Találatok a következő kifejezésre: Egy nőnek hány (191 db)

10 èv folott Tibi Atya, dicsèrtessèk
14 éves kortól de nem minden lányt
Én sem kötném korhoz.
14-tõl már néha :D F19
Szerintem ez attól függ ki milyen értelmes. Én nem kötöm korhoz.
Én ismertem olyan 32 éves nõt, aki aligha meghaladta egy 10 éves agyi szintjét (vagy még azt se). Nem a kor számít...bizonyos esetekben.
Ezt értelmiség és megjelenés alapján döntöm el. Még csak közelítõleg sem tudom ezt besorolni. Van hogy 16 éveset is de van hogy csak 25 évesen!
23
17 18/f
nem kor kérdése.2 évvel ezelõtt velem egy korú 13 éves kis.... lányt is ismertem.meg olyat is aki szinte egy kész nõ volt.tehát:érett gondolkodása volt, fõzött mosott takarított :DDD

Egy nő hány orgazmust bír ki egy nap?

mi a barátn?mmel négyig jutottunk el....

Legjobb válasz: Ez nõtõl és orgazmus típustól függ. A hüvelyi orgazmus sokkal erõteljesebb, kimerítõbb, ez hasonlít ahhoz amit nõk élnek át. A csiklóorgazmus nem annyira kimerítõ fizikailag, abból általában többet is elbírnak. Van olyan aki csak egyik fajtát preferálja, van olyan aki minkettõt. Hüvelyibõl van olyan nõ aki csak ugyanannyit bír ki mint egy átlag férfi vagyis párat. A csiklóorgazmusból egy lendületben 5-6-ot is ki lehet szedni egy nõbõl, van aki ennél többet is tud, de tíznél több ritkán akad, akkor picit pihennie kell a hölgynek, de aznap ezt még meg lehet ismételni párszor. A legtöbb amit laborítóriumi körülmények között regisztráltak az több mint 100 orgazmus egy óra alatt. Ezek persze nem olyan brutális ordítósak voltak, csak sok kicsi. Van néhány nõ aki képes a többszörös orgazmusra. Õk képesek egymás után jópárszor elélvezni szinte összeolvadnak az elélvezések. Embertõl függ ez is, de negyed-fél óránál kevesen bírják ezt. Hogy honnan tudod mennyit bír egy nõ? Ess neki ahogy nagyon szereti és csináld addig amíg már nem jó neki vagy nem bírja tovább. Hát õ annyit. Általában egy idõ után már fájdalmas vagy az illetõ egyszerûen elalszik a kimerültségtõl.

