Találatok a következő kifejezésre: Egy lánynak az, ha (4700 db)

Szerintetek leminősít egy lányt, az ha festi a haját?

15 vagyok, és így befestve sokkal jobban is tetszik a hajam. De anyum nem örül neki h, ezt csinálom, és mindig azt mondja h ez lesz az utolsó, de nem hiszem, mert szerintem és mások szerint is jobb. Nem szeretem az eredeti hajszínem,(sötétbarna) mert nagyon uncsi sztem:| Ti mit gondoltok err?l?? Mennyire min?sít le egy fiatal lányt a festett haj?

Legjobb válasz: Semennyire. Az minõsíti le, ha ápolatlan a haja. Tehát, ha zsíros, de a vége már teljesen el van égve a sok festéstõl, vasalástól. De attól, hogy festi vki a haját, még vigyázhat rá, így nem gondolnám, hogy önmagában a festék leminõsíti. Az enyém is festett és szebb, mint azoké, akik eredeti színüket viselik, de mondjuk rendszeresen vasalják, formázzák hajukat.

Semennyire. Az minõsíti le, ha ápolatlan a haja. Tehát, ha zsíros, de a vége már teljesen el van égve a sok festéstõl, vasalástól. De attól, hogy festi vki a haját, még vigyázhat rá, így nem gondolnám, hogy önmagában a festék leminõsíti. Az enyém is festett és szebb, mint azoké, akik eredeti színüket viselik, de mondjuk rendszeresen vasalják, formázzák hajukat.
leminõsíteni nem minõsít le, de nem a legokosabb dolog. Mondjuk jó tudom, még tini vagy keresed az identitásod, és manapság amúgy is menõ másnak lenni, mint ami valójába vagy... de attól még ebbõl messzemenõ következtetést nem lehet levonni. Mondjuk az egy érdekes része a témának, hogy a hajfesték nem csak a hajad károsítja...
szerintem minden kamasz próbálkozik, keresi a stílusát, te is, a hajfestéssel is. Ettõl nem leszel rosszabb, csak hát pénz és macera.
Én is annyi voltam az elsõnél (hajfestés), de akkor nem festettem rendszeresen. Igazából 3 éve festem rendszeresen, többnyire ugyanazzal a színnel. Az eredeti hajszínem olyan semmilyen (szõkésbarna), nem szeretem. Világos szõke vagyok, ez így sokkal jobban tetszik. Nem érzem, hogy leminõsítés lenne... 24N
Nem minõsít le. Azonban 15 évesen még nem kéne festened... Feltéve, ha azt akarod, hogy 20év múlva is normális, egészséges hajad legyen.
Nem minõsít le, de amíg nincsenek õsz hajszálaid, addig miért nem használsz csak tartós színezõt? Ha megunod, kikopik a hajadból, illetve amíg csak keresgéled a megfelelõ színt, addig sem teszed tönkre annyira a hajadat. Én annak a híve vagyok, hogy majd akkor festetem a hajamat, amikor elkezdek õszülni, addig nem kísérletezek.
A kérdező hozzászólása: Hát nemtom...nekem így festve jobb, meg majd ha nagyon gagyi lesz akk max majd levágatom v nemtom..én így vok evvel.

A legjobb módszer arra, hogy megszerezzünk egy lányt az, ha semmibe vesszük. De ha folyton semmibe vesszük akkor, hogy jutunk közelebb hozzá?

Elhivom randizni, utána nem foglalkozom vele. Megmondom, hogy tetszik, de utána nem keresem? Mondtok még ilyeneket?

Legjobb válasz: Nem igazán vagyok jártas ebben a témában sajnos, de komolyan ez kell hogy megszerezzünk hosszútávra egy nõt ?!

