Találatok a következő kifejezésre: Egy magyar élete (24 db)

Egyet értesz azzal, hogy magyar politikusok meghosszabítják a magyarok életét?

Amikor jó dolgok történnek velem, akkor repül az idő, amikor rossz dolgok történnek velem a percek csiga lassúsággal peregnek. Rájöttem, hogy a politikusok azért tesznek velünk sok rossz dolgot, hogy az életünket hosszabbnak érezzük. Ha jó dolgok történnének velünk mint a nyugati országok lakóival akkor gyorsan leperegne az életünk, így viszont hosszadalmas még ha küzdelmes is.

Legjobb válasz: Hát, inkább rövidebb ideig élni, de élvezni az életet, mint sokáig élni, de küszködve. Amúgy a politikusok magasról tesznek a kisember életére.

Hát, inkább rövidebb ideig élni, de élvezni az életet, mint sokáig élni, de küszködve. Amúgy a politikusok magasról tesznek a kisember életére.
Nem hosszabbítják hanem rövidítik, mert nem tudom meddig fogok élni, ha így folytatódik és a derûs meglátás ezen nem fog ételt adni a számba. Sajna.
A kérdező hozzászólása: Egyet értesz azzal, hogy A magyar politikusok meghosszabítják a magyarok életét?
Hát , amig nem halunk éhen....
Az én életemet nem a politikusok alakítják, a nehézségek ellenére is sok örömteli pillanat van benne. Üdv! Leftlegged Player :)
de , az anyagi helyzetedet eléggé befolyásolják.
"de , az anyagi helyzetedet eléggé befolyásolják." Azt igen, de az élet nem csak errõl szól. Egy állandó alkalmazkodás, amibõl ki kell hozni a maximumot. Üdv! Leftlegged Player :)
Compact Disco - Sound Of Our Hearts http://www.youtube.com/watch?v=qVXhElLlWb8
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

20 éve élek együtt a feleségemmel. Most összedölt az életem bejelentette hogy elmegy. Mai napig szerelmes vagyok belé, csak vele tudok lélegzetet venni.2 éve elment egy magyar fuvarozó társasághoz és itt kezdõdött el . Most mit tegyek?

A 20 év alatt egyenesbe jöttünk és mindenünk megvan 3 szép és okos gyerek nincs tartozásunk mindenünk megvan. Szép lakás 3 autó, tartalék pénz, komoly praxis etc tényleg sok hibát elkövettem nem figyeltem rá sokat dolgoztam s nem vontam be a döntésekbe.A elvált barátnõk, lányos partik- kommunikácios partik. Lassan a csodálatos házaséletünk is elszállt éreztem a bajt de sajnos annyira magabiztos és öntelt voltam hogy nem tudtam megbeszélni pedig akartam Ö most 43 éves én 55 a gyerekek 21 és 18-18 hol itt volt hol máshol, mindig elnmehetett soha nem korlátoztam Bíztam benne és Szeretem, de soha nem szólt. Én meg azt mondtam menjél érezd jól magad!ztán utána nézettem és 05.17-én összedölt az életem levelek a sofõrõknek. Ahol leírja hogy régen rossz velem és most megérezte újra hogy . Sírtam reggel amikor levitte a kutyát kitettem a levelet. örjöngött szétvert mindent aztán hajnali fél 4-kor miközben csak ültem a széken 2 cm re a fejemtõl amit folyamatosan ütött közölte hogy 4 palija is van és én egy impotens vagyok. Ami azért nem igaz nem bírtam visszaütöttem, nagyon bánom de nem bírtam tovább. el akar menni és közölte hogy elmegy mert már a barátnõk segítségével egy évre kibérelt egy házat? - közben az is kiderült hogy 250 ezer ft a nettoja én ugy tudtam hogy 93 Öngyilkos akartam lenni de miközben töltöttem a fegyvert hirtelen bejött a fiam és azt mondta hogy bármi lesz velem marad! A lányaim azóta sírnak de nem akarják szegény anyjukat egyedül hagyni nagyon szeretnek. Most az a helyzet hogy ha hozzászólók bedugja a fülét becsukja a szemét és ordít hogy fogjam be. Mikõzben én soha nem léptem félre könyörögtem sírtam mondtam hogy minden úgy lesz ahogy akarja a földre fekszik és ordít. Bejelentkeztem pszihihátriára, és folyamatosan igyekszem, mindent úgy tenni amit akart eladtam bagóért az óragyûjteményemet, festményeket etc Állitólag utálta õket. A gyerekek mellettem vannak, ezen nagyon megdöbbentem SZERETEM Vissza akarom kapni. Mindent megteszek de bele fogok HALNI! nem tudok dolgozni, Segítséget kérek tanácsokat véleményeket?

