Találatok a következő kifejezésre: Egy lányt közben, (660 db)

Szerintetek lehetséges az, hogy egy fiú, és egy lány közt csak barátság legyen és nem több?

Kamaszkorúakról van szó.

Legjobb válasz: Lehetséges, sõt több példát is láttam már rá. Attól, hogy az egyik többet érez, még nem jelenti azt, hogy át is kell lépnie a barátság határát.

Lehetséges, sõt több példát is láttam már rá. Attól, hogy az egyik többet érez, még nem jelenti azt, hogy át is kell lépnie a barátság határát.
igen, lehetséges :)
Én most vagyok 23, tehát nem ma jártam gimibe. :D Volt két nagyon-nagyon jó fiúbarátom akkor, és biztos voltam benne, hogy mindkettõjükkel tényleg csak barátságról van szó. Na, ebbõl immáron 8 év alatt az lett, hogy az egyikbe én szerettem bele, a másik meg belém. :/ Szóval, szerintem lehet csak barátság, de csak egy ideig, elõbb-utóbb, mégha évek múlva is, de vmelyik oldalról sztem mindig több lesz.
Van hát nekem rokon lett osztálytársam szóval ez lehetséges
Lehetséges, még ha mások azt is mondják hogy nem. Nekem vannak fiú barátaim de 110%-ra állítom hogy sem én sem õk nem éreznek többet barátságnál.
Hát lehetséges nagyon is.Bár néha azért az eggyik bele szeret a másikba:)
Igen van ilyen is.
A kérdező hozzászólása: Kamaszoknál is? Úgy, hogy egyik sem érez többet?
Minden lehetséges.
Lehet, de velem (velünk) például így volt: Barátok lettünk, majd együtt voltunk szûk 2 hónapig. Õ szakított velem, tehát ismét csak barátok lettünk (majdnem 2 évig). És most nemrég barátok lettünk extrákkal. Ez az egész bõ 2 és fél év alatt történt. Én az elsõ naptól fogva szerelmes vagyok belé, de az érzés nem kölcsönös...ez van, ezt kell szeretni. 21/F
Tisztességes 147cm.
Köztünk a férjemmel 15 centi van. 175 vagyok, a férjem 190. Nekem így tökéletes:) 27/N
két ember kapcsolata nem a magasságon alapszik:)
Tényleg nem ez számít. Volt barátom pl. 5 centivel volt alacsonyabb nálam és az is teljesen tökéletes volt, sosem zavart egyikünket sem. Igaz, hogy néha direkt cukkoltuk egymást ezzel, de hát ez már más kérdés. :D Amúgy "ideális" alatt én kb. 10-15 cm-t képzelek.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és 152 cm magas. :D A magassarkút nem nagyon szeretem, mert kényelmetlen. :c Tetszik egy srác, de egy barátnõm azt mondta, hogy köztünk szerinte túl sok a magasság különbség (kb. 45 cm). Engem annyira nem zavar, de mondjuk a srác sokszor felhozza a témát hogy mennyivel alacsonyabb vagyok... Amúgy meg csak úgy kiváncsiságból: Mégis mekkora az ideális magasságkülönbség?
10-20cm.
nálunk 17cm van.
Az az ideális szerintem, ha a lány felvesz egy max 10 cm-es magassarkút, és a fiú még akkor is magasabb nála legalább pár centivel.
Szerintem te magad is nagyon jól tudod hogy nem ez számit. Figyelj ha az a gondod hogy a csaj aki tetszik.magasabb nálad 5 cmvel akkor ezen kár görcsölnöd mert nem ez számit.
Nem kell ilyen. Akkora jó, amekkorát még el tudnak viselni.
Semennyi, nem számít. :)
Nem létezik ideális különbség magasságban, ez teljesen szubjektív. Van akinél számít és van akinél nem. Én például nem járnék nálam jóval alacsonyabb lánnyal, pár centit tartok csak elfogadhatónak. Nekem az olyan párok nem tetszenek, akik közt legalább 15-20 cm különbség van magasságban, vagy több. De szerintem a langaléta pasik csinálnak bohócot magukból, akik egy "csivava" méretû lánnyal mutatkoznak, és képesek alárendelni magukat nekik, elviselni hogy alulról ordítanak a képükbe az olykor hisztis "törpék".

