Találatok a következő kifejezésre: Egy lányt közben, hogy (240 db)

Egy lány csiklóját hogy kell nyalni? Közvetlenül a bogyót vagy a csiklón levő bőrön keresztül? Lányok, ti hogy csináljátok maszturbálás közben?

Legjobb válasz: na figyi tanítalak: Szépen nyalogathatod elõször izgatásként csak a szeméremajkakat, aztán szépen lehúzod a nyelved végig a csiklón keresztül, majd körkörösen a pöcköt nyalod és aztán meg is szívhatod finoman. Közben meg ujjazhatod is bõszen. Na?

na figyi tanítalak: Szépen nyalogathatod elõször izgatásként csak a szeméremajkakat, aztán szépen lehúzod a nyelved végig a csiklón keresztül, majd körkörösen a pöcköt nyalod és aztán meg is szívhatod finoman. Közben meg ujjazhatod is bõszen. Na?
Hát fejlõdéstanilag a csikló gyakorlatilag egy kisméretû pénisz, tehát a makk után szabadon, a bogyó tök jó elnevezés...
a lányok nem egyformák, az aktuálistól majd megkérdezed, hogy jó neki, valakinek kzvtlenül, valakinek bõrön, valakinek fölötte stb. N
Hát nekem akárhogy csinálják kb. másfél percen belül elmegyek szóval nem ronthatod el.
bogyó:Dd
Aszongya bogyót XD Szétsírtam magam XD Kecskebogyót?
ha meg van a csikló? Hát szétnyalogatod körbe jobbra balra nekinyomva a nyelvedet :D nincs megállás
Hát...nem írom le részletesen, mert megint jönnek a csajok, hogy szexcseteljek...Módszeresen, az a lényeg.Ahogy látod, hogy jobban élvez.
Tapasztald ki, barátnõd hogy szereti, nincs két egyforma igényû lány! A csikló szívogatással pedig vigyázz, mert ha rászokik, majd akkor csak úgy tud elélvezni, máshogy pedig már nem!
én sajnos nem érem el a sajátomat, szóval magamnak nem tudom csinálni, de a bogyót a legjobb :D
bogyó...:D amúgy nem tudom, én masztizás közben nem nyalogatom a csiklómat..xddd
Utolsó: amúgy elérnéd, ha akarnád? Lányok, van olyan köztetek, aki meg tudja nyalni a saját csiklóját? :) Csak mert én fiúként be tudom kapni a sajátom, bár nekünk fiúknak könnyebb. :)
szerintem még ha akarnám, sem érném el...:D de engem nem vonz valahogy, hogy saját magamat szeretgessem...:D
A kérdező hozzászólása: Bocsi, félreérthetõen tettem fel a kérdést. Egy lány se éri el a csiklóját a nyelvével, ez igaz. Úgy értettem, hogy ujjal hogy csinálják maszturbáláskor, a bogyót közvetlenül vagy bõrön keresztül. Mert ennek megfelelõen tudnák a fiúk is, hogy az adott lánynak hogy kell nyalni a csiklóját :)
