Találatok a következő kifejezésre: Egy lányt közben, hogy tudok felizgatni (1 db)

Egy lányt tánc közben, hogy tudok felizgatni a disco-ban? Mit csináljak mit várnak el férfitól?

Legjobb válasz: Tánc közben fogd a hasát vagya csípõjét a lényeg, hogy legyél mögötte.Egy kicsit fel is húzhatod a pólóját, hogy jól érezze a tapintásod. Ezt általában bírják a csajok.

Tánc közben fogd a hasát vagya csípõjét a lényeg, hogy legyél mögötte.Egy kicsit fel is húzhatod a pólóját, hogy jól érezze a tapintásod. Ezt általában bírják a csajok.
Az is elég nagy baj, hogy discoba jársz....nemhogy még ott akarj sexuálisan izgatni egy lányt...akkor az ágyban mit csináltok, ha már a parketten... Á...
miért kellene felizgatnod tánc közben???szerintem az a lényeg hogy jól érezzétek magatokat, a "felizgatás" már a hálószobára tartozik nem a discora
Szoritsd magadhoz, simogasd a feneket, suttogj a fulebe, stb.
A polóját ne húzd fel ha még ne vagytok olyan kapcsolatban... Egyépként discoban kevés a rendes csaj, és ha csak nem a táncparkett közepén akarod megdugni, nem kell felizgatnod. Hogy jutott eszedbe ez a baromság? Discoban táncolj, majd ha összemelegedsz a lánnyal távozzatok és a hálószobában izgasd fel...
Szerintem sem a parketten egy discoba kell felizgatni. De ha ragaszkodsz hozzá és nem nagyon ismered a hölgyet akkor menj oda hozzá, nézz mélyen a szemébe, amikor megy a zene simulj hozzá, hogy majdem összeér a szátok, után távolodj aztán megint közeledhetsz ha tetszik neki meg körbe is táncolhatod, meg foghatod a csípõjét, ha hátul vagy a hasát, de fenék és mell maradjon ki, az túl közönséges ;) (Egy táncos lány, csak én hip-hop... )
igenis hogy jó a disco ;) és ott is simán felizgathat egy csajt tánc közbe :p szerintem tánc közbe simogazsd aztán smárold le, utána meg a kezed csússzon a nacijába vagy a szoknyájába! aztán ennyi :) sok siket!
húzd le a bugyiját olyan térdig, és mikor ez már megvan. akkor súgd a fülébe hogy klotyó

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Masztiztatok már lányok strand öltözőben?

9

Más is van aki úgy gondol a számára kívánatos nőkre, hogy mennyire termékenyek lehetnek meg ilyenek?

Mikor meglátok egy szép lányt/nőt, akit ugye kívánok is, mindig az jut eszembe, ami izgat, hogy nagyon termékeny lehet.

Aztán ha jobban megismertem akkor meg hogy legszívesebben anyává tenném, vagy el fogom venni.

Más is van akinek a szexuális vonzalma visszavezet tudatosan (nem csak tudat alatt, ahogy mindenki) ezekre a gondolatokra?

6

Minden férfi, ha párkapcsolatban van akkor is nézi, nézegeti a nőket folyamatosan?

10

Pasik, Ti szeretitek a csajotokat kikötözni szex közben? L

9

Itt már mindenki 3-asban akarja a szexet? Csak én gondolom úgy, hogy picit elfajult a világ? Vagy eddig is ilyen volt? Főleg lányok irták ezt, és szerintem ez elég r*banc*s.18/f

14

Ráharapott a [email protected]! Szakítsak vele? 20F

13

Miért csókolja a nyakat a férfi a kedvesének?

9

Barátnöm arra izgul ha könyörgök neki a szexért. Ez normális?

Mindig könyörögnöm kell térden állva a szexért meg olyanokat kell mondanom hogy istennőm kérlek szeretkezünk. Én meg megteszem. Ez beteges?

20

Valóban azokat a lányokat, akik nagyon rázzák magukat a bulikon diszkókban, partykon, azokat könnyű megfektetni?

Ezt haverom mondta Õ a nagy partiarc.
Akik nagyon feltűnően rázzák magukat a bulikon, hozzádörgölőznek a barátnőjükhöz, meg ölelgetik, puszilgatják egymást, azok a lányok ribizlik.

14

Vannak olyan oldalak, ahol azt hirdetik hogy faszt szopnának?

linkeket pls

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!