Találatok a következő kifejezésre: Egy lánynak jön be (381 db)

Fiúk! Nektek milyen típusú lányok jönnek be? És hogyan kelti fel a lány az erdeklodeseteket, mit szerettek egy lanyban? Mi az ami taszító hatással van rátok?

El?re is köszi.kort is írjátok legyszives!

Legjobb válasz: Figyelj leányom. :) Általában minden férfinak/fiúnak más és más jön be. Nincs két ugyanolyan ember, de az igények, ideállok lehetnek hasonlóak, de még is másak. Valaki a rövid, valaki a hosszú hajú lányokat preferálja. Valaki a vékonyat, valaki a telt-karcsút. De a lényeg a lényegen, mindenki biologiailag keresi a megfelelõ egyedet, aki képes tovább vinni a férfi génjet. Elsõ sorban az egészséget és ápoltság kerül szem elé. Azért elõnyben vannak azok a lányok, akiknek van néme zsír tartaléka a kiszámíthatatlan idõkre. (ez õskorbol maradt hátra) Ezért én pl. bukok az olyanokra akiknek van némi pocakja és fenekén egy zsír réteg. Az egészség szempontból például egy amputált lány, nem számít vonzónak, bát ugyanúgy képes szûlni, de mégse igényeljük elsõ ránézésre. Belsõ tulajdonságban is egyén függõ, és itt a legnagyobb az eltérés férfi és férfi között. Valaki a visszahúzódókat komálja, valaki meg a pörgõseket. Ezekrõl már nem tudok annyira írni. :)

Figyelj leányom. :) Általában minden férfinak/fiúnak más és más jön be. Nincs két ugyanolyan ember, de az igények, ideállok lehetnek hasonlóak, de még is másak. Valaki a rövid, valaki a hosszú hajú lányokat preferálja. Valaki a vékonyat, valaki a telt-karcsút. De a lényeg a lényegen, mindenki biologiailag keresi a megfelelõ egyedet, aki képes tovább vinni a férfi génjet. Elsõ sorban az egészséget és ápoltság kerül szem elé. Azért elõnyben vannak azok a lányok, akiknek van néme zsír tartaléka a kiszámíthatatlan idõkre. (ez õskorbol maradt hátra) Ezért én pl. bukok az olyanokra akiknek van némi pocakja és fenekén egy zsír réteg. Az egészség szempontból például egy amputált lány, nem számít vonzónak, bát ugyanúgy képes szûlni, de mégse igényeljük elsõ ránézésre. Belsõ tulajdonságban is egyén függõ, és itt a legnagyobb az eltérés férfi és férfi között. Valaki a visszahúzódókat komálja, valaki meg a pörgõseket. Ezekrõl már nem tudok annyira írni. :)
Nekem a szimpatikus típusúak jönnek be. Az érdeklõdésemet elõször vizuálisan kelti fel. Mindent szeretek benne, amiért megszerettem. Az igénytelenség, trampliság taszító hatással van. 37.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat de 1. Válaszoló:megértem h minden ízlés változó de attól gondolom van ami taszító Pl:korömragas stb. Vagy vonzó pl:hosszú göndör haj.az ilyenekre lennék még kíváncsi.és neked is gondolom változó a véleményed a tobbiekevel szemben de kérlek azt írd.
A kérdező hozzászólása: De azért nagyon szépen köszönöm a meglatasodat.:-)

Srácok, lányok nektek milyen típusú lányok jönnek be? ( haj hossz, szín, bőrszín, alkat, szemszín stb. ) mi fog meg titeket egy lányban? Kort és nemet lányok esetében ők mit találnak szépnek?