Szerintetek mennyi az elfogadható korkülönbség egy fiú és egy lány közt?

Legjobb válasz: én 15, barátom 22, ez szerintem még jó, de csak ha a fiú kicsit éretlenebb a lánynál :D késõbb fel se fog tûnni 6 és fél év. ennél idõsebbel, vagy nálam fiatalabbal nem jönnék össze. 15/L

én 15, barátom 22, ez szerintem még jó, de csak ha a fiú kicsit éretlenebb a lánynál :D késõbb fel se fog tûnni 6 és fél év. ennél idõsebbel, vagy nálam fiatalabbal nem jönnék össze. 15/L
kinek mi. nálam +-5 év de persze nem 13 és 18...
nálunk 6 év, és tökéletes:) emberfüggõ, nálam szerintem a max 10 év lenne:) (kivéve ha õrült nagy a szerelem..:)
Max. 75 Én 20 vagyok, csajom 95.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat :)
Komoly kapcsolatban én is max 10-et mondok, de biztos vannak akiknél több év van, és jól megvannak. Én nem tudnék komolyabbat, de laza kapcsolatom már volt egy 14 évvel idõsebbel! :)
szerintem is max 10év az még elfogatható, de ennél több már nem biztos hogy harmonikus kapcsolathoz vezet.
hát azért nem pacsiznék le 1 30 évessel, se egy 14 évessel, de szerintem nem ez a fontos. ebben azért nagyjából 1et ért a nagy többség. a kor csak 1 szám. :) 16/L
kb. 12-13 (: az még épp hogy belefér.én a határt súrolom :)
130% a fiú javára vagy 110% a lány javára na, megfelel? (gyengébb képességüeknek: ha a lány 20, a fiú max 26, ha fiú 20 a lány max 22. de pl 30 éves nõ nél 39 éves hapsi is elmegy, 14 éves csajhoz pedig 18 éves kb max.) ez így általánosan


Egy fiú és egy lány közt tényleg nem lehet barátság? Vajon tönkretennénk ezzel a barátságunkat?

Mind a 2-en 18 évesek vagyunk elég régen ismerjük egymást mivelhogy több mint 10évig szomszédok voltunk és osztálytársak.

Legjobb válasz: Ha elkerûlitek az ien eseteket és semmiféle képpen nem fekszetek le akkor a barátságotok meg marad :)