Legjobb válasz: Ez egy nem normali sno 4 pali utan meg vele akarsz lenni? Dr vagy igazabol is? Akkor talalsz te magadnak fiatalt csinosat husegeset aki megbecsül sokkal jobbat ettol az idegbeteg r...anctol

Ez egy nem normali sno 4 pali utan meg vele akarsz lenni? Dr vagy igazabol is? Akkor talalsz te magadnak fiatalt csinosat husegeset aki megbecsül sokkal jobbat ettol az idegbeteg r...anctol
kérdezõ már megint kezded a kamu kérdéseket? felismerlek, a mondatszerkesztésedrõl, és a fogalmazási módszeredrõl! Neked ebbõl áll a napod, hogy ide ontsd a kamu kérdéseidet?
Az apró részletekre is kellene figyelned, ha leírsz egy kitalált történetet: "20 éve élek együtt a feleségemmel" "a gyerekek 21 és" Másrészt egy ügyvéd nem ír ilyen pocsék helyesírással.
Szépen, saját szavaiddal részletesen írd le egy fegyvertartási engedély megszerzésének a feltételét Magyarországon, és azt, hogy a fegyvertartókra milyen szabály vonatkozik. Itt bukik a történet, elmondanám. Ha gazdag vagy, gondolom sok az ellenõrzés. Ha sok az ellenõrzés, nem tartanál illegális fegyvert. Fegyvertartási engedélyt Magyarországon hidd el nagyon nem osztogatnak.
Fogadd el, hogy hibaztatok! "Nem lehet boldogsagot venni.."! Nagyon sokan hasonloan rohannak az eletben, a penz, a luxus utan, s kozben megfeledkeznek egy dologrol, az pedig a szeretet, az igazi erzelmek stb.
A történet lehet igaz, lehet kitalált is. ha netán kamu, akkor arra azért jó, hogy elgondolkodtassa az embereket az élet mibenlétérõl. hogy az életünk nem futás, nem pénzhajhászás, hanem valami teljesen más. ha az élet csak héztköznapok láncolalta, és csak gyüjtjük magunk alá pénzben megvehetõ dolgokat, akkor ott felfogásbeli problémák is vannak( az irást annyiból tartanám kamunak esetlegesen, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy egy 55 éves férfi ember igy fogalmaz. valójában mindegy is. ha igaz, majd beadja a feleség a válópert, és mint irtad, mindenetek megvan, majd jó részt kiszakitva a vagyonból elváltok. dobálozni elmult dolgokkal már nincs értelme. ha eltoltad, eltoltad. egy pofozkodó nõ után ne sirj. ha hibáztál, max. bocsánatot kérhetsz. ennyi öngyilkosnak lenni hülyeség (bár aki azt mondja, hogy még nem volt olyan lethelyzetben, mikor eszébe jutott volna, az hazudik) nyiss egy uj lapot az életedben -nem Te leszel az elsõ ember akielvált lesz. sok siekert az elkövetkezendõ uj életedhez. Ha kamu volt az irás, akkor mindenki vonja le belõle a következtetést. Érdemes.
Nekem sem kellene egy olyan pali, aki képtelen vesszõvel tagolni a mondatait. Egyébként kamu.
Na jo ejt! Ebbol eleg mire vegig.olvastam eleg.volt :-D
Hát ha így ír egy ügyvéd akkor inkább magamat védem a bíróságon.
megérdemled te kamus papucs.
Kamukerdes. Aki ongyilkos akar lenni, az szepen csendben megteszi. Nalad meg radnyit a gyerek, mikozben toltod a fegyvert. :)
Ez egy létezõ ügyvéd neve, de szerintem csak valaki le akarja járarni az urat, azért kamuzik. Nem kizárt, hogy épp a feleség szórakozik. Az biztos, hogy egy ügyvéd sosem írná ki saját névvel, plusz ekkora blõd helyesírási bakit sem vétene: "pszihiátriára" No meg valóban, túl drámai és szívettépõ fordulat a fegyver is, meg a szeretett gyûjteményei eladása is. Kamu, de nem sima: lejárató kamu.
A kérdező hozzászólása: Én leírtam és véleményeket kértem nem cikizéseket.Hihetetlen de tényleg igaz
jaj, ordít róla h kamu... töltöttem a fegyvert? milyen fegyvered van neked mégis?
A kérdező hozzászólása: Igen irodám van. mondtam hogy együtt építettünk fel mindent! tudom hogy hülye vagyok de minden szó igaz!!
Lõdd fejbe magad és eggyel kevesebb kamus lesz az oldalon.
Jó, hogy nagyok a gyerekek. És azt, hogy elmegy, most még nem látod, nem láthatod: életmentõ számodra. Kinyílik a világ, majd észreveszed, milyen szép! Engedd el, a saját érdekedben.
En ezt a tortenetet lattam mar egy filmbe. Csak nem jut eszembe a cime. Toltotte a fegyvert, megakart halni, aztan belepett egy csaladtagja es mondta ne