Legjobb válasz: Nekem mindenféle lány bejön akin azért látom hogy nem egy beképzelt pláza cica, elég ha a ruházatát nézem. Nekem az átlagos lányok jönnek be többnyire: Hajhossz az vállig érõ vagy hosszabb, színe lehet barna, fekete esetleg szõkés barna. Alkata ne legyen se kövér, se sovány, persze lehet egy kicsit teltebb mert valakinek ez áll jól. Szeme színe mindegy. Lehetõleg kedves arca legyen és mosolygós mert engem ez fog meg igazából.

Nekem mindenféle lány bejön akin azért látom hogy nem egy beképzelt pláza cica, elég ha a ruházatát nézem. Nekem az átlagos lányok jönnek be többnyire: Hajhossz az vállig érõ vagy hosszabb, színe lehet barna, fekete esetleg szõkés barna. Alkata ne legyen se kövér, se sovány, persze lehet egy kicsit teltebb mert valakinek ez áll jól. Szeme színe mindegy. Lehetõleg kedves arca legyen és mosolygós mert engem ez fog meg igazából.
19/F
Lányként úgy gondolom, hogy a fiúknak a természetes lányok jönnek be : semmi póthaj, mûköröm, agyon szolizott bõr legyen vékony, szép arcú (szerintem a mosoly nagyon sokat számít) + az ápoltság..:) 18/L
huhh hát a srácoknak különbözõ lányok bejönnek...van nagyon barna, nagyonsötétbarna hajú lány az osztályba és nagyon sok srácnak bejön, és van egy fehér bõrû középbarna hajú csaj õ is elég sok srácnak bejön....ami közös bennük hogy sokat mosolyognak, vékonyak-mármint olyan normálisan, szépen-, és gond nélkül elvannak fiúk tártsaságában...
A hármas jól látja a dolgokat. Szeretem, ha egy csaj minél természetesebb, és sminkként is csak szemceruzát/szempillaspirált használ max. Haj hossz jó, ha vállig ér legalább, a szín mindegy (eredeti elõnyben), bõrszín ne legyen falfehér, alkat vékony-átlagos-kicsit husi, nem ez a döntõ. Szemszín? Nem tudok választani, vannak gyönyörû tengerkék szemû lányok, smaragdzöld szemû lányok, mélybarna szemûek...
Nálam a test annyira nem számít eddig minden féle alkatú csajom volt a közös annyi volt hogy az egész életvidám volt és mosolygott .

Gáz ha egy lánynak széles a csípője? Mármint mindenkinek egyenletesebb lányok jönnek be?

Nem vagyok kövér, csak a csípőm széles :(

Legjobb válasz: "Mármint mindenkinek egyenletesebb lányok jönnek be?" Igen, sajnos ez igy van, nem fogsz magadnak ferjet talalni es egyedul halsz meg! :(

