Találatok a következő kifejezésre: Egy kicsit van (2429 db)

Szőnyeg tisztítás! vasalóval odaégettem, vagyis csak odakapott a szőnyeg teteje egy kicsit. Van valékinek tippje, h hogyan lehet a nyomot eltávolítani onnan?

Legjobb válasz: attol fugg milyen szonyegrol van szo ès mekkora rèszt ègettèl meg?ha padloszonyeg elèg ugy forgatni hogy az ègett rèsze butor alà keruljon,ha kissebb ès hosszabb szàlu szonyegrol van szo ès nem tul mintàs ès csak kis rèszt ègettèl meg ,"kicsit nyird meg" a szonyeget ès pillanatragasztoval ragasztozd rà az ègett foltra

attol fugg milyen szonyegrol van szo ès mekkora rèszt ègettèl meg?ha padloszonyeg elèg ugy forgatni hogy az ègett rèsze butor alà keruljon, ha kissebb ès hosszabb szàlu szonyegrol van szo ès nem tul mintàs ès csak kis rèszt ègettèl meg , "kicsit nyird meg" a szonyeget ès pillanatragasztoval ragasztozd rà az ègett foltra
En is megjartam mar...eros szonyegtisztitoval meg egy drotkefevel ha megdorzsolod akkor a szalak(amelyek gondolom osszeolvadtak)szetbomlanak ujra.ne dorzsold tul sokat mert a kefe kiszedi a szalakat!

15 éves vagyok és még szűz a barátom már 18 már lassan fél éve járunk és ő már szeretne lefeküdni velem de én félek egy kicsit van okom rá?

Legjobb válasz: Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?

Kérdezõ, teljesen mindegy, hogy az együttléttel kapcsolatban mitõl félsz, magától az aktustól, vagy a fájdalomtól, vagy attól, hogy "nem leszel jó az ágyban". Amíg bármitõl is tartasz, vagy úgy érzed, teljesítened kell, megfelelned a másik elvárásainak, addig szerintem ne vágj bele. Az együttlétben nincs helye elvárásoknak, amiknek meg kellene felelned. Legalábbis normális esetben nincs. Téged meg, finoman ugyan, de erõltet a barátod. Ne hagyd magad. Tudni fogod, amikor eljön az ideje.
Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?
"nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet" aztán már miért ne mondhatná??? nem hogy mondhatja, de ezt KELL mondania.
fél év semmi, nem is ismered, 15 vagy gyerek majd ha KAPHATSZ JOGSIT (17) akkor már gondolkozz rajta addig ne, egy 18 éves csak megdugni akar, fõleg hogy már akarja, mi másra kellene neki egy kislány, várj még
Még fiatal vagy várj egy-két évet és majd akkor.
15 évesen még gyerek vagy, az ebédedet is anyuci fõzi és õ mossa a koszos bugyidat. Egy gyerek ne tegye szét a lábait.
van. 15 évesen ne dugasd magad. majd ha már vezetni tudsz legalább, akkor. most még gyerek vagy.
Van. Csak elakarja venni a szüzességed, megdug párszor, aztán dob.
Okod nincs rá, csak lehet, hogy kicsit fiatal vagy ehhez, a szextõl nem kell félni, az csodálatos, fõleg ha figyeltek egymásra. Ezzel az egésszel talán csak annyi a probléma, hogy valóban fiatal vagy, s orvosok szerint ilyen korban még nem miden adott, hogy maximálisan élvezni tudd a dolgot. Dehát ha téged most ért utól a szerelem nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet.Bizzál magadban és minden jó lesz
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló nem attól félek hanem egy kicsit attól hogy én még tapasztalatlan vagyok és hogy nem leszek"jó" az ágyban
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magadba akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
én is 15 voltam a barátom 18 tapasztaltabb mint én, 4 hónap után feküdtem le vele, és másfél évig voltunk együtt. :)
ne halgas ezekre a b*lfaszokra ha te ugy érzed hogy le akarsz feküdni vele akkor nyugodtan nem a kor számit hanem amit érzel
Nem a tapasztaltság tesz jóvá az ágyban egy lányt, hanem a szerelem és a vágy! Ha izzik benned a vágy és a szerelem, akkor jó leszel az ágyban, ha pedig csak kényszerbõl mész bele, akkor meg nem leszel jó! Ez a tapasztalatom!Voltam olyan szûz lánnyal, aki elvarázsolt és olyan tapasztalt asszonnyal, aki azt sem tudta szerintem, hogy mire való a szex!
ha szeret akkor vár rág amig úgy érzed felkészültél rá. ne hamarkodd el, hidd el megbánod.
sztem még fiatal vagy csak sexelni akar -ha az vmegvan- aztán dob...
én 17 éves voltam mikor elvesztettema szüzességem és nem bántam meg mert életem szerlme volt aki elvette a szüzességem ö volt az elsõ az életembe és azóta is együtt vagyunk már a férjem egy éve vagyunk együtt
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magába akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.