Fu sajnos nekem pl. nagyon változó. Van mikor maga a csiklóm annyira érzékeny hogy hozzá sem tudok érni, de ha mégis egy jó szögben érek hozzá akkor elfog valami érzés és olyan jó hogy akaratlanul is muszáj begyorsítanom de akkor az ujjam végig a "bogyón" van és akkor el is élvezek hamar. De ilyen ritkán van hogy megengedi a csiklóm hogy közvetlenül hozzányúljak xd de tény hogy akkor nagyon intenzívet lehet élvezni. A lányok biztos értik mirõl beszélek. :D De ha a bõrt izgatod az is jó, csak ne egy pontra koncentrálj, mert nekem van hogy 10mpig jó aztán már nem érzek semmit. De ha körkörösen csinálod a bogyó körül az a legjobb :D De közvetlenül a csiklóját is izgathatod az biztos út az orgazmusig csak ki tudja a csajnak mennyire érzékeny. Figyeld ha kicsit elhúzódik akkor menj kicsit "arrébb". De mikor már kezd élvezniakkor sztem már hozzáérhetsz mert akkor már minden mindegy már nem fog törõdni vele ha érzékeny, sõt úgy mégjobb ha azt is erõsebben izgatod. Nálam legalábbis így van. Bocsi ha sokat írtam csak már késõvan ilyenkor regényeket tudok írni :D
Van egy ismerõsöm akinek a beceneve bogyó:D Itt mindenki okos akar lenni. A legjobb, ha nyalod, nyalod és nyalod! Ezt nem leírni kell hanem csinálni. Olyan mintha csókolózást írjuk le. Mondjam meg hova dugd a nyelved? Fedezd fel a p.nát!:D Bazzdki.
Hát a nyelveddel öreg, a nyelveddel. Azzal kell nyalni.. Tõlem nyalogathatsz bogyókat is, de sztem azzal nem jársz jól. Maszturbálás közben általában nem foglalkozunk bogyókkal.
pina pina punci vagina és nunci megtanítunk gyorsan hogyan is kell nyalni jobbra is balra is korbe kell haladni hogyha nem kapsz lecegõt abba kell majd hagynod :-)
Én nem tudok így elmenni ha nyalnak.. csak sex közben akkor is egy adott pózban.
A kérdező hozzászólása: Így legalább érthetõ :D Vagy borsó. Ha simán csiklót írok, az nem egyértelmû
A kérdező hozzászólása: De hogy lesz a legkönnyebben orgazmusa?
#9 köszi (Y)
Nekem úgy a legjobb, ha a lyuk és a "bogyó" között ugrál a pasi nyelve.
Láányoook.. :) ))))
Mindenkinek más jön be. Általában a könyvbõl tanult mozdulat érzéketlen ismétlése nem jön be. Fiúknak se Engedd el magad, figyelj a párodra.
Csak ne túl erõsen, az hiba!
A lanyok nem tudjak nyalni sajat magukat. Barmelyiket is csinalod a lany elvazni fogja.A csiklo sokkal erzekenyebb, ha a csuklya nem fedi.
Úgy jó ahogy az aktuális párod igényli. Minden nõnek más az érzékenysége ott. Õ vezessen te pedig jól nevelten kövesd minden rezdülését. :)
A bõrön keresztül kell, ha benyúlsz alá az nagyon tud fájni.