"Mármint mindenkinek egyenletesebb lányok jönnek be?" Igen, sajnos ez igy van, nem fogsz magadnak ferjet talalni es egyedul halsz meg! :(
Hát éves vagy? Egyébként szerintem az jó ha nõies az alakod (már ha tényleg nem vagy kövér...)17/F
nekemis széles csípõm van és utálom 16/L
nekem pont a széles csípõ tetszik.attól nõies egy nõ nem?vagy ma már nem biztos, de nálam még igen:)
Pont ez a szexi... szerintem! :D
szélesebb csípõjû lány is lehet jó csaj:D (képen a csaj nekem speciel nem jön be, de most nem konkrétan azért mert keskeny a csípõje).
Nem biztos hogy el fogod hinni, de nekem bk a legszexibb, legnõiesebb dolog a széles csípõ(meg a nagy mellek, de az más téma)Persze mindenkinek más jön be, szóval lehet másnak pont nem tetszik.Ettõl még lehet valaki csúnya, de ez nem hiba szerintem.
A kérdező hozzászólása: akkor nem egyenletes, bocs annak, akinek szúrja a szemét, javítom: keskeny......
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=keskeny+cs%C3%ADp%C5%91&start=..
jaj figyelj rám inkább ne idegesitsd magad ilyeneken, dehogy baj! a többiekre meg ne is figyelj...talán könnyebb szülésed lesz majd, te legalább nem vagy egy olyan lány mint én aki olyan egyenes mint egy deszka hiába van nekem is minden (mell, popsi kerek), én pl örülnék ha kirajzolodna az hogy nõ vagyok, én irigyellek, érezd jol magad a bõrödben, szép alakod van ha azt mondod, formás test, neked legalább van szép derekad ;) nah ennyit a dicséretrõl, lelkizésrõl.. minden jót.
ez a kérdés no komment... milyen az egyenletes lány?:D a széles csípõt pedig tudod másodlagos nõi jellegnek hívják (széles csípõ, keskeny váll, gyengébb szõrzet, kesevebb izomzat). És bár nem vagyok pszichológus, de szerintem neked bajod van a súlyoddal.
Nem. Ez az egyik legnõiesebb vonás. Egy jó cimborám jut eszembe, neki abszolút nem volt zsánere, mindegy, hogy magas, alacsony, kicsi vagy nagy a melle, szõke vagy barna, de a jó széles csípõtõl és nagy, kerek seggtõl a falat kaparta mindig.
Szerintem nem gáz. Az gáz ha a csaj már húszon felül van és még mindig nincs semmi formája a csípõjének... Általában a kis ovis meg 1.-2os lányoknak nincs semmi csak egy vonal...
ezt nem nagyon értem:D a lányoknak eleve szélesebb a csípõje (mint pl. a válluk), így rajzolódik ki az a bizonyos háromszög. férfiaknál meg pont fordítva van. nem értem mi ez az "egyenletesebb lány". valaki linkeljen már egy képet!:D
A széles csípõ gyönyörû, nõies, büszke lehetsz rá! Nekem mindig megakad a szemem azokon a nõkön, akiknek széles a csípõjük.


Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be? És ha megtetszik nektek egy lány, megszólítjátok? Vagy vártok pl. jelekre? Mit csináltok olyankor?

Sok fiú mondja, hogy neki az okos, kedves lányok jönnek be, de mégis plázacicákkal haverkodik, buta de szép lányokkal barátkozik. Manapság ciki, ha egy lány okos? Miért akar sok fiú megfelelni pl. a haverjai előtt? Az rendben van, ha tényleg tetszik neki a plázacica stílus, de ha csak tetszelegni akar az ifjuságnak...? És nektek milyen fajta/stílusú lányok jönnek be? Én nem vagyok rossz tanuló, sőt! És szerintem olyan átlagos kinézetem van. Ez már manapság ciki? Vagy nem túl előnyös?

Legjobb válasz: Nem tudom ki ez a sok fiú, valószínûleg én komolyabb srácokkal haverkodok, barátkozom. Nekem a kedves, alkalmazkodó, humoros, szolid de szenvedélyes lányok jönnek be, akik életrevalóak de nem buligépek. Fontos, hogy legyen saját gondolata és ne facebook generáció legyen meg Megasztár meg ilyen idiótaságok :) A saját lelki fejlõdését tekintse fontosnak. Nem baj ha okos, de ne vágjon fel vele. Legyen bölcs. Nem tudom, nekem sosem tetszettek a plázacica típusú nõk. A natúr, természetes szépségek viszont igen. Ez sok embernek az átlagos nõ fogalmát jelenti. Nekem viszont õk tetszenek.

