Találatok a következő kifejezésre: Egy nőgyógyászati mennyire (29 db)

Mennyibe kerül egy nőgyógyászati vizsgálat, ha maszekhoz megyek?

Illetve érdekelne még, hogy ha fogamzásgátlót szeretnék felíratni, akkor milyen kérdésekre számítsak, és hogy körülbelül mennyibe kerül+mennyi id?re.

Legjobb válasz: Mennyibe kerül: 5000 tõl szerintem a csillagos ég a határ. De rálisan 5-12 ezer egy alapvizsgálat, és abban nem biztos h van receptírás, vagy ultrahang. Mennyi idõre: ezt nem értem. Egy alkalomra szól ez az összeg. A vizsgálat az max 20 perc. Fogamzásgátló esetén a lelkiismeretes orvos kér egy teljes labort, vérképet, májfunkciót néz, ultrahanggal vizsgál. Kikérdezi a családban elõforduló betegségeket, hogy doháznyzol-e, miért akarod szedni, illetve elmondja hogy van egy ennél egészségesebb megoldás, az óvszer használata. Ez gondolom emeli az árakat. Egy kevésbé lelkiismeretes orvos, pedig felír egyet azonnal, meg sem vizsgál, így gondolom a konzultáció díja sem lesz annyi.

Mennyibe kerül: 5000 tõl szerintem a csillagos ég a határ. De rálisan 5-12 ezer egy alapvizsgálat, és abban nem biztos h van receptírás, vagy ultrahang. Mennyi idõre: ezt nem értem. Egy alkalomra szól ez az összeg. A vizsgálat az max 20 perc. Fogamzásgátló esetén a lelkiismeretes orvos kér egy teljes labort, vérképet, májfunkciót néz, ultrahanggal vizsgál. Kikérdezi a családban elõforduló betegségeket, hogy doháznyzol-e, miért akarod szedni, illetve elmondja hogy van egy ennél egészségesebb megoldás, az óvszer használata. Ez gondolom emeli az árakat. Egy kevésbé lelkiismeretes orvos, pedig felír egyet azonnal, meg sem vizsgál, így gondolom a konzultáció díja sem lesz annyi.
Csak egy kérdésre tudok válaszolni Neked, mert fogamzásgátlót nem szedek. Esztergomban az általános vizsgálat rákszûréssel együtt 7000 Ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én is körülbelül ilyen árakra számítottam. A "mennyi idõre" a fogamzásgátlóra vonatkozott, mert mintha valahol olvastam volna, hogy 3 hónapra írják fel (?)
Ja igen, 3 hónapra írják fel tudtommal is.
Akihez én járok, ott 12 ezer egy vizsgálat, ebben ultrahang is van. Ez szegedi ár.
* ma 15:58 vagyok Ebben a 7000-ben is van ultrahang csak elfelejtettem írni. :)

Egy nőgyógyászati vizsgálaton mennyire számít az orvosnak, hogy mennyire vagyok fazonírozott, telt alkatú, stb?

Legjobb válasz: Semennyire.Nem azzal foglalkozik,hogy hogyan nézel ki,és az sem érdekli,ha egy õserdõ várja odalent. A múltkor pl meg kellett vizsgálnia egy elmebeteg hajléktalan nõt.Iszonyat budös volt,hát milyen lehetett odalent.Utána fél órát szünetelt a rendelés.Nah,akkor tényleg sajnáltam!

Semennyire.Nem azzal foglalkozik, hogy hogyan nézel ki, és az sem érdekli, ha egy õserdõ várja odalent. A múltkor pl meg kellett vizsgálnia egy elmebeteg hajléktalan nõt.Iszonyat budös volt, hát milyen lehetett odalent.Utána fél órát szünetelt a rendelés.Nah, akkor tényleg sajnáltam!
Én, HÁla Istennek, egy nagyon rendes nõgyógyászhoz kerültem és azóta ez a doki is ugyanolyan, mint minden más orvos. Az orvos a szememben egy nemi identitás nélküli valaki és neki én is az lennék (persze nem a nõgyógyásznál). De a lényeg, hogy orvosnak lásd és õ sem fog akkor másnak látni, csak embernek
Semennyire. Nem feleségül akar venni, csak meggyógyítani. Látott õ már mindenféle nõt és mindenféle nemiszervet. Ha azt akarod hogy jó véleménye legyen rólad, frissen fürödve menj vizsgálatra.
Hidd el semennyire.Végzi a dolgát, és kész.Amúgy sem mehet csak barbie baba alkatú, fazonírozott nõ hozzá, 100-as mellbõséggel.
Hát meggyógyít így is de utánna elmegy a budiba hányni :(

Mennyibe szoktak adni az orvosnak egy egészségügyi kaparásért vagy egy nőgyógyászati műtétért?

kb maszek orvosnál

Legjobb válasz: én 500 adtam a maszek dokimnak. 10 et akartam de a benn fekvõ kismamák kinevettek.

