Találatok a következő kifejezésre: Egy kismama a nemi (231 db)

Egy nap hányszor kell enni egy kismamának? Én nem igazán érzem hogy éhes lennék és megfájdul a gyomrom ez lehet attol van mert nem eszek? 13 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Igen, lehet. Ugyanúgy napi 3 fõétkezés, valamint tízórai és uzsonna ajánlott mint egy nem várandós nõnek. 36 hetes

Igen, lehet. Ugyanúgy napi 3 fõétkezés, valamint tízórai és uzsonna ajánlott mint egy nem várandós nõnek. 36 hetes
Én hasonlóan vagyok. Nem érzek különösebb éhséget, de ha nem eszem szinte egész nap folyamatosan pici adagokat, akkor sok lesz a savam és rosszul leszek, vagy szinte az ájulás környékez, annyira legyengülök. Mindig keveset eszem egyszerre, csak egy levest, vagy egy szendvicset, de akár 6-szor is egy nap. :)
Nekem terhességi cukorbetegségem volt, s a dietetikus azt tanácsolta, hogy naponta 6-szor egyek(reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, utóvacsora). Mindegyik között legalább 2 óra szünetet kellett tartani. Jó, nekem meg volt határozva az ehetõ szénhidrátmennyiség is, de normál esetben is állítólag így egészséges.
De jo nektek! En meg allandoan ennek, mert amint ehes kezdek lenni, ugy jon egyenesen aranyosan a hanyinger is. Most is epp fozok, de muszaj voltam elotte csinalni valamit enni, mert mire elkeszul az ebed, nem birtam volna ki. Szerintem meg el is hanytam volna magam. 8.hetes vagyok.

Ez azért nem túl gyakori, ugye? Itt olvastam egy hozzászólásban, hogy sajnos egy kismama a 12. heti uh-n szembesült azzal, hogy a babája felszívódott! Semmi jele nem volt!

Nekem a következ? vizsgálatom a nyaki red? vizsgálat, annyira bennem van ez a komment, hogy félek nehogy én is járjak! Most vagyok a 11 hétben, és kezdenek elmúlni a jeleim. Csak a hasam feszít ritkán! Már a mellem sem fáj, nem is n?, nem akar a bimbó sem besötétedni, a rosszulléteim is elhalványultak. Olyan mintha nem is lennék kismama..:( Nagyon remélem, h nincs baj!!!

Legjobb válasz: A 12. hétig sok minden történhet, de ne izgulj, veled nem lesz semmi baj. nekem sem voltak klasszikus tüneteim, szóval emiatt tényleg ne izgulj. ha ettõl tényleg ideges vagy, akkor inkább menj el a dokidhoz és nézesd meg.

A 12. hétig sok minden történhet, de ne izgulj, veled nem lesz semmi baj. nekem sem voltak klasszikus tüneteim, szóval emiatt tényleg ne izgulj. ha ettõl tényleg ideges vagy, akkor inkább menj el a dokidhoz és nézesd meg.
Szerintem akkor járnál al egjobban, ha nem olvasgatnál itt ilyeneket. Vegyél inkább babás újságokat, ott nem rémísztegnek, és felejted el az ilyen oldalakat.
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazatok van.... Tiszta hülye vagyok!!!
Még késõbb lehetnek tüneteid, sõTvisszajöhetnek még endesen, és társulhatnak mással is! Ha elmúlik a tüneted, akkor azzal nincs gond!Hidd el! Vannak kismamik akiknek a 12.hétre teljesen elmúlnnak a terhességi tünetei.(már ha voltak) Olvass mást, menyjél sétálni, süssél finomat, nézz vígjátékot, fejts keresztrejtvényt, stb... 23+6 h km
Én is nagyon aggódtam emiatt, de ne félj, nem lesz semmi baj! Nekem a 10. hétben múltak el a tüneteim (erre az orvos csak azt mondta, hogy örüljek neki), persze aztán megint elõjöttek. Ez semmit nem jelent. Szerintem nincs olyan hogy "felszívódik" egy baba. Max. elhalni tud. Persze nagyon ritkán. Majd meglátod, a te babád ott van, és egészséges! :-))
Na ilyen nincs, hogy a 12 héten felszívódik egy embrió.Elhal, aztán tüneteket okoz a méhben, vérzés, görcs, barnázás.Szóval észrevétlenül egy ekkora terhesség nem tûnik el.Ne higyj el mindent amit itt olvasol! Örülj neki, hogy egyenlõre panaszmentes kismama vagy.Hidd el, jönnek majd sokkal rosszabb tünetek is, mint a hányinger, pocakfeszülés.De lehet te ilyen tünetmentes maradsz, szerencsés vagy:) ) 31 hetes km.
Szia! Na, én pont ugyanilyen parázós voltam. Elolvastam minden "okosságot" az interneten (a dokim már a végén eltiltott tõle), és kezdtem magamon felfedezni a tüneteket, amiket elõtte olvastam :-) Amúgy ha ez megnyugtat, nekem a 10. héttõl mintha elvágták volna, se mellfeszülés, se hányinger, semmi. És nem is jött vissza. A terhességem utolsó trimeszterében éreztem csak igazán jól magam. Szép napot és jó babavárást! 8 hónapos kisfiú anyukája.
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok!!! Köszönöm szépen!! Nem tehetek rola, annyira szeretném Õt!!! Olyan sokat vártam!!! Mindenkinek sok boldogságot a csemetéhez!!!!