Nem tudom ki ez a sok fiú, valószínûleg én komolyabb srácokkal haverkodok, barátkozom. Nekem a kedves, alkalmazkodó, humoros, szolid de szenvedélyes lányok jönnek be, akik életrevalóak de nem buligépek. Fontos, hogy legyen saját gondolata és ne facebook generáció legyen meg Megasztár meg ilyen idiótaságok :) A saját lelki fejlõdését tekintse fontosnak. Nem baj ha okos, de ne vágjon fel vele. Legyen bölcs. Nem tudom, nekem sosem tetszettek a plázacica típusú nõk. A natúr, természetes szépségek viszont igen. Ez sok embernek az átlagos nõ fogalmát jelenti. Nekem viszont õk tetszenek.
Nekem fontosabb egy lánynál az, hogy szeressen, minél inkább egy hullámhosszon legyünk. Persze fontos a külsõ is, nekem is vannak elvárásaim, de nem megugorhatatlanok. Viszont én úgy állok hozzá, hogy minél jobban bírom egy adott lány személyiségét, annál kevésbé érdekel a külseje. Külsõre nincs ideálom, jellemre pedig olyan lányok tetszenek, akik foghatók a humorra, de komolyabban is el lehet vele beszélgetni. Szeretem, ha egy lány gondoskodó, kedves és értelmes. Nem azt mondom, hogy a legokosabb legyen, de az intelligencia nem hátrány. :) Személyesen nem nagyon szoktam ismerkedni, ugyanis meglehetõsen önbizalom hiányos vagyok és nen vagyok túl jó véleménnyel a külsõmrõl. Tudom, nem túl férfias ez a felfogás, de hát ez van. Inkább neten szoktam ismerkedni.
Magas, barna hajú nõk tetszenek, de nem akarok kezdeményezni egykinél sem. F
Az okos sokszor nem szexit takar.
A kérdező hozzászólása: #5 #2 Oké, értem :) . És csak úgy mellesleg, te már láttál olyan "jaj de rossz nekem, csak átlagos kinézetû vagyok" típúsú lányt? Miért sírnának ezért? Õk olyanok, amilyenek... Én még nemigen találkoztam hasonlóval...
A sírós dolgot azért is tettem idézõ jelbe, mert nem rád értettem és nem is szó szerint. Arra gondoltam, hogy sokan panaszkodnak manapság, hogy "jaj de rossz nekem, csak átlagos kinézetû vagyok". Nem neked szántam a dolgot, csak mint egy kissé idevágó dolgot megemlítettem. 2. voltam
nem ciki , de havrok közt , plázacicát jó mutatogatni -na csávokáim ... én ezt a csajt viszem mindig ágyba- xD amugy ha tetszik egy lány nem csináok semmit mert tudom nem fog ad semmien jelet, de várom és kb az lett amire számitotta m aztán olyan érzésem fogad mintha össze szorulna a viszem, mintha össze törték volna , aztán leesek a földre gurulok jobbra-ballra miközben sirok :( számban a hüvelykujjam nem ciki ha egy lány okos
A kérdező hozzászólása: #2! Ha rám értetted a "sírós" részt, én nem "sírtam". Csak kérdeztem :) . Amúgy teljesen igazad van, ahány ember, annyi ízlés. Kíváncsi vagyok, nektek milyen lányok jönnek be. Ennyi! :) Köszönöm a válaszokat, jöhet még!
Nem tudom, hogy mi ez a "jaj, csak átlagos vagyok sírás", de egyszerre nevetek és sírok, hogy ilyen ostobák lettek az emberek. Egy embert nem lehet egyértelmûen besorolni egy ilyen kategóriában, mivel mindenki máshogy látja, valakinek tetszik, valakinek nem és mindezt más mértékben, egyénrõl, egyénre. Szóval úgyis van olyan fiú, akinek tökéletes vagy és olyan is, aki rád sem néz. Ez mindig is így volt és így is lesz, ha tetszik, ha nem. Egyébként nekem is kb olyan lányok jönnek be, amilyennek az elsõ leírta az õ ideálját.
Nekem a kicsit húsosabb lányok jönnek be , de nem a teljesen elhízottak , szóval épp hogy legyen rajtuk 1-2 kiló max!!! Alacsonyabb legyen , szép arcú , és okos , és én tényleg az okosokkal barátkozok!! Illetve szeresse az Elekronikus zenéket (akár a keményebbeket is) , illetve a Rammstein-t!!!