Ez nõtõl és orgazmus típustól függ. A hüvelyi orgazmus sokkal erõteljesebb, kimerítõbb, ez hasonlít ahhoz amit nõk élnek át. A csiklóorgazmus nem annyira kimerítõ fizikailag, abból általában többet is elbírnak. Van olyan aki csak egyik fajtát preferálja, van olyan aki minkettõt. Hüvelyibõl van olyan nõ aki csak ugyanannyit bír ki mint egy átlag férfi vagyis párat. A csiklóorgazmusból egy lendületben 5-6-ot is ki lehet szedni egy nõbõl, van aki ennél többet is tud, de tíznél több ritkán akad, akkor picit pihennie kell a hölgynek, de aznap ezt még meg lehet ismételni párszor. A legtöbb amit laborítóriumi körülmények között regisztráltak az több mint 100 orgazmus egy óra alatt. Ezek persze nem olyan brutális ordítósak voltak, csak sok kicsi. Van néhány nõ aki képes a többszörös orgazmusra. Õk képesek egymás után jópárszor elélvezni szinte összeolvadnak az elélvezések. Embertõl függ ez is, de negyed-fél óránál kevesen bírják ezt. Hogy honnan tudod mennyit bír egy nõ? Ess neki ahogy nagyon szereti és csináld addig amíg már nem jó neki vagy nem bírja tovább. Hát õ annyit. Általában egy idõ után már fájdalmas vagy az illetõ egyszerûen elalszik a kimerültségtõl.
Egyéntõl függ meg aztán hogy, mennyire bírja, mennyire kívánja, mennyire fáradt, stb.
huh nálunk a 3 a max de az van h naponta megvan ha úgy alakul:) am nem tudom, ki mennyire fáradékony szerintem ez egyéntõl függ:P
Amennyire megtanulja irányítani szexuális energiáját, annyira lesz fejlett az orgazmuskészsége. Persze a férfin is sok múlik.
azt gondolom, ahányszor kívánja a szexet /és nem csak rutin/, annyisszor képes az orgazmusra is.
Fél óránként "rámjön", de általában csak maszturbálni tudok (a kedvesem nem nagy igényû ilyen téren). De volt rá példa, hogy alighogy elélveztem, rögtön utána volt egy másik orgazmusom. Persze sajnos nem mindig megoldható, hogy kielégüljek. De ha itthon vagyok, akkor...
Nekem rekordom egyhuzamba 8 volt elsõ barátnõmmel, vele ezzel játszottunk. :) De többiekkel is olyan 2-3 megy minden erölködés nélkül, bár azóta nem vagyok olyan orgazmus orientált.
Egy nap 24 órából áll, tehát szerintem sokat. Egy aktusra leszûkítve nekem a legtöbb 9 körül lehetett. Ha egy teljes napot végigszeretkeznék, biztos szép kis számok jönnének ki, de sajnos annyi idõm már nincs. Petranova
Akkor még próbálkozzatok. Hajrá! Sok sikert és millió kellemes élezeteket! Kellemes magömlést!!
Tök jó! törölve lett a válaszom! Miért is? Volt benne káromkodás, lehurrogás stb? Mert egyik sem volt benne!!!!!!
Azt a kifejezést nem használnám hogy preferálják, mert sajnos nem mindenkinek megy mindkettõ, sõt valakinek egyik sem :(
én 10-et is mert szeretem a sexet és kívánom minde órában
(fiú vagyok) Én hamarabb kikészülnék...(csak a látványtól)...imádlak titeket fejlett orgazmuskészségû nõk!

Egy férfinak és egy nőnek hány éves korára kellene tapasztaltnak lennie szex terén?

Legjobb válasz: Szerintem nincs ilyen, de olyan 25-30 éves korára már úgymond elvárható, vagy legalábbis számítani kell ilyesmire.

Szerintem nincs ilyen, de olyan 25-30 éves korára már úgymond elvárható, vagy legalábbis számítani kell ilyesmire.
13
25-30, itt már valamicske tapasztalatnak kellene lennie szerintem ...
Majd az új alaptörvény megmondja...

Egy menstruáció alkalmával kb. mennyi vért veszít egy nő? Hány dl?

esetleg függ az életkortól, táplálkozástól?

Legjobb válasz: 2 dl

2 dl
2 dl??? Kedves elsõ válaszoló, nem gondolod, hogy az egy kicsit sok? Nekünk a nõgyógyász azt mondta, hogy egy menstruáció alatt 50-60 ml vért veszítünk. Igen, mililitert!
Abból gondolom, hogy 2 dl mert mikor összegyûjtöm és kisütöm forró zsírban akkor elég nagy adag lesz belõle. Sóval borssal isteni. :)
Gusztustalan vagy... Egyénként 2 deci vér sok!
"A menstruációs ciklus A menstruációs ciklus lényege, hogy a petefészekhormonok hatására a méhnyálkahártya 22-35 naponként lelökõdik és újraképzõdik. Ez a folyamat négy szakaszra osztható: * Havivérzés: 3-7 napig tart. Ezalatt összesen 100-200 ml váladék ürül, amelybõl mintegy 50 ml a tiszta vér. * Regeneráció: 3-4 nap. Vérzés során kialakult „seb” begyógyulását jelenti. A fázis végére a nyálkahártya 1mm vastagságú. * Proliferációs fázis: 8-10 napig tart. Ideje alatt a nyálkahártya jelentõsen megvastagszik, kiépülnek benne az erek és mirigyek. A nyálkahártya mintegy 5-6 mm vastagságú. * Szekréciós fázis: 12-14 napig tart. A nyálkahártya mirigyei váladékot termelnek, amelyek fellazítva elõkészítik az esetlegesen megtermékenyült petesejt befogadására. A fázis végére a nyálkahártya vastagsága 8-11 mm. Amennyiben nem jön létre megtermékenyítés a megvastagodott nyálkahártya leválik a méh felszínérõl és vérzés, váladékozás kíséretében kilökõdik. Ebbõl kiindulva normál vérzésre jellemzõ, hogy 22-35 nap közötti gyakorisággal szabályosan jelentkezik, nem tart tovább hét napnál és az összes vérvesztés nem lépi túl a 100 ml-t." ezt a pár mondatot a babafalva.hu oldalról kölcsönöztem. Igaz a 2 dl, de ez nem tiszta vér.
"Egy nõ csak kb. 60ml - fél csészényi - vért és hüvelyváladékot veszít el a havivérzés során."

