Találatok a következő kifejezésre: Egy lánynak az, ha a barátbarátja (1 db)

Egy lánynak ijesztő az, ha a barátbarátja (tehát nem a pasija) azt mondja neki, hogy belészeretett?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen szoros a barátság. Gondolkozz el rajta, hogy érdemes-e felrúgni egy biztos barátságot egy bizonytalan szerelemért.

Attól függ, hogy milyen szoros a barátság. Gondolkozz el rajta, hogy érdemes-e felrúgni egy biztos barátságot egy bizonytalan szerelemért.
Szia! Ha viszont viszonozza az érzelmeidet, akkor nem fog megijedni. Valakivel puhatoltasd ki hogy hogyan áll hozzád. És döntsd el, hogy tényleg megéri -e felrúgni a barátságot ha nem viszonozza az érzéseidet.
Ha a lány nem akar tõle semmi olyat, hanem szeretné barábarátnak megtartani a kapcsolatot, akkor sztem ijesztõ neki. Mert attól tart, hogy elveszíti a barátbarátját. Egyébként legtöbb esetben el is veszíti.
Nem ijesztõ, csak tudni kell kezelni a helyzetet. Illetve tisztázni kell magában, hogy elfogadná-e a havert párkapcsolati partnerként. Kölcsönös intelligencia esetén a hölgy nemleges válasza sem fogja tönkretenni a haverságot.
Tudom, h régi kérdés, de azért válaszolok: Tavaly velem is volt ilyen. Egy (fiú) oszttársammal gyakran mentünk együtt haza, meg ilyenek, egyszer bevalotta, h szerelems belém, én meg nagyon megijedtem, hiszen el sem tudnám képzelni, mint a pasim..Szóval amikor elmondta, majdnem sokkot kaptam és elrohantam...Késõbb bocsánatot kértem és még mindig a legjobb fiú barátom. (L) :) 15/L


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hisztek tik a távkapcsolatban?

.

23

Hogyan lehet ujrakezdeni egy kapcsolatot megcsalás után? Főleg, ha a szerető ott van a munkahelyen és összefuthat vele az ember?

7

Azt mért csinálja a párom hogy elmentünk egy helyre és megvártam mig bemegy és visszafele meg elment mellettem és oda ment egy másik nőhöz beszélgetni?

4

Hogy kezelitek, ha hisztis a barátnőtök?

3 hónapja vagyunk együtt.
Nagyon szeretem,de néha olyan hisztit rendez,mint egy ovis.
Mit tegyek?
Õ 21L én 24F

10

Mikor lehet azt mondani egy emberre, hogy ő egy senki? Mikor lesz valaki senki? Miért leszek én senki? Kire mondanátok?

7

Honnan veszed észre hogy a férjed/ párod hazudik, vagy füllent?

Mi 4 éve élünk együtt a párommal, ezalatt biztos hogy legalább ferdített valamin, de sosem jövök rá hogy mikor mond igazat, és esetleg mikor ferdít... ti miből jöttök rá?

11

Lehet, hogy élőbe jobban fog menni? (Bővebben lent)

Sziasztok!
Egy lánnyal még eddig csak fb-n beszéltem, de ott elég nehézkesen megy a dolog.
Már nem tudok tőle mit kérdezni és mindketten eléggé félünk.
Ha találkoznánk élőbe van esély rá, hogy ott nyitottabb lenne és jobban tudnánk beszélgetni,stb?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :-)

4

Szakítanál a szex miatt?

7 éve vagyunk együtt. Nincs problémànk csak egy.
A párom idősebb nálam de ez idáig nem volt probléma. Ma viszont megint összevesztünk mert nem akar velem lenni szinte soha. Ma azt mondta hogy ez neki is ciki de legyen vége mert őt ez már nem érdekli . Én szeretem őt de azèrt nagyon hiányzik hogy már nem vagyunk együtt( régen szinte mindennap) . 26N.

16

30-40-es pasik, minimum hány éves nővel kezdenétek kapcsolatot?

Kort is kérnék a férfi részéről is,meg esetleg indoklást.
Ami még kérdés:ha csak szex alapú a dolog akkor is ugyanaz a korhatár,vagy már alacsonyabb( esetleg mennyivel?)

14

Az normális, hogy a pasim más lánynak megírja azt hogy : megyek fürdeni és behabzom a testem, és még ráadásul telefonszámot cseréltek?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!