Találatok a következő kifejezésre: Egy lany es nagyon tetszik nekem (196 db)

Szia, nagyon szimpatikus vagy volna kedved eljönni velem xy-ba?
nehari de ha ennyire nyámnyila vagy h neten kell segitsége kérni ehez is akkor sztem fölösleges odamenni hozzá mert ugyis nemet mond...:S na mindegy. Azért sok sikert pancserkám.
egyet értek az elsõ hozzászólóval. Csak vedd lezán és legyél bátor!
Figyej a lenyeg a nagy onbizalom es ne ved figyelembe az elobi hoza szolasokat a lenyek hogy lasak rajtad mindenki a magabiztosagot
Én a pofátlan õszinteség híve vagyok, persze néha mérsékelve :) Magyarán: "Szia! Tetszel nekem. Lenne kedved délután eljönni valahova?" Finomítás 1: a hely bármi, ahol kettesben tudtok lenni, csendben, és nincs zavaró körülmény. Tehát nem: mozi, diszkó, kocsma. Igen: kávézó, teázó, cukrászda, park. Finomítás 2: a pofátlan õszinteség mérséklése ott merül ki, hogy csak annyit mondasz: "tetszel nekem". NEM alkalmas mondatok: "Jó a segged", "Szép nagyok a melleid", "Jó a tested", és lehet folytatni. Bármennyire igazok lennének. És igen, a "Szépek a szemeid" is ide tartozik. Azzal a randin lehet bókolni, de itt alkalmatlan. Remélem, segítettem. -G-

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és el is mondtam neki azóta alig beszéltem vele eddig 8 órákat msneztünk naponta most 3 napja fent se volt ez mért van talán megutált? Vagy már igy nem szeretne velem beszélni?

jah és bels? tulajdonságaink ugyanolyanok mindenb?l ugynazt szeretjük utáljuk stb...

Legjobb válasz: egy szabályt tanulj meg egy életre. Ha egy nõtõl többet akarsz, akkor nem szabad vele barátkozni. A nõk szemponjából hosszabb-rövidebb párkapcsolatokra alkalmas pasikkal tele van a padlás, de olyan, akivel beszélgetni is lehet annál ritkább. A maguk nyakatekert módján ezért megbecsülik az ilyen fiúkat. Ez azt jelenti, hogy kiveszik õket azon hímegyedek körébõl, akikkel hajlandók párkapcsolatot kezdeni. Mert a párkapcsolat tönkremehet, lehet, hogy rossz lesz a szex stb. jobb inkább bele sem kezdeni, mert akkor legalább a barátság megmarad. Ez egy íratlan szabály, amit te megszegtél azzal, hogy bevalottad, nagyon tetszik neked.

