Találatok a következő kifejezésre: Egy lány a kapcsolatunkat. Mit csináljak (16 db)

Egy lány tönkreteszi a kapcsolatunkat. Mit csináljak?

Már több hónapja vagyok együtt a barátommal.Van egy lány akinek tetszik a barátom,de a barátom utálja azt a lányt.Hiába mondja neki hogy nem szereti mert csak én vagyok neki,de rá se figyel.Az a lány meg mindent megtesz hogy mi szakítsunk és övé legyen a barátom.Multkor majdnem vége is lett a kapcsolatunknak de kisült hogy az a lány csinálta a bajt.Mit csináljak hogy ne álljon közénk?

Legjobb válasz: Szerintem az a legjobb ha semmit sem csinálsz. És a párod sem. Egyezzetek meg a pároddal, hogy bíztok egymásban és mindent megbeszéltek, bármi történik (pl. pletyka) egymásnak hisztek. A másik megoldás, ketten együtt mondjátok el a lánynak, hogy zavar benneteket hogy közéjük akar állni, ami tulajdonképpen nem fog benneteket szétszedni, de mégis irritáló. És hogy végülis bármit csinál, ti innentõl kezdve egymásnak hisztek!

Szerintem az a legjobb ha semmit sem csinálsz. És a párod sem. Egyezzetek meg a pároddal, hogy bíztok egymásban és mindent megbeszéltek, bármi történik (pl. pletyka) egymásnak hisztek. A másik megoldás, ketten együtt mondjátok el a lánynak, hogy zavar benneteket hogy közéjük akar állni, ami tulajdonképpen nem fog benneteket szétszedni, de mégis irritáló. És hogy végülis bármit csinál, ti innentõl kezdve egymásnak hisztek!
ne figyeljetek rá oda de ha véletlen összetalálkoztok vele pl ne kezdjetek szenvedélyesen smárolni mert ez õt zavarni fogja és még jobban szét akar titeket majd választani és ettöl nem fogja belátni h ti szeretitek egymást viszon t télleg csak egymásnak higgyetek!!
Szia!Én is voltam hasonló cipõben, az ex feszt tapadt, de nem törõdtünk vele, egy idõ után lekoppant mert látta hogy semmi esélye és megunta. Ti is tegyetek igy, majd észreveszi, de nem ér annyit hogy rámenjen a kapcsolatotk, ezen ne veszekedjetek, téged szeret, te öt, mi lenne a probléma? Amúgy sajnos sok ilyen van a környezetemben látom. Kitartást!!!
Együtt érzek veled, bár nálunk ennyire nem komolya dolog. Párom rengeteg email-t kap egy csajtól, akit munkája során ismert meg. Sajnos sokat van emberek között, közvetlennek is kell lennie velük és a csaj félreértette. Olyan emailt kapott hogy csak néztem amit sajnos nem páromtól tudtam meg. Idegesített nagyon, de rájöttem erre megy ki a játék, hogy mi szakítsunk. De a szerelmünk nagyobb ennél, erre most nemrég kellett rájönnöm. Próbáljatok meg nem foglalkozni vele, nézzétek levegõnek. Rá fog jönni, hogy feleslegesen strapálja magát. Sok kitartást kívánok neked/nektek!!! És tényleg csak egymásnak higgyetek, soha ne a pletykáknak!
verd agyon. :) Semmit nem tudsz tenni, ha nem akar titeket békén hagyni. Szeressétek egymást, bízzatok egymásban, és ne foglalkozzatok vele.
Telószámot szerintim felhívni szoktak :S
A kérdező hozzászólása: De majd üzizek vele -.-
Hat pl. Ne huzd az agyat, hanem irj vissza, ahogy tudsz. Es legyel oszinte.
Ha tõle kérted el, akkor minek a kérdés? Ha megadta, csak felfogta hogy fel akarod hívni.
számját?:O amúgy hívd fekl nyugodtan, az tévhit h nem szabad hamar elhívni, azzal nincs baj, egy példa: másnap felhívod, az oké, megbeszéltek egy randit mondjuk 3 nap múlva, a randiig ne hívosgasd, hanem majd csak randi elõtti napon. a lényeg h ne azt érezze, hogy belõle áll ki az életed:D, az majd ráér pár hónap múlva

A fiú akit szeretek, lehet össze fog jönni egy lánnyal. Én tudom, hogy ő is szeret engem, csak nem meri bevallani, mert túl jó barátok vagyunk, és félne hogy ez tönkretenné a baráti kapcsolatot. Mit csináljak, mielőtt még késő lenne?

