Találatok a következő kifejezésre: Egy nőnek hány éves (84 db)

10 èv folott Tibi Atya, dicsèrtessèk
14 éves kortól de nem minden lányt
Én sem kötném korhoz.
14-tõl már néha :D F19
Szerintem ez attól függ ki milyen értelmes. Én nem kötöm korhoz.
Én ismertem olyan 32 éves nõt, aki aligha meghaladta egy 10 éves agyi szintjét (vagy még azt se). Nem a kor számít...bizonyos esetekben.
Ezt értelmiség és megjelenés alapján döntöm el. Még csak közelítõleg sem tudom ezt besorolni. Van hogy 16 éveset is de van hogy csak 25 évesen!
23
17 18/f
nem kor kérdése.2 évvel ezelõtt velem egy korú 13 éves kis.... lányt is ismertem.meg olyat is aki szinte egy kész nõ volt.tehát:érett gondolkodása volt, fõzött mosott takarított :DDD

Egy nő hány éves koráig menstruál?

ennyi a kérdés :D

Legjobb válasz: Ez változó. Van aki már 35 évesen a változó korba ér,a legtöbb 45 éves kora után.

Ez változó. Van aki már 35 évesen a változó korba ér, a legtöbb 45 éves kora után.
Ez tényleg eltérõ lehet, de 45-50 körül már elkezd rendetlenkedni, vagyis hol megjön, hol nem, és utána szûnik meg.
A kérdező hozzászólása: akkor jó sokáig tart :D köszi

Egy férfinak és egy nőnek hány éves korára kellene tapasztaltnak lennie szex terén?

Legjobb válasz: Szerintem nincs ilyen, de olyan 25-30 éves korára már úgymond elvárható, vagy legalábbis számítani kell ilyesmire.

