odaadod a szüzességed, akkor nem lesz megalázó, sõt élvezni fogod ! de még szerintem kell a szüzesség után is egy kis idõ, amíg megbarátkozol vele :)
szerintem is egyedül vagy..dehát mindenkinek megvan a saját véleménye, tehát ez nem egy elítélendõ dolog
Igen. 24 N
Aha.
Akkor a nyalás is megalázó nem? Az már látszik, hogy jó változatos lesz a szexuális életed...L/22
én pasi vok de soha SOHA nem kérném a csajomtól h leszopjon télleg megalázó
én is szûz vagyok, és szerintem is megalázó
igen, szerintem egyedül vagy ezzel
ha a csaj nem szop le, akkor én nem nyalom ki neki. Ennyit errõl, ez egy egyezség.
Miért ennyire abszurd sokak számára, hogy nem vonzza a kérdezot az orális szex? A kapcsolatok kb. felében nincs is orális szex, csak most lett ez ennyire divat. Személy szerint én nem tudom végigcsinálni, mikor érzem, hogy lassan elmegy akkor rámjon a hányinger. Nem arról van szó, hogy nem szeretném a páromat, vagy egyszeruen csak a szopástól viszolyognék, ez egy reakció, amit nem tudok meggátolni. Ez van. A kérdezonek meg van egy alap ellenérzése, ami valószínuleg a tapasztalatlanságából ered, lehethogy késobb elmúlik, lehethogy nem. Akkor sincsen semmi baj, majd talál valakit aki így is el tudja fogadni. Nem vagy egyedul, pár év múlva nagy valószínuséggel ez már nem lesz probléma. PM
Szerintem is megalázó és gusztustalan. Én a legelején megmondtam neki, hogy nem fogom leszopni és elfogadta. Aztán mivel hulla szerelmes voltam és örömet akartam okozni neki, kipróbáltam, de olyan kiábrándító volt a számomra, hogy abban a pillanatban elszállt az izgalom belõlem, kezdhette elölrõl a felizgatásomat. Egy ideig így nyûglõdtem, aztán mivel érezte, hogy nem esik nekem jól, nem erõltette. Sose engedtem, hogy a számba csinálja, csak nyalogattam, na de az elõváladék is olyan, mint a takony:( Õ meg imádta nekem csinálni. A kedvéért egy darabig tûrtem, aztán megkértem hogy fejezze be, igazából én inkább találtam viccesnek, mint izgatónak amit mûvelt. Szerintem õ se élvezte igazán, miután rájött, hogy engem undorít. Ma már egyáltalán nem orálozunk, a szex meg csodálatos volt vele és egyáltalán nem emiatt romlott meg. Õ még most is állandóan szexelne, én már kevésbé, de ezért õ keményen megdolgozott. Engem az se érdekelne, ha ezért elhagyna. Tõlem nyugodtan kereshet valakit, aki leszopja, ha annyira hiányérzete van. Amúgy nem mondja, de el tudom képzelni, még nem beszéltem olyan férfivel, aki ne imádná. Engem borzasztóan undorít, akkor is undorított, amikor olyan szerelmesek voltunk, hogy az életemet adtam volna érte. Szerettem mindenét, imádtam vele egybefolyni, csókolózni, de én úgy vagyok vele, dugja csak oda, ahova való.
ahogy barátommal megoldjuk ezt az orális fixációt, az egyszerûen egy szeretkezésre hasonlít, de gyûlölöm szavakba/elméletbe önteni az egészet, mert úgy tényleg megalázóan hangzik.
Csak te szerinted, hogy megalazo a oralis szex egy no reszere!
