Találatok a következő kifejezésre: Egy nőnek kell (365 db)

A man have to owe first not a woman.

Akkora bűn, hogy férfi létemre a legjobb barátom nő? A párommal rengeteg konfliktus volt emiatt, de ezt a lányt régebben ismerem mint őt, és teljesen megbízom a véleményében. Egyikkel szakítanom kell, azt tudom!

Legjobb válasz: Megmondom öszintén,nekem nincsenek baràtaim,de ha lennének,egy férfit vàlasztanék(nö vagyok) Mindig is jobban kijöttem a férfiakkal,jobban el tudtam mondani a dolgaimat mint egy nönek. De mivel élettàrsam van,ezért nincs baràtom(férfi) Ugy gondolom,nagyon bbàntanà,de én se nézném jo szemmel ha ö ey màsik növel beszéli meg a gondjait,ha velem él.Màsra gondolnék,mint sima baràtsàg. Azzal szakits,aki kevésbé fontosabb! De azt elörejelzem,ha azt vàlasztod,akivel ugymond csak baràtok vagytok,tuti hogy a késöbbi kapcsolataidat is megfogja rontani,legalàbbis egy ép eszü nö nem nézné jo szemmel hogy màsik növel lelkizel.

Megmondom öszintén, nekem nincsenek baràtaim, de ha lennének, egy férfit vàlasztanék(nö vagyok) Mindig is jobban kijöttem a férfiakkal, jobban el tudtam mondani a dolgaimat mint egy nönek. De mivel élettàrsam van, ezért nincs baràtom(férfi) Ugy gondolom, nagyon bbàntanà, de én se nézném jo szemmel ha ö ey màsik növel beszéli meg a gondjait, ha velem él.Màsra gondolnék, mint sima baràtsàg. Azzal szakits, aki kevésbé fontosabb! De azt elörejelzem, ha azt vàlasztod, akivel ugymond csak baràtok vagytok, tuti hogy a késöbbi kapcsolataidat is megfogja rontani, legalàbbis egy ép eszü nö nem nézné jo szemmel hogy màsik növel lelkizel.
Hm...Megértem a helyzetedet, illetve átélem, csakhogy nem a Te szemszögedbõl (sajnos) hanem a párodéból. Az én párom legjobb barátja is egy csajszi (volt) és nagyon rég ismerte. Mikor találkoztunk az úton a csajszi mindig a nyakába szökött...azért nekem nem esett valami jól. Szépen lassan rájöttem, hogy a csajszi szereti a páromat, és elég kellemetlen volt nekem, mivel ezt a párom is tudta, és "tekintettel voltunk" a csajszira. olyan szinten hogy majdnem a kezemet sem fogta meg, nehogy rosszul essen a barátnõnek...aztán olyan húzásai voltak a csajszinak, hogy azt mondtam mostmár idelye eldöntenie hogy a barátság vagy én, mert egyszerûen nekem elég megalázó volt...igy konkrétan nem lett vége a baráságuknak, de úgy tudom már nem beszélnek...végül is a párom döntött...de érthetõ hogy a Te párod sem helyesli, elég kényelmetlen dolog...remélem megfelelõen döntessz...Üdv
Ha van egy párod és az mondjuk egy másik férfi szavára adna, mert õt régebben ismeri és téged nem tartana ugyanolyan értékûnek akkor neked az hogy esne? szerintem te is falra másznál, ha nem a te véleményed, hanem a pasié számítana és vele lelkizne, esetleg intim dolgaitokat is vele beszélne meg.De tudod mit próbáld ki egyszer!
Ha a párodnak ez kellemetlen, akkor igen és, ha igazán fontos számodra és szereted, akkor tedd meg, amit kér. Ugyanebben a helyzetben, te se hiszem, hogy örülnél, annak ha a legjobb bartája pont egy pasi lenne. Bár én annyira nem hiszek az ilyen barátságokban, és magam se tûröm el ezt. Fõleg, ha esetle az illetõ miatt háttérbe vagyok szorítva. Szóval szerintem ez csak egy féleképpen oldható meg.
Van egy régi mondás: Nõ és férfi között nem létezik igaz, érdekek nélküli barátság! Ha mégis, akor vagy a nõ nem nõ, vagy a férfi nem férfi! A többség szerint szerepe van az ilyen kapcsolatokban a szexuális vonzalomnak (még ha nem is vallják be, vagy ha tudat alatti is), persze hogy féltékeny a párod!
