Találatok a következő kifejezésre: Egy kicsit vagyok. Már 3 (30 db)

5 hetes terhes vagyok és ilyenkor mennyire lehet szexuális életet élni? Szüneteltessük egy kicsit? Amíg már az első 3 hónapon túlvagyunk?

Legjobb válasz: Mi nem tartottunk szünetet soha, pedig 24 hetes vagyok már. Ha a doki azt mondja rendben van minden, szerintem mehet minden úgy mint eddig! Én mikor rákérdeztem a dokimnál, még kicsit hülyén is éreztem magam, mert egybõl mondta hogy ez nem betegség és amíg nincs semmi bajom, mindent lehet!

Mi nem tartottunk szünetet soha, pedig 24 hetes vagyok már. Ha a doki azt mondja rendben van minden, szerintem mehet minden úgy mint eddig! Én mikor rákérdeztem a dokimnál, még kicsit hülyén is éreztem magam, mert egybõl mondta hogy ez nem betegség és amíg nincs semmi bajom, mindent lehet!
felesleges szüneteltetni. ha van kedvetek hozzá, csak rajta!!
Én is rákérdeztem erre a dokinál, de azt mondta, hogy minden rendben, lehet szexelni, de ne durvuljunk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:-)
ha minden rendben van csak nyugodtan

Egy kicsit ideges vagyok. Már 3 hete nem jött meg, a párommal minden alkalommal védekeztünk. És megcsináltam 4 terhességi tesztet, negatívak lettek. Elhihetem-e az eredményt?

Legjobb válasz: persze hogy hihetsz. 4 közül legalább 1 nek már kikellet volna mutatbia. baloszinüleg most peteérés sem volt mert akkor szokott késni.

persze hogy hihetsz. 4 közül legalább 1 nek már kikellet volna mutatbia. baloszinüleg most peteérés sem volt mert akkor szokott késni.
Nyugi nekem volt úgy hogy 3 hónapig nem jött meg!!!
1 tesztnek még én se hittem volna, 2-nek már talán igen, na de 4-nek!!!!!! Dia
Nyugodtan hidd el az eredményt, de azért nõdokihoz nem ártana menni, mert valahogy mégis hozzá kell téged segíteni ahhoz, hogy megjöjjön végre és akkor te is megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Ma fél 12-re kaptam idõpontot a nõdokimtól, úgyhogy megyek. Remélem nincs nagy baj, eddig mindig pontosan megjött, csak akkor nem, mikor a két babámmal voltam terhes
Szia! Nekem 1, 5 hete késik, de a teszt negatív:( Sajnos én is kezdem elhinni, hogy nincs babó.Én hétfõn megyek a dokihoz.

Az a helyzet hogy 2 eve hazasok vagyunk es mar havonta 2-3 alkalommal vagyunk egyutt, meg nincs gyerek es en egy kicsit tobbre vagyom. Szerintetek mi az oka, vagy hogy tudnam egy kicsit megvaditani?

es ott vannak meg a kifogasai,hogy vagy tul jol lakott estere vagy pedig tul faradt

Legjobb válasz: Kényeztesd el egy kicsit és ha kifogással jön akkor ne hagyd magad csak mond neki hogy nem kell csinálnod semmit aztán ugyis belemerül amugy L vagy F vagy?

Kényeztesd el egy kicsit és ha kifogással jön akkor ne hagyd magad csak mond neki hogy nem kell csinálnod semmit aztán ugyis belemerül amugy L vagy F vagy?
Havi 2-3 alkalom? Hát ha egy fiatal felnõttnél havi 3szor jön elõ a szexuális vágy, ott komoly gondok vannak a libidóval...komoly nem egészséges. Elõtte milyen volt a kapcsolat? Szerintem nem beszélgettek eleget, nem ez a baj? Beszélnetek kell errõl mihamarabb!


Autósülés, 15-36 kilósba mikor tehető egy gyerek? Akkor ha 15 kiló már és kicsi neki a 9-18-as vagy ha 3 éves lesz?

Az a helyzet állt el? hogy 3 éves a fiam 14.5 kiló 98 cm. Jelenleg a hordozó után következ? autósülésben ül a kocsiban. Van egy huga aki most nyáron lesz 1 éves és igencsak kicsi már neki a hordozó. Nem szeretnék még egy "köztes" méretet venni hanem úgy gondoltam, hogy a fiam mostani ülését megkapná a kicsi mivel ez dönthet? és ? is van már 9 kiló, a nagyobbnak meg vennék egy 15-36 osat. Persze csak ha ez igy biztonságos.