Ha elkerûlitek az ien eseteket és semmiféle képpen nem fekszetek le akkor a barátságotok meg marad :)
Hû ez nagyon érdekes. Szerencsés vagy hogy ilyen lány barátod lehet. Amit leírtál, az alapján azt gondolom hogyan nagyon "egy húron pendültök" vagyis nagyon jól kijöttök egymással. Ha összejönnétek, azt gondolom az nem jelentené azt hogy a köztetek levõ kapcsolat alapjaiban változna meg. Sõt, inkább még jobban elmélyülne, és nagyon erõs lenne. Mindenképpen kell még vele beszélned errõl a témáról, letisztázni hogy tulajdonképpen milyen érzéseket táplál irántad. A legjobb barátságokból születnek a legszebb szerelmek. Minden jót kívánok.
"Egy fiú és egy lány közt tényleg nem lehet barátság?" De lehet, egy csomó esetet ismerek, nekem is számos lány barátom van. "Biztos vagyok benne hogy nem szerelmes belém és énse belé de nagyon vonzó" Persze. Vonzódhattok egymáshoz szerelem nélkül. "Talán attól félünk ha egymásba szeretnénk, összejönnénk akkor vége lenne ennek az egész barátságnak." Érdekes kérdés. Nekem az a tippem, hogy az nem rombolja le a fiú-lány barátságokat, ha idõnként, minden görcsölés nélkül, egyszerûen lefeküdnek egymással. Az viszont igen, ha ünnepélyesen kihirdetik, hogy most már "járnak". Ha egy ilyen kapcsolat aztán, nem kevésbé ünnepélyesen, végetér, akkor nehéz helyreállítani a barátságot. A megoldás szerintem az, hogy sohase deklaráljátok, hogy most már aztán jártok. És akkor le lehet feküdni egymással (akkor, amikor egyikõtök sem jár senkivel). De ha félsz, akkor ne feküdj le vele, mert a barátság sokkal többet ér egy bizonytalan kimenetelû együttjárásnál. (Általában véve az embereknek kevesebb bajuk lenne, ha nem vonnának mindig éles választóvonalakat, hogy "Most éppen járunk vagy nem?". Mint amikor egy fiú és egy lány találkozik, és ahelyett, hogy jól éreznék magukat, azt latolgatják, hogy akkor-ez "randi"-e vagy sem.)
Mindenképpen értékeld többre a köztetek levõ barátságot, mint egy szex-et, ami lehet hogy nem is lenne olyan jó, mint amire gondolsz. Fõleg, ha biztos vagy benne, hogy egyikõtök sem szerelmes a másikba. Az a szex akkor lenne igazán jó és élvezetes, ha nem csak a testetek kívánja, hanem a lelketek is. Keveredtem hasonló helyzetbe, gyakorlatilag kétszer, az elsõ esetben elrontottuk, és egy nagyon szép és mély barátságból egy romhalmaz maradt. Napi szinten tartottuk a kapcsolatot, most már jó ha beszelek vele fél évente egyszer, vagy évente. Kimondhatatlanul hiányzik, de vmi megszakadt és nem lehet visszafordítani. A másodiknál okos voltam, és ez a barátom még mindig meg van és számíthatok rá bárhol, bármikor. Egy barátságot kevesebb dolog szakíthat félbe, mint egy párkapcsolatot. Remélem helyesen döntötök.
A kérdező hozzászólása: És az esetleges legnagyobb csalódások is.
Ebben nem teljesen értek veled egyet, hiszen ha már régóta barátok vagytok az azt jelenti hogy nagyon jól ismered, így jóval kevesebb az esélye hogy csalódj benne. Persze ha mégis csalódsz az meg valószínû elég nagy lesz. De semmi sem tökéletes. A Ti döntésetek. Fiatalok vagytok, éljetek.
A kérdező hozzászólása: Szóval tegyük meg, nyugodtan. Ezekután mikor áthív nam azt mondja hogy: "nézzünk meg egy filmet" hanem "keféljünk eggyet"...... érdekes lenne. -két vállaszoló mondta azt hogy igen és kettõ ezt hogy ne...... mondtam hogy bonyolult dolog.
"két vállaszoló mondta azt hogy igen és kettõ ezt hogy ne...... mondtam hogy bonyolult dolog." Szerintem nem az a döntõ, hogy megteszitek-e vagy sem, hanem hogy hogyan értelmezitek. Úgy kell értelmezni, hogy "barátok, akik néha lefeküdnek egymással". Nem pedig úgy, hogy "eddig barátok voltunk, most már járunk". Ha nem tudjátok a kettõt megkülönböztetni és az elsõhöz ragaszkodni, akkor nem szabad belemenni a szexbe. Viszont a szex "járás" nélkül OK. Egyébként nem ritkaság az olyan fiú-lány barátság, amibe idõnkénnt minden kötöttség nélkül belefér egy kis szex. A legtöbb ember azért marad ki ebbõl, mert nem tudja / nem hiszi el, hogy van ilyen.

Fiúk! Miért szemeztek egy lánnyal? Közben mire gondoltok?

Legjobb válasz: Talán mert tetszik? Ez a kérdés hogy jutott eszedbe??? Biztos nem az eldobható papírpelenkák globális felmelegedésre gyakorolt hatására gondolok...