Engem baromira zavarna ha a férjemnek nõi barátja lenne. Igen, féltékeny lennék, ez normális. Vetálytársnak tekinteném érzelmileg, mégha értelmileg nézve nem is lenne rá okom, akkor is. Építsd le szerintem a kapcsolatot a baráttal.
az elõttem szóló egy idióta.
Szerintem nem baj, nem kell mindig féltékenykedni, ha egyébként szeretitek egymást, és számithattok egymásra a pároddal. Én lány vagyok, de a barátom legjobb barátja is nõ, szerintem nincsen ezzel semmi probléma, ezt tiszteletben kell tartani. Nekem is van fiú haverom akivel nagyon jóban vagyok, de a barátom még sose féltékenykedett, ha elmentem vele ide oda.
Tolem sokszor megkerdeztek mar, hogy tudnek-e valasztani szerelem es baratsag kozott. Legnagyobb meglepetesukre azt feleltem, tudnek. Es NEM azt valasztanam, aki erre a dontesre rakenyszerit...
Egyáltalán nem bûn, hogy a legjobb barátod nõ. Ha ezt a párod nem tudja elviselni, akkor vele kell szakítanod. Ne engedd, hogy tönkretegye a barátságotokat. Ha én lennék a helyedben, csak egyszer lett volna konfliktus emiatt, másodszorra kiadtam volna az útját a páromnak.
Tudod, mi a baj a te sztoriddal? A kérdezõ úriember nem vázolta a sajátját részletesen, és egyáltalán nem biztos, hogy a tiedhez hasonló, és te csak a tiedet látod, de nem minden férfi-nõ barátság ilyen. Kapásból a koedukált munkahelyek és iskolák nem teszik lehetõvé, hogy kizárólag azonos nemû barátai legyenek az embereknek. Gondolj csak bele. A te sztoridban csak annyi igazságot látok, hogy téged nagyon zavart, hogy a párod hagyta magát (valamiért hagyta magát, ennek oka van, és azt te nem biztos, hogy tudod). De ha szeretsz valakit, az nem a birtoklásról szól, nem az önzésrõl szól, nem a kisajátításról szól. Viszont ha az úriember kérdésében vázolt sztori nem ilyen, mint amit te vázoltál, hanem tényleg egy normális barátság, vagy legalábbis õ és a gyerekkori barát is normális barátságként szeretné, akkor az úriember párjának nincs igaza (nekem is van ellenkezõ nemû jóbarátom, érdekes, mégse ilyen, mint a te sztoridban vázolt eset, hanem normál barátság, egyszerûen csak azért nem több, mert barátot látunk a másikban és nem vagyunk hatással egymás hormonaira, rád sincs hatással mindenféle pasi, nem igaz?). Van egy olyan tippem, hogy ha a kérdést másik oldalról néznénk, és úgy tették volna fel, hogy: "mit gondolnátok, hogy gyerekkori barátom eldobta a több éves barátságunkat, mert a párja nem fogadja el, hogy barátok vagyunk, pedig nem csináltunk semmi olyat, ami egy jó barátságba nem fér bele..." - akkor azt mondaná mindenki, hogy az illetõ, aki eldobott, nem is volt igazi barát, és az eldobott barátot sajnálná mindenki. Tudom, aki nem emellett érvelt, az most azt mondaná, hogy nem is igaz, pedig dehogyisnem. Ma önzõ világban élünk, és mindenki hajlamos elkényelmesedni, és nem megtenni mindent. Értem 1 ember volt, aki a maximumig elment és maximálisan kitartott mellettem, míg az idegeire nem ment majdnem, és kényszerbõl úgy döntött, folytassuk más úton, de egyikünk se akarta, csak nem tehettünk mást, utána meg jött más kényszer, és csak reménykedem benne, hogy ami egyszer erõs volt benne, valahol még ott van. Az igazi innen ismerhetõ fel, hogy maximálisan kitart, és csak kényszer kerekedhet fölé, legyen az igazi szeretõ szülõ (bölcs Salamon király egyik története rá a példa), igazi barát vagy igazi szerelem, vagy bármi... Nem szoktam témákat keverni, de most fogok, de csak egy idézet erejéig, és mindenki gondolkodjon el róla, aki nem gondolta végig maximálisan minden oldalról, és ez nem utópia, nem lehetetlen, én tudom, milyen így szeretni, bárki képes rá: "A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, A szeretet nem féltékeny, Nem kérkedik, nem gõgösködik, Nem tapintatlan, nem keresi a magáét, Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója, Nem örül a gonoszságnak, De együtt örül az igazsággal. Mindent eltûr, mindent elhisz, Mindent remél, mindent elvisel. A szeretet soha el nem múlik."