Van olyan dolgotok (Fiúk), hogy csak egy fajta stílusú lányok jönnek be? Például nekem csak Retrosok nekem meg csak Scenek. (Például ;P )

Legjobb válasz: Nincs ilyen. Nekem a csinos lányok jönnek be. Az már más tészta, hogy mivel a stílus nem egyezik, ebbõl lehet nem egyezés és emiatt persze nem lesz jó a kapcsolat. A scene az pedig egy összefoglaló név egy tevékenységre vagy tulajdonságra bármire aminek csoportja van. Amire te gondolsz az az emo. Csak marha rosszul értelmezte ezt valaki és most mindenki ezt a fals szöveget nyomja.

Nincs ilyen. Nekem a csinos lányok jönnek be. Az már más tészta, hogy mivel a stílus nem egyezik, ebbõl lehet nem egyezés és emiatt persze nem lesz jó a kapcsolat. A scene az pedig egy összefoglaló név egy tevékenységre vagy tulajdonságra bármire aminek csoportja van. Amire te gondolsz az az emo. Csak marha rosszul értelmezte ezt valaki és most mindenki ezt a fals szöveget nyomja.
mi az, hogy Scene?
teljesen mindegy szerintem..csak eredeti legyen.Legkevésbé jönnek be a diszkósok, retrósok és raperek, de am biztos közöttük is van elvétve jófej=)
Nem, de azért a stilus eggyezésre oda figyelek azaz nem jövök össze punk lányokkal mert a hiphop-ot szeretem.
A kérdező hozzászólása: Ez jogos :)
A kérdező hozzászólása: Nem. A scennek semmi köze nincs az Emo hoz.
am hát én lány vagyok de el nem tudnám magam képzelni deszkással vagy diszkóssal... nem bírom õket xD nekem csak a rockerek jönnek be (énis az vagyok talán ezért..) :D

Szerintetek mi lehet az oka, ha egy fiúnak csak a pici lányok jönnek be azon kívül, hogy a fiú sem egy nagy darab és nem is magas?

A pici kezek, pici cicik, pici popsik, minden, ami pici egy lányban attól lesz vonzó és izgató a számomra.

Legjobb válasz: Mindenkinek megvan a maga ízlése, neki ez jön be.

Mindenkinek megvan a maga ízlése, neki ez jön be.
Olyan dezsavü érzésem van... mintha ilyen kérdés már lett volna hmm hmm
ahogy leírták feljebb, nem csak a nõnek kell hogy nõnek tudja érezni magát egy FÉRFI mellett, fordítva is igaz ez am sztem hülyén néznek ki a nagy eltérések, tehát egy kigyúrt faszi meg egy kislányos alakú nõ, bár a szerelem nem váloat
azért mert mellette érzi magát "férfinak"
a 2es jól leírta az igazságot... hiába izgulok a 30as határozott nagy pics*jú magas nõkre ha nem érezném férfinek magam mellette vagy akár egy hasonkorú mellett sem mindig :/ Csak a kicsi jó pszichés szempontból! :) F19 183cm
Szerintem is azért, amit már írtak, hogy nem érezné magát férfinak mellette. Én sem érezném magam csinos nõnek egy olyan pali mellett, akinek pl. kisebb a lába, vagy alacsonyabb, stb.
ez egy igazán jó kérdés...énis szeretném tudni a választ...
ártatlan :) <3 f19
Majd bekerülsz egy feka gang-bang-be, és rájössz, hogy csak egy szobacica vagy!
zsák a foltját.melléd is kerül majd valami gyopár ne aggódjál.
Miben merül ki a vadság?
az édes, ártatlan lányok jönnek be.
Legye édes a nedû, harapós meg a lukacska :DD
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!Ez egy igazán értelmes hozzászólás volt...pláne úgy, hogy azt se tudod, hogy ki a franc vagyok..
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos manapság ha túl édes, meg ártatlan vagy, akkor mindenki csak áttapos rajtad...vagy kihasználnak..
Én imádom az ilyen lányokat. :D
No hallod nem tudom, de hogy az "édes, ártatlan" természetemmel nem jutok semmire az biztos!
nincs azzal semmi baj :P már ha agy is társul mellé és nem abban mutatkozik meg h 1 flegma idióta agyon szolizott p*csa :D
én a "vadabb" csajokat szeretem..