Mikor egyutt van egy kismama a parjaval es orgazmusa van bekemenyedik a mehe. De a mehszaj is kinyilik ugy mint mikor nem terhes valaki?

Legjobb válasz: A méhszájnak nem szabad kinyílnia egészen a szülés közeledtéig..ha így lenne csomo baci bejutna, tehát normális esetben nem nyílik ki a méhszáj.

A méhszájnak nem szabad kinyílnia egészen a szülés közeledtéig..ha így lenne csomo baci bejutna, tehát normális esetben nem nyílik ki a méhszáj.
Normál esetben nem nyílik ki. De ha kinyílik, az nem csak a szextõl lehet! Egy biztos: nyitott méhszájnál a doki már megfontolandónak tartja, hogyan éljetek házaséletet. A babának meg csak jó lehet, ha azt érzi, hogy a szülei jól megvannak együtt:)

Miért kell kemény százezreket fizetnünk a szülésért? Mikor egy kismama álltalában nem dolgozik végig és ugye a gyermek válallás költséges dolog föként ha az elsö babo?

Legjobb válasz: Te jó ég, mi van Magyarországon!!! Én Szlovákiában lakom, itt az orvos nem fogad el pénzt, csak valamilyen piát, vagy csak nagyon kevesen, de akkor is max. 15-20000 Ft-nyi összeget... Tisztességesen ellátnak, nagyon rendesek, pedig semmivel nem élünk nagyobb lábon, mint Mo-n. Én a helyedben nem adnék ennyi pénzt a dokidnak, félelmetes ez számomra. Mit képzel magáról? A szülésnél alig lesz benn, utána 5 perc alatt kapja ki a varratokat, ezért??? Fordítsd ezt az összeget a kicsitekre, magatokra, biztosan lesz helye bõven. Nehogy már mi is erre szoktassuk a dokikat, amire az elõttünk élõ generációk, mert akkor soha nem fog megváltozni a paraszolv. rendszere.

