Találatok a következő kifejezésre: Egy nő igényes (15 db)

Mit takar számotokra az, hogy egy nő igényes?

Legjobb válasz: Ápolt. A haja szép fényes, nem csimbókos. Szépek a fogai. Szép ruhái vannak, de nem ri*bancosak. Meg nem beszél csúnyán. Az kiábrándító.

Ápolt. A haja szép fényes, nem csimbókos. Szépek a fogai. Szép ruhái vannak, de nem ri*bancosak. Meg nem beszél csúnyán. Az kiábrándító.
Testi higiénia Ápolt haj, fogak, alak, ruhák Mûveltség
Illatos száj és p*nci
Mindenre. Testi ápoltság(nem tiszta ragya az arca, nem zsíros a haja, nincs bõrkeményedés a talpán) Stílusos öltözködés(itt nem arra gondolok, h márkás ruhákat hordjon ill nem is arra, h rakjon ki mindent) Baráti társaság(ne drogos, alkoholista jövõnélküli vesztesekkel meg riba barátnõkkel haverkodjon)

Mit értesz az alatt, hogy egy nő igényes?

Legjobb válasz: Rendszeresen fürdik, jó illatú, fényes, szépen fésült haja van és ne legyen korpás, kócos. Ne legyen büdös!!! Ne legyenek elhalt hámsejtek az arcán, ne legyen zsíros a bõre. Ne legyen összenõtt bozontos szemöldöke. A körmei legyenek ápoltak. Ne hordjon igénytelen, szakadt ruhákat.

Rendszeresen fürdik, jó illatú, fényes, szépen fésült haja van és ne legyen korpás, kócos. Ne legyen büdös!!! Ne legyenek elhalt hámsejtek az arcán, ne legyen zsíros a bõre. Ne legyen összenõtt bozontos szemöldöke. A körmei legyenek ápoltak. Ne hordjon igénytelen, szakadt ruhákat.
Én is ezt értem amit az elsõ mondott, észben. nekem ez még azt is, hogy egy férfitól van neki sok midenre szüksége, arra hogy odafigyeljenek rá, akármiylen kis apróságokban :D
hát még nem igazán vagyok nõ, mivel csak 14 vok. de azért minden nap fürdök, szeretem ha szépek a köremim(nem járok manikûröshöz), az meg fõ pont hogy ne legyek büdös, a hajam általában nem kócos(csak akkor ha összekócolják a suliban), a bõröm nem zsíros. szõrteleníteni lent még nem szoktam, a hónaljamat pedig hetente, emrt még nincs oylan státuszban hogy nagyon nõl, ekkor is csak 3-4 kellemetlen szál van.
ja és fodrászhoz is nyíratkozni 2-2, 5 hónaponta járok. manikûr pedikûr még nem - utolsó válszoló 14/L
Természetesen szõrtleneítse magát a hónaljnál és a lábakon is, pl. ha leveszi a nadrágját ne kacsingassanak már fél-1 centis szõrõkkel. Intim részen ki hogy akarja.
Legyen ápolt, tiszta, figyeljen magára. Nekem a nõies nõk tetszenek...Ha festi a haját ne legyen lenõve, szemödök rendszeres karbantartása. Ne legyen szõrös se a lába, se a karja. Intim helyen ki hogy szereti, de sztem ne úgy ahogy az Isten megadta. Legyen jó illata, legyen szépen, stílusosan felöltözve. Legyenek szépek a fogai. Haja ápolt, 2-3 naponta mossa meg. Bõre szép, fényes... 18/l
A kérdező hozzászólása: És, hogy álltok a szõrtelenítéssel(pl télen) vagy hozzátartozik az igényességhez a gyakori manikûr, pedikûr, fodrász...?

Egy magara igenyes ferfi hogy lehet egyutt egy kover novel?

Legjobb válasz: Lehet, hoyg az igényes férfi a kövéret szereti. Mit kell ezen csodálkozni?!

Lehet, hogy szereti a kövér nõket. Nekem is van egy ilyen ismerõsöm és a soványak hiába próbálkoztak nála, õ egy eléggé ducit választott. Mondjuk nem volt meglepetés, a saját bevallása szerint is neki ez az alkat tetszik. Vagy csak szimplán beleszeretett. Vagy mit tudom én, az õ dolguk. Egyébként meg igényesség? Ugyan! Hány vékony igénytelent látni, mégsem lepõdik meg senki, ha nekik valóban magára igényes párja akad. Hülye sztereotípiák.
Lehet, hoyg az igényes férfi a kövéret szereti. Mit kell ezen csodálkozni?!
Ugy hogy attól hogy valaki kövér nem biztos hogy igénytelen és ez fordítva is igaz.
Lehet, hogy a "kover no" majd megtanít ékezetet használni :-)
most az miért baj hogy kövér?? gondolom szereti. és biztos nem is olyan arrogáns és buta mint te.
Hát kérdezõ, te lehet hogy nem jönnél össze egy kövér nõvel, de hogy ennek ellenére nem vagy igényes, az is biztos. Üdv, egy vékony lány.
És attól, hogy valaki kövér, miért annyira biztos, hogy a belsõje szép? Sosem értettem ezt a párhuzamot...
Úgy hogy abban a kövér nõben valószinûleg több értelem, és érzelem, empátia, és egyéniség van, mint többb olyan nõtársában, aki kizárólag a vékonyságára, és a külsejére, és a társadalmi elvárásra öszpontosít.
Úgy, hogy a kövérség nem egyenlõ az igénytelenséggel. Csak valamiért manapság könnyen ráhúzzák. És emellett neki az tetszik. Nekem például a fenekem hatalmas. De tényleg. Eddig mindenki szekált vele. Még a macis, pocakos exem is. A párom meg imádja. Pedig ha ránézel, igen-igen jó pasi, nem is kevés nõje volt elõttem. Körülbelül azt szed fel, akit akar. És neki mégis a nagyfenekû kell :)
Nem mindig kapjuk meg a legszebb almat a fa tetejerol, van, hogy be kell ernunk egy fergesebbel....vagy azzal ami mar reg a foldre hullott :D
attól h neked pl tetszenek a barna nõk, attól lehet h megnézel egy szõkét is.. na pont ezért..
Egy kövér nõnek van esélye lefogyni, de egy sivár érzelmû ember sosem lesz lelkileg gazdag.
Mert a pasas nem egy felszínes alak. Nekem is tetszettek már különbözõ testalkaú pasik, volt már magas vékony, meg köpcös pasim is. Telejsen személyiségfüggõ, hogy kivel jövbök össze, és ha az illetõvel egy párhuzamon vagyok, jó vele a szex, és minden mûködik, akkor nem fogom elküldeni, csak mert nem szálkás vagy izmos vagy mittudomén. Kit érdekel, ki hány kiló? A kövérség nem egyenlõ az igénytelenséggel. Tudod, mit jelent, ha valaki kövér? Hogy viszonylag sok zsír van rajta. Nabumm.
23: De bakker, a férfiak nem nõk, ezt értsétek már meg. A férfiak cselekedeteinek okait ne úgy vizsgáljátok, mintha azt ti csinálnátok. (Neked nem minden a kinézet. Jó, az te vagy.) https://www.google.hu/search?q=google&oe=utf-8&rls=org.mozil.. A legtöbb férfi nem jönne össze velük, akármilyen kedvesek, aranyosak, rendesek, stb. azért mert a legtöbb férfit nem hozzák lázba. A férfiaknál a kezdeti vonzalom kialakulásában sokkal nagyobb súllyal van ott a kinézet, mint a nõknél. Egy férfi kezdeti vonzalmát a nõ iránt fõleg annak a kinézete váltja ki, míg a nõében sokkal nagyobb szerepe van a férfi bizonyos tulajdonságainak (önbizalom, határozottság, stb.). És ha ezek hiánya miatt nem alakul ki vonzalom, akkor a férfi nem fog összejönni a nõvel, akármilyen kedves, stb. U.i: Olvasd el a 13-as számú válaszom.
1. Van olyan ismerõsöm, akit elsõdlegesen a dinnye formájú popsik hoznak lázba. Attól még megnéz más nõket is, de erre gerjed úgy igazán. 2. Tartós párkapcsolatban a férfiak is, nõk is sokat változnak. A terhesség, szülés hormonálisan is átalakítja a testet, és ez egyben azt is jelenti, hogy megsokszorozódik a fogyáshoz szükséges energiabefektetés, amit immáron gyerekek, munka, háztartás mellett kellene elvégezni. (Értsd: terhességem elõtt 3 hónap alatt tudtam megszabadulni plusz 10 kilótól, úgy, hogy idõmilliomos voltam, terhesség után pedig ugyanannyi edzéssel fél-egy évbe telt megszabadulni ugyanekkora feleslegtõl, úgy, hogy a gyerekemtõl és a családomtól kellett idõt lopkodnom, gondoskodni a gyerekfelügyeletrõl, stb.) És akkor most, ha az anyuka felszed 10 kilót a terhességgel, a férje hagyja ott? 3. Az igénytelenség mindenkinek mást jelent. Van, aki az étkezésben, súlyban méri. Én pl. a szellemi igénytelenséget sokkal súlyosabbnak tekintem, mint az étkezésbelit. Egyéni értékrendek vannak, nem kellene a saját értékrendünk alapján méricskélni mindenkit!
És egyébként való igaz, hogy én is nõként sokféle pasihoz tudok vonzódni. Volt már husisabb pasim, és kimondottan vékony is. Volt magas, alacsony, dús hajú, kopaszodó, eszméletlen jóképû és csúnyácska... Rohadtul nem a külsõn múlik, hogy kihez tudok vonzódni, hanem azon, hogy megfog-e a személyisége, vagy sem. Teljesen különbözõ alkatú és külsejû pasikat is találtam már vonzónak életemben. Szóval az, hogy egy pasinak van egy valamilyen típusú nõje, és emellett teljesen más típusú nõket is megnéz, az égvilágon semmit nem jelent. Egyébként az, hogy megnéz valakit, pláne semmit nem jelent. Én pl. meg szoktam nézni az utcán a kisgyerekeket is, mert aranyosak, vonzzák a tekintetemet. Vagy idõs nénikéket is. Vagy nõket is. Pedig nem vagyok se pedofil, se gerontofil, se leszbikus.


Szerintetek egy szépnek, igényesnek mondható nő mire figyel a külsejével kapcsolatban?

Mire gondolok? - mindig rendezett szemöldök - frissen vágott haj Mire kell egy n?nek odafigyelnie, hogy szép és igényes legyen?

Legjobb válasz: Ápolt körmök,bõr,lélek, na és talán a sminkelés is az ápoltság jele,rendezett,igényes ruha és legyen elégedett önmagával,akkor lesz meg az összhatás.

Ápolt körmök, bõr, lélek, na és talán a sminkelés is az ápoltság jele, rendezett, igényes ruha és legyen elégedett önmagával, akkor lesz meg az összhatás.
Nem fingik a takaró alá.
A kérdező hozzászólása: De miben nyilvánul meg pl az ápolt bõt, körmök? Pl : havonta manikûr, fodrász? Hogyan lehet elérni, arra gondolok itt. Hogyan lehet egy átlagos nõt finomabbá, lágyabb vonásúvá, nõiesebbé tenni? Mire kell figyelni?
Szerintem ápolt haj, köröm és arc, rendezett tiszta ruha, tiszta cipõ. haj: nem kell állandóan fodrászhoz járni, de figyeljen oda a hajvégekre, ne legyen zsíros stb legyen mindig rendezett, nem kell oltári frizura, egy egyszerû egyenes haj egy csattal is jó:) ha festi a haját, akkor ne legyen nagy lenövés stb, fesse rendszeresen idõben... köröm: mindegy h lakkos vagy sem, mû vagy sem, legyen mindig TISZTA, szépre formázott.. ha mûkörme van, az legyen hozzáillõ stílusú nekem amíg nem volt francia zselés mûkörmöm, mindig hamar koszolódott a körmöm, ha magamnak kifestettem az nem tartott sokáig(és mint tudjuk lekopott körömlakk elég gázos!legalább a mûkörömmel nincs gondom soha:) és mindig szép hatást kelt mert hozzám illik és visszafogott is ) arcbõr: nem fontos a smink, legyen tiszta, ápolt a bõre(pattanásokat próbálja idõben kezelni) ha sminkel az is hozzáillõ legyen, ne maszatos stb.. szerintem fontos a rendezett szempilla a mosolygás, ápolt fogak... és még pl a szõrtelenítés:)
szempilla és szemöldök legyen rendezett na:)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó elõtti nagyon tetszett. Ilyesmire gondoltam. Pl mindig szépen szedett, festett szemöldök? Szempilla rendezve? Ezt hogy érted, azt max festetni lehet. Szõrtelenítés?? Hol? Mi a fontos? Sminkelni mennyire? Köszi az eddigieket és a többi választ is elõre!
nem kell sem kozmetikushoz, sem fodrászhoz járnod ahhoz, hogy ápolt legyél, egy normális nõ meg tudja oldani ezeket otthon is. ha a hajad hosszú, dús és tiszta, már nyert ügyed van. smink nem létszükséglet, de ha már van, mindenképp hozzád illõ és igényes legyen, ne két maszatos, béna, fekete karika a szemed körül. nappal természetesen visszafogottabb, ha nincsenek feltûnõ bõrhibáid alapozót max csak nagyon vékony rétegben. ha nem megy a sminkelés, inkább hagyd ki, jobban nézel ki smink nélkül, mint bohócnak festve. kéz: figyelj hogy ne száradjon ki télen a hidegben, körmeid soha ne legyenek piszkosak, körmöket reszeld formára, esetleg lakkozd. nem kell ehhez manikûrös, te is meg tudod csinálni. ruháid mindig legyenek tiszták, és a testalkatodhoz illõk. egy teltebb nõ is fel tud öltözni csinosan, de a méreténél kisebb/kelleténél kihívóbb/vékonyabb nõkre való ruhákkal csak nevetség tárgyává teszi magát. színeik is illjenek össze, egy tökéletes nõn minden jól néz ki, de egy átlagoson nem. jó lenne tudni mennyi idõs vagy, és mik a céljaid a csinosabb külsõvel. 16 és te akarsz lenni a diszkó luxus-partik*rvája, vagy 35 és diszkréten szeretnéd felhívni magadra az egyik kollégád figyelmét.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném a koromat kiírni, a lényeg, egyszerû, de igényes, nõies szeretnék lenni. Nem K_rva. :) Csak szép nõies, aki mindig jól néz ki, gyakorlatilag mindig tökéletes a külsõje. Nagyon sok ilyen nõ van.
minden fontos

Konkrétan mit kell csinálnia egy nőnek magával, hogy igényesnek meg ápoltnak számítson?

Mindenhol azt olvasom, hogy ezek a legfontosabb dolgok (igényesség, ápoltság). De ki számít annak? Aki annak számít, az mit tesz meg ezért? Gondolom, pl az igényesség nemcsak a küls?re vonatkozik, de még milyen dolgokra? Elmagyarázná valaki, hogy kell igényesnek lenni?

Legjobb válasz: Attól hogy k.rvásan öltözik valaki, attól még lehet igyényes. Szeríntem, az igényes aki tisszta, ha látszik hogy tiszta a ruha, új. Látszik hogy foglalkózik azzal hogy hogy néz ki, szóval, nem csak felkapott valamit, hanem igyekszik jól kinézni.

Elég ha megfürdik, fogat most, rendezettek a körmei és tiszta ruhába jár.
Ja és persze, én is mondom, hogy tudja hol a határ az ivásban és nem dohányzik. Elõzõ voltam.
Attól hogy k.rvásan öltözik valaki, attól még lehet igyényes. Szeríntem, az igényes aki tisszta, ha látszik hogy tiszta a ruha, új. Látszik hogy foglalkózik azzal hogy hogy néz ki, szóval, nem csak felkapott valamit, hanem igyekszik jól kinézni.
Nem dohányzik, nem issza magát hányásig nem viselkedik ugy mint egy k*rva.A külsõ pedig legyen ápolt öltözködjön rendesen lehet kihívó de az is csak mértékkel.
Minden nap fürödjön, legalább egyszer. Mosson arcot, vágja le és tartsa tisztán a haját, körmét, fogait. Egyen egészséges dolgokat, mert sokukon meglátszik, ha össze vissza zabál mindenfélét. Legyen mindig tiszta a ruhája. (cipõje és kabátja is) Öltözzön nõhöz méltóan, ne legyen k*rvás. Tartson rendet a holmijai között. Nagy vonalakban ennyi.
Figyeljen mások véleményére.
Nem dohányzik, nem részegedik le, nem bulizik nagy rendszerességgel annyit, hogy másnap úgy nézzen ki, mint a mosogatórongy. Nem szedi ki annyira a szemöldökét, hogy ceruzával kelljen visszarajzolni. Tükörsima és ápolt a combja, üde és hidratált a hónalja. Olyan ruhákat hord, amibõl nem lóg ki a melle, és nem látszik ki a dereka - kicsit sem. Ápolt és tiszta a haja, a körmei, a bõre. Sugárzik róla, hogy egészséges. Nagyjából ennyi.
Látod csajszi, nekünk pasiknak nincs is olyan nagy igényünk, engem pl már az látványos-erõs smink szinte zavar.. :D A személyes higiénia gondolom számodra sem volt kérdés, mindenkiben van (bár van hogy nincs), ilyen igény, az legyen is meg. Legyél csinos, ápolt, és olyasmit viselj ami jól áll, nõies, és jól érzed magad benne. De nem követelmény a média által folyamatosan pumpált sikkes, meg trendi cuccok, frizura, szoli, mûköröm, mûszempilla, 3 killa festék púder, meg a többi nyavalya. Ezeket a külsõségeket, én mindig valamiféle takarónak, álcának érzem, és "bizalmatlan" leszek. A "kevesebb, több". Szvsz. Ja, mondjuk én nem vagyok az a kigyúrt, mercis, fuxos macsó féle. :D 30F
Ja igen, a tetovált szemöldökkel meg ki lehetne kergetni a viágból.. XD Elõzõ voltam
Én dohányzom, de szerintem nem vagyok igénytelen.Csinosan öltözöm, tiszta vagyok, van amikor ki is festem magam stb.de szerintem az igényesbe hozzá tartozik, h. ne beszéljen egy nõ csúnyán, ne járassa le magát és ne legyen túl buta.Ja amúgy inni viszont nem igazán szoktam, kirívóan nem szoktam felöltözni, bár ott is vannak szerintem normális ruhák és kinek, mi a k*rvás, mert van akinek a miniszoknya már az, a párom viszont ooda van a miniszoknya+10cm-es sarkú csízmáérr(én viszont nem szivesen járkálnék így egyedül az utcán)