én 500 adtam a maszek dokimnak. 10 et akartam de a benn fekvõ kismamák kinevettek.
5000 et akartam irni bocsi
A kérdező hozzászólása: köszi

Mennyibe kerül egy nőgyógyászati vizsgálat egy magán orvosnál?

Vizsgálat, fogamzásgátló felírás?

Legjobb válasz: 10-15000 akinél én voltam legutóbb 15000 volt, de meg éri szerintem , mert rendesek , kedvesek és odafigyelnek rád.. nem úgy mint az sztk-ban

10-15000 akinél én voltam legutóbb 15000 volt, de meg éri szerintem , mert rendesek , kedvesek és odafigyelnek rád.. nem úgy mint az sztk-ban
de viccet félre téve, nem éri meg, inkáb a közegészségügy(elsõ voltam)
Helytõl függõen 10.000-18.000 Ft, attól is függ, hogy van e valamilyen speciális beavatkozás, vagy vizsgálat.
nálunk kontrollvizsgálat, felírás mellvizsgálat, 6000 ft. Minden más vizsgálatért meg plusz összeg, például a méhnyakrák vizsgálatért nem is tudom 4500 ft-ot kért a 6000-n felül. Szóval változó, mit szeretnél!
nálam 5 ezer szûréssel gyógyszerfelírással
Hát, szerintem az sztk-ban is lehetnek normálisak, emberfüggõ a dolog.

Mohácson mennyibe kerül egy nőgyógyászati magánrendelés?

Még sosem voltam magánrendelésen, ezért teszem fel a kérdést, hogy általában mennyit szoktak ezért elkérni az orvosok?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ, nagyon kedves vagy! Már kértem is idõpontot a doktor úrtól. :) Vannak tüneteim, de semmi konkrét. Mégis azért - ahogyan írtad is - a saját megnyugtatásomra szeretném ha szakember is látna. Meg esedékes úgyis az évenkénti szûrés :) Fogamzás gátlót szedek, de esett már teherbe a fog.gátló mellett egyik ismerõsöm, éppen ezért szeretnék orvoshoz menni.

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :D Majd mesélek, hogy mi volt :)
Szívesen! Örülök, hogy segíthettem. Jajjj...akkor tényleg jó, hogy elmész! Biztosan minden rendben lesz! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nagyon kedves vagy! Már kértem is idõpontot a doktor úrtól. :) Vannak tüneteim, de semmi konkrét. Mégis azért - ahogyan írtad is - a saját megnyugtatásomra szeretném ha szakember is látna. Meg esedékes úgyis az évenkénti szûrés :) Fogamzás gátlót szedek, de esett már teherbe a fog.gátló mellett egyik ismerõsöm, éppen ezért szeretnék orvoshoz menni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ezt jó tudni :D Már nincsenek tüneteim. Sõt mintha egyik nap korai vetélésre jellemzõ tüneteim lettek volna... Részben ezt is szeretném a doktor úrtól megtudakolni hogy mi lehetett :S Mostanában valami nincs rendben és jól jönne egy szakember vizsgálata.
Szia! Én a Révész dokihoz jártam, 4-5 ezer Ft-ot kért el, függött a vizsgálattól is. Utoljára 6 hetes kontrollon voltam, 4 ezret fizettem. Nála szültem 10 hete. Ha tudok segíteni, csak kérdezz!
Szia! Ne izgulj, minden rendben lesz! Arra készülj fel, hogy valószínû várnod kell majd, ritkán jutottam be a megbeszélt idõpontban. Átlagosan 15 percet mondanék vizsgálatonként, de ez sok mindentõl függ. Egyébként 8 éven keresztül szedtem fog.gátlót, soha semmi baj nem volt. Vannak még terhességi tüneteid?
A kérdező hozzászólása: Szia! Most keddre kaptam idõpontot a Révész doktorhoz :) Már nagyon izgulok. Kb mennyi ideig szokott tartani egy vizsgálat? Úgy értem hogy a kórházban hamar lezavarják az embereket... Egy magánrendelésnél tovább tart a dolog?
Szia! Mi újság? Voltál már a dokinál?
Szia! Én magánrendelés párti vagyok. :) A kórházba utáltam járni, ott annyira monoton minden, alig vártam, hogy vége legyen a terhesgondozásnak. Szerintem, ha megteheted, mindenképp érdemes a magán-ra menni, szép, tiszta környezet, korszerû berendezés, jobb kedvvel fekszel Te is a vizsgálóasztalra. :) )) Én legalábbis így voltam. :) )) Terhességi tüneteid vannak? Talán nem tervezett baba? Akkor minél elõbb keresd fel, a saját megnyugtatásodra is. Ha bármiben tudok segíteni, csak írj! Igyekszem mihamarabb válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon szépen köszönöm! Én is "õt néztem ki magamnak" :) Egy általános vizsgálatra szeretnék hozzá menni. És ez mellett van pár terhességi tünetem, arra szeretnék választ kapni, hogy van-e félnivalóm. Érdemes szerinted ezekkel a "problémákkal" hozzá fordulni vagy egyszerûbb ha simán bejelentkezek a nõgyógyászati osztályra, mintsem magánrendelésre?
Mi újság? Remélem minden rendben volt!!!