egy szabályt tanulj meg egy életre. Ha egy nõtõl többet akarsz, akkor nem szabad vele barátkozni. A nõk szemponjából hosszabb-rövidebb párkapcsolatokra alkalmas pasikkal tele van a padlás, de olyan, akivel beszélgetni is lehet annál ritkább. A maguk nyakatekert módján ezért megbecsülik az ilyen fiúkat. Ez azt jelenti, hogy kiveszik õket azon hímegyedek körébõl, akikkel hajlandók párkapcsolatot kezdeni. Mert a párkapcsolat tönkremehet, lehet, hogy rossz lesz a szex stb. jobb inkább bele sem kezdeni, mert akkor legalább a barátság megmarad. Ez egy íratlan szabály, amit te megszegtél azzal, hogy bevalottad, nagyon tetszik neked.
Legközelebb majd nem msnen ismerkedsz, hanem személyesen. Persze, hogy inkább azokat választja helyetted, akiknek van bátorságuk személyesen is odaállni elé...
Szerintem tiltott téged, mert õ nem azt érzi amit te. Ha tudod a számát, vagy tudtok találkozni, akkor beszéljétek meg a dolgot.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de ez az iratlan szabály ... hát eléggé átgondoltam és teljesen igaz irtam neki myvipen levelet most van ma (11.14.) a szülinapja igy talán elolvassa és látja ebbõl hogy gondolok rá:) csak amugy annyit nem értek hogy azt mondta hogy semmi nincs abból ha teccem attól még semmi nem változik de akkor mért van ez igy most azt nem értem // am sztem nem tiltot le mert nem oan eddig még senkit sem tiltott le (és remélem nem nálam kezdte el) ==((am 12 éves vok szal sex...xD de majd ha nagyobb leszek akkor ezt a tanácsot /szabályt nem fogom elfelejteni!))==
A kérdező hozzászólása: amugy az van hogy azért nem jött el msnre mert átgondolta ezt az egészet:DDD(má itt örülök) és énis teccek neki és azóta... hát azóta happy vok:DDDDDD
óóó te szegény fiú...
Használd a keresõt, naponta több ilyen kérdés kerül fel az oldalra...
A kérdező hozzászólása: és mért nem lehet tanácsot küldeni?,
Mert a kérdésedre te is tudod a választ. Plusz egy oltári nagy hülyeséget kérdeztél, azért. Egyszerû a képlet: -szedd össze magad és kezdeményezz nála pl fb-n, és ha õ is keres téged akár többször is akkor lehet hogy szimpi vagy neki (ha nem akkor nem) -vagy hagyd a fenébe mert úgyis jobb csaj mint te srác..
Menj el gyúrni, vegyél jó cuccokat, csináltasd meg a hajad és legyél jó pasi.
Ne foglalkozz vele, le fog koptatni.
ha jóba vagytok lehet vmi;)!ha nem akkor nem is nagyon lesz.de azért jó tanács zselézd fel a hajad, hordj jó cuccokat, sapikat, sport cipõ.barátkozz vele.ha meg igy se elsz semmi hagyad a csajt keress veled egy szintû csajt.
Kérdezd meg tõle, hogy tetszel-e neki, illetve és járni veled. Így a legcélszerûbb minden szempontból.
kerdezz meg valakit aki veled is meg vele is joban van(o is lany legyen, mert azok sokat dumalnak)es mond meg neki hogy beszeljenek fiukrol, utanna rollad, es hatha ki derit valamit.en igy csinaltam, 2 honapig jartunk, a vegen az lett a baj hogy tul sok ajandekot vittem :/
Beszélgess vele, mosolyogj rá, nevettesd meg és legyél vele mindig kedves. :) Aztán ha már alakul a dolog, hívd el pl. moziba :)
Nincs benne semmi kínos, legfeljebb az osztálytársaid röhögnek egyet rajtad (ha kiderül) aztán úgy is elfelejtik. Gondolj arra, hogy ha nem tetszel neki, minél tovább vársz, annál szarabbul fog végzõdni (számodra).
Hidd el, ha nem tetszel neki, jobb ha tönkre megy. Az ilyen "barátság" csak annyit jelent, hogy te mindig ott vagy neki, õ meg ingyen és bérmentve kihasználhat.
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak az a bajom hogy ha megkérdezem tõle akkor ez kínos ha õ nem és akkor tönkre megy a barátságunk , de tökre jó barát volt :Ð
"hívd el valahova elõször mint barátot" Ezt végképp ne csináld, a "barát" szót pedig egy olyan lánnyal kapcsolatban, akivel szeretnél járni soha ne is tûrd meg.
hívd el valahova elõször mint barátot aztán majd kialakul! De nálam aranyszabály : osztálytárssal ne járj!
Kérdezd meg tõle, hogy tetszel-e neki és akar-e járni veled. Így a legcélszerûbb minden szempontból.
mond meg neki az igazat, vagy egy kozos barato tegye ezt, de ha orokke titkolod, mire magadhoz tersz, mar mas baratja lessz.Csak abba a par masodpercbe lessz kinos, mikor megmondod neki, es aztan ugyis ki derul az igazsag. Sok sikert!

Holnap találkozni fogok egy lánnyal aki nagyon tetszik nekem hogyan mondjam meg neki h ő tetszik nekem és szeretnék vele járni?

Legjobb válasz: Mond meg neki egyenesen, ha járni szeretne veled úgyis igent mond és akkor legalább BOLDOG leszel.

Mond meg neki egyenesen, ha járni szeretne veled úgyis igent mond és akkor legalább BOLDOG leszel.
Azt mondod el neki, amit ide is leírtál.Õszintén, mond el neki, mit érzel iránta.
Szokták mondani.. Ha valakit kedvelsz, ne szégyeld! légy bátor és mond meg nekii..;D

Ismerek egy lányt aki nagyon tetszik nekem és szeretném hogy a barátnõm legyen! Ezt hogy érjem el? Mármint hogy mirõl beszélgessek vele. Stb. vagy ha nem sikerül, akkor hogy legyek a legjobb barátja?

Legjobb válasz: hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.

hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.
A kérdező hozzászólása: szerintem eléggé ismerem! együtt járunk edzésre!
Legyél vicces! De ne úgy hogy mondogatod a vicceket mert az rohadt unalmas tud lenni.Amúgy meg ha tetszik neked akk mondd meg neki! A csajok szeretik az õszinte srácokat.14/L

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, de egyre jobban. ( 14 évesek vagyunk és egy osztályba is járunk). Jóban is vagyunk egymással, csak az a baj hogy ő még sose járt 18-19 évesnél fiatalabb sráccal. MI a tanácsotok?