Nem igazán vagyok jártas ebben a témában sajnos, de komolyan ez kell hogy megszerezzünk hosszútávra egy nõt ?!
Lányok válaszával ne foglalkozz. Úgyse tudják megítélni, mivel saját magukról van szó. Amúgy én is ezen agyalok. Talán a Hot&Cold módszerrel. Nem hagysz neki teljesen békét, hanem valamikor közeledsz hozzá, utána meg nem foglalkozol vele. Ez bizonytalanságot szül, ami az egyik legerõsebb vonzalmi kapcsoló.
Nem úgy vettem észre, hogy ez "bejön" bárkinek is, hanem hogy talán megszokják, hogy törõdik velük egy pasi, és ezt hiányolják, mikor az úgy dönt, inkább hagyja. Nõi logika, én sem igazán értem. Vagy ha kihívásnak akar tûnni a pasi elõtt, de az feladja, lehet, hogy jobban kimutatja utána, hogy van esélye.
szerintem ez hülyeség. én tuti nem foglalkoznék így pasival. így úgy tûnik mintha nem is lenne tisztában azzal , hogy mit akar az pedig egyáltalán nem férfias viselkedés.
Én is teljesen elbizonytalanodnék, és "visszavonulnék", ha egy fiú semmibe venne, nálam ez nem jönne be.
Én magam adom, ha ez nem vezet eredményre akkor hagyom a nõt a francba, a trükközés szerintem hosszútávon nem eredmény!
Nem tudom, nálam ez nem jönne be. Ha nem érzem , hogy érdeklem a pasit akkor ennyi volt. Na meg aneki kell udvarolnia... Szóval alap hogy õ keressen elõször.
Fél évig hajtottam egy csajra, nem sok eredménnyel. Akkor nagy nehezen döntöttem, hogy inkább hagyom a [email protected] az egészet. És akkor, mintha csoda történt volna, hirtelen annyira el kezdtem érdekelni, mint addig soha...
ezzel a módszerrel az örök magányhoz kerülsz egyre közelebb...
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor csak mûködik. :P
ha egy lány érzi, hogy a fiú nyomul rá, akar valamit (kavarnak, találkozgatnak), majd késõbb ennek vége lesz, a fiú nem keresi, akkor a lányt idézõjelesen az õrületbe kergeti, és alig fogja várni, hogy a fiú felkeresse... ha nem birja ki, vagy a fiú nem ad jelet, akkor vagy lesz bátorságai irni, vagy keres mást! tapasztalat 17/ L
Én egy 26 éves lány vagyok és a többi ideíró lány leírta a lényeget. Ez nem jó taktika! Nálam nem mûködne, mivel én nem szoktam a férfiakat hívogatni, szóval ha így szórakozna velem egy pasi rövid idõn belül hiteltelenné tûnne a szememben. És hagynám a francba. Ezzel vigyázzatok, mert elég sok lány van aki ez után elküld titeket a p**a szórakozni!
Mit jelent az hogy "megszerezzük"? Mint egy ruhadarabot? EMBER!!!
"Talán a Hot&Cold módszerrel. Nem hagysz neki teljesen békét, hanem valamikor közeledsz hozzá, utána meg nem foglalkozol vele. Ez bizonytalanságot szül, ami az egyik legerõsebb vonzalmi kapcsoló." Oh, valoban, eleg erosen bekapcsolt nalam a duh, aztan meg a frusztracio. Nagyon pozitiv elmenyek mondhatom. En odamentem hozza, lerazott, aztan bamult, kesobb elhivott vhova, aztan le se szart, aztan en hivtam el, igent mondott, orultem, dumaltunk, flortolt a pultoslannyal, kesobb odajott, de addigra mar elegem lett. Az ilyen az nem pasi, csak gyerek. Es mar tuti, hogy nem fogom keresni, mert vannak olyanok akik tenyleg erdeklodnek irantam, es nem taktikazassal akarjak kitolteni a szemelyisegukben fellelheto lyukakat.
Nos, ezen az alapon az ember összejöhetne több millió csajjal is, mivel velük nem foglalkozik. Nekem ez teljesen érthetetlen.
"Nekem ez teljesen érthetetlen." Akkor inkább ne is foglalkozz vele többet.
