Találatok a következő kifejezésre: Egy lány a kapcsolatunkat. Mit (169 db)

Mit tegyen egy lány a kapcsolatban? Milyen legyen belsőleg?

Legjobb válasz: Hogyhogy milyen legyen belsõleg? Add magad, légy õszinte és szeresd a párod!

Hogyhogy milyen legyen belsõleg? Add magad, légy õszinte és szeresd a párod!
És ne tedd próbákra, amit gondolsz, azt mond ki, ne csak célozgass, satöbbi. Ja és a nõknek is vannak hülyeségeik, nekünk is vannak, vedd tudomásul és kész :)
egyénfüggõ... de azért azt is meg lehet unni, ha egyfolytában minden pillanatban : szeretlek, imádlak jaj hiányzol stb... mondd neki, de ne sûrûn... érezze, h szereted, de azt is, h nem bízhathja el magát.. bár ha szeret, akkor nem fogja.. :)
A kérdező hozzászólása: én ilyen bújós vagyok, imádlak, te vagy életem szerelme...próbáltam hûvös lenni, de az nem én vagyok, nem is tetszett neki, szóvá tette h nem érzi h szeretem...
Szerintem is add magad, szeresd teljes szívedbõl, mutasd is ezt ki neki, minél aranyosabb, segítõkészebb, kedvesebb vagy, minél jobban megérted õt, annál több szerelmet fogsz visszakapni :-)
Legyél figyelmes vele, ne tartsd túlságosan fogva.
Igazából ezeknek az érzelem megnyilvánulásoknak szivbõl kéne jönniük, nem pedig itt kéne tanácskozni, hogy milyennek kell lenned egy kapcsolatban, hogy szerethetõ légy:S igy inkább ne kezdj párkapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: hát h mit szeretnek bennünk a férfiak?a bújós cicát, aki minden második percben mondja h szeretlek és ad egy puszit?iylesmire gondoltam..
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó...ne oktass ki, mert 1év 8hónapja együtt vagyunk...szívbõl jön h 10percenként mondom h szeretlek, de ez lehet h túl sok és nyeregben érzi magát nagyon...volt olyan h azt hitte h megtehet dolgokat, úgyis elnézem neki, mert nagyon szeretem...

Fiúk, lányok véleményeket légyszi! Ha egy pasi azt mondja, hogy még pár hétig távol lesz tőlem, át akarja gondolni a kapcsolatunkat, mit jelent?

Neki van más, de nem szereti, fél viszont lépni, hogy mért, nem tudja megmondani. Azt mondja sokat jelentek neki. Elment pár hétre és azt mondta átgondolja a dolgokat. Szokott írni sms-t, stb. Viszont én ált. kérdezgetem válasz sms-ben, hogy nem is hiányzom neki, stb? Erre nem ír. Õ azt szokta mondani az ilyenekre, nem akar veszekedni, de fontos vagyok neki.

Legjobb válasz: Sajna mást nem tudsz csinálni, mint kivárod azt az idõt. Ilynekor arra gondolok, hogy már nem akarja igazán a kapcsolatot. Remélem nem így lesz.