Egy nonek hány éves kor felett nem lehet gyereke?

Legjobb válasz: Változó! Függ attól mikor lesz biológiailag a változó korban!

Változó! Függ attól mikor lesz biológiailag a változó korban!
A kérdező hozzászólása: Általában hány évesen?
45-50.
Amikor már nincs meg a havija.

Szerintetek egy nő hány éves korában a legszebb?

Fiúk, lányok véleménye egyaránt érdekel, csak írjatok kort és nemet is :) Én nem tudom eldönteni, talán 25. 20/L

Legjobb válasz: a feleségem 41 ... kb 20 éve egyformán szép ... igaz, a múltkor mondták, hogy nem is gondolták ilyen nagy lányom van :)

a feleségem 41 ... kb 20 éve egyformán szép ... igaz, a múltkor mondták, hogy nem is gondolták ilyen nagy lányom van :)
Ezt igazából nehéz megmondani, általában olyan 23-25 éves kortól a legszebbek, de 30 felett is lehet szép valaki. Sõt ha egy nõ nem hanyagolja el magát akár még 40-45 évesen is kinézhet úgy mint egy 28-30 éves. Az én mûszakvezetõm 43 éves, és kinéz vagy 28 évesnek. Nagyon jól tartja magát, még két gyerek után is, le a kalappal nála.
Szomszédom 42 éves, két gyerek után nagyon jól néz ki! Sok 28-35 éves elbújhatna mellette...! Ez attól függ, hogy figyel-e magára valaki, de nem elég akkor , amikor valaki öregszik, hanem folyamatosan... :)
Ahogy én látom: a tinik még kifejletlenek, gyerekesek. A huszonévesek talán a legszebbek, 30 fölött meg sokan már elhanyagolják magukat, gyereket szülnek és ezzel együtt elhíznak, na meg amit nem értek hogy levágják a hajukat... persze aki nem így tesz az 30+ évesen is szép.
20-35 -ig ! 20 f
20 és 30 között.
Változó, szerintem 28-35 között
Szerintem a húszas éveiben, én legalábbis az ilyen idõs lányokat szeretem. 30F
16 mert qkkor még bájos nekem az jón be
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Pontosítok a kérdésemen: Hány éves korában a legnõiesebb, legszexibb egy nõ?Mikor van a "legerõsebb" kisugárzása? A kort úgy vegyétek, hogy ha mindenki úgy nézne ki, mint ahány éves.
27-35 közti nõk jönnek be.
Nehéz eldönteni, egy ismerõsöm 15 évesen is már erõs kisugárzásúnak mondható, de nagymamám is, aki 57 éves létére lepipál sok huszonévest, ízlés és külsõ terén. Csinosan öltözik, gyönyörû alakja van (a korához képest), és számára elõnyös ruhákat visel. De szerintem is 20-35 között.
Bocsi, félreírtam, mamám még csak 54 éves. :)
Szerintem 20 és 28 között. :)
25 - 35 között szerintem :) 22/L
15-tõl 25-ig szerintem aki igényes, az még akár 40+ig is szép, aki igénytelen pedig már tiniként elhagyja magát

Szerintetek egy nőnek hány éves korában illik már szülnie?

Legjobb válasz: Saját és a kölök érdekében 30-35 között! De ha nincs lóvé?