Szerintem ez nem túl jó módszer... :s
ez pont olyan kérdés mint a "meddig kéressem magam" tipus gondolkozz el ezen, és meglesz a válasz
Manó és társa: Ribancpasi beszélget a még nagyobb ribancpasival :D
A lányok ugyanúgy félnek a csalódástól, és visszavonulhatnak, ha úgy érzik már nem érdeklõdik iránta az illetõ. FONTOS a pozitív visszajelzés, ha egy lány elszánja magát és keres téged.
A kérdező hozzászólása: Igen. Sajnos. :) http://kepfeltoltes.hu/view/111024/post_61096_20110930033928..
A kérdező hozzászólása: mano-s hány barátnõd volt már?
29 vagyok és volt 7, nem túl sok nem is túl kevés de bennük láttam fantáziát!
Kedves manó! Bár nem nekem válaszoltál, de engedd meg h elmondjam, nekem is 7 barátnõm volt, de még csak 22 vagyok, és egyáltalán nem vagyok csajozós típus. Szóval, szerintem hagyd ezt a témát ránk... :) Üdv.
hát természetesen elõször fel kell keltened a figyelmét, hogy tudja hogy létezel, aztán udvarolsz neki, de még mielõtt nagyon megúnná, abba is hagyod. és vársz. és vársz. és vársz. aztán ha semmi akkor még egyszer eljátszhatod, beszélgessetek jókat, stb stb, aztán hagyd a pitsába. ne szólj hozzá ne keresd SEMMIEN formában, amig õ nem keres téged lehet mindig egy kicsit többet keresni õt, mint õ téged, de idõnként várd meg hogy keressen, akármilyen nehéz is. hameg igysem történik semmi akkor keress mást
Bocs menõjenö, de nem 1 naposak voltak kedves 22!
Nekem sem. A legrövidebb 3 hónap, a Leghosszabb 4 év...
Hát igen, a diagram amit valaki belinkelt, az eléggé igaz. Csajokkal nem éri meg foglalkozni, mindig az elérhetetlen kell nekik, tehát vagy legyen csajod, vagy pedig rá legyen irva a fejedre, hogy 'leszarom az összes csajt' Ez van, ez ellen sokat nem lehet tenni. Akirõl meg rövid távon kiderül, hogy nem vagy neki szimpatikus (nem vinne be az ágyába) azzal meg nem kell foglalkozni, tovább kell állni a másikra.
Nálam ez nem mûködne hosszútávon.Ugyanezt csinálja nálam most egy pasi.De egyáltalán nem jó ötlet, mert azt hiszem, hogy csak játszik velem. Azért jó ezt csinálni mert rájöhetsz hogy te tetszel-e a csajnak, ha igen akkor pl keresni fog, ha te nem keresed. De ne csináljátok ezt sok ideig, mert lehet, hogy már épp elkezdünk érzeni vmit irántatok, és akkor hirtelen úgy érezzük, hogy a pasit már nem is érdekeljük, miközben õ épp "taktikázik".:) (L/18)
Utolsó lánnyal egyet értek. Vigyázni kell mikor dobod be a H&C technikát, mert ha túl korán alkalmazok, a lánynak elveheti a kedvét. Én így [email protected] el egy nagyon jó kis csajt... Azóta 5x meggondolom h használjam-e. De az alapötlet, és a kérdésfelvetés nagyon jó!
ha felszínes kapcsolatokra vágysz, csináld csak... ribancoknál, pi.csáknál, stb.-nél ez bejöhet... ha ilyen kell, rajta! de ez tényleg nagyon gyerekes hozzáállás... ha normális kapcsolatot akarsz, add önmagad és kész. érezze a lány, hogy fontos neked, és ne ba.szakodj az érzéseivel, mert ha meg is szerzed, utána nem fog 100%-ig bízni benned ez miatt... nem kell a taktika, nem kell a játszma, meg a sok maszlag... csak az õszinteség!!! egyébként ha arra vágytok, hogy a lány önmagát adja, õszinte legyen, és egy normális kapcsolat kialakuljon, nektek is úgy kell viselkedni! olyan, aki komolyan veszi a másikat, nem szórakozik, hanem normálisan viselkedik!