Hol lehet olyan, vagy ahoz hasonló ágyneműhuzatot kapni, mint amilyen a 2 pasi meg egy kicsiben van Charlie-nak?

Vagy stílusban ehez hasonló is jól jönne.

Legjobb válasz: Menj el egy szaküzletbe. Mondjuk egy méteráru boltban veszel anyagot (meg tudják mondani, mennyi kell ágynemûhöz) és elviszed egy varrónõhöz. Ennyi.:)

Menj el egy szaküzletbe. Mondjuk egy méteráru boltban veszel anyagot (meg tudják mondani, mennyi kell ágynemûhöz) és elviszed egy varrónõhöz. Ennyi.:)
2x többe kerül majd. ha varratod.


Ha van olyan gyerekülésed, amiben biztosan ül és betudod kötni, akkor miért ne.
Persze, simán. Csak öltöztetsd fel jól, mert a bicajon azért a menetszéltõl hûvösebbnek hat a levegõ. Biciklisülés, ha van bukósisak a picinek. Neked sem árthat egy sisak és egy láthatósági mellény.
Igen! :) Egy éves kora óta napi 6-8 km-t biciklizünk jó idõben. (Most 3 éves).
Nem merném, amilyen autósok vannak. :-(
Naná!
Pont 1 éves volt a csajszim, mikor megvettük a bicikliülést és nagyon szerette (bár néha elaludt benne). Nyugodtan viheted.
Miért ne? Napi 15 kilómetért biciklizünk 10 hónapos kora óta, úgy hogy õ elõl, tesó hátul. És rettentõ forgalmas az út.

7 hetes kisfiam háton szeret aludni és a fejét mindíg jobb oldalra fordítja. Már kezd neki laposodni egy kicsit. Van valami jó ötlet vagy praktika ez ellen?

Hiába fordítom kis fejét balra, vagy teszek pelust a jobb oldalra támasztékként, akkor is visszafordítja.Már a játékokat is bal oldalra pakoltam, a kiságyban is megpróbáltam mind a két oldalt, semmi.

Legjobb válasz: Az én kislányom hason alvós és õ is mindig a jobb oldalra fordította a kis fejét. Majdnem 3 hétig forgattam neki, õ vissza, pedig én is mindenféle praktikát bevetettem, aztán egyszer csak átfordította a bal oldalra, most pedig már forgatja egyik oldalról a másikra. Türelem, a kisfiad is át fogja fordítani, de ehhez idõ kell. Én is nagyon aggódtam akkor, attól féltem, hogy el fogja feküdni, de az idõ megoldotta.