Talán mert tetszik? Ez a kérdés hogy jutott eszedbe??? Biztos nem az eldobható papírpelenkák globális felmelegedésre gyakorolt hatására gondolok...
Arra, hogy de megd*gnám.
Mert a szem a lélek tükre. Én (fiú vagyok) a szememmel hódítok :) valamiért olyan szemeim vannak, meg szempilláim hogy pfffúúú :D nem tom miért... de az a lényeg hogy az elárul mindent, a tekintet az elárulja azt is ha orvosi diplomád van meg azt is ha a 8 általános sincs meg...
A kérdező hozzászólása: :)
Igen.
A kérdező hozzászólása: Nekem pl.szép kék a szemem..lehet azért néz meg mindenki?
Nekem az a tapasztalatom, hogy egy lány nem örül annak, ha a cicijét bámulom. A szemébõl meg le lehet vágni, hogy is viszonyul hozzám, tetszik-e neki az, hogy nézem... Egyébként az arcot hamarabb megnézem, mint a segget vagy a mellet. Egy angyali szempár el tud varázsolni.
Hát mire gondoljak, mire gondolok amikor kifelé nézek a busz ablakán? Mindig amire épp gondolok. Vagy próbálok bele látni az agyába, és tökéletesen kielemezni a viselkedését, reakcióit. Például most pont van egy lány, onnan vettem, tetszik a haja, meg úgy az arca és jó érzés nézni. De semmi extrát nem gondolok, max amiket már írtak, hogy hüü de szexelnék vele, vagy csókolóznak.
A kérdező hozzászólása: De ha arra gondoltok , hogy de megba*nátok akkor miért a szemébe néztek és miért nem mondjuk a mellét vagy a seggét vagy a testét ...MIÉRT PONT A SZEMÉT? Valaki mondja már meg...
javítás:* ...mit akarsz ezzel.
??? Többen írják, hogy de meg... De azért semmi komolyra. :D Vagy feleségülvesz, szülsz neki két gyereket... Ez már komoly? Nem igazán értem mit akarsz ezzel? Tetszik és kész.
A kérdező hozzászólása: Csak ilyenekre?Semmi komolyra?Vagy másra?
De szép a haja/szeme/arca/ruhája vagy akármije, és egyszerûen rátapad a szemem.. arrrggáááhhh, nem tudok elnézni!!
debasz
Arra, de seggbekúrnám, aztán a szaros brémmel felpofoznám.
óóóhh jeeee
Utolsó: Az írásod vége rohadt nagy hülyeség.

Gimnazista vagyok és minden évben jönnek új 9. es tanulók. A kérdés az lenne, hogy ha az újak közül megtetszik egy lány, hogy közeledjek felé?

El?re is köszi a normális kommenteket.

Legjobb válasz: "Szia XY vagyok,látom új vagy. Körbe vezethetlek?" Az elgondolás oké, a megfogalmazás nem. Mindig legyél domináns, vezesd a lányt, mert az vonzó. Ha mindenképp körbe akarod vezetni akkor tegyél így: Szia xy vagyok, látom még új vagy. Körbevezetlek! (Nem kérdezed állítod, hatalmas különbéség!) Majd miután ezt elmondtad, fogod a kezét és körbevezeted (finoman húzod magaddal, jönni fog veled). Fontos: amíg körbevezeted, végig folyamatosan sztorizgass, keveset kérdezz. Ha a lány érdeklõdik irántad azt észre fogod venni (jön veled, kérdezgetni kezd rólad, mesél magáról, és még ezer meg egy jele van). Amúgy ez az új vagy duma kb elsõ két nap mûködik. Utána kiismeri a helyet (legalábbis egy gimi nem elég nagy ahhoz hogy ne). Valamint pl az én volt gimimben volt körbevezetés közvetlen azután h felvettek, ergo a gólyák már ismerõsek voltak ;) +2 tipp: Ne legyél reaktív! Ha nem jön veled, vagy beszól közben, csak tesztel, hagyd figyelmen kívül vagy fordítsd vissza rá a dolgot (nem jön veled: csak mosolyogsz és halálosan nyugodtan folyamatos mosoly közben megjegyzed: pedig a jósnõm azt mondta ma körbe kell vezetnem valakit... Nem a szöveg a lényeg, hanem h ne reagálj rosszul!) Illetve használd a go first rule-t. Ha azt akarod hogy érezzen egy érzelmet, kezd el elõször te érezni (pl jókedvhez legyen jókedved). Beszéd közben átragasztod rá, erre a lányok nagyon érzékenyek. Good luck: 22/F

