Találatok a következő kifejezésre: Egy kicsit vagyok. Már (341 db)

Nekem lessz egy hat hetes palotapincsim. Hogy tanisam be szobatisztára. Vagy várjak vele egy kicsit? Vagy már játékosan szokasam szobatisztára? Egyátalán hogy kell szobatisztaságra szokatni?

Legjobb válasz: Leghamarabb kiskutyát elhozni 8 hetesen lehet ezt törvény írja elõ. Ha normális helyrõl veszed akkor mire hozzád kerül már elkezdi a tenyésztõ (nem a szaporító) szobatisztaságra nevelni. A tenyésztõ ad a kutyához kezdõ csomagot, amiben többek közt van pelus vagy karton darab amire a kicsik végezték a dolgukat, ezzel aztán könnyen szobatisztasgra tudod szoktatni, ahová leteszed a karton darabot oda fog pisilni a szag miatt. Ha kiskutyát vesztek, figyeljetek arra, hogy kapjatok a kiskutyára garanciát, ha esetleg késõbb valami betegsége lenne.

Leghamarabb kiskutyát elhozni 8 hetesen lehet ezt törvény írja elõ. Ha normális helyrõl veszed akkor mire hozzád kerül már elkezdi a tenyésztõ (nem a szaporító) szobatisztaságra nevelni. A tenyésztõ ad a kutyához kezdõ csomagot, amiben többek közt van pelus vagy karton darab amire a kicsik végezték a dolgukat, ezzel aztán könnyen szobatisztasgra tudod szoktatni, ahová leteszed a karton darabot oda fog pisilni a szag miatt. Ha kiskutyát vesztek, figyeljetek arra, hogy kapjatok a kiskutyára garanciát, ha esetleg késõbb valami betegsége lenne.
6 hetes palotapincsid ne legyen.A törvény azt írja elõ, hogy 8 hetes koráig az anyjával kell maradnia.Nem azért, mert még nem tud önállóan enni, hanem a szocializáció miatt. A mocskos szaporító, aki 6 hetesen kiskutyát ad oda, biztos hogy nem egy egészséges, normális kölyköt fog adni. Én eleve nem fogadnék el ilyentõl kutyát.Lehet késõbb fizikai és idegrendszeri problémája és hidd el, a szobatisztaság lesz a legkisebb bajod vele.
Az aki palotapincsit ad el, alapból mocskos szaporító, mindegy hány hetes a kutya. Ilyen fajta ugyanis nem létezik, amit palotapincsinek mondanak, az szinte biztosan keverék.

16 hónapos kislányom nagyon rosszul alszik éjjel. Van hogy félóránként felébred, sír, iszik egy kicsit vagy eszik egy kicsit és visszaalszik de utána megint felébred. Mit tehetnék hogy jobban aludjon? Használtatok már valamilyen nyugtató teát?

Legjobb válasz: 15 hósom egy hónapig csinálta, fárasztó volt nagyon. Fogzott is, ha éjjel bekentem dentinoxxal az inyét, kevesebbet kelt utána. Végül a Beba jóéjt tápi megoldotta a dolgot. Eddig sima tápit ivott este, abból is kevesebbet, kezdte unni már. Az új tápi édes és töményebb, azóta reggel hat-hétig simán alszik, eszik egyet és alszik tovább minimum nyolcig. Nálunk a fogak miatt kevesebbet evett nappal, igy éjjel már az éhség is keltegette. Normális adagokat eszik nappal?

15 hósom egy hónapig csinálta, fárasztó volt nagyon. Fogzott is, ha éjjel bekentem dentinoxxal az inyét, kevesebbet kelt utána. Végül a Beba jóéjt tápi megoldotta a dolgot. Eddig sima tápit ivott este, abból is kevesebbet, kezdte unni már. Az új tápi édes és töményebb, azóta reggel hat-hétig simán alszik, eszik egyet és alszik tovább minimum nyolcig. Nálunk a fogak miatt kevesebbet evett nappal, igy éjjel már az éhség is keltegette. Normális adagokat eszik nappal?
A kérdező hozzászólása: Amit szeret abból rendesen eszik.Kb 5hónapos kora óta ilyen rossz alvó.Akkor kezdtek jönni a fogacskák, nekünk a dentinox nem nagyon használt sajnos...
Elsõ vagyok. Sajnállak, tudom milyen nehéz, neki 11 hósan kezdõdött ez a nemalvás, de kellett több hónap, mire végigjátszottam mindent. Fiam reggelizik 240 tápit, ebédel 220-250 fõzit, uzsizik egy adag gyümit majd hétkor eszik ujabb fõzit és lefekvéskor jóéjt tápi 240 g. Csak ennyi kajával alszik jól. Próbálj ki egy napot, hogy töményited a kajáit, pl liszttel a fõzit, vagyis rántással, a gyümibe valami gabona/sinlac/tejpép , igy jó laktató, hátha. Tényleg jó ez a jóéjt tápi, nem próbálod ki? Rosszabb már ugysem lehet! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam többféle tápszert de nem hajlandó meginni õket, tejet szokott inni éjjel de abból is max 1 decit.A sinlacal is próbálkoztam de az se volt nyerõ sajnos.
Megint én: sinkacot magában adtad? Mert ugy elég rosdz szerintem. Én mindig gyümölcshöz adom. Kis viz, bele sinlac és hozzá egy banán, körte vagy alma, ilyesmi, pluszban még piskótát vagy mas kekszet is teszek bele, igy finom, igazi uzsi és jóllakik tõle.