Sajna mást nem tudsz csinálni, mint kivárod azt az idõt. Ilynekor arra gondolok, hogy már nem akarja igazán a kapcsolatot. Remélem nem így lesz.
szerintem egyszerûen nem meri megmondani, hogy ennyi volt. Neki kényelmes lenne ha te mondanád, hogy vége.
Én a helyedben nem keresném pár napig. Aztán felhívnám, és igen vagy nem válasz elé állítanám. (igen esetén a másik nõvel MINDEN kapcsolatot meg kell szakítania)
Nézd: egy ötsoros kis beírásból nehéz messzemenõ következtetéseket levonni; én leírtam, ami elsõnek eszembe jutott. VÉLEMÉNYEKET kértél, nemde? Ennek ellenére tudomásul vettem, amit nekem címeztél, és nem tartom kizártnak, hogy a fiú komolyan gondolta, amit mondott. Ebben az esetben viszont ha azt mondja, hogy még pár hétig távol lesz tõled, mert át akarja gondolni a kapcsolatotokat, akkor az azt jelenti: még pár hétig távol lesz tõled, mert át akarja gondolni a kapcsolatotokat. Ez is egy lehetõség, és akkor nincs mirõl beszélni: várj türelemmel. Üdv! Zsoel (26)
Gondolkozz azon, hogy a saját viselkedésben talált-e vmilyen problémát, pl. féltékenység, hiszti...stb. Valami oka biztosan van, ha gondolkodnia kell a kettõtök kapcsolatán. Írod, hogy van láthatáron egy másik lány, akit nem szeret, akkor miért van? Próbáltátok közösen megbeszélni a dolgaitokat? Kinek mi az, ami tetszik, és mi az, ami nem? Mennyi ideje jártok? Ha fontos lennél neki, akkor nem próbálkozik másnál. Nem kellene hívnod/sms-ezned pár napig, ha hiányzol, jelentkezni fog, ha nem el kellene felejtened.Tudom, hogy ez nem könnyû, de én nem várnám meg azt az sms-t, melyben szakít velem. Sajnálom, hogy csalódás ért!
Miért kezdesz egy olyan pasival akinek van valakije? Nem félsz, hogy veled is ugyanezt fogja csinálni, mint a jelenlegivel? Amúgy meg miért nem írja, hogy hiányzol neki, ha azt tudja mondani, hogy fontos vagy neki?
Érzésem szerint ez tipikus példája annak, amikor egy férfi két vasat tart a tûzben (vagy stílszerûbben fogalmazva: egy vasat tart két tûzben) Azért "fél" lépni, mert a két lány - és járulékos alkatrészeik - több, mint az egy, és egyiket sem akarja elveszíteni (de aligha a belsõ értékeitek miatt). Ez így nagyon kényelmes, hogy neked azt mondja: igazából nem szereti a barátnõjét, fontos vagy neki stb., de "nem akar veszekedni" (magyarul hagyd õt békén, amikor éppen nem kíván meg; ezért nem ír vissza, mert esze ágában sincs komolyan összejönni veled). A barátnõjét meg alkalmasint éppen az ellenkezõjével hülyíti: veled nincs semmi komoly kapcsolata, csak haverok vagytok, õt szereti stb. Sajnos ez így mûködik: a férfiak általában szeretnek háremet gyûjteni maguk köré, a nõk viszont teljes mértékben birtokolni akarják a férfit. Szóval szerintem lépj ki ebbõl a másodhegedûs szerepbõl, mert neked itt gyaníthatóan nem terem babér. Megpróbálni a fiút elhódítani szerintem nem sok értelme van, mivel az általad leírtak alapján valószínûleg eléggé ragaszkodik a barátnõjéhez (ez az "átgondolom a dolgot" egy nagy vaker duma), te meg csak a fent leírtak miatt kellesz neki. Hagyd faképnél (attól legalább sérül egy kicsit az egója), és keress egy kedves, rendes fiút, aki tényleg csak téged fog szeretni (hidd el, akad ilyen is). Üdv! Zsoel (26)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Itt is az a helyzet, hogy biztosat a bizonytalanért. Én folyamat szekálom, hogy mikor tud már dönteni, mert így mindenkinek rossz. Igaza van az utolsó hozzászólónak, hogy nem kéne írnom neki pár napig, véglis tegnap sem írtam és õ rámírt. Csak hiányoltam azt, hogy kedveseket írjon. Én értem, hogy folyamat melózik, megy, stb. csak nekem több kell. :(. Õ azt mondta, még amikor folyamat együtt voltunk, hogy velem akar lenni, még szex nélkül is, mert velem érzi legjobban magát. De akkor mért nem tud lépni? /erre azt mondta, ha nem veszekednék folyton, lehet már tudott volna.../
A kérdező hozzászólása: Zsoel! Az egész egy barátságból indult, és "sajnos" ez lett. Nem csak a szex miatt van velem, ezt biztosan tudom... fõleg, hogy ha veszekszünk, egyikünknek sincs kedve... amúgy 24 órából 10-et min. együtt vagyunk és komolyan mondom, senkivel sem voltunk így meg. Egyikünk sem :S
A kérdező hozzászólása: Jólvan. Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Megmerné mondani, ha ennyi lett volna. Amúgy nemrég hívott és mondta, hogy hiányzom neki, és azért nem tud soxor visszaírni, mert pakolnak, mennek, stb... szóval azért örülök neki, hogy nem csak egy jóbarát már, hanem annál sokkal több :)
Ne dõlj be, mellé duma. Az embernek arra van ideje, amire akarja. Egy SMS bármikor belefér, egy hívás fõleg. Csak lehet, hogy romlik a sansz a másiknál, melegít kicsit Téged is.