"Szia XY vagyok, látom új vagy. Körbe vezethetlek?" Az elgondolás oké, a megfogalmazás nem. Mindig legyél domináns, vezesd a lányt, mert az vonzó. Ha mindenképp körbe akarod vezetni akkor tegyél így: Szia xy vagyok, látom még új vagy. Körbevezetlek! (Nem kérdezed állítod, hatalmas különbéség!) Majd miután ezt elmondtad, fogod a kezét és körbevezeted (finoman húzod magaddal, jönni fog veled). Fontos: amíg körbevezeted, végig folyamatosan sztorizgass, keveset kérdezz. Ha a lány érdeklõdik irántad azt észre fogod venni (jön veled, kérdezgetni kezd rólad, mesél magáról, és még ezer meg egy jele van). Amúgy ez az új vagy duma kb elsõ két nap mûködik. Utána kiismeri a helyet (legalábbis egy gimi nem elég nagy ahhoz hogy ne). Valamint pl az én volt gimimben volt körbevezetés közvetlen azután h felvettek, ergo a gólyák már ismerõsek voltak ;) +2 tipp: Ne legyél reaktív! Ha nem jön veled, vagy beszól közben, csak tesztel, hagyd figyelmen kívül vagy fordítsd vissza rá a dolgot (nem jön veled: csak mosolyogsz és halálosan nyugodtan folyamatos mosoly közben megjegyzed: pedig a jósnõm azt mondta ma körbe kell vezetnem valakit... Nem a szöveg a lényeg, hanem h ne reagálj rosszul!) Illetve használd a go first rule-t. Ha azt akarod hogy érezzen egy érzelmet, kezd el elõször te érezni (pl jókedvhez legyen jókedved). Beszéd közben átragasztod rá, erre a lányok nagyon érzékenyek. Good luck: 22/F
Mutasd meg neki a sulit, kérdezgesd, hogy tetszik neki, milyen tervei vannak. Beszélgessetek. Ha õ is kedvel, egyre többet beszéltek majd, és jön minden magától. (:
Légy határozott, tudd, hogy mit szeretnél.. Légy ápolt és tiszta (nem kell zslés haj, meg menõ ADidas ruha meg ilyenek) De lássa, hogy törõdsz magaddal. Amilyen belül vagy, olyan a külsõd is. Ne légy bunkó, ne akarj többet magadtól, mint amire képes vagy... Közeledj, hozzá és a szituáció kialakul. Beszélj, ismered meg õket minél jobban. Próbálj több lánnyal beszélni, mert több esélyed lehet, és akár szelektálni is tudsz :) Nem jó elõre tervezni, hogy mit akarsz, mármint a párkapcsolati témában, mert általában nem az történik amit szeretnél... Alkalmazkodj a helyzethez. Mindig az jár sikerrel, aki a körülményeket, lehet bármi, azt saját maga javára tudja fordítani... Ha közeledni akarsz valakivel, éreztesd a másikkal, hogy mi a szándékod... Így figyelheted a reakcióit... Hogy hogyan nézz rád, stb... A lányok szeretik, azt hogy a fúk kezdeményezzenek elõször. A lépést neked kell megtenned elõször... Ennek módja bármi lehet, levél írás, személyes beszélgetés egy eldugott helyen.. A levél írás, azért jó, mert le tudod írni mindazt, amit szeretnél. Csak a nevedet add meg neki, semmi mást.. A te fejedbõl pattanjon ki a levélírás... Ezután neki kell kezdeményeznie... Én azt mondom, ha megismersz valakit látásból, közeledj felé ha akarja...és ha úgy érzed, hogy eljött az idõ lépsz a dolog érdekében...De semmikép az elején ne, mert még nem ismer téged és nem ajánlatos mindjárt elõállni azzal, hogy szereted stb...
elõttem levõ jókat mond!
16:07 nagyon bunkó vagy :S inkább ez a szánalom:S:S aha, amit leírtál az a szöveg jó lesz :) a lényeg hogy legyél magabiztos játsszd el a menõ csávót aki a legjobb pasi a suliban :D
XD Tiszta szánalom..... Neked az kell, hogy vki a szádbarágja hogy mit csinálj??? Hát akkor csináld ezt: Menj oda a csajhoz, vágj le neki egy hatalmas pofont, csapd a falhoz és kérdezd meg tõle: járunk? xDxDxD
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszodat
A kérdező hozzászólása: Nálunk gólyabálnak hivják ez is iylen avatásos móka... Am honnan tudjam h fent van e ezen az oldalon amikor még azt se tudom h kik jönnek.XD
és javaslom hogy kérdezd , eg fenvan-e ezen azo oldalon és ha igen akor hagyjad mert ha meglátja a menüt.... xD
Javaslom a szecska avatót. Nem tudom, hogy a te gimidben van-e utána disco nálunk van. És ott talán nincs annyi részeg, bár erre nem tenném a fejem. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Úgy pl jólesz , hogyha meglátom a folyosón akkor leszólítom: Szia XY vagyok, látom új vagy. Körbe vezethetlek?
Szerintem tartsd be azokat amiket az elõzõ kommentekben írtak. De ez a "körbevezetlek, , nekem nem jönne be. Szerintem meg inkább azt mond hogy:körbevezethetlek? Vagy:Körbevezesselek? Ha nekem valaki majd azt mondaná:körbevezetlek. Erre én azt mondanám:És ha én nem akarom? :D De ha azt mondja:körbevezesselek? Akkor már csak udvariasságból, ha nem tetszik a srác akk is azt mondanám:oké, köszi. L/14