Nem azé mondom de benne van a könyvben ;) tessék elolvasni, nem fog fájni
A talizmán gyûrû útja: Gábor pap szerzi Jumurdzsáktól -A pap halála elõtt Gergõre hagyja. ------ez nem az egész------ Kard: Az elején szerzik a a török tàborból Dobó ès Gergõ-Gergõnél van. ------oda Budáig------ Alaprajz: Hajvántól szerzi a 2.török fogságában, ezt eldugja a többi vár alaprajza közül ------oda Buda fejezetig~~~~~~ Azért találó a cím, mert a törökök csellel elfoglalják Buda várát. A jó cím ez, de Buda várának elfoglalása stb is elfogadható cím lenne A többit ha tudni szeretnéd olvasd el a rövid leírást, de a film megnézésével is közelebb kerülsz a megfejtéshez. De azért hátha segíthettem.

Élhet egy magyar "elit" vagy értelmiségi életet vagy nekünk csak a rabszolgamunka jut?

22 éves vagyok, arra gondoltam, hogy az elsõ dolgom az életemben az lesz, hogy egy a közmûvektõl független házat építsek magamnak valami rendkívül csöndes és szép helyen, így "rezsigond" letudva.

Legjobb válasz: Õszintén szólva ha nem vagy kiváló beszédképes ember megfelelõ támogatással sose éred ezeket el.

