Találatok a következő kifejezésre: Egy nő a fogamzásgátló (18 db)

Szerintetek a fogamzásgátló befolyásolhatja egy nőnek a szexuális vágyát?

6 és fél éve vagyunk együtt lassan 2 éve együtt élünk! Barátnőm kb. a kapcsolatunk eleje óta szedi a gyógyszert úgy 6 éve. Én vagyok az első neki meg fordítva is! Nem tudom, hogy kell írni de TRIREGOL nevű gyógyszert szedte egészen 2011 decemberig most mást szed kb 6500 ft-ba kerül de nem tudom a nevét! Igazából nálunk már 3-4 éve lapos a sex elég ritka! Van, hogy hónapokig nincs semmi most pl. október eleje óta semmi sem volt de mondom ez már évek óta! Nagyon eltávolodtunk egymástól és sokszor veszekszünk ez miatt vagy is én leginkább. Mondta már keressek magamnak játszó pajtást de én nem akarok mást évek óta ki tartok mellette más már többször meg csalta volna a párját meg szakított vele és még nem csaltam de megfordult a fejembe. Unom a marok marcsát! Értelmes és segítő kész válaszokat várok, ha úgy van szívesen cserélek msn vagy e-mail címet is persze nem társ keresés céljából hanem az emlitett problémáról! Én 24F barátnőm meg 22L!

Legjobb válasz: A válasz egyértelmûen igen. Mást kéne szednie. Vagy egy darabig semmit.