5 hetes terhes vagyok és ilyenkor mennyire lehet szexuális életet élni? Szüneteltessük egy kicsit? Amíg már az első 3 hónapon túlvagyunk?

Legjobb válasz: Mi nem tartottunk szünetet soha, pedig 24 hetes vagyok már. Ha a doki azt mondja rendben van minden, szerintem mehet minden úgy mint eddig! Én mikor rákérdeztem a dokimnál, még kicsit hülyén is éreztem magam, mert egybõl mondta hogy ez nem betegség és amíg nincs semmi bajom, mindent lehet!

Mi nem tartottunk szünetet soha, pedig 24 hetes vagyok már. Ha a doki azt mondja rendben van minden, szerintem mehet minden úgy mint eddig! Én mikor rákérdeztem a dokimnál, még kicsit hülyén is éreztem magam, mert egybõl mondta hogy ez nem betegség és amíg nincs semmi bajom, mindent lehet!
felesleges szüneteltetni. ha van kedvetek hozzá, csak rajta!!
Én is rákérdeztem erre a dokinál, de azt mondta, hogy minden rendben, lehet szexelni, de ne durvuljunk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:-)
ha minden rendben van csak nyugodtan

Hogy lehet észrevenni ha valaki vizesedik? Néha az ujjaim egy kicsit megdagadnak már gyűrűt nem is hordok. Mást nem tapasztaltam.32 hétbe vagyok.

Legjobb válasz: Lábdagadás,ujjak dagadása.Ellenõrízheted a lábadon hogy vizesedik-e mutató ujjad kicsit belenyomod a lábszárba vagy bokába és ha besüpped vagy kivilágosodik akkor igen vizesedsz.

Lábdagadás, ujjak dagadása.Ellenõrízheted a lábadon hogy vizesedik-e mutató ujjad kicsit belenyomod a lábszárba vagy bokába és ha besüpped vagy kivilágosodik akkor igen vizesedsz.
Nekem is úgy tûnt fel, hogy a gyûrût le kellett vennem, plusz a zokni gumírozása a lábamon sokkal mélyebb nyomot hagy, mint eddig, és valóban, amit az elõttem hozzászóló írt, ha megnyomom a lábam, ott a fehér folt.
én nem nagyon figyeltem a lábam (haha, ha állok nem is látom a hasamtól), a férjem mondta, hogy "húú, de vastag a bokád". 35. hetben vagyok, en egy hete vizesedek.. gondolom ha a kezem lesz vizes, az feltunobb lesz.. meg az ujjaim.. kis hurkak lesznek, nehez lesz nem eszrevenned
Szia nekem kb. 2 hete kezdet nagyon vizesedni a lábam hál' Istennek más nem! A védõnõm tanácsára kezdtem el kukoricabajusz teát inni napi 2 dl-t és bevált nem dagad be már semmi igaz többet járok pisilni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkitõl. Még úgy néz ki, hogy nem vizesedek.Mindenkinek szép babavárást és könnyû szülést kívánok.

4 és fél hetes terhes vagyok, és nagyon félek, mert éjszaka nagyon görcsöltem, még most is egy kicsit, és már barnázok is! Ugye nem hagy itt a kicsim?

Reggel volt egy kis halvány vérzésem, az már nincs, csak néha a barna folyás. Utrot használok, doki azt mondta, a természet dönti el, hogy mi lesz.

Legjobb válasz: Én ugyanígy voltam,5 hetes voltam,mikor emiatt mentem orvoshoz.Utrogestant,meg sok pihenést írt fel az orvos.Most vagyok 9+4 hetes,a barnázás elmúlt,viszont a hasam még mindig fáj,mintha meg akarna jönni.