Fiúk szeretkezés közben élvezitek hogyha egy lány nyög? Szeretitek nézni orális kielégítés közbe barátnőtöket?

Én szégyenlem a hangom ezért csak szuszogok, barátom mondta is hogy ne szégyelljem, de olyan ég?nek tartom. Meg még azt is hogy orálisan elégítem és néz. ezért mindig magamra húzom a paplant.

Legjobb válasz: A férfiak vizuális típusúak, ezért ne húzd magadra a paplant. Sokat elvesz az élménybõl, ha nem láthatom a szeretet lány, miként játszana velem. A hangod pedig ne szégyelld, a legjobb ajzószer egy pasinak a nõ hangja szex közben. Persze csak ha nem megjátszott, mû nyögések. :)

A férfiak vizuális típusúak, ezért ne húzd magadra a paplant. Sokat elvesz az élménybõl, ha nem láthatom a szeretet lány, miként játszana velem. A hangod pedig ne szégyelld, a legjobb ajzószer egy pasinak a nõ hangja szex közben. Persze csak ha nem megjátszott, mû nyögések. :)
Igen és igen. Sõt, nézz a szemébe miközben csinálod.
Szeretjük: LE A PAPLANNAL!
Igen, és igen.
Aha

Barátom felvett egy lányt a facebookon (vagy a lány õt-nem tudom), pár napig chateltek, majd törölték egymást az ismerõsök közül (miben ki volt a kezdeményezö, nem tudom) Ez már nem az elsõ. Mi ennek az értelme?

Van ennek jelentõssége, vagy nincs?

Legjobb válasz: #3as vagyok, velem így történt sajnos, ahogy leírtam. egyik nap a (mára már) exem elmesélte, hogy mennyire stírölte õt egy csaj órán (egyetemen). másnap elmesélte, hogy bejelölte õt a csaj fb-on, és fölvette õt msn-re is, pedig hát ki van írva, hogy kapcsolatban és persze mondta a csajnak is, hogy neki van barátnõje, akit szeret (aha...). aztán pár napra rá elmesélte, hogy a csaj elhívta õt randizni, de persze õ nemet mondott, és letörölte a csajt. végül kiderült, hogy ez tök igaz volt, csak épp fordítva, õ nézte, jelölte és hívta randira a csajt. azt mondjuk nem értem, minek mesélte el nekem közben az egészet. vagy olyan féreg, hogy így akarta csökkenteni a lelkiismeret-furdalását, vagy élvezte, hogy átb*ssza a fejem. nem tudom, de már nem is érdekel :)