És ha szerkeszthetném az elõzõt hozzáfûzném még: aki igazi (szeretõ szülõ, barát, szerelem vagy bármi...), az nem akar bántani, ha mégis, az csak kényszer, és neki is rossz.
Kedves válaszoló, aki lehurrogtál...és lepontoztál(ami mondjuk nem érdekel...) Amig nem tudod hogy mivan köztem és a párom között addig nincs jogod azt mondani, hogy van valami amit én nem tudok...Egyszerûen azért volt tekintettel a lányra, mert nem akarta megbántani....csak kicsit idegesitõ dolog, hogy mikor összevesztünk vagy valami, egy csajszival megbeszéli szive búját baját, miközben semmi köze hozzá... A másik meg, férfi és nõ között van haverság, de az ami ennél több az már nem fér bele egy kapcsolatba... na üdv
Fiú-Lány barátság vagy ha úgy tetszik tökéletes haverság léezik... én vagyok rá az élõ példa, aki azt mondja nem létezik ilyen, annak nagyon szegény az agykapacitása, és szar élete volt! Szerintem nem úgy kéne ahogy 1-2 válaszoló mondta! Egy barát mindig fontosabb egy nõnél(feleség, barátnõ stb...) Most tökmind1 hogy lány a haverod vagy fiú akkor is fontosabb! Egy baráttal lehet mindent megbeszélni, egy feleséggel, vagy férjjel már a kapcsolaton belüli dolgokat nehezebben beszéli meg az ember. Ezért jó egy barát! Ha az asszonynak nem tetszik a rendszer, ülj le vele és nagyon alaposan, szépen beszéld meg vele, hogy neked õ a haverod, eszed ágába sincs megkuffantani, és ha ezek után se érti meg akkor szerintem dobd!
Akkor neked kedves elõzõ hozzászóló, nem volt még igazán mély, komoly kapcsolatod. mert akkor tudnád, hogy mit jelent egy igazi társ...aki a bajban barátod, aki az örömben melletted van aki ha kell a szeretõd, lelki társad, akivel mindent meglehet beszélni. Nem azt mondodm hogy a barát semmit nem ér, de szerintem nem feltétlenül kell össze hasonlitgatnimelyik fontosabb. üdv
Elõttem néhánnyal, aki ecsetelgetted a párkapcsolatodat, és hogy volt egy másik nõ, mit szólnál, ha azt mondanám, hogy a párodban maradtak érzések a másik nõ felé, hogy így viselkedett vele? Nem biztos, hogy neked mondta, nem szokták mondani, lehet, hogy õ maga se volt tisztában azzal, mit is érez, ezzel sokan vannak így, nem egy esetet láttam már ilyet, és látok szinte naponta. Csak éppen rohanó világban élünk, nem egy kényelmes pihentetõ életben, és sokan nincsenek tisztában a valódi érzéseikkel, és a divatos elméleteket csak ráhúzzák, mert az olyan könnyû. Ha ma kéne lovagként kiállni valaki mellett, nem merik megtenni, de nem is tudják a legtöbben, a fotel kényelme nem nevelte ki ezt az energiát. Még a barát is ritka, aki nem szelel el, ha bajt érez. Ma sokan nem állnak pajzsként a másik védelmére, még a magukéra se, hanem ott az álarc, az álmosoly, a köpönyeg... kinek mi, szoktad nézni a Beugrót? Van az a játék benne, amikor lassítva kell eljátszani egy jelenetet, hát a normál tempós mosolyból lassításban csúnya fintorok és mutogatások születnek, és tudod, nem véletlen, hogy a színészek is ezt játsszák meg, mert ez van. Ha ez van a világban, egy barátságban és egy párkapcsolatban miért lenne másképp? Kevesen vannak, akik mernek lépni, vállalni, kiállni, tisztán, erõsen, bátran, határozottan. Mielõtt bárki bármilyen kapcsolatról beszélne, és ilyenrõl gondolkodna, és vállalna (szülõ-gyerek, társ, barátság...), gondolkodjon el arról, hogy mit tenne meg a másikért, és lenne-e benne kétely, kérdés, bizonytalanság, ha számonkérik a szavát (mert bizony számonkérik, nem azonnal, akkor, amikor legkevésbé számítasz rá). Nehéznek tûnhet, de csak akkor igazi és teljes, ha nincs bizonytalanság, jöhet bármi.
