Találatok a következő kifejezésre: Egy lany es nagyon (1508 db)

én msot összejöttem egyelőre neten egy lánnyal és nagyon megbízom benne és a sazvai is hihetők és nagyon de nagyon bízok benne meg minden és mondta nem lesz senki más rajtam kívül de mégis izgulok hogy átver vagy valami erre mennyi lehet az esély?

Legjobb válasz: Szia, hogy vagy? Milyen volt a napod? Csináltam pár képet, Mindjárt megkapod. Tök hepi vagyok és nyomok Egy szmájlit neked, Olyan kényelmes így veled. Új századunk hajnalán Már az sem baj talán, Ha nem értesz a másik nemhez. Ülj le a számítógéped elé, Ide nem kell sárm és nem kell lé, Hidd el, itt tényleg nem veszthetsz. Hitess el mindent magadról, hazudjál Õszintén és jól, tiéd lesz a fõnyeremény. Miután összejöttetek, online majd Mindent megtesztek és íme Itt van az eredmény: Egyszerû élet, te is ezt kérted, Neked is nekem is tökéletes, Szeretjük egymást, megértjük egymást, Találkozni meg felesleges. Refrén: Online élem az életem, Könnyebben megismersz engem, Instant élet, így nem félek, Gátlás nélkül könnyebb tényleg, Gyere és beszélgess velem. Most szomorú vagyok, Mert szakított velem, A kapcsolatot bontotta, Pedig érzem, ez igazi szerelem. Üres a beérkezett mappa, Nem jött még új üzenetem, lehet, Hogy megölöm magam, vagy Kikapcsoltatom az internetem.

Szia, hogy vagy? Milyen volt a napod? Csináltam pár képet, Mindjárt megkapod. Tök hepi vagyok és nyomok Egy szmájlit neked, Olyan kényelmes így veled. Új századunk hajnalán Már az sem baj talán, Ha nem értesz a másik nemhez. Ülj le a számítógéped elé, Ide nem kell sárm és nem kell lé, Hidd el, itt tényleg nem veszthetsz. Hitess el mindent magadról, hazudjál Õszintén és jól, tiéd lesz a fõnyeremény. Miután összejöttetek, online majd Mindent megtesztek és íme Itt van az eredmény: Egyszerû élet, te is ezt kérted, Neked is nekem is tökéletes, Szeretjük egymást, megértjük egymást, Találkozni meg felesleges. Refrén: Online élem az életem, Könnyebben megismersz engem, Instant élet, így nem félek, Gátlás nélkül könnyebb tényleg, Gyere és beszélgess velem. Most szomorú vagyok, Mert szakított velem, A kapcsolatot bontotta, Pedig érzem, ez igazi szerelem. Üres a beérkezett mappa, Nem jött még új üzenetem, lehet, Hogy megölöm magam, vagy Kikapcsoltatom az internetem.
Elõször is ha még nem találkoztál vele személyesen, akkor ne mondj elõre semmit, hogy mennyire bízol meg benne. Legyél felé bizalommal, de mindig óvatoskodj! A másik, hogy egy lány arra vágyik, hogy jól megszeretgessék és nem arra, hogy a számítógépe elõtt ülve pötyögjön órákat. Szóval magyarul, ha nincs meg a személyes kontaktus, akkor kb az egész egyenlõ a nullával.
Anita: Lehetséges, de: Neten nem lehet összejönni. Ott megismerni lehet valakit. Utána találkozni kell, amilyen gyorsan csak lehet, külön- ben bukott ügy. Én anno exem online ismertem meg, le is húztunk 2 évet. Igaz, teljesen más jellegû oldal, más téma, elkezdtünk beszélgetni, aztán tali, aztán az lett belõle. Nade az elsõ személyes találkozásig semmilyen összejövés szerintem nem létezik. Majd ott a talin eldõl, hogy lesz- e valami, vagy leves az egész. Én valahogy így látom...
Ne haragudj, de ez nagyon nyomin hangzik. Az ilyen emberektõl megvonnám az internetet. Szedd össze magad és keress valakit igaziból, mert ez szánalmas. Ennyire nem lehetsz szerencsétlen... De ha nem vagy még 12 éves, ne vedd magadra :)
Én pedig összejöttem tegnap egy magyar nyelvtankönyvvel. Az anyósom egy értelmezõ kéziszótár, de még õ se tud nekem segíteni, hogy megfejtsem a mondandódat.
neten hogyan lehet osszejonni?? nem lesz rajtad kivul mas akivel irogat vagy hogyan?
a szavai hihetõk, de a helyesírásod nem annyira :D
Nem azért, de nem túl jók az esélyeid. Azért drukkolok neked.
Nagy... Add meg a bizalmat, de számits rá, hogy pofára esel, nem is kicsit. Ha neten ismerek meg nõt, én is így állok hozzá (bár ez ritka, össz 2-t ismertem meg így, 1 hosszú kapcsolat lett belõle, a másik meg most.. és kérdés mi lesz ... :) )
úgysem lesz belõle semmi

Üdvözletem! Én egy fontos kérdést szeretnék feltenni! Összeismerkedtem egy lánnyal, és nagyon egymásba szerettünk. De kiderült 1kis probléma amiröl eddig nem tudtunk. A lány anyukája és az én apukám első unokatestvérek. Akkor mi is rokonok vagyunk?