Azorális szex is csak egy divat., 5 év múlva már a következõ lesz a kérdés: "Van-e még valaki rajtam kívül, aki nem szereti az anális szexet?" és majd ezen a kérdésen fog minden tini kiakadni, akiknek tökéletes szexuális életük van, és minden pornóból átszûrõdõ elemre hajlandóak. Mert lássuk be, hogy 10-15 évvel ezelõtt errõl alig lehetett hallani, anyáink idejében pedig ez a k*rvák és a pornósok "privilégiuma" volt. Ma meg már ostoba mutánsnak számít az, aki nem hajlandó rá! Szóval, Kérdezõ: ne aggódj, nem vagy egyedül. Egy csomóan vannak még így, és szerencsére találnak magunknak olyan párt, aki szereti õket még akkor is, ha ilyen "mutáns"-ok. És ne higgy annak, aki azt állítja, hogy így nem lesz jó a szexuális életed, meg unalmas lesz, nem lesz az! nem csak ezzel lehet azt feldobni, és az elõjáték nem egyenlõ az ORÁLIS SZEX-szel. Aki úgy gondolja, hogy igen, vagy ez teszi ki a markáns részét, annak szegényes a szex. kultúrája (és még õk mondják rád, pedig hát te ismered az orált, csak nem szereted; õk meg el sem tudják képzelni hogy mit lehet mást kezdeni egy férfi vagy épp nõi testtel). Ahhoz egyébként én is csatlakozom, hogy lehet, hogy megváltozik a véleményed, ha találsz egy férfit, akit tiszta szívbõl szeretsz, és aki elfogad "ostoba mutánsnak", és aki mellett felfedezheted azt, hogy esetleg te szeretnéd így kényeztetni. Én dettó ugyanígy voltam! Szoktam csinálni, akkor amikor én akarom, úgy ahogy én akarom. És a párom olyankor érzi, hogy ez egy nagyon különleges este/reggel :) :) :)
Nekem szintúgy, igaz szerencsére ilyesmit soha se kért a párom és nem is akarná...
Már miért lenne megalázó?Nem kényszerítenek, nem vágja be a durcát ha nem csinálod meg, elvileg ha meg igen, akkor ez van.Ez egyszerûen egy másik módja az örömszerzésnek, amit ha nem ribanc/szexmániás állat, akkor azért teszi, mert szereti és ezzel örömet okoz neki, ami õt is boldoggá teszi.
nekem is megalázó
19.32 vagyok - hozzáteszem, azzal nem mondott a Kérdezõ hülyeséget, hogy orál nélkül is be lehet izgulni (csók, simi, kézzel izgatás) - nálunk sincs mindig orál, pl. ha már nincs kedvem kimenni lemosni a nemiszervem, hanem úgy vagyok vele, hogy inkább gyerünk - és semmi gond nincs az elélvezéssel.
Neked megalázó, de persze az nem undorító ha a pasi a mézescsuprod körül nyalakodik mi? -.-
Elárulom neked hogy én is így gondolkodtam amíg szûz voltam sõt utána is még sok ideig imádom a páromat és akkor is imádtam de úgy voltam vele hogy nekem ez megalázó aztán karácsony este amikor puszilgattam a hasát olyan jó volt látni hogy menniyre fel van izgulva és egyre lejjebb mentem(akkor még midnig egalázónak tartottam nemis akartam odáig jutni csak élveztem hogy a barátomélvezi a csókolgatást) aztán az történt hogy ösztönbõl vagy csak a hév miatt nem tudom elkezdtem puszilgatni a pénisze tövét és egyre feljebb a makk felé és akkor már nem éreztem megalázónak és õszintén abban a pillanatban ahogy láttam hogy már alig bír magával annyira jó neki(pedig csak pár csókot kapott rá) rájöttem hogy ezzel nem leszek sem k*rva és senki sem kényszerít, ez teljes mértékben az én döntésem, már régóta jártunk és teljes mértékben megbíztam benne és megtettem semmi más miatt csak azért mert a SZERELMEMNEK EZZEL ÖRÖMET OKOZOK!! és nem bántam meg pedig én aztán tényleg elleneztem ezt valahogy úgy ahogy most te is. Nem azt mondom hogy próbáld ki mert nem tudod mirõl maradsz le azt sme mondom hogy valaha is ki fogod próbálni ha szereted a párod!! csak annyit írtam le neked hogy nekem mitõl változott meg a véleményem!