Remélem nagyjából érhet?en fogalmaztam. szívem törne össze ha összejönne vele. Bár lehet csak azért mondta hogy féltékennyé tegyen, mert volt már ilyen:S Mit kéne most csinálnom? Félek odaállni elé és megmondani...

Legjobb válasz: hát pedig nem tehetsz mást vagy lépsz vagy összejön mással. nem értem.. ha tudod hogy õ is szeret akkor miért félsz?

hát pedig nem tehetsz mást vagy lépsz vagy összejön mással. nem értem.. ha tudod hogy õ is szeret akkor miért félsz?
így se tudok mást mondani. próbáld meg! nem veszíthetsz semmit sõõt..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom... Önbizalmam 0 és félek az egésztõl. Tudom, hülye vagyok de ááá. utálom magam emiatt...
A kérdező hozzászólása: ja ha ez számít akkor 18 évesek vagyunk. Meg talán az is baj, hogy "hozzászoktam" hogy a pasik állnak elém és vallanak, nem én..
A kérdező hozzászólása: Igazad van:) csak nem tudom mikor találkozok vele, és félek hogy akkor már késõ. Msnen meg.. olyan személytelen
tanácsolom neked hogy nézd meg figyelmesen a Nem kellessz eléggé címû filmet.

Mit csináljak, ha egyszerre több csaj is tetszik, és Én is tetszek 1-2 lánynak. közben meg van egy komoly kapcsolatom, ami kezd átcsapni "unalmasba". Dobjam fel a kapcsolatunkat valamivel, vagy váltsak?

20 éves vagyok! Ha azt mondjátok dobjam fel valamivel, akkor monjdátok meg mivel!! ötleteket várom!!

Legjobb válasz: Hát ha unalmasnak tartod, szerintem ez már jobb nem lesz. Erõltetni fölösleges. 20 éves vagy, még annyi minden vár rád, ne kösd le magad, ha nem érzed így jól magad. Én is 20 voltam, amikor az elsõ pasimat (5 év volt) leléptettem, mert teljesen ellaposodott, õ nem akart szórakozni, én akkor még akartam. Nem bántam meg a döntésem, mert utána nagyon sok jó történt az életemben, közben megtaláltam azt aki azóta a férjem.

Hát ha unalmasnak tartod, szerintem ez már jobb nem lesz. Erõltetni fölösleges. 20 éves vagy, még annyi minden vár rád, ne kösd le magad, ha nem érzed így jól magad. Én is 20 voltam, amikor az elsõ pasimat (5 év volt) leléptettem, mert teljesen ellaposodott, õ nem akart szórakozni, én akkor még akartam. Nem bántam meg a döntésem, mert utána nagyon sok jó történt az életemben, közben megtaláltam azt aki azóta a férjem.
ha mér most unjátok egymást, akkor ezt felesleges húzni. 20 éves vagy, nem 20 éve házas :) ha már most sem az igazi, mi lesz késõbb? búcsúzzatok el szépen, és ne töltsd a fiatal éveidet egy "van, de minek" kapcsolatban. 29/N
gruppen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor meg lesz a "fájdalmas búcsú jelenet"

Már kb 2- hete ismerek egy lányt nagyon tetszik és aztmondta én is bejövök neki, de ma láttam iwiwen hogy a családi állapota 2 napja kapcsolatban most mit csináljak? :S