Van egy lány, szeretem, de õ passzív a kapcsolatban. Mit tegyek?

Összejöttem a lánnyal, örülök is neki, szeretem, de passzív a kapcsolatban.

Legjobb válasz: Ezt már egyszer ma megkérdezted! Ha szeretsz szenvedni, és egyedül erõlködni, akkor csináld csak! Ha van egy csöpp eszed, akkor tovább lépsz!

Ezt már egyszer ma megkérdezted! Ha szeretsz szenvedni, és egyedül erõlködni, akkor csináld csak! Ha van egy csöpp eszed, akkor tovább lépsz!
Nem tudsz vele beszélni, nem tesz bele a kapcsolatba semmit, ahogy kiveszem érzelmileg sem kapod azt tõled, amit szeretnél, akkor mégis miért jó vele lenni? Mit szeretsz benne? Mert, amit leírtál az alapján nem sok mindent tesz azért, hogy te szeresd. Túl sok mindent javasolni nem lehet, azon kívül, hogy beszélj vele, ha nem változik semmi, akkor pedig szakítani kell. 30/n
A kérdező hozzászólása: 1# nem kérdeztem ilyesmit. 2# Hát nem tudom, beleestem a csajba. Mindene tetszik, tetszett Teszek én, csak valahogy nem látom, hogy kapnék vissza is belõle annyit. Szóval tehetnék bármit érzelmileg, akkor se tudnék vele mit kezdeni, nem változna. Ha jobban szeretem, akkor õ is jobban szeretne? Nem hinném.
Ez történik, amikor csak külsõ alapján választasz párt. Tökre megérdemled. Ha neked ez így jó, akkor maradj vele, de ha nem, akkor szakíts. Nyilván azért vagy még vele, mert jól esik mutogatni a haveroknak, meg van kivel felvágni.
Próbálok tenni a kapcsolatért, feldobni, programokat szervezni, ha baj van, megbeszélni, de barátnõm nem vevõ rá, passzív. Mit lehet tenni? Szóval szervezem a programokat, hogy legyen közös élmény, ne egy unalmas kapcsolat legyen, de általában nem jön el. Ha megakarok beszélni vele valamit, kis idõre ér rá. Szeretem, de ez így nem állapot! Nem akar semmit se beleadni a kapcsolatba, illetve õ adásnak nevez olyat, ami alapvetõ dolog. ( beszélgetés pl.) Szóval én próbálok tenni. Nem ilyen ugri-bugri stílusban, de azért mértékkel, de ez se jó, vagy kényelmes és sose tett semmit egy kapcsolatért, vagy nem szeret ennyire se.
Szerintem meg nem is kellesz neki. Ez nem kapcsolat. Világos, hogy semmit sem akar tõled.
Kérdezd meg tõle hanyadik barátja vagy. Az elsõvel sajnos én is így voltam: nem tudtam hogy mûködik egy kapcsolat, a baráti kapcsolataim se voltak rendben. Pedig nagyon szerettem. A srác két hét után elhagyott. Az is lehet, hogy önbizalom hiányos. Próbáld meg tréfákkal oldani a dolgot (õ pl. játékosan spontán lefröcskölt egy ivókútnál. nevettünk :D) Ha viszont már volt barátja elõtted, lehet, hogy nem akar igazán vagy túlságosan elkényeztette a barátja. Próbáljátok megbeszélni a dolgokat, hogy miért lehet ilyen. Aztán mérlegelj van-e értelme folytatni.
5 millió nõ él az országban. Ebbõl minimum 30.000 neked tökéletesen megfelel:) Mire vársz?
El kell engedni, és figyelni, hogy mit lép rá. Ha visszajön, lehet, szeret, de lehet, csak a figyelmességed imponál neki. Mindenesetre szemét az olyan ember, aki kihasználja a másik érzéseit.


Egy éve szeretek egy lányt, a suliba, most bejött tavaj egy gyerek és most elvette tőlem szó szerint kapcsolatba vannak face-en is mit tegyek?

Õ most jött nem rég egy csomo csajjal járt a sulimba és pont a szerelmemmel megölöm amugy gondoltam arra is ugy agyon verem..

