Találatok a következő kifejezésre: Egy lány tud (826 db)

Szerintetek egy lány tud jól cosplayelni egy Fiú karaktert?

Soul-ra gondoltam a Soul Eaterb?l.

Legjobb válasz: Nagy átlagban több fiú karakter van mint lány, teljesen megszokott, hogy lányok cosplayelnek fiú karaktereket :) Persze ezt inkább azok csinálják akiknek nincs olyan nagy melle, szóval viszonylag könnyen eltüntethetõ :D Meg ugye rövidebb haj.

Nagy átlagban több fiú karakter van mint lány, teljesen megszokott, hogy lányok cosplayelnek fiú karaktereket :) Persze ezt inkább azok csinálják akiknek nincs olyan nagy melle, szóval viszonylag könnyen eltüntethetõ :D Meg ugye rövidebb haj.
Szerintem úgy a legjobb egy jelmez, ha a viselõje testalkatához, karakteréhez választják. Most hétvégén voltam MondoConon, és hát elég sok volt a röcögõ húsú lány mindenféle aligruhában, ezt nem kéne... Voltak viszont teli találat jelmezek is, de ezek kiválasztásához némi önkritika is kell. A kérdésre: ha fiús alkatod van, kifejezetten kis mellekkel, keskeny csípõvel, akkor hajrá! :) Ha nõies, telt lány vagy, akkor viszont ahhoz válassz jelmezt is! :)
szerintem nem gáz, de akkor biztosan sikeresebb a jelmez, ha egy lány férfiasabb és férfi karaktert cosplayel.vagy éppen a cosplayelt figura kicsit lányosabb.:)
Szia szerintem lehdt én még 2010-ben voltam conon és egy lány pont Soulnak öltözött és tök jóra sikerült
Hát nem tudom, ha 12 vagy, vagy eleve fiús alkat, akkor teljesen mûködik, de az azért nekem elég fura szokott lenni, mikor nagy csöcsei vannak egy férfinak. :D Gáznak nem gáz, de azért elég vicces, és komolyan tuti nem tudom venni (már amennyire a cosplayt egyáltalán lehet komolyan venni. :D)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. akkor szerintem "hasznát" veszem annak hogy kis mellem van :D viszont az arcom annyira nem fiús, de sminkel valahogy csak meg lehet oldani :D Haj meg az úgyis paróka lesz. Akik szoktak közületek Conokra menni, mennyi idõ alatt csináljátok meg a cp-ket? Mikor kezditek el? Õszi Conra akarok menni :D
Ôszi con <3 - szval.. szentem fulljó ötlet, mellesleg tegyél rá, ne mások véleménye érdekeljen, de ha mégis adsz ilyenre, akkor mondom, hogy nem szokták szivlelni ha csaj öltözik pasinak. Nyári conon barátnômmel nagynehezen találtam egy Gokuderát.. s mikor odarohantunk.. " EZ CSAAAAAJ T_T"
Nekem az õszi lesz az elsõ, és rajtam kívûl még 2 lánynak csinálok kiegészítõket. Jövõhéten szeretnék hozzákezdeni, de elég rá 1 hét is. Ha idõd van (nekem nincs ><), akkor elég hozzá 3 nap is. Szerintem egyáltalán nem gáz, ha lány öltözik fiúnak. Az elsõ teljes cosplay tervem, az Uchiha Itachi lesz (és lány vagyok), csak annyi a bajom hogy nagy mellem van >< De mindenttudó barátnõm a fejembe vágott két tanácsot: - leköti a melleimet (szegény kicsikéiim XDD) - Bõre csináljam a köpenyt. Jah és ha soul leszel valószinûleg egy képre készülnöd kell XDD Amúgy most õsszel nem cpzek senkit :) majd jövõre ha kijutok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat :D

Fiúk nektek tetszik ha egy lány tud gitározni és énekelni?

Verseny szinten.

Legjobb válasz: Tetszene ha a lány is tetszik

Tetszene ha a lány is tetszik
Álmaim nõje... :) )
Ja.
Teljesen hidegen hagy.
A kérdező hozzászólása: kackac...
Te vagy az, Oláh Gergõ?
Nekem bejönne :)
A kérdező hozzászólása: jajó:D
mellé jól tudjon oboázni is
Ez a kérdés remélem csak vicc! Szerintem ez egy nagy marhaság, max ha meztelen gitározik! :D
Ha tetszik a lány felõlem tojásfújó világbajnok is lehet, nem igazán érdekel.
miért ne tetszene? :)
nekem nincs akkora preztizsem szal ha nem néz le hogy én hangszert se láttam még életembe kb akkor nem gond :DDD

Mi a véleményetek arról ha egy lány tud beat boxolni?