A fiúknak egy vékony lány vagy pedig egy olyan lány jön be jobban akin van fogni való? Persze ne egy dagi lányra gondoljatok.

Legjobb válasz: van aki a tengerparti lányokra bukik(ebbõl sok van). és van akik a kövér, húsos nõket szeretik, és a tengerparti lányt észre se veszik. szóval errõl ennyit.

van aki a tengerparti lányokra bukik(ebbõl sok van). és van akik a kövér, húsos nõket szeretik, és a tengerparti lányt észre se veszik. szóval errõl ennyit.
Akin van mit fogni.
"én nem egyértelmû választ kértem ha nem kíváncsi vagyok mindenki véleményére" akkor, most megvárod míg ~10millió(jó nem mind "p.csös) magyar ide írja. aztán összeszámolod, és ha a kövérek gyõznek, akkor kövér leszel, ha a vékonyak, akkor vékony.? ráadásul ha egy nõ ide írná hogy õ szerinte a nõ akkor vékony, ha 120kg alatt van. és valaki már 60-kgra azt mondja hogy undorítóan kövér... szóval, ha sokat rágódnál ezen, akkor tök mindegy hogy milyen vagy, mert tuti nem lesz párod, aki elviseljen(nem lesz annak a nõnek párja, mivel itt ugye nem rólad van most szó).
A vékony, csinos lányokat szeretem.
Vékony lány.
ez kb minden 2. napon kérdés. de mért nem fogjátok már fel h ez hogyan mûködik? nemlehet általánosítani. van aki a vékonyakat szereti, van aki a van mit fogni típust, és olyan is van aki a tök dagadtat. és ez megoszlik. nemlehet egyértelmû kijelentést tenni h a fiúk CSAk ezt vagy CSAk azt a típust szeretik.
Vékony lányok.
Tedd még fel párszázszor az ilyen jellegû kérdéseidet...
A kérdező hozzászólása: én nem egyértelmû választ kértem ha nem kíváncsi vagyok mindenki véleményére
egyértelmû hogy a vékony lányok.
Olyan lány, akivel 1 húron pendülünk:) Na jó, viccet félretéve, számomra mindkettõ tetszik, de talán akin van mit fogni az még jobban! 21/f
Miután a kor szexideálja a vékony lány ezért sztem azt választják, de pasija válogatja. A vékony sem mind1 milyen mert ezzel pl együtt jár hogy a melle nem biztos hogy olyan nagy.
hát ez mindenkinél változó
Vékony lány, aki sportol(tánc, aerobik, edzés) 22F

Ha nekem a szép, vékony, normális testalkatú lányok jönnek be, akkor ezt azt jelenti, hogy nagyon keményen meg kell harcolnom érte, hogy a barátnőm lehessen egy ilyen lány?

Legjobb válasz: Mindenkinek az ilyen nõk jönnek te nagyon hülye -.-'. Ahhoz hogy ilyen barátnõd legyen nem harcolni kell hanem jóképûnek kell lenni. Lehet lepontozni attól még ez az igazság :D