Te jó ég, mi van Magyarországon!!! Én Szlovákiában lakom, itt az orvos nem fogad el pénzt, csak valamilyen piát, vagy csak nagyon kevesen, de akkor is max. 15-20000 Ft-nyi összeget... Tisztességesen ellátnak, nagyon rendesek, pedig semmivel nem élünk nagyobb lábon, mint Mo-n. Én a helyedben nem adnék ennyi pénzt a dokidnak, félelmetes ez számomra. Mit képzel magáról? A szülésnél alig lesz benn, utána 5 perc alatt kapja ki a varratokat, ezért??? Fordítsd ezt az összeget a kicsitekre, magatokra, biztosan lesz helye bõven. Nehogy már mi is erre szoktassuk a dokikat, amire az elõttünk élõ generációk, mert akkor soha nem fog megváltozni a paraszolv. rendszere.
A kérdező hozzászólása: Persze nem sajnálom az orvostol, ha tényleg foglalkozik velem.Csak fizetem a tb-t .Tudom, hogy nem kötelezõ orvost fogadni, de én már ugy érzem muszály ha gond nélkül akkarom meg uszni.Sajnos volt rossz tapasztalatom egy hajszálon mult hogy tuléltem! Érdekelne ki mit gondol erröl.Mi rontottuk el?Elég durva, hogy most már szabot árak vannak, nekem százezer ft-ot kér.
En az egyesult allamokba szulok, mivel nincs biztositasunk medicaidet kapok semmiert nem kell fizetnunk, ha a doki kerne penzt ki is rugjak , en is undoritonak talalom hogy mesz es fizetsz maximum aha megszultel vennel egy ajandekotes kesz.Aki a boltba elado az se kap minden egyes vevo utan jutalekot mert eladott neki vmit, mindenki fizetesbol el es ezt tudtommal a doki is kapja.
Sziasztok! Én az elsõ szülésemért elég kemény pénzeket fizettem, már ami az én pénztárcámat illeti. A baj csak ott kezdõdött, hogy 6-kor beadhatták volna az érzéstelenítõt, de a fogadott orvosom úgyis 8-ra jön dolgozni, így 6 órakor már nem szólnak neki. Persze mikor bejött , bement még egy mûtétre, és elment vizitelni, és csak utána jött és adta be az epidurálist fél 12-kor, és 12: 35-kor szültem. Sok hatása nem volt, úgyanis úgy hasbarúgtam vele az orvosomat, hogy majdnem kirepült a szülõhelységbõl. A 2. szülésemnél nem követtem el ezt a hibát. Nem fogadtam orvost. Szüléskor tök rendesek voltak velem. Mindenki. Igaz, hogy történt egy "kis" gikszer, ugyanis aki levezette a szülést, egy kontár volt, és rosszul varrt össze. Véreztem. Egy óra múlva berakott még 2 öltést, és mikor így is véreztem, szóltak a fõorvosnak, hogy mi legyen, bontsák-e fel. Erre én elkezdtem hisztizni. Az lett a vége, hogy betoltak a mûtõbe, fölbontották és újravarrtak.A fõorvos másnap is lejött az osztályra, és megnézte a sebet, hogy milyen. Szóval így is kedvesek voltak. Igaz, ha lett volna orvosom akkor biztos nem varrt volna mégegyszer, de orvos mellett is többet kínlódtam. Szóval, ha szenvedek, akkor már inkább pénz nélkül.
en romaniaban lakom es most vagyok 8hetes terhes.en is maganorvosnal vagyok es itt ki vannak irva a fix tarifok.egy normalis szules 3500lej, kb230000 ft.a vizsgalatokat is mind kell fizessem de nem banom, mert itt legalabb emberkent viselkednek velem es a babaval, nem mint az allami korhazakban, ahol mindenki rohan es elvarja hogy fizess es nem is olyan banasmodban reszesulsz.
A kérdező hozzászólása: Tök igazatok van én csak probálom mindenkinek kinyitni a szemét mert sokan vannak még akik nem olyan tájékozottak, hallotam olyat is , hogy félmillió meg durvábat .nem tudom hovátartunk mármint az ország én is tudnám másra költeni pl a lányomra és fogom is.