Valójában mit jelent, ha egy lány engedi, hogy lesmároljam tánc közben? Részletek alant.

Eddig a pontig ugyanis minden alkalommal eljutok, ha egy csaj hajlandó velem táncolni egy kicsikét. Nem vagyok erőszakos, csak kellően rámenős. Utána azonban nem folytatódik a sztori; még megtudok max. egy keresztnevet, aztán csókolom, nem látom többé (elkezd pl. mással táncolni, vagy hazamegy a barátnőkkel). Van persze olyan, aki meghívatná magát mindenre, de abban meg ott kockázat, hogy végül úgysem jön el velem, csak szivat, aztán én válok balekká. Pedig rendes srácnak ismernek, nem feltétlenül csak az az egy dolog érdekel. :) Velem van a baj? Lányok véleménye is érdekelne.

Legjobb válasz: egycipõben járunk..:D de nekem még tánc se kell.. volt olyan is hogy egy 10perces beszélgetés után smároltunk...vagy 2sör után...és alig ismertem az illetõt. Olyan is volt hogy hozzá se szoltam a buliban, csak egyszer odajött és kijelentette hogy kisérjem haza, amikor kiléptünk a kapun, egyböl a nyakamba ugrott és lesmárolt:D pedig nembeszéltünk sohase... De még szûzvagyok, mert 2. alkalomhoz egyetlen csajjal se jutottam:D 17/f

egycipõben járunk..:D de nekem még tánc se kell.. volt olyan is hogy egy 10perces beszélgetés után smároltunk...vagy 2sör után...és alig ismertem az illetõt. Olyan is volt hogy hozzá se szoltam a buliban, csak egyszer odajött és kijelentette hogy kisérjem haza, amikor kiléptünk a kapun, egyböl a nyakamba ugrott és lesmárolt:D pedig nembeszéltünk sohase... De még szûzvagyok, mert 2. alkalomhoz egyetlen csajjal se jutottam:D 17/f
Srácok, ne bánjátok, ha ilyen lányokkal nem juttok tovább! Aki már pár mondat /pár kör pia vagy 5 perc táncikálás után a nyakatokba ugrik, az nem biztos, hogy olyan jó lenne hosszútávon!Nekem az elsõ benyomásom az ilyen lányokról, hogy eléggé könnyûvérûek.Az ilyen nem barátnõnek való! Én a barátommal 2 hónappal (bár picit ezt is korainak tartom)a megismerkedésünk után csókolóztam elõször és nem éreztem úgy, hogy bármirõl is lemaradtam volna. Remélem nem gondoltok valamiféle szentfazéknak, mert nem vagyok az, csak szerintem jobban jártok, ha ilyen lányokkal nem gondolkoztok 'járás' szinten.
én pl. ha bulizok akkor szeretek pasikkal ismerkedni , ellenni... de ha megtalálom azt a srácot, akivel komolyabbak a szándékaim , akk nem lennék ilyen, úgyh nem kell egybõl leírni ezeket a csajokat, akik bulikba így viselkednek 22/L
1. Hány éves vagy? 2. Mi a következõ pont ahova el akarsz jutni? Megdugni (hazavinni vagy esetleg ott helyben) vagy esetleg randizni, komolyra fordítani a dolgot?

Szerintetek lehetséges az, hogy egy fiú, és egy lány közt csak barátság legyen és nem több?

Kamaszkorúakról van szó.

Legjobb válasz: Lehetséges, sõt több példát is láttam már rá. Attól, hogy az egyik többet érez, még nem jelenti azt, hogy át is kell lépnie a barátság határát.

Lehetséges, sõt több példát is láttam már rá. Attól, hogy az egyik többet érez, még nem jelenti azt, hogy át is kell lépnie a barátság határát.
igen, lehetséges :)
Én most vagyok 23, tehát nem ma jártam gimibe. :D Volt két nagyon-nagyon jó fiúbarátom akkor, és biztos voltam benne, hogy mindkettõjükkel tényleg csak barátságról van szó. Na, ebbõl immáron 8 év alatt az lett, hogy az egyikbe én szerettem bele, a másik meg belém. :/ Szóval, szerintem lehet csak barátság, de csak egy ideig, elõbb-utóbb, mégha évek múlva is, de vmelyik oldalról sztem mindig több lesz.
Van hát nekem rokon lett osztálytársam szóval ez lehetséges
Lehetséges, még ha mások azt is mondják hogy nem. Nekem vannak fiú barátaim de 110%-ra állítom hogy sem én sem õk nem éreznek többet barátságnál.
Hát lehetséges nagyon is.Bár néha azért az eggyik bele szeret a másikba:)
Igen van ilyen is.
A kérdező hozzászólása: Kamaszoknál is? Úgy, hogy egyik sem érez többet?
Minden lehetséges.
Lehet, de velem (velünk) például így volt: Barátok lettünk, majd együtt voltunk szûk 2 hónapig. Õ szakított velem, tehát ismét csak barátok lettünk (majdnem 2 évig). És most nemrég barátok lettünk extrákkal. Ez az egész bõ 2 és fél év alatt történt. Én az elsõ naptól fogva szerelmes vagyok belé, de az érzés nem kölcsönös...ez van, ezt kell szeretni. 21/F

Hogyan udvaroljak egy lánynak, úgy, hogy ne legyek számára "csak" egy a sok közül?

Van a suliban egy nagyon csinos, de egyben nagyon rendes és kedves lány. Mindenkivel ilyen.

Legjobb válasz: Próbálj meg egyedi szöveggel oda menni. Tehát ne a külsejét dicsérd, hanem egy kis ismerkedés után a belsõjére koncentrálj. Azt nem hiszem, hogy olyan sokan dicsérnék. Mást így nagy hirtelen nem tudok mondani. 20/F

Próbálj meg egyedi szöveggel oda menni. Tehát ne a külsejét dicsérd, hanem egy kis ismerkedés után a belsõjére koncentrálj. Azt nem hiszem, hogy olyan sokan dicsérnék. Mást így nagy hirtelen nem tudok mondani. 20/F
A kérdező hozzászólása: Szerintem egész normális lány, belülrõl is, de mondhatni kb az egész suli ismeri. Nem igazán vagyok kreatív, tudnátok segíteni milyen szöveggel mehetnék oda hozzá?
Sztem meg pont az a célravezetõbb, ha a külsejére helyezed a hangsúlyt. A lányoknak a külsõ számít, ezért õk maguk is inkább szépek akarnak lenni, mint kedvesek, okosak, stb. De amúgy mindegy is, mert ha külsõre te tetszel neki legjobban, akkor téged választ, ha nem, akkor nem.
Add önmagad. Mindenki ezen görcsöl, hogy hogyan lehetne egyedi, de épp attól nem azok, hogy nem adján önmagukat.

Fiúk! Ti ha kavarnátok egy lánnyal zavarna, hogy közben mással is találkozgat? 16l

Legjobb válasz: Hát úgy konkrétan otthagynálak a francba.

Hát úgy konkrétan otthagynálak a francba.
Nem.
Neked jólesne, ha a kiszemelteddel alakulnának a dolgok, és közben más lányokkal randizgatna? Nem tudom, én soha nem tennék ilyet egy sráccal... persze elvárom, hogy akkor õ se! 16/L
A kérdező hozzászólása: Nem mindegy, hogy ki van velem. Nem lennék senkivel azért, hogy ne legyek egyedül. Köszi mindenkinek a válaszokat!
Nem
Nem. Én se teszem és a másiktól se szeretém.
bocsi , a földre* :) )
2 szék között a falra esel. Egyszer eggyel, ismerd meg jól, aztán ha nem tetszik annyi. De ne mind a kettõvel egyszerre.
1. Csatlakozom, mondjuk ez annyira..."olyan" mert feltételezem nem egy embernek kellesz aki még csak be sem jön neked, csak ugyebár legyen melleted valaki Szóval a válaszom, NEM!
Csatlakozom az elsõhöz.

Hogyan lehet elfelejteni egy lányt, úgy hogy közben még legyen jó viszonyotok?

Fent írt kérdés egy gimis lányra akar utalni, mindennap látom csak már unom hogy nem vesszük észre egymást miota szakitottunk. ötletek?

Legjobb válasz: 4 évig nem vett észre az exem meg én se figyeltem rá, törõdj bele. lezárt fejezet mindkettõtök életében. fölösleges vele foglalkozni :/ késöbb majd lehet dumálok de fölöslegese erõltetni.

4 évig nem vett észre az exem meg én se figyeltem rá, törõdj bele. lezárt fejezet mindkettõtök életében. fölösleges vele foglalkozni :/ késöbb majd lehet dumálok de fölöslegese erõltetni.
lehet dumáltok* :D én senkivel nem beszélek közületek XD szerintem lépj túl rajta te is. idõvel majd talán változik a dolog. amióta mi nem járunk exemmel egy osztályba (o.társsal összejönni XD pazar ötlet ) azóta egész sokat dumálunk :)

Hogy hívjak el egy lányt randira hogy közben ne tűnjön annyira randinak?