Õszintén szólva ha nem vagy kiváló beszédképes ember megfelelõ támogatással sose éred ezeket el.
A kérdező hozzászólása: Tehetség?
jól látod csak a rabszolgaság van a nagytöbbségnek.jó ötleted van én is gondolkodtam már ilyesmin.a rabszolgatartok biztos akadályoznák rendesen a véghezvitelt de remélem egyszer majd mindenki észhez tér és sok-sok ilyen kolónia lesz. aztán a pénzmágusok majd dugják maguknak fel.
Az értelmiség jórésze elment, vagy el fog menni. A másik fele meg az éppen az aktuális kormányt csókólgatja.
Hát a közmûvektrõl való függetlenséget nehéz és költséges lesz elérni, úgyhogy remélem megfelelõ tõkével rendelkezel. Az igazi gond ott lesz, hogy képtelenség minden használati tárgyat saját magadnak elkészíteni, így mindenképp szükséges lesz arra, hogy vásárolj ezt azt rendszeresen. Adófizetést szintén nem tudod megúszni, szóval elõbb futtasd fel a vállalkozásodat és utána vágj bele egy ilyenbe szerintem.
Meg lehet oldani, de arra számíts, hogy akadályozni biztos fognak benne, vagyis hogy mondjam... Kezdjük azzal, hogy építési engedély. Ugyanis csak úgy nem építhetsz a saját területedre semmit, még ha az a puszta közepén is van. Olvastam egy emberrõl, aki vásárolt egy Kamov helikopterrotort, egy leszázalékolt mezõgazdasági permetezõgéprõl. Épített egy tornyot, rászerkesztette a cuccot. Szóval egy szélkerék lett belõle. Mivel egy tanyán él, nem sok áramot használ. Úgy gondolta, hogy ez majd csökkenti az amúgy sem nagy villanyszámlát, de annyi energiát tudott akkumulátorokban, hogy az még több is volt, amit elhasznált. Szóval lecsatlakozott a villamos hálózatról. Eltelt pár hónap és az áramszolgáltatónak fura lett a sok 0 forintos számla. Felhívták, hogy minden rendben van-e. Büszkén mondta, hogy mit épített. Erre pár nap múlva megjelent a birtokán pár emberke és azt mondták neki, hogy szedje szét azonnal, mert zavarja a légteret a szerkezet. Próbált vitatkozni velük, hogy vannak magasabb fák a telkén, akkor azok miért nem zavarják. Mivel feljelentéssel fenyegették, ezért nekiállt szétszedni, viszont a feljelentést így is megkapta, de más miatt. Jövedéki adócsalás miatt, ugyanis az ezeréves traktorját étolajból készített üzemanyaggal használta. A traktor soha nem volt közúti forgalomban, csak a tanyán mászkált vele. Szóval jól ki van ez találva, gázolajat csak benzinkúton vehetsz. Jó mi? Csak azt nem értem, mi az, hogy valaki megmondja nekem, hogy mit tehetek a saját földterületemen... Én nem választottam meg soha senkit, mi jogon ugat nekem? Minek is vegyek részt politikai választásokon? Az nem demokrácia, hogy 4 évente ikszeljél valakit utána meg fogd be a pofád... Na mindegy is, mert csak felidegelem magam. Egyébként igen, nekem is az a célom, mint amit leírtál, kis eltéréssel, bár elég drasztikus megoldás.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõször #6-hoz. Az egész kivitelezés sántít. A problémát igenis lehet kezelni, de a körülmények figyelembevételével. Hõsünk ezt alaposan elmulasztotta, meg is lett a következménye. Kérdezõ, az elõbbit azért említettem, mert te is így fogsz járni. A cél jó, de a kivitelezés - már bocsánat - pocsék. Az ember társas lény, mindenki ezt gondolja, ezért eszerint építette fel a társadalmat. Te abból kilépni nem tudsz, mert akár véletlenül is rád találnak, és onnantól számolnod kell vele. Szóval nem tudsz olyan házat építeni. És nem is érdemes, mert itt nem a "rezsigond" a fõ probléma. Az önellátás már elég régóta nem mûködik a világban, hacsak nem rendkívül primitív szinten. Ha pedig másokra számítasz (terméket állítasz elõ, amit el akarsz adni), akkor egy egyensúlyos kapcsolatot kell kiépítened. Esetedben sok emberrel. Ezek a dolgok nem összeegyeztethetõk, következésképp kivitelezhetetlenek. Jó életet "gondtalan" és "boldog" hétköznapokat csak kapcsolatok ápolásával lehet elérni. A magányos emberek nem boldogok, csak önmagukkal szeretnék ezt elhitetni. A ma elsõrendû problémája éppen az, hogy a hivatalos kurzus ideológiája szerint neked mindenkit ellenségnek kell tekintened, kivéve atyai gondoskodódat. És ez téged zavar, ezért akarsz "elvonulni". Van egy természetes, normális életérzésed, amit szeretnél fenntartani. De tudni kell: ezt csak a feltételek megteremtésével lehet elérni, a problémák elõl történõ elfutással nem. Mert a meglévõ problémák utolérnek, ha téged nem is, a gyerekeidet biztosan.
A villanyáramtól nehéz függetlenedni teljesen. Nagyon drága raktározni, tehát akkor kell megtermelni, amikor fogyasztod. Áram nélkül persze lehet élni, csak nem valami kényelmes. A víz még csak-csak megy, de a csatorna necces. Minden szutykot a földbe engedni nem valami követendõ példa. Gáz nélkül mondjuk lehet élni, de szemétszállítás nélkül környezetbarát módon nem nagyon. Akadályozni nem fog senki, de persze a jogszabályokat be fogják tartatni veled. Ha a szép, csendes helyre lesz pénzed meg a házépítésre, akkor a rezsi sem lehet gond. Csak azért, mert abból mondjuk 20 év rezsije is kijön... akkor meg nincs probléma befizetni azt.
Ha ilyen okosak vagytok, akkor gondolom, hogy utána néztetek, olvastatok az öko falvaknak, hogy mit hogyan oldanak meg és nem csak Magyarországon vannak.