És nekem 1 ember volt, akiben nem volt kétely, és sajnos számon is lett kérve, de bírta sokáig, határig, más már az elsõnél menekült volna, el kellett engednünk egymást, de õ igazi (volt), ilyen egy igazi.
Tudta mit erez a csaj, nem akarta megbantani. ennyi. de ma mar nem is beszelnek, es nem csak miattam...na udv
**a törénethez hozzá tartozik, hogy mint utólag kiderült a csajszi itt is "szerelmes" volt...(vagy még most is...) úgyhogy ne mondja senki h nem volt "jogos"
Szerintem meg egyáltalán nem kegyetlen. MEgtudom érteni. HAsonló helyzetben voltam...Tudjátok milyen érzés volt amikor a csajszi jött az utcán és a párom nyakába borult? És amikor a párom korházban volt, és mindennap jött a csajszi és meglátogatta, mi meg "tekintettel rá" a kezünket is alig figtuk meg? VAgy Nektek hogy esne ha a csajszi kezdené, hogy "emlékszel amikor ezt meg azt csinéáltuk...? emlékszel amikor ide mentünk, odamentünk..." aki nem volt hasonló helyzetben ne itélkezzen. Persze nem könnyebb annak sem akinek választania kell, de higgyétek el könnyebb választani mint elviselni...én 3 hónapig elviseltem, tovább már nem...ÜDv
Nem érdekel, hogy idiótának neveztek. Ha valaki kapcsolatban van, az még nem jogosítja fel arra, hogy korlátozza a párja jogait. Mindenkinek joga van hozzá, hogy megválasztja a barátait, legyen az a barát azonos vagy ellenkezõ nemû. Ha valaki képtelen elvonatkoztatni attól, hogy potenciális szexpartnerként tekintsen egy férfira vagy nõre, azzal csak saját szegénységét bizonyítja.
A kérdező hozzászólása: Mindenki válaszát köszönöm! Akit le-idiótáztatok, na az õ válasza állt a legközelebb a szívemhez, de tényleg nem megy így tovább, valószínüleg a gyerekkori barátnõmmel szakítok, kényelmi szempontok miatt nem szívesen, de bele vagyok kényszerítve ebbe a döntésbe! Még egyszer köszi!:)
egyik elõzõ válaszadó vagyok. A gyerekkori barátnõddel szakits, de csak akkor, ha nagyon komoly a kapcsolat. utólag sokmindent megbánhatsz...
Baráttal szakítani, én még nem hallottam ilyet!?
értsd jól, arra értettem h kapcsolatot megszakitani...szerintem mindenki értette mire gondolok, nem kell kötekedni...
Én fiatal vagyok, lehet nem értek hozzám, de szerintem nem kell a kiskori barátnõddel szakítanod.. csak mondjuk nem túl sokat találkozni kettesben, nem telefonálgatni sutyiban, társaságban , a pároddal talán még jól is elsülhet a dolog.. bár nem tudom, lehet ezeket már próbáltad, csak szerintem ha akármelyikkel is megszakítod a kapcsolatot... az hiányozni fog.
*hozzá
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a párod kegyetlen, és önzõ. Gyerekkori barát az olyan kincs, ami ma ritka, függetlenül attól, hogy azonos vagy különbözõ nemûek. Én sose vitáznék ilyenrõl a párommal (ha lenne, és mikor volt, akkor se szóltam érte, tudom, mit ér egy jó barát, ma nagyon sokat). Kényszerû döntés, hát, igen, csak kényszer miatt történhet ilyen, de hogy nem lesz jó vége valakinek, vagy senkinek, az is biztos (tapasztalat), legfeljebb a párod egója nõhet tõle. Üdv! Egy többszörösen eldobott megkeseredett barát...
Nos, velem, mai napig beszél... Még ha ritkán is, de szóbaáll velem, úgyhogy tudom, hogy számíthatok rá, ha távol van, akkor is. Lehet, hogy nem tudja a párja (aki nem szívesen tud rólam), de nem érdekel, és ezek szerint Õt se.

