Találatok a következő kifejezésre: Egy komoly, ezoterikus (1 db)

Egy komoly, elismert ezoterikus vagy asztrológus kb. mennyiért csinál meg egy horoszkópot vagy sorselemzést?

Legjobb válasz: Nekem 8-10 ezerért csinálták meg (Pécsi vagyok) de nyomtatva szépen lefûzve kaptam kézbe is. :) És totál igaz rólam az benne a szép... Remélem megvalósulnak a dolgok! :)

Nekem 8-10 ezerért csinálták meg (Pécsi vagyok) de nyomtatva szépen lefûzve kaptam kézbe is. :) És totál igaz rólam az benne a szép... Remélem megvalósulnak a dolgok! :)
Én 8000ft-ért hallottam (1óra).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bak lány, Kos fiú párosítás?

Lényegében nem hiszek a horoszkópos izékben, sosem mondanak semmit, ami egy picit is igaz lenne rám, kapcsolataimra bármire, de kíváncsi vagyok:)Azt olvastam nem épp jó párosítás főleg a Kos részéről, de megint csak nem vezethető vissza a saját kapcsolatomra :D

1

Ikrek nő és halak férfi jó párosítás?

Mindkettőnk aszcendense rák. Ez mennyire meghatározó?
(3 éve boldogan együtt vagyunk, súrlódásmentesen - tudom, hogy nem ez határozza meg a kapcsolatot, de az kíváncsi vagyok, hogy ti ezt, akár asztrológus szemmel hogyan látjátok! :) )

6

Van akinek már bejött az a jóslat vagy meglátás, stb, amit a tv-ben mondtak? Tehát Te betelefonáltál, elmondta az igét, és úgy volt?

Ez nem irónia egyszerűen tényleg csak kíváncsi vagyok!

7

Jupiter tranzitja a 8. házamon az mit jelent pontosan?

Az ikrek vége kezdődik a 8. házamban, úgy hogy most lépett át a 7-ből, a rák teljesen a 8-as házamat alkotja, az oroszlán eleje még épp hogy még belelóg.
Amúgy a radixomban a merkúr az első házas skorpió, a jupiterem pedig a 3. házban van

Köszönöm a válaszokat

3

Hogy képesek emberek olyan dolgokban hinni mint pl a numerológia?

Mi ez, hogy a születési dátumomban minden benne van? Ha két ember egy napon születik, egyformák is lesznek? És a nevemben található betűk megmondjáh, hogy milyen vagyok? Pontosan hogyan? Mikor anyukám nevet adott nekem, előtte figyelembe vette a tulajdonságaimat, vagy a tulajdonságaim alkalmazkodtak a nevemhez? Lehet, hogy nem érződik, de most halálra röhögöm magam. Tényleg vannak ilyen buta emberek?

35

Okt.23-án születtem mi a horoszkópom?

tudom hogy google a barátom...xD de utánanéztem jó pár oldalon és egyik helyen azt írják hogy 23-án még mérleg vagyok máshol meg azt hogy már skorpió :D

10

Ti hisztek a horoszkópban? Nekem mostanában minden úgy történt ahogy meg volt írva, eddig nem hittem benne de ekkora véletlen csak nem lehet.

8

Szűz jegyű szűz aszcendensu lány és Kos jegyű vízöntő aszcendesu fiú mennyire illenek össze illetve hogy jönnek ki egymással?

4

Férjem ikrek, én rák. Mi a véleményetek rólunk?

Valamint nagyon sok ikrek jegyű ember áll közel hozzám. Mint pl. férjem és legjobb barátnőm is ikrek.

8

Volt itt valakinek rák férfivel dolga? Mit kell róla tudni?

Nekem még soha, de nagyon inspiráló az első fázis vele. Tapasztalatok?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!