Legjobb válasz: mondjuk mond meg neki hogy ma nézted az adatlapját és láttad hogy ,,kapcsolatban" majd mond vmit, vagy gratulálj neki :) és még kicsit talán így féltékenynek hisz majd és az jó...pláne ha tetszel neki :) szerintem csak úgy kirakta :) (én is raktam már ki xD viccbõl) de am. lehet pont ez a célja, féltékennyé tenni szóval szentem a gratulálós dolog jó ;-) nekem mindig bejött :)

mondjuk mond meg neki hogy ma nézted az adatlapját és láttad hogy , , kapcsolatban" majd mond vmit, vagy gratulálj neki :) és még kicsit talán így féltékenynek hisz majd és az jó...pláne ha tetszel neki :) szerintem csak úgy kirakta :) (én is raktam már ki xD viccbõl) de am. lehet pont ez a célja, féltékennyé tenni szóval szentem a gratulálós dolog jó ;-) nekem mindig bejött :)
szerintem legyél hozzá õszinte .. ha beszéltek, mondd meg neki, hogy nagyon tetszik neked, kedveled stb, de láttad, hogy "kapcsolatban van" és nem tudod ez mit jelent... hogy veled, vagy mással!?! nem kell hátulról megközelíteni a dolgokat, sokkal célravezetõbb ha õszintén elmondod ami aggaszt
Akkor minden valószinüséggel miattad változtatta meg az egyedülállót kapcsolatban-ra. De azért kérdezz rá, csak ne azzal kezd...ahogyan már feljebb írta valaki.
Úristen! Az IWIWEN! Az istenen! Jaj! ICQ-nál is az van írva, hogy elég magas, nem?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mindenkit felértékeltem
lehet téged "jelölt" be ott :)
A kérdező hozzászólása: ja azt elfelejtettem megírni , hogy tegnap beszéltünk meg egy randit hétfõre
A kérdező hozzászólása: oké
De azért ne rögtön azt kérdezd hogy van-e barátja.kicsit nevettesd meg stb utána kérdezd
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy engem jelölt be :S majd ma megkérdezem tõle
Kérdezz rá, ez a legbiztosabb!
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem és tényleg csak féltékennyé akart tenni:D

Miután megismerek egy lányt, sosem tudom továbbvinni a kapcsolatunkat egy magasabb szintre, tehát hogy járjunk. Mit csináljak?

Az nem probléma, hogy megszólítsak egy lányt és beszélgessek vele, de nem tudom elérni hogy úgy gondoljanak rám, mint a fiúra, aki fel akarja szedni őket. Szerintem az lehet a gond, hogy nem igazán tudok flörtölni és ezért nem vesznek komolyan.

Legjobb válasz: Bókolj :) (de ne vidd túlzásba!) Nekem az mindig jól esik :)

Bókolj :) (de ne vidd túlzásba!) Nekem az mindig jól esik :)
Megszólítod a lányt, beszélsz vele, gondolom mivel beszélgettek, akkor mégis tudsz valamilyen szinten flörtölni. Szóval gondolom úgy szoktad, hogy elkéred a számát? Mikor felhívod használhatnád azt a szót egy erõs kezdésnek, hogy nem-e eljönne egy randira. Ebbõl egyértelmûek lesznek a szándékaid szerintem.
Ha te magad is tudod, hogy mi a probléma, akkor próbálj rajta változtatni. Gyakorold a flörtölést, vesztenivalód nincs, ha bénázol tanulsz a hibádból és a következõ lánynál már ügyesebb leszel. Hány éves vagy?
elso randizasi tipp : ne legyel ronda .
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok

Tökéletes a kapcsolatom! Mégis a hármasszexen jár az agyam. A szex is tökéletes! Mégis elgondolkodom bevegyünk e egy lányt pluszba. Ha akadna ilyen lány. Mit csináljak?

Semmi okom panaszra 34 éves vagyok 14 évvel fiatalabb a barátn?m és még mindig sok lánnyal összetudnék jönni,fiatalabakal is nála,de nem teszem...mert szeretem.