veszprémben tilos orvost fogadni egy jó ideje (pontossan nem tudom mióta). mindenki az éppen ügyeletes orvosnál szül. eleinte nagy volt a felháborodás a kismamák részérõl. de érdekes módon egy ott szült nõt sem lehet hallani panaszkodni. pedig a környezetembõl mindenki ott szült. teljesen elégedett anyukák jönnek haza. mielõtt ideköltöztünk, más városban fogadott osztályvezetõ fõorvos mellett elvesztettem egy 21 és egy 27 hetes terhességet. elintézte a doki hogy úgylátszik én képtelen vagyok kihordani egy terhességet. elmentem egy sima "mezei" rendelésre, megplasztikázták a méhszájat amiután szültem egy 4 kg-os fiúcskát aki már 9 éves és most várja a kishúgát.Nem mindig jó a fogadott orvos mint a példám mutatja. és szerintem is nagyon elszálltak a "hálapénz" nagyságát illetõen is.
szerintem is majd varratszedés után a borítékba tegyél kevesebbet. úgy sem nézi meg ott elõtted. kész. Na meg tényleg úgy sem megy utánad, hogy helló és 100.000-ret mondtam. ennyi van, érje be ennyivel. nem? de te tudod....
Egyáltalán nem biztos, hogy ha megfizeted, akkor automatice a jobbat kapod. A kislányom súlyosan oxigén hiányos lett, pedig "sztárdoki" mellett szültem, nem kevés pénzért. És tényleg, mi van, ha nem adsz neki pénzt? Vagy csak kevesebbet? Utánad megy? Megbüntet? Ugyan már, lányok, meddig csináljuk még ezt? Rajtunk múlna, hogy megváltozzon ez a rendszer!
A kérdező hozzászólása: akkor mi fáztunk rá Hallgatam az anyosomra ö ajánlotta az orvost mert ö is oda jár régota, Késön kérdeztem a tarifát.Én nagyon tartottam a nögyogyiktol, legalább most megbizom benne mert eddig nagyon normális volt és még a szüléstöl sem félek (eddig ).Remélem nem is fogok.De a második babát lehet nem nála szülöm!
Második vagyok. Még annyit, hogy volt, aki végig finanszírozta a dokit és igencsak befürdött a szülésnél.. Van ilyen is! Hol a garancia???
én 50.000 ft.-ot adtam, plussz minden rendelésen 9.000 ft.-ot. nagyon jó bánásmódban részesültem. 100.000 ft az szerintem nagyon sok. én láttam a kórházban hogy hogy bántak azzal akinek volt orvosa és hogy azzal akinek nem. sajnos nálunk így volt, de ez ellen mi már nem tudunk tenni.
Egyetértek! Én sem fizettem még egy fillért sem és tündér dokim van, aki mindig tisztességgel megvizsgál. Tb-t fizetünk, ez a dolga fizetésért csinálja. Ha valaki ad, adjon, de ne legyen már kötelezõ és kellemetlen, ha nem fér bele! Én inkább a babócámra költöm a sok pénzt. Nem hiszem, hogy ezen múlna a bébi vagy a saját egészségünk.. Amúgy is csak utólag adjuk a zsozsit (aki ad), akkor miért bánna máshogy bárkivel az orvos emiatt!?
Én nem fizettem egy fillért sem se a terhesgondozás alatt se a szülésnél pedig végül császárral szültem. Nagyon rendesen bánt velem mindenki. Vannak rendes dokik is akik nam szabják meg elõre hogy mennyit kell majd adni. sajnos sok anyuka kötelezõnek érzi mert hát "adni kell" ez undoritó
Hát logikusnak tûnhet az érvelésed, de én talán kevésbé bánom, ha a boltan lejárt ad az eladó, mert azt csak kidobom. de az orvosnak több a felelõssége, és ha fizetnem kell azért, hogy odafigyeljenek rám, akkor fizetek :) amúgy számlára. Én hiszek abban, hogy szolgáltatás és szolgáltatás között van különbség. Egy szülés esetében meg kettõnk ÉLETÉRÕL van szó. nem csupán egy gyomorrontásról. Valóban mindenki fizetésbõl él, az orovos is. Tudod, egy "életmentõ" mûtétért több péntz is kap mint egy sima szülésért. arról nem beszélve, hogy 8-10 óra munka helyett mindõssze fél óra alatt végez. Te az orovos helyében melyiket választanád? De engem azért ne vágjon meg, mert attól Õ jobban jár!