Szóval akkor ezek szerint mi is rokonok vagyunk?Ez nagyon elszomorított minket és megijedtünk egy kicsit de nemtudunk ebbe beletörődni mert tenyleg nagyon szeretjük egymást! Ezért is fordultunk olyanhoz aki jobban ert az ilyen dolgokhoz hogy ebben az esetben mit tegyünk. Mi nagyon szeretnénk együtt maradni, sőtt komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat! Az én családom nem ellenkezik, és elfogadja a kapcsolatunkat csak a barátnőm családja nem! Azt szeretnénk kérdezni hogy lehet e ebből valami gond hogy ha mégis együtt maradunk, ha esetleg kesöbb csaladunk is lenne? Mennyire vagyunk mi közeli rokonok, szabad egyaltalan együtt lennünk?Sokan azt mondjak hogy nincs ezzel baj mert hogy igaz a szüleink rokonok de mi mar annyira nem vagyunk azok igy ezzel nincs baj. De ismerek olyan párt is akik elsö unokatestvérek mégis családjuk van. Akkor a mi esetünk tenyleg nem probléma. Vagy mégis? Köszönjük!

Legjobb válasz: Asszem másodunokatestvérek vagytok. Semmi nem tiltja a kapcsolatot, ha netán gyereket akarnátok, elõtte érdemes genetikai tanácsadásra menni, fõleg, ha van a családban öröklõdõ betegség. De egyébként ennyi, nem érdemes nagyobb problémát csinálni a dologból, mint amekkora.

Asszem másodunokatestvérek vagytok. Semmi nem tiltja a kapcsolatot, ha netán gyereket akarnátok, elõtte érdemes genetikai tanácsadásra menni, fõleg, ha van a családban öröklõdõ betegség. De egyébként ennyi, nem érdemes nagyobb problémát csinálni a dologból, mint amekkora.
Azért ez nem olyan távoli rokoni szál. A családok nagy többsége ezen a szinten még bõven tartja a kapcsolatot, így furcsa, hogy Ti nem találkoztatok. Szerintem nem egészséges ezen a szinten kapcsolatba bonyolódni fõleg úgy, hogy majd gyereket is akartok. A mi környékünkön, rengeteg az olyan család, ahol a vagyont nem akarták kiengedni idegen kézbe, így ahogy Te is írod, másod unokatesók házasodtak. A vagyon náluk maradt, de annyi a szellemileg visszamaradott, hogy az döbbenet. Olyan kisegítõs sulisok.
Akkor a dédnagyszüleitek már közösek. Azért ez annyira nem távoli rokonság. Bár törvény engedi, de azért mégiscsak rokon...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem ismertük egymast mert en nem ismerem apumnak a teljes rokonsagat.igy mi sem ismertük ezelött egymast, csak miutan összeismerkedtünk azutan derült ki hogy rokonok vagyunk.remelem nem lesz ebböl tenyleg probléma mert komolyan szeretnénk együtt maradni mert mindketten sokat csalódtunk már az életben és ugy erezzük megtaláltuk egymasban az igazit, és boldogok vagyunk együtt.mar csak az kell hogy a csalad is ezt elfogadja!a legtöbben elfogadjak söt biztatnak is minket, csak 1-2ember tiltakozik, de szerintem van olyan erös a szerelmünk hogy ezt leküzdje! nagyon köszönöm meg egyszer mindenkinek a valaszt!
Másod fokon vagytok unokatestvérek. Forduljatok genetikushoz.
Családban marad ;-)
A szomszéd roma családban(nem vagyok rasszista) teljesen elfogadott az ilyen házasság.Tavaly házasodtak össze a fiatalok, a lány terhes.Jó viszonyban vagyunk velük, szoktunk a babáról is beszélni, és az eddigi vizsgálatok során semmilyen genetikai problémát nem találtak. Tényleg nem bántásból hoztam fel a példát, csak azt szeretem volna megmutatni, hogy az ilyen kapcsolat más kultúrákban teljesen elfogadott:-)
cigánynál annyi gyerek születik hogy fel sem tûnik ha egy két degenerált is van köztük

Fiúk! Ha tetszik nektek egy lány és nagyon jóban vagytok vele, mit szoktatok róla mesélni a haverjaitoknak?