Legjobb válasz: tényleg nagyon szeretheted... magadat.

tényleg nagyon szeretheted... magadat.
Én 26 L mondom, hogy önzõ vagy!!! Inkább 2 pasi +én!! :-) Nyugi, nincs olyan nõ, aki nem fantáziál 3-as szexrõl.Én is, pedig férjem és szeretõm is van és még sokszor álmodni is szoktam egy másik csajról.Amikor azonban felkelek, egyáltalán nem gerjedek csajokra, de a 3-as szex sem izgat fel, csak pornófilmen.
És még a nõkrõl mondják, hogy sose elégedettek......
A kérdező hozzászólása: Ja...nem tudok pókerezni..:)
A kérdező hozzászólása: Hármasról volt szó...:) 2 lány egy fiú...:) De azért köszi.
Vagy tudod mit? Vidd fel valamelyik haverod és a csaját mikor a barátnõd is otthol van és kis beszélgetés vagy valami játék pl:Póker közben bevágod mi lenne ha vetkõzõs pókert játszanátok vagy lenne valami tétje, aztán már szerintem sínen is vagytok! Szerintem ígyis-úgyis be fogtok brutálisan gerjedni!
Csináld inkább 2x2 felállásban aztán próbáljátok ki, hogy milyen mikor mind a két csajt felváltva egyszerre dugjátok meg aztán lányt cseréltek és így folytatjátok tovább"szerintem ez izgalmasabb és nem mondhatja hogy magadra gondolsz mert õ is kap valakit "szexpartnerûl"így nagyobb az élvezet is"!(És ezekután ne gyere nekem azzal hogy nem szívesen látnád ahogy más kúrja a csajod mert õ se szívesen látná szerintem ahogy te más csajt kúrsz, de ha 2 fiú 2 lány a felállás szerintem szívesen kipróbálná)!
Ha ez annyira izgatja a fantáziád, akkor beszéld meg a pároddal. Sokan be merik ezt vállalni. Azért a következõ kérdésekre készülj fel, találj megfelelõ választ: -Nem vagyok elég neked? -Másnál fogod keresni, ha én nem akarom? Ha láttál a barátnõdön olyan jeleket, hogy érdeklik a lányok, vagy mesélt ilyen jellegû tapasztalatairól, akkor nyugodtan kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: Ez hasznos volt köszönöm :) de a kérdés komoly volt annak ellenére hogy nem annak tünt, én nem szeretném csinálni így csak nem hagy békén a tudat...:)
Aha
Az a baj, h tökéletes a kapcsolatod. Ha futnod kéne a a bnõd után, ez meg sem fordulna a fejedben! Sajnálom õt. Nem érdemli ezt.

19éves lány vagyok és pár hete megismerkedtem egy 25 éves sráccal, akinek a jelek szerint nagyon bejövök. Még nem volt komoly kapcsolatom és még szűz vagyok. Mit csináljak?

Az a baj, hogy nehezen tudom kimutatni az érzéseimet meg inkább félek, talán mert már sokszor értek csalódások, de ezt nem akarom elszúrni.

Legjobb válasz: akkor ne szúrd el, le is írtad, mit szoktál csinálni... nos, ne azt csináld.

akkor ne szúrd el, le is írtad, mit szoktál csinálni... nos, ne azt csináld.
Pakold össze a legódat!
A táv kapcsihoz nincs elég pénzetek vonat jegy stb re. Szakits vele felnõtek kõz is a táv kapcsik 1% mükõdik csak .
12 évesen menj vissza minimaxot nézni :D amúgy nem minden távkapcs megy tönkre én 4 hónapja vagyok együtt a barátommal egy héten csak egyszer látom :( jobb esetben 2x mert vonatozni kell egymáshoz de méhis boldogok vagyunk. :)
pakold össze a legodat. szakadok :DDD
Szóval csak dugni akarsz. :D Ne legyél olyan tolakodó, ne nyúlj alá egybõl. Csak szép fokozatosan.
Türelem, türelem, mást nem tudsz tenni. Talán, ha tudsz változtass, öltözködés, külsõ, sport, stb., ...
Ne döntsd el "nem vagyok jó pasi". Lesz lány aki ezt gondolja, lesz, aki meg nem. De ne Te döntsd el elõre, jó? És leszel szíves udvarolni, meghódítani a lányt, aki tetszik? Hiába nem divat errõl beszélni, a lányok holdvilágos éjszakán errõl ábrándoznak.
Keress magadnak egy nimfomán hölgyet, és igen hamar rájössz, mi az a nagy étvágy. :D Ismertem egy fazon aki ilyen "sexmachine" volt aztán egy életre helyrerakta egy ilyen kapcsolat. Pár hét alatt egy zombi lett belõle szinte, aztán hamar be is fuccsolt a dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!