Találatok a következő kifejezésre: Egy nő a (4258 db)

Katolikusok: Ha egy ismert nő (vagy szimplán egy nő) a pápával találkozik, miért kell fekete ruhát viselnie és fekete kendőt (ritkábban kalapot)?

Íme néhánb ykp híresebb nőkrő, akik a páával találkoztak, figyeljétek meg az öltözetüket:

Legjobb válasz: Nem kell feketét viselnie, csak az alkalomnak megfelelõ ruhában illik lenni. Ez pedig a férfiaknak sötét öltöny, a nõknek sötét kosztüm.

Nem kell feketét viselnie, csak az alkalomnak megfelelõ ruhában illik lenni. Ez pedig a férfiaknak sötét öltöny, a nõknek sötét kosztüm.
Nem kötelezõ, ennek okait inkább a nemzetközi protokollban kell keresni, amihez nem értek, de így könnyebb lesz infót találnod róla.
Nem kötelezõ, nincs rá ilyen szabály. Alkalomhoz illõen, elegánsan kell megjelenni, és a fekete egy elegáns szín, a kalap meg szintén emeli a megjelenést egy bizonyos kor fölött.

Tényleg ilyennek kell lennie egy nőnek, a nőnek tényleg ez a feladata?

Férje külföldön dolgozik, 3 havonta jár haza. Az asszony vezeti a háztartást,dolgozik mellette 4 órában, a férj tiszatságmániás, tehát többet nem vállal az asszony, hogy ragyogjon minden. gyerekek még nincsenek. Az asszony hallgatja meg mindiga férje lelki problémáit, ha az asszonynak vannak lelki gondjai, a férj elkezd vele ordítani,kioktatja, hogy oldja meg. Pénzt csak kajára lehet költeni, az asszony csak boltba mehet le, nem lehetnek barátn?i, nem beszélhet férfiakkal. Csak a férje lelkével kell foglalkoznia, miközben a n?nek is jól esne, hogy valaki az ? érzéseivel is foglalkozzon. De ha ezt fel meri hozni, akkor annak az a vége, hogy a férj hisztizik, ordít, lelkileg terrorizálja, testileg bántalmazza a feleségét. Ha a férfi valami hibát elkövet, akkor az az asszony miatt van.

Legjobb válasz: Dobd ki.

Dobd ki.
súlyos önértékelési gondjaid vannak, hogy ezt tûröd...
Leírtam a véleményem. Leendõ pszichológusként etikátlan lenne a dolgok mélyebb ismerete nélkül azt tanácsolni, hogy dobja ki, de a legtöbb esetben az az igazi megoldás, ha új életet kezd. Lehet persze párterápiára járni, de amit a férjrõl tudok, nem lehetne rávenni. Az egész nagyban függ a kortól is. Minél fiatalabbak annál könnyebb a szétválás, de én azt tanácsolnám, hogy ha semmi remény arra, hogy a testvéred normális életet éljen a férje mellett, akkor lehet akár 40, 50 éves, akkor is jobb lesz neki ha kiteszi a szûrét. Persze lehetnek anyagi megfontolások is a dolog hátterében, de ha csak nem fenyegeti az éhenhalás veszélye, kár lenne örökre eldobni az életét. Mivel azonban gyermek nincs, úgy gondolom bõven fiatal még a tesó. Ha elküldi esélye lesz egy boldog kapcsolatra. Ha nem akkor bele fog szokni az áldozatszerepbe, és gyarapítja majd a boldogtalan nõk, így is népes táborát...
A kérdező hozzászólása: Ha csak deréktõl lefelé tudjon a nõrõl, az azt jelenti, a nõ oldja meg magának a lelki gondjatit? De akkor minek egy kapcsolat? Ez így milyen kapcsolat. A nõvéremrõl van szó, én nem tudom kidobni helyette, de nem is akarom, pár jó tanácsot várnék. Mindenkit felpontozok, aki leírja a véleményét.
A "férfi" egy tapló gané aki nem érdemel társat, mert nem tudja, hogy kell egy nõvel bánni. A nõ meg jobban tenné ha félretenné az áldozatszerepet és változtatna az életén.
Viszont ahogy anyám mondta: a férfi csak deréktól lefelé tudjon a nõrõl! ...és akkor béke van, nincsen baj
A kérdező hozzászólása: 4/4 Gondolod, hogy visszakapja a nõ, ha támogatja férfit? Sajnos én nem ezt látom a nõ már depressziós, és igen, önbizalma sincs, teljesen porrá zúzta a férje, pedig amúgy is gyenge volt az önbizalma.
Nagymamám neked ezt szerette volna megtanítani, anyám szerint csak a pénz a fontos. Én még naiv vagyok, hiszek a kölcsönös szerelemben, egyenlõségben.
Nem ne dolgozzon melette az asszony.és értse meg a férje gondjait támogassa lelkileg, akkor visszakapja õ is a férjétõl..
Nem ez egy rossz házasság és régen tanácsadásra kellene járniuk, avagy el kellene válniuk ennek semmi értelme. Terrorizálja plusz elzárja a barátoktól és minden jótól hosszu távon a nõ olyan depresszios és magába zuhant lesz plusz önbizalom hiányos ..
Nézd..az a legjobb ha nem szólsz bele, hisz nem is látsz bele hiába a nõvéred...És igen..tapasztalatból mondom..mert én és a párom voltunk hasonlóban.. a nõ a családösszetartó.tehát ha teszi a dolgát, és támogatja lelkileg a párját a párja a csillagot is lehozza az égbõl, és az egekbe emeli az asszonyt.ha a nõ lelkileg erõt ad.de ez nem seggnyalás..persze ehez olyan férfi kell aki szintén tudja a dolgát..és nem a haverok kocsma.És elég feladat ez egy nõnek..nem hiányzik mellé 4 órás munka..ja, és a másik munkáját a nõét is férfiét is elismerni, nem a salyát rosszsorsunkon siránkozni..mindig annyit tudunk kiönteni egy pohárból amennyit beleöntöttünk..ezt ha egy férfibe a párja/ha megérdemli/erõt tarást önt, a férfi vissza fogja adni..ennyi..