Legjobb válasz: Nyilván nem ezen a fél kilótól függ, hogy mibe rakod, ez csak egy iránymutatás. Próbáld bele, hogy milyen a nagyobb ülésbe. Szerintem bõven lehet már váltani. Fõleg a kicsi miatt is érdemes lenne. Meg hát vannak vékony gyerekek, akik magasak, és kicsi már nekik az egyel kisebb ülés.

Nyilván nem ezen a fél kilótól függ, hogy mibe rakod, ez csak egy iránymutatás. Próbáld bele, hogy milyen a nagyobb ülésbe. Szerintem bõven lehet már váltani. Fõleg a kicsi miatt is érdemes lenne. Meg hát vannak vékony gyerekek, akik magasak, és kicsi már nekik az egyel kisebb ülés.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azért kérdeztem hogy biztonsági szempontból mit kell figyelembe venni, az életkorát vagy pedig a súlyát-hosszát!Tehát ha ne adj isten baleset lenne, akkor nem lesz e baja ettõl hogy már 15-36-osban ül amit az autó saját övével kell bekötni. Kicsit kilóg már ebbõl, meg szûk neki ( ez ami most van neki 9-18as).
ha kicsi neki, akkor cseréljétek le persze. az a fél kiló ekkora korban simán belefér már. ha a magassága megvan hozzá, h ne vágja a nyakát a biztonsági öv, akkor simán.

Ha azt írták az uh-s papírra hogy a méhlepény 2-3. fokban érett, kb. mikorra várható a szülés? Már egy kicsivel kevesebb a magzatvíz, és inzulinos vagyok, ha ez befolyásol valamit.37h km

Legjobb válasz: Az hogy a méhlepény milyen stádiumban van az nem feltétlenül a szülést jelzi. Szerencsére már a babád elég érett arra ha esetleg elõbb kell megszületnie. A méhlepény 3.fokozatban a legrosszabb mert nem látja el a babát . De ne aggódj neked 2-3 as és a doki látni fogja ha elõbb kell babának megszületnie.Kívánom hogy minden rendben legyen

Az hogy a méhlepény milyen stádiumban van az nem feltétlenül a szülést jelzi. Szerencsére már a babád elég érett arra ha esetleg elõbb kell megszületnie. A méhlepény 3.fokozatban a legrosszabb mert nem látja el a babát . De ne aggódj neked 2-3 as és a doki látni fogja ha elõbb kell babának megszületnie.Kívánom hogy minden rendben legyen
37. héttõl bármikor beindulhat a szülés, ilyenkor már nem lesz koraszülött a babád. innentõl kezdve bármelyik pillanatban beindulhat, szóval a csomagod legyen kéznél.

13 hetes es 3 napos terhes vagyok. Miert nehez aludnom akar az oldalamon akar a hatamon? Ejszakat nem alszok, majd reggel, mikor mas mar felvan en akkor alszok. Es a pocak mikor lesz mar egy kicsit lathato?

Legjobb válasz: én is csak reggel tudok aludni,amikor már a párom elment dolgozni.próbálj meg egy puha párnát a pocid alá rakni,és valamennyire húzd fel a térded.nekem nem mindig,de általában beválik és egy pohár meleg tej.a poci mérete,meg mindenkinél változik.15hetes vagyok,de a hasam már hatalmas,pedig még nem is híztam.nekem azt mondta a védõnõ,hogy alkati kérdés és hogy mennyire erõs a hasadban a kötõszövet.jó babavárást.

én is csak reggel tudok aludni, amikor már a párom elment dolgozni.próbálj meg egy puha párnát a pocid alá rakni, és valamennyire húzd fel a térded.nekem nem mindig, de általában beválik és egy pohár meleg tej.a poci mérete, meg mindenkinél változik.15hetes vagyok, de a hasam már hatalmas, pedig még nem is híztam.nekem azt mondta a védõnõ, hogy alkati kérdés és hogy mennyire erõs a hasadban a kötõszövet.jó babavárást.
Én is párnát javaslok de a két combod közé.Nekem bevált.Nem tudtam mi bajom forgolódtam összevissza éjszaka aztán megpróbáltam és egy pillanat alatt visszaaludtam.Pocakom nekem nemrég kezdett el látványosan nõni.18 heteske

3 hetes a kisbabám. Eddig minden peluscserénél volt kaki benne, de pár napja már kb. csak egyszer van, vagy ha megtornáztatom egy kicsit, akkor vagy 3 adagot is kakil. Ez normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális, három hetes kora körül már a legtöbb baba csak napi egyszer kakil. De olyan is van, amelyik három nap alatt egyszer. Ne aggódj, ez így a normális, nekem a védõnõ és a gyerekorvos is mondta.