Én ugyanígy voltam, 5 hetes voltam, mikor emiatt mentem orvoshoz.Utrogestant, meg sok pihenést írt fel az orvos.Most vagyok 9+4 hetes, a barnázás elmúlt, viszont a hasam még mindig fáj, mintha meg akarna jönni.
Voltál már orvosnál? Duphastont szoktak felírni! Nem akarlak elkeseríteni de meg van az esélye, hogy ez a baba elmegy! Feküdj sokat, és kövesd az orvos utasításait! Azért van még remény van aki napokig barnázik!
Mindenképpen menjél el dokihoz nehogy méhen kivüli terhesség legyen!De nyugi nekem is volt barna folyásom és a hasam is fájt(barna folyás még most is van néha)de eddig minden oké volt, bár itthon vagyok veszélyeztetett terhességgel!
Szia! Én voltam így, ha nem terveztük volna a babát nem is csináltam volna tesztet mert barnáztam a nemvárt mensim elõtt. Aztán 2-3 nap után elmúlt a dokim megállapította a terhességet. Majd 8 hetesen újra kezdõdött de ekkor már erõsebb volt ekkor irány a dokihoz így írta ki nekem is az Utrogestant és szednem kellett a 12. hétig. De maga a barnázás a 8. héttõl a 11. hétig tartott kisebb nagyobb erõsséggel. De görcsölni soha sem görcsöltem szedtem az Elevitet, és a Magne B6-ot. Nekem is ezt mondta a dokim, meg azt is hogyha elmenne akkor sem én vagyok a hibás hanem nem lett volna egészséges a baba jobb lett volna neki így. De azért én is felhívnám a dokit...mikor voltál nála?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tegnap voltam dokinál, akkor mondta, hogy nagyon korai még a terhesség, reménykedjünk. Hüvelyi UH volt, utána kezdõdtek a görcsök halványan, aztán estére erõsödött meg. Lehet az UH miatt?
A kérdező hozzászólása: Ja, és az uterusban, azaz méhen belül látta a petezsák kezdeményt vagy mit :)
Ha volt már vetélésed, akkor tudod, hogy sem a görcs, sem a barnázás nem jót jelent. Ennek ellenére sok olyat is lehet hallani, hogy valaki végig barnázza, vagy többször is vérzik a terhesség alatt és mégis minden rendben. Az is elõfordulhat, hogy az UH. kicsit felsértett. Remélem ez utóbbiról van szó. Nagyon szorítork Neked , írd majd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: Még mindig barna, de már vannak benne kis darabok... :(
A kérdező hozzászólása: Sajnos már vérzek is... :(

Ma voltam fodrásznál és hátul hiányzik egy része az elõzõ hónapba még csak egy kicsit most már jobban mitõl van ez Lehet rákos vagyok vagyok vagy mi Link is van? !

Segítsetek:(<[link]

Legjobb válasz: Menj el bõrgyógyászhoz. Elég sok oka lehet. Vitaminhiány, rossz sampon stb. Nem rák.

Menj el bõrgyógyászhoz. Elég sok oka lehet. Vitaminhiány, rossz sampon stb. Nem rák.

Egy nap hányszor "egészséges" pisilni? 10-szer voltam már ma. Ez nem sok egy kicsit? Vagy minél több, annál jobb?

Legjobb válasz: Sokat pisilsz, vagy keveset. Vagy csöppenként, de az fájdalmas?

Sokat pisilsz, vagy keveset. Vagy csöppenként, de az fájdalmas?
Én úgy vagyok vele, h délelõtt alig megyek, de délután szinte minden órában rohangálok, mert elég sokat iszom! Addig míg nem csíp nem viszket úgy gondolom nincs probléma!
10 teljesen normális, ne idegeskedj rajta
A kérdező hozzászólása: mi az hogy állandóan?
A zöld teát nem szabad állandóan inni, azt tudod?
Akkor meg van az oka, ez természetes. De napi 4-5 liter vízivás megterhelõ a szívnek, elég 2, 5 liter.
A kérdező hozzászólása: ja és a többi persze víz
A kérdező hozzászólása: naponta 4-5 litert iszok ebbõl fél-1 liter zöldtea ami ugye befolyásolja az anyagcserét...
A kérdező hozzászólása: teljesen normális pisi. "normál adag" xD és nem csíp vagy ilyesmi, csak egy kicsit sokallom, de lehet h normális.
Ha több folyadékot iszol, többet kell pisilni. Baj csak akkor van ha csíp, vagy csak ingerel, akkor menj orvoshoz.
Felfáztál, vagy túl sok benned a folyadék. túl sokszor nem egészséges, de ha fölös folyadék van benne, annak valahogy ki kell jönnie. Ittál elõtte sokat?:) mert akkor érthetõ. Olyankor én is többszõr rohangálok ki:D
A "zöld teát nem szabad állandóan inni" ez alatt azt értem, hogy pár nap után, pár nap szünetet kell tartani. Próbálj utána nézni a NETEN, mert a pontosat nem tudom.
Én a Tico-val vagyok ugyanígy, ezért ez a téma engem is érdekel!!!!!
Milyen színû a füst?
Szelepszár szimmering, valószínûleg.
Bármi. Ezek a kis köbcentis motorok nem húzzák tul sokáig. A Tico-k is megadják magukat. Félre ne értsetek, nem akarok vészmadárkodni, csak pár hete javítottunk egy ticot és a benne lévõ 85, 000 kilométerhez képest minden lógott a motorban. Az is ette az olajat. A tulaj kérdezte mit lehet tenni vele. Eladni, vagy töltögetni utána.
ticonál 130ezernél már eszegette az olajat, meg füstölgött. Izé, ha csa kindításkor nagy füst, aztán semmi az szelepszárszimmering, ha a motor bemelegedésével szûnik meg, akkor kopás

