Találatok a következő kifejezésre: Egy lányt közben, hogy tudok felizgatni (1 db)

Egy lányt tánc közben, hogy tudok felizgatni a disco-ban? Mit csináljak mit várnak el férfitól?

Legjobb válasz: Tánc közben fogd a hasát vagya csípõjét a lényeg, hogy legyél mögötte.Egy kicsit fel is húzhatod a pólóját, hogy jól érezze a tapintásod. Ezt általában bírják a csajok.

Tánc közben fogd a hasát vagya csípõjét a lényeg, hogy legyél mögötte.Egy kicsit fel is húzhatod a pólóját, hogy jól érezze a tapintásod. Ezt általában bírják a csajok.
Az is elég nagy baj, hogy discoba jársz....nemhogy még ott akarj sexuálisan izgatni egy lányt...akkor az ágyban mit csináltok, ha már a parketten... Á...
miért kellene felizgatnod tánc közben???szerintem az a lényeg hogy jól érezzétek magatokat, a "felizgatás" már a hálószobára tartozik nem a discora
Szoritsd magadhoz, simogasd a feneket, suttogj a fulebe, stb.
A polóját ne húzd fel ha még ne vagytok olyan kapcsolatban... Egyépként discoban kevés a rendes csaj, és ha csak nem a táncparkett közepén akarod megdugni, nem kell felizgatnod. Hogy jutott eszedbe ez a baromság? Discoban táncolj, majd ha összemelegedsz a lánnyal távozzatok és a hálószobában izgasd fel...
Szerintem sem a parketten egy discoba kell felizgatni. De ha ragaszkodsz hozzá és nem nagyon ismered a hölgyet akkor menj oda hozzá, nézz mélyen a szemébe, amikor megy a zene simulj hozzá, hogy majdem összeér a szátok, után távolodj aztán megint közeledhetsz ha tetszik neki meg körbe is táncolhatod, meg foghatod a csípõjét, ha hátul vagy a hasát, de fenék és mell maradjon ki, az túl közönséges ;) (Egy táncos lány, csak én hip-hop... )
igenis hogy jó a disco ;) és ott is simán felizgathat egy csajt tánc közbe :p szerintem tánc közbe simogazsd aztán smárold le, utána meg a kezed csússzon a nacijába vagy a szoknyájába! aztán ennyi :) sok siket!
húzd le a bugyiját olyan térdig, és mikor ez már megvan. akkor súgd a fülébe hogy klotyó

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi az a petting?

Szégyen nemszégyen nemtudom xd
F

7

Miért nincsenek olyan lányok, akik bedobják magukat csúnya fiúk megmentéséért?

Lányok! Annyi pasival lefekszetek életetek során, legyen az külföldi, meg negyvenes biztonsági őr, meg gyros árus, meg tanársegéd... Miért nem fér bele, hogy közösségi, társadalmi alapon tartotok életetekben egy pár olyan hétvégét, amikor úgymond visszaadtok a férfitársadalomnak egy kicsit, jótékonysági alapon? Biztos van egy pohos, szemüveges, pattanásos, szűz srác valahol, aki egy életen át hálás lenne, ha végre ellőhetné az első, kis híján örökre beszáradva maradt patronját!

26

Hölgyek! Zavarna ha a pasinak ilyen lenne a pénisze?

Egy betegsegrol lenne szó.
A Pearly Penile Papules nevü ,amugy artalmatlan,csak esztetikai gondokat okozó betegsegről van szó.
Tehát ha kb igy nézne ki zavarnanak azok a kis pöttyök.?

9

Miért ennyire fontos manapság a farokméret és a pénztárcaméret a férfiakkal szemben? A nők miért szorulhatnak háttérbe, nekik miért elég kevesebbet felmutatniuk?

6

Lányok, van kedve valakinek a szexről, szexualitásról beszélgetni? 21/F

Írjatok! :)

7

Igaza van itt egy srácnak, hogy a fenékméret meghatározza meddig megy be a farok?

17

Legyőzhetőek az ösztönök?

Ha mondjuk valamiféle társadalmi elvárás miatt ellen kell állnunk saját belső késztetéseinknek. Az alap szexuális ösztönökre gondolok itt elsősorban.

10

Hidrogén orgazmus anál szexel? Hogy?

Hidrogén orgazmust tényleg nem csak zorbit szexel lehet elérni? Nektek volt már ilyen tapasztalatokat is várok köszi.

9

Fiuk, csak szerintem van mocsokul jo alakja a csajnak?

a href="http://www.youtube.com/watch?v=6_zchSVMeAE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6_zchSVMeAE

21

Csak én érzem magam kellemetlenül? :S

tegnap délután csináltuk a barátommal. teljesen csendben voltunk, mikor elélveztünk akkor is a másik felsőtestére szorítottuk a szánkat, h ne lehessen hallani. ma közli velem,h mondta neki a mamája, h hallottak hangokat... ő mindent kitalált, de végülis nem lehetett őket (mamáját,apukáját) leállítani. az apja tudja,h szoktuk, mivel máe egy éve együtt vagyunk,az elején vele beszélte meg a dolgokat... én ezután eléggé kellemetlenül éreztem magam.. tudom, h az apjáék is szokták csinálni, de ez így akkor is kellemetlen.:S nekem nem szóltak semmit. 18L

megesett már mással is? ti hogyan "éltétek" túl?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!