Elítélitek, hogy ha egy nő a barátja mellett igényt tart egy másik nő kényeztetésére? Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: mint a legtöbb férfi szerintem mindegyik örülne(köztük én is)

mint a legtöbb férfi szerintem mindegyik örülne(köztük én is)
Ha nem alkalmi édeshármasról, hanem leszbikus kapcsolatról van szó, akkor igen, zavarna. Sõt! Ott helyben dobnám a csajt.
én elítélem mondjuk én elég konzervatív vagyok persze ez sok dologtól függ ha a pasi mindig üzleti úton és sosincs otthon (tudom elég sablonosan hangzik) akkor megérthetõ a nõ miért keres szeretõt (legyen az akár nõ)
Hát én max úgy ha bevesznek 3.-nak... Ha meg nem, akkor egy ideig izgatna a dolog meg mindne, aztán elkezdenék féltékeny lenni :/ de ha meg alkalmi kapcsolatai lennének, akkor még egész ki is lennék békülve a dologgal. De elõbb utúbb midendképp megpróbálnék vhogy kiharcolni egy hármast :)
ha csak dugópajtások elmegy, kit érdekel kategória, de azért nõm ne kúrjon félre, még ha azt egy másik nõvel is teszi bas*zod
Szerintem ha egy csaj egy másik csajjal "csalna meg" akkor még büszke is lennék rá, hogy ez IGEN, ez az én csajom:P De ha utána bejelentené, hogy ezek után már csak lányokkal akarja mert rájött hogy lezbi, nah akkor szomorú lennék.
A kérdező hozzászólása: Kedves tomy88trance!!! Szó nem volt megcsalásról...véleményt alkotni természetesen lehet, de most itt tényleg nem a hûség és a megcsalás volt a kérdés. Nem rólam van szó, csak ismerek egy ilyen helyzetben lévõ embert...és ez az egyén tudtommal elmondta a párjának is és õ nem ellenezte, csak el kell mesélnie, hogy milyen volt és ha még találkoznak akkor el kell mondania... azért tettem fel a kérdést mert én kicsit furának tartottam ezt a dolgot
Egyébként a hármas sem ajánlott. Nem véletlenül hívják párnak, a három az már nem pár.. Ott már fenn áll a veszélye, hogy csaj/pasi elkezd a másik felé húzni és akkor kampec az elõzõ kapcsolatnak
Hûségrõl nem hallottál?! Szörnyû , hogy ma már egyre kevésbé hûségesek az emberek. Ha szeretünk valakit akkor nem nézünk másik pasik/lányok után, nem vágyunk pasik/lányok után és legfõképpen nem tartunk igényt másik pasira/lányra. Ha meg nem szeretünk valakit, akkor minek vagyunk vele és teszünk úgy mintha igen? Sokkal egyszerûbb elmondani az elején, hogy bocsi, de nem vagy az esetem mint játszadozni, hazugságokra építeni egy kapcsolatot és tönkretenni a másikat lelkileg. Van akiknek sajnos ez okoz örömet, hogy mások érzelmeivel játszanak, az ilyeneknek adnék egy vödröt és közösüljenek azzal meg szeressék azt (már ha tudnak szeretni).
Amennyiben ez nem megy az adott fix partnerrel lévõ lelki és testi kapcsolat rovására. Figyelemben tartanám, hogy akármilyen nemû az alkalmi kiegészítõ szexpartner, ez valamilyen szintû megcsalásnak számít, tehát vagy teljes titokban tarandó, vagy ami egyenesebb, a stabil partner beleegyezése sükséges. Adandó alkalommal ki lehet próválni hármasban, de ez mind, a háromszögben résztvevõ személyek mentalitásán, szexuális kultúráltságán, és toleranciáján múlik. Én személy szerint ha a párom ezért nem hanyagolna el, és ugyan úgy kívánna, nem ellenezném a dolgot.
Nem.. csak csináljon legalább egy pár képet!! :)
Világos, nem rólad van szó, de akkor se helyes, ezért tart ott a világ ahol :/