Fiúk, nektek bejön egy lányon az, ha sportol valamit, és nem az a rózsaszín hercegnő?

Arra gondolok, hogy deszkázik, kosarazik, focizik stb.,nem járkál szoknyában és magas sarkúban, inkább farmer, torna- vagy deszkáscip?, illetve nem dobja ki azt, amilye van, és amilye nincs. Tehát? :)

Legjobb válasz: EGY BÁRÁNY VÁLASZA: beee-beee-bee-be beee ... beee... beee...

EGY BÁRÁNY VÁLASZA: beee-beee-bee-be beee ... beee... beee...
Be hát! De ha már nõ, akkor inkább kézilabda.
Igen, mindenki legyen egészséges és sportoljon valamit!
azért asportot ne keverd az öltözködési stílussal. Nem kell slamposan járnia, mert sportol vmit....
ne legyen nyávogós, ne legyen katona. köztes állapot a jó
Aha, talán igen, talán nem... 28F :)
A sport teljes mértékben bejön, de két edzés között azért még lehet magas sarkúban járkálni nyugodtan. Szóval részemrõl azt szeretném, hogy civilben legyen inkább nõies. ;) 27/F
Be! :)
be hát! abban van ám élet :D
Ízlések és pofonok ismét. Van akinek igen, van akinek nem. Nekem tökmind1 mi a hobbija, hogy öltözik, ha jó vele lenni élvezem a társaságát akkor igen.
be hát :D
tõlem azt sportol amit akar, nem ez alapján döntök.
A kérdező hozzászólása: Jogos, bocsi, úgy azt még akartam még beleírni a kérdésbe, hogy sportos (stílisú), ami nem azt jelenti, hogy slampos, szedirintem. :) tudtam, hogy valami kimaradt.:D

El lehet rontani egy lanyt azzal ha folyamatosan a ferfi kezdemenyezi a szexet?