Egy nő miért marad együtt egy olyan férfival, aki megveri Õt és a nő még szereti is a férfit? Nekem is ilyennek kell lennem, hogy egy nő szeressen?

Félelemb?l ok, de hallottam egy másikat is, "mert szeretem". Mit hisznek az ilyen n?k?

Legjobb válasz: Ez a félelembõl ez nem igaz. Eleve ilyenekkel jönnek össze. És nem velem aki nyugodt szinte már lányos.

Ez a félelembõl ez nem igaz. Eleve ilyenekkel jönnek össze. És nem velem aki nyugodt szinte már lányos.
Az ilyen nõk úgy hülyék ahogy vannak. Egy normális nõ nem tûri ha bántalmazzák!
Vannak olyan nõk, akik az ilyen típusú férfiakhoz vonzódnak.Ha pedig bántalmazza õket a szeretett férfi, akkor sem képesek lépni, mert hiába ábrándulnak ki belõle, a szerelem megmarad részükrõl.Õk a naiv emberek.Sajnos ezen nem lehet változtatni, naiv és önálltató emberek mindig is lesznek.
szerintem senki se tehet arról ki/mi vonzza... ez van.. olyat kell keresni, aki érted van oda, nem azokért kell siránkozni akik Téged nem preferálnak, érted?
Ha egyszer is rám emelné a kezét a barátom, biztos, hogy nem maradnék vele!! Nem tudom elképzelni, hogy van olyan nõ, aki ezek után a férfi mellett maradna.
Én nem élnék együtt egy ilyen szeméttel egy percig sem! egy normális nõ nem választ ilyet! Aki meg ilyennel van együtt, az egy pszichológiai eset, vagyis lelki sérült nõ: -ilyen pasimintán nõtt fel -alacsonyabb rendûnek érzi magát -kisebbségi komplexussal küzd -naív, buta, de nagyon -önértékelési problémák -mazochista, perverz egy értelmes, lelkileg erõs és egészséges kiegyensúlyozott nõ normális férfit választ. Hidd el. A többi, aki nem, az beteg.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ez a: Kell a jó? Nem! Kell a rossz? Kell hát! dillemma ?
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van Én is rendes, kedves, unalmas srác vagyok, ezért Én sem kellenek egy nõnek sem. De gondolom, azt hiszik ezek a nõk, hogy "majd megjavulnak ezek a férfiak".
A lelki terror furcsa dolog.
Itt is van a bizonyíték. megint el mondta a betanult sablonszövegét az összes nõ. Persze a valóság továbra sem ez. Szóval az orráig se látnak a nõk. Ezekszerint erre max egy férfi tudna választ adni.


Katolikusok: Ha egy ismert nő (vagy szimplán egy nő) a pápával találkozik, miért kell fekete ruhát viselnie és fekete kendőt (ritkábban kalapot)?

Íme néhánb ykp híresebb nőkrő, akik a páával találkoztak, figyeljétek meg az öltözetüket:

Legjobb válasz: Nem kell feketét viselnie, csak az alkalomnak megfelelõ ruhában illik lenni. Ez pedig a férfiaknak sötét öltöny, a nõknek sötét kosztüm.

Nem kell feketét viselnie, csak az alkalomnak megfelelõ ruhában illik lenni. Ez pedig a férfiaknak sötét öltöny, a nõknek sötét kosztüm.
Nem kötelezõ, ennek okait inkább a nemzetközi protokollban kell keresni, amihez nem értek, de így könnyebb lesz infót találnod róla.
Nem kötelezõ, nincs rá ilyen szabály. Alkalomhoz illõen, elegánsan kell megjelenni, és a fekete egy elegáns szín, a kalap meg szintén emeli a megjelenést egy bizonyos kor fölött.

Van olyan, hogy egy nő azért nem kell egy pasinak, mert az a nő nagyon csóró?

Szó szerint tök csóró és a szülei is nagyon szegények.

Legjobb válasz: Biztos van. Azt szokták mondani, hogy pénz nem kell a boldogsághoz. Félreértés ne essék valahol ez igaz, nem is vagyok cseppet sem anyagias, de szerintem a pénztelenség is öl meg kapcsolatokat.