Saját és a kölök érdekében 30-35 között! De ha nincs lóvé?
Mindig állatira zabos leszek attól, hogy "illik". Könyörgöm, mi az hogy illik? Hol van ez leírva, a nagy illemtankönyvben? Én pl. egyáltalán nem szeretnék szülni, és tojok rá, hogy mi illik és mi nem. Aki mások elvárásainak akar megfelelni, annak nagyon boldogtalan élete lesz.
Nincs ilyen h ideális kornál megszabják ki mikor szülhet.Amikor késznek érzi rá magát.Én am soha nem akarok szülni. 21/n
Szerintem itt nem az illemrõl van szó ha ugy érzed készen állsz anyagailag és minden téren párod is készen áll akkor. Amugy ráérsz szerintem 30-40 között nem kell még most azonnal
Illik már?! Akkor, ha akarsz :) Ezt senki nem kényszerítheti rád, nem muszáj mindenképp szülnöd :) Persze van egy optimális idõszak, de én azért se néznélek le, de nem szülnél egyáltalán...
34 év.
Az elsõ gyerek legyen meg 30 elõtt, az utolsó 35 elõtt. 27 évesen kezdenék bele. Vagy amint lehet.
1. ha megvan hozzá a megfelelõen érett anya és apa(szellemileg) 2.ha megvan hozzá a megfelelõ anyagi háttér, hogy a gyerek mindent megkapjon 3.ha a nõ nem túl koros és egészséges a szüléshez Mindenkinek más idõpontban jönnek el ezek a dolgok De kb. én 28-32 évre tenném a szülést, anyukám engem 35 évesen szült, nem lett belõle gond, de bizonyították, hogy jobb ha 25-30 között szül valaki.
A kérdező hozzászólása: Én 25 vagyok. De egyáltalán nem érzem lelkileg hogy gyerekem legyen, mert én is "gyereknek" érzem magam, karrier sincs, meg komoly partner sem...és, félek hogy eltelnek az évek, és így fogom érezni.
16
Ebben nincs illem. Biológiai szempontból az ideális kor 20-30 év között van. 35 felett erõsen csökken a termékenység, nõ a komplikációk száma, fokozódik a rendellenességek esélye.

Egy nő hány kg-tól számít molett alkatúnak?

Azért kérdezem, mert állítólag Amerikában a molett 100kg fölött kezd?dik, itthon meg már 60-70re azt mondják.. Ahány ember annyi vélemény mondjuk, csak kíváncsi vagyok rá, hogy itt ki mit mond.

Legjobb válasz: Édesanyám 175 magas és 70 kiló õ molett.Nagyban függ a magasságtól.De 100 kilós nõ szerintem dagadt mindenképpen mivel nem léteznek 3 méteres emberek.

Édesanyám 175 magas és 70 kiló õ molett.Nagyban függ a magasságtól.De 100 kilós nõ szerintem dagadt mindenképpen mivel nem léteznek 3 méteres emberek.
Nem kilót kell nézni hanem centit!!! Ne felejtsük el hogy az izom alapból több kiló mint a háj, így elõfordulhat hogy egy hájas ember kevesebb kiló mint egy izmos.. Az sem mindegy hogy milyen a csontozatod, van akinek erõsebb van akinek gyengébb, nyilván a gyengébbcsontozatúak könnyebb súlyúak. Én pl 65kg 170 cm atletikus alkat vagyok, izmosnak mondható, de nem vagyok túl izmos se, van rajtam egy kevés felesleg, ami pont kell ahhoz hogy jól nézzek ki, de nem vagyok molett, se nem kövér, ja és nincs testképzavarom.
Ez tök alkat függõ. Van olyan 65-70 kilós, akit max. 50-nek mondasz, és van olyan 55 kilós, aki 65-70nek tûnik. Zsír-izom arány kérdése.
Ez elsõsorban a magasság/súly arányát jelenti. Ha pld. egy 160 centis nõ 75 kiló, biztos, hogy molett. De ha egy 160 centis nõ 55 kiló, biztos, hogy nem molett. Ilyen egyszerû.
Azért az sem mindegy milyen magas az illetõ. Amúgy kb egyetértek a BMI-vel.
Magasságtól is függ. Amerikában annyira kövér az átlag, hogy torzulhatott a testképük (ha az utcán azt látnád, hogy az emberek kilencven százaléka 70 kilós, akkor te is a 100-at látnád kövérnek).
A molett azt jelenti - szerintem - aki a normál és a kövér között helyezkedik el. Még van formája, ruhákkal tudja ellensúlyozni a kilókat. Se ez-se az. Nálunk - merem remélni - nem olyan jellemzõ a már-már kórosnak mondható elhízottság, ezért a molett kategória is kisebb súlynál kezdõdik. Amerikában ez a sáv fentebb kezdõdik, mert arányaiban több az extrém túlsúlyos ember. Épp ma néztem a feleségcsere c. amerikai valóságshowt, és meg is jegyeztem, hogy ebben a mûsorban én még nem láttam olyan nõt, aki ne lenne elhízva a mi fogalmaink szerint. Rosszindulatúbb vélemények szerint a molett egy szebb szó a kövérre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Mondjuk igen.. hát Amerikában sajnos elég túlsúlyosak az emberek, a sok-sok gyorsétterem meghozta az eredményét.
Én 168/71 vagyok, és normál testalkatú. Elég messze a molettõl. Nem csak a kiló számít.