Van egy nő a párom munkahelyén, aki mindig kerülgeti és mivel szép nő, gondolom a páromnak is tetszik. A barátom viszont imád, szeret engem, mégis féltékeny vagyok. Mit tegyek? 25 / L

egyre inkább szeressem bízzak benne és azzal megtarthatom? félek ha kimutatom h féltékeny vagyok és bántom vele, még inkább elűzöm és a nőhöz sodrom. mit tegyek h ugyanugy szeressen és velem maradjon ne lépjen a nő felé?

Legjobb válasz: Ha tényleg szeret akkor ne aggódj. Attól meg hogy egy pasinak, vagy Nõnek tetszik a párja és szereti õt, attól még tetszeni mások is tetszenek.,

Ha tényleg szeret akkor ne aggódj. Attól meg hogy egy pasinak, vagy Nõnek tetszik a párja és szereti õt, attól még tetszeni mások is tetszenek.,
Ne fesd az ördögöt a falra...neked még soha nem volt olyan, hogy megbámultál egy pasit és bejött? Ha szeret, nem fog megcsalni, biztos a környezetedben is vannak férfiak akikre féltékns lehetne a barátod, de nem teszi, mert bízik benned, tedd te is ezt
a másik meg, h te megkukulhatsz, ha meg akar csalni, meg is fog. Nem rajtad múlik. Sexelj vele reggelente, úgy nem is lesz inger neki..
"ha kimutatom h féltékeny vagyok és bántom vele, még inkább elûzöm és a nõhöz sodrom." ha aztmondod, hogy szeret akkor szerintem ne csinalj semmit csak mégtöbb problémát generálsz
Ilyen emberek mindenki körül vannak. A féltékenységnek pedig úgysincs értelme. Figyelj, már 25 éves vagy, ne legyenek naiv, kislányos elképzeléseid a szerelemrõl. Attól még, hogy szeretitek egymást, bizony megtetszik néha mindenkinek más is. De ez nem baj. És mit tegyél? Hozd ki magadból a lehetõ legtöbbet, minden téren (ne miatta, egyszerûen magad miatt, ettõl sokkal több önbizalmad lesz, és nem lesznek ilyen félelmeid, hogy mi van, ha más kell neki.) Ennél többet nem tehetsz és nem is kell. :) Ha valakiért küzdeni kell, hogy veled maradjon, az már rég rossz lenne, szóval nyugi.
Ha szuper csaj vagy, mind külsõre mind belsõre és mindent megadsz neki, 1000% hogy nem lép félre.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Miért van az, hogyha mondjuk egy nőnek a férje előtt csak 2 szexpartnere volt, és a férjét sosem csalja meg, akkor ő egy nagyon szűzies nő, viszont ha (folytatás lent)?