#3as vagyok, velem így történt sajnos, ahogy leírtam. egyik nap a (mára már) exem elmesélte, hogy mennyire stírölte õt egy csaj órán (egyetemen). másnap elmesélte, hogy bejelölte õt a csaj fb-on, és fölvette õt msn-re is, pedig hát ki van írva, hogy kapcsolatban és persze mondta a csajnak is, hogy neki van barátnõje, akit szeret (aha...). aztán pár napra rá elmesélte, hogy a csaj elhívta õt randizni, de persze õ nemet mondott, és letörölte a csajt. végül kiderült, hogy ez tök igaz volt, csak épp fordítva, õ nézte, jelölte és hívta randira a csajt. azt mondjuk nem értem, minek mesélte el nekem közben az egészet. vagy olyan féreg, hogy így akarta csökkenteni a lelkiismeret-furdalását, vagy élvezte, hogy átb*ssza a fejem. nem tudom, de már nem is érdekel :)
Lehetséges, hogy ha a csaj kezdeményezte az egészet, akkor bepróbálkozott, de a barátod visszautasította, így törlõdött az ismeretség.
semmi, gondolom internetes ismerõs volt...
de az is lehet, hogy a pasid írogat lányoknak, bejelöli õket, nyomul, azok meg letörlik. kérdezd meg, bár nem hiszem, hogy õszintén bevallja, ha csinált valamit.
A kérdező hozzászólása: örülnék, ha úgy lenne, ahogy a 2. írja :-) de valahogy a 3.at is el tudom képzelni :-(
"Már megint ez a k__rva Facebook..." :D (Stan Marsh)
A kérdező hozzászólása: és hogy derült ki?
nyilván nem hittem el neki az egész sztorit, mert bûzlött már 5 km-rõl :D erre a kis hülye azt mondta, hogy ha nem hiszem el, nézzem meg a naplózott beszélgetést, és látni fogom, hogy a csaj fûzte õt. mondom ok, mutasd. jaj, hát pont nem találja. aztán egyszer mikor épp nem a gépnél ült, és megtaláltam, és láttam mindent... nem szép dolog kutakodni, ezt elismerem, de sajnos sokszor aki keres, az talál is :(
A kérdező hozzászólása: Sajnálom :-( :-(

Ha sosem szólít le egy lány sem ismerkedési céllal, akkor ez azt jelenti, hogy én a ronda fiúk közé tartozom?

Tudom, hogy a fiúknak kell kezdeményeznie, de mégis gyakran hallom, hogy ennél vagy annál a srácnl kezdeméynezett egy lány. Én csak annyit szretnék, hogy legalább nagy ritkán egy lány kezdeményezne nálam és nem csak én tepernék értük minden egyes nap hiába...

Legjobb válasz: Ha, nem volt még olyan, hogy jön veled szembe egy lány brigád, és beléd kötnek a kinézeted miatt, akkor az átlagos fiúk közé tartozol. :D