Arra gondolok h folyamatosan a ferfi kezdemenyez (leveszi a ruhajat kinyalja stb a lany meg egy ido utan megszokja es ha a ferfi nem kezdemenyez akkor nincs szex. Hogy lehetne ezt visszacsinalni ? Szeretnem azt h egyszer legekszek az agyra es rammaszik es erzem h akar es ezzel engem is beindit nem az h kefekszek az agyra a lany meg lefekszik mellem es hagyja h tortenjen vmi ha en meg nem csinalok semmit akkor ? sem :S

Legjobb válasz: szerintem el lehet rontani, de vissza is lehet csinálni -> beszéljétek meg ;) mond el neki mit szeretnél.

szerintem el lehet rontani, de vissza is lehet csinálni -> beszéljétek meg ;) mond el neki mit szeretnél.
"es erzem h akar" ha ez eddig nem érdekelt, akkor miért hiányolod most? Eddig az volt a fontos számodra, hogy hagyja magát meg....ni. Ezt megkapod most is. Nem a lány romlott el, te kezdtél és folytattál rosszul. Mennyi idösek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 18 18
Elrontani egy kutyát lehet kiképzés közben ha nem vagy elég profi. Egy lány az önálló ember. Ha valami nem tetszik akkor elé kell állni és megmondani.

Miért szeretitek lányok azt ha egy fiu oltogat v alakú polóban jár a haja olyan, mint az ecset ez miért jó?

Legjobb válasz: Mert a lányok mostanában a divatb*zi majmokra buknak akik teljesen úgy viselkednek mint a lányok. Rózsaszin póló tükör pózolás, csücsörítés stb. a másik meg az, hogy a lányok csak a roszakat szeretik, és ez az amit én sosem fogok megérteni.Ha egy fiú szereti õket és mindent megadnak neki azt számba se veszik, azt mondják rájuk h papucsok meg a többi jelzõ, aki meg le se szarja õket, mindig ütögeti meg rúgdossa meg p*csöm tudja még mit, azért meg szó szerint meg vannak halva. Erre szokták mondani h sosem fogjuk mi, fiúk, férfiak megérteni a nõket. De szerintem õk sem értik magukat.

Mert a lányok mostanában a divatb*zi majmokra buknak akik teljesen úgy viselkednek mint a lányok. Rózsaszin póló tükör pózolás, csücsörítés stb. a másik meg az, hogy a lányok csak a roszakat szeretik, és ez az amit én sosem fogok megérteni.Ha egy fiú szereti õket és mindent megadnak neki azt számba se veszik, azt mondják rájuk h papucsok meg a többi jelzõ, aki meg le se szarja õket, mindig ütögeti meg rúgdossa meg p*csöm tudja még mit, azért meg szó szerint meg vannak halva. Erre szokták mondani h sosem fogjuk mi, fiúk, férfiak megérteni a nõket. De szerintem õk sem értik magukat.
Lány vagyok, és csak röhögök az ilyen "pasikon". Szerintem nagyon gáz, és attól csak rosszabb hogy tucatdolog, teljesen elvesznek egymást között, nincs bennünk semmi egyedi. 19L
Nem szeretem, nem is jó. A normálisakra bukom.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.De szomorú a tény

Ha egy lány azt mondja, vagy ugy gondolja, hogy : nemtudom mit akarok. Pontosan mit takar? Hogy szerelmes-e, vagy hogy nem biztos abban. Esetleg lehet hogy egy másik illető is tetszik neki? Lányok ez pontosan mit jelent?

Legjobb válasz: poontosaaan? mit tudom én. mindenkinek mást takarhat egyértelmû nem szerelmes beléd, de azért nem akar otthagyni, mert azért valamennyire jó vagy, de lehet nem akar komolyan belemenni a dologba, csak jól érezni magát, arra is vár, h te mit lépsz, ha kell neked ráhajthatsz így is, de lehet hogy nem is ér neked annyit, h küzdj érte, akkor õ is ink tovább állna, v genyó és igazából nem akar tõled semmit, bár akkor nem értem mit csûri csavarja a dolgot, vagy van egy másik srác a dologban, és nem tudja kit akar, vagy õt akarja, csak a srác foglalt, ezért nem tudja még, próbálja-e mással.. stb egy lány