Legjobb válasz: bocsi lány vagyok de szeretném elmondani, hogy egy srác egyszer azt mondta nekem, hogy tetszel xy-nak mert minden csajt kibeszél, de rólad mélyen hallgat és nem mond semmit, ha kérdezik sem.

bocsi lány vagyok de szeretném elmondani, hogy egy srác egyszer azt mondta nekem, hogy tetszel xy-nak mert minden csajt kibeszél, de rólad mélyen hallgat és nem mond semmit, ha kérdezik sem.
Van hogy bemásolom az egész beszélgetést..


jaj, majd én segítek az önbizalomyhiányodon.Úgyis ki vagyok már éhezve.. :S:DDDDD Hol laksz?:D
A kérdés nehéz, a választ meg csak te tudod rá. Mi csak tanácsokat tudunk adni. Elõször is mondjad meg honnan ismered, milyen viszonyban vagytok, láttátok-e már egymást élõben...
hát kevés az infó pl ki szomszéd ? sulibajár vagy?hol ismerted meg? és majd válszolok...
Keresd a társaságát, de ez mondjuk csak akk lehetséges, ha napi kapcsolatban vagytok pl. Vagy közeledj felé kedvesen, beszélj vele valami aktuális sulis témáról vagy valami akármi másról is. aztán majd kialakul vmi, és ha te is tetszel neki, akk azt ki fogja mutatni a lány, csak észre kell venni:) Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: hétvégenként egy kocsmába szoktunk járni, de még nem mertem megszólitani nem tudok mit mondani
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Hogy-hogy nem tudsz mit mondani neki? Nem azt írtad, hogy megszeretnéd ismerni?
nem kell félni ugyanúgy beszélgess vele, mintha csak az egyik haveroddal beszélgetnél. attól is függ hogy honnan ismered, mennyi a közös ismerõsötök és hogy az érdeklõdési körötök is ugyan az e. Kérdezgetheted hogy mi érdekli, mert mint tudjuk a legtöbb ember szeret önmagáról beszélni és szeretik hogyha érdeklõdnek irántuk. azt pedig ne lássa rajtad hogy kevés az önbizalmad. olyan ruhát vegyél fel amibe jól érzed magad de azért ne erõlködj és add önmagad!
ennyi idõ alatt nem szerettél bele, nyugi majd elmúlik keress mást.
A kérdező hozzászólása: Ez nem ilyen egyszerû....:S
Beszéld ezt meg vele.Mondd el h neked nagyon tetszik, de megérted h ha nem akar többet, csak akk mondja meg neked õszintén.Ha nem jön össze, akk se búslakodj, bár tudom h ez nehéz.Tereld el a figyelmed:olvass, nézz hülye filmeket, amikrõl nem juthat eszedbe...
Lehet, hogy nem segítek vele, de leírom, mit kell csinálnod. Szóval, aki gyakorlatilag nem engedi el, az az egód. Felruháztad a csajt mindenféle tulajdonsággal, amivel nem rendelkezik, ezért az "õ nem olyan mint a többi" érzés. Nem akarok feleslegesen irogatni, de amíg nem akarod elfelejteni, addig nem is fogod. DE! Ha nem akarod, mert jobb róla álmodozni, elmondom, hogy az önbecsülésed, önbizalmad szépen alá fogja ásni a dolog, mert kudarcélményed lesz. És azt pedig agyban helyrehozni évekbe is telhet. Szóval, azt tanácsolom, ásd el jó mélyre. Ha két év múlva megint az eszedbe jut, majd tudsz dönteni, akarod-e vagy sem! Addig is, ott van a sok többi csaj, ha úgy tetszik akkor ezeken keresztül vezet az út ehhez a csajhoz! Szóval módszeresen kezdd el elfelejteni, ha eszedbe jut, a nevét ne mondd ki magadban, és gondolj egybõl másra. AKARNOD KELL ELFELEJTENI!! Akkor sikerül. De csak akkor!!
Szia, nagyon szimpatikus vagy volna kedved eljönni velem xy-ba?
nehari de ha ennyire nyámnyila vagy h neten kell segitsége kérni ehez is akkor sztem fölösleges odamenni hozzá mert ugyis nemet mond...:S na mindegy. Azért sok sikert pancserkám.
egyet értek az elsõ hozzászólóval. Csak vedd lezán és legyél bátor!
Figyej a lenyeg a nagy onbizalom es ne ved figyelembe az elobi hoza szolasokat a lenyek hogy lasak rajtad mindenki a magabiztosagot
Én a pofátlan õszinteség híve vagyok, persze néha mérsékelve :) Magyarán: "Szia! Tetszel nekem. Lenne kedved délután eljönni valahova?" Finomítás 1: a hely bármi, ahol kettesben tudtok lenni, csendben, és nincs zavaró körülmény. Tehát nem: mozi, diszkó, kocsma. Igen: kávézó, teázó, cukrászda, park. Finomítás 2: a pofátlan õszinteség mérséklése ott merül ki, hogy csak annyit mondasz: "tetszel nekem". NEM alkalmas mondatok: "Jó a segged", "Szép nagyok a melleid", "Jó a tested", és lehet folytatni. Bármennyire igazok lennének. És igen, a "Szépek a szemeid" is ide tartozik. Azzal a randin lehet bókolni, de itt alkalmatlan. Remélem, segítettem. -G-