Teljesen normális, három hetes kora körül már a legtöbb baba csak napi egyszer kakil. De olyan is van, amelyik három nap alatt egyszer. Ne aggódj, ez így a normális, nekem a védõnõ és a gyerekorvos is mondta.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!:)
Szia! Az én babám most volt két hónapos, 5 hetes korától 3 naponta van kakija. A dokinéni azt mondta, hogy nem gond, ez állítólag azokra a babákra jellemzõ, ahol van szorulásos felnõtt a családban, de ezt nem tudom, hogy igaz-e. A baba közérzetén semennyit sem rontott a ritkább kaki, úgyhogy ne izgulj.
Ne legyél elégedetlen, semmi hiba nincs.
A kérdező hozzászólása: Szép feszes igen:) Nem vagyok csont és bõr:) Pl: a fenekemet azt nagyon sokan dícsérik, akárhova megyek :)
Ha szép feszes, akkor nincs semmi baj az A-s cickókkal! a számot meg nem kell felnyomnod 80-ra! :) Miért akarnál olyan zsíros/izmos lenni? Most talán csak csont és bõr vagy? 21f
A kérdező hozzászólása: Igen, nem feltétlenül a dugásról van szó! Tudom, hogy híznom kell ahhoz, hogy 80A-s lehessek, próbálok is tenni érte.Nem a leszólások végett írtam ide, csak tanácsért. nemtudom miért kell egybõl letámadni a másikat.
nos, köszönöm a 4.-nek, de ez nem a dugásról szól, a válaszom célja sem ezt tükrözte. Sajnálom (a 4. esnek szólva), hogy eddig minden pasi csak megdugott téged, aki a közeledbe került. Ismeretlenül nem célszerû megítélni valakit.
80A-d bármikor lehet. Csak híznod kell hozzá, ugyanis a szám a hátad körméretét jelenti, NEM a melled nagyságát. Hallottál róla, egészségedre. Próbálkozz nyugodtan, ha úgy tetszik. Max. az idõdet és pénzedet cs.szed el rá. Nekünk ez nem fáj. (A hülyeség viszont annál jobban.) 4-es voltam, aki nem "mellesleg" 70A-s.
A kérdező hozzászólása: Max.75B-re vagy 80A-ra szerettem vna megnövelni.nem akarok nagy lógó melleket, csak egy picit nagyobbakat, mint a mostaniak.Hallottam már róla, h masszázs által értek el eredményeket, csak szeretném tudni, h milyen masszírozási technika van erre.olvass utána, ne szólj le.tanácsért fordultam hjde.köszi
Gondolod, hogy ha lenne ilyen módszer, akkor nem D-kosárral rohangálna a nõk 90%-a? Szvsz az, hogy 23 évesen ilyenek írsz, hogy "nõljön", nagyobb probléma, mint a mellméreted. Sokan szeretik a kicsit is, én is.
Naiv kicsi lány, be ne kajáld már! Nincs semmilyen természetes módszer. Ha lenne, már rég éhen halt volna minden plasztikai sebész... nem gondolod? Masszázs címszóval csak meg akar du...
A kérdező hozzászólása: Tudsz nekem küldeni valami linket esetleg, ahol utána tudok olvasni? :) Annyi mindent olvastam már a mellpumpától kezdve mindenrõl....de a masszázs hangzik eddig a legjobban!!!
Van igen, nem is egy. Több poszt is foglalkozik ezzel. Van erre masszázs technika is, alkalmazom is, egy méret (pl: B-C)növekedést érek el általában a vendégeimnél.
Akkor nincs probléma! Majd 7 év múlva is így legyen! ;)

1 éves lesz a kicsim. Még anyatejes de nem sokáig. Milyen tápszert vagy babatejet adhatok neki? Mehet már az 1 éves kortól való vagy először 3-ast adjak neki? Mennyi egy napi tejadagja egy 1 évesnek?

Még soha nem ivott tápszert ezért vagyok bizonytalan hogy melyiket válasszam. Jöv?héten lesz 1 éves.

Legjobb válasz: Vehetsz neki 2-es, 3-as tápszert, vagy 1 év feletti babatejet. Ha nem ivott még, akkor valamelyikbõl a legkisebb kiszerelést vedd, ne menjen kárba. Napi fél liter "kell" neki (nagykönyv szerint), reggel és este 2,5 deci.