Legjobb válasz: Jössz ba-ni? (Mincs semmi randi jellege!)

Jössz ba-ni? (Mincs semmi randi jellege!)
Elhívod vásárolni, hogy segítsen választani, vagy valami kamu "fontos elintéznivalód"van, de nem tudod merre van az a hely. Vagy suli után épp megéhezel és "Nem akarok egyedül beülni kajálni, nem jönnél el velem?" Ha van közös hobbitok, kori, biciklizés, kutyasétáltatás stb akkor az is egy jó ürügy. De miért nem lehet randi?:D
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem biztos hogy bejövök a lánynak
"Szia! Van kedved találkozni valamelyik nap?" :) Mit megadnék, ha most a srác, aki tetszik rám írna egy ilyen vagy hasonló kérdéssel.. :)
vagy csak elhívod sétálni, vagy fagyizni, ez még nem komoly fõleg a séta mégis tudtok beszélgetni.
Hány évesek vagytok, mennyire ismered a lányt, milyen a viszonyotok? :) Van pár ötletem, csak ahhoz ezt tudni kellene.
A kérdező hozzászólása: 14 éves én is õ is úgy ahogy jól ismerem és a viszonyunk baráti

Ha most beszélgetés közben vk azt mondja egy lánynak spontán, hogy táncolna vele, akkor mire kell számítani?

ja és ha els? tali után még este üzit küld meg telefonál???

Legjobb válasz: táncolna? mi? nemigazán fogom amit ide kapartál már bocs

táncolna? mi? nemigazán fogom amit ide kapartál már bocs
A kérdező hozzászólása: hát igen, mondja, hogy táncolna velem
A kérdező hozzászólása: csakhogy én nem szoktam
Lényegtele, nogy botorkálsz-e vagy kened vágod a témát, a lényeg, hogy õ akar és nem azt mondod neki, hogy nem, hanem megpróbálod! Biztos értékeli majd! Erre gondoltál? Ildikó
A kérdező hozzászólása: nem...nem igzat, hogy értékeli-e, hogy nem szoktam táncolni meg hogy késõbb se fogok bulizni járni csak most komolyan, minek akar táncolni?
hát táncolni akar. nem lehet hogy sulis keringõre kért fel? másrészt lehet h ilyen randi féleség volt...vagyis elhívott egy táncos randira
táncolni???? én még soha nem láttam olyan lányt, ai nem szeret egyáltalán táncolni. Én imádok. Latintáncok<3<3 vannak fiúk, akik szeretik:)
A kérdező hozzászólása: ja, hogy most azt gondolta, hogy a találkozásunk 1 randi és a következõ is az lesz?? egyébként nem a suliból ismerem
A kérdező hozzászólása: szóval arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mit akar(t) tõlem?? mondta, hogy táncolni akar, meg fõzni és kóstolja meg meg menjek vele mindenhova, nem csak beszélgetni na de most nem ezért találkoztunk egyébként! szóval ez nektek belefér baráti-ismerõsi kapcsolatba vagy õ már arra gondolt, hogy...???

Gimnazista vagyok és minden évben jönnek új 9. es tanulók. A kérdés az lenne, hogy ha az újak közül megtetszik egy lány, hogy közeledjek felé?

El?re is köszi a normális kommenteket.