...egy n? sz?zen megy férjhez, de elválnak, újra férjhez meg, de akkor is elválnak, és 3-szorra is férjhez megy, azt már nem tartják sz?ziesnek, pedig ugyanúgy 3 partner/egész élet, és ráadásul házasságban?

Legjobb válasz: Ezt a logikai menetet nem tudom követni, kevés az agykapacitásom hozzá. Csak kérdés. Ez hol a fenébe hallottad?

Ezt a logikai menetet nem tudom követni, kevés az agykapacitásom hozzá. Csak kérdés. Ez hol a fenébe hallottad?
Nem a partnerszám a lényeg. Inkább azon van a hangsúly, hogy nem veszi komolyan a házasságot, és csak úgy ugrál egyikbõl a másikba. Valami gebasz van, ha mindig elválik. 3 házasság azért sok, akkor is ha egy életre nézzük, mert azért nem megyek férjhez, hogy 2 év után elváljak, viszont 20 éves ciklusokat tekintve 60 évesen menne 3-szorra férjhez, akkor meg már minek. Tiszteljük már meg annyira a házasság eszméjét, hogy nem évenként megy az ember férjhez.
Mert arrol a norol leri, hogy idiota, ferj-vadasz. Ott valami sullyos debbilseg van az agyban...

Miért szívja ki egy nő egy férfi nyakát? Vagyis mikor szokta kiszívni egy nő a férfi nyakát? Hogy megy ez? (13/F)

Legjobb válasz: elsõ válaszoló elég tré xd : D na mindegy. Nekem van egy oszttársam akinek a barátnõje kiszívta a nyakát. és én magamba valamiért mindig röhögök. szerintem elég ciki ha valakinek ottmarad a nyoma. Márpedig az ottmarad. Bár az nem ciki ha a nagy hevességbe sikerül, de ha direkt azért csinálja hogy látsszon a nyoma.. mert ilyen is van oo pedig a fiú is már 16 éves. Bár lehet jól esik, de én inkább a nyak puszilgatásánál, esetleg 'nyalogatásánál' maradok :)

elsõ válaszoló elég tré xd : D na mindegy. Nekem van egy oszttársam akinek a barátnõje kiszívta a nyakát. és én magamba valamiért mindig röhögök. szerintem elég ciki ha valakinek ottmarad a nyoma. Márpedig az ottmarad. Bár az nem ciki ha a nagy hevességbe sikerül, de ha direkt azért csinálja hogy látsszon a nyoma.. mert ilyen is van oo pedig a fiú is már 16 éves. Bár lehet jól esik, de én inkább a nyak puszilgatásánál, esetleg 'nyalogatásánál' maradok :)
Valószínûleg akkor, ha nagyon szereti vagy oda van érte. Gondolom, hogy jól essen neki...mi másért.
Változó, van aki szereti, ha a párja nyomot hagy rajta - akár a nyakán, akár a hasán - van aki nem. Nekem spec. tetszik, ha kiszívják a nyakam. És nem vagyok egy olyan nagyon idõs férfi. A mikéntje egyszerû, ráteszed a szádat teljesen a páciens nyakára és mintha a vérét szeretnéd kiinni a nyelved nélkül, elkezded szívni. Harapni is lehet, de ahoz már gyakorlat is kell.
Amikor az exemmel szakitas utan neha atengedtük magunkat szenvedelyünknek es szep emlekeinknek, akkor csinalta. Tudta, hogy talalkozom egy lannyal, aki felkeltette erdeklödesemet es nyilvanvaloan meg akart jelölni. Meg a hatamat is szetkarmolta, de isteni volt a szex. A randira meg garbot vettem fel es annyira igyekeztem nem nyomulni es uriemberkent viselkedni, nehogy olyan helyzetbekerüljek, ahol mar nem takarna a ruhazat. Mint utobb megtudtam, a csajszi majd megörült ertem pont ezert :D A következö randinal mar nem latszodott semmi es az este fantasztikusan vegzödött... Ironikus modon ö is kiszivta a nyakamat. De azt mar nem tudom, hogy ö miert csinalta.
20:57 Mi ezen a tré?...
Túl sok TWÁJLÁJTOT nézel! xD
Ez a nyakkiszívás nagyjából olyan, mint amikor a kutyák a vizeletükkel jelölik meg a területüket. Értelmes ember ilyet nem csinál, amíg nem beszélte meg a másik féllel. Gondolom neked sem esne jól, ha valaki alkoholos filccel az arcodra rajzolna valamit az akaratod nélkül :)

Miért van az, ha egy négert látok egy nővel a belvárosban, a nő mindig fehér és állapotos?

Százból kilencvenkilenc esetben ezt tapasztaltam.

Legjobb válasz: A hétköznapi megfigyelések hibája ez. Felvetettél magadnak egy alap hipotézist és most csak azokat az eseteket veszed észre, amik megfelelnek az általad elért kritériumoknak. Ha szakszerû kutatást végeznél vszinû teljesen más eredményt kapnál. :) Nem tudom miért lehet hogy sok az olyan pár, de szerintem legalább annyi olyan fekete-fehér pár is van, ahol a nõ nem terhes, vagy ahol mondjuk a nõ a fekete...

A hétköznapi megfigyelések hibája ez. Felvetettél magadnak egy alap hipotézist és most csak azokat az eseteket veszed észre, amik megfelelnek az általad elért kritériumoknak. Ha szakszerû kutatást végeznél vszinû teljesen más eredményt kapnál. :) Nem tudom miért lehet hogy sok az olyan pár, de szerintem legalább annyi olyan fekete-fehér pár is van, ahol a nõ nem terhes, vagy ahol mondjuk a nõ a fekete...
valószínûleg tökvéletlen. én ha négert látok, mindig egyedül sétál, vagy a pajtikkal...
Ez még sose tünt fel pedig sokat mozgok a városbanén még egyszer nem láttam ilyet.
Látták az x-factorba és megtetszett nekik:)
Lehet, hogy mert Magyarországon több a fehér nõ, mint a néger?:D Egyébként nem biztos, hogy terhes, lehet csak kövér. Négerek csípik a nagy koffert:D
*nem általad elért, hanem elõírt, bocsi
amúgy ebben van valami, eléggé család centrikusak:) engem is el akart már venni egy fekete hapsi a vonaton 10perc beszélgetés után. 20.l
mert a négerek szeretnek fehér noket teherbe ejteni
na az a lol
Árulja már el valaki, mi olyan veszett jó egy félvér bébiben? Vagy ez most trendi? Mert aranyosnak cseppet sem aranyosak. Na jó, max. olyan szinten mint egy kismajom.
09.13-as vagyok: kérdezõ mért szóltál be az utánam irónak, semmi rosszat nem irt! Mellesleg nekem tetszenek a félvér babák, olyan egzotikusak! És biztosan szép gyerek /felnõtt lesz belõlük. Ld videoklippekben is milyen szépek a félvér csajok. 28/L
Nagyon szépek a félvér gyerekek nõi szemmel, ez az igazság! Gyönyörû gyerekeket szoktam látni:)
Ahogy a 83%os írja, a világcsavargó fekák az anyagi támogatásért + egy gyerekért, aztán pár év múlva megunják és visszamennek afrikába vagy az Usába. Az egzotikumra szomjazó ribik meg ott maradnak a félvér gyerekkel. Azok akik szerint a fekák és félvérek szebbek a magyaroknál, miért nem operáljátok magatokat négerré vagy félvérré? Michael Jacksonnak is nagyjából sikerült a rasszváltás. :D Vagy költözzetek afrikába, ott nem kell a sok randa fehér emberrel találkoznotok. Ez aztán az identitászavar. -.-
Osztálytársnõm nem terhes, pedig néger barátja van. :)
tegnap 17:36 Minek kötözködsz? Menj, fussál pár kört ahelyett, hogy itt pattogsz.
Attól még, hogy az ember magyar és fehér a bõre nem kell kizárnia a többi bõrszínt. Mind lehet szép, lehet kedves, lehet jó. Mind lehet csúnya, lehet aljas és lehet buta is. Nem tudom, hogy a történelmi események tükrében miért kell még mindig gyûlölködni, ha valaki kicsit is más mint mi? Azt hittem talán az ember egyszer eljut egy olyan szintre mikor több lesz a megértõ, toleráns ember, de nem, mert mindig ott vannak a gyûlölködõk, akik szerint csak a fehér bõr az ideális. De ha utálod is a négereket, miért kell leszólni egy olyan embert, aki esetleg azt mondja szépek a félvér babák? Miért nem lehet annyit írni hogy szerinted nem szépek? Nem sok kultúra szorult beléd, elõre sajnállak a lelki szegénységed miatt.
