Találatok a következő kifejezésre: Egy magyar kb. mikor (18 db)

Nem tudom talán.De az a lényeg h barátkoztasd õket össze.
Egyszer már kérdezted. Kaptál néhány választ is.

Van egy magyar vizsla kiskutyám aki kb.3 hónapos. Az utóbbi pár napban nagyon nyugodt, mintha meg lenne félemlítve. Van még egy 12 éves magyar vizslánk. Arra gondoltam hogy talán ő csinált vele valamit. Szerintetek mi történt vele?

Félek nehogy valami komoly baja legyen.

Legjobb válasz: A bágyadtság, levertség sok betegség elsõ tünete, úgyhogy ha ilyet tapasztaltok, akkor irány a doki, fõleg, ha más tünete is van mellé, étvágytalanság vagy ilyesmi. Jobb a békesség.

A bágyadtság, levertség sok betegség elsõ tünete, úgyhogy ha ilyet tapasztaltok, akkor irány a doki, fõleg, ha más tünete is van mellé, étvágytalanság vagy ilyesmi. Jobb a békesség.
eszik rendesen, meg az egészségével nincs gond?
A kérdező hozzászólása: Igen kevesebbet eszik de ha mondjuk kézbõl adom akkor megeszi. Voltunk dokinál aki azt mondta talán a meleg miatt. De ha nem javul az állapot akkor elvisszük egy másik orvoshoz.

Mennyibe kerül egy 1napos hajókirándulás Porecből Velencébe kb? Mik a tapasztalatok? Sok a magyar arrafelé?

Legjobb válasz: Kollégám valami 60-70 ezer Ft-ot mondott (2 fõre), de õk elsõ osztályon utaztak. 2-3 óra volt az út, ebbõl 1 óra, amíg kikeveredik a hajó Velencébõl, ahol egyébként sem mehet gyorsan. Magyarok pedig mindenhol vannak.

Kollégám valami 60-70 ezer Ft-ot mondott (2 fõre), de õk elsõ osztályon utaztak. 2-3 óra volt az út, ebbõl 1 óra, amíg kikeveredik a hajó Velencébõl, ahol egyébként sem mehet gyorsan. Magyarok pedig mindenhol vannak.


4évad még messze van... az elsõ rész novemberben jelenik meg magyarul
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.. :D
Már most készül a negyedik évad, de még õsszel lesz meg a szinkron. Angolul egyébként is a legjobb.
angolul hol lehet online nézni a 4. évadot? mert letölteni nem lehet, még az nCore-on sincs fent.:/
Magyar szinkronnal nagyon soká készül el... ha befejezik a forgatást és a szinkront Ausztráliában, utána nem lesz meg egybõl a magyar is. Meg ha meg is lesz, nem fogják egybõl az összeset vetíteni, tehát a lényeg, hogy idén biztos nem láthatjuk az összeset magyarul...

Egy magyar vizsla kb. mikor tüzel először?

Legjobb válasz: Egyedtõl fügõen akár 6-7 hónapos kortól is lehet.

Egyedtõl fügõen akár 6-7 hónapos kortól is lehet.
szia, Az enyém fél évesen tüzelt elõször.
Sztem ez nem fajtához kötött.Kb akkor amikor a többi kutya 8 hónaposan
[link] [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ez is nagyon szép meg a Márti oldala is. Örültem a segítségnek.Amit keresek az sokkal nagyobb zenés képsorokat tartalmaz.Festõkrõl.festményekrõl, tájakról stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megtaláltam!

Úgy emlékszem, kb 10 éve volt egy sorozat a magyar honvédségről. Mi volt a címe és hol tudnám visszanézni? (Bármilyen más dokumentumfilm is érdekel a honvédségről)

Legjobb válasz: Angyalbõrben, arra gondolhatsz. :) Torrent oldalon most is fellelhetõ szerintem, kérdés, lesz-e hozzá seeder...

Angyalbõrben, arra gondolhatsz. :) Torrent oldalon most is fellelhetõ szerintem, kérdés, lesz-e hozzá seeder...
A kérdező hozzászólása: Nem-nem, ez dokumentumsorozat volt, bemutatták a magyar honvédség technológiáit. De köszönöm a válaszodat!

Hallo en sogorom oszträk es tölle szeretnek megvenni egy autot es magyarba ätszeretnem iratni ez mivel jär es kb mennyibe fäj?

Legjobb válasz: Kétnyelvû adásvételit írj, kijelentett 2 részes forgalmi + tipuskönyv kell, ezek nélkül ne is próbálkozz. A regadót az elsõ kalkulátorával kiszámolod, további költségek : NKH mûszaki, és forgalomba helyezési eng. 40e + ha baja van a kocsinak újjab pár ezer a vizsgabiztos jóindulata. P-rendszám mivel nemnagyon furikázhatsz külföldi kocsival, aminek már semmilyen rendszáma sincs, napi 5 ezer. okmányiroda, ez függ a köbcentitõl ( de ha külföldön csinálod az adásvételit megúszod a tulajdonszerzési illetéket. ) az én 1.6-om okmányirodás része kijött 22 bõl, szintén kölföldi volt. + járulékos dolgok, rohangászás mûszakira, vámhivatali ügintézés, okmányiroda...

Kétnyelvû adásvételit írj, kijelentett 2 részes forgalmi + tipuskönyv kell, ezek nélkül ne is próbálkozz. A regadót az elsõ kalkulátorával kiszámolod, további költségek : NKH mûszaki, és forgalomba helyezési eng. 40e + ha baja van a kocsinak újjab pár ezer a vizsgabiztos jóindulata. P-rendszám mivel nemnagyon furikázhatsz külföldi kocsival, aminek már semmilyen rendszáma sincs, napi 5 ezer. okmányiroda, ez függ a köbcentitõl ( de ha külföldön csinálod az adásvételit megúszod a tulajdonszerzési illetéket. ) az én 1.6-om okmányirodás része kijött 22 bõl, szintén kölföldi volt. + járulékos dolgok, rohangászás mûszakira, vámhivatali ügintézés, okmányiroda...
Itt könnyen kiszámolhatod. http://regisztraciosado.info/ Plusz kb. egy kiló mire forgalomba helyezed (átírás, vizsga, kfb.stb.)
Ekõzõ jól leírta, de ezt még hozzátenném: Ausztriban véglegesen ki kell vonatni a forgalomból és ott kell rá eredetiségvizsga, majd ha kérsz ott adnak ideiglenes osztrák rendszámot osztrák forgalmival, amiben már a te neved lesz. Na azzal márjöhetsz haza átíratni.

Hova van feltéve az Fókusz rész, amelyik arról szólt, hogy milyen magyar vonatkoztatások találhatók egy-egy külföldi filmben? Vagy kb azt mikor adták le?

Legjobb válasz: A www.rtlklub.hu/most oldalon tudod megkeresni. Én nem találtam meg sajnos, mert be kell regisztrálni hozzá, hogy meg tudjam nézni. És nekem még nem küldte el az aktiváló kódot. De mindenképpen a januári részek között van vagy a múltheti vagy az azelõtti héten volt.

A http://www.rtlklub.hu/most oldalon tudod megkeresni. Én nem találtam meg sajnos, mert be kell regisztrálni hozzá, hogy meg tudjam nézni. És nekem még nem küldte el az aktiváló kódot. De mindenképpen a januári részek között van vagy a múltheti vagy az azelõtti héten volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!