Legjobb válasz: "Szia XY vagyok,látom új vagy. Körbe vezethetlek?" Az elgondolás oké, a megfogalmazás nem. Mindig legyél domináns, vezesd a lányt, mert az vonzó. Ha mindenképp körbe akarod vezetni akkor tegyél így: Szia xy vagyok, látom még új vagy. Körbevezetlek! (Nem kérdezed állítod, hatalmas különbéség!) Majd miután ezt elmondtad, fogod a kezét és körbevezeted (finoman húzod magaddal, jönni fog veled). Fontos: amíg körbevezeted, végig folyamatosan sztorizgass, keveset kérdezz. Ha a lány érdeklõdik irántad azt észre fogod venni (jön veled, kérdezgetni kezd rólad, mesél magáról, és még ezer meg egy jele van). Amúgy ez az új vagy duma kb elsõ két nap mûködik. Utána kiismeri a helyet (legalábbis egy gimi nem elég nagy ahhoz hogy ne). Valamint pl az én volt gimimben volt körbevezetés közvetlen azután h felvettek, ergo a gólyák már ismerõsek voltak ;) +2 tipp: Ne legyél reaktív! Ha nem jön veled, vagy beszól közben, csak tesztel, hagyd figyelmen kívül vagy fordítsd vissza rá a dolgot (nem jön veled: csak mosolyogsz és halálosan nyugodtan folyamatos mosoly közben megjegyzed: pedig a jósnõm azt mondta ma körbe kell vezetnem valakit... Nem a szöveg a lényeg, hanem h ne reagálj rosszul!) Illetve használd a go first rule-t. Ha azt akarod hogy érezzen egy érzelmet, kezd el elõször te érezni (pl jókedvhez legyen jókedved). Beszéd közben átragasztod rá, erre a lányok nagyon érzékenyek. Good luck: 22/F