poontosaaan? mit tudom én. mindenkinek mást takarhat egyértelmû nem szerelmes beléd, de azért nem akar otthagyni, mert azért valamennyire jó vagy, de lehet nem akar komolyan belemenni a dologba, csak jól érezni magát, arra is vár, h te mit lépsz, ha kell neked ráhajthatsz így is, de lehet hogy nem is ér neked annyit, h küzdj érte, akkor õ is ink tovább állna, v genyó és igazából nem akar tõled semmit, bár akkor nem értem mit csûri csavarja a dolgot, vagy van egy másik srác a dologban, és nem tudja kit akar, vagy õt akarja, csak a srác foglalt, ezért nem tudja még, próbálja-e mással.. stb egy lány
Várja a herceget, fehér lovon. Amikor ilyet hallok, akkor menekülök. H.lye p.csákkal nem kell foglalkozni :D
Az esetek nagy részében, hogy nem akar téged, de megbántani sem, így inkább ezt mondja és várja, hogy az egész elfelejtõdjön. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nem rólam van szóó, nincs kikötött személy ez egy ilyen általános kérdésem volt amit nem tudok, volt nekem ilyenem az egyik volt barátnõmnél...tartott 2 hónapig szóval minden bizonnyal a lány hozzászólónak köszönöm:) figyelni fogok erre a jövõben:)
"Ha egy lány azt mondja, vagy ugy gondolja, hogy : nemtudom mit akarok. Pontosan mit takar?" Azt, hogy szakítani fog veled, mert már un. "Esetleg lehet hogy egy másik illetõ is tetszik neki?" Igen, ez gyakori ok.
00:02 Ha egy nõ lelkizik, annak egyetlen jelentése van: nem tetszel neki kellõen. Ha a lelkizéshez további "tünetek" is járulnak, pl. elhúzódik tõled, akkor már közel a végkifejlet. Természetesen amikor egy lány "nem tudja, mit akar", akkor képes órákon át magyarázni, vagy oldalak tucatjain át leírni, hogy milyen "roppant bonyolult" dolgokat érez, ez azonban ne tévesszen meg, a nõk összesen kétféle állapotban lehetnek (1 vagy 0, 1 = bejössz neki, 0 = nem jössz be neki). Lelkizik, filozofál, nemtudjamitakar = 0. Sütit süt neked, vigyorog, úgy követ mindenhova, mint egy kiskutya, minden ócska poénodon viháncol = 1.
Kb azt, hogy amig nem talál jobbat, addig a semminél te is jobb vagy neki. Menekülj, páran már rács.sztünk az ielyenekre
az elsõ jól megmondta!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)

Ha egy srác szerelmes egy lányba, azt az illető lány érzi? Gondolok itt arra az esetre mikor a két fél között egyébként nincs szerelmi viszony. (Elsősorban Lányok válaszát várom)

Legjobb válasz: én minden lányba szerelmes vagyok akivel beszélek és tetszik, de nem láttam hogy bárki észrevette volna :S F17 (csókszûz)

én minden lányba szerelmes vagyok akivel beszélek és tetszik, de nem láttam hogy bárki észrevette volna :S F17 (csókszûz)
hát igen, észre lehet venni nem is kicsit (: egyik barátom kicsit érzett csak többet (még) de egybõl észrevettem.Máshogy beszélt velem, máshogy nézett rám, máshogy kezelt stb. nagyon könnyen észre lehet venni az ilyet (:
A kérdező hozzászólása: ahha, értem... és köszi a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: És ez zavaró?
Hát attól függ a lány mit érez iránta.Ha szereti akkor nem, de ha csak barátságot szeretne, akkor igen.DE a lány nem biztos hogy csak barátságot szeretne ha azt mutatja, arra figyelj az apróbb jelekre hogy reagál.
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot :)
Nekem néha csak a kettõnk közti (baráti, munkatársi, osztálytársi, stb) kapcsolat megszakadása után esik le...
hát ez attól függ!Valakinél észrelehet valakinél meg nem attól függ h h mutatod ki!
Szerintem könnyü észrevenni , de ezt töbször köll hogy észrevegye, mert lehet megtévesztõ is.Bár szerintem néha jobb volna ha nem lehetne észerevenni.

Mit tennél ha meglátnál egy lányt az utcán egy "Ingyen Ölelés : ) " feliratú táblával a kezében?

Szóval kitaláltam, hogy majd valamikor kiállok egy sétálóutcába egy "Ingyen Ölelés :)" feliratú táblával és megölelem azt, aki odajön hozzám :D

Legjobb válasz: Hátt nem tudom az attól függ hogy igényes-e a lány mert egy koszos büdös lányhoz nem mennék oda de ha igényes mért ne?! :D;)

