Találatok a következő kifejezésre: Egy lánnyal egy (37794 db)

Mi annak a filmnek a címe, amikor egy lányt és a testvérét a szüleik egy nőre bíznak, mert egy cirkuszban dolgoznak. A nő nagyon rosszul bánik az egyik lánnyal, sokat kínozzák (a nő és a gyerekei), a végén pedig a lány meghal?

Legjobb válasz: The girl next door (A szomszéd lány) egyébként van egy másik film, ami ugyanezt a történetet dolgozza fel, ha tetszett a film, akkor ajánlom azt, mert szerintem jobb volt. + jack ketchumtól a könyvet:)

The girl next door (A szomszéd lány) egyébként van egy másik film, ami ugyanezt a történetet dolgozza fel, ha tetszett a film, akkor ajánlom azt, mert szerintem jobb volt. + jack ketchumtól a könyvet:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, a másik változatot is sikerült megtalálnom. És a könyvet is elolvasom a közeljövõben. :)

Ha egy lány egy lánynak barátnője, akkor egy fiúnak miért barátja? (Légyszi ne azt írjátok, hogy azért mert a barátnője a szerelme, mert egy lánynak a fiúbarátja is barát, a szerelme is barát. )

Legjobb válasz: Pedig pont ezért. A fiú barátra ritkán használjuk a barát szót, legalábbis manapság. Régen ezt szépen megoldották, akkor ugyanis udvarló volt, az rögtön kizárt mindenfajta más kapcsolatot. Manapság viszont a fiú barátra általában azt mondjuk, hogy haver pl., a barát kifejezést a partnerre értjük.

Pedig pont ezért. A fiú barátra ritkán használjuk a barát szót, legalábbis manapság. Régen ezt szépen megoldották, akkor ugyanis udvarló volt, az rögtön kizárt mindenfajta más kapcsolatot. Manapság viszont a fiú barátra általában azt mondjuk, hogy haver pl., a barát kifejezést a partnerre értjük.
Úgy látszik egy fiúnak sima haver barátnõje nem lehet..., a barátnõ férfira vonatkoztatva csakis szerelmi kapcsolat lehet. Én már alap betiltnám ez a barát-barátnõ szót. A szerelmi partner ne haver legyen...én nem is használom.

Igaz, hogy egy lánynak egy meleg fiu a legjobb barátja?

és forditva is?

Legjobb válasz: Ez egy sztereotípia, aminek persze van alapja, de ettõl még nem lesz igaz mindenkire vagy akár csak a többségre. Én pl. meleg fiú vagyok, és sosem jöttem ki jól a lányokkal, ezért én egy lánynak sem vagyok a legjobb barátja :)

Nekem 6 éves korom óta a legjobb barátom egy lány. Soha nem volt közöttünk semmi...de mint fél éve kiderült, õ lány létére a lányokat, én a fiúkat szeretem. F/19(meleg)
Ez egy sztereotípia, aminek persze van alapja, de ettõl még nem lesz igaz mindenkire vagy akár csak a többségre. Én pl. meleg fiú vagyok, és sosem jöttem ki jól a lányokkal, ezért én egy lánynak sem vagyok a legjobb barátja :)
Hát qrvára nem, nekem a legjobb barátom lány, és még rengeteg lány barátom van, és a lányokat szeretem!:PPP Ki a fszom találta ki ezt a hülyeséget? Néha fel tud bszni, h miket ne mgondolnak egyesek -.-
lassan már búzát kell játszani akkor, hogy nõvel beszéljen az ember vagy milyen logika ez?
Nem. Én meleg vagyok, de nekem egy hetero srác a legjobb barátom. Szóval ez hülyeség.
Ha szétnézel az úton és azt látod, hogy minden második tini csajnak búza külsejû pasija van, akkor l lehet gondolkodni a dolgon, hogy mégis van valóság alapja. Sajnos.
Nem minden esetben, de elõfordul. Nekem pl lány a legjobb barátom, és az iskolában is velük jöttem ki mindig.
elõfordulhat, de ez nem elõírás...
szerintem dugnak...
Nem mindenki hiszi ezt . Én pl meleg vagyok , vannak barátnõim. És egy legjobb barátnõm is . A többség azt hiszi hogy szerelmes vagyok belé . :) )
sok csaj ßuzival jár
Van ilyen. A meleg fiúk általában a lányokkal értik meg igazán magukat, a lányok többsége meg nem ítéli el õket, szóval simán spanolnak. Én pl meleg vagyok és a legjobb barátom pont nemlány... van egy jó lánybarátom is de õ az uncsim, együtt nõttünk fel meg minden nemtudom h ez beleszámít-e XD am sosem kerestem görcsösen a csajok társaságát, de elvagyok velük is, amíg felnem b.sznak a sok hülyeségeikkel --" 19F