A pasik miért kapják fel a vizet ha egy nő szert költeni? Miért nézi sok pasi rossz szemmel ha egy nő igyekszik igényes lenni? Szereti a jó helyeket. Jó cuccokat stb?

Én pont nem vagyok ilyen helyzetben ..kíváncsi vagyok más barátn?im miért tapasztalják ezt?

Legjobb válasz: Ha a nõ a saját pénzét költi, azzal nincs semmi baj :) Viszont ha a pasija, vagy a szülei pénzével tesz hasonlókat, az... szóval érted. Az én pénzemet jobb szeretem saját magam elkölteni.

Ha a nõ a saját pénzét költi, azzal nincs semmi baj :) Viszont ha a pasija, vagy a szülei pénzével tesz hasonlókat, az... szóval érted. Az én pénzemet jobb szeretem saját magam elkölteni.
Ha a saját pénzét költi, amit magának teremtett elõ munkával, azzal semmi baj. De ha a szülei vagy párja pénzébõl vásárol, az nagy szegénységi bizonyítvány, amitõl csak egy igénytelen, kitartott, pénzéhes p!csa lesz, aki miután szegényházba küldte a barátját keres olyat, akinek több pénze van a manikûrre és a szoláriumra. Meg a "jó cuccokra". A sminktõl és a legújabb D&G p!csaszoknyádtól még nem leszel idényes, mert nem a borító tesz azzá. 17/L
Ahogy az elsõ megfogalmazta, nem mindegy kinek a pénzét költöd :D Egyébként szerintem pozitív, ha egy nõ igényes, és ad magára.
A kérdező hozzászólása: Nem bevásárló központban külföldön..De közben bámuljuk a tenEgert is stb...:)
A kérdező hozzászólása: Hát mert jó buli költeni..de nekem a pasim is szert..meg tanítottam:D õ is szereti pl a szép igényes órákat stb..együtt szoktunk menni ilyen körutakra..:) ja és azt is szereti ha szépen igényesen öltözöm.és el is várja...
Szerintem minden nõ szeret költeni, mindegy, mire. ez amolyan gyûjtögetésforma. De a helyesírásod, ne haragudj, rémes! Alig bírtam kihámozni, mit akarsz közölni. Máskor használj vesszõket is.
Valószínûleg azért, mert sokan hajlamosak összekeverni az igényességet a divatossal és a márkással. Ez utóbbiak is lehetnek ugyanis sz*rok és rondák annak ellenére, hogy rohadt drágák, de mégis sokan megveszik, mert "trendi". Miközben turkálókból is lehet olyan príma darabokat halászni fillérekért, hogy csak na. Ugyanígy, a puccos étteremnek is lehet sz*r kajája, és a nem túl csicsásnak is isteni finom. Csak sokan erre már nem figyelnek oda, hanem csak mennek a külsõségek után, és szórják a pénzt a semmibe. Na, ez tényleg marhára dühítõ.
"õ is szereti pl a szép igényes órákat stb..együtt szoktunk menni ilyen körutakra." Gratulálok, ha nincs jobb dolgotok szabadidõtökben, mint egy bevásárló-központban bámulni az ékszerboltok kirakatát. Ez nem igényesség, hanem butaság.
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés nem rólam szól! hogy én mit szeretek stb..mire költök!!Az utolsó végre arra válaszolt ami a kérdés volt!
Szeretek kellemes meglepetést okozni a páromnak, - és ha van pénzem erre, - nem idegen tõlem az, hogy gáláns vagyok Vele. Azzal viszont Õ is tisztában van, hogy mi a különbség a nõi szereppel élés, ill. nõi szereppel visszaélés között, - tudja, hogy "Mi, merre, meddig, miért?", - és szerepjáték nélkül elfogad olyannak, amilyen vagyok, nincsenek ilyesmibõl eredõ konfliktusaink. Válasz: Sok nõ nem tudja, hogy hol a határ, - amely a nõi szerep és a kihasználás, ill. visszaélés között húzódik.
A kérdező hozzászólása: Nálunk mi a saját pénzünket költöm de a párom pl nem irígy..õ sosem volt ilyen kicsinyes .örül neki ha én örülök..szóval nekem ez furcsa felfogás...persze nem költök órba szájba baromságokra..csak úgy normális szinten
A kérdező hozzászólása: Oké. Természetesen az életünk nem ebbõl áll , de ez is csak egy jó dolog a többi közül , a kérdés csak az volt.Egyeseknek ez miért irritáló?És kihangsúlyozom 1000 más dolog van még ami leköt minket.pl vállalkozás, munka, sport stb..De azt sem értem miért úgy válaszoltak eddig , mintha arról lenne szó hogy az én életem csak pénz költésbõl áll.Minek kell általánosítani? Azt sem tudják ki vagyok ?
Azért kapják fel a pasik a vizet (az értelmesebbje) mert nem értik, hogy miért jó, ha a csaj konzumidióta lett. neked milyen örömet okoz, ha veszel négy pár új cipõt, vagy a pasid megveszi a negyvenedik pár órát? Nekem egy órám volt 12 évig, és meglehetõsen fájó szívvel cseréltem le, miután eltörött, és kénytelen voltam helyette másikat beszerezni, mert javíthatatlan volt. Most kénytelen leszek venni egy cipõt, mert ez, ami van mindjárt kilyukad. Ééés ennyi. Megveszem, mert kell. Sosem éreztem tõle lelki boldogságot, ha volt hat pár cipõm, vagy négy órám. Akkor is csak csak két kezem és egy pár lábam van... De pl sosem háborodtam fel, ha a barátnõm vesz egy könyvet, vagy olyan dolgot, amit fontosnak ítél. De ha tele lenne a szekrény cipõkkel, amit jó, ha egyszer felvett, és közben vért izzadunk a melóhelyen a pénzért, hát én is felemelném a hangomat, na... A vásárlás meg a modern világ betegsége, és semmi más értelme nincs, csupán az, hogy fogyassz, mert a gyárosnak szüksége van a pénzedre. Ennyi kész. A több ruha, cipõ nekem sosem okozott örömet. Egy jó könyv igen, elolvasom, akár többször is, nevetek közben vagy elgondolkoztat, szórakoztat. Egy cipõt felveszek és hordom. Ez a funkciója. Hogy embereknek miért okoz örömet az, hogy van otthon a szekrény sarkában negyven másik pár, sosem fogom megérteni O.o Hiába is agyalok rajta :S
A kérdező hozzászólása: Elég irigykedõen hangzik??Miért te milyen full értelmes dolgokkal töltöd az idõdet?
A kérdező hozzászólása: Ja hát az gáz.de az szetm magának okoz kárt...én is járok turikba de , piacra is meg persze boltokba..
A kérdező hozzászólása: nekem jó igy:)
Óriási különbség van az igényesség, és az értelmetlen pénzszórás között. Én is kiborulnék, ha a párom semmit nem dolgozna, de szórná a pénzt ész nélkül, azt a pénzt, amiért én keményem melóztam, h legyen a családnak, mondjuk, tartaléka, ha balul sülnének el a dolgok. Én praktikus dolgokra szeretek költeni, de nagyon ritkán vásárolok. Azt használom, amim van, és rendbetartom a holmimat.

Mit értetek azon, hogy egy nő több éves párkapcsolat után is legyen mindig igényes és adjon magára?

Olyanokra gondolok, hogy mindennap sminkelje ki magát, tegyen fel alapozót hogyha vannak b?rhibái? Pl szepl?s az illet? vagy kijött egy pattanása akkor azt rögtön mindenféle kenceficével fedje le? Mert talán a pasiját zavarja a pattanása vagy a télen kifakult fehér b?re? (ugye nem mindenki jár azért szoliba)

Legjobb válasz: Hát igen. Sok ember hosszú kapcsolatban elkényelmesedik, és már nem ad magára annyit, mint mikor megismerkedtek a párjával. De ez igaz nõre és férfira is egyaránt. Persze ha már szerelem van, a feleket már nem is érdekli annyira egy szõrösen hagyott láb, stb. Viszont, ha sokáig fel akarja valaki tartani a másik érdeklõdését, figyelnie kell az ilyenekre. Hiszen hiába mondja a párunk, hogy nem érdekli a szõrös láb stb, mégsem úgy ismerkedünk meg, hogy más akkor is szõrös. A kapcsolat elején mindenki a maximumot akarja kihozni magából, hogy a párja szinte elaléljon, mikor ránéz. Nem azt mondom, hogy ez vezetne a kapcslat romlásához, de mindenképpen elõsegítheti pl a megcsalást is. szerintem. Én azt mondom, hogy hiába a megszokás, õt úgysem érdekli dolog, akkor is fent kell tartani azt a mivoltunkat, amik voltunk a kapcsolat elején. Nem szabad eltunyulni.