Szerintem inkább azzal lenne baj késõbb hogy a férfitól anyagi függésbe kerül, esetleg a férfi uralkodik rajta. Vagy ha a férfival nem is lenne gond akkor a nõnek lenne kisebbségi érzése. Szerintem ezek okoznák a problémát inkább.Szóval kellhet egy pasinak csóró nõ, meg fordítva is.
Biztos van. Azt szokták mondani, hogy pénz nem kell a boldogsághoz. Félreértés ne essék valahol ez igaz, nem is vagyok cseppet sem anyagias, de szerintem a pénztelenség is öl meg kapcsolatokat.
ha a srác igazán szereti a lányt akkor nem szégyelli akármilyen is az anyagi háttere... Ha emiatt szégyelli az már rég rossz, elég baj az a lánynak, nem kell hogy a srác megalázza.
ha káros szenvedélyek (alkohol, játékgépezés stb), munkakerülés miatt lettek csórók akkor énse kérnék abból a családból. de ha tisztességesen dolgozik, keresi a kiutat a szegénységbõl akkor semmi gondom nem lenne a családdal és megpróbálnék rajtuk segíteni
Nekem meg te 57%-os nem kellenél a büdös életbe!
Ha belegondolok, akkor a teljes pénztelenség okozhatna gondokat. Ebben az esetben mindig a fiúnak kellene állnia a fizetõs programokon a lány részét is, ami nem fair. Ha tartósan pénztelen, az annak is lehet a jele, hogy nem akar dolgozni, nincsenek ambíciói. Ha valaki szimplán szegény családból jött, de szorgalmas, vannak ambíciói, akkor semmi gond. De ha elfogadja a keveset, az már probléma lenne. Szorgalmas ember nem lehet tartósan pénztelen.
Hát még az milyen hülye, aki az itteni értékelések alapján következtet az értelmi szintre... Például én erre a válaszra is 0%-ot fogok kapni, pedig nincs ahhoz hogy értelmes vagy értelmetlen vagyok. A kérdéshez kapcsolódóan meg amúgy simán van ilyen pasi, én is ilyen vagyok. Senki nem adja "alább". Ha valamit elért, legalább olyat választ aki kb. egy szinten van. De olyan hogy a szegény ember lányát a királyfi feleségül veszi...hááát csak a mesében van.
Nekem szegény nõ soha nem kellene. Minimum az átlag.
ismerek olyan lányt, aki iszonyat csóró, sajnos a lakáshitel törlesztõje miatt jutottak ilyen szörnyû helyzetbe :( a barátjáéknak akkora házuk van, h 3 család elférne benne, és a srác mégis imádja a lányt. nem ezen múlik. intelligens ember túl tud ezen lépni. szerintem az igénytelenség sokkal kiábrándítóbb. az én barátom is elég fos anyagi körülmények közt nõtt fel, akkor jöttünk össze, mikor még az õseivel lakott egy lyuknyi félszobában, és örült, ha meg tudta venni a bkv bérletet. ma saját lakásunk és kocsink van. a szorgalom és a kitartás a lényeg!
Van, ha a pasi egy anyagias sznob. Vagy mondjuk ha a nõ amiatt csóró, mert elissza a pénzét vagy eljátssza gépeken, na, akkor megértem a pasit-de akkor sem a csórósággal van a baj, hanem azzal, hogy nem biztos, hogy egy ilyen felelõtlen emberrel, aki aztán még esetleg õt is lehúzza, akarja összekötni az életét.
Igen van ilyen de azok nagyon felszínesek és nem érdemes velük kezdeni. Az igazi szerelem nem nézi mennyi pénzed van aki pedig ezt nézni nem tud igazán szeretni.
Van ilyen pasi és azt gondolom valahol érthetõ. Ha egy férfirõl tennéd fel ezt a kérdést, a nõk 90%-a azt írná, az életben nem jönne össze kifejezetten csóró pasival. Itt nem az a probléma, hogy "ciki" a haverok elõtt a csóróság. Mindkét nem esetében elvárható anyagilag egy átlagos szint. Az sem megoldás és nem tolerálható, ha te mint nõ a párodon lógsz, õ tart el és teljes mértékben függsz tõle anyagilag. Az sem mindegy, hány éves nõrõl van szó. Pl. egy 30 éves nõtõl elvárható, hogy valamit már tegyen le az asztalra és legyen egy kis tartaléka (nem dollármilliókra gondolok). Ha semmi pénze nincs ennyi idõsen, ott már valami nem stimmel. DE ha látnám, hogy vannak céljai és tesz is ezért, valószínûleg nem zavarna.
Sajnos van ilyen. Én nõ vagyok de engem a pénz sosem érdekelt.Lehetett volna milliomos pasim, de nem kellett, mert szerintem kattant volt, a pénz miatt meg nem leszek senkivel. A mai világban sajnos egyre több a csóró ember, egyre nehezebb boldogulni. Szerintem a szegénység nem szégyen, ha nem párosul igénytelenséggel, mocskos ház, ruhák stb. Ja és ha akar dolgozni akkor túl nagy baj nincs, elõbb utóbb talál munkát. én olyannal nem lennék, aki nem is akar dolgozni, mástól várja a segítséget.