Legjobb válasz: Ácsi-ácsi! Te jártál a lánnyal vagy csal plátói a dolog? Mert azért nem mindegy. Ha csak távolról imádtad akkor te vagy a hülye, hogy mér nem léptél egy év alatt. Ha meg jártatok is és lecserélt a másikra akkor meg így jártál.

Ácsi-ácsi! Te jártál a lánnyal vagy csal plátói a dolog? Mert azért nem mindegy. Ha csak távolról imádtad akkor te vagy a hülye, hogy mér nem léptél egy év alatt. Ha meg jártatok is és lecserélt a másikra akkor meg így jártál.
Szerintem az a lány azt sem tudja, hogy te a világon vagy. Azért mert te sosem mertél nála kezdeményezni csak ábrándoztál róla, nem jelenti azt, hogy más nem szedheti fel. Ez van. 24L
dobj hatost kockával
De mégis milyen jogon? Az a lány nem volt a barátnõd, nem is tudta, h tetszik neked. A srác meg végképp nem tudott arról, hogy odáig vagy. A saát hülyeséged miatt ne másokat bánst. Ráadásul ha most megvered a csávót a lány akkor sem akar majd tõled valamit, ha netán szétmenne ezzel a sráccal.
A kérdező hozzászólása: Nem baj, hétfõn majd megverem a srácot
Akkor léptél volna elõbb.
A kérdező hozzászólása: inkább a halál nekem nem kell más
Sajnos úgy fest, itt az ideje új vágyakoznivaló után nézned...
A kérdező hozzászólása: Ismert, csak ugy nem közelettem hozzá nem mertem most meg késõ amikor merek már miért?
"A tavaly sohasem lesz vaj!"
ciánt a szemétláda reggeli kakaójába. senki se tudja meg hogy te voltál
rugd tökön :D (de vidit kérek róla)...XD
FAKE vagy balFAKE
ha csak így elvették tõled akkor nem is szeretett igazán
balfék
A kérdező hozzászólása: pedig tudta.. szinte pont akkor amikor össze jöttek mondtam neki hogy szeretem és a srác kezdte áljak le mitképzel?

Lányok, melyek azok a mondatok amelyekkel a legjobban fel tud titeket izgatni egy fiú szexel kapcsolatban? Mi az amit a legjobban szerettek hallani?

Legjobb válasz: hát nekem már régóta teszik egy fiú akivel mostanában jóban vagyok múltkor éppen hülyéskedtünk és én elkezdtem rángatni hülyeségbõl:DDD mikor õ tiszta erõbõl odarántott engem magához és azt mondta: "majd én jól megrángatlak,ha érted mire gondolok" hát kész voltam és csak egy cm-en függött hogy le nem smárol na pl ilyen *-* ahhhhhh még belegondolni is jó...:D

hát nekem már régóta teszik egy fiú akivel mostanában jóban vagyok múltkor éppen hülyéskedtünk és én elkezdtem rángatni hülyeségbõl:DDD mikor õ tiszta erõbõl odarántott engem magához és azt mondta: "majd én jól megrángatlak, ha érted mire gondolok" hát kész voltam és csak egy cm-en függött hogy le nem smárol na pl ilyen *-* ahhhhhh még belegondolni is jó...:D
az enyém a lakás és az autó is
ne privizz! ez a szex témához tartozik
"nincs rajtam gumi, és szifiliszem van"
hmmm...én fiú vagyok, de....így nem is válaszolok.
4-es ismerõs.:$$ fuhh az ehhez hasonlóak.ahw.
Telószámot szerintim felhívni szoktak :S
A kérdező hozzászólása: De majd üzizek vele -.-
Hat pl. Ne huzd az agyat, hanem irj vissza, ahogy tudsz. Es legyel oszinte.
Ha tõle kérted el, akkor minek a kérdés? Ha megadta, csak felfogta hogy fel akarod hívni.
számját?:O amúgy hívd fekl nyugodtan, az tévhit h nem szabad hamar elhívni, azzal nincs baj, egy példa: másnap felhívod, az oké, megbeszéltek egy randit mondjuk 3 nap múlva, a randiig ne hívosgasd, hanem majd csak randi elõtti napon. a lényeg h ne azt érezze, hogy belõle áll ki az életed:D, az majd ráér pár hónap múlva

Miként viselkedik egy férfi aki nem barátságot akar egy lánytól hanem kapcsolatot? Mikor kerülünk oda amikor a lány azt mondja hogy csak barátként tekintek rád? Mit kell tennem hogy ne barátként kezeljen hanem pasiként?