Megírnátok a férjemnek hogy egy veszélyeztett kismamának mit nem szabad az elején csinálni? Fölvilágosítanátok?

Gondolok ilyenekre hogy biciklizés,fürd?szoba takarítás stb.Azt mondja hogy ráfogok mindent a terhességemre.Pedig ez nem így van csakk ? gondolja így.El?re is köszönöm hogy válaszoltok.

Legjobb válasz: Én röviden összefoglalnám: egy veszélyeztetett kismamának gyakorlatilag semmit nem szabad csinálnia, csak pihenni! Biciklizni, takarítani, emelgetni stb. Ez egyértelmû! Sajnálom, ha a férjednek ezt külön meg kell magyarázni... Ja, és idegeskedni sem szabadna.

Én röviden összefoglalnám: egy veszélyeztetett kismamának gyakorlatilag semmit nem szabad csinálnia, csak pihenni! Biciklizni, takarítani, emelgetni stb. Ez egyértelmû! Sajnálom, ha a férjednek ezt külön meg kell magyarázni... Ja, és idegeskedni sem szabadna.
Szia!Ne idegesitsd fel magad!A házimunka megvár.Érdekesek egyes himnemû lények!A gyerek kell, hogy büszkén mutogathassák, de a részüket az otthoni munkából már nem akarják kivenni.Mi lesz veled, ha megszületik a baba?Abból is ki kellene venni a részét!Néha átvállalni valamit!Állj a sarkadra! Jó egészséget nektek!
Szia! Én a 14. héten vérzéssel kerültem kórházba, bár elõtte minden rendben volt, éltem is a megszokott életemet. Akkor mindketten nagyon-nagyon megijedtünk, hogy elveszítjük a kisfiunk. Miután hazaengedtek a kórházból, egy hónapig nekem is csak mosdóba volt szabad felkelnem, semmi több. A férjem mindenben igyekezett segíteni, hozott menzáról ebédet, bevásárolt, takarított, sietett haza munkából (kétféle munkája is van pedig). Aztán szerencsére rendbejöttem, már csinálhattam mindent, de egy csomó dolog van, amit azóta sem enged nekem megcsinálni, nehogy ismét baj legyen. Felelõs leendõ apuka. Jó lenne, ha a te férjed is végiggondolná, fontos-e számára a felesége és gyermeke egészsége. Üdv: 35+4 hetes kismama
KEdves Apuka! a doki nem véletlen mondja, hogy veszélyeztetett. Tudod mit jelent ez? hogy a gyermeketek élete veszélyben van! hát ha te ezt kockáztatni szeretnéd azért, hogy ragyogjon a csempe a fürdõben, hát lelked rajta!
ha nagyon idegesít vonulj be a kórházba apa meg maradhat otthon egyedül azt csá'
Remelem nem akarja a ferjed hogy te 9 honapig a korhazban fekudjel, mert nem vigyaztal magadra!
még annyi, hogy ha a figyelmeztetések ellenére is meg "kell" csinálnod ezeket a dolgokat, akkor nagyobb a kockázata, hogy befektetnek, és haza sem engednek, csak már babával. A doki is látja ott lent :) , ha nem fogadsz szót!
Erdekes ferjed van! En nem voltam veszelyeztett terhes, megis ugy ovott mindenttol, mintha porcelanbol lennek. Legszivesebben meg a valltaskamat is cipelte volna, csak nehogy bajunk essen:-))))
hát kérlek szépen, a veszélyeztetett kismamáknak szinte csak feküdniük szabad, nemhogy fürdõszobát takarítani. Gugolni, hajolni, emelni fõképp nem szabad. Én majdnem elvetéltem 5 hónaposan, mert nem hallgattam a dokimra, és megindult a szülés. 1 hétig voltam kórházban, 3 napig fel sem kelhettem, és infúziót kaptam. Inkább legyen nálatok egy halom szemét, minthogy elveszítsétek a babátokat! Addig takaríthatna a férj!! Milyen jó ötlet ugye? :) Neki is annyi megfogni a seprût, mint neked. Biciglizni? ha ezt meghallaná a doki!!!!!! asszem lenne egy jópár kellemetlen percetek!!!!!
Az orvosodtol es a vedonotol kerjel egy listat, hogy mit nem szabad megcsinalnod! Amugy fekudnod kell, ennyi! Van itt veszelyeztetett kismamarol kerdes mar, keresd meg es mutasd meg a ferjednek. Hihetetlen, onzo ffi-ak!
Szia! Én barnázgatás miatt gyógyszert szedtem a8. héttõl a 12. hétig (pont addig tartott ki a gyógyszer)és a dokim szigorúan eltiltott mindentõl a pisilésen(bocsi nem miattad a férjed miatt írtam így) kívül szinte semmi másért nem kelhettem fel. De a férjed venné a fáradtságot és rákeresne a neten, hogy 'veszélyeztetett terhesség' akkor szinte mindent megtalálna. Bocsi a hangvételért nem neked szántam veled mélységesen együtt érzek de gondoltam neki nem árthat hiszen nem õ a veszélyeztetett. Te pedig nagyon vigyázz magadra és ne aggódj. Jó egészséget nektek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtatok!!!Idehívtam és elõtte olvastam föl amit írtatok!!!Lehet hogy elgondolkozott lehet hogy nem!Annyi volt a reagálása hogy egy kis házi munkát(kajacsinálás, mosogatás)kibírom.Õ dolgozik és hát fáradt.Remélem hogy másképp fog hozzánk állni elõbb-utóbb.Megkérdeztem tõle hogyha neadja az isten és elmenne a baba akkor mit tenne?Azt mondta lelki furdija lenne.De akkor már késõ lenne!Mégegyszer köszönöm hogy írtatok!
Komolyan mondom hogy nem értem a pasikat!! Mi van veletek??? :(
Szia! Én is veszélyeztetett voltam. 7 hetes koromtól ikerterhességgel. Az én férjem ugyanígy reagált. 2 napra rá elvesztettem az egyik babámat. A férjem úgy tett mintha nem az õ hibája lett volna. A dokim felvilágosította: Vagy fekszem otthon, vagy ha ott nem megy majd a kórházba muszáj lesz. A férjem teljesen kiakadt ekkor még hozzátette, hogy egy kis plussz: no sex szülésig! A te férjed is ezt akarja?
A kérdező hozzászólása: Végülis azt mondta hogy a házi munka nem olyan megeröltetõ, jó bevallja hogy fürdõt ne takarítsak, de a többitõl nem lesz bajom.A sexrõl meg annyit hogy bele is halna ha nem lehetne.De úgyis azt fogom tenni amit én jónak érzek még akkor is ha vitázik velem.NEMÉRDEKEL!!!Köszi a válaszokat!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este bebarnáztam.Úgy láttam a férjemen hogy õ is megilyedt.Azóta csak fektetne.Ma megyek orvoshoz és remélem megkönnyebbülve jövök el tõle.És mégegyszer köszönöm az együttérzéseket meg hogy válaszoltatok!!!!

