Találatok a következő kifejezésre: Egy lánynak jön be hogy (90 db)

Fiúk! Nektek milyen típusú lányok jönnek be? És hogyan kelti fel a lány az erdeklodeseteket, mit szerettek egy lanyban? Mi az ami taszító hatással van rátok?

El?re is köszi.kort is írjátok legyszives!

Legjobb válasz: Figyelj leányom. :) Általában minden férfinak/fiúnak más és más jön be. Nincs két ugyanolyan ember, de az igények, ideállok lehetnek hasonlóak, de még is másak. Valaki a rövid, valaki a hosszú hajú lányokat preferálja. Valaki a vékonyat, valaki a telt-karcsút. De a lényeg a lényegen, mindenki biologiailag keresi a megfelelõ egyedet, aki képes tovább vinni a férfi génjet. Elsõ sorban az egészséget és ápoltság kerül szem elé. Azért elõnyben vannak azok a lányok, akiknek van néme zsír tartaléka a kiszámíthatatlan idõkre. (ez õskorbol maradt hátra) Ezért én pl. bukok az olyanokra akiknek van némi pocakja és fenekén egy zsír réteg. Az egészség szempontból például egy amputált lány, nem számít vonzónak, bát ugyanúgy képes szûlni, de mégse igényeljük elsõ ránézésre. Belsõ tulajdonságban is egyén függõ, és itt a legnagyobb az eltérés férfi és férfi között. Valaki a visszahúzódókat komálja, valaki meg a pörgõseket. Ezekrõl már nem tudok annyira írni. :)

Figyelj leányom. :) Általában minden férfinak/fiúnak más és más jön be. Nincs két ugyanolyan ember, de az igények, ideállok lehetnek hasonlóak, de még is másak. Valaki a rövid, valaki a hosszú hajú lányokat preferálja. Valaki a vékonyat, valaki a telt-karcsút. De a lényeg a lényegen, mindenki biologiailag keresi a megfelelõ egyedet, aki képes tovább vinni a férfi génjet. Elsõ sorban az egészséget és ápoltság kerül szem elé. Azért elõnyben vannak azok a lányok, akiknek van néme zsír tartaléka a kiszámíthatatlan idõkre. (ez õskorbol maradt hátra) Ezért én pl. bukok az olyanokra akiknek van némi pocakja és fenekén egy zsír réteg. Az egészség szempontból például egy amputált lány, nem számít vonzónak, bát ugyanúgy képes szûlni, de mégse igényeljük elsõ ránézésre. Belsõ tulajdonságban is egyén függõ, és itt a legnagyobb az eltérés férfi és férfi között. Valaki a visszahúzódókat komálja, valaki meg a pörgõseket. Ezekrõl már nem tudok annyira írni. :)
Nekem a szimpatikus típusúak jönnek be. Az érdeklõdésemet elõször vizuálisan kelti fel. Mindent szeretek benne, amiért megszerettem. Az igénytelenség, trampliság taszító hatással van. 37.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat de 1. Válaszoló:megértem h minden ízlés változó de attól gondolom van ami taszító Pl:korömragas stb. Vagy vonzó pl:hosszú göndör haj.az ilyenekre lennék még kíváncsi.és neked is gondolom változó a véleményed a tobbiekevel szemben de kérlek azt írd.
A kérdező hozzászólása: De azért nagyon szépen köszönöm a meglatasodat.:-)

Van olyan dolgotok (Fiúk), hogy csak egy fajta stílusú lányok jönnek be? Például nekem csak Retrosok nekem meg csak Scenek. (Például ;P )

Legjobb válasz: Nincs ilyen. Nekem a csinos lányok jönnek be. Az már más tészta, hogy mivel a stílus nem egyezik, ebbõl lehet nem egyezés és emiatt persze nem lesz jó a kapcsolat. A scene az pedig egy összefoglaló név egy tevékenységre vagy tulajdonságra bármire aminek csoportja van. Amire te gondolsz az az emo. Csak marha rosszul értelmezte ezt valaki és most mindenki ezt a fals szöveget nyomja.