Kellene egy kis segitség,nem vagyok valami tapasztalat csajozás terén.Sokak szerint barátságból indul minden,vagyis barátság az alapja mindennek,de én szerint a szerelem szerelemmel kezdődik a barátság barátsággal. A legerősebb barátságból is csak gyenge szerelem fejlődhet.

Legjobb válasz: Figyelj, a nõk semmit sem utálnak jobban mintha egy pali tétovázik és tutyimutyi, szóval csak magabiztosan meg kell neki mondani!

Figyelj, a nõk semmit sem utálnak jobban mintha egy pali tétovázik és tutyimutyi, szóval csak magabiztosan meg kell neki mondani!
Érdekes kérdés. Alapvetõen mindkettõ lehetséges. Akit elõször barátként kezelsz, de rövid idõ múltán elkezded meglátni benne a férfit/nõt. Hosszan tartó barátságot ritkán követ szerelem, értsd ezt éveken át tartó barátságra. Az elsõ látásra dologban is hiszek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.akkor ne habozzak, ne várjam meg mély elmélyül köztünk a barátság, mert aztán már nehezebb..akkor lehet rögtön az elején szóvá tenni vagy kimutatni hogy többet akarok mint barátság..
Én azt olvastam, hogy a másikról alkotott majdhogynem végleges véleményünket az elsõ 4 percben alkotjuk. És ahogy ezt így végiggondolom, ez velem is mindig így volt. Bármi volt, randi-barátkozás, vagy volt "vonzalom" vagy nem. Valaki vagy érdekes számomra vagy nem. Ha nem tartom érdekesnek, valszeg barátkozni sem fogok vele. Viszont az is elég gyorsan eldõl ki az akit pasinak is szívesen elfogadnék, ki az akirõl még nem tudom biztosan, és ki az aki biztos, hogy nem. Szerintem ha a pasija akarsz lenni, legyél egyértelmû, hogy tudja mik a szándékaid, magától nem fogja kitalálni. Ne "elmegyünk valahova lógni?" hanem "lenne kedved velem randizni?". Érted. 20L
EGyszerû, kezeld nõként! Bókolj, udvarolj (finoman, nem kell ajtóstul rohanni a házba), ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: köszi.akkor csak magabiztosság, önbizalom és merészen, nem kell félni..a tudtára kell adnom hogy igenis én járni akarok veled nem barátkozni :)
Flörtölj vele, húzzad az agyát indítsd be a fantáziáját!Mosolyogj sokat, és legyél magabiztos!

Mire vágyik egy 11-12 éves lány a kapcsolatban?

Legjobb válasz: és kézfogás, esetleg szájrapuszi de máshoz még nagyon fiatal

Kamu
és kézfogás, esetleg szájrapuszi de máshoz még nagyon fiatal
ha így érzed, akkor ülj le vele kettesben beszélgetni. beszéljétek át, hogy most ki mit akar. [pl h a lány mit szeretne tõled. szeret-e téged. ha igen, akkor miért nem akar veled csókolozni, ha mással már csókolózott.] ha nem szeret, akkor sajnos vége a kapcsolatnak. remélem a legjobbakat. puszi /15 éves lány/
romantika, kedvesség, gyongedseg, hogy erezze, hogy kulonleges...szex teren még gyerek..
Együtt biciklizés, fagyizás, beszélgetés, kézfogás, de egyébként is még a szülei mellett és az iskolapadban a helye.
2 puszit az arcra
Az lehet, hogy a két puszinál többre is vágyik, de eszedbe ne jusson a bugyijába nyúlni!!! Ha szerencséd van, akkor az apja csak simán agyonver, rosszab esetbe böribe is mehetsz.
puszi az arcra max. szájra., smar meg tul kora . többirõl meg ne is beszeljunk
nem nem, egy 8 éves lány vágyik barbira egy 11 éves már barbi házra.
barbie babára?
Ezen mit lehet röhögni, van ilyen, inkább örülj neki hogy te nem éltél át ilyen szerelmi bánatokat ilyen korodban mint a mostani gyerekek.
11-12évesen sms es szerelem (Y):DXD
nem lehet hogy szégyel? szerintem biztos nem akarja h nyilvános helyen vele lássanak. mondjuk kettesben sem akar találkozni. nem lehet hogy csak szorakozik veled? ugyanmár ha szeretne hidd el hogy mindennap látni akarna. nem azért mondom hogy megbántsalak itt nem veled van a gond hanem vele. jobban jársz ha keresel egy másik lányt aki minennap veled akar lenni.
Ez röhejes. Szakíts vele!
A kérdező hozzászólása: Csak sms-ben hajlandó beszélni
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem akar puszit meg kézenfogást. de mással már csókolózott. csak velem nem akar. fél éve vagyunk együtt és személyesen nem is lehet vele beszélni csak sms-be. és nagyon aggódom hogy már nem szeret vagy gcak kihasznál.