Mindenkinek az ilyen nõk jönnek te nagyon hülye -.-'. Ahhoz hogy ilyen barátnõd legyen nem harcolni kell hanem jóképûnek kell lenni. Lehet lepontozni attól még ez az igazság :D
Akinek kellesz, azért nem kell harcolni...megy az simán magától.
Hát mivel valóban mindenkinek ilyen lányok kellenek, elég esélyes hogy küzdened kell. A kisugárzásos dolog meg felesleges szócséplés. AKi jól néz ki, rendszerint tudja magáról és jól érzi magát a bõrében. Annak egyértelmûen jó kisugárzása lesz. Aki pedig nem néz ki jól és ezt tudja is, nos... Kevés olyan jó színész van aki meg tudja játszani... 22F
Jaj duguljatok már el ezzel a kisugárzásos dumával... Jó kisugárzása csak annak van aki jól néz ki :D
kisugárzás a fontos, nem az a legfontosabb h jól nézz ki( nameg ez egyéni) legyen önbizalmad!!:) )
yes.
A kérdező hozzászólása: A lányok szokták mondani, hogy helyes vagyok. De én nem azt látom, hogy ennyi elég lenne önmagában. Meg én amúgy is elég visszahúzódó, félénkebb srác vagyok. Nem sok önbizalmam van.
amúgy meg igen, de nem feltétlenül jelent boldogságot a szép külsõ
a vékonyat most nõi vagy férfi szemmel nézzük? Van egy lány ismerõsöm utóbbi idõbe nagyon jóba vagyunk és azt mondja magáról hogy kövér meg nem jó alakja van, jó nem olyan mint a legtöbb mai 15-16-nak inkább mint egy NÕnek
Vékony/normál testalkatú, viszonylag-fogjuk rá szép...(Khm, "szép".Relatív, de amúgy is, azért ezt így egyértelmûen, határozottan magamról nem mondanám tényként, mert nem vagyok ennyire jóban magammal.:D)Na, szóval ilyen lányként gondoltam, hozzáfûzök pár személyes gondolatot a kérdéshez.:) Szerintem amúgy mi korban egymás közelébe se járunk, mivel az én korosztályomban ilyen fiúknak nyoma sincs, aztán fene tudja, de nem is ezért írok, nem társkeresõ az oldal, én csak válaszolok.Vagyis igyekszem ezt észben tartani.:) Hm. Elvárások azok mindenkinél vannak, így nálam is. (Ne kefélõgép legyen meg szeszkazán, ne egy ingyenélõ iskolakerülõ bunkó, és ki is nézzen valahogy... nem kell nekem Ken Barbie mellõl, csak egy bizonyos szint.Nem lenne egy kapcsolatnak se értelme vonzalom nélkül.Hiába az egész, ha nem tudok semmit kezdeni olyan emberrel, akinek annyi intelligenciája nincs, hogy értelmes dologról is lehessen vele beszélni, a mellem helyett a szemembe nézne beszélgetés közben, és hogy azért megcsókolni legyen gusztusom. Ennyit errõl.)Tapasztalat alapján csak annyi a kérdés, hogy az elvárásokkal szemben mit tud a másik felmutatni. Várhatom én a sült galambot, ha nem tudok felérni arra a szintre, ahol az ideálom van, (vagy rossz helyen keresem, ha keresem)és bár magammal szemben mindig is kritikusabb voltam, nagyjából tudom, hogy mit tudok én produkálni, és hogy ezek egyenlõ magasságúak(de legjobb, ha magasabbak), mint a másokkal szembeni elvárásaim. Akkor azt mondom, hogy az tisztességes, és reális. Ergo, rajtad áll, hogy egy ilyen lány a barátnõd lesz-e vagy sem. Persze, köztük is vannak olyanok, akik többet vagy kevesebbet tartanak fontos, döntõ tulajdonságnak, de azért ezeknek a lányoknak a többsége sajnos nagyon felszínes, és maximalista, és ezeknek megfelelni...Persze mindenhol vannak kivételek, csak kevesen. Egyre inkább. Mindegy, nem is ez a lényeg, elkalandoztam, bocsi.:S Inkább az, hogy megüti-e az ember az ideálja szintjét. Mivel nem tudok rólad semmit, ezt nem tudom így eldönteni, az, hogy valaki helyes, relatív. És az is emberfüggõ, hogy sokat vagy keveset kell küzdened az adott lányért.:) Valószínû, ha normálisat és nem libát akarsz, akkor igen, mert azok már nem borulnak csak úgy az ember karjaiba.:) Bocsánat, ha bárkit is megbántottam, nem állt szándékomban, én ezt csak egyéni tapasztalatalapú válasznak szántam.:)