A válasz egyértelmûen igen. Mást kéne szednie. Vagy egy darabig semmit.
Én 7 évig szedtem kb, és miután végleg abbahagytam(elõtte voltak azért kisebb szünetek a szedéssel), akkor jöttem rá, hogy nekem van libidóm.Nem mondtam, hogy a 7 évig nem kívántam, mert rendes szexuális életem volt mindig, csak valahogy inkább megszokásból, elvárásból és sosem igazi kívánatból vágyból cselekedtem. De ha nincs szex nálatok, akkor mi van az öleléssel, csókolózással, simogatással?Ezek sincsenek?Én szedés mellett is ha már 1hétig nem volt szex, nem éreztem jónak a kapcsolatomat... Szerintem kihûlt a kapcsolatotok.Beszéld meg vele, hogy veled tervezi-e a jövõt, vagy sem....Tenni kell a kapcsolatotokért és nem kell ezért másokkal mail meg msn címet cserélni, hanem KETTEN kell megoldanotok.Elkezdeni újra randizni, romantikus helyekre menni, kirándulni, wellnessezni vagy bármi...
Én is sokat olvastam már arról, h a fogamzásgátlótól csökkenhet a szexuális vágy, de sztem a ti esetetekben nem errõl van szó! Ha már évek óta ilyen a kapcsolatotok, akk ott vmi más van a háttérben. Az elõzõ kapcsolatomban hasonló gondok voltak. Nagyon fiatalon ismerkedtünk meg. Nekem õ volt az elsõ és én neki voltam az elsõ.Sosem volt jó a szex.3 évig jártunk, az utolsó 1-2 évben csak havonta volt köztünk vmi, az is csak azért, mert muszáj, mert illene már vmit összehozni. Szerettem azt a fiút, nagyon, de kezdett olyan lenni, mintha a bátyámmal járnék. Egyáltalán nem kivántam. Közös megegyezésre szakitottunk. Nem mondom, h könnyû volt, de megérte! Azóta megismertem egy másik fiút, s vele isteni az ágyban. Minden nap õrülten kivánom, pedig most kezdtem fogamzásgátlót szedni.(am 2 éve járunk) Szall én nem akarlak semmire sem rábeszélni, de sztem üljetek le a barátnõddel és beszélgessetek el komolyan, h mi a gond és h megéri-e a dolog. Mert van, h meg kell hozni egy nagyon nehéz és fájdalmas döntést ahhoz, hogy utána jobb legyen az élet. Mindenesetre sok sikert és kitartást! ÉS ha beszélgetni akarsz, nyugodtan irj privát üzit! 21/N
A kérdező hozzászólása: Sokszor meg beszéltük de mindig azt mondta nekem " ne haragudj de nekem nem megy ez a sex dolog nem tudom miért de muszájból nem akarom" Én igazából pár hete jöttem rá, hogy a fogamzás gátló miatt lehet ez olvastam egy forumon és javasoltam is neki, hogy hagyja abba, erre õ sok mindent nem mondott! Az a baj most már nagyon tönkre ment a kapcsolatunk is romokban van és mintha nem akarna velem lenni de sokszor én is úgy érzem! Feszült az emebr sok a gondja de még a kapcsolat se túl jó. Nem tom mi legyen valahogy rá kéne beszélnem, hogy hagyja abba a gyogyszert! De azt is mondta már, hogy lehet nem akar velem lenni! Nyilván ezt érzi mert már én sem bújok hozzá mert haragszom és sok a vita.
Egyértelmûen igen. Az egyik leggyakoribb mellékhatás, a betegtájékoztatóban is leírják. Egyszer csináltam egy kérdõívet, 50 nõbõl 18! tapasztalt libidócsökkenést. Egyik barátnõm is emiatt hagyta abba pár év után, mert már komolyan szenvedés volt neki a szex. A gumit utálja, de azt mondja, még mindig inkább gumival, mint sehogy. Persze nem biztos, hogy nálatok is ez a gond, de nagyon könnyen elõfordulhat. Hagyja abba a tablettát pár hónapra legalább, és nézzétek meg változik-e. De hagyj neki idõt, mert a hormonjai nem biztos, hogy rögtön helyreállnak. Szóval pár hónapot várjatok türelmesen. Ha nem javul, akkor tényleg a kapcsolattal van baj.
A kérdező hozzászólása: És lehet ettõl, hogy közbe el múlik a vonzalom a szerelem? Ezért sok vita volt veszekedés stb! Egyre jobban el távolodunk egymástól sõt már ott tartunk hogy vége!
Jobb lesz neked, hogy vége lesz! A Fog.gátló csak csökkenti a vágyat, de nem szünteti meg! A csajodnak agybaja van! Már csak azért is szexelnie kellene veled, hogy neked örömöt okozzon, még ha õ esetleg nem is élvezné. Amúgy meg egy újabb bizonyíték, hogy ne kezdj szûz lánnyal! Csak elvárja hogy papucskodj, mert õ még érintetlen és utána ilyen mocskos módon a fejedre nõ!
"És lehet ettõl, hogy közbe el múlik a vonzalom a szerelem? Ezért sok vita volt veszekedés stb! Egyre jobban el távolodunk egymástól sõt már ott tartunk hogy vége!" A rossz szexuális élet igen is elronthatja a kapcsolatot. Az meg hülyeség, hogy csak csökkenti, de nem szünteti meg. Barátnõmnek olyan szinten levitte a libidóját, hogy tényleg konkrétan ha a szexre gondolt, már attól kiverte a víz. Abbahagyta, és újra a régi. Gondolom ez vhogy úgy történt, hogy a tabi levitte a libidóját. Õ is meg te is kicsit attól féltél, hogy esetleg már nem minden a régi. A szexmentes élet téged frusztrálttá tett, a barátnõdet meg az, hogy neked rossz. A szex hiánya nagyon meg tudja keseríteni a kapcsolatot. Volt, hogy eü okok miatt barátommal 3 hónapig nem volt szex. Hát egyfolytában veszekedtünk, mindketten frusztráltak voltunk, egymást téptük. Helyrejöttem és a kapcsolat is helyrejött. Próbáljátok meg tabi nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszi, utolsó a választ! De az a baja már nemm akar velem lenni szakítani akar de mondom neki ma is, hogy ne inkább hagyja abba a tabit de õ nem akarja mert, hogy nem szerelmes belém, úgye a sok vita azt is meg öli! Ma lesz a 2. nap, hogy nem alszunk együtt! Tudom, hiánya van csak nem megy neki azt mondja. Zavarja õt is, hogy no sex de nem tud mit tenni ellene! Sajnálom nagyon, hogy így alakul és nem nagyon tudom meggyõzni, hogy probáljuk meg újból. Sok veszekedés :(

Egy nő számára a fogamzásgátló tabletta káros, mellékhatása van minden féle képpen?

Legjobb válasz: Nem! Ez nagyon változó, egyén válogatja! Pl édesanyámnak sosem volt a tablettától baja! Már én is szedem egy ideje és nem volt mellékhatás! Van akinél ez azonnal jelentkezik, van akinél pedig soha!