Az én kislányom hason alvós és õ is mindig a jobb oldalra fordította a kis fejét. Majdnem 3 hétig forgattam neki, õ vissza, pedig én is mindenféle praktikát bevetettem, aztán egyszer csak átfordította a bal oldalra, most pedig már forgatja egyik oldalról a másikra. Türelem, a kisfiad is át fogja fordítani, de ehhez idõ kell. Én is nagyon aggódtam akkor, attól féltem, hogy el fogja feküdni, de az idõ megoldotta.
Azt szokták mondani, h vmi pirosat kell a másik oldalra tenni. Amúgy egy idõ után õ maga fogja elfordítani a fejét, tehát ezen ne aggódj! Az én lányom is így volt, most már érdekesebb neki a világ, így saját maga elfordítja a fejét. A deformáció is megszûnt.
Az én fiam is 7 hetes és õ is pont ugyanigy alszik és ha fent van akkor egy oldalon tartja a fejét (õ a bal oldalát szereti)."nagyon ritkán alszik hason de akkor sikerül ugy elaludni hogy a másik oldal van a feje.Én tettem neki az ellenkezõ oldalra zenélõ játékot amit egy darabig figyelget aztán puff már vissza is forditotta a fejét :D
Szia! Az én kisfiamnál is úgy tûnt, elaludta a buksiját 8 hetes korára. Õ is háton alszik, és csak az egyik oldalra (jobbra) volt hajlandó fordítani a fejét, miközben aludt. A csípõszûréskor az ortopéd orvosnéni fel is hívta erre a figyelmünket. Emellett megállapította hogy renyhén tartja a kicsi a fejét. Minél több hason fekvést (nem alvást!) javasolt, illetve tornát. A kisfiam azonban hason fekve is csak egyik oldalra volt hajlandó fordítani a fejét, a buksiját pedig szinte egyáltalán nem volt hajlandó emelgetni. Ha megpróbáltam óvatosan átfordítani a fejecskéjét, sírva fakadt. Ahogy figyelgettem, háton fekve gyakran csak az egyik lábával rugdosott, illetve ha mindkettõvel, néha úgy tûnt, nem egyenesen, hanem jobbra rúg. A gyerekorvosunk a fentieket látva, Dévény féle gyógytornára küldött minket. Itt a gyógytornász megállapította, hogy a babócám jobb oldalán az izmok kötöttek, feszültek, a csípõje (amit az ortopéd orvos rendben talált) nem derékszögben metszi a gerince vonalát. (Egyébként pozitívan nyilatkozott az ortopédusról, hogy az odafigyelt a teljes babára, s a vizsgálata nem csak a csípõre terjedt ki.)Átvizsgálta tetõtõl talpig a kicsit, s olyanokra hívta fel a figyelmünket, amit mi észre sem vettünk. Pl.: a feneke vonala nem egyenes, a vonal vége jobbra hajlik, a jobb karját nyújtva nem tudja olyan magasan a feje mellé emelni, mint a balt, illetve a jobb lábát nem tudja a hasába annyira felhúzni, mint a jobbat. Ha jól megnézem, olyan mintha a fiam kiflibe feküdne (szerencsére csak nagyon enyhe kifli, ezért sem tûnt fel eddig). Ne érts félre, nem azt akarom mondani, hogy a babádnak hasonló izomtónussal kapcsolatos problémája van, mint az én kisfiamnak, csak azokra a jellegzetes (?) tünetekre szerettem volna felhívni a figyelmedet, amikkel mi találkoztunk. Figyeld a babád, s kiderül, csak túlagggódtad, vagy ténylegesen probléma van. Ha szeretnél szakemberrel konzultálni és tényleg megnyugodni, esetleg vidd el te is egy dévényeshez a babádat. Ha rákeresel a neten, vagy akár itt is, rengeteget olvashatsz róluk.
Nálunk is hasonló a helyzet, mint az utolsó hozzászólónál. Gyerekorvos nem is vette észre, nekem tûnt fel:(, kiderült ferde fejtartása van. 3hónaposan csak az egyik kezét "használta" elvittük Dévény tornára, azóta minden rendben. Feszes volt az egyik oldali nyakizomzat. És tényleg nappal minél többet legyen hason. Nekünk is egyik oldalán ellaposodott a fejecskéje:( reménykedem még helyre jön. Nekünk a gyógytornász ajánlott koraszülött párnát, ha háton van, ezt teszem a feje alá.
Az én lányom lassan 4 hónapos lesz, és ugyan ez a gondunk.A baj az, hogy õ már elég rendesen elfeküdte a fejét.Én is próbálkoztam már mindennel, de minden praktikám kudarca fulladt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Mi jelenleg külföldön élünk és haza leghamarabb csak nyáron tudunk menni, mert akkor lesz meg a kicsi útlevele. Nem tudom, hogy itt van-e ilyen gyógytornász, utána fogok érdeklõdni.

Még soha nem csókolóztam, de már nem vagyok szűz. Nem fura ez egy kicsit? Van valaki, akivel hasonló eset történt?