Hát igen. Sok ember hosszú kapcsolatban elkényelmesedik, és már nem ad magára annyit, mint mikor megismerkedtek a párjával. De ez igaz nõre és férfira is egyaránt. Persze ha már szerelem van, a feleket már nem is érdekli annyira egy szõrösen hagyott láb, stb. Viszont, ha sokáig fel akarja valaki tartani a másik érdeklõdését, figyelnie kell az ilyenekre. Hiszen hiába mondja a párunk, hogy nem érdekli a szõrös láb stb, mégsem úgy ismerkedünk meg, hogy más akkor is szõrös. A kapcsolat elején mindenki a maximumot akarja kihozni magából, hogy a párja szinte elaléljon, mikor ránéz. Nem azt mondom, hogy ez vezetne a kapcslat romlásához, de mindenképpen elõsegítheti pl a megcsalást is. szerintem. Én azt mondom, hogy hiába a megszokás, õt úgysem érdekli dolog, akkor is fent kell tartani azt a mivoltunkat, amik voltunk a kapcsolat elején. Nem szabad eltunyulni.
Ez azt jelenti, hogy ugye még ismerkedési stádiumban a Nõ mindent megtesz azért, hogy megtetszen egy Férfinak, vagy az elsõ randik alkalmával a kiválasztottnak. Ha akkor magadra kentél mindenféle sminket, szoliztál, vékony voltál, akkor ugye a párod úgy ismert meg, úgy tetszettél neki! Tehát: miután biztos a kapcsolatod, akkor is ugyanígy sminkelj, szolizz, és sportolj a szép vonalaidért, mert neki hiányozni fog az Igazi Éned, amit bemutattál neki. És ugye ez a gáz, hogy sokan azt hiszik, hogy évek után már stabil a kapcsolat, nem kell mutogatni magadból semmit, jó vagy zsíros hajjal is, nem kell újítani semmiben, és akkor jön a rinya, ha valaki félrelép! De ez az "adjon magára több év párkapcs. után is" szöveg ugye mindkét félre vonatkozik!!!
Ezekkel nem azt akartam mondani, hogy minden nap vakolat stb., csak hogy próbáljon az ember foglalkozni magával kb ugyanannyit, mint azt ismerkedés elején. Én pl nem sminkelem magam egyáltalán. A párom így megszokott, és mikor néha kifestem magam, akkor áradozik, hogy milyen gyönyörû vagyok még úgy is. TApasztalatból mondom, hogy nem jó, ha az ember elhanyagolja magát. A legutóbbi kapcsolatomban az exem és én is eltunyultunk. Nem nagyon adtunk magunkra olyan szempontból, hogy pl én nem borotválkoztam sûrûn már, õ mondta hogy nem zavarja. Õ sem volt az a borotválkozós bajnok a végére, nem érdekelte azt sem, hogy milyen ruhában van. Ez is a kapcsolat rovására tud menni, mert én pl már nem láttam õt annyira kívánatosnak már, mint azelõtt. A mostani kapcsolatomban odafigyelek rá, hogy szinte mindig sima, ápolt, és kívánatos legyek a párom számára. Persze így is van, hogy néha nem 100%-osat nyújtok, meg õ sem, de sokkal jobb, mint a régi kapcsolatom ezen szempontból.
A kérdező hozzászólása: Mind a 3 választ te írtad? megkérdezhetném a korodat? És mi a véleményed arról amikor a nõ nagyjából tartja a színvonalat a pasi meg eltunyul?? Miért csinálja azt a pasi, hogy elengedi magát? (pl: 4 napos borosta de inkább már szakáll :D, aztán koszos cipõ állandóan, izzadságszagú pólót simán felvesz, böfög, szellent stb... :S )
A kérdező hozzászólása: Ezáltal a nõt nem tiszteli már? Vagy csak elkényelmesedett a kapcsolatba és mindent megtehet, de nem akarja õ ezzel a párját bántani, és ha kérdõre vonják azzal védekezik, hogy "minden pasi ilyen"
az a baj csak, mikor egy nõ házasság, dõleg gyeket után, annyira nem ad magára, hogy le van nõve a haja, zsíros, csak össze van fogva, kinõtt/elnyûtt ruhákban jár... smink meg el van felejtve, legkisebb is.
A másodikat én írtam!! :S 26 L
Néha nevetségesen túl lihegik ezt a dolgot. Én azt gondolom, hogy mindkét fél legyen tiszta, ápolt, figyeljen oda magára. De nem csak olyan kapcsolatról tudok, ami azért ment tönkre, mert a nõ nem adott eléggé magára, hanem olyat is, hogy túlságosan adott magára. Smink, fitnesz, divatos ruhák. Csak ott meg az volt a baj, hogy túl sokat foglalkozott magával és a végén teljesen ledöbbent és eléggé kétségbe is esett, hogy a férje egy átlagos külsejû nõért hagyta ott. De itt is ahány ember, annyi elvárás, értékrend. Nálunk pl. nem fõzök kiskosztümben paprikás krumplit és ha a kertben dolgozunk sem veszünk fel estélyit, meg öltönyt. :) Arra, hogy otthon is a legdivatosabb cuccokban legyünk, nincs is pénzünk, pl. egy melegítõ alsóért, amit csak otthon hordok nem tudok kiadni mondjuk kétezer forint körüli összeget. Úgyhogy annyit teszek ezért az egészért, hogy mindig tisztán járok, megcsináltatom a frizurámat, ha megyünk valahova enyhén sminkelem magam, és vigyázok, hogy ne hízzak száz kilósra, viszont pár kiló plusszal-mínusszal egyikünk sem foglalkozik.
Ja, 31/N

Ha egy nő nem használ parfümöt, akkor nem igényes?

Nem szoktam parfümöt használni, és a múltkor megkaptam hogy igénytelen vagyok. De csinosan járok mindenhova, mosakszom, dezodorálok, nem vagyok büdös, csak pusztán a ténytől, hogy nem lebeg körbe illatfelhő, ezt kaptam... Mit gondoltok? Minden nap minden órájában, mindenhova parfümben kellene menni? Nyilván színházba úgy megyek, na de simán ki az utcára nem... igénytelen lennék?