Honnan tudnám letölteni a Bonanno:Egy keresztapa élete c. filmsorozat mind a négy részét magyarul?

A sorozat.net oldalon nem találom.Ingyen oldalak kellenének. Torrent is jó.Nem meghívós.

Mit gondoltok, milyen egy MAGYAR tinisztár élete? érvek-ellenérvek

Barátn?mmel beszélgettünk, szerinte nagyon megviseli a fiatalok a "sztárság" stb. Én erre azt feleltem, hogy szerintem nem annyira. Ezért nem is nyúlnak úgy a drogokhoz, mint az amerikai fiatal tehetségek. Mert egy magyar éneked elmegy külföldre és már nem is ismerik, s?t, sokszor belföldön sem. Nektek mi a véleményetek? Nagyon megviseli ?ket? Hogyan érintik ?ket a rossz indulatú kommentek?

Legjobb válasz: Az elsõnek rohadt igaza van!

Az elsõnek rohadt igaza van!
mondanál egy normális magyar tinisztárt?
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ez a másik kérdés... mind futószalagról lerántott bábok... De barátnõmmel a felkapottakról dumáltunk: pl SP vagy Barbee (õ nagy rajongó)
Hát Sp konkrétan nem tudja elviselni a negatív véleményeket , és képes leállni veszekedni azokkal akik sértegetik. :D Amúgy annyiban igazad van , hogy könnyebb dolguk van Magyarországon a "tinisztároknak" , mint külföldön, de attól még megterhelõ, fõleg mivel többen utálják õket , mint szeretik. :D Szerintem a hírnévre meg kell érni , és nem mindenki alkalmas rá, ennyi idõsen pedig senki.
Igen, SP szerintem se bírja a rosszindulatú kommenteket. Fluor tök normálisan el tudja rendezni. A twitteren kiírt valamit Fluor erre valami Csaba vagy nem tudom megkérdezte tõle hogy "Te b*zi vagy? :O" Fluor meg visszaírt neki hogy: "sajnos nem! ne haragudj, ha ezzel fájdalmat okoztam! :/" xDD Akkorát nevettem rajta... :D Amúgy léteznek normális magyar tinisztárok, csak vannak olyan rosszindulatú emberek, akik irigyek rájuk, ezért mindennek elmondják õket. :) Szerintem jól esik a titsztároknak, hogy megállítják õket, fényképet/aláírást kérnek tõlük, de hogyha fél percenként megállítják õket, az már kicsit idegesítõ lehet ... :S Én személy szerint nem szeretem ezeket a Pataki Attila féléket, nem szeretem az Eddát... De mindenkinek a maga ízlése ;)

Honnan tölthetném le (magyarul) a Bonanno: Egy keresztapa élete c.4 részes sorozatot? Sehol sem találom.

Legjobb válasz: Itt megtalálod-ez a 8.oldal-minden rész csak egymás után tölthetõ le! http://www.sorozatok.net/page/8/

Itt megtalálod-ez a 8.oldal-minden rész csak egymás után tölthetõ le! http://www.sorozatok.net/page/8/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!