Találatok a következő kifejezésre: Egy lánnyal és 2-szer (11 db)

> Kisebb sokkot kaptam. Attól, hogy nem érez iránta semmit, és hogy téged szeret?
Tudom tudom mindenki más... Én az a típus vagyok, hogy ha van barátnõm, akkor részegen szeretetkitörésem van felé.:D Ezek szerint õ más. De ezt sajnos mi nem tudhatjuk, hogy adj-e még egy esélyt. Inkább dobj fel egy érmét és mikor feldobtad, tudni fogod, hogy melyik oldalnak drukkolsz jobban.
2 hónap és már megcsal? esélytelen..
aki egyszer megtette újra megfogja e örök szabály. Kutyából nem lesz szalonna.
A kérdező hozzászólása: Soha nem néztem ki volna belõle. És mindegyikõnk nagyon szereti egymást.
És akárhányszor berúg, annyiszor smárol majd más lányokkal. Én nem lennék képes megbocsátani, megbízni benne, de ez természetesen a te döntésed, a te párod.
Ha annyira igazán szeretne, mint te õt, akkor nem tette volna meg... Az pedig nem mentség, hogy legalább õszinte volt, és elmondta. Inkább félt, hogy mástól tudod meg, és akkor nagyobb bajba került volna miatta. Nem gondolja még olyan komolyan ezt a kapcsolatot. De nagy valószínûséggel, neked sem õ lesz az utolsó pasi az életedben, így nyugodtan tartsd nyitva a szemeid :) Egyszer megtalálod azt a fiút, akivel kölcsönösen tisztelni fogjátok egymást!
nekem a barátom olyankor mindig szerelmet vall :D na de ezt neked kell eldönteni, te tudod, hogy képes vagy-e neki adni egy esélyt :)

Egy lánnyal jártam és 2-szer tálálkoztunk, beszélgettünk. De miután ez megtörtént egyre kevesebbet beszélgettünk. Szórakozik velem? Mit csináljak?

Megkérdeztem t?le msn-en hogy akar-e még járni mert én úgy érzem hogy ? nem akar.1 hét után azt írta,hogy nem akar járni mert nem ér rá velem foglalkozni.Ezt én nagy nehezen el is fogadtam de azt vettem észre hogy egyfolytában figyel suliban,az órán és ha én vissza néztem akkor ? elfordítja a fejét.És elérkezett a nyári szünet és már nem szoktunk találkozni.

Legjobb válasz: A barátnõje beszélte tele az agyát. Faggasd ki a legjobb barátnõjét. Megéri.

A barátnõje beszélte tele az agyát. Faggasd ki a legjobb barátnõjét. Megéri.
valószínû, akkor ez a lány nem is gondolta volna veled a kapcsolatot. Jó lenne vele megbezsélni, hogy mégis, akkor hogy áll a dolog. Ha elzárkózik egy találkozás lehetõségétõl, akkor szerintem hagyd, ne is kérd, hogy találkozzatok. Lehet, hogy azért nem akar neked egyértelmû választ adni, mert nem akar téged megbántani. Ez nem egy korrekt dolog, de, ha nem megy két ember között valami, akkor azt nem szabad erõltetni. Szerintem õ kifogást keresett, ha szeretne, hidd el lenne rád ideje! Ne hitegesd magad, majd jön más! sok sikert!
a lányoknak, nõknek kb. 30-35 éves korukig (utána már el szokott múlni) van egy olyan becsípõdésük, hogy õk a legkisebb királylány és értük harcolni kell. Ez leginkább abban tud megnyílvánulni, hogy még ha tetszik is nekik egy pasi, akkor is úgy tesznek, viselkednek, mintha nem tetszene, hogy lássák mennyire hajlandó értük kûzdeni, hiszen, ha nem kûzd, akkor nem is szereti õket igazán. A dologgal az a baj, hogy egyrészt nehéz szeretni valakit, aki nem engedi, meg miként is szeretné az ember, ha módod sem ad rá... másrészt a királylányok mellé adtak fele királyságot is, így ha kiderült, hogy amúgy nem igazán jön be, akkor sem volt teljesen értelmetlen harcolni. Abból, hogy figyel téged, azt gondolom érdekled. Viszont a kicsi fejecskéjébe meg beleette magát a királylányság. Igazából két dolgot tehetsz. Belemész a játékba, és tovább ostromlod, amivel, lehet, hogy sikerrel jársz, de fent áll a veszélye, hogy egyrészt mégsem érdekled annyira és nem jön össze a dolog, másrészt a királylányok erõs pasit akarnak (aki kûzd értük), nem pedig egy nyámnyila fickót, aki a lábuk elött csúszik. A másik lehetõséged, hogy nem mész bele a játákba, és keresztül nézel rajta. Ekkor vagy elönyveli, hogy nem is szeretted igazán, tehát teljesen jogos és elõrelátó volt részérõl úgy viselkedni ahogy viselkedett, vagy úgy érzi pofáraesett (lássuk be, ciki, ha a hõs böki a kalapját és otthagyja a királylányt a sárkánnyal) és elkezdi keresni a társoságod. Ez utóbbi tényleg csak akkor mûködhet, ha keresztül tudsz nézni rajta. Én a második variációt javasolnám, nem fogod túl jól érezni magad, de legalább az önbecsülésed megmarad. És még a lányt is megnyerheted. Sajnos, az a nagy harci helyzet, hogy mostantól jódarabig ilyen játszmákból fog állni az életed. Ha át tudod látni a dolgot, akkor még szórakoztató is lehet.
A kérdező hozzászólása: Egy hét elhívtam 3-szor és 2-szer azt ondta tanulnia kell, az utolsónál meg hogy nem is tudja. Kössz a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság , hogy én szeretnék vele járni csak régebben msn-en beszéltünk de mostanában már nem is jelentkezik be csak nagyon ritkán én meg nem fogom felhívni telefonon.
Ember amit te itt leírtál azt elmentettem 1 txt-be Szent Igazság néven és kirakom a falra xD Olyan precízen megfogalmaztad a fiatal nõi lelket, hogy én se tudtam volna jobban/egyszerûbben. És ez vér igaz. Tényleg így mûködnek. Ki kell tapasztalni, hogy mi jön be nekik: 1. Udvarló, küzdõ szépfiú aki mindent megtenne érte 2. Vagy egy macsó félvállról vevõs verõlegény aki azt a látszatot kelti, hogy átnéz rajta. Emiatt a lány azt képzeli, hogy pofára esett és nem mindenki esik hasra elõtte. Ez meglepi és bepánikol, hogy nem kaphat meg. De ezzel te totálisan tisztában vagy ezért megválogatod minden egyes szavadat vele és játszod a macsót, ha meg helyzet van olvasztod mint az állat :)
A kérdező hozzászólása: pedig 12 éves vok
és õ is tudja h szereted?elég érthetetlen amit irsz.
próbáld rávezetni a témára, és meglátod mit mond rá. Sokat nem veszíthetsz, max. megutál. :)
hát igen, az azt jelenti, sajnos
A kérdező hozzászólása: tudja h szeretem a multkor adtam neki egykis ajándékot, de odaadta a barátnõjének ez aztjelentené hogynemszeret?

