Találatok a következő kifejezésre: Egy kosárlabdapálya pontosan egy kézilabdapálya (1 db)

Egy kosárlabdapálya hossza pontosan egy kézilabdapálya szélességének felel meg?

Csak mert a kézilabdapálya két oldalára szoktak palánkokat rakni, de szabványos ez?

Legjobb válasz: Egy kosárlabdapálya hossza 28 méter a szabvány szerint. A szélessége 15 méter. A kézipálya szabványa 40 méter hosszúság, és 20 méter szélesség.

Egy kosárlabdapálya hossza 28 méter a szabvány szerint. A szélessége 15 méter. A kézipálya szabványa 40 méter hosszúság, és 20 méter szélesség.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Teniszben mennyire baj az, h kicsi vagyok?

16eves vagyok es 160cm

1

Magyarország kijuthat még a VB-re?

A helyzet:

Románia 13 pont.

Magyarország 11 pont.

Mindkét válogatottnak van két tuti mérkőzése, tehát:

Románia 19 pont.

Magyarország: 17 pont.

Tehát bármit csinál a papírforma szerint Törökország, nekünk kint kell verni Hollandiát, amire 1% esélyünk van.

Akkor:

Ha kedden verjük az Észteket, és a Románok X-elnek a Törökökkel, akkor leszünk egálban, tehát: 14-14 pont.

A Románoknak lesz két tuti meccs, nekünk egy tuti egy nehéz a Hollandok ellen. Tehát ebben az esetben is verni kell a narancsokat, amire szinte semmi esélyünk sincs! Abban bízhatunk, ha Románia a két gyengébb csapattól pontokat veszít, de hát erre mennyi az esély? Szinte semmi!

Másik verzió:

Ha a Törökök nyernek Romániában (amire sok esélyt nem látok, max X...) és ha mi verjük az Észteket, akkor 1 ponttal előttük leszünk, tehát:

M.o. 14 pont.

Rom: 13 pont.

Ezután két könnyű meccs a szomszédoknak, nekünk egy könnyű, egy nehéz. A könnyű meccset hozzuk lesz 17 pontunk, na de ha a Románok is hozzák a két könnyűt, akkor nekik lesz 19, ami 2 ponttal kevesebb a mi 17 pontunknál,, tehát ebben az esetben is meg kell verni Hollandiát!

Összegezve: Csak akkor juthatunk ki, ha Románia nem hozza a kötelezőket, persze itt van több variáció. Na de mennyi esély van arra, hogy a Románoktól pontot rabol Andorra, vagy Észtország idegenben? Nem sok.

Ez van: Le kellett volna hoznunk a Magyar-Román meccset, amit az utolsó pillanatban vesztettünk el, akkor 1 pint előnyünk lenne, de hát "ha" nincs a fociban.

Vélemények?

5

Ma este, vagy holnap este lesz a férfi US Open döntő?

1

18 éves Debreceni fiú vagyok van valahol focizási lehetőség a környéken ilyen idősen?

Régebben fociztam 8 évig. Szeretnék megint edzésekre, meccsekre járni.

1

Kézilabdáznék, de így hogy/hogyan?

Dunaújvárosban élek, és itt szeretnék kézizni. Nem tudom mit kezdjek mert nincs felnőtt csapatunk és akadémiáról se nagyon tudok, csak azt hogy lányoknak van. Hol tudnék edzeni vagy valami? még az is egy jó megoldás lenne hogyha valamelyik közeli városban tudnék játszani. (14 éves vagyok, fiú)

1

Néhány focista miért borotválja a lábát?

Néhány focistán láttam már hogy borotválja a lábát de sose értettem hogy miért

4

Mekkora egy focipálya?

Hali,
Hányszor hány méteres egy (vidéki megye2-es csapat) focipályája?
Normális válaszokat, Köszönöm!

1

Kiknek drukkoltak a romániai magyarok?

Nekem nem egészen volágos, hogy a napokban játszódó meccsen az erdélyiek konkrétan kinek is szurkoltak, mert elvégre Románia lakosai, azon felül sokan mindkét államnak állampolgárai, és van/volt magyar származású a román válogatottnak is.

6

Reménykedhetünk még, hogy pótselejtezőt érő helyen végzünk a csoportban és megmarad az esélyünk kijutni a 2014-es labdarúgó világbajnokságra?

Így a Bukaresti meccs után?

5

Bemelegítőés be mik vannak?

mindig amikor edzésre megyek elsőnek külön külön kell bemelegíteni és én mindig az csinálom amit mások ők meg magutól megcsinálnak mindent videó kéne hogy foci előtt milyen bemelegítéseket szoktak csinálni

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!