Hátt nem tudom az attól függ hogy igényes-e a lány mert egy koszos büdös lányhoz nem mennék oda de ha igényes mért ne?! :D;)
Melyik városba csinálnád?:D mert én tutkó megölelnélek ha igényes vagy :D
Juj ilyenre én is gondoltam már.Csak mikor próbáltam embereket összeszedni...hát nem rajongtak az ötletért :/ Pedig szerintem tök jó.Lehetne egy kis életet vinni a monoton hétköznapokba.;) 14/L
Jó ötlet, és talán oda is mennék, ha nem lennék annyira félénk:(
kiröhögném és azt gondolnám, hogy szeretet hiánya van
elõször megölelnélek aztán beszélgetnék veled :D
Aztán nehogy valami pedofil öleljen fel titeket és azzal a lendülttel berakjon valami furgonba. :D Egyébként simán odamennék. 20/f
betámadnék neki
Mindenképpen megmosolyognálak. Szerintem ötletes. Feldobnád a napom az biztos :) Úgyis csak a mocskot látni az utcán. És ha nem a szerelem, szex kategóriába írtad volna oda is mennék :) Bár azt azért hozzátenném, hogy tényleg vigyázz, mert lehet, hogy egy forgalmasabb helyen meg nem erõszakolnak ugyan (talán), de egyéb módon is kellemetlen helyzetbe hozhatnak. Inkább nem is sorolom, miféleképpen.
Akár most is :D.. De tényleg ne menj egyedül.
Igaza van az elozonek, jopar olyan megjegyzest is kaphatsz hozza hogy "es a nem ingyenes szolgaltatasok mennyibe fajnak..." Mindenesetre ha a taplok ellen fent van a szuro akkor mehet :)
A kérdező hozzászólása: Pj0tr azért ide írtam mert itt sokan vannak :)
Én egyszer Astorián találkoztam ingyen ölelésesekkel... elõször nem mertem odamenni és elmetróztam, de aztán gondoltam egyet, leszálltam és mentem vissza hozzájuk :D Az összeset végigöleltem, nagyon jól esett sosem bánom meg. Utána egész nap vigyorogtam. Amúgy én is csinálnám, de nincs kivel. 18/L
Jólvan, akkor odamennék a korom ellenére is :) Bár a Pest Pécs viszonylat kicsit nagy :)
Van egy kis szeretethiányom ugyhogy örülnék neki ha kapnék egy ingyen ölelést. :) .
Azóta valami fejlemény?:) Történt valami érdekes?:D 18/L
A kérdező hozzászólása: Egyedül nem próbáltam ki... ha lenne valaki a közelben aki jön velem akkor megcsinálnám :)
Ezt japánban rendszeresen csinálják és szerintem tök jó, biztos hogy oda mennék :)
Van kedved beszélni többet?:) Szívesen megölelnélek:) Nekem is kéne ölelés:) Persze, ha nem gond:) 18/l ismét:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Nyugodtan írj mailt, bár szerintem messze laksz innen :)
Lehet:/ De azért egy próbát megért, úgy értem új barát, ha gondolod:)
15:42es 16f! Mikor lesztek Vörösmarty téren?? :) Csakmert én tuti odamennék, és nem sokára megyünk is ki bnõmmel a vásásrhoz. Bár mi nem lennénk ilyen bevállalósak, de azért én szívesen beállnék 1 ilyen mozgalomba. :) ) Sok sikert! 18L
Hülyének néznélek?
Megölelnélek kislány. :) 17/f
A kérdező hozzászólása: Nemvagyok csúnya se semmi ilyesmi. Unatkozok és ezért találtam ki, hogy majd kipróbálom :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Szerintem nem kéne félned :)
egy pasihoz szivesebben odamennék :P de azért egy csajhoz is, az ölelés jó dolog :)
A kérdező hozzászólása: Pécs :D
Megerõszakolnálak.
A kérdező hozzászólása: Az idióták mehetnek innen, nem titeket kérdeztelek.
A kérdező hozzászólása: A 61%-os válaszolónak mondtam ezt és azoknak akik ilyesmit akarnak még majd beírni.
Mi a gimnázium 2. osztályában, decemberben, páran (énekkarosok) kiálltunk a sétálóutcában és karácsonyi dalokat énekeltünk, a vidámabb fajtából. Volt egy srác, aki velünk énekelt, majd "szünetben" megkérdezte meddig maradunk és lelépett. Gitárral jött vissza. :) Elõször furán néztek ránk, hogy utcai zenészek-kalapozás nélkül. Utána meg hoztak teát, stb. Az elsõ alkalmat még egy követte, meg még egy, utána egész kis mozgalom lett - mindennap suli után kiálltunk 1-1 órára énekelni. Látványosság lettünk. :) Igaz, karácsonyra nem maradt hangunk, de sebaj. Akkor osztogattunk Karácsony Szelleme Brigád - öleléseket. :) Volt aki elsírta magát... Szóval szerintem jó az ötlet, 20 év elteltével még több szeretetre van szükség - de ne egyedül csináld. Mert pl. jön a "feltöltött" hajléktalan és nehéz lesz levakarni. Pedig egy ölelés még neki is járhat... Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ez a történet nagyon aranyos amit leírtál :) Tényleg így karácsony fele mégjobb lenne a dolog. Amúgy sajnos nincs kivel mennem szóval csak egyedül tudnám csinálni..
Én a helyedben nem hülyézném le azt aki azt írta h "megerõszakolnálak" és társai mert hidd el élõben is van aki ezt gondolná és számolnod kell vele!!! Egyedül ne csináld.
Nagyon nagyon örülnék neki! Nagyon aranyos vagy, hogy ezt akarod tenni. Benned rengeteg szeretet lehet és én nagyon becsülöm az ilyen embereket mint Te!!!! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
Pont tegnap mentem 3 barátommal 'ingyen ölelésezni', három fajta ember volt kb, az egyik, akik fényképeztek és nevettek/mosolyogtak, a második, akik csak unott fejjel továbbsétáltak, és a harmadik, akik oda is mertek jönni. Sokkal több turista jött, mint magyar, de senki nem akart minket megerõszakolni, vagy elrabolni, igaz, hogy mi négyen, utána hárman voltunk. De szerintem se menjél egyedül, nem csak azért, mert veszélyes is lehet, hanem azért, mert unalmas, ha nem jön oda senki hozzád egy jó darabig. Amúgy nagyon nagyon nagyon jó volt, még mindig boldog vagyok, és mosolygok. Szerintem, akkor menjél, amikor van valamilyen karácsonyi vásár vagy ilyesmi a városodban, és sok ember van egy helyen, mert enélkül, csak kevesen mennének oda. De tényleg, ha már találsz legalább egy valakit, aki elmenne veled, akkor menjetek, mert tényleg nagyon jó. Annyi szeretet, energiát kaptunk 3 óra alatt, hogy az tényleg egy csoda, boldogok voltak az emberek, megköszönték, szóval tényleg nagyon jó volt. Ha bármi segítség kell, akkor szívesen segítek, mondjuk én budapesti vagyok, de akkor is, és ha jönnél fel Pestre, mostanában, akkor lehet látsz még minket a Vörösmarty téren, mert még biztos, hogy megyünk egy párszor. 16/f
A kérdező hozzászólása: Igazatok van egyedül lehet nem lenne jó ötlet.. kár, hogy nincs senki aki jönne velem :( Na sebaj, majd ha lesz akkor csinálom csak... :)
én is 16 vagyok, a barátnõmmel csináltuk tegnap. nagyon-nagyon jó élmény, de mindenképp többen legyetek, ne egyedül....