"Szia XY vagyok, látom új vagy. Körbe vezethetlek?" Az elgondolás oké, a megfogalmazás nem. Mindig legyél domináns, vezesd a lányt, mert az vonzó. Ha mindenképp körbe akarod vezetni akkor tegyél így: Szia xy vagyok, látom még új vagy. Körbevezetlek! (Nem kérdezed állítod, hatalmas különbéség!) Majd miután ezt elmondtad, fogod a kezét és körbevezeted (finoman húzod magaddal, jönni fog veled). Fontos: amíg körbevezeted, végig folyamatosan sztorizgass, keveset kérdezz. Ha a lány érdeklõdik irántad azt észre fogod venni (jön veled, kérdezgetni kezd rólad, mesél magáról, és még ezer meg egy jele van). Amúgy ez az új vagy duma kb elsõ két nap mûködik. Utána kiismeri a helyet (legalábbis egy gimi nem elég nagy ahhoz hogy ne). Valamint pl az én volt gimimben volt körbevezetés közvetlen azután h felvettek, ergo a gólyák már ismerõsek voltak ;) +2 tipp: Ne legyél reaktív! Ha nem jön veled, vagy beszól közben, csak tesztel, hagyd figyelmen kívül vagy fordítsd vissza rá a dolgot (nem jön veled: csak mosolyogsz és halálosan nyugodtan folyamatos mosoly közben megjegyzed: pedig a jósnõm azt mondta ma körbe kell vezetnem valakit... Nem a szöveg a lényeg, hanem h ne reagálj rosszul!) Illetve használd a go first rule-t. Ha azt akarod hogy érezzen egy érzelmet, kezd el elõször te érezni (pl jókedvhez legyen jókedved). Beszéd közben átragasztod rá, erre a lányok nagyon érzékenyek. Good luck: 22/F
Mutasd meg neki a sulit, kérdezgesd, hogy tetszik neki, milyen tervei vannak. Beszélgessetek. Ha õ is kedvel, egyre többet beszéltek majd, és jön minden magától. (:
Légy határozott, tudd, hogy mit szeretnél.. Légy ápolt és tiszta (nem kell zslés haj, meg menõ ADidas ruha meg ilyenek) De lássa, hogy törõdsz magaddal. Amilyen belül vagy, olyan a külsõd is. Ne légy bunkó, ne akarj többet magadtól, mint amire képes vagy... Közeledj, hozzá és a szituáció kialakul. Beszélj, ismered meg õket minél jobban. Próbálj több lánnyal beszélni, mert több esélyed lehet, és akár szelektálni is tudsz :) Nem jó elõre tervezni, hogy mit akarsz, mármint a párkapcsolati témában, mert általában nem az történik amit szeretnél... Alkalmazkodj a helyzethez. Mindig az jár sikerrel, aki a körülményeket, lehet bármi, azt saját maga javára tudja fordítani... Ha közeledni akarsz valakivel, éreztesd a másikkal, hogy mi a szándékod... Így figyelheted a reakcióit... Hogy hogyan nézz rád, stb... A lányok szeretik, azt hogy a fúk kezdeményezzenek elõször. A lépést neked kell megtenned elõször... Ennek módja bármi lehet, levél írás, személyes beszélgetés egy eldugott helyen.. A levél írás, azért jó, mert le tudod írni mindazt, amit szeretnél. Csak a nevedet add meg neki, semmi mást.. A te fejedbõl pattanjon ki a levélírás... Ezután neki kell kezdeményeznie... Én azt mondom, ha megismersz valakit látásból, közeledj felé ha akarja...és ha úgy érzed, hogy eljött az idõ lépsz a dolog érdekében...De semmikép az elején ne, mert még nem ismer téged és nem ajánlatos mindjárt elõállni azzal, hogy szereted stb...
elõttem levõ jókat mond!
16:07 nagyon bunkó vagy :S inkább ez a szánalom:S:S aha, amit leírtál az a szöveg jó lesz :) a lényeg hogy legyél magabiztos játsszd el a menõ csávót aki a legjobb pasi a suliban :D
XD Tiszta szánalom..... Neked az kell, hogy vki a szádbarágja hogy mit csinálj??? Hát akkor csináld ezt: Menj oda a csajhoz, vágj le neki egy hatalmas pofont, csapd a falhoz és kérdezd meg tõle: járunk? xDxDxD
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszodat
A kérdező hozzászólása: Nálunk gólyabálnak hivják ez is iylen avatásos móka... Am honnan tudjam h fent van e ezen az oldalon amikor még azt se tudom h kik jönnek.XD
és javaslom hogy kérdezd , eg fenvan-e ezen azo oldalon és ha igen akor hagyjad mert ha meglátja a menüt.... xD
Javaslom a szecska avatót. Nem tudom, hogy a te gimidben van-e utána disco nálunk van. És ott talán nincs annyi részeg, bár erre nem tenném a fejem. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Úgy pl jólesz , hogyha meglátom a folyosón akkor leszólítom: Szia XY vagyok, látom új vagy. Körbe vezethetlek?
Szerintem tartsd be azokat amiket az elõzõ kommentekben írtak. De ez a "körbevezetlek, , nekem nem jönne be. Szerintem meg inkább azt mond hogy:körbevezethetlek? Vagy:Körbevezesselek? Ha nekem valaki majd azt mondaná:körbevezetlek. Erre én azt mondanám:És ha én nem akarom? :D De ha azt mondja:körbevezesselek? Akkor már csak udvariasságból, ha nem tetszik a srác akk is azt mondanám:oké, köszi. L/14

Ha sosem szólít le egy lány sem ismerkedési céllal, akkor ez azt jelenti, hogy én a ronda fiúk közé tartozom?

Tudom, hogy a fiúknak kell kezdeményeznie, de mégis gyakran hallom, hogy ennél vagy annál a srácnl kezdeméynezett egy lány. Én csak annyit szretnék, hogy legalább nagy ritkán egy lány kezdeményezne nálam és nem csak én tepernék értük minden egyes nap hiába...

