Találatok a következő kifejezésre: Egy lány a diszkóba mit tegyek (3 db)

Egy lány elhivott a diszkóba mit tegyek?

Aztmondta jó lenne ha elmennék vele(ük) a diszkóba, mert más városba lakik, csak nem engem egyedül hivott hanem egy haveromat is de ö nem ér rá, és ezért egyedül mennék és azt kérdezném hogy a lány akarhat e tölem valamit? Mennyek énis? Van barátja és ez nem annyira jó tényez?, vagy csak haverkodni akar? Én szeretnék töle valamit! Én járni szeretnék vele! De hogyan csináljam segitsetek!

Legjobb válasz: ne parázz! menj el. legfejebb felszedsz valaki mást. egy biztos, ha nem mész el, akkor semmi esélyed...

ne parázz! menj el. legfejebb felszedsz valaki mást. egy biztos, ha nem mész el, akkor semmi esélyed...
Szerintem menjél el nyugodtan, veszíteni valód nincs.Ez ugyis kiderül, hogy mi lesz.Ha meg esetleg csak haverkodni akar, mást nem, mert van barátja, akkor megismerhetsz ott más lány is.
"szia, megyünk együtt legközelebb? ;)"
kérdezd meg, hogy neki, hogy tetszett a buli? Az nem olyan átlátszó szerintem. Alapnak meg jó, hogy eltudjátok kezdeni a beszélgetést...
az ilyen emberek a hétköznapokon mirõl beszélgetnek másokkal? beszélgetnek egyáltalán bárkivel is?
írd neki, hogy van pénzed. akkor nyerõ leszel nála.
Hívd el randi(k)ra, bizonyítsd be neki az érzéseidet.
ilyen csajjal már émn is taliztam..és a végén sikerült is vele kapcsolatot kialakitani. Sokat kell vele beszélni ismerkedj még vele akár hónapokig is beszélgess és ne erõltess semmit amit nem akar.De csak akkor érdemes egy lányért ennyit küzdeni mert én már ugye megtapazsztaltam, ha tényleg õt szeretnéd!! amúgy sok sikert kivánom h szerencséd legyen. nehéz lesz a bizalmába férkõznõd
Udvarolj tovább normális tempóban, beszélgessetek sokat, de NE LEGYÉL PAPUCS (pl: ha tényleg szeretsz ezt és ezt tedd meg stb. => NEM).
Jól van gratulálok, fogsz te még nagyot bukni:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!