Mekkora pech, ha egy fiúnak csak a vékonyabb, kicsii kerek fenekű, feszes, kicsi, vagy közepes mellű lányok jönnek be, akiknek az arca is szép?

Legjobb válasz: a legtöbb férfi nõvel szeret lenni,nem egy fókával. ha össze is jön egy ilyen állatkerti példánnyal,mert nem jött össze jobb,akkor is a kérdésben szereplõrõl ábrándozik. egyébként meg nagyon fura ez. 2-3 hete voltam a sportágválasztón és az ott sportoló gyerekek,fiatalok 90%a csaj volt. szóval fiatalon sportolnak 1000el. ezért nem értem,hogy-hogy lesz belõlük 20-25 éves korukra jegesmedve táplálék,vagy narancsültetvény.

a legtöbb férfi nõvel szeret lenni, nem egy fókával. ha össze is jön egy ilyen állatkerti példánnyal, mert nem jött össze jobb, akkor is a kérdésben szereplõrõl ábrándozik. egyébként meg nagyon fura ez. 2-3 hete voltam a sportágválasztón és az ott sportoló gyerekek, fiatalok 90%a csaj volt. szóval fiatalon sportolnak 1000el. ezért nem értem, hogy-hogy lesz belõlük 20-25 éves korukra jegesmedve táplálék, vagy narancsültetvény.
ez szamomra egy igazi noi test! http://tarskereso.ro/viewpic.php?user_id=66497&image=1 (elozo voltam)
Szerintem a legtöbb fickónak ez jön be. 22/F, debrecen?:D
Nagy pech a legtöbb lány számára, ha egy fiúnak csak a vékonyabb, kicsii kerek fenekû, feszes, kicsi, vagy közepes mellû lányok jönnek be, akiknek az arca is szép.
ez kulonben nem igaz teljes mertekben. az osszes fiu baratomnak azok a lanyok jonnek be akiken husos laba, popsija van, fittek, es van rajtuk egy kis zsir is. csak sajnos azok a lanyok mindig foglaltak mert minden ferfi oket hajkurassza. akkor jon a masodik kategoria: az amirol te beszeltel, majd legutolso sorban a ducik vagy nagyon sovanyak.
ma 06:49 Húúúúú...látom tudod, hogy mi a jóóóó! :) <3 <3 <3 Iga Wyrwal <3 <3 <3
"csak"? Ilyet majd akkor mondj ha kipróbáltál fehéret-feketét-sárgát-tarkát, topmodellgebét-balettosnéptáncost-töltöttgalambot, MINDENFÉLE fajtát! Érdemes ám. És akkor még csak a külsejüknél tartunk.. Egyébként a legbabaarcúbb csajok az enyhén molettek, figyeld csak meg. Sokból õket választom.
A kérdező hozzászólása: Nekem most van egy ilyen lány, aki tökéletesen megfelel külsõre, még arcra is, csak távol él tõlem. Na õ róla tennék fel képet, de csak nem lehet, pedig vele lehetne igazán szemléltetni milyen lányok is jönnek be nekem. Fehérnemûsek is vannak róla, priviben szereztem tõle, kicsit ribizli féle, de lehet csak önértékelési zavara meg szeretethiánya van. Tapad rám, mint a pióca, ezért inkább fel sem lépek, mert nem szeretnék a hálójában landolni, hogy utána pofára essek. Egy ilyan lányért még fizetnék is amúgy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!