Nem olvastam el az eddigi válaszokat, el tudom õket képzelni. Az orális szex eleve egy olyan dolog, ami elõször furcsa, idegen, amit meg kell szokni. Maga a szituáció, a helyzet intim jellege, az ízek (akkor is, ha nem spermáról beszélünk, van ugye egy kéjnedv a férfiaknál is, kinek több, kinek kevesebb) Ez nem megy egyik napról a másikra, hogy az ember ráérezzen. Ráadásul, ahogy a pornóban ábrázolják (nõ térdel, pasi rángatja a fejét, húzza a haját, majd arconfröcsköli, és/vagy lenyeleti a csajjal a végterméket) úgy megalázó, és nem csoda, ha egy nõnek ez elveszi a kedvét a dologtól. Nagyon egyszerû, ha nem akarod, ne csináld - ha csak "ráveszed magad" úgy úgysem lesz az igazi. Persze próbálni lehet, de ha nem tetszik a dolog, ne kényszerítsd magad. Vannak olyan párok, akiknél ez nem része a szexnek, illetve csak a fiú csinálja a lánynak. (És esetleg ez hónapok vagy évek múlva változik meg a kölcsönösség irányába.) Olyanok is, akiknél az orál nem "végig" megy, csak egy kis izgatás, elõjáték. A te kapcsolatod szabályait te írod a barátoddal együtt, nem kívülrõl mások. Haladj olyan tempóban, ahogy Neked jó.
Az a baj, hogy te azért állsz ehhez a dologhoz így, mert szerintem te csak azt a fajta orális szexet ismered amit pornófilmekben látni. Igen AZ megalázó, de amit önszántadból csinálsz a párodnak, mert szereted az kicsit sem az, sõt... Nagyon nagy a valószínûsége, hogy te is meg fogod tenni a barátodért. 20/F
Nekem? Miben, a sz*pásban? Én csak azt szeretem benne, hogy a másiknak élvezetet okozok. Ennyi elég hozzá. (Természetesen ha viszolyognék tõle, nem csinálnám.)
19:19-es vagyok, neked mi nem tetszik benne?
Énszerintem nem megalázó, ha õ is kinyal. Fiftififti. Én csak akkor sz*pok le valakit, ha kinyal. Viszont bocsi, de a "szerintem" az nem egy ige, nincs olyan, hogy "én szerintem, te szerinted, õ szerint" (mint ahogy alanyi ragozásban se: én szerintek, te szerintesz, õ szerint), ennek értelmében tehát vagy "csak énszerintem megalázó az orálszex..?", vagy "csak én gondolom, hogy megalázó az orálszex..?" Bocsánat a kéretlen nyelvtanmi kioktatásért, tudom, hogy parasztság és mindenki rosszul viseli, általában visszafogom magam.
Szerintem nem megalázó... Azzá lehet tenni, ha olyan a partnered, mint amit egy pornófilmben látsz. Talán mivel csak ott találkoztál ezzel, ezért van ez az elõítéleted! Ha egy normális barátod van/lesz aki szeret, akkor nem fogod így gondolni hidd el! 22F
majd rájössz, hogy gyakorlati szinten nem az
Igen. 30F
Utolsó! Hogy mered megkérdõjelezni, hogy kivel mit élvez a párja!! Elég silány az érzelmi intelligenciád! nem midnen férfi és nõ ugyanolyan, és a zsák mindig megtalálja a maga foltját. Aki orált akar, az majd talál magának partnert. Akinek ez nem fontos, az is! Tessék már ezt elfogadni!