Nem! Ez nagyon változó, egyén válogatja! Pl édesanyámnak sosem volt a tablettától baja! Már én is szedem egy ideje és nem volt mellékhatás! Van akinél ez azonnal jelentkezik, van akinél pedig soha!
ez egy hormon tabletta ami a hormonokat befolyásolja. valakinek helyre rakja és segít de van akinek nem, és sok sok godnot okoz. aztán a korral is változik hogy a hormonok hogy reagálnak benned.
Szerintem ez a mellékhatás dolognak csak a fele igaz. Jó tényleg vannak olyanok, akikek kijön 1-2 mellékhatás, de ez ugyanúgy elõfordulhat egy sima Saridon-nál vagy Algopyrin-nél is! Mégis szedjük ezeket is! Hát akkor a fogamzásgátlót miért ne szednénk?
Nálam jelentkeztek mellékhatások, pl. fejfájás, túlérzékenység, lehangoltság, libidó csökken. De mindenkire másképp hat minden egyes gyógyszer... Sztem, amíg nem próbálod ki, nem tudod. Ha meg túlzottan félsz, akkor ne szedd! Tõled függ.
Sszia, nem káros, csak összezavarja a hormonrendszert. Én úgy hallottam, h ezt jobb késõbb elkezdeni.. mármint 17-18 évesen. Vagy még késõbb. Addig állítólag nincs értelme, csak "összezavar " mindent. Addig is, ehelyett , sok féle más módszer van! És amúgy a mellékhatásokról se hallottam túl jókat, hányinger stbi.. meg elfelejted bevenni.. De azt hiszem, ez alkati kérdés.
Ja és híztam is...
Káros, mint minden gyógyszer tartós szedése is. Lehetnek mellékhatásai is, ezeket megtalálhatod egyes kérdések válaszaiban, mert már nagyon sokan kérdezték a mellékhatásokat.

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL (ref. tartomány: 5.2 – 26. 5), Estradiol: 30 pg/mL (ref. tartomány: follic fázis : 25-251 pg/mL, középidő: 38 -649 pg/mL, luteális fázis: 21-312 pg/mL, menopausa: 28 pg/mL alatt), TSH: 2.04 (0.35 – 4.94), FSH: 7.6 mU/mL (Ref. tartomány: follic. fázis: 3-8 mU/mL, középidő: 2,5 – 17 mU/mL, Luteális fázis: 1,4-5,5 mU/mL, menopausa: 26,7-133 mU/mL), LH: 9,8 mU/ml (Ref. tartomány: Follic. fázis: 2,4 -6,6 mU/mL, középidő: 9 -74 mU/mL, luteális fázis: 0,9-9,3 mU/mL, menopausa: 10,4-65 mU/mL). Nőgyógyásztati fizikális és UH vizsgálat negatív. Az utóbbi hónapokban pár kilót híztam, tele lettem narancsbőrrel, úgy érzem, hogy “vizes” vagyok. Mindez nagyon zavar, pedig az étkezésemre (liszt és cukor és minden egészségtelen étel mellőzése), és a heti ötszöri sportra nagyon figyelek. Gyakran van székrekedésem, bár úgy vettem észre, ennek a stressz is oka lehet. Szeretném kérdezni, hogy esetemben segíthet-e a Premens tabletta, és a hízást, narancsbőrt okozhatja-e az alacsony ösztradiol szint? Másik kérdésem, hogy azt olvasom mindenhol, hogy ösztrogéndominencia esetén jó a barátcserje, amit a Premens tartalmaz, nekem viszont alacsony az ösztrogénszintem. Azt is tudom, hogy a barátcserje csökkenti a prolaktin szintet, ami nekem jó. Hasznos lehet nekem is a Premens? Válaszát várva, köszönettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL (ref. tartomány: 5.2 – 26. 5), Estradiol: 30 pg/mL (ref. tartomány: follic fázis : 25-251 pg/mL, középidő: 38 -649 pg/mL, luteális fázis: 21-312 pg/mL, menopausa: 28 pg/mL alatt), TSH: 2.04 (0.35 – 4.94), FSH: 7.6 mU/mL (Ref. tartomány: follic. fázis: 3-8 mU/mL, középidő: 2,5 – 17 mU/mL, Luteális fázis: 1,4-5,5 mU/mL, menopausa: 26,7-133 mU/mL), LH: 9,8 mU/ml (Ref. tartomány: Follic. fázis: 2,4 -6,6 mU/mL, középidő: 9 -74 mU/mL, luteális fázis: 0,9-9,3 mU/mL, menopausa: 10,4-65 mU/mL). Nőgyógyásztati fizikális és UH vizsgálat negatív. Az utóbbi hónapokban pár kilót híztam, tele lettem narancsbőrrel, úgy érzem, hogy “vizes” vagyok. Mindez nagyon zavar, pedig az étkezésemre (liszt és cukor és minden egészségtelen étel mellőzése), és a heti ötszöri sportra nagyon figyelek. Gyakran van székrekedésem, bár úgy vettem észre, ennek a stressz is oka lehet. Szeretném kérdezni, hogy esetemben segíthet-e a Premens tabletta, és a hízást, narancsbőrt okozhatja-e az alacsony ösztradiol szint? Másik kérdésem, hogy azt olvasom mindenhol, hogy ösztrogéndominencia esetén jó a barátcserje, amit a Premens tartalmaz, nekem viszont alacsony az ösztrogénszintem. Azt is tudom, hogy a barátcserje csökkenti a prolaktin szintet, ami nekem jó. Hasznos lehet nekem is a Premens? Válaszát várva, köszönettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha egy nő nem akar fogamzásgátlót bevenni, azt a párjának kutya kötelessége tiszteletben tartani?