Legjobb válasz: nem. ez hülyeség. az igény más mércével mérödik. érezd jól magad az a legfontosabb

nem. ez hülyeség. az igény más mércével mérödik. érezd jól magad az a legfontosabb
Nõként válaszolok. Én minden nap használok parfümöt, jelenleg is 5 fajtám van, könnyedebb, tavaszi-nyári illatok, fûszeresebbek az õszi-téli napokra, elegánsabb aromájúak alkalmakra. Nyilván a kisboltba nem fújom be magam, de ha emberek közé megyek, akárhová is, igen. DE! Ez nem igénytelenség. Sok nõnek nincs rá szüksége, embere válogatja, abszolút ízlés dolga. Emiatt senkit nem lehet igénytelennek nevezni, az teljesen máshol kezdõdik. De jó lenne, ha mindenki csak ennyire lenne "igénytelen". Pedig nem, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a tömegközlekedés... :) Nyugi, teljesen rendben vagy! 21l
Ettõl még senki nem igénytelen.
Sokan azért használnak parfümöt, mert egyszerûen függnek az illatától, imádják magukon, ha te nem érzed jól magad illatfelhõben ezzel nincs semmi baj :) Nagyon sok olyan emberrel találkoztam aki telefújta magát patfümmel de közben érezni lehetett hogy elég régen fürdött már.. Hidd el ez a kombó sokkal rosszabb :D
Egyetértek az eddigi válaszolókkal. Aki ezt mondta neked, az kissé fogalomzavarban van. Igényes akkor vagy, ha rendszeresen tisztálkodsz, nem szakadtak-rongyosak és piszkosak a ruháid, tiszta a cipõd, stb. A parfüm egy olyan plusz (szerintem legalábbis), mint egy szép smink, hajfestés/frizura, szép manikûr.
Szemberöhögném, aki ilyet állít. Mert ugye az baromi igényes, amikor valaki megveszi az olcsó tucatillatot és húzza a csíkot maga után. Hát nekem egy darab igazi parfümöm van, alkalomra használom, nem minden napra. Ez olyan, minthogy aki minden nap festi magát, egy nap meg nem, aztán akkor megijednek tõle. Szerintem luxus is havonta ezreket elfújkálni.
Bõven elég a dezodor is szerintem! Én szoktam használni parfümöt, de csak azért, mert nagyon tetszik az illata :) Az pedig szerintem sokkal rosszabb, ha valaki annyit fúj magára, hogy tíz méterrõl könnyezik a szemem, ráadásul még az illata se kellemes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Én szeretem a parfümöket, de helyzettõl függ, hogy használom-e. Ha elegáns, "kiöltözõs" helyre megyek, akkor használok, de hétköznapokon nem mindig. A parfüm talán az egyetlen "nõi dolog", amivel élek, mert én meg nem sminkelek, és azért szoktam megkapni, hogy igénytelen vagyok. De mint ahogy ez sem igénytelenség, úgy a parfüm-mentesség sem az.
9-es nagyon szépen leírta. Ma a metrón mellettem ült egy lány, és azzal a Star Nature Vattacukor parfümmel volt befújva. Majdnem hánytam, olyan szintetikus ragacsos undormány az. Hiába volt szép tiszta, rendes, a pacsulifelhõtõl igénytelennek tûnt.
Én igényesnek vallom magam, de szó szerint rosszul vagyok MINDEN parfümtõl, hányingerem lesz tõlük sajnos :S Máson is alig tudom elviselni, magamon meg aztán egyáltalán nem.
Ettõl még senki nem lesz igénytelen. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat!:)
Jó illatú sampont, tusfürdõt és öblítõt használok. Zuhanyzom minden nap min. egyszer a jó illatú tusfürdõmmel, majd megtörlöm magamat a jó illatú öblítõvel kimosott törölközõmmel, majd felveszem az ugyanezzel az öblítõvel kimosott ruhámat. Hajamat hetente kétszer mosom a jó illatú samponnal. Parfümöt nem használok. Igénytelen vagyok?

Egy nő mitől igényes?

Legjobb válasz: ad magára.Konkrétabban: ápolt, próbál csinosan öltözködni, rendszeresen fürdik, nem koszos a ruhája, nem zsíros a haja, de pl. szerintem az is az igényesség része hogy nem használ trágár szavakat.

ad magára.Konkrétabban: ápolt, próbál csinosan öltözködni, rendszeresen fürdik, nem koszos a ruhája, nem zsíros a haja, de pl. szerintem az is az igényesség része hogy nem használ trágár szavakat.
ma màr ezt elvàrjàk, pedig néhàny évvel ezelött csak divat volt.söt:ez onnét eredt hogy a prostituàltak, illetve azzal érintkezök lapos tetüt kaptak, igy kénytelenek voltak borotvàlni. ez annyira praktikus, és hiygénikus, hogy ma màr ez nem csakhogy divat, hanem az igényesség egyik alapja.persze ez a fiataloknàl érvényes inkàbb15-30évesek
Szerintem az igényesség része az is, hogy figyel minden kis részletre. Összhangban van az öltözködése a stílusával, ápoltak a körmei, nincsenek felesleges szõrszálak az arcán, nem térnek el az egyes ruhadarabjai egymástól, mindenre ugyanúgy figyel (pl. a lábát sem hanyagolja el), nem szakadt, és ízléses a megjelenése. Talán a legfontosabb kulcsszó az összhangon és a harmónián van, még ha nem is a legújabb, legegyedibb és legmárkásabb cuccokban jár.
Tiszta, higénikus! Vasalt a ruhája... csinos... a körmei (nagyon fontos!) a szagok.. a haja.. szerintem minden ilyesmi. A szõrtelenítás kinek hogy! Mindenki mást szeret. Van, aki azért borotválja, mert nem bírná ha olyan nagyon szõrös lenne... Ez nagyon egyénfüggõ, szerintem nem tartozik hozzá! Pont úgy, ahogy az sem, hogy az aktuális divat szerint öltözködj-e...
A kérdező hozzászólása: és a rendszeres szõrtelenítés is ott lennt is hozzátartozik?

Milyen számotokra egy igényes nő külseje?

A nemeteket is írjátok oda légyszi.