Egy nő hány éves koráig menstruál?

ennyi a kérdés :D

Legjobb válasz: Ez változó. Van aki már 35 évesen a változó korba ér,a legtöbb 45 éves kora után.

Ez változó. Van aki már 35 évesen a változó korba ér, a legtöbb 45 éves kora után.
Ez tényleg eltérõ lehet, de 45-50 körül már elkezd rendetlenkedni, vagyis hol megjön, hol nem, és utána szûnik meg.
A kérdező hozzászólása: akkor jó sokáig tart :D köszi
42 evesen szult ket baratnom is.Szep babak lettek.
Én elmúltam 33 éves, mikor megszültem az elsõ kisfiamat, és egészséges!
40 éves vagyok, problémamentes terhességem és szülésem volt. A 3 hetes kislányom makk egészséges, nem fáj a hasa, kiegyensúlyozott nyugodt gyerek! Én nem akartam elõbb gyereket, tudatosan terveztem így!
18 és 35 között, de ez nem azt jelenti, hogy elõbb vagy késõbb nem lehet.
Én most 36 évesen várok babát (30 hetes), és sokkal jobban élem meg, mint anno az elsõt 20 évesen... lehet, fizikailag öregszik az ember, bár ezt se érzem kifejezetten, de érettebb szemlélettel az ember egészen másképp várja a babát, szóval nemhogy nemvagy elkésve, de bizonyos dolgokat nem is mindig lehet megélni túl korán. Embere válogatja, akkor kell babát vállalni, amiokor van rá lehetõség, van hozzá partner és kedv, feltételek, az életkor másodlagos.
A genetikai betegségek kockázata nõ meg. Önmagában a szülés attól még mehet jól, hogy valaki nem 25 éves. 34 évesen még semmirõl nem vagy lekésve. Régen ugye sorba jöttek a gyerekek, 40 fölött is még normális volt szülni.
Orvosilag 18 és 32 éves kor az, ami a legoptimálisabb a szülésre. Szerintem 35-36 még bõven belefér. Én speciel 37 fölött már nem vállalnék, max. ha becsúszna, mert az abortusz mindennél rosszabb.
TApasztaltam, pontosabban láttam: én 23évesen minden gond nélkül szültem(egy nagyon picit vágtak, két öltésnyit, úgy tágultam, ahogy az a nagykönyvben megvagyon írva), azonnal lett tejem. A terhességem elrohant, nem volt semmi bajom, végig aktív lehettem. Szobatársam 35évesen szült, nem tágult, repedt minden irányba, nehezen ment neki, nem lett teje még a harmadik napon sem:( Egy merõ ta úgy egy kínszenvedés volt neki a terhessége, már a végét várta kb a 10.héttõl:( Amit láttam, és tényleg teljesen magán vélemény, hogy 35év felett már valahoyg nehezebben mennek a dolgok minden szempontbõl. Ezt nagyban befolyásolja persze, az egyén tulajdonságai is.
41 évesen lettem terhes. Missed lett a vége , mer a baba szíve el sem kezdett dobogni. Dolgozott a genetika. Viszont van 3 nagy gyermekem.
Én 34 évesen szültem a kisfiam teljesen problémamentes terhesség után, holott elõtte 1 éve még egy súlyos betegségbõl gyógyultam fel. Igaz császár lett a vége, mert sokat híztam toxémiás lettem. Most 36 vagyok, és várjuk a második babánkat. Most figyelek majd a súlyomra. De ez a kor is még teljesen jó a babavállalásra, ha nálad most jött el az idõ:)
21.33-nak írnám, hogy 39 éves vagyok, másfél óra alatt született meg a 3, 5 kilós babám minden gond nélkül, gátvédelemmel!! Nem vágtak! Egészségesek vagyunk mindketten! Az unokahúgom 24 évesen majdnem 16 órát vajjúdott, császár lett a vége és a mûtét után annyira nehezen gyógyult, hogy 2 hétig szinte lábra sem tudott állni! Van aki könnyen és van aki nehezen szül és MINDEGY HÁNY ÉVES!