Szerintetek ciki az ha egy lany azon gondolkodik h milyen lenne egy lannyal csokolozni?

En is lany vagyok es volt mar olyan eset h azon gondolkodtam h milyen lenne egy lannyal .. meg ilyenek :P

Legjobb válasz: nem ciki:D lány vagyok és már smároltam lánnyal és jóó:) ettõl még nem érezm hogy tetszenének a lányok csak kipróbáltam..

nem ciki:D lány vagyok és már smároltam lánnyal és jóó:) ettõl még nem érezm hogy tetszenének a lányok csak kipróbáltam..
Nem ciki de engem nehogy kihagyjatok:) Egy jó pasi:)
Szerintem ez nem ciki, egyszerûen csak kiváncsi vagy, gondolom még tizenéves lehetsz :)
A kérdező hozzászólása: szoval a fiuk teccenek meg minden .. csak ecceruen elgondolkoztam azon is h milyen lenne egy csajjal

Szerintetek, ha egy lanynak van baratja es egy buliba csokolozik egy lannyal, az megcsalasnak szamit?

Felek, hogy a baratom nem fog megbocsatani, de ha ti ugy gondoljatok, hogy nem megcsalas akkor lehet o is ugy fogja gondolni es nemkell hazudnom neki:(

Legjobb válasz: lánnyal? azt nem veszem annak

lánnyal? azt nem veszem annak
Ez eleve attól függ mi számít megcsalásnak. Van akinél már a csók is az. Mindegy, hogy kitõl kapja. És az is kérdés, hogy ha egy lánnyal csinálja, te annak érzed e? Ha bármelyik barátnõm egy lánnyal feküdt volna le a tudtom nélkül, és utólag tudom meg, nem szakítanék, nem érezném a szó klasszikus értelmében vett megcsalásnak. De az biztos, hogy onnantól fenntartanám az igényt, hogy ha neki lehet mással is élvezni a szexet akkor nekem is. Persze erre a válasz az szokott lenni, hogy csináld fiúkkal, õ is a saját nemébõl választott, de ugye nem valószínû, hogy ezt kívánod. Viszont ebbõl jól ki lehet indulni egy jövõbeli hármas felé. Szóval azaz neked megint jó. Így nem azon aggódnék e, hogy megcsalás, hanem azon, hogy hogyan formáljak ebbõl egy jó kis 2l 1f felállást.
Megcsalásnak venném, sõt engem talán jobban felhúzna, mintha pasival csinálná. Egyértelmû kuka lenne utána a csaj. Érdekes módon én részegen sem smárolgatok mindenkivel, ez csak béna kifogás. Azonban én azt mondom, ha tényleg szereted a fiút és nem gondoltad komolyan ezt az ökörséget és más se látta, aki ismerne téged vagy a párodat és esetleg tõle megtudhatnád, akkor nem muszáj elmondanod.
Ha megmondtad neki az elején, hogy biszex vagy és elfogadta akkor nem megcsalás...
Meg maga a történet is nevetséges, ha nem tudsz uralkodni magadon egy buliban, akkor ne menj egyedül. Ha meg erre van igényed akkor hagyd el a párod, és ennyi.
Ez szerintem mindenkinél más. Van akinek ugyanolyan megcsalás, mintha fiúval csókolóztál volna. De van olyan fiú, akinek direkt tetszik az ilyen mûsor.
Csak akkor nem megcsalas, ha beveszitek egy harmasba, ez az egy modja van hogy kiengeszteld.
"Ha megmondtad neki az elején, hogy biszex vagy és elfogadta akkor nem megcsalás..." Ez milyen idiótaság már? :D Akkor ha én megmondom a barátnõmnek az elején, hogy hetero vagyok és elfogadja akkor én csajokat bármikor megdughatok rajta kívül? :D
Neekmmegcsalás a csók nemtõl függetlenül.. Az alkohol, a buli stb pedig nem mentsésg
, azért mert itt van aki úgy gondolja nem megcsalás, akkor nem egyértelmû, hogy a te barátod mit fog gondolni...
mi ez az undorító trend? persze, hogy megcsalás, még végig is alázna férfiasságomban.
Ha ilyen helyzetbe kerüllnék, egyértelmûen megcsalásnak venném. Hozzáteszem, ha egy pasival smárol, nem veszem olyan véresen komolyan, mintha egy lánnyal teszi ezt. Ugyanis van akkora egészséges önbizalmam, hogy tudjam, ennél tovább egy pasival nem megy. De egy lány adhat neki olyan pluszt, amire férfiember képtelen, így sokkalta jobban gyötörne a féltékenység.
He?Miért lenne a kettõ között különbség?
Neked kell ismerni a srácot, hogy nála mi fér bele, és mi nem... Ez egyénenként változó... ha megtudnám, hogy a férjem lefeküdt egy másik nõvel, lenne olyan szitu, amiben el tudnám fogadni. De ha egy másik férfival csókolózna, már elég nehezen nyelném le a békát! Elsõsorban abba gondolj bele, te hogy éreznél fordított helyzetben!
szamomra nem szamit, hogy lannyal vagy fiuval csokolozik. mindket esetben megcsalasnak veszem :) nem mindegy a neme? csokolozott, megcsalt. kesz.
Mert mi lenne, ha nem az? Neked tetszene, ha pasid másik fiúval smárol? Nem kéne összevissza csókolózni.
Természetesen igen. Illetve talán rosszabb is az én megítélésembõl.
Ha a párod lesmárolna egy pasit, hogy reagálnál? Szerintem kb minden csaj jobban kiakadna, mintha lánnyal tenné ugyanezt.
Teljesen mindegy milyen nemû az illetõ. Ha mással csókolózik akkor megcsalás..
Amúgy sem kéne hazudnod neki. Ha nem vagy hozzá õszinte az a kapcsolat mehet is klotyóba. Nálam a csók megcsalásnak számít. De sokkal inkább az a kérdés, hogy te mit szólnál ahhoz ha párod csókolózna valaki mással? Te hogy érzed? Csak azt tedd párkapcsolatba és azt várd el a másiktól amit te is kapni szeretnél!!!! Ha neked teljesen ok, hogy mással smárolsz (tök mindegy mire fogod miért), akkor neked se fájjon a lelked, ha téged sem tisztel meg párod! Én azt mondom, hogy ez a fajta probléma magoldás nem vezet sehova! Tessék elé állni, bevallani a bûnöd, ez a minimum amivel tartozol neki. És ráhagyni, hogy hogy dönt.
Hazudnod nem kéne neki. Vállald tetteid következményét. Tudod, a sánta kutya......
Nem megcsalás. Nyilván rosszul esne, ha az én párom tenne ilyet, de gondolom nem vagy abba a nõbe szerelmes, és a pia hatására smároltatok. 22/L
Kérdezõ és #9: Persze, ha pia hatása alatt csinálja, akkor az nem megcsalás, ugye? Ha azonos nemûvel csinálja, akkor nem megcsalás, ugye? Mi lesz a folytatása ennek? Ha õt alkoholos állapotban s*ggberakná egy pasi, az se lenne megcsalás, csak mert pia volt, és nem volt szerelmes?
Megcsalás!!!
9. Azért megnézném a reakciód miután a pasid meséli, hogy milyen jót smárolt mondjuk tegnap egy sráccal:)
Amúgy engem egyáltalán nem zavarna ha a barátom másik fiúval csókolózna... fõleg ha nézhetném :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!