Szerintem nincs ilyen, de olyan 25-30 éves korára már úgymond elvárható, vagy legalábbis számítani kell ilyesmire.
13
25-30, itt már valamicske tapasztalatnak kellene lennie szerintem ...
Majd az új alaptörvény megmondja...
42 evesen szult ket baratnom is.Szep babak lettek.
Én elmúltam 33 éves, mikor megszültem az elsõ kisfiamat, és egészséges!
40 éves vagyok, problémamentes terhességem és szülésem volt. A 3 hetes kislányom makk egészséges, nem fáj a hasa, kiegyensúlyozott nyugodt gyerek! Én nem akartam elõbb gyereket, tudatosan terveztem így!
18 és 35 között, de ez nem azt jelenti, hogy elõbb vagy késõbb nem lehet.
Én most 36 évesen várok babát (30 hetes), és sokkal jobban élem meg, mint anno az elsõt 20 évesen... lehet, fizikailag öregszik az ember, bár ezt se érzem kifejezetten, de érettebb szemlélettel az ember egészen másképp várja a babát, szóval nemhogy nemvagy elkésve, de bizonyos dolgokat nem is mindig lehet megélni túl korán. Embere válogatja, akkor kell babát vállalni, amiokor van rá lehetõség, van hozzá partner és kedv, feltételek, az életkor másodlagos.
A genetikai betegségek kockázata nõ meg. Önmagában a szülés attól még mehet jól, hogy valaki nem 25 éves. 34 évesen még semmirõl nem vagy lekésve. Régen ugye sorba jöttek a gyerekek, 40 fölött is még normális volt szülni.
Orvosilag 18 és 32 éves kor az, ami a legoptimálisabb a szülésre. Szerintem 35-36 még bõven belefér. Én speciel 37 fölött már nem vállalnék, max. ha becsúszna, mert az abortusz mindennél rosszabb.
TApasztaltam, pontosabban láttam: én 23évesen minden gond nélkül szültem(egy nagyon picit vágtak, két öltésnyit, úgy tágultam, ahogy az a nagykönyvben megvagyon írva), azonnal lett tejem. A terhességem elrohant, nem volt semmi bajom, végig aktív lehettem. Szobatársam 35évesen szült, nem tágult, repedt minden irányba, nehezen ment neki, nem lett teje még a harmadik napon sem:( Egy merõ ta úgy egy kínszenvedés volt neki a terhessége, már a végét várta kb a 10.héttõl:( Amit láttam, és tényleg teljesen magán vélemény, hogy 35év felett már valahoyg nehezebben mennek a dolgok minden szempontbõl. Ezt nagyban befolyásolja persze, az egyén tulajdonságai is.
41 évesen lettem terhes. Missed lett a vége , mer a baba szíve el sem kezdett dobogni. Dolgozott a genetika. Viszont van 3 nagy gyermekem.
Én 34 évesen szültem a kisfiam teljesen problémamentes terhesség után, holott elõtte 1 éve még egy súlyos betegségbõl gyógyultam fel. Igaz császár lett a vége, mert sokat híztam toxémiás lettem. Most 36 vagyok, és várjuk a második babánkat. Most figyelek majd a súlyomra. De ez a kor is még teljesen jó a babavállalásra, ha nálad most jött el az idõ:)
21.33-nak írnám, hogy 39 éves vagyok, másfél óra alatt született meg a 3, 5 kilós babám minden gond nélkül, gátvédelemmel!! Nem vágtak! Egészségesek vagyunk mindketten! Az unokahúgom 24 évesen majdnem 16 órát vajjúdott, császár lett a vége és a mûtét után annyira nehezen gyógyult, hogy 2 hétig szinte lábra sem tudott állni! Van aki könnyen és van aki nehezen szül és MINDEGY HÁNY ÉVES!
03:27 vagyok. Még annyi, hogy gyönyörû, egészséges gyereknek adtam életet sima, komplikációmentes szüléssel, semmi császár és sokáig szopizott. Valamint mindent idejében csinál 7 hósan állt, 1 évesen ment hamar kommunikált stb. Tehát normálisan fejlõdik. Én meg fiatalodom mellette mert max 26-nak mondanak:-)
32 évesen szültem az elsõt és még várok a másodikkal 2-3 évet. Nem érzem késõinek sõt örülük, hogy nem szültem elõbb.
En 35 eves vagyok es 10 hetes terhes. Nem vagy lekesve semmirol.
Szerintem ez nem feltétlenül korfüggõ. Na, jó, nem kortalan, de szerintem max. 45. Utána már én tuti nem is szülnék, mert fel is kell nevelni.
Mivel ez egyéni dolog, nem érdemes átlagot keresni, mert lehet, hogy pont te lennél egy szélsõséges példa. Ismerek olyant is, aki komplikációmentesen egészséges gyereket szült 40-50 éves kora fölött, és olyant is, aki veszélyeztetett terhes volt huszonévesen. Nem csak attól függ, hogy mire vagy hajlamos, vagy mit örököltél, hanem attól is, hogy milyen életmódot folytatsz, milyen hatások érnek és milyen gyakran. Pl. a stressz növeli a kockázatokat, tudok egy esetet, ahol a kismama a túlzott munkahelyi stressz miatt vetélt el, pedig nem is a kollégáktól vagy a fõnöktõl érte, hanem eleve a munkakör része volt a stressz, a következõ terhességnél már nem kockáztatott, az orvos nem engedte dolgozni. És persze a közismert komplikációk között szerepel a dohányzás, az alkohol, a fertõzõ betegségek.
A kérdező hozzászólása: Én 34 vagyok és sokan azt mondják, hogy ilyen idõs korban már "valaki kifutott az idõbõl".
Ez de nagy hulyeseg.En 37 evesen szultem az ikreket es pont idoben voltam.Nyugi en ne hallgass masra.
Á csodát 34 éves korban általában van aki a 2. gyermekét szüli. De 40 éves ismerõsöm tavaly szült egészséges gyermeket. Ha az anya egészséges, nincs magas vérnyomása, jó az anyagcseréje, érrendszere, nincs több kockázat, mint például 25 éves korban.
Ha hagyod magad felidegesíteni, akkor valóban lehet gond. Szóval fogod magad, és megmondod azoknak, akik ilyeneket mondogatnak, hogy semmi közük hozzá, pofa be, ez a te életed, nem az övék, és ha szeretnél babát, akkor sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most egy kicsit megnyugodtam!
Nagymamám 49 évesen szülte anyámat.Egészséges gyerek volt...Szóval nem kor függõ, inkább egyén függõ.. Vannak olyan nõk (ismerõseim között is) akik 20 évesen szültek beteg gyermeket..A sógornõmnek 19 évesen egészséges lánya született, majd bevállalt 37 évesen is egy gyermeket.Az is lány lett de beteg... A barátnõm 39 évesen ikreknek adott életet(8 hónapja)és mindkét csöppség makk egészséges... Az, hogy ki meddig tud szülni, és hogy egészséges babát-e ez mind az anyukától függ.Ha erõs a szervezetet, erõs a "méhed" akkor akár 40-45 évesen is tudsz szülni...nem kortól függ...
Úgy hallottam, 15 és 35 között.
En decemberben szultem egy makk egeszseges kislanyt es a mult heten toltottem a 40-et. Elso baba es minta terhessegem volt, semmilyen komplikacio nem lepett fel. Baratnom viszont mar 41 is elmult mikor az elso babajat szulte.
Ja és a terhességem olyan volt mintha nem is lett volna, fitt voltam és tünetmentes végig!! Elõzõ voltam.

Egy nonek hány éves kor felett nem lehet gyereke?

Legjobb válasz: Változó! Függ attól mikor lesz biológiailag a változó korban!

Változó! Függ attól mikor lesz biológiailag a változó korban!
A kérdező hozzászólása: Általában hány évesen?
45-50.
Amikor már nincs meg a havija.

Szerintetek egy nő hány éves korában a legszebb?

Fiúk, lányok véleménye egyaránt érdekel, csak írjatok kort és nemet is :) Én nem tudom eldönteni, talán 25. 20/L

Legjobb válasz: a feleségem 41 ... kb 20 éve egyformán szép ... igaz, a múltkor mondták, hogy nem is gondolták ilyen nagy lányom van :)

a feleségem 41 ... kb 20 éve egyformán szép ... igaz, a múltkor mondták, hogy nem is gondolták ilyen nagy lányom van :)
Ezt igazából nehéz megmondani, általában olyan 23-25 éves kortól a legszebbek, de 30 felett is lehet szép valaki. Sõt ha egy nõ nem hanyagolja el magát akár még 40-45 évesen is kinézhet úgy mint egy 28-30 éves. Az én mûszakvezetõm 43 éves, és kinéz vagy 28 évesnek. Nagyon jól tartja magát, még két gyerek után is, le a kalappal nála.
Szomszédom 42 éves, két gyerek után nagyon jól néz ki! Sok 28-35 éves elbújhatna mellette...! Ez attól függ, hogy figyel-e magára valaki, de nem elég akkor , amikor valaki öregszik, hanem folyamatosan... :)
Ahogy én látom: a tinik még kifejletlenek, gyerekesek. A huszonévesek talán a legszebbek, 30 fölött meg sokan már elhanyagolják magukat, gyereket szülnek és ezzel együtt elhíznak, na meg amit nem értek hogy levágják a hajukat... persze aki nem így tesz az 30+ évesen is szép.
20-35 -ig ! 20 f
20 és 30 között.
Változó, szerintem 28-35 között
Szerintem a húszas éveiben, én legalábbis az ilyen idõs lányokat szeretem. 30F
16 mert qkkor még bájos nekem az jón be
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Pontosítok a kérdésemen: Hány éves korában a legnõiesebb, legszexibb egy nõ?Mikor van a "legerõsebb" kisugárzása? A kort úgy vegyétek, hogy ha mindenki úgy nézne ki, mint ahány éves.
27-35 közti nõk jönnek be.
Nehéz eldönteni, egy ismerõsöm 15 évesen is már erõs kisugárzásúnak mondható, de nagymamám is, aki 57 éves létére lepipál sok huszonévest, ízlés és külsõ terén. Csinosan öltözik, gyönyörû alakja van (a korához képest), és számára elõnyös ruhákat visel. De szerintem is 20-35 között.
Bocsi, félreírtam, mamám még csak 54 éves. :)
Szerintem 20 és 28 között. :)
25 - 35 között szerintem :) 22/L
15-tõl 25-ig szerintem aki igényes, az még akár 40+ig is szép, aki igénytelen pedig már tiniként elhagyja magát

Szerintetek egy nőnek hány éves korában illik már szülnie?