Az van, hogy 18 éves vagyok, és sosem volt barátnőm eddig. Nem igazán vagyok társasági ember, hanem afféle magányos farkas. Nehezen kommunikálok másokkal, haverjaim sincsenek. De mégis gyakran hiányát éreztem egy csajnak. Úgyhogy nemrég fogtam magam, és elmentem egy örömlányhoz. A szex tök jó volt, de nem smároltunk, az valahogy elmaradt. Szóval az a különös szituáció állt elő, hogy már elvesztettem a szüzességemet, de nem csókolóztam egy lánnyal sem.

Legjobb válasz: Akkor itt az ideje pótolni.Amúgy prostival smárolni elég wtf lett volna.

Akkor itt az ideje pótolni.Amúgy prostival smárolni elég wtf lett volna.
velem is volt, én is furának éreztem, de nem sokat tudtam ellene tenni... majd késõbb megoldódik
Hát gratulálunk.
büszke lehetsz magadra. A csókon is túljutsz valamivel és élheted tovább a céltalan életedet.
Most mit kell lehurrogni csóri gyereket? Azt tette, amit akkor a legjobbnak látott és leírása szerint "a szex tök jó volt". Lehet hogy nektek kifogástalan a szexuális életetek, de ami engem illet, a kérdezõ többet ért el 18 év alatt, mint amit én 20 év alatt.
orvos
Sok gyógytea, lázcsillapító kúp, méz, illóolajjal párologtatni. Ha fáj a torkod és baktériumos, akkor lehet kéne valami antibiotikum is. Az meg csak receptre megy.

Ha márcsak egy kicsit van meg, akkor lehet már fürdeni?

Legjobb válasz: Kérlek mond, hogy strandolásra gonolsz és nem a napi higieniára!

Kérlek mond, hogy strandolásra gonolsz és nem a napi higieniára!
Elsõ, gondolom fürdés alatt a kádban üldögélõs/fekvõs fürdésre gondolt, nemhiszem hogy a napi higéniára, ..tudod lehet tusolni is.
A kérdező hozzászólása: igen a strandolásra gondolok :D
ha már csak nagyon kicsit van meg, tehát már nem egészségügyi betétet teszel be, csak tisztaságit.. akkor bemehetsz tampon nélkül is, ha vállalod azt, hogy a fürdõbugyid pecsétes lesz. de ha egy picit erõsebb ennél. akkor mindenképp tampon!
Tampon nélkül nem lehet!
Senki nem tiltja meg, hogy fürödj. Elsõ nap is fürödhetsz. Tamponnal sima ügy. Anélkül sem lesz több bajod, mint tamponnal, utolsó nap szerintem már anélkül is lehet.

Szeretnék elkezdeni kertészkedni milyen könyvet kéne elolvasnom hogy okosodjak egy kicsit? Van olyan könyv ami ilyenekről ír?

Legjobb válasz: Bármilyen "kertészet" címû könyv. Pl Magda Sándor által írtat tudom ajánlani.

Bármilyen "kertészet" címû könyv. Pl Magda Sándor által írtat tudom ajánlani.
Van egy régi kertészettel kapcsolatos könyvem, kb. 400 oldal, .djvu formátumban. Ha érdekel, elküldöm.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat találtam egy könyvet az alexandrába majd meg rendelem

Hol találok neten, vagy boltban olyan szoknyanadrágot, ami hosszú szoknyának tűnik, de boka felett egy kicsivel van csavarva, középen összevarrva? Mi a "hivatalos" neve?

Nem combig, sem térdig van felvarrva, csak épp egy kicsit, hogy mégse lengjen, mint egy szoknya és pl. ha guggol az ember akkor ne lehessen belátni.

Legjobb válasz: Nem tudom elképzelni sem, tennél fel képet, vagy linket? Ahogy most elképzelem, nem lehetne járni benne:D

Nem tudom elképzelni sem, tennél fel képet, vagy linket? Ahogy most elképzelem, nem lehetne járni benne:D
A kérdező hozzászólása: Nem tudok feltenni képet, sem linket, mert Franciaországban láttam egy nõn ezt a szoknyanadrágot. Nagyon tetszett és ráadásul nõies is volt. Csak nem tudom mi a neve és egyáltalán lehet-e kapni itthon. Járni azért lehet benne, mert nem szûk hosszú szoknyát kell elképzelni, hanem bõvülõt. Majdnem, mint azok a "török gatyák", csak az ülepe nem a térdnél van, hanem a bokánál. Valami ilyesmi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!