Legjobb válasz: hát kettõn áll a vásár.. :) valamit valamiért.. :) többféle védekezési módszer létezik.. valamelyik csak hatásos lesz! :)

hát kettõn áll a vásár.. :) valamit valamiért.. :) többféle védekezési módszer létezik.. valamelyik csak hatásos lesz! :)
miért mit csinálsz ha nem veszi be? lenyomod a torkán? ez az õ döntése, fogadd el! gumival, v mással védekeztek, meg kell egyezni N
Igen, mert a fogamzásgátló veszélyes lehet az egészségre, a legtöbb más módszer viszont nem. Persze nem kötelezõ, kereshetsz mást is, ha ez a legnagyobb problémád.
szerintem igen. igaz a védekezés mindkét ember felelõssége, de azért ha tablettáról van szó, had döntse már el a nõ, hogy szeretne-e szedni mesterséges hormonokat, vagy sem. mert sokan fel sem fogják mi is igazából fogamzásgátló tabletta, szedik mint a cukrot, de azért ne felejtsük el, hogy bizony ám vannak negativ oldalai is a tablettának, amelett, hogy a más részbõl igen kényelmes.
Én sem értem a kérdést, bennem is az fogalmazódott meg, hogy ha nemet mond a nõ, akkor a pasi letuszkolja a torkán vagy mi?
Igen. A no teste, az o elete.
Igen.
Nem kell tiszteletben tartania. Olyankor kölcsön kell kérni egy csirketöltõt, ledugni a csaj torkán és adagolni a fogamzásgátlót. Na, érted, még szép, hogy tiszteletben kell tartani!
Persze, miért, hogy gondoltad, beletömi?
Oké, de akkor engedje hogy a popójában menjek el...

Milyen fogamzásgátlót szedjek amitől nem hízok meg és nő egy picit a mellem?

Legjobb válasz: Elõre senki se tudja megmondani, hogy melyik fogigátlótól fogsz hízni és fog nõni a melled, ha fog egyáltalán.

Elõre senki se tudja megmondani, hogy melyik fogigátlótól fogsz hízni és fog nõni a melled, ha fog egyáltalán.
azt a nõgyógyász fogja megmondani alapos vizsgálat után, hogy Neked melyiket szabad szedned, és nem az lesz a döntõ, hogy melyiktõl nõ a melled, hanem, hogy melyik való hozzád
Akkor ne szedd.
Én egyiktöl sem hiztam semmit sem, szerintem a legtöbben nem is a gyogyszertöl hiznak, hanem attól, hogy mivel ezt hallották, elkezdenek sokat enni, mert úgyis el fognak hizni.
A kérdező hozzászólása: értemértem, persze, csak kiváncsi vagyok, hogy kire milyen hatással van a gyógyszer? Mert félek elkezdeni szedni..
Pff...nem véletlen van annyiféle gyógyszer a piacon. Valakinek az egyik jó, valakinek a másik. De közel sem biztos, hogy nõni fog tõle a melled. Ha félsz, akkor ne szedd.
Maga a mell nem nõ tõle, csak a benne lévõ mirigyek duzzadnak meg, mint mensi elõtt, attól lesz nagyobb. De ez elmúlik, amint abbahagyod a szedését.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi mindenkinek:)
aha
10000bõl 1 nõnél.
Elõfordul, hogy a szedés után nem indul be újra a peteérés. Ezen doki vagy tud segíteni (általában tud), vagy nem.
egy nõ meghatározott számú petesejttel születik. a fog.gátló megakadályozza a peteérést, ezért pl hha egy évig szeded a gátlót, akkor hogyha abbahagyod, egy évvel tovább lehet gyereked.szóval utána ugyanúgy lehetsz terhes...sõt annyival több ideig van rá esély, amíg szedted a gátlót.
Utolsó, mekkora hülyeséget mondtál... Egy nõnek sokkal de sokkal több petesejtje van, mint amennyi élete során megérik. És itt nem arról van szó, hogy nem marad.... hanem arról, hogy nem indul újra a peteérés, mert a szervezet megszokja, hogy kívülrõl kap hormont, és neki nem kell termelni.

Tényleg igaz, hogy a fogamzásgátló tabitől később nehezen lehet gyereke egy nőnek, vagy akár teljesen meddővé válik? Valakinek esetleg tapasztalata?

Aki mondjuk szedte x évig, és amikor szerette volna, rögtön összejött a baba?

Legjobb válasz: nem okoz meddõséget... de ilyeneket inkább a nõdokitól kérdezgess

nem okoz meddõséget... de ilyeneket inkább a nõdokitól kérdezgess
Május 10-én még szedtem, most pedig 7 hetes állapotos vagyok. :) Ne izgulj ilyen hülyeségeken! Még senkirõl sem hallottam, aki fogamzásgátló miatt lett meddõ.
Állítólag valakinek kell x idõ, mire teherbe tud esni, mindenkinek másképp reagál a szervezete. Meddõ ettõl biztos nem lesz valaki, ha meg tabi után derül ki, akkor elõtte nem volt rendesen kivizsgálva...
A kérdező hozzászólása: Oké, megnyugodtam. Köszönöm!

Kedves doktor úr? 25 éves nő vagyok, már több mint fél éve probalkozunk a babán, még nem sok sikerrel. Nekem a menstruációm rendszertelen, már egy áve abbahagytam a fogamzásgátló használatát, gondolom nem ettől lehet rendszertelen. A nőgyógyászom azt mond

Kedves doktor úr? 25 éves nő vagyok, már több mint fél éve probalkozunk a babán, még nem sok sikerrel. Nekem a menstruációm rendszertelen, már egy áve abbahagytam a fogamzásgátló használatát, gondolom nem ettől lehet rendszertelen. A nőgyógyászom azt mondta, nincs problema, mondjuk nála is tavaly júliusban voltam. Lehetséges, hogy a férjemmel van a gond? A sógornőmnek (a férjem testvére) nem lehet babája, nem tudom pontosan az okát, de nem volt neki soha menstruációja. Lehetséges, hogy a férjem is örökölt valamit? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A meddőségi kivizsgálás mindig kétirányú, hiszen a férfipartnert is vizsgálni kell – urológiai/andrológiai vonalon. Amennyiben a vérzései rendszeresek, akkor mindenképpen javaslok egy mielőbbi hormonvizsgálatot Önnél. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A meddőségi kivizsgálás mindig kétirányú, hiszen a férfipartnert is vizsgálni kell – urológiai/andrológiai vonalon. Amennyiben a vérzései rendszeresek, akkor mindenképpen javaslok egy mielőbbi hormonvizsgálatot Önnél. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr? 25 éves nő vagyok, már több mint fél éve probalkozunk a babán, még nem sok sikerrel. Nekem a menstruációm rendszertelen, már egy áve abbahagytam a fogamzásgátló használatát, gondolom nem ettől lehet rendszertelen. A nőgyógyászom azt mond

Kedves doktor úr? 25 éves nő vagyok, már több mint fél éve probalkozunk a babán, még nem sok sikerrel. Nekem a menstruációm rendszertelen, már egy áve abbahagytam a fogamzásgátló használatát, gondolom nem ettől lehet rendszertelen. A nőgyógyászom azt mondta, nincs problema, mondjuk nála is tavaly júliusban voltam. Lehetséges, hogy a férjemmel van a gond? A sógornőmnek (a férjem testvére) nem lehet babája, nem tudom pontosan az okát, de nem volt neki soha menstruációja. Lehetséges, hogy a férjem is örökölt valamit? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A meddőségi kivizsgálás mindig kétirányú, hiszen a férfipartnert is vizsgálni kell – urológiai/andrológiai vonalon. Amennyiben a vérzései rendszeresek, akkor mindenképpen javaslok egy mielőbbi hormonvizsgálatot Önnél. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A meddőségi kivizsgálás mindig kétirányú, hiszen a férfipartnert is vizsgálni kell – urológiai/andrológiai vonalon. Amennyiben a vérzései rendszeresek, akkor mindenképpen javaslok egy mielőbbi hormonvizsgálatot Önnél. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!