Legjobb válasz: Saját és a kölök érdekében 30-35 között! De ha nincs lóvé?

Saját és a kölök érdekében 30-35 között! De ha nincs lóvé?
Mindig állatira zabos leszek attól, hogy "illik". Könyörgöm, mi az hogy illik? Hol van ez leírva, a nagy illemtankönyvben? Én pl. egyáltalán nem szeretnék szülni, és tojok rá, hogy mi illik és mi nem. Aki mások elvárásainak akar megfelelni, annak nagyon boldogtalan élete lesz.
Nincs ilyen h ideális kornál megszabják ki mikor szülhet.Amikor késznek érzi rá magát.Én am soha nem akarok szülni. 21/n
Szerintem itt nem az illemrõl van szó ha ugy érzed készen állsz anyagailag és minden téren párod is készen áll akkor. Amugy ráérsz szerintem 30-40 között nem kell még most azonnal
Illik már?! Akkor, ha akarsz :) Ezt senki nem kényszerítheti rád, nem muszáj mindenképp szülnöd :) Persze van egy optimális idõszak, de én azért se néznélek le, de nem szülnél egyáltalán...
34 év.
Az elsõ gyerek legyen meg 30 elõtt, az utolsó 35 elõtt. 27 évesen kezdenék bele. Vagy amint lehet.
1. ha megvan hozzá a megfelelõen érett anya és apa(szellemileg) 2.ha megvan hozzá a megfelelõ anyagi háttér, hogy a gyerek mindent megkapjon 3.ha a nõ nem túl koros és egészséges a szüléshez Mindenkinek más idõpontban jönnek el ezek a dolgok De kb. én 28-32 évre tenném a szülést, anyukám engem 35 évesen szült, nem lett belõle gond, de bizonyították, hogy jobb ha 25-30 között szül valaki.
A kérdező hozzászólása: Én 25 vagyok. De egyáltalán nem érzem lelkileg hogy gyerekem legyen, mert én is "gyereknek" érzem magam, karrier sincs, meg komoly partner sem...és, félek hogy eltelnek az évek, és így fogom érezni.
16
Ebben nincs illem. Biológiai szempontból az ideális kor 20-30 év között van. 35 felett erõsen csökken a termékenység, nõ a komplikációk száma, fokozódik a rendellenességek esélye.
20-25
Ha természetes növekedésre gondolsz akkor az ember kb 21. éves koráig növésben van. Ezután már nemigazán van növekedés csak alak változás, fogyás , hízás, izmosodás, akármi. viszont ha "terhes" (idézõjelbe teszem mert nem szeretem ezt a szót, általában a várrandóság nem teher..) Akkor is megnõ a mell. Vagy implantátum behelyezésével akár öregkorban is "megnõhet" a mell
Kedves elõzõ, a magyar nyelv az egyetlen ami a "terhességet" "áldott állapotnak" is nevezi. Használd aszt. Amúgy igen. 21.
Ha lenne barátnõm, le se szarnék mást.Ha viszont nem lenne, akkor 40.
kb. 50
A kérdező hozzászólása: Nem hanem ugy komplett külónleges. Az ha valaki nincs fenn a facen az igencsak fura inkabb a mai vilagban nem?
ha van barátnõm, akkor fiatalra se nézek, nem hogy idõsre. ha nem lenne, akkor 30-35-ös jöhetne simán
A kérdező hozzászólása: De szerintetek az bejönne neki ha kitennem a dekoltázsom??az csak faxszállító nem?
Kamu a kérdés ! Legalábbis a kérdezõ válaszaiból kiindulva.....
Attól függ mennyit fizet :D Minél idõsebb annál drágább :D
Ha lenne barátnõm akkor mással nem hetyegnék. De amúgy 45 körülig simán ha jól néz ki :D
Ja, a puncis kérdésre is reagálva: nem bánnám ha szõrös lenne, nagyon fel tud izgatni :)
A kérdező hozzászólása: Írja meg mindenki milyen a jo punci szõrös v szörtelen. Mert nekem most szõrös de leszedném ha le kell.
Mennyire vagy szõrös? :)
Kérdezõ, hány éves vagy?:D
nem hiszem hogy megcsalná a barátnõjét.
50ig simán.egy idõsebb nõ nekem még vonzóbb mint egy korombeli.
Ha jól tartja magát 50-55 simán belefér, de ahhoz tényleg ott kell lennie.
Én 20 évesen voltam 47 éves asszonnyal. Mutatott olyat, mit a barátnõm szégyellt volna.
A kérdező hozzászólása: Mit mutatott? Mesélj:-)) nekem nagyon bejön egy fiúka nem tudom hány éves de olyan 20-22 . Magáz pl .de én megfognám és úgy magamévá tenném. Csak nem tudom az ilyen fiúk nem akadnanak e ki.
40-45 ig ha jól ápolt csöcsös :P és ha meg is fog benne valami
én örülnék a helyébe egy ilyen nõnek.Élmény az biztos.
max 36-38.. kb
A kérdező hozzászólása: Na akkor elvileg mindeggyiteknek beleférek a korban. Remélem hogy neki is. Csak ez a fiu olyan nem mindennapi pl. A facen sincs rajta stb. Kicsit túl komoly és van valakije. Én lazább fiatalosabb vagyok nála. Szerintetek sok ilyen komolyabb pasi húséges annyira a barátnõjéhez hogy kihagyná a dolgot? Jo hogy írta valamelyikótök a csöcsöst talán azt kéne kiraknom? Elég nagy egy dkoltált felsõben de olyanban még nem látott. Na majd most:-) szerintetek fel tudom izgatni ha dekoltált felsõben vagyok hajolgatok vagy ilyenek?
Aki nincs a facebookon az különleges ? Vagy hogy értetted ezt ?
Én simán bevállalnám 40-45 ig ha karban tartott. 23/f

Egy férfi hány éves koráig nő?

Egy átlagos férfi hány éves koráig n?? Magasság, válszélesség stb. (if u know what i mean.:D) ui.: Nehogy valaki félreértse és belémkössön, egy férfi semikor sem n? nem?, persze vannak kivételek, de gondolok én az egészséges férfiúkra. N?=növés.

Legjobb válasz: Van szórás: de vannak akik 21 éves korukig nõnek. Általában 18 vagy 19 éves korban leáll a magasságbeli növekedés. A vállszélességet az izomzat nagyban befolyásolja, úgyhogy bármelyik életkorban alakítható még edzéssel, kondival.

Van szórás: de vannak akik 21 éves korukig nõnek. Általában 18 vagy 19 éves korban leáll a magasságbeli növekedés. A vállszélességet az izomzat nagyban befolyásolja, úgyhogy bármelyik életkorban alakítható még edzéssel, kondival.
Egy férfi sehány éves koráig sem nö, mert férfi!
Ja bocsi most olvastam el a leirasodat... szerintem kb 24 eves koraig no egy ferfi. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi azt én is olvastam, hogy edzéssel ki lehet tonli kicsit a vál szélességet, de nem tul nagy mértékben :)
Én nem variálom a kérdést .A növést a magasságban kell érteni .Ez 21 éves korra be szokott fejezõdni, egyénenként változó. Ami utána történik még, vállasodás, izmosodás már másik kérdés.Az ember szinte mindig átalakulóban van . Egy bizonyos kor után meg megfordul ez a tendencia . 70 körül akár 5-6 cm is kisebbek lehetünk .
Én 14 éves koromig nöttem mindenhova. Mialatt mutáltam. Miután beállt a hangom azóta egy cm-t se nöttem. Pedig vártam, hogy legalább még egy picit nöjjek mert tudtam ilyen magasságal nem fogok boldogulni, nem leszek boldog de semmi valtozás nem lett. Utálom ez miatt az apámat mert õ miatta lettem ilyen alacsony. Most 25 éves szüz fiú vagyok ilyen magassággal egyáltalá nem érze magam férfinak...166 cm vagyok.
Jaa lemaradt a péniszem meg 14 cm....
A kérdező hozzászólása: Hát haver akkor jól kib*szott veled a genetika:\ én 17 vagyok, 55kg és 170cm.
vigyázz, nehogy elkapjon egy komolyabb szél :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!