Legjobb válasz: Ha, nem volt még olyan, hogy jön veled szembe egy lány brigád, és beléd kötnek a kinézeted miatt, akkor az átlagos fiúk közé tartozol. :D

Ha, nem volt még olyan, hogy jön veled szembe egy lány brigád, és beléd kötnek a kinézeted miatt, akkor az átlagos fiúk közé tartozol. :D
Az átlagos fiúk közé tartozol. Akinél kezdeményeznek, az már a jópasi kategória.
inkább kezdeményezz te. Nincs az a pasi akihez én mennék oda.... Ez evi kérdés.
Attól, hogy sosem szólít le egy lány, az még nem azt jelenti, hogy ronda vagy, lehet, hogy csupán nem tetszel neki, vagy hogy "régimódi" és elõnyben részesíti (amit én is) hogy a férfi kezdeményezzen. De miért is szólítana le? nem posztja :) lehet hogy nem akar semmit, attól még nem biztos, hogy ronda vagy.
De ha azért nem megy oda, mert nem akar semmit, akkor nem sokat segít, ha õ kezdeményez, igaz?
A kérdező hozzászólása: Arra is gondoltam, hogy esetleg buszon nem mernek alányok kezdeményezni, fõleg a nagy zsúfoltságban vagy lehet túl komoly fejet vágok és ezért nem mernek odajönni hozzám. Vagy tényleg csak ronda vagyok és ezért van ez.
Én soha nem megyek oda pasihoz. Egyrészt azért sem, mert én jobban szeretem, ha kezdeményeznek, másrészt rengeteg pasinál nem jelent elõnyt, ha a lány kezdeményez(ki tudja, hogy most melyik milyen?). Szóval akár jóképû akár csúnyácskább a srác én nem megyek oda ismerkedni.
Nem feltétlen jelenti azt, hogy ronda vagy... Ha nem kezdeményeznek, annak számos oka lehet. Sok lány abban a hitben van, hogy "csak a férfiak kezdeményezhetnek, mint az ókorban", holott ez már akkor sem így volt... Rossz, régi legenda, hogy egykoron a férfiak kezdeményeztek... Csak éppenséggel a nõket olyan szinten elnyomták, hogy képtelenség volt érvényesülni. Na mindegy. A témára vissza térve, az is lehet, hogy csak szimplán nem mernek odamenni. Én egy párszor próbáltam ismerkedni, de mit ne mondjak, bunkóbbnál bunkóbb srácokhoz sodort a sors. Sok srác (nem szeretek általánosítani, de sajnos ez így van) eléggé visszataszítóan reagál a kezdõ lépésekre. Persze tisztelet a kivételnek... A külsõ pedig nem is igazán a genetikai adottságoktól függ és még csak nem is az arcberendezéstõl... Speciel szerintem hiába lehet egy srácnak sportos alkata és szép arca, ha morcos, negatív és illetlen a viselkedése. Viszont vonzóbbnak találok egy olyan fiút, aki mondjuk nem annyira szép, de vidám, mosolyog, ápolt és udvarias... Szóval a kisugárzás a lényeg. A szép és a helyes fogalom itt különül el. Lehet valaki szép, attól még nem biztos, hogy helyes. És egy pár helyes srác között is akad olyan, aki nem szép. Szerintem érted a lényeget. Valamint az sem jó, ha túlságosan akarod és sóvárogva várod, hogy leszólítsanak. Lépj csak te nyugodtan! Jó, lehet, hogy xy-nál kezdeményezett egy lány... Attól még mindig nincs elõrébb... Szóval szerintem csak add önmagad, érezd jól magad, beszélgess, légy vidám, a többi pedig majd jön magától... :)
Nem hiszem, hogy csúnya vagy, olyan nincs, hogy mindenki szerint helyes vagy, vagy csúnya. Mindenkinek más a szép, a jó, lehet, hogy pont egy olyan lány szerint vagy helyes, aki nem mer kezdeményezni. Én például bármennyire helyes a srác szerintem, nem merek kezdeményezni, mert mi van, ha bunkó, mivan, ha megaláz, meg eleve önbizalom hiányos vagyok, úgyhogy inkább várok, míg egy fiú jön hozzám. Amúgy küldhetsz privátban képet, ha érdekel, szerintem milyen vagx :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!