Nincs ilyen. Nekem a csinos lányok jönnek be. Az már más tészta, hogy mivel a stílus nem egyezik, ebbõl lehet nem egyezés és emiatt persze nem lesz jó a kapcsolat. A scene az pedig egy összefoglaló név egy tevékenységre vagy tulajdonságra bármire aminek csoportja van. Amire te gondolsz az az emo. Csak marha rosszul értelmezte ezt valaki és most mindenki ezt a fals szöveget nyomja.
mi az, hogy Scene?
teljesen mindegy szerintem..csak eredeti legyen.Legkevésbé jönnek be a diszkósok, retrósok és raperek, de am biztos közöttük is van elvétve jófej=)
Nem, de azért a stilus eggyezésre oda figyelek azaz nem jövök össze punk lányokkal mert a hiphop-ot szeretem.
A kérdező hozzászólása: Ez jogos :)
A kérdező hozzászólása: Nem. A scennek semmi köze nincs az Emo hoz.
am hát én lány vagyok de el nem tudnám magam képzelni deszkással vagy diszkóssal... nem bírom õket xD nekem csak a rockerek jönnek be (énis az vagyok talán ezért..) :D

Szerintetek mi lehet az oka, ha egy fiúnak csak a pici lányok jönnek be azon kívül, hogy a fiú sem egy nagy darab és nem is magas?

A pici kezek, pici cicik, pici popsik, minden, ami pici egy lányban attól lesz vonzó és izgató a számomra.

Legjobb válasz: Mindenkinek megvan a maga ízlése, neki ez jön be.

Mindenkinek megvan a maga ízlése, neki ez jön be.
Olyan dezsavü érzésem van... mintha ilyen kérdés már lett volna hmm hmm
ahogy leírták feljebb, nem csak a nõnek kell hogy nõnek tudja érezni magát egy FÉRFI mellett, fordítva is igaz ez am sztem hülyén néznek ki a nagy eltérések, tehát egy kigyúrt faszi meg egy kislányos alakú nõ, bár a szerelem nem váloat
azért mert mellette érzi magát "férfinak"
a 2es jól leírta az igazságot... hiába izgulok a 30as határozott nagy pics*jú magas nõkre ha nem érezném férfinek magam mellette vagy akár egy hasonkorú mellett sem mindig :/ Csak a kicsi jó pszichés szempontból! :) F19 183cm
Szerintem is azért, amit már írtak, hogy nem érezné magát férfinak mellette. Én sem érezném magam csinos nõnek egy olyan pali mellett, akinek pl. kisebb a lába, vagy alacsonyabb, stb.
ez egy igazán jó kérdés...énis szeretném tudni a választ...


ártatlan :) <3 f19
Majd bekerülsz egy feka gang-bang-be, és rájössz, hogy csak egy szobacica vagy!
zsák a foltját.melléd is kerül majd valami gyopár ne aggódjál.
Miben merül ki a vadság?
az édes, ártatlan lányok jönnek be.
Legye édes a nedû, harapós meg a lukacska :DD
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!Ez egy igazán értelmes hozzászólás volt...pláne úgy, hogy azt se tudod, hogy ki a franc vagyok..
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos manapság ha túl édes, meg ártatlan vagy, akkor mindenki csak áttapos rajtad...vagy kihasználnak..
Én imádom az ilyen lányokat. :D
No hallod nem tudom, de hogy az "édes, ártatlan" természetemmel nem jutok semmire az biztos!
nincs azzal semmi baj :P már ha agy is társul mellé és nem abban mutatkozik meg h 1 flegma idióta agyon szolizott p*csa :D
én a "vadabb" csajokat szeretem..

Ha nekem a szép, vékony, normális testalkatú lányok jönnek be, akkor ezt azt jelenti, hogy nagyon keményen meg kell harcolnom érte, hogy a barátnőm lehessen egy ilyen lány?

Legjobb válasz: Mindenkinek az ilyen nõk jönnek te nagyon hülye -.-'. Ahhoz hogy ilyen barátnõd legyen nem harcolni kell hanem jóképûnek kell lenni. Lehet lepontozni attól még ez az igazság :D