Vehetsz neki 2-es, 3-as tápszert, vagy 1 év feletti babatejet. Ha nem ivott még, akkor valamelyikbõl a legkisebb kiszerelést vedd, ne menjen kárba. Napi fél liter "kell" neki (nagykönyv szerint), reggel és este 2, 5 deci.
1 éves kor után adhatsz neki bolti 2, 8-as tejet is. Persze, ha nem allergiás.
Ha már mindent eszik, akkor nem kell a tápszer. Sima tej vagy babatej is megfelelõ. Fél liternyi tejterméket meg kell ennie egy nap tejbõl, joghurtból, sajtból, túróból stb...
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek!

Ez mitől lehet? Már vagy 3 hónapja nem honfoglalóztam de ma eszembe jutott és gondoltam belépek játszani egy kicsit. Mikor írtam be a felhasználó nevet ugye az enyém már régóta meg van jegyezve.

Beírtam az els? bet?jét és ki is adta viszont egy másik felhasználó név is volt alatta ami nem az enyém, sose léptem be olyannal nem is ismerem. Ez azt jelentheti hogy vírus által valaki feltörte a gépemet és hozzáfér? Két vírusírtó van a gépen: Malwarebytes és Spyware. Ezek jók? A NODot már nem engedte feltenni. Téli szünetben újra lesz telepítve a gép de addig mit csináljak? Honnan tudhatom, milyen jelei vannak annak, hogy ha más is hozzáfér a gépemhez?

Legjobb válasz: Egyszerû megoldás lehet, hogy valaki más (családtag?) használta a gépet? Másik megoldás: A böngészõ nem feltétlenül csak az adott oldalra jegyzi meg a feladható input mezõ tartalmakat, hanem az input mezõ nevéhez is párosítja azokat. pl. ha van egy gyakran használt email nevû input mezõ mondjuk weboldal1-en, amit te kitöltöttél már, akkor ha a weblap2-n is van egy ilyen nevû input mezõ hogy email, akkor feldobhatja az imént említett lehetõset is, pedig még nem is jártál az adott oldalon.

Egyszerû megoldás lehet, hogy valaki más (családtag?) használta a gépet? Másik megoldás: A böngészõ nem feltétlenül csak az adott oldalra jegyzi meg a feladható input mezõ tartalmakat, hanem az input mezõ nevéhez is párosítja azokat. pl. ha van egy gyakran használt email nevû input mezõ mondjuk weboldal1-en, amit te kitöltöttél már, akkor ha a weblap2-n is van egy ilyen nevû input mezõ hogy email, akkor feldobhatja az imént említett lehetõset is, pedig még nem is jártál az adott oldalon.
Szia. Nem semmi ilyesmitõl nem kell félned, hogy valaki hozzáfért a gépedhez. Azért láttad azt a másik felhasználónevet, mert ha be van kapcsolva, hogy a windows jegyezze meg a felhasználói név jelszó párost, akkor azt a windows csak azonositók alapján tudja eltárolni. No most a honfoglalon a belépésnél magának az Edit mezõnek van egy azonositója (A következõ módszerrel lehet kideriteni: Szerkeszteni kell a weblapot - majd kijelölni az edit mezõt - Ürlapmezõ tulajdonságainál : megkapod az Edit mezõ azonositóját), ami a honfoglaslónál a következõ : loginname Ha másik lapon, (vagy esetleg egy harmadikon) egy másik Edit mezõnek ugyanez a neve, akkor azon a lapon is és a honfoglalónál is felajánlja mindkét nevet a letároltak közül. Tehát egy másik lapon valaki (öcséd/hugod/bátyád/nõvéred, anyukád, apukád, egy haverod vagy esetlegesen Te magad) belépett mondjuk egy levelezõrendszerbe, ahol az Edit mezõ neve szintén : loginname a windows padig szépen megjegyezte, és alig vár az alkalomra, hogy felajálhassa belépéshez. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem írtam le elég konkrétan :S Írtam, hogy nem ismerem és azt arra értettem, hogy nem családtag se barát tehát ilyen felhasználója senkinek sincs se a családban se a barátaimnak.. Teljesen ismeretlen.. És már nagyon régóta honfoglalózok de ilyet még sosem csinált :/ Ezért ijedtem meg.. De akkor nincs okom az aggodalomra? Egyébként köszönöm a válaszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!