Kell-e fizetnem eu-s kartyaval egy nogyogyaszati utltrahangert, es ha igen, mennyit?

Kulfoldon,Nemetorszagban elek, es sajnos lehetseges,hogy terhes vagyok. munkam csak a jovoheten lesz,szoval meg nincs biztositasom. az eu-s kartyam meg ervenyes, de nem tudom,hogy elfogadjak-e... sok helyen ugy olvastam,hogy ami Mo.-on ingyenes,sokszor itt is az es csak egy ultrahang lenne. kerem,aki kerult mar hasonlo helyzetbe,irja meg. koszonom(bocsanat,de nem magyar a billentyuzet)
Nem fáj, csak kellemetlen. Pár perc ez egész.
Orvostól függ, de olyan 10 perc, és attól is hogy mennyire tudsz lazítani, feszítõ érzés viszont van, és aki kicsit szûk, nem tud tágulni annak kicsit fájhat.Milyen érzés?Erre nehéz válaszolni, elég zavarbaejtõ szerintem, ahogy elõbb ujjal nyúlkál benned, majd kacsával is.
Maga a vizsgálat, ha nincs uh csak manuális vizsgálat meg kacsa, rákszûrés kb 2 perc. Lehet, hogy többnek tûnik, de annyi, egyszer lemértem. :) Kellemetlen, fájdalmat elvileg nem szabad érezned közben, kivéve, ha erõs gyulladás van pl.
egy kicsi fájdalommal járhat, de inkább a lelki része a nehéz.
Igazából nem fáj, csak a kiszolgáltatottság nehéz. Estleg nõi dokit próbálj meg.

Mennyibe kerül egy nőgyógyászati ellátás?

Nincs TB-m és szeretnék nőgyógyászhoz menni.Meg rákszűrést is szeretnék csináltatni.

Legjobb válasz: Budapesten magán orvosnál 10-15 eFt.

Budapesten magán orvosnál 10-15 eFt.
De mindennek meg van külön a tarifája. Én is úgy tapasztaltam, hogy 10-15 körül mozog, egy alap vizsgálat. Ennyibõl már 2 hónapra befizetted volna a Tb-det.
Én ismerem ezt a helyet. Amikor sürgõsbe kellett volna (nagy gond volt) eljutnom orvoshoz, 2 héttel késõbb tudtak idõpontot adni. Tavaly tavasszal volt ez az eset.

Miskolcon mennyi egy nőgyógyászati magán rendelés? Fogamzásgátló felírása+ vizsgálat?

Legjobb válasz: Attl függ hova mész Bató ház 2.emeletére szoktam,ha csak gyógyszer kell az 2ezer,ha viszgálni is kell,attól függ mit.Mégnyakrákszûrés 8ezer pl.De tételes árlistát küld a doki ha irsz neki mailt. http://www.batomed.hu/elerh.html a [email protected] irsz,és ott az asszsztens annak továbbitja a leveled,akinek szól.Én a Vrastyák Péterhez szoktam. De amit még tudok ajánlani ha jó dokit akarsz és nem fizetõset,Miskolcon még a PPS-Med-ben van jó doki,Dr Pócsi Tamás http://www.ppsmed.hu/ppsmed.hu/syakrendelesek.html Csak hozzá 1-másfél hónappal elõtte kell bejelentkezni.TB alapú rendelés,kedves,rendes,alapos doki.

Attl függ hova mész Bató ház 2.emeletére szoktam, ha csak gyógyszer kell az 2ezer, ha viszgálni is kell, attól függ mit.Mégnyakrákszûrés 8ezer pl.De tételes árlistát küld a doki ha irsz neki mailt. http://www.batomed.hu/elerh.html a [email protected]-ra irsz, és ott az asszsztens annak továbbitja a leveled, akinek szól.Én a Vrastyák Péterhez szoktam. De amit még tudok ajánlani ha jó dokit akarsz és nem fizetõset, Miskolcon még a PPS-Med-ben van jó doki, Dr Pócsi Tamás http://www.ppsmed.hu/ppsmed.hu/syakrendelesek.html Csak hozzá 1-másfél hónappal elõtte kell bejelentkezni.TB alapú rendelés, kedves, rendes, alapos doki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!