03:27 vagyok. Még annyi, hogy gyönyörû, egészséges gyereknek adtam életet sima, komplikációmentes szüléssel, semmi császár és sokáig szopizott. Valamint mindent idejében csinál 7 hósan állt, 1 évesen ment hamar kommunikált stb. Tehát normálisan fejlõdik. Én meg fiatalodom mellette mert max 26-nak mondanak:-)
32 évesen szültem az elsõt és még várok a másodikkal 2-3 évet. Nem érzem késõinek sõt örülük, hogy nem szültem elõbb.
En 35 eves vagyok es 10 hetes terhes. Nem vagy lekesve semmirol.
Szerintem ez nem feltétlenül korfüggõ. Na, jó, nem kortalan, de szerintem max. 45. Utána már én tuti nem is szülnék, mert fel is kell nevelni.
Mivel ez egyéni dolog, nem érdemes átlagot keresni, mert lehet, hogy pont te lennél egy szélsõséges példa. Ismerek olyant is, aki komplikációmentesen egészséges gyereket szült 40-50 éves kora fölött, és olyant is, aki veszélyeztetett terhes volt huszonévesen. Nem csak attól függ, hogy mire vagy hajlamos, vagy mit örököltél, hanem attól is, hogy milyen életmódot folytatsz, milyen hatások érnek és milyen gyakran. Pl. a stressz növeli a kockázatokat, tudok egy esetet, ahol a kismama a túlzott munkahelyi stressz miatt vetélt el, pedig nem is a kollégáktól vagy a fõnöktõl érte, hanem eleve a munkakör része volt a stressz, a következõ terhességnél már nem kockáztatott, az orvos nem engedte dolgozni. És persze a közismert komplikációk között szerepel a dohányzás, az alkohol, a fertõzõ betegségek.
A kérdező hozzászólása: Én 34 vagyok és sokan azt mondják, hogy ilyen idõs korban már "valaki kifutott az idõbõl".
Ez de nagy hulyeseg.En 37 evesen szultem az ikreket es pont idoben voltam.Nyugi en ne hallgass masra.
Á csodát 34 éves korban általában van aki a 2. gyermekét szüli. De 40 éves ismerõsöm tavaly szült egészséges gyermeket. Ha az anya egészséges, nincs magas vérnyomása, jó az anyagcseréje, érrendszere, nincs több kockázat, mint például 25 éves korban.
Ha hagyod magad felidegesíteni, akkor valóban lehet gond. Szóval fogod magad, és megmondod azoknak, akik ilyeneket mondogatnak, hogy semmi közük hozzá, pofa be, ez a te életed, nem az övék, és ha szeretnél babát, akkor sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most egy kicsit megnyugodtam!
Nagymamám 49 évesen szülte anyámat.Egészséges gyerek volt...Szóval nem kor függõ, inkább egyén függõ.. Vannak olyan nõk (ismerõseim között is) akik 20 évesen szültek beteg gyermeket..A sógornõmnek 19 évesen egészséges lánya született, majd bevállalt 37 évesen is egy gyermeket.Az is lány lett de beteg... A barátnõm 39 évesen ikreknek adott életet(8 hónapja)és mindkét csöppség makk egészséges... Az, hogy ki meddig tud szülni, és hogy egészséges babát-e ez mind az anyukától függ.Ha erõs a szervezetet, erõs a "méhed" akkor akár 40-45 évesen is tudsz szülni...nem kortól függ...
Úgy hallottam, 15 és 35 között.
En decemberben szultem egy makk egeszseges kislanyt es a mult heten toltottem a 40-et. Elso baba es minta terhessegem volt, semmilyen komplikacio nem lepett fel. Baratnom viszont mar 41 is elmult mikor az elso babajat szulte.
Ja és a terhességem olyan volt mintha nem is lett volna, fitt voltam és tünetmentes végig!! Elõzõ voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!