Találatok a következő kifejezésre: Egy lakásban 4 éves macskát (2 db)

Egy lakásban tartott 4 éves macskát hogyan kell jól kerthez szoktatni?

Legjobb válasz: Hogyha még sosem volt kinnt akkor biztos,hogy egy kicsit félõs lesz az elején. Fontos,hogyha új a ház is elõszõr azt szokja meg.Szerintem elég,hogyha nyitvahagyod az ajtót egy kicsit és kiülsz a kertbe, meglátod hamarosan elindul majd felfedezõútra. Hagyni kell egy kicsit ismerkedni a környezettel,de nagyon fog neki tetszeni. Pár napig még vidd be mindig nehogy elmásszon messzire. Ne izgulj sokkal ügyesebbek mint az gondolnád ,nagyon jól tudnak tájékozódni,egyedül a kutyáktól kell félteni,mert még nem ismeri a veszélyt.

Hogyha még sosem volt kinnt akkor biztos, hogy egy kicsit félõs lesz az elején. Fontos, hogyha új a ház is elõszõr azt szokja meg.Szerintem elég, hogyha nyitvahagyod az ajtót egy kicsit és kiülsz a kertbe, meglátod hamarosan elindul majd felfedezõútra. Hagyni kell egy kicsit ismerkedni a környezettel, de nagyon fog neki tetszeni. Pár napig még vidd be mindig nehogy elmásszon messzire. Ne izgulj sokkal ügyesebbek mint az gondolnád , nagyon jól tudnak tájékozódni, egyedül a kutyáktól kell félteni, mert még nem ismeri a veszélyt.
Ha elhozod a játékait akor biztos!

Van egy macskám, 3 éves, Maine Coon fajta. Utazom ki Angliába körülbelül 3-4 hónapra, és repülővel megyek. Kiszeretném magammal vinni, (saját lakásba megyek). (többi lent? )

Repül?vel utaznék ki. Nem viselné meg az utazás? Esetleg nem kapna "sokkot"? Vagy bármi ilyesmi? Mit tudtok tanácsolni?

Legjobb válasz: Angliába ki lehet vinni macskát egyátalán? (csak mert sok helyre nem lehet, pl. Ausztráliába)

Angliába ki lehet vinni macskát egyátalán? (csak mert sok helyre nem lehet, pl. Ausztráliába)
Olvasnivaló: http://csomag-kuldes.com/elo-allat-szallitas-angliaba.html 3-4 hónap miatt nem tenném ki ekkora tortúrának (nem beszélve az iszonyatos költségrõl).
Szia! En nem hoznam ki, repulovel biztosan nem. A kutyunkat mi is kocsival fogjuk kihozni, mert ugy tudom, hogy csak a poggyaszterben lehetnek boxban, talan el is kabitjak oket... Nem tennem ki a kutyamat ennek, (szerintem Te sem a cicat, azert kerdeztel) A link jo, minden rajta van. Az a 3-4 honap nem olyan sok, ha meg tudod oldani a felugyeletet, inkabb varjon meg otthon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!