Egy lány tönkreteszi a kapcsolatunkat. Mit csináljak?

Már több hónapja vagyok együtt a barátommal.Van egy lány akinek tetszik a barátom,de a barátom utálja azt a lányt.Hiába mondja neki hogy nem szereti mert csak én vagyok neki,de rá se figyel.Az a lány meg mindent megtesz hogy mi szakítsunk és övé legyen a barátom.Multkor majdnem vége is lett a kapcsolatunknak de kisült hogy az a lány csinálta a bajt.Mit csináljak hogy ne álljon közénk?

Legjobb válasz: Szerintem az a legjobb ha semmit sem csinálsz. És a párod sem. Egyezzetek meg a pároddal, hogy bíztok egymásban és mindent megbeszéltek, bármi történik (pl. pletyka) egymásnak hisztek. A másik megoldás, ketten együtt mondjátok el a lánynak, hogy zavar benneteket hogy közéjük akar állni, ami tulajdonképpen nem fog benneteket szétszedni, de mégis irritáló. És hogy végülis bármit csinál, ti innentõl kezdve egymásnak hisztek!

Szerintem az a legjobb ha semmit sem csinálsz. És a párod sem. Egyezzetek meg a pároddal, hogy bíztok egymásban és mindent megbeszéltek, bármi történik (pl. pletyka) egymásnak hisztek. A másik megoldás, ketten együtt mondjátok el a lánynak, hogy zavar benneteket hogy közéjük akar állni, ami tulajdonképpen nem fog benneteket szétszedni, de mégis irritáló. És hogy végülis bármit csinál, ti innentõl kezdve egymásnak hisztek!
ne figyeljetek rá oda de ha véletlen összetalálkoztok vele pl ne kezdjetek szenvedélyesen smárolni mert ez õt zavarni fogja és még jobban szét akar titeket majd választani és ettöl nem fogja belátni h ti szeretitek egymást viszon t télleg csak egymásnak higgyetek!!
Szia!Én is voltam hasonló cipõben, az ex feszt tapadt, de nem törõdtünk vele, egy idõ után lekoppant mert látta hogy semmi esélye és megunta. Ti is tegyetek igy, majd észreveszi, de nem ér annyit hogy rámenjen a kapcsolatotk, ezen ne veszekedjetek, téged szeret, te öt, mi lenne a probléma? Amúgy sajnos sok ilyen van a környezetemben látom. Kitartást!!!
Együtt érzek veled, bár nálunk ennyire nem komolya dolog. Párom rengeteg email-t kap egy csajtól, akit munkája során ismert meg. Sajnos sokat van emberek között, közvetlennek is kell lennie velük és a csaj félreértette. Olyan emailt kapott hogy csak néztem amit sajnos nem páromtól tudtam meg. Idegesített nagyon, de rájöttem erre megy ki a játék, hogy mi szakítsunk. De a szerelmünk nagyobb ennél, erre most nemrég kellett rájönnöm. Próbáljatok meg nem foglalkozni vele, nézzétek levegõnek. Rá fog jönni, hogy feleslegesen strapálja magát. Sok kitartást kívánok neked/nektek!!! És tényleg csak egymásnak higgyetek, soha ne a pletykáknak!
verd agyon. :) Semmit nem tudsz tenni, ha nem akar titeket békén hagyni. Szeressétek egymást, bízzatok egymásban, és ne foglalkozzatok vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!