Találatok a következő kifejezésre: Egy kismama a nemi szervét, hogy (3 db)

Egy kismama borotválja a nemi szervét, hogy tetszen a férjének?

Csak amiatt kérdezem, hogy sok kérdést olvastam azzal kapcsolatban, hogy szülés el?tt borotválni kell. Normál esetben miért kellene, ha valaki folyton toppon van?:)

Legjobb válasz: SZerintem egy kismamának sem kell elhanyagolnia magát.Szülés elõtt és után sem. Én míg terhes voltam ugyanúgy borotváltam mint elõtte és szülés után is. 2 kicsi lány anyukája:)

SZerintem egy kismamának sem kell elhanyagolnia magát.Szülés elõtt és után sem. Én míg terhes voltam ugyanúgy borotváltam mint elõtte és szülés után is. 2 kicsi lány anyukája:)
Én nem borotválom többször, mint korábban.Ilyenkor télen amúgy is hajlamos vagyok elhanyagolni mindezt.A párom így is úgy is szeret.Illetve egyensúly problémáim vannak, és így egyre növõ pocakkal nem szívesen egyensúlyozom a kádban, h mindenhol szép simi legyen.A szülés elõttivel meg nem lehet számolni, mert mi van, ha Babó 5-6 nappal az idõpont elõtt úgy dönt, h itt az ideje, vagy netán utána...
Igaz, még csak 17 hetes vagyok, de ugyanúgy borotválkozom, mint elõtte. Ha majd nagy pocim lesz, a párom megborotvál.-) Szülés elõtt azért szokták, mert inkább maguknak megcsinálják, mint hogy a kórházban más borotváljon, de ez csak akkor jön be, ha tudod mikor kell:-) Pl túlhordásnál, ha tudod, hogy pénteken mész befeküdni, akkor otthon meg tudod elõtte csinálni, és nem piszkálják a kórházban. De a lényeg, hogy magadnak jó légy.-) És a közös borotválkozás is jó mulatság pároddal:-)
A kérdező hozzászólása: Azt kifelejtettem, hogy keményedek is napok óta.
Szia! Hát sosem lehet tudni.Van akinél ezek már az elõjelek, viszont nálam ugyanezek a tünetek vannak már egy jó ideje, és még semmi.:-( Ha úgy gondolod, hogy rendszeresednek a fájások, ülj egy forró fürdõbe, és várd meg mi lesz.Vagy elmúlik tõle, vagy felerõsödik.Aztán ha rendszeressé válik a dolog, irány szülni:-)))) Sok szerencsét! 38+3
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Neked is sok szerencsét a szüléshez!!!

Lehet, hogy már készülődik a Manókám? 37 hetes kismama vagyok, és már napok óta (de napról-napra egyre jobban) érzem, hogy fáj a hátam, feszít, szúr, fáj a köldökömtől kezdve egészen a nemi szervemig. És ha lepihenek, akkor se jobb.

Mindig belenyilall.De még nagyon rendszertelenül,de egyre s?r?bben.És keményedek is.Ez már a szülés el?jele?

Legjobb válasz: Szia! Lehet hogy jósló fájások, próbálj piheni zuhanyozz le. Ha nem múlik számold a fájásokat hány percesek. Készül a tested ez természetes hogy szúr fáj a hátad. A súly is nehéz és nagy a teher hátadnak. Könnyû szülést és sok boldogságot kívánok! :-) 2 hónapos kislány anyukája

Szia! Lehet hogy jósló fájások, próbálj piheni zuhanyozz le. Ha nem múlik számold a fájásokat hány percesek. Készül a tested ez természetes hogy szúr fáj a hátad. A súly is nehéz és nagy a teher hátadnak. Könnyû szülést és sok boldogságot kívánok! :-) 2 hónapos kislány anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!