Van egy lány, és nagyon tetszik hogyan kérdezzem meg?

Hogy tereljem a témát a "járás"-hoz, mert megkérdezném illetve 2 nap után meg szabad már kérdezni vagy várjak (nem találkoztunk még elég messze lakunk egymástól).

Legjobb válasz: Inkább írd le szerintem részletesebben a történetet (hogy ismerted meg,õ ismer téged,nagyon messze laktok stb stb stb ... akár privátban is

Inkább írd le szerintem részletesebben a történetet (hogy ismerted meg, õ ismer téged, nagyon messze laktok stb stb stb ... akár privátban is
Írd le a történetet és segítek.

Most kezdem el járni egy lánnyal, és nagyon szeretjük egymást meg minden, és neki én vagyok az elsõ, szerintetek meddig tarthat ez a kapcsolat? Lehetne egy életre?

Legjobb válasz: felesleges ezen agyalni mivel ezt nem lehet tudni még 10-15 év után sem. Biztositék nincs smemire. Érezzétek jól magatokat és csak ez a lényeg.

felesleges ezen agyalni mivel ezt nem lehet tudni még 10-15 év után sem. Biztositék nincs smemire. Érezzétek jól magatokat és csak ez a lényeg.
Ez tõletek függ, amúgy lehet. Ismerek egy párt, õk általánosba lettek szerelmesek egymásba, késõbb jártak, házasság, majd gyerek. A gyerek 16 éves. Még mindig imádják egymást, jó rájuk nézni, de ez ritka. Élj a mának, ne gondolkodj még annyira elõre! :)
Elõfordulhat! Én 10 éve vagyok ilyen kapcsolatban és remélem kitart egy életre!
Én is ezt szoktam kérdezni a páromtól hogy örökre együtt maradunk e. Az õ válasza, hogy senki nem tudhatja, de örökre nem lehet mert öröké sosem élünk. Én is nagyon szeretem mi már 1év 7hónapja együtt vagyunk :)

Fiú vagyok és elég cink na de szóval hamarosan smárolni fogok egy lánnyal és nagyon nem tudom h h kell. Mit csináljak?

Legjobb válasz: az a cink, hogy kiírod majd az autopilóta átveszi az irányítást, ne izgulj

az a cink, hogy kiírod majd az autopilóta átveszi az irányítást, ne izgulj
Ne harapd le a nyelvét!
Láttad a filmekben kívül hogy történik nem? Belül csak az megy h elõször végignyalod a felsõ ajkát, aztán az alsót, utána nyelvét. De csak finoman mert az ugy a legjobb. Amm nem muszály így csak az a lényeg nyald körbe. Az elsõ nem megy annyira de gyakorlat teszi a mestert.
.
"Még sosem beszéltem vele, " Na, szerintem EZEN kellene elõször is változtatni. Aztán lehet, hogy a többi már megy magától is.
Keresd meg facebookon és írj neki, hogy "Szia, szimpatikus vagy-így nem veszi nyomulásnak- van kedved beszélni?" Szerintem ez a legkönnyebb kezdés, ha gátlásos vagy. Utána köszönhetsz, vagy ha inkább élõben kezdenél, akkor meg legyél laza, de határozott, mosolyogj, és hívd el vhová. De ne mondd azt, hogy tetszel, mert ha cikin jönne ki a helyzet, akkor mentheted, hogy te csak ismerkedni akártál semmi többet.:)
A kérdező hozzászólása: De ne mondd azt, hogy tetszel, mert ha cikin jönne ki a helyzet, akkor mentheted, hogy te csak ismerkedni akártál semmi többet.:) Ezt hogy érted?:D
Kezdj el beszélgetni vele mindenképp, különben semmi nem lesz:) Aztán hívd el valahova akár egy fagyira vagy moziba.. és aztán úgy is alakul minden :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!