Mi az a hülyeség az a lány meg a fiú jelzés: Fiú: karika és észak-nyugat irányba egy nyíl vagy mi, Lány: karika és lefelé egy vonal 2-szer áthúzva vagy mi, Azokat hogy hívják? Sürgős!

Legjobb válasz: A nemek jelzése az a "hülyeség". A Mars (férfi) és a Vénusz (nõ) asztrológiai szimbólmai. http://en.wikipedia.org/wiki/Gender_symbol http://en.wikipedia.org/wiki/Astrological_symbols#Astrologic..

A nemek jelzése az a "hülyeség". A Mars (férfi) és a Vénusz (nõ) asztrológiai szimbólmai. http://en.wikipedia.org/wiki/Gender_symbol http://en.wikipedia.org/wiki/Astrological_symbols#Astrologic..
Ivar jelek. Szerintem... :)

Miért nem találok egy rendes lányt sem, aki szeret is és dugni is akar? A 2 miért zárja ki egymást?

Legjobb válasz: mert nem csak a abból áll az élet... dugni tudsz a kutyáddal is... egy lánnyal törõdni kell, szeretni, gondoskodni róla, illetve megbecsülni hogy õ a szebbik

mert nem csak a abból áll az élet... dugni tudsz a kutyáddal is... egy lánnyal törõdni kell, szeretni, gondoskodni róla, illetve megbecsülni hogy õ a szebbik
Jaj dehogyis zárja ki egymást... hány éves vagy? Egy komoly kapcsolat fontos része a szex, normális nõk többsége pedig akkor fekszik le valakivel, ha szereti. Amúgy kicsit off, de azért leírom: 18éves lány vagyok, 1éve vagyunk együtt a párommal, nagyonn szeretjük egymást és képzeld, imádunk szeretkezni. Talán olyan lányt kellene keresned, akivel találtok.
szeret is és dugni is akar..micsoda kedves, törõdõ, nõket tisztelõ megfogalmazás..nem csodálom, hogy te nem találsz ilyet.
az a különbség h más a dugás meg a szeretkezés ribancot dughatsz, de aki a barátnõd és szeretitek egymást azzal csak szerelmeskedni szabad
azért mert lehet hogy valaki szeret téged, de a szex nem jó veled pl.és ezért nem szexeltek ha meg jo a szex, lehet hogy nem akar belédszeretni mert csalódott már a pasikban...szexelni meg mindig jó, ha nem vagy szerelmes, akkor is L(22)
Játszál vele az udvaron.Etesd ott.Tedd számára az udvart pozitív hellyé!:)
Teljesen normális, hogy az udvaron van. most még lehet, hogy az emberek közelsége miatt akar bent lenni. játsz vele sokat kint, és ne engedd, hogy bemenjen. :) ja, és persze ne bent etetsd, mert akkor nyilván oda akar majd menni.
mindkettõt -csak ne tudjanak egymásról.
Azt válaszd, akibe õszintén szerelmes vagy.
szóval nem véletlenül féltékeny a párod a második csaj is az lenne.. szóval amelyiket kívánod, menj.
Marhára szereted a párodat, ha közben más felé kacsingatsz...

Mit tegyek ha egy lány akivel élőben jól kijövök és lassan 2 hónapja randizunk, MSN-en nem szeret "megnyílvánulni" és kötetlenül beszélgetni?

Kb.300 km választ el t?le, így iskola és egyéb dolgok miatt max. hétvégente tudunk találkozni, és szeretném ha hétköznap is megosztaná velem mi történt vele aznap, hogy van., stb... 20/F

Legjobb válasz: Mi is így vagyunk a barátommal,messze lakik tõlem és keveset találkozunk...kezdetben én sem szerettem az msn-t,mert azért még sem olyan könnyû így elképzelni a másik reakcióit,de aztán idõvel megszoktam ezt a társalgási formát...szóval szerintem adj még idõt neki,hogy hozzászokjon,vagy pedig marad a telefon,de az ugye drága dolog,vagy pedig a skype...

Egyszerüen irásban nem tud megnyilvánulni, próbáljátok a skypot videoval az úgy életszerübb
Mi is így vagyunk a barátommal, messze lakik tõlem és keveset találkozunk...kezdetben én sem szerettem az msn-t, mert azért még sem olyan könnyû így elképzelni a másik reakcióit, de aztán idõvel megszoktam ezt a társalgási formát...szóval szerintem adj még idõt neki, hogy hozzászokjon, vagy pedig marad a telefon, de az ugye drága dolog, vagy pedig a skype...
Én is sajnos ugyan így voltam lány létemre, 2 hónap után szakítottunk. Beszéljétek meg ezt amint lehet. 17/L
Hívd fel telefonon! Vagy skype-on, van, aki nem szeret irkálni.
Lehet, valaki ott áll fölötte, és sasolja, mit ír.
vannak emberek akikkel én sem szeretek chatelni, mert egyszerûen nem megy. a másik véglet, hogy valakival csak chatelek, élõben meg megy a kínos csend. szerintem ez ember-és kapcsolatfüggõ.
300km az nem kevés.. viszont örömmel hallom hogy létezik ilyen párkapcsolat. ezt meg megkel beszélni vele
Hú de gyûlölöm az MSN-t!!! :(
Látom tavaly októberi a kérdés, de kiemelted. Azóta hogy alakult? Amúgy ez még mindig jobb, mintha csak msn-en tudnátok beszélni, de élõben nem. Velem volt már ilyen, neten ismertem meg egy srácot, msn-en órákig beszélgettünk szinte minden nap, a személyes találkozók meg kissé kínossá sikerültek, mert élõben egyszerûen nem tudtunk beszélgetni értelmesen. Kb 4 találkozás után adtuk fel.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Sajnálom hogy nem jött össze.. Mi úgy vagyunk hogy élõbe rengeteget beszélünk, de lehet pont azért a 3-4 hét hiány miatt. Már annyira nem is foglalkoztat a chatelés, mert azért hetente néhány telefon beszélgetés többet ér, mégha 5-10 percekre is. :)

Mi lehetett a macskámmal már 3-éves lány egy szer fialt rá 2évre a szemén szürke duzzanat lett és 2 hét múlva szinte kifolyt a szeme. A másik fiú cicámnak meg golyvás gennyes duzzanat lett a nyakán és kidurrant. Mik lehetnek ezek a betegségek, ?

Azt mondják,hogy ezek fertözés böl erednek,de milyenekb?l?

Legjobb válasz: simán lehet nemi betegség következménye... a mcskáknál nagyon csakori többet között a macska AIDS is,ezért nem szabd hagyni õket össze-vissza szaporodni ivartalanítani kell

simán lehet nemi betegség következménye... a mcskáknál nagyon csakori többet között a macska AIDS is, ezért nem szabd hagyni õket össze-vissza szaporodni ivartalanítani kell
Valószínûleg erre egy állatorvos jobb választ tudna adni, vidd el a cicát hogy megvizsgálják, vagy ha nem tudod, akkor a neten keress állatorvost aki válaszolhat neked.
Úristen! Ne itt kérdezõsködj, vidd õket orvoshoz, ha még nem késõ!!!
A kérdező hozzászólása: Egyébként a cicám nagyon szépen meggyógyult orvosi beavatkozás nélkül is.A hiányzó szeme helye is össze fort.A másiknak a nyakán a kelés helye befort és ször is növekedettrajta.Semmi bajuk nincsen már!de koszonom a hozzászolásokat.
Semmi esélyed nála.Jobb ha megpróbálod magad túltenni rajta
A kérdező hozzászólása: de nem tudom!
szerencsétlen [email protected]
A kérdező hozzászólása: ki?
te
"lány-al" :DDDD Sose értettem hogy lehet valaki olyanba szerelmes aki le se szarja, eleve hogy szerettél bele ha õ nem is szeret téged? Több mint talányos.
A kérdező hozzászólása: de nem tom mert az iskolába el birunk hülyülni meg ilyeenek érted!
semmit tedd túl magad rajta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!