Fiúk! Szexi egy lány egy hosszú (férfi) ingben, ha nincs alatta semmi? Izgató?

Legjobb válasz: Egy szexi lány az szexi egy hosszú férfi ingben is. Egy nem szexi lány nem szexi a legmenõbb ruhákban sem.

Egy szexi lány az szexi egy hosszú férfi ingben is. Egy nem szexi lány nem szexi a legmenõbb ruhákban sem.
Szerintem inkább csak szép, aranyos a hosszú bõ ingben :)
Bár az elsõ válaszolónak igaza van, azért nekem szexi. :) Mindig tetszett, ha az aktuális barátnõm az én pólómban aludt... Fõleg, h a legtöbb barátnõm jóval kisebb volt mint én, és látványosan nagy volt rájuk a pólóm. :) Lehet ez perverzió, de nekem bejön. :)
Nekem nagyon tetszik! :)
Ha a páromról van szó, akkor õ egy táposzsákban is az. Ha másról, akkor meg teljesen mindegy, mibe öltözik :-)
Abszolút..... esetleg egy csipkés tanga kell alá de semmi több....:)
Ha jó csaj akkor szexi
Ez nekem is nagyon bejön! Izgató, mert általában hosszú az ing, tehát takar alul is, de ahogy jön-megy benne, azért kivillannak dolgok... húúúú.... :-) 29/F

Van olyan, hogy egy lány egy fiút gyakran néz, keresi a szemkontaktust vele, de nem azért, mert bejön neki?

Nem mintha velem ilyesmi esett volna meg, csak puszta kíváncsiságból kérdezem

Legjobb válasz: Szerintem meg van ilyen! Ha a lánynak barátja van, miért nézi a fiút? Ha a fiú nézi a lányt, és a lány is a fiút, a fiú miért nem kezdeményez? Sosem fogjuk megérteni az ellenkezõ nemet!

Szerintem meg van ilyen! Ha a lánynak barátja van, miért nézi a fiút? Ha a fiú nézi a lányt, és a lány is a fiút, a fiú miért nem kezdeményez? Sosem fogjuk megérteni az ellenkezõ nemet!
Hát ha olyan ronda a pasi, hogy azt nem lehet figyelmenkívül hagyni, akkor igen, de egyébként NEM!
Szerintem van..legalábbis ha magamból indulok ki. Mert pl. ha nekem tetszik valaki nem nagyon merem nézni, csak amikor nem látja.Mert nagyon zavarba jönnék.De általában csak akkor ha valai télleg komolyan érdekel.De sokszor szemezek fiúkkal akik valamilyen szinten bejönnek, de úgy komolyan nem érdekelnek, csak úgy megnézem õket (mert esetleg tudom hogy én viszont bejövök nekik vagy nem tudom:D).

Szerintetek nagyon idiótán állna egy lányon egy Beats by Dr Dre fejhallgató?

Soha nem láttam még csajon Beats fejhallgatót, ezért tettem fel ezt a kérdést.. Nagyon tetszik, meg a nyári munkámra kapott fizetésből tudnék is venni egyet, csak hát félek, hogy kinevetnének az emberek, mivel a fejhallgató nem éppen nőies darab (szerintem). :D

Legjobb válasz: A fehér színû változat szerintem jól állna egy lánynak, de ha a kinézet mellett a minõségi hangzás is fontos, akkor ezt a fejhallgatót ajánlom: Sennheiser Momentum (az új színes változat) - http://blog.jacob-computer.de/wp-content/uploads/2013/07/Sen.. Nekem kinézetre is jobban bejön, mint a Beats, hangzásilag pedig jóval felette áll. Árban kb ugyanott vannak. Én ha lány lennék ebbõl a fehér vagy sárga színût választanám.

A fehér színû változat szerintem jól állna egy lánynak, de ha a kinézet mellett a minõségi hangzás is fontos, akkor ezt a fejhallgatót ajánlom: Sennheiser Momentum (az új színes változat) - http://blog.jacob-computer.de/wp-content/uploads/2013/07/Sen.. Nekem kinézetre is jobban bejön, mint a Beats, hangzásilag pedig jóval felette áll. Árban kb ugyanott vannak. Én ha lány lennék ebbõl a fehér vagy sárga színût választanám.
Itt pl elég jó áron lehet kapni a fehér színû Momentumot 2 év garanciával: http://www.edigital.hu/Fejhallgato/Fejhallgato/Sennheiser_Mo.. Ez minimum 3x jobban szól, mint a túlárazott Beats és hasonlóan van egy sajátos dizájnja.
Egyszerre minõségi és dizájnos fejhallgatóból még ami ajánlható lányoknak is az az Audio Technica ATH M50 Fehér változata: http://www.friendlyhouse.hu/audio_technica_ath_m50_wh.html Egyébként sikerült választanod?

Párommal együtt voltam, amikor megismert egy lányt, akivel napi szintû kapcs. Ba kell lennie. A lány túl kedves, nyomult. Párom elmondta, kértem, h éreztesse, h ez hidegen hagyja. Párom túls. Meg akar felelni, így hozzá sem szól a lányhoz. Mi legyen?

ellenszenv van köztük, párom nemhogy elszigetelte magát, de szép szava sincs a lányhoz, sõt levegõnek nézi.szó szerint meggyûlölte. annyira bizonyítani akart nekem,de én nem ezt vártam. mi legyen? most én mondjam neki h beszélgessen vele? félek,nehogy a visszájára süljön el és a végén emiatt legyen majd túl jóba valahogy...

Legjobb válasz: ??? soha nem értettem mit kell keverni a kakit a barátnõknek.. mi az hogy voltál? hogy igazodjon ki rajtad a párod, ha én nõként sem tudnék:S:S hagyd békén, ne foglalkozz vele! a párod pedig elég papucs ha mindig azt teszi egy hötyögésre amit mondasz neki:S

??? soha nem értettem mit kell keverni a kakit a barátnõknek.. mi az hogy voltál? hogy igazodjon ki rajtad a párod, ha én nõként sem tudnék:S:S hagyd békén, ne foglalkozz vele! a párod pedig elég papucs ha mindig azt teszi egy hötyögésre amit mondasz neki:S

Van egy lány. Egy általános szituáció : nekem tetszik, de ő csak barátnak tart engem. Tudnátok néhány tippet írni hogyan haladhatnék előrébb?

Legjobb válasz: Ja értem, valóban a "tart" azt jelenti, hogy nincs konfrontáció. OK, akkor önként legyél a barátja, célozd meg a barátzónáját. A barátzóna-effektus azon alapul, hogy a fiú ki akarsz kerülni barátzónából, a lány pedig éppen ezért tartja ott bent. Ezért kell az ellenkezõjét akarnod, így laza maradhatsz, néha beszélhetsz neki arról, hogy tetszik az X lány. Ez az egyetlen esélyed, és némi szerencsével belédszeret. Csak úgy kerülhetsz ki a barátzónából, ha benne akarsz maradni. Tehát csak barátkozz vele, és ne akarj többet. Ez kb. olyan mint a mesében, hogy ne nézz vissza, mert ha visszanézel, elbuksz. Itt ha több akarsz lenni, mint barát, elbuksz.

Ja értem, valóban a "tart" azt jelenti, hogy nincs konfrontáció. OK, akkor önként legyél a barátja, célozd meg a barátzónáját. A barátzóna-effektus azon alapul, hogy a fiú ki akarsz kerülni barátzónából, a lány pedig éppen ezért tartja ott bent. Ezért kell az ellenkezõjét akarnod, így laza maradhatsz, néha beszélhetsz neki arról, hogy tetszik az X lány. Ez az egyetlen esélyed, és némi szerencsével belédszeret. Csak úgy kerülhetsz ki a barátzónából, ha benne akarsz maradni. Tehát csak barátkozz vele, és ne akarj többet. Ez kb. olyan mint a mesében, hogy ne nézz vissza, mert ha visszanézel, elbuksz. Itt ha több akarsz lenni, mint barát, elbuksz.
Akarj te is barátságot, sõt kösd ki, hogy rendben, barátság, de akkor teljesen lezárod magadban, és tilos belédszeretnie. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megfogadom a tanácsod! :)
3 Akkor hogy lehettek barátok?
ö mómönt öv szájlöntsz?...
A kérdező hozzászólása: nem igazán értem a tanácsod...
Akkor se...
A kérdező hozzászólása: ( de õ még nem tudja hogy tetszik nekem...)
Friendzone fail
:) És persze ne nyomulj, mint barát, se. Örülj annak, ami van, hiszen barátként sok idõt tölthetsz vele, sokat nevethettek. Merj máshova nézni, merj arrébb menni, merj a dolgodra menni, hiszen barát vagy, szabad vagy. Merj más lányokat is nézni, mégha titokban nem is az a lány tetszik, de hihetõ, hogy õ tetszen. Sõt! :D Ha ez a lány a barátod (akirõl beszélünk, aki tetszik), akkor simán megkérheted akár egy olyan csínyre is, hogy mivel neked tetszik egy lány (válassz ki egyet), szeretnéd, ha azt látná, hogy van valakid, vagy legalább is közel vagy valakihez, és ebben legyen a fent említett lány a cinkosod. Belém is így szeretett belém a barátom (egy lány, én fiú vagyok), bár nálam ez nem volt szándékos, de így történt mégis. Aztán persze rájöttem, hogy én is õt szeretem, nem a harmadikat. Szóval ilyesmi is mûködhet. Csak lazán!! ;)

Mondanátok, ilyen tipikus tinis filmeket, mikor megismerkedik egy lány egy sráccal stb?

Legjobb válasz: Mirõl álmodik a lány? Amerikai hófehérke Micsoda srác ez a lány Bajos csajok Ottalvós buli Los Angelesi tündérmese

Mirõl álmodik a lány? Amerikai hófehérke Micsoda srác ez a lány Bajos csajok Ottalvós buli Los Angelesi tündérmese
A tökéletes pasi Bunkó vagyok, így hódítok Ciao Lizzie Apám, a hõs Hirtelen 30 A csaj nem jár egyedül 10 dolog, amit utálok benned Nyakiglove

Pasik! Ti hogy viszonyultok ahhoz hogy egy lány egy párkapcsolatban ami (kb 1, h hónapja van nálam) egy csaj fizet minden kaját, mert a pasi is egy hétig meghívott valahova? Ti elfogadnátok ezt? Nem zavarna benneteket az ha a lány fizet mindent?

Legjobb válasz: engem zavarna. egy-két alkalomra talán hagynám magam meghívni, de abból is csak apróságokra, rendes éttermi költségeket biztos nem hagynám hogy helyettem fizessen.

engem zavarna. egy-két alkalomra talán hagynám magam meghívni, de abból is csak apróságokra, rendes éttermi költségeket biztos nem hagynám hogy helyettem fizessen.
Elõttem szóló jól beszél
Miért? Fordítva bezzeg tök természetes. Én azt mondom egy kapcsolatban két egyenrangú fél van, egyik sem több a másiknál, hogy mindent az egyik fél fizessen. Fizessenek mindent felesben már a kezdetekbõl fogva és akkor nincs vita.
Lehet hogy régimódi vagyok de szerintem a férfinek kell állnia. Bár anyagi helyzettõl függ. Pl. párom dolgozik, én nem, tanulok, ezért õ fizet mindent ha megyünk valahova vagy vásárolunk. Nem élünk együtt, de most a randikra értem hogy a pasinak kell fizetnie ha megengedheti.
Egyáltalán nem zavar ha a nõ fizet. És még jóhogy elfogadnám. Miért kellene, hogy zavarjon? A rezsibe is adjon bele szóljál neki, mert elkanászodik gyorsan.
nem, egy érett ember normálisan gondolkodik, pláne mivel párkapcsolatban vannak, akármilyen anyagi helyzetben van, szereti. Gondolom te meg csak olyanokat fogtál ki akiknek a pénz kellett, bár azt megkapod az utcasarkon is
Szó ne volt még a párkapcsolatról, csak annak kialakításáról. Benyomsz ilyen hülye közhelyet, hogy érette ember módjára gondolkozol egy kapcsolatban, aztán megismétled, hogy csak ilyeneket fogtam ki.
Engem kimondottan zavarna! Vagy Én fizetek mindent vagy közösen! Egy hónap után már anyagi kérdések! Ez problémás kapcsolat lesz!!
nekem bökné a csõröm...tipikus pasi vagyok, rühellem ha meghív a barátnõm bármire is...de hagyni kell a társad is kibontakozni! nem skatulyázhatod be!
Gondolom te vagy a kib.szott kivétel.
elég szerencsétlen lehetsz ha veled csak ilyenek állnak szóba
"pont ezért mondtam hogy inkább a pasi fizessen HA MEGTEHETI, ha nem pl fordított helyzetben van hogy a pasi tanul a csaj dolgozik akkor a csaj fizessen, vagy csak simán jobb anyagi helyzete van a csajnak" De szép is lenne. Ilyenkor a csaj kiakad, hogy hogy lehet olyan egy férfi, hogy még egy kávéra sem hívja meg és keres valaki mást.
pont ezért mondtam hogy inkább a pasi fizessen HA MEGTEHETI, ha nem pl fordított helyzetben van hogy a pasi tanul a csaj dolgozik akkor a csaj fizessen, vagy csak simán jobb anyagi helyzete van a csajnak
"Lehet hogy régimódi vagyok de szerintem a férfinek kell állnia. Bár anyagi helyzettõl függ. Pl. párom dolgozik, én nem, tanulok, ezért õ fizet mindent ha megyünk valahova vagy vásárolunk. Nem élünk együtt, de most a randikra értem hogy a pasinak kell fizetnie ha megengedheti." Pont leszarjátok ti, hogy megengedheti-e vagy sem, perkáljon és kész. Egy 16 éves szerencsétlen, aki még tanul feltehetõleg nem engedheti meg magának, de titeket ez nem érdekel.
lehet hogy kínosan érezném magam egy kisit, de ha összességében egál a dolog akkor tegyük fel hogy nem zavarna.
Ha venne nekem kisebb ajándékokat akkor az rendben, amúgy a randikat én fizetném.
szia :) én lány vagyok. Nekünk lányoknak van egy elvárásunk a fiúkkal kapcsolatban ! Az elsõ randin, jól esik ha a fiú felajánlja hogy õ fizessen. Ha nem teszi, nem fogjuk szóvá tenni. Minden lány általában zavarba jön és tiltakozik, de fiúk ! ha a lány nem engedi, oldjátok meg, hogy ti fizessetek mindenképpen, fõleg ha fonto nektek az illetõ. nyilván, ha már vagy a 8. randira mentek el, vagy már együtt vagytok akkor fizessen a lány is, és ne csak a fiú. A mai világban, nagyon kevés az illedelmes fiú ! ( tisztelet a kivételnek ) Szóval ha egy randira pl virágot hoztok, ti fizettek, akkor az a lánynak nagyon jól esik ! Ez a 21. század, valóban, de szerintem az a lovagias, ha a fiú fizet . Utána meg lehet egyezni, hogy ki fizessen. ha meg nem fontos a lány egáltalán, akkor mindenki fizesse a sajátját, de ne váér el, hogy õ perkálja a tiedet !Szerintem elsõ randin igenis fizessen a fiú ! Végülis, õ akarja bemutatni, hogy milyen úri ember, milyen érett :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!