Nagyon szép lány. De nem merem neki megmondani mert nem tartom magam annyira " jó pasinak" hogy tetsszek neki. Mondjuk azt nem tudom hogy tetszem-e neki vagy nem. Sokszor haza szoktam kísérni amit ő is gyakran mond ( hogy kísérjem haza ) és sokszor kéri azt hogy üljek mellé valamilyen órán. Amúgy sokat nevetünk és hülyülünk is..Csak nem merem neki megmondani..

Legjobb válasz: ne légy gyáva..azt a lányok nem bírják.. :) és legalább probáld meg..decsak finoman...vagy beszél egy olyan jó barátnõjével akiben nagyából e is megbízol és kérd meg h beszéljen vele pár szót az érdekedben..és ha nem is jön össze legalább megprobáltad és nem lesz benned az h milett volna ha...szoval hajrá..!! :) és várom az eredményt ;)

ne légy gyáva..azt a lányok nem bírják.. :) és legalább probáld meg..decsak finoman...vagy beszél egy olyan jó barátnõjével akiben nagyából e is megbízol és kérd meg h beszéljen vele pár szót az érdekedben..és ha nem is jön össze legalább megprobáltad és nem lesz benned az h milett volna ha...szoval hajrá..!! :) és várom az eredményt ;)
Nem akarok rosszindulatú lenni, de az ilyen lányok nem a legkedvesebbek. Elgondolkodtál azon, hogy talán kihasznál? De ha sokat hülyültök együtt akkor minden rendben. De az is lehet, hogy csak barátként tekint rád.
hát utalgass rá finoman..bókolj neki, de ne úgy h pl "hé bébi jók a melleid", mert ahogy ezt kimondod visszakézbõl olyat lekever:D hanem néha pl "de csinos vagy ma" vagy ejts el neki egy ilyet hogy "amúgy szeretem amikor nevetsz:) (mármint ha pl nevet, akkor mondd neki).Legalábbis szerintem ez aranyos(lány fejjel nézve).:) jaa, és tudakold meg hogy érez-e irántad barátságnál többet, kérd meg egy közös haverodat feltûnés nélkül h kérdezze meg hogy ki tetszik neki, térjen ki arra hogy az osztályból, évfolyamból...szóval érted:) Sok sikert! ;)
mondd el
Ha nem tudod elmondani írd le egy lapra

Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, és én is neki ( mondta, és csókolóztunk is) A többi lenn!?

de aztán leállított, mondván, hogy neki nincs szüksége kapcsolatra. Ezt meg is értem, csak utána is csókolóztunk még sokat. És akkor most mi van? :D Én szeretnék a párja lenni, de ? nem akar ügye kapcsolatot. Várjak, vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Barátom, a férfiak álmába csöppentél, a porno haver kapcsolatba. Csak szexre kellesz neki. Gondolj bele a lehetõségekbe.

Barátom, a férfiak álmába csöppentél, a porno haver kapcsolatba. Csak szexre kellesz neki. Gondolj bele a lehetõségekbe.
Te többet akarsz, mint õ. Ebbõl már jól nem jöhetsz ki.
A kérdező hozzászólása: azt mondta, akkor tetszettem meg neki, mikor komolyan eltudtunk beszélgetni.Folytassam ezt, és akkor hátha több lesz? Meg azt mondta, hogy nem akarja folytatni, mert nem akar szerelmes lenni. Mondjuk az elõzõ barátnõmnél is ez volt, hogy nem akart semmit aztán belém szeretett. Meg attól is félek, hogyha megint "komolyan beszélgetünk" akkor inkább csak barátok leszünk, De ez z én véleményem. Lányok! Kérlek ti is válaszoljatok, mert, hátha ti értitek ezt
Sztem van esélyed. Igaz lehet, h nem akar szerelmes lenni, de ha egy lány talál egy számára nagyon jóképû fiút, akkor úgyis beleszeret.

A legjobb baratom talalkozgat egy lannyal aki nagyon tetszik nekem, es sajnos nagyon osszhangban vagyunk. Mit tudok csinalni hogy ne idegesitsen a szituacio?

Az a baj hogy a leany a haverommal a penzert van egyutt, ez nekem nagyon ellenszemves. En nem akarok semmit ettol a lanytol, de nagyon idegesit a helyzet hogy tetszik nekem is.

Legjobb válasz: AZtaqva

AZtaqva
Egy lányért ne kockáztasd a barátságotokat! Moond el a barátodnak az igazat!
Próbáld elkerülni a csajt! Kerüld hogy hármasba ill. kettesbe legyél a csajjal (az amúgy se jó szituáció). Ha a csaj tényleg csak a pénzéért van oda a barátodért akkor majd õ ezt úgy is felfedezi (remélhetõleg) úgyhogy nem lesznek sokáig együtt! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!