Legjobb válasz: mi lenne vele a gond? a beat box tudomásom szerint a szájdobolás. Azaz a lány az izmaival tisztában van. Nem hiszem, hogy bármit akadályozna vagy elõsegítene párkapcsolati vagy szexuális téren. (gondolom ezért ebben a kategóriában tetted fel)

mi lenne vele a gond? a beat box tudomásom szerint a szájdobolás. Azaz a lány az izmaival tisztában van. Nem hiszem, hogy bármit akadályozna vagy elõsegítene párkapcsolati vagy szexuális téren. (gondolom ezért ebben a kategóriában tetted fel)
le se [email protected]ám:D
Ha tud beat boxolni akkor tud, nem fogom eldobni tõle az agyam..
tetszik, de nem esek hasra tõle
bejönne :D Én is meg akarom tanulni. Ha sima boxoló, akkor esetleg elgondolkodnék.
leszarom
Szerintem menõ :) Én csípem a beatboxosokat akár nõ akár férfi. 22/F
sztem király, de nálunk a legnagyobb vonzalomkeltõ eszköz a vizualitás hogy úgy mondjam f18

Fiúk! Szexinek tartjátok ha egy lány tud hastáncolni?

Legjobb válasz: Szexinek szexi, de sok lány azért kezd el hastáncolni, mert így "legálisan" mutogathatja magát, az pedig már ribiség.

Szexinek szexi, de sok lány azért kezd el hastáncolni, mert így "legálisan" mutogathatja magát, az pedig már ribiség.
Én is tudok de nem vettem észre különbséget. Meg nyilván nem úgy mész oda, hogy "szia. yx vagyok és hastáncolok." 20N
Valahogy nem hoz lázba különösebben.
ha meztelenül táncol akkor igen
Nem. A hastánc engem se érdekel. Szeretném ha táncolna a barátnõm nekem, de ne hastánc legyen. De biztos van olyan akinek bejön.
Nekem bejön :)
Nekem volt egy olyan csaj ismerõsöm aki tudott. hááát mit ne mondjak aki azt meri mondani, hogy neki nem jönne be vagy hazudik vagy sose látott még ilyet... Baromi izgató tud lenni ha a csaj jól csinálja és még kicsit vetkõzik is hozzá.. :)
Az elsõ vagyok. Megsúgom, a hastánc nem a férfiaknak szól. Ez a nõiség megélésérõl szól és ez ennek egy módja.(Az más kérdés, hogy az európai kultúra úgy vette be, mintha a mai "diszkókultúra" alapja lenne a csajok tekergésével és seggrázásával, hogy felhívják magukra a figyelmet..)
Ezt értem, de sztem itthon a hastáncoló lányok nagy része nem azért csinálja, amit leírtál.

Ha egy lány tud haragudni egy fiúra vagy fordítva, akkor azt jelenti, hogy nem közömbösek egymás számára?

Legjobb válasz: nem hát, hisz negatív érzéseket táplál az egyik fél. ez még nem jelenti rögtön, hogy beléd van esve

nem hát, hisz negatív érzéseket táplál az egyik fél. ez még nem jelenti rögtön, hogy beléd van esve
A kérdező hozzászólása: Mindkettõ.....de tudunk olyanra haragudni, akit nem szeretünk?
én ha haragszok egy fiura, az harag.többé látni se akarom.
Nem jelenti azt hogy tetszel neki, csak azért mert haragszik rád. Haragudni lehet a szomszédra (akit nem feltétlenül szeret az ember), lehet haragudni haverokra, barátokra, szülõkre, de egy teljesen idegenre is, aki meglökött az utcán és ezért kiesett a fagyi a kezedbõl! :)
Pont ahogy az elõzõ leírta, ez baromság, ahogy sok ember között el van terjedve, hogy ha valakire haragszol akkor amögött más érzelmek is vannak. Persze lehetséges, hogy némelyik elvetemült személyiséggel megáldott ember képes a többiek szeme láttára gyûlölni valakit miközben szereti csak ez pl. ciki valamiért de ez szerintem nagyon-nagyon ritka dolog...
én pont hogy nemtudok haragudni barátnõmre. olyan van hogy rosszul esik amit csinál, de haragudni nemtudok érte, mert szeretem, ezért még azelõtt megbocsátom neki hogy a harag kialakulhatna. ha valamivel megbánt akkor az csak fáj, rosszul esik.
A kérdező hozzászólása: De mondjuk féltékenység típusú harag.
Akkor lehetne valami a fél felõl aki "féltékenységi haragban" van node ezt nem lehet, hogy csak te beszéled be? Szal amint azt már páran kimondták ez a kettõ nem függ össze annyira...

Srácok bejön nektek ha egy lány tud bulizni? Mit tartotok kevésnek és mit soknak?

úgy értem felszabadultan magabiztosan nem 5percenként a tükörhöz rohangálva és azért nem hányásbanfetrengósen. ha mondjuk így ismertek meg egy lányt egy buliban akkor érdekelni fog titeket?