Legjobb válasz: látom szépen lassan összeszedjük hogy milyen is az igényes nõ:)) -a fogak is fontosak ha sárgák és csámpák akkor az elrontja az összképet. -illetve ne legyen hajlenövése mert az gusztustalan. -a bõre szép és makulátlan legyen nem pedig ragyásan agyonszolizott -dohányzás undorító,már csak azért is mert olyan kellemetlen amikor elmegy melletted egy csinos lány és árad belõle a bagószag nemmm,? pasik?,, ezért is tettem le a cigit ,,nem akarok hamarabb öregedni meg a betegségek ... sorolhatnám utáltam amikor a frissen mosott hajam átvette a füstszagot. 19/L

látom szépen lassan összeszedjük hogy milyen is az igényes nõ:) ) -a fogak is fontosak ha sárgák és csámpák akkor az elrontja az összképet. -illetve ne legyen hajlenövése mert az gusztustalan. -a bõre szép és makulátlan legyen nem pedig ragyásan agyonszolizott -dohányzás undorító, már csak azért is mert olyan kellemetlen amikor elmegy melletted egy csinos lány és árad belõle a bagószag nemmm, ? pasik?, , ezért is tettem le a cigit , , nem akarok hamarabb öregedni meg a betegségek ... sorolhatnám utáltam amikor a frissen mosott hajam átvette a füstszagot. 19/L
Igaz, hogy nõ vagyok, de azért válaszolok. Kb az amit az elöttem lévõ írt, annyit még hozzá tennék: -ápolt szemöldök(kiráz a hideg ha valakinek össze van nõve) -ne is legyen túl vékony, vagy nagyon rövid -orr szõrt is láttam már nõ orrból kikandikálni.. -tiszta fül(bizony-bizony, nem mindig látod mi van a füledben) -ápolt lábkörmök -bajusz szõkitése, ill gyantázása
Bocsi:rövidebb ruha. Ja és 22/F
Nem értek a sminkhez, de làtom amikor valakin 1 kilo vakolat van, és azt is ha csak kiakarja emelni a szépségét. Volt olyan hogy egy ismerösöm arca kivolt puderezve vagy alapozozva, megpuszilt, az ingem meg alapozos lett....
nekemis ugyanaz mint az 1. 16/f
Dehogy gáz, ha fehér vagy! ha nem tudsz barnulni, nehogy már amiatt égesd magad piros rákká a napon, hogy megfelelj egy egészségtelen divatnak!!! gondolj arra, hogy neked 10-15 év múlva garantáltan szebb és jobb minõségû lesz a bõröd, mint azoknak, akik lilává égetik magukat a szoliban vagy a strandon. én viszonylag könnyen barnuló típus vagyok, de életemben egyetlen egyszer voltam szoliban, mikor a nagynéném elvitt magával 15 éves koromban, de többet nem megyek. mellesleg évek óta min. 30-as naptejet hazsnálok, ha strandolok és még így sem fekszem ki közvetlenül soha a napra! amúgy érdekes dolgot figyeltem meg: a rendszeresen szolizó csajismerõseim egy részének lám, ott figyelnek a homlokán apró ráncok... a bõrük meg barna, de fénytelen és szürkés... és azóta ilyen nekik, mióta szoliznak. nekem nem lesz ilyen egyhamar, az biztos és ez nekem többet ér, mint a barnaság:) (23/L)
-Alkalomhoz illõ, tiszta, csilivili/hellokittymentes, egymáshoz passzoló ruhadarabok -tiszta, rendezett, lenövésmentes frizura -formázott, de természetes szemöldök -ápolt kéz-lábkörmök, ha festve van, nem szabad lepattogottnak lennie -szolid, ízléses smink -diszkrét parfüm (egy nõ)
A kérdező hozzászólása: Szerintetek az baj, hogy én nagyon fehér bõrû vagyok? Errõl mi a véleményetek? Ez lehet, hogy igénytelenségnek tûnik a mai világban? Mindenki olyan barna, én meg porcelánfehér vagyok. Nem tudok lebarnulni, csak leégni, szoliba nem járok, nem is szeretnék.
A kérdező hozzászólása: Hû, de jókat írtok. Ilyen egy határozozz férfi, mint az elsõ hozzászóló - úgy látszik, hogy nagyon tudja, hogy mit akar, még a sminkhez is ért. Ritka.
A kérdező hozzászólása: A fehér bõrt miért tartják sokan csúnyának akkor? Van, aki "betegesnek" tartja, nem?
Én úgy vagyok vele, hogy inkább ez, mint a bõrrák. Barna hajam meg szemem van, mindehhez vérszegény és napallergiás, szóval... de eddig még inkább csak azt mondták, hogy különlegesen néz ki, esetleg páran rákérdeztek, h rosszul vagyok-e... :D 20/L
festett sötétbarna hajam van (eredetileg szõkésbarna) és zöld szemem van, és én is hófehér vagyok sajnos. vashiányos vérszegénységben szenvedem már 1-2 éve.(elõtte normál bõrszínem volt, se túl barna se túl fehér)én is elég sokat hallom ezt a "rosszul vagy?" dumát, néha már nagyon idegesít.az osztálytársaim egy ideig albínónak meg hófehérkének becéztek, de csak röhögtem rajtuk :D inkább legyek fehér minthogy 20évesen tiszta aszott ráncos esetleg rákos bõröm legyen.eszembe se jutna elmenni szoliba.viszont itt a nyár és napozok, amikor csak tudok, persze csak mértékkel, szerencsére barnulok és nem égek. szóval te se szégyelld, ezzel nem vagy egyedül.mindig gondolj arra hogy te legalább nem leszel ráncos és aszott, hanem szép feszes puha bõröd van/lesz :)
A kérdező hozzászólása: Én azt nem értem, hogy a fehér bõrön mi a csúnya? Más korokban meg azt tartották szépnek. Bár lehet, hogy tényleg betegnek néznek páran, engem is volt, mikor kérdeztek, de hát nem vagyunk egyformák! Szerintem örülhetünk neki, hogy nekünk ennyi a "betegségünk" és nem súlyosabb.
MIért pontoztatok le?/elsö voltam...)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!