Mindenkinek az ilyen nõk jönnek te nagyon hülye -.-'. Ahhoz hogy ilyen barátnõd legyen nem harcolni kell hanem jóképûnek kell lenni. Lehet lepontozni attól még ez az igazság :D
Akinek kellesz, azért nem kell harcolni...megy az simán magától.
Hát mivel valóban mindenkinek ilyen lányok kellenek, elég esélyes hogy küzdened kell. A kisugárzásos dolog meg felesleges szócséplés. AKi jól néz ki, rendszerint tudja magáról és jól érzi magát a bõrében. Annak egyértelmûen jó kisugárzása lesz. Aki pedig nem néz ki jól és ezt tudja is, nos... Kevés olyan jó színész van aki meg tudja játszani... 22F
Jaj duguljatok már el ezzel a kisugárzásos dumával... Jó kisugárzása csak annak van aki jól néz ki :D
kisugárzás a fontos, nem az a legfontosabb h jól nézz ki( nameg ez egyéni) legyen önbizalmad!!:) )
yes.
A kérdező hozzászólása: A lányok szokták mondani, hogy helyes vagyok. De én nem azt látom, hogy ennyi elég lenne önmagában. Meg én amúgy is elég visszahúzódó, félénkebb srác vagyok. Nem sok önbizalmam van.
amúgy meg igen, de nem feltétlenül jelent boldogságot a szép külsõ
a vékonyat most nõi vagy férfi szemmel nézzük? Van egy lány ismerõsöm utóbbi idõbe nagyon jóba vagyunk és azt mondja magáról hogy kövér meg nem jó alakja van, jó nem olyan mint a legtöbb mai 15-16-nak inkább mint egy NÕnek
Vékony/normál testalkatú, viszonylag-fogjuk rá szép...(Khm, "szép".Relatív, de amúgy is, azért ezt így egyértelmûen, határozottan magamról nem mondanám tényként, mert nem vagyok ennyire jóban magammal.:D)Na, szóval ilyen lányként gondoltam, hozzáfûzök pár személyes gondolatot a kérdéshez.:) Szerintem amúgy mi korban egymás közelébe se járunk, mivel az én korosztályomban ilyen fiúknak nyoma sincs, aztán fene tudja, de nem is ezért írok, nem társkeresõ az oldal, én csak válaszolok.Vagyis igyekszem ezt észben tartani.:) Hm. Elvárások azok mindenkinél vannak, így nálam is. (Ne kefélõgép legyen meg szeszkazán, ne egy ingyenélõ iskolakerülõ bunkó, és ki is nézzen valahogy... nem kell nekem Ken Barbie mellõl, csak egy bizonyos szint.Nem lenne egy kapcsolatnak se értelme vonzalom nélkül.Hiába az egész, ha nem tudok semmit kezdeni olyan emberrel, akinek annyi intelligenciája nincs, hogy értelmes dologról is lehessen vele beszélni, a mellem helyett a szemembe nézne beszélgetés közben, és hogy azért megcsókolni legyen gusztusom. Ennyit errõl.)Tapasztalat alapján csak annyi a kérdés, hogy az elvárásokkal szemben mit tud a másik felmutatni. Várhatom én a sült galambot, ha nem tudok felérni arra a szintre, ahol az ideálom van, (vagy rossz helyen keresem, ha keresem)és bár magammal szemben mindig is kritikusabb voltam, nagyjából tudom, hogy mit tudok én produkálni, és hogy ezek egyenlõ magasságúak(de legjobb, ha magasabbak), mint a másokkal szembeni elvárásaim. Akkor azt mondom, hogy az tisztességes, és reális. Ergo, rajtad áll, hogy egy ilyen lány a barátnõd lesz-e vagy sem. Persze, köztük is vannak olyanok, akik többet vagy kevesebbet tartanak fontos, döntõ tulajdonságnak, de azért ezeknek a lányoknak a többsége sajnos nagyon felszínes, és maximalista, és ezeknek megfelelni...Persze mindenhol vannak kivételek, csak kevesen. Egyre inkább. Mindegy, nem is ez a lényeg, elkalandoztam, bocsi.:S Inkább az, hogy megüti-e az ember az ideálja szintjét. Mivel nem tudok rólad semmit, ezt nem tudom így eldönteni, az, hogy valaki helyes, relatív. És az is emberfüggõ, hogy sokat vagy keveset kell küzdened az adott lányért.:) Valószínû, ha normálisat és nem libát akarsz, akkor igen, mert azok már nem borulnak csak úgy az ember karjaiba.:) Bocsánat, ha bárkit is megbántottam, nem állt szándékomban, én ezt csak egyéni tapasztalatalapú válasznak szántam.:)

Kinek mi a véleménye erről:ha egy lány elötted mondja hogy milyen fiú jön be neki/tetszik neki, akkor ilyenkor általában rád gondol. Na?

Legjobb válasz: ez a kérdés így hülyeség! Elõtted elmondja h neki milyen fiú jön be, ergo ha te tényleg olyan vagy akkor igen lehet h rólad van szó. de ha te nem olyan vagy akkor a válasz egyértelmû

ez a kérdés így hülyeség! Elõtted elmondja h neki milyen fiú jön be, ergo ha te tényleg olyan vagy akkor igen lehet h rólad van szó. de ha te nem olyan vagy akkor a válasz egyértelmû
A lányok kerülik a direkt kijelentéseket inkább célozgatnak, szerintem igen Te vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem kimondottan magamra céloztam bár volt egy hasonló szitum ahol magamra ismertem de ott hõapokkalazelött kikosarazott
Gyere össze egy olyan korú lánnyal. :)
remelem viccelsz. Esetleg ha 30 lennel nem kellenel, de most oszinten mi az az 5 ev??? Ugy pont jo, ennek igy is kell lennie. Ez termeszetes...en nem ertem, hogy egyesek mit filoznak annyit ilyeneken. 10-15 ev az mar sok, de 5 az nem
Muszáj ugyanezt minden egyes nap megkérdezni?
örülj neki most ugyis ez a divat h 14 éves lányok ilyen korú pasikat akarnak
Nem lehetne már kitiltani innen? Qrva unalmas, ma legalább a 4. kérdése.....
Szerintem 16-17 évesnek kéne lennie minimum, és jobb ha szûsz.
*szûz

Ha egy fiú azt mondja rólam hogy kedves vagyok, szép, és aranyos, de neki nem az ilyen típusú lányok jönnek be, és az a baj hogy nem fogtam meg első találkozásnál akkor minden hiába, ugye?

2 éve tetszik. Egy barátnőm ismeri és össze akart hozni minket. Erre mondta neki a srác hogy aranyos tőle hogy össze akart hozni minket, meg amit már fent leírtam. Odalett minden önbizalmam. Szerintetek lehetséges hogy nem hazudott és tényleg szépnek meg aranyosnak tart, vagy csak azért mondta hogy ne bántson meg? tudom hogy már nem lesz belőle semmi, de tudnom kell hogy tényleg így gondolja vagy igazából csúnyának tart...:/ És lehetséges hogy később esetleg meggondolja magát és mégis bepróbálkozik, vagy ha egy fiú ezt mondja akkor kész vége ennyi soha nem akar tőlem semmit? Fiúk ti mondtatok már valakinek ilyet? ha igen akkor komolyan is gondoltátok vagy kegyek hazugság volt? 17/L

Legjobb válasz: Miféle lány az, kinek egy fiúnál szerzett kudarc leszedi az önbizalmát? Legyél már tökös :)

Miféle lány az, kinek egy fiúnál szerzett kudarc leszedi az önbizalmát? Legyél már tökös :)
A kérdező hozzászólása: Alapból önbizalomhiányos és szerelmes :/
Elárulok egy titkot: az emberek változnak. Lehet, hogy õ ezt akkor komolyan gondolta. Lehet, hogy csak le akart rázni. Lehet, hogy most már megváltozott, és tetszel neki. Lehet, hogy közben te magad változtál meg, és ezért tetszel neki. A lényeg az, hogy ne edd magad egy régi dolog miatt, inkább kérdezd meg még egyszer. És ha nem, akkor keress egy másik fiút. Vagyunk elegen.
Lehet, de az is lehet hogy egy barátnõjének tetszel és miatta kérdezi.
Nem feltétlen. Én pár napja szóltam be egy ismerösömnek, hogy nem az esetem, erre még másnap is ki volt borulva, hogy hogy hogy nem az esetem, mert öt minden pasi imádja... Szóval lehet, hogy ez nála ilyen frusztráció, mert beszoltál neki valamit, vagy szeretné neked bebizonyitani, hogy igenis ö jó csaj...
1. +1
dugd már meg !!!
lehet, h azért mert neki tetszel, és meg akar neked felelni. Na, az a ritka eset! a másik, ami valószínûbb, hogy vagy egy ismert/ismeretlen barátnõjének tetszel, és neki közvetít. Csak nyugodtan, természetes dolgokat nyögj be :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!