Legjobb válasz: nem:D

nem:D
Újabban már tudománynak számít? Egyébként nem jön be.
hát nemtudom:D én olyan vagyok h néha szeretek itthon maradni máskor meg senki nem tud megállítani h buliba menjek. szóval igen is meg nem is
Attól függ. Ettõl nem függ a személyisége vkinek. Viszont az ilyen otthonülõs vagy mittomén hulladroid luvnyákat én sem bírom., akik nem szeretnek szórakozni járni, szégyenlõsek, inkább besüppednek. Na az olyan, az halál unalom. Legyen élete a nõnek. Na meg a bulis lányok átéltek már 1-2 dolgot. ;) Holott az otthonülõsek tapasztalatlanok és nyomik csak nyafogni tudnak és semmi életük. (tapasztalat) Szóval egy bulis csajjal sokkal jobban jársz sztem.
Ha képes jól érezni magát és képes pár órára a terheket ledobni magáról, az jó.
És még az utolsó választ kiegészíteném hogy a bulizós lányok alatt nyilvános szórakozóhelyekre járó lányokat gondoltam (disco, club, koncert stb.) Semmiképp nincs benne a házibuli.
Nekem igen.16/F
Aranyom. Ez minden korosztálynak imponál. A férfiakhoz a hasukon át vezet az út ;)
Nem, sõt undorítónak találjuk:DD
Szerintem ennyi idõsen egy fiúnak is kellene tudni már fõzni! De természetesen imponál!
16vagyok én is tudok fõzni jöjönk össze!!
Persze!
hát az, 10. igazadvan;) sajnos a 9. se teljesen mond hülyeséget, persze ezt is lehet kulturáltabban;) pl; engem nem csak az érdelel;) 18/f de vannak akiknek tényleg csak az a lényeg.
hogy te mekkora kretén vagy...
Naiv kis picccs... Ebben a korban csak a lukad érdekli õket.
Nem nagyon érdekel.
fúúúúúújjjj Te kis undi :D Viccet félretéve, kicsit idõsebb vagyok, de nekem az nagyon tetszik, ha egy lány tud fõzni! Annál jobb szülinapi ajándékot nem nagyon tudok magamnak elképzelni, hogy a barátnõm(ha lenne)fõzzön valami finom kaját, egy kis romantika és utána kényeztessen...Na ezzel még születésnapi ötletet is adtam neked, hogy hogyan kényezteted, azt már rád bízom!:) :D 19/F
az marha jó ha tud fözni es nem varja el hogy en fozzek mindig.. persze aze bevallalnam, de milyen anya lesz az aki nem tud fozni?;) 18/f persze en is tudok ;)
Én tizennégy vagyok:D Tudok fõzni. A barátom kettõvel tobb és néha szokott õ is otthon. Szóval nem csak a pasiknak jon be ez:D
Fõzni én is tudok:D szakácsnak készültem de nem lett belõle semmi xD

Szerintetek jó ha egy lány tud motorozni?

Legjobb válasz: Már miért ne lenne jó?

Már miért ne lenne jó?
Szerintem jó, csak vigyázzon magára, és ne száguldozzon. Én is szívesen megtanulnék...de még motoron se ültem soha. :)
Természetesen!

Fiúk, szerintetek jó ha egy lány tud spriccelni?

A barátommal éppen pettingeltünk és amikor nyalt egyszer csak elkezdtem spriccelni. Eléggé meglep?dtem mert azel?tt még sosem volt ilyen. Õ is nagyon meglep?dött de nem szólt semmit.

Legjobb válasz: Nyáron, a nagy melegben biztos jó! XDDD

Nyáron, a nagy melegben biztos jó! XDDD
Hát elég érdekes, bár egyszer egyszer sztem nem árt mert legalább nem játsza meg a csaj hogy jó neki.
Én nem szeretem. Olyan b.uzis érzés fog el.
ja!nálamezaz elsökérdés egy lánynál!
Nekem nem jön be...Utána olyan lucskos lesz az ágy mintha odapisilt volna.. A spriccelést hagyjátok már meg nekünk férfiaknak. Amúgy én nem hiszek ebbe a spriccelõs dolgokban..Ez egy új fajta valami ami nem is olyan régóta vannak a pornófilmekben..Pár éve még egy pornós sem spriccelt.Még azok se akik most igen...na neeee.. 23/F
Ha minden igaz akkor a spriccelõs orgazmus erõs és intenzíveb, ha ez így igaz akkor igen, örülnék neki, hogy ilyent tudok elõidézni a barátnõmnek. Semmi egyéb nem számít...
Most nyilván nem fogok haragudni rá, ha történetesen spriccel egyszer, de én remekül megvagyok anélkül is, nekem nem hiányzik különösebben. 25/F
Nem különösebben foglalkoztat. Ha igen, akkor igen, ha nem akkor nem.
engem különösen izgat
Hogyne lenne jó, imádnivaló :D
Az nagyon szexi, neved telószámod? :D
Nem is igaz az, hogy csak újkori találmány ez a spriccelés, meg a pornófilmek miatt van. Én soha életemben nem láttam egy darab pornófilmet sem, mégis spriccelek. És nem szándékosan. Amíg próbáltam visszatartani a spriccelést, nem is volt egy darab orgazmusom sem. Mióta biztosított a barátom, hogy ez egyáltalán nem jelent neki problémát, azóta van rendes orgazmus is. Szóval ez nem egy szándékos dolog, csak van, és kész, nem tehetek/tehetünk róla.... bocsánat...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!