Találatok a következő kifejezésre: Egy komoly, ezoterikus vagy (1 db)

Egy komoly, elismert ezoterikus vagy asztrológus kb. mennyiért csinál meg egy horoszkópot vagy sorselemzést?

Legjobb válasz: Nekem 8-10 ezerért csinálták meg (Pécsi vagyok) de nyomtatva szépen lefûzve kaptam kézbe is. :) És totál igaz rólam az benne a szép... Remélem megvalósulnak a dolgok! :)

Nekem 8-10 ezerért csinálták meg (Pécsi vagyok) de nyomtatva szépen lefûzve kaptam kézbe is. :) És totál igaz rólam az benne a szép... Remélem megvalósulnak a dolgok! :)
Én 8000ft-ért hallottam (1óra).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Merleg pasi 1 oktober 1988 bika no 30. aprilis 1989 parkapcsolata? Velemeny?

5

Rák horoszkóp+mérleg aszcendens?

Aki ért ehhez, az megmondaná, hogy ez milyen párosítás?

3

Nyilas jegy mérleg aszcendenssel. Milyen kombináció? 24/L

6

Ezotériában szeretnék elhelyezkedni, tudtok irni pár ötletet?

Szeretném minél jobban megkopasztani a szűklátású, hiszékeny és elkeseredett embereket, ezért valami hasonló dolgon gondolkoztam. Pár újszerű ötletet szeretnék kérni, mert ilyen betelefonálós műsor inditásához sajnos nincs kezdő tőkém.

Ui: 10 éves korom óta látom az emberek jövöjét, kenem-vágom a kártyajóslás, mesterien irok horoszkópot és ránézésre megjósolom az elkövetkező évedet. Olcsón megszámitom, ha érdekel jelezd kommentben.

Üdv, Maximilian Wunderschwanz

11

Ha október 23-án születtem, mérleg vagy skorpió vagyok?

Egyik helyen ezt olvasom, másik helyen azt, 23 év után jó lenne biztosan tudni. Tudom, hogy már volt a kérdés, de még mindig 50-50 % hogy melyik.

8

Az öngyilkosságot lehet-e látni az egyén horoszkópjában? Vannak-e erre utaló jelek, és melyek azok?

5

Szerintetek?

szingli 13 éves skorpió csak heccböl kérdezem

10

Ha halak az aszcendensem, akkor érdemes vele összejönni?

2

Tudnátok ajánlani egy profi asztrológus SOMOGY MEGYÉBEN?

Jelenleg a továbbtanulásom előtt áló évemet taposom a gimnáziumban és szeretném tudni hogy merre lenne érdemes tovább mennem. Ezért szeretnék egy asztrológust is megkérdezni erről lehetőleg SOMOGY MEGYÉBEN esetleg Keszthely és környékén max. Hévízig. Kérem aki tud ilyet az valami elérhetőséggel(telefon,skype,HONLAP) együtt válaszoljon. Köszönöm előre is. Zöld kezecske fog menni ép kéz válaszokra. U.I.: Tapasztalatokat is várok aki volt már de elsősorban a kérdésnek megfelelő válaszokat.

3

Mérleg nő, Ikrek férfi. Tapasztalatok?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!