Találatok a következő kifejezésre: Egy másfél ékszerteknősnek lehet (1 db)

Egy másfél éves ékszerteknősnek lehet adni nyers zöldséget?

Legjobb válasz: Lehet. Bár nekem van 3 és sehogy nem lehet rávenni õket egy kis zöldségevésre.... csak a hal hallal. Próbáld ki, hogy megeszi-e. Remélem szerencséd lesz.

Lehet. Bár nekem van 3 és sehogy nem lehet rávenni õket egy kis zöldségevésre.... csak a hal hallal. Próbáld ki, hogy megeszi-e. Remélem szerencséd lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, az enyém is csak a halat enné.
nekünk volt egy 13 éves, szerette a salátát a paradicsomot meg az õszibarackot héj nélkül. Azt olvastam, hogy talán 5 éves koruktól kezdik el enni a zöldéget... szal lehet még fiatal, és azért nem szereti. (és gondolom egyéni ízléstõl is függ, mert a párja nem szerette semelyiket...)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
Lehet de csak szárítva az enyimé is azt kap.De véletlenül se legyen vizes mert megakad a torkán és elpusztul.
Ha nem eszi meg nem szabad neki eröltötni. Az enyimé nem szerette de töbször attam neki és már megszokta és nagyon szereti. Remélem meg fogja enni. Sok szerencsét hozzá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznosak voltak.
Persze, hogy lehet..;)de az már korántsem biztos, hogy megis fogja enni)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan zavarjuk el az udvarról és a kertből a siklókat?

Minden nap találkozunk siklóval az udvaron vagy a kertben , és nem is kicsikkel , hogyan lehetne őket elzavarni?? Mivel rémiszthetnénk el őket? nagyon félek a csúszómászóktól ,félek hogy egyszer ugy megijedek hogy valami bajom lesz ! közel van hozzánk 2tó is biztos onnan jönnek fel a kertbe ,minden éven van belőlük bőven ! Valaki segitsen :(

2

Mért halt ki az összes dinoszaurusz?

Mért nem maradt belőle pár, legalább a legkisebbek

9

Mit eszik az ebihal?

van 4 ebihalam egy fagyis dobozban és nem tudom mivel etessem őket.:(

1

Melyik békafaj ez?

Annyit tudok róla hogy a hátából jönnek ki a kisbékák,és netán tudtok videót adni mellé?

2

Mien hüllöt ajánlotok kezdö terraristának vami sivatagosra gondolok?

2

1-1.5 éves gabonasiklót még kézhez lehet szoktatni?

most fog hozzám kerülni ez a gabona sikló és teljesen más gazdája volt és mondták is, hogy nem én leszek a potenciális "gazdája"

2

Az egyik kérdésemre azt írták a fővárosi állatkertből lehet kérni vörösfülű ékszerteknőst ez igaz? és hogyan kérjek írjak nekik vagy valakitől személyesen kell megkérdeznem?

4

Mitől vízkövesedhet a teknősöm (pézsmateknős) páncélja? Kell e a vízbe valamit tenni, hogy ne legyen olyan a páncélja? Nem baj, ha csak sima csapvizet öntök az akváriumába?

1

Kihatással van a frissen kelt gyíkokra ha egyből a felnőtt méretüknek megfelelő és ahhoz berendezett terráriumba rakom őket?

Illetve ha igen akkor milyen módon tudnám elkerülni azt hogy egy másik terráriumot keljen venni (és berendezni) ha felnőnek?

5

Hogyan tudnám eltüntetni a békákat a kertemből?

Persze tudom, hogy védettek és megeszik a csigákat, meg a szúnyogokat, de nálunk már brutálisan elszaporodtak! Van egy nagy halastavunk, ami annyira tele van már békával, hogy az óriási kertünkben gyakorlatilag már lépni sem lehet, nem hogy leheveredni a fűbe.. Begyűjteni őket szintén lehetetlen, mert nagyon sokan vannak. Gólyát nem tudunk leakasztani sehonnét. :) Nem feltétlenül szeretnénk őket megölni, ha el lehetne őket valahogy üldözni, az is jó lenne! :) Vagy ha tudnátok olyan halakat mondani, akik kifejezetten békairtásra szakosodtak, azt megköszönném! :)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!