Egy kismama borotválja a nemi szervét, hogy tetszen a férjének?

Csak amiatt kérdezem, hogy sok kérdést olvastam azzal kapcsolatban, hogy szülés el?tt borotválni kell. Normál esetben miért kellene, ha valaki folyton toppon van?:)

Legjobb válasz: SZerintem egy kismamának sem kell elhanyagolnia magát.Szülés elõtt és után sem. Én míg terhes voltam ugyanúgy borotváltam mint elõtte és szülés után is. 2 kicsi lány anyukája:)

SZerintem egy kismamának sem kell elhanyagolnia magát.Szülés elõtt és után sem. Én míg terhes voltam ugyanúgy borotváltam mint elõtte és szülés után is. 2 kicsi lány anyukája:)
Én nem borotválom többször, mint korábban.Ilyenkor télen amúgy is hajlamos vagyok elhanyagolni mindezt.A párom így is úgy is szeret.Illetve egyensúly problémáim vannak, és így egyre növõ pocakkal nem szívesen egyensúlyozom a kádban, h mindenhol szép simi legyen.A szülés elõttivel meg nem lehet számolni, mert mi van, ha Babó 5-6 nappal az idõpont elõtt úgy dönt, h itt az ideje, vagy netán utána...
Igaz, még csak 17 hetes vagyok, de ugyanúgy borotválkozom, mint elõtte. Ha majd nagy pocim lesz, a párom megborotvál.-) Szülés elõtt azért szokták, mert inkább maguknak megcsinálják, mint hogy a kórházban más borotváljon, de ez csak akkor jön be, ha tudod mikor kell:-) Pl túlhordásnál, ha tudod, hogy pénteken mész befeküdni, akkor otthon meg tudod elõtte csinálni, és nem piszkálják a kórházban. De a lényeg, hogy magadnak jó légy.-) És a közös borotválkozás is jó mulatság pároddal:-)
én google picasa-t használok ilyen szerkesztésekre
12:02 léci írd le , hogy tudod megcsin a Picasával, köszi
Igénytelen giccs, kérlek a saját érdekedben (és mindenki más érdekében) verd ki a fejedbõl. :)
lightroommal tökegyszerûen az ecset eszközzel meg lehet oldani. kezdõ vagy vagy mrá profi? ja és egyébként lightroom mert könnyû törni meg az szinte a legprofibb, meg könnyû használni
Infralámpa
A kérdező hozzászólása: igen tudom a melegítés a legfontosabb, a cálciumra lennék kíváncsi, azzal kinek mi a tapasztalata ilyen esetben
Kálciumot nem próbáltam, de nekem a színterápiás lámpa (kék szín), vagy infralámpa, és a sós vizes orröblítés segít ilyenkor, Novorin orrcsepp (max 1 hétig) is nagyon jó rá.