Ez hüvelygomba? Néha erősebben, néha gyengébben éget vagy viszket a nemiszervem és erősebb a folyásom de szaga vagy színe nincs, viszont egy kicsit darabos. Már többször volt ilyen, de mindig elmúlt 4-5 nap alatt.

Orvoshoz is elmegyek holnap, mert ma nem tudtam bejutni, de azért kiváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Igen ez lehet gomba, de hogy melyik fajtája és mivel kell kezelni, azt csakis az orvos tudja eldönteni. Mindenképpen juss be, mert az életben nem fogsz kikeveredni belõle. Nem elmúlik négy-öt nap alatt, hanem tünetmentessé válsz, de láthatod Te is, hogy visszajön kezelés hiányában. Sokan fordulnak az orvoshoz ilyen panaszokkal, ugyhogy ne legyen emiatt szégyenérzeted.

Igen ez lehet gomba, de hogy melyik fajtája és mivel kell kezelni, azt csakis az orvos tudja eldönteni. Mindenképpen juss be, mert az életben nem fogsz kikeveredni belõle. Nem elmúlik négy-öt nap alatt, hanem tünetmentessé válsz, de láthatod Te is, hogy visszajön kezelés hiányában. Sokan fordulnak az orvoshoz ilyen panaszokkal, ugyhogy ne legyen emiatt szégyenérzeted.
Régen én is többszõr elkaptam, mindig a canesten hüvelykúpot vettem, de mindig visszajött. elmentem dokihoz, és felírt egy másik fajta gyógyszert amitõl teljesen meggyógyúltam. Menj orvoshoz, sokkal jobban jársz szerintem.
Hát attól mert még valaki elmegy a dokihoz, nem biztos hogy "örökre" kiölte magából a bacit, én hiába mentem dokihoz, mindig irta a stájon át szedhetõ tabit is meg kupot is , de visszajött 1hónap mulva, aztán magam miatt is utána néztem a neten hogy mit lehetne teni elenne és rátaláltam a GRAPEFRUIT CSEPPRE, és mióta szedem nem kell dokiho járnom és feleslegesen kidobnom 5000Ft-ott a doki receptje miatt.
15:10 Szinte minden nõ átesik ilyen vagy olyan hüvelyfertõzésen élete folyamán. Ez nem azért van, mert nem fürdik, nem mosakszik. Egyszerûen érzékeny odalent, hiszen van nyálkahártyafelület odabennt, amit csak egy kiskapu véd a kórokozóktól. Starandon, nyilvános wc-ben, de még rokonlátogatóban (ha wc-re megyünk) össze lehet szedni a fertõzéseket. Sõt, párkapcsolatban a párunktól is lehet olyan gombás fertõzést kapni, ami a párunknak nem okoz tüneteket. A kérdésre válaszolva: Igen, hüvelygombának tûnik, de hát az orvos úgyis megmondja. Kitartás!
Méhnyakrák? HPV? Mielõtt ilyen hülyeséget leírsz, nézz körül, hogy milyen tünetei vannak a daganatnak, amirõl beszélsz! A HPV is távol áll ettõl... szerencsére. Természetesen mindenképp menj el orvoshoz, hogy megbizonyosodj. Egyébként erre van kitalálva a Canesten kombi. A doki lehet, hogy hüvelytablettát és kenõcsöt fog felírni, ami egyenértékû a Canesten változattal, ami vény nélkül kapható. /legalább is én annak idején azt kaptam/. A nõk nagy többségének volt már ilyen gombás fertõzése, és nem az igénytelenség miatt. Aki hajlamos rá, érzékenyebb a szervezete, az könnyebben megfertõzõdik. Használj rendszeresen intim lemosót, (pl. Lactacyd femina) és törlõkendõt, ez nagyban elõsegíti a megelõzