Találatok a következő kifejezésre: Egy majdnem hetes babának kb (2 db)

Egy majdnem 6 hetes babának kb mennyi ml-t kell szopiznia egy evésnél?

Tudom, hogy teljesen változó, de az én babaóm kb 3 napja nem elégszik meg a 130-150 ml-rel. Minden nap megcsinálom azt a brutál fejést (7-7 5-5- 3-3) hogy minnél több tejem legyen. De csak ennyi van. Evés után nyugis aztán eltellik pár perc és látom a száján hogy szopni akar. Meg sirdogál is olyan kis lájtosan. Lehet hogy elég volt neki, csak anyahiánya van? De akkor miért cuppog a nyakamba mintha enni akarna?

Legjobb válasz: dee, elég neki annyi, csak komfortcicilni szeretne. Sétálj vele kicsit, büfiztesd, aztán abbahagyja. Én is így voltam, míg büfizettem, sétáltunk és beszéltem hozzá, annyit, h elvontam a cuppogásról a figyelmét. mi 2.5 hósak vagyunk most.

dee, elég neki annyi, csak komfortcicilni szeretne. Sétálj vele kicsit, büfiztesd, aztán abbahagyja. Én is így voltam, míg büfizettem, sétáltunk és beszéltem hozzá, annyit, h elvontam a cuppogásról a figyelmét. mi 2.5 hósak vagyunk most.
szia lérdezõ! Hányszor csinálod a "brutál fejést" egy nap? Nem tudod hol lehet utána olvasni? Én is csinálom, de én pl. tegnap is kétszer csináltam, de a bimbóm nagyon fáj... hólyagos és szét van ázva, te is ezt tapasztalod? mi öthetesek és 2 naposak vagyunk. Nekem is hasonló tapasztalataim vannak megugrik az igény. Tegnap szinte egész nap megelégedett a 100-105 grammokkal, ma reggel meg 180at vágott be és azóta 115-120. mi is nyüszögünk és cuppogunk. Azt hiszem növeltem a tejet ezzel a technikával csak érdekelne hol olvashatok utána ki találta ki és hogyan kell okosan és elõrelátóan alkalmazni.

6 hetes kismama vagyok, és sokat biciklizek, egyhuzamban körülbelül egy órát, ami kb 10 km-nek felel meg. Ez majdnem 2 naponta a munkámból kifolyólag. Nem okoz ez bajt a babának? Nem szeretnék elvetélni!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy gond lenne belõle. Nõvérem 35. hétig kerékpározott, és "csak azért eddig" mert az orvos jobbnak látta, ha befekteti, mert szereti kézközelben tudni a kismamáit, és a program császára már ki volt tûzve :)

Nem hiszem, hogy gond lenne belõle. Nõvérem 35. hétig kerékpározott, és "csak azért eddig" mert az orvos jobbnak látta, ha befekteti, mert szereti kézközelben tudni a kismamáit, és a program császára már ki volt tûzve :)
Nem okozol neki problémát csak óvatosan..... Én még az utolsó hetekben is tekertem...:)
Én nem merek már biciklire ülni, az orvosom sem tanácsolta!
Ha eddig is hozzá volt szokva a szervezeted, akkor nem árthat. Csak arra vigyázz, hogy a kátyúkat kerüld el és persze el ne ess!
Saját megnyugtatásodra nyugodtan abbahagyhatod. Amikor megtudtam hogy babám lesz onnantól nyalog mentem a munkahelyre. Sokat szúrkált a hasam. De ha nincs semmi panaszod, és nem okoz nehézséget próbáld ki megy-e, de ne erõltesd!
Volt aki a maratont futotta le 30akárhány hetes terhesen..utána ment szülni, ha jól tudom minden rendben ment, egészségesek. Na ez egy elég extrém példa, de szerintem ha a te szervezeted ehhez hozzá van szokva akkor minden rendben lesz, ha már nem esik jól, ne erõltesd. Jó babavárást.
Nyugodtan tekerj, ha jól esik! Csak arra figyelj, hogy ne erõltesd meg magad, szépen kényelmesen haladj és ahogy már elõttem is írták, kerüld a kátyúkat és az esést! Én az terhességem elejétõl bicajoztam egészen a 38. hétig. Hétfõn még tekertem, szerdán mentem szülni. Nekem a dokim azt mondta, hogy nyugodtan, amíg jól esik!!!!! Boldog baba várást!
Csak ne hajtsd tul magad, ne menjen fel nagyon a pulzusod, nehogy oxigénhiány lépjen fel a babánál. Valahol olvastam, hogy mennyi a normális maximum ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat akkor majd lassan tekerek !!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!