Ha, nem volt még olyan, hogy jön veled szembe egy lány brigád, és beléd kötnek a kinézeted miatt, akkor az átlagos fiúk közé tartozol. :D
Az átlagos fiúk közé tartozol. Akinél kezdeményeznek, az már a jópasi kategória.
inkább kezdeményezz te. Nincs az a pasi akihez én mennék oda.... Ez evi kérdés.
Attól, hogy sosem szólít le egy lány, az még nem azt jelenti, hogy ronda vagy, lehet, hogy csupán nem tetszel neki, vagy hogy "régimódi" és elõnyben részesíti (amit én is) hogy a férfi kezdeményezzen. De miért is szólítana le? nem posztja :) lehet hogy nem akar semmit, attól még nem biztos, hogy ronda vagy.
De ha azért nem megy oda, mert nem akar semmit, akkor nem sokat segít, ha õ kezdeményez, igaz?
A kérdező hozzászólása: Arra is gondoltam, hogy esetleg buszon nem mernek alányok kezdeményezni, fõleg a nagy zsúfoltságban vagy lehet túl komoly fejet vágok és ezért nem mernek odajönni hozzám. Vagy tényleg csak ronda vagyok és ezért van ez.
Én soha nem megyek oda pasihoz. Egyrészt azért sem, mert én jobban szeretem, ha kezdeményeznek, másrészt rengeteg pasinál nem jelent elõnyt, ha a lány kezdeményez(ki tudja, hogy most melyik milyen?). Szóval akár jóképû akár csúnyácskább a srác én nem megyek oda ismerkedni.
Nem feltétlen jelenti azt, hogy ronda vagy... Ha nem kezdeményeznek, annak számos oka lehet. Sok lány abban a hitben van, hogy "csak a férfiak kezdeményezhetnek, mint az ókorban", holott ez már akkor sem így volt... Rossz, régi legenda, hogy egykoron a férfiak kezdeményeztek... Csak éppenséggel a nõket olyan szinten elnyomták, hogy képtelenség volt érvényesülni. Na mindegy. A témára vissza térve, az is lehet, hogy csak szimplán nem mernek odamenni. Én egy párszor próbáltam ismerkedni, de mit ne mondjak, bunkóbbnál bunkóbb srácokhoz sodort a sors. Sok srác (nem szeretek általánosítani, de sajnos ez így van) eléggé visszataszítóan reagál a kezdõ lépésekre. Persze tisztelet a kivételnek... A külsõ pedig nem is igazán a genetikai adottságoktól függ és még csak nem is az arcberendezéstõl... Speciel szerintem hiába lehet egy srácnak sportos alkata és szép arca, ha morcos, negatív és illetlen a viselkedése. Viszont vonzóbbnak találok egy olyan fiút, aki mondjuk nem annyira szép, de vidám, mosolyog, ápolt és udvarias... Szóval a kisugárzás a lényeg. A szép és a helyes fogalom itt különül el. Lehet valaki szép, attól még nem biztos, hogy helyes. És egy pár helyes srác között is akad olyan, aki nem szép. Szerintem érted a lényeget. Valamint az sem jó, ha túlságosan akarod és sóvárogva várod, hogy leszólítsanak. Lépj csak te nyugodtan! Jó, lehet, hogy xy-nál kezdeményezett egy lány... Attól még mindig nincs elõrébb... Szóval szerintem csak add önmagad, érezd jól magad, beszélgess, légy vidám, a többi pedig majd jön magától... :)
Nem hiszem, hogy csúnya vagy, olyan nincs, hogy mindenki szerint helyes vagy, vagy csúnya. Mindenkinek más a szép, a jó, lehet, hogy pont egy olyan lány szerint vagy helyes, aki nem mer kezdeményezni. Én például bármennyire helyes a srác szerintem, nem merek kezdeményezni, mert mi van, ha bunkó, mivan, ha megaláz, meg eleve önbizalom hiányos vagyok, úgyhogy inkább várok, míg egy fiú jön hozzám. Amúgy küldhetsz privátban képet, ha érdekel, szerintem milyen vagx :)

Fiuk ülnek az autoban, megállnak a pirosnál, melléjük beállnak csajok autoval. Egymásra nézés, nevetés majd az egyik fiu letekeri az ablakot, erre a lányok közül is letekeri valaki, és ekkor elhangzik a poén a fiuk részéről:mi van, ti is fingottatok?

A kérdésem az lenne, hogy valaki betudná e másolni ide ezt a viccet eredeti állapotában, mert én nemtudom jol leirni.

Legjobb válasz: Fiúk ülnek az autóban, megállnak a pirosnál, melléjük beállnak csajok autóval. Egymásra nézés, nevetés majd az egyik fiú letekeri az ablakot, erre a lányok közül is letekeri valaki, és ekkor elhangzik a poén a fiuk részérõl:mi van, ti is fingottatok?

Fiúk ülnek az autóban, megállnak a pirosnál, melléjük beállnak csajok autóval. Egymásra nézés, nevetés majd az egyik fiú letekeri az ablakot, erre a lányok közül is letekeri valaki, és ekkor elhangzik a poén a fiuk részérõl:mi van, ti is fingottatok?
Kérdezõ, jól írtad, én így is röhögten rajta:DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!