Találatok a következő kifejezésre: Egy lányt közben, hogy tudok felizgatni (1 db)

Egy lányt tánc közben, hogy tudok felizgatni a disco-ban? Mit csináljak mit várnak el férfitól?

Legjobb válasz: Tánc közben fogd a hasát vagya csípõjét a lényeg, hogy legyél mögötte.Egy kicsit fel is húzhatod a pólóját, hogy jól érezze a tapintásod. Ezt általában bírják a csajok.

Tánc közben fogd a hasát vagya csípõjét a lényeg, hogy legyél mögötte.Egy kicsit fel is húzhatod a pólóját, hogy jól érezze a tapintásod. Ezt általában bírják a csajok.
Az is elég nagy baj, hogy discoba jársz....nemhogy még ott akarj sexuálisan izgatni egy lányt...akkor az ágyban mit csináltok, ha már a parketten... Á...
miért kellene felizgatnod tánc közben???szerintem az a lényeg hogy jól érezzétek magatokat, a "felizgatás" már a hálószobára tartozik nem a discora
Szoritsd magadhoz, simogasd a feneket, suttogj a fulebe, stb.
A polóját ne húzd fel ha még ne vagytok olyan kapcsolatban... Egyépként discoban kevés a rendes csaj, és ha csak nem a táncparkett közepén akarod megdugni, nem kell felizgatnod. Hogy jutott eszedbe ez a baromság? Discoban táncolj, majd ha összemelegedsz a lánnyal távozzatok és a hálószobában izgasd fel...
Szerintem sem a parketten egy discoba kell felizgatni. De ha ragaszkodsz hozzá és nem nagyon ismered a hölgyet akkor menj oda hozzá, nézz mélyen a szemébe, amikor megy a zene simulj hozzá, hogy majdem összeér a szátok, után távolodj aztán megint közeledhetsz ha tetszik neki meg körbe is táncolhatod, meg foghatod a csípõjét, ha hátul vagy a hasát, de fenék és mell maradjon ki, az túl közönséges ;) (Egy táncos lány, csak én hip-hop... )
igenis hogy jó a disco ;) és ott is simán felizgathat egy csajt tánc közbe :p szerintem tánc közbe simogazsd aztán smárold le, utána meg a kezed csússzon a nacijába vagy a szoknyájába! aztán ennyi :) sok siket!
húzd le a bugyiját olyan térdig, és mikor ez már megvan. akkor súgd a fülébe hogy klotyó

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A legjobb haveromnak felállt rám. Ez most mit jelent? Le akar velem feküdni, már nem barátként néz rám?

Tegnap a legjobb barátomnál voltam és tvztünk én meg lehajoltam a chipsért ami a földön volt, és a fenekemet nézte és mikor visszaültem láttam hogy áll neki (melegítőben volt) és eléggé ledöbbentem ő meg csak mosolygott...ez miért volt?nagyon szeretem őt barátilag..

21

Meleg fiuk ti szerettek mas meleg fiuval arrol bezelni hogy elegititek ki magatokat?

Meg ha valaki szeretne ilyenrol beszelni irjat privatba 18/f

5

Lányok szerintetek ez jo 189cm magas vagyok 22/f az intim meretem 13, 5cm hosszu 4cm szeles?

9

Chaton sok fiú arra kér hogy camozzunk, és mutassunk egymásnak ezt azt. Eddig nem mertem. De kipróbálnám. Mire figyeljek? Vagy meddig szabad elmenni? L

Komoly válaszokat.

12

Mitől fordulhat elő ez a vérzés a barátnőmnél szerintetek?

Korábban már párszor megujjaztam nem volt semmi gond, viszont múlthét szerdán miután megtörtént véres volt az ujjam(nem menstruált) azt mondta ez azért lehet, mert nem volt előjáték és nem tágult ki eléggé. Múlthét pénteken már úgy gondolom(és ő is úgy gondolja), hogy elég előjáték volt és eléggé kitágult, mégis vérzett.. És most kedden is.. Ekkor igazából még annyira nem volt sok, de hát buta voltam és nem álltam le és most pénteken annyira elfajult(már be sem fejeztük a dolgot emiatt), hogy tényleg véres volt a kezem, annyira hogy azt hittük hogy menstruált, mert elvileg pont aznap kellett volna neki megjönnie. Viszont ma meg már nem volt semmi vérzés, tehát nem menstruált tegnap, hanem ugyanúgy amiatt volt ami miatt korábban.. Mit lehetne ez esetben tenni? Feltétlen orvoshoz kell menni, valahogy anélkül nem lehet megoldani?

10

Pasiknak! Hogyan lehet fokozni azt az időtartamot mielőtt orgazmusom lenne, gyógyszerek minden szar nélkül?

2

Ferfi letemre erekcio utan pisilnem kell. Ez normalis? Vagy ha nem akkor valaki valamilyen segitseget tud nyujtani?

3

Elektromos fogkeféből hogy lehetne vibrátort csinálni? 18/L

8

Sajna egy rossz emlék miatt nem mindig áll fel. Mit tegyek?

Barátnömmel az elsö közös egyūttlètkor hátulròl csináltuk,amikor ö önkentelenūl szellentett egy hangosat.Azòta amikor csináljuk folyton ez jut eszembe ès többször lekonyulok. Van megoldás?

5

Lefeküdjek vele?

Van egy fèrfi akivel elèg sűrűn találkozgatok mostanában,jól elvagyunk meg minden. Mondta,hogy jó ha vele vagyok; èrdeklődik felőlem a múltamról leginkább. Engem nagyon vonz ő vannak felé érzéseim. Õ nagyon sokat beszél a szexről,hogy szereti meg hiányzik neki. Ami nekem is hiányzik. Simogat meg ilyenek. Néha én is úgy érzem ,hogylefeküdnék vele szìvesen. Õ megmondta , hogy hűséges típus,nővel még sose szakìtott,de nem szeretné ha bárki is oda költözne hozzá.
Meg tegyem?

? Hogy mondjam meg ezt neki?
Szerintetek mit szólna ,ha szex közben mondanàm el neki,hogy szeretem?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!