A kérdező hozzászólása: Tetszene neki a nõ, csak hát az ismerõsök elõtt szégyenli vagy a szülei elõtt vagy a szülei nem nézik el.
A párom szülei elég szegények. Õt nem, de a szüleit valamilyen szinten megítélem emiatt, mivel õk azok a fajta szegények, akik maguknak köszönhetik, szerintem szégyenletes nyugdíjaskorú embereknél, hogy 40 év munka után csak adósságokat tudnak felmutatni... De a fiukat nem fogják hátráltatni, mert összeköltözik velem és benne nincs meg a tékozló hajlam. A kérdésben említett lányt úgy kell megítélni, ahogy én a páromat. Ha semmi igyekvés nincs benne a jobb létért, akkor sajnos hiába tart ki mellette a másik, ebek harmincadjára jutnak.
"De olyan hogy a szegény ember lányát a királyfi feleségül veszi." ... királyfi :) )) Tudod kisbogár, nem a pénztõl számít egy nõnek egy férfi királyfinak, a pénztárcád még édeskevés ahhoz hogy normális nõt kapj. A pénztatyóddal max az útszéli liliomot kapod meg, de azt megkapja a kamionos Pista bá' is szóval ez a mondatod elég nevetséges volt, de illik a gondolkodásmódodhoz az tény.
13.50.-re azért kíváncsi volnék hogy mi lenne ha egy olyan lányba szeretne bele, aki nála is gazdagabb, tanultabb, stb. Komolyan az efféle beképzelt majmoknak meg kellene tapasztalniuk a másik oldalt. Ha mondjuk beképzelt pénzes úr beleszeretne egy lányba aki azt mondaná hogy bocsika de a szüleim sokkal gazdagabbat akartak nekem meg most van folyamatban a 3. diplomám szóval Te nekem senki vagy, azért elnyúlna az arca kicsit.... Egyik válaszoló nagyon intelligensen leírta: ha azért nincs pénze a lánynak mert elissza, elbagózza, elbulizza, és sír a szája hogy nincs pénze kajára vagy számlákra, na az nekem sem kéne. De aki egyszerûen csak nem talált jól fizetõ melót, vagy a családja nehéz sorsa miatt szegény, arról õ nem tehet. Dehát intelligencia kell ennek felfogásához ami itt egy-két tuskónak nincs meg.
Az okozhat gondot h eltérõ közegbõl jönnek.
A férfi dolga, hogy eltartsa a családot, ergo tök mindegy, mennyi gempája van a rüvkének. Csak legyen megbízható és tisztességes. És ne legyen töke. Más elvárás nincs.
nem csak a mesében van :) jópár példát tudnék felsorolni az ismerettségi körömben. ha a csaj jól néz ki mellé normális is, mondjuk dolgozik, de nincs vagyona éphogy kijön a fizujából hó végén, attól még simán összejöhet egy gazdag pasival. egyik barátom nagyon gazdag, vezetõ állásban van, megismerkedett egy nõvel aki gyárban minimálbérért dolgozott, de annyira beleszeretett hogy ez nem volt akadály. már 7-8 éve együtt vannak.(persze azóta a csaj már nem a gyárban dolgozik hanem kitanult egy szakmát)
Ha igazán szereti nem számít neki a pénz, ha meg csak a pénz miatt hagyja ott jobb a nõnek is ha nem egy ilyen pasival jön össze:)
ne kezdjétek már megint, az 57 %-os csak azt írta le, hogy neki nem kellene. Másnak lehet hogy kell ilyen ember, neki nem. A saját véleményünk miatt ne kezdjük már megint ölni egymást. Én nõ vagyok, de mindig olyan partnereim voltak akik velem egy anyagi szinten voltak, én az átlagos emberek közé tartozom. Volt olyan férfi aki nagyon tehetõs volt és szeretett volna velem össze jönni, de nem mentem bele, mert kellemetlenül éreztem volna magam a nagy pénzbeli különbséges miatt. ÉS szerintem van olyan, hogy valakinek azért nem kell a másik, mert épp nagyon szegény, de ezt el kell fogadni.
Biztos van, de az ilyenektõl jobb távol maradni. Amugy meg, nincs vele semmi baj, ha becsüláetes munkája van, és a csorosága ellenére ápolt. A probléma szerintem ott kezdõdik, ha valaki nem is nagyon akar "kitörni" ebbõl az élethelyzetbõl, és meg sem erõlteti magát, hogy jobb élete lehessen.Na, az ilyeneket viszont én is rühellem.
A kérdező hozzászólása: 57% nekem sem:) Úristen milyen hülye lehet az, akit 57%-ra értékeltek:)
erre a kérdésre szerintem nem lehet értelmesen válaszolni.ha pl szegény de úgy néz ki mint pamela anderson(fénykorában)akkor kéne, de ha csak egy lepukkant, csóró lotyó akkor azért nem, bármilyen szerelmes is vagyok.ha meg látom rajta h értelmes okos van benne tehetség akkor hozzámköltözhetne és még a továbbtanulását is fizetném, mert látom hogy megéri.csak tudod van aki nem éri meg a fáradtságot, legyen szegény vagy gazdag.nem lehet válaszolni erre, énis csak példákat irtam, mert ismeretlenek a személyek akikrõl szó van.

Egy férfinak jobban kell egy nő mint a nőnek férfi?

Nem akarok megsérteni senkit csak megérteni. Mert ugy vettem észre ,hogy a lányokat 1 fokkal nem érdekli a fiuk. A lányok egyáltalán nem beszélgetnek a szexr?l egymásnak szerintem. A lányok többsége úgy dönt ,hogy még nem akar szerelmet és majd kés?bb akar 16 évesen. Ne értsetek félre megértem ha valaki várni akar ,mert még nincs saját élete és lakása stb. De a lányokat szerintem is egy picivel kevésbé érdeklik a fiukat?

Legjobb válasz: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező hozzászólása: Mármint a lányok 1 fokkal kevésbé érdekli a fiu. És 16 évesen azt mondja majd késõbb akar szerelmet. De nyilván vannak kívételek.
dehogynem beszélnek a szexröl tudod hol beszélnek? A suliban a budin ahova nagy kondákban járnak szünetenként, ne meg ezen a szájbak.rt fészbukon ahol a nemi életüket élik...
A kérdező hozzászólása: Haha, nagyon vicces elsõ válaszoló. Ezek szerint te vagy 18 éven alatti? ;) Na de komolyan. Kérlek válaszoljatok komolyan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm második válaszoló. :)
magamról ezt nem mondanám el, tekintve, hogy annyira kellett egy srác, aki felhúzott(szexuálisan), hogy majd bele haltam, õ meg lazán ejtett szex nélkül. de hogy általánosságban igaz e, nem tudom sajnos.
Mi lányok szoktunk beszélni róla. De errõl a fiúknak nem kell tudni... Ugyan úgy akarjuk a dolgokat, mint ti, csak jobban mertek kozeledni.
Nem tud. A húgycsõ le van zárva. A természet odafigyel a részletekre.
#2 megmondta a választ. Majd ha eljutsz 8. osztályig, akkor majd tanulni fogod (elvileg), hogy szeretkezéskor az ondó a húgycsövön át távozik. Hogy távozna akkor, ha a húgycsövét másra használja?
Ilyen nincs is. Nem pesálna belé a lyukba, max. ürgelyukba. Ejnye, ilyen kérdést. Ejnye, ejnye.
2-es..szerinted álló farokkal nem lehet pisilni?! természetesen lehet..és ezt innen kellett megtudnod..szörnyû-- :D 33f
Persze, sokan szoktak pont olyankor pisilni, de ilyenkor vigyázni kell mert a nõ orrlyukain fog kifolyni az ondó mivel a pisi elzárja az ondó útját!
ez már én vagyok:DDDDDD
Jó kedved van, mi?
A kérdező hozzászólása: Igeen, jo a kedwem, de multkor iskolaban ezen gondolkodtunk :)
Akkor ilyen retardált gyerek születik mint te vagy.
Valószínûleg jól pofán leszel baszva.
Kérdezõ, te lány vagy? :) Amúgy semmi extra, természetesen kifolyik ugyanúgy, mint az ondó, amit aktus végén ürít bele a nõbe. Csak a pisibõl jóval több van, úgyhogy készülj fel, hogy azonnal jönni fog belõled. :P
A kérdező hozzászólása: :DD igen lány vgyok :D és 16 éves :DDD

Milyen érzés egy nőnek az orál szex? És hol tudnék információt találni arra vonatkozólag, hogy hogyan tudnám viszonozni a páromnak? (hogy kell csinálni) (19 éves nő)

Legjobb válasz: Szia! Adok egy linket: http://www.szexualitas.hu/page.php?catid=4&id=35&p=3 Illetve azt hozzáteszem, hogy ugye mivel egyénenként változó, hogy ki mit szeret, ezért ha vagytok már olyan bensõséges viszonyban pároddal, akkor kérd meg, hogy segítsen Neked, hogy Neki mikor jó. Sok sikert a kényeztetéshez :-)

Szia! Adok egy linket: http://www.szexualitas.hu/page.php?catid=4&id=35&p=3 Illetve azt hozzáteszem, hogy ugye mivel egyénenként változó, hogy ki mit szeret, ezért ha vagytok már olyan bensõséges viszonyban pároddal, akkor kérd meg, hogy segítsen Neked, hogy Neki mikor jó. Sok sikert a kényeztetéshez :-)
Szerinted ezt mindenki könyvbõl tanulja? legtöbb helyen hülyeséget írnak, gyakorolj, próbálkozz. Segédlettel is bénázni fogsz elõször, sõt, úgy jobban, mert próbálod magad a betûhöz tartani.
Itt is jó leírások vannak már. Volt már ilyen kérdés. És ne higgy az itteni agybajnonoknak! Meg ne harapd, mert kiugrik a bõrébõl!
A kérdező hozzászólása: D nem fogyasztok tomegnoveloket csak a kaja az. Csirke rizs es ezek

Hogyan kell éreztetni egy nővel, hogy nő?

Hogyan kell éreztetni egy n?vel, hogy n??

Legjobb válasz: Hogy nem úgy kezeled mint a haverodat. Kedves vagy vele, figyelmes, kinyitod neki az ajtót, megdicséred mindig h milyen csinos. gyengéd vagy hozzá simogatod, ésatöbbi.

Hogy nem úgy kezeled mint a haverodat. Kedves vagy vele, figyelmes, kinyitod neki az ajtót, megdicséred mindig h milyen csinos. gyengéd vagy hozzá simogatod, ésatöbbi.
húzd olyan közel magadhoz, h. érezze, hogy ÁLL
Nem csak fél évente mondod neki, hogy csodaszép vagy...És akkor is csak részegen...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!