"Nekem szintúgy, igaz szerencsére ilyesmit soha se kért a párom és nem is akarná" Neked is jó izgalmas lehet a szexuális életed! A párod bizonyára NAGYON ÉLVEZI VELED! Soha nem akarta kérni, vagy soha nem akarta, hogy leszopd? Vagy soha nem merte kérni?
akik számára undorító: el tudom fogadni, hogy nekik az, az más kérdés, hogy én nem kezdenék velük
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat, tényleg hasznosak voltak és megnyugtatóak.=) Viszont a sok aberrált embernek mondanám, hogy egyszer sem mondtam, hogy a nyalás nem az és azt sem, hogy elvárom. Valahogy, most sem tartom kellemesnek és örülök, hogy voltak esetek olyan férfiakról, melyek nem várják el. A nagy nyelvtanárnak is köszi, bár rohadtul nem érdekelt, de megjegyzem. Annak viszont aki "felszopással" szerez autót õszintén gratulálok, hogy nem ért el az életben semmit. -.- Istenem neked milyen életed lehet?!
Vaginális szex---> terhesség---> HÁZASSÁG---> R.I.P. Kb így gondoltad testvér?
Az orális szex kölcsönös megállapodáson alapuló közösülési forma, csak úgy nem megalázó, mint az anális szex, vaginális szex, házasság. (Azzal a külömbséggel, hogy az utóbbi kettõnek következményei lehetnek.)
Ha a szopás megalázó akkor a nyalás is... -.-
Figyu cica mica! Ha el akarsz bármit is érni az életben akkor le kell néhány embert cummantani. Pl.: Ha kell egy új autó, akkor szopni kell érte. Így zajlana a párbeszéd: - Hány f*szt szoptál azért az autóért?! - Egyet, de azt jól!
Sztem is rohadt megalázó!!!!!!
túl sok sex és new york mellékhatása érdekében keresse fel kerzelõ orvosát nem itt hülyeségeket írkálni
volt már barátod?
nem vagy egyedül ezzel:) tényleg megalázó, én barátnõim is igy gondolják és még sokan mások:)
Nem, sõtt ez egy olyan dolog, amit egyes nõk szívesen csinálnak a partnerük kedvéért, örömére.
ma 20:10-nek: Nem beléd kötni akarok, de nem fizikai viszolygásról volt szó a kérdésben, bár neked sem lehet könnyû, ha tényleg az a helyzet, amit leírtál. Ez már a kérdezõnek szól: Szerintem is az lehet a probléma, hogy mivel még nincs tapasztalatod a témában, tehát jó tapasztalatod sincs, ezért érzed megalázónak. Valószínûleg Te is még csak filmen láttál hasonlót, akkor viszont nem csodálkozom ezen az érzéseden, de hidd el, lehet azt máshogyan is csinálni, és úgy egyáltalán nem megalázó, sõt, még csak nem is olyan jellegû. Nézd meg az alábbi linket, ha tudsz angolul kicsit, akkor jó, de ha nem, az sem tragédia. http://www.theartofblowjob.com/ (ha nagyon nem megy az angol, akkor segítek: - Enter to start tour - Continue tour) Ne az általában látható orál videókra alapozd a véleményedet, mert az valóban elég megtévesztõ néha. Nézd meg pl. ezt: http://www.xvideos.com/video355604/the_art_of_blowjob
Nos tehát! A szexhez mindenek elõtt fel kell nõni. Nem (csak) testileg, hanem szellemileg. Aki pedig fejben érett a szexre, az tudja, hogy ez a dolog nem a megalázásról szól, hanem a kölcsönös testi-lelki örömszerzésrõl. Normális szexuális életben, ahol a partnerek szeretik egymást, a másiknak okozott gyönyör mindennél többet ér. Ilyen kapcsolatban, mikor az egyik fél (mondjuk a nõ) látja a partnere arcán, hogy mekkora örömöt okoz neki, mikor orálisan izgatja, a legutolsó dolog, ami eszébe jut, hogy "Hû, ez mennyire megalázó!". Más kérdés, hogy lehet úgy is "szopatni", hogy az megalázó legyen a férfi részérõl, de akkor ott nemcsak a szexben vannak gondok, hanem máshol is ki kell buknia a problémának.
Én sem szerettem sokáig(Csak csináltam, mert elvárták), de összejöttem a mostani párommal, és neki olyan finom, hogy imádom szopogatni, de nem megy el a számba, azt már nem tudnám. Lehet, hogy csak a megfelelõ partner kell hozzá.
10.28 teljesen igaza van ennél jobban én sem mondhattam volna
fapina
én nem tartom megalázónak, szeretem csinálni, mert élvezi a barátom :) akár úgy is, hogy térdelek elõtte, engem nem érdekel, hogy hol vagy milyen pózban, mert imádom hallani meg látni ahogy élvezi :) )
hát én imádom csinálni.(;
Én sem tartom megalázónak ha szopizzák a kukacom! :) 28F
Szerintem is várd meg, hogy valaki, akit szeretsz, elvegye a szüzességedet, meg azt, hogy élvezni tudd a szexet, aztán újra gondolkodj el ezen a kérdésen. Ja, és nem, én sem tartom megalázónak. 28/f
mert akkor a fiuk részérõl a nyalás ?:D ez mekkora hülyeség... amikor még nem volt barátom és szûz voltam én is azt hittem...de szeretem szo, pni a barátomat és elõször még talán vele is ezt éreztem...mert a por, nofilmekben is mindig térdelnek :D de aztán ennyi...nem vagyok ku.rva...boldog vagyok vele és szeretem . szerintem ez a lényeg. szóval majd megtudod...;)
ez teljesen normális dolog, nem megalázó:) én sem rajongtam exemnek csinálni, mert borzalmas íze volt a spermájának...és mindig hánynom kellett majdnem.de a mostani barátomnak imádom csinálni(L) szinte íztelen a spermája, és látom ahogy élvezi, engem is felizgat hogy örömöt okozok neki.akár órákig is csinálom.
szerintem nem megalázó, a megalázó az amit a pornókban csinálnak/jó persze az film, dehát a pénz nagy úr.alapban semmi megalázó nincs benne, inkább arról van szó kinek mi jön be.29/f
bizonyos szitukban megalázó, de ha azzal csinálod, akit szeretsz, és mondjuk nem térdelve, és nem nyomja rá a fejedet a nemi szervére, szerintem semmi gond nincs azzal, mondom én ezt úgy, hogy szintén szûz vagyok, engem kimondottan izgat is a dolog, abszolút nem gondolnám, hogy olyan emberek között akik bíznak egymásban ez megalázó lehetne.
*-ki +ki (istenesen ki nem nyal)
Szerinted megalázó. Én elfogadom, hogy így gondolod. Az biztos, hogy nem lesz jó a szexuális életed, ha így állsz a dolgokhoz. A barátnõm imádja ha nyalják, én nem tartom megalázónak nyalni, mert szeretem õt. Amúgy a finom puncija súlyosabb függõséget okozott nálam, mint Maradonának a kokain. A barátnõm imád szopni, lehet, hogy ezt duplán megalázónak fogod tartani, de azt szereti ha jól megbaszom a torkát. Amúgy a szexuális életünk izgalmas, mindig viszünk bele valami újat. Ha nem lenne orális szex lehet már rég meguntuk volna az egészet. Addig, amíg ki istenesen nem nyal egy hozzá értõ fiú, szerintem ne alkoss véleményt az orális szexrõl.
ha önállóan csinálod, akkor nem megalázó... amúgy szûzként én is furának tartottam ezt az egészet, bár megalázónak nem tartottam, csak kicsit undorítónak. de aztán, amikor összejöttem a barátommal, és ideáig jutottunk, már nem is gondoltam így, és önállóan kezdtem el csinálni neki, kérés nélkül... szóval szûzen, úgy, hogy még sosem próbáltad, milyen érzés, elég hülyeség ítélkezni.
szerintem ha nem kényszerítenek rá, hanem tényleg szeretetbõl csinálod, azért, mert örömet akarsz vele okozni, akkor nincs benne semmi megalázó.
De persze a nyalást nem utálod?:D Ez a párod kényeztetése, és egyáltalán nem megalázó. Mi lehet benne a megalázó? Esetleg, hogy térdelsz? Ez a 21. század, nem csak a királyok elõtt térdel az ember..:D
hát ha szereted a párod, és nem undorodsz a férfi nemi szervtõl, akkor elvileg nem kellene megalázóan érezni magad. én pl. kifejezetten szeretem csinálni a barátomnak, mert jól esik nekem is, ha õ élvezi... 18l
Attól függ hogy csinálják. Ha ilyen [email protected]ós pornókból indulsz ki, akkor naná, hogy annak tartod. Ha nem akarod akkor nem fogod csinálni, de csak veszítesz vele ha engem kérdezel.
A kérdező hozzászólása: nyilvan nem varnam el a baratomtol hogy kinyaljon, ha nem szopom le, nem errol van szo... azt viszont nem ertem, hogy tudja ezt egy no elvezni, ok hogy a pasi nagyon, de a no miert?azonkivul, hogy latja szerelme elvezetet..ezt massal is ellehet erni.
én sem szeretek nyalni , de attól még megteszem mert szeretem ha jobb neki mármint a páromnak aki szeretek te meg itt a hülye kérdéseddel fárasztasz kabbe
XD
Hogy mik vannak?!? "A kedvéért megteszem de csak gumival" utolsó! Biztos jó izgalmas a szexuális életed!
nem tudom miért kell csesztetni szegény kérdezõt.Én sem szeretek szpni, pedig én már 10 éve élek szexuális életet. És nem várom el, hogy kinyaljon mert én azért nem vagyok oda.Nekem az az igazi élvezet, ha konkrétan szeretkezünk, gumi nélkül, illetve ha simogat ott lent az ujjaival. Ezektõl tudok hatalmasakat élvezni! Nekem nem esik jól ha nyalnak, nem tehetek róla. Mások vagyunk. A pasim idõnként szeretné hogy orálisan kényeztessem, akkor megteszem neki de gumival.Õ ezt megérti és elfogadja. És jól megvagyunk, már 8 éve szeretjük egymást!! 28/L
A kérdező hozzászólása: nincs pasim.
"be lehet nedvesedni oralis sex nelkul is pl petting" :) )))) tényleg nem akarlak kioktatni, de annyira látszik, hogy csak elméleti tudásod van és valójában gõzöd nincs a szexrõl, mert semmi tapasztalatod nincs. nem vagyok egy fantáziátlan ember, mégis azt kell mondjam, hogy a petting túlnyomórészt maga az orális szex. persze vannak, csókok, simogatás, mell, nyak, stb, de minden út oda vezet, ahogy közben haladsz lefelé... ha kiveszed a pettingbõ az orális szexet, nem sok minden marad belõle, hidd el nekem
Nincsen ebben semmi probléma, hogy még így érzel ! hisz szûz vagy és még nem igazán tudtál felszabadult lenni a pároddal szemben ! Eljön az az idõ, amikor nem így fogsz érezni ! DE az az utolsõ válaszod, hogy még a számodra legvonzóbb pasit sem szopnád le, na ebbõl látszik, hogy te a mostani párodat soha nem is fogod !!! Most a párodnak kellene a legvonzóbb pasinak lenni a világon, ha szerelmes lennél bele, más pasi nem is létezne ! erõltetni nem kell, majd meglátod megváltozik a véleményed ! Térj vissza majd erre az oldalra kb 5-6 év múlva és jót röhögsz rajta mit írtál !
prûd vagy:) mi a megalázó benne monddmár!? látni ahogy élvezi...hatalmas érzés.és nagyon szeretem csinálni, mert jó érzés:) petting?abba neked mi tartozik bele?hogy megfogod egyszer, vagy mi? és képzeld el, abban sincs semmi hogy lenyeled. nem tudom miért kell ezt csinálni.neked bezzeg izgató gondolat hogy kinyalna, pedig õ is ugyanúgy a nedvedet nyalogatja, mintha te lenyelnéd.
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam h nem merek hozzaerni CSAK ES KIZAROLAG A SZOPASRA mondtam hogy megalazonak erzem, be lehet nedvesedni oralis sex nelkul is pl petting ilyesmik.. Meg a szamomra legvonzobb ferfit se szopnek le szerintem, undorito a gondolat, arrol nem is beszelve h lenyelni... Nem vagyok prud, nem hiszem h csak ez kell ahhoz h az legyek, de biztos vannak meg lanyok akik nem szeretnek szopni, mint ahogy fiuk is akik nem szeretnek nyalni
Szerintem nagyon megalázó szopatni. Olyan undorító, hogy összenyálazzák ott lent. Arról a visszataszító cuppogó hangról már nem is beszélek. Rágondolni is rossz. Mivel a szeretett barátnõm szereti csinálni, ezért eltûröm neki. :)
Te nem szopod le õt, õ nem nyal ki téged. Elõjátéknak ezzel lõttek. Mert gondolom hozzá se mersz érni a farkához.. Aztán mikor kedves kérdezõnk elveszti a szüzességét, majd kérdezi: , , Miért nem élvezem a szexet? Túl szûk vagyok és nem nedvesedek be." Na vajon miért?
háát, ezt nem lehet elmagyarázni, vagy érzed vagy sem, de igenis van olyan, hogy nem csupán azért teszed, mert a másiknak jó, hanem mert te is vágysz rá, hogy ott is megpuszilgasd a párod -és persze tényleg jó látni, h ez mekkora örömöt okoz neki. ahogy neki is jó érezni, hogy mennyire élvezem, ha õ kényeztet a nyelvével. figyu, õszinte leszek, még ha nem is fog tetszeni neked: mivel szûz vagy és valószínûleg nem voltál még szerelmes, valahol érthetõ, hogy így érzed, sokan a terhességel vannak így nagyon sokáig (bennem nõ egy gyerek, úristen, ez természetellenes, stb). ez idõvel nálad is változni fog szerintem. a szexuális érés egy folyamat, aminek a legelején tartasz. de ha nem változik meg a hozzáállásod, nem csak hogy sok jóból maradsz ki, de komolyan próbára is teszed a párkapcsoltaidat. én nem tudom elképzelni a kapcsolatot orális szex nélkül, ahogy - mint láthatod - sokan mások sem. az én szemeben ez teljesen egészséges, normális, izgalmas örömszerzés és adás. aki nem így érzi, lelke rajta, kívánom, hogy találj valakit akivel ebben is passoltok, de van ebben vmi prüdéria...
hogy, hogy tudja valaki élvezni??? a szexet sem csak azért élvezzük, mert magunknak jó.. élvezzük azt is, hogy a másik élvezi.. ha nem lenne így, elég lene egy vibrátor, és kész..
ülj le szépen a puncidra, a amikor már nem leszel szûz, szerzel némi tapasztalatot, el fogod ásni magad, hogy ilyen hülyeséget kérdeztél...ha valakit tényleg szeretsz, akkor bármit megtesztek egymásért...majd rájössz, meglátod és te is fogod élvezni...egyelõre még nincs tapasztalatod szexuális téren...
nagyon begyepesedett vagy, bocsi. hogy a francba ne élvezné ha a legérzékenyebb testrészén izgatod? és nem bírnád megtenni a szerelmedért ha ezt imádja?semmi rossz nincs a szopásban, hidd el.
így van, mindenki más - ha te nem, hát nem, nincs ezzel semmi baj és még különben is változhat, hisz még nem voltál igazán szerelmes, lehet, hogy akkor egycsapásra kívánni fogod :) én igen :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!