jól szóltál utolsó :) )
szerintem az nem terhes volt, csak úgymaratt este a témázás után.
Én is jártam négerrel. mindenáron fel akart csinálni:) de adattam be magamnak antibébi injekciót:) sosem tudta meg:) nem szültem volna soha kis szottyadékot:( pffff:((((
És akkor minek jártál vele? Hogy jó nagy farok lehessen a vaginádban, mi? Te undorító szottyadék...
Jah persze...mert minden feka kivétel nélkül drogdíler. De mindegy, te csak egy takonydarab vagy, és élvezed, hogy provokálhatsz, aztán nevetsz a felháborodáson, úgyhogy nem foglalkozom veled tovább.
A kérdező hozzászólása: Akkor szégyenkezz a félvér bébiddel. Halálodig.
Én is járkáltam négerekkel, de sosem voltam terhes! Amit tudok róluk biztosan: használnak gumit, nagyon jól szexelnek, sokkal érzékibbek mint a magyar pasik és imádják a gyerekeket és nem esnek kétségbe ha egy nõ gyereket akar tõlük. A másik, hogy általában az ide vándorló fiúknak szükségük van anyagi támogatásra és ezt sok nõ megadja nekik egy félvér bébiért cserébe.
A kérdező hozzászólása: vékony lányainkat fogyasztják õk is elõszeretettel.
A férfiak inkább hajlamosak vándorlásra mint a nõk ezért gyakoribb felállás a bevándorló kan /helyi nõ bárhol a világban. Magyarországra nemrég kezdtek bevándorolni, ezért láthatsz családalapítási korban lévõ négereket, öregeket viszont nem.
hát én már aztán elég sok néger srácot látok nap mint nap, de még sose láttam olyat, aki terhes nõvel lett volna.
Majd most fogsz! :D Mert elkezdesz rá fókuszálni! :) ez mindig így van...
Én magyar vagyok, magyar férjjel. Ja és fehérbõrû gyerekkel.
túl sok shodeinde dórkát nézel.
A kérdező hozzászólása: én inkább azt a feltételt hangsúlyozom, hogy "...ÉS nõvel van, akkor..." Persze, négerek elõfordulnak egyedül és csoportosan is. De ez a pár, hogy ennek elõfordulása ilyen gyakori, kicsit figyelemfelkeltõ számomra
Inkább duci magyar csajokat láthatsz:) meg persze néha terheseket is:) A feka pasik buknak a fehér, duci csajokra:)
A kérdezõnek igaza van. Rengetek ilyen pár mászkál az utcán, pedig én nem fókuszálok rá. Hogy miért az lehet, hogy tõlük kell megkérdezni. :)
Lehet azért terhesek , mert vannak olyan nõk akik szeretik a négerplajbászt:) )))))/lásd.Shodeinde Dorka/:) )
te is szeretnél egy sötét neoncsövet otthonra mi? a négerek már csak ilyenek. Black meats want white chicks.
mert a fekák nem használnak kotont.
Atya úristen nem hiszem el hogy huszon egyedik szazadban ennyire tombol a rasszizmus magyarországon. Basszus a fekete nem ember? Õ is ugyanolyan ember csak máshol fejlõdött ki ahogy olyan kegyetlen volt a nap hogy a pigmentek alkalmazkodtak. Sok gyökér rasszista majom. Tudjátok meg hogy még a fekete lányok is lehetnek nagyon szépek. És igenis izgató még látványban is látni a bõrtónus külömbséget. Mind egyenlõek vagyunk, kínai, indián kaukázusi és néger. Egyik sem kevésbé ember és az aki lenéz mást a bõrszíne miatt az büszke lehet hogy mekkora s*ggfejjé nõtte ki magát a cipõjébõl...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!