21hetes kismami vagyok! Nem tudom hogy mi az de már hetek óta van valami a köldökömbe, kifele áll belőle egy fekete valami? Mi az?

Nagyon idegesìt sose volt nekem semmi a köldökőmbe, Kifele áll egy fekete valami valaki nem tudja h mmi az?? Valaki azt mondja hogy a Köldökzsinór, valaki megirnà, hozzà nyulni se merek!!

Legjobb válasz: köldökzsinór.... anyám

köldökzsinór.... anyám
Kosz??? Orvosodat kérdezd meg.
Tegyél már fel róla egy fotót!
mi van ? nem tudom ki a hülyébb ? aki azt mondja, hogy köldökzsinór, vagy aki elhiszi ? szerintetek ?
Vastag? Mekkora? Valamit írj róla bõvebben légyszi.
Kérdezõ, még normálisan leírni sem tudod, hogy mi az, de a válaszolók h.lyék?! Már rég el kellett volna menned dokihoz a nyavajáddal.
Vizet és szappant neki!
huh én a helyedben elmennék orvoshoz. Feltételezem, hogy nem kosz....tehát kotrás a dokihoz és mutasd meg!!!!
Ne haragudj de te beteg vagy! És neked lesz pár hónap múlva gyereked? Jaj :(
A köldökzsinór a méhen belül van, így az biztosan nem lehet. :-) :-) Ha hetek óta ott van akkor menj el vele orvoshoz. Írd meg majd hogy mi volt az, kíváncsi vagyok. :-)
Páromnak is szokott lenni pocakszöszije, fürdéssel eltávolítható ;)
Köldökzsinór! Hát ez nagyon jó! :D Nézze meg a férjed alaposabban, hátha õ rájön mi az.
Nincs semmi a köldöködben, csak kifordult a köldököd, ez elõfordul terhesség alatt.
De van.
Dehogy nem! Akkor mondod el és annak, akinek akarod.
Nálunk a párom nem mondta el a rokonságának a 2. babánkat. Most kezdem a 30. hetet.
Hát de ...de közben meg más emberek úgyis beszólnak...mi pl. amíg lehet senkinek se mondjuk el a harmadik babát, de már elõre hallom a kiakadásukat meg a megjegyzéseket...pedig ez a férjem és az én magánügyem.
Engem idegesitet, mikor rakerdeztek, szerintem, nem tul tapintatos dolog, mert akkor mondanam el, mikor jonak latnam. De ilyen esetben az ember kenytelen bevallani, meg ha nem is akarja, kulonben hazugsag lenne. Voltak igy paran, akik rakerdeztek meg nagyon az elejen, pedig semmi kozuk hozza...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Egyetértek veletek! És mit gondoltok azokról, akik "idõ elõtt" erõszakkal akarják kihúzni a kismamából a dolgot?
ja az anyósosra gondolsz. hát nemkell vele tartani oly gyakorta a kapcsolatot. ha már most elkezdi a "jogait" akkor nagyon befog lendülni. ha még nembiztos akkor nem az õ ügye. inkább a kismamáé akit idegesít vele.
A kérdező hozzászólása: :) Nem pont az anyósra, bárkire gondolhatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Igen, a hasonló bonyodalmak elkerülése végett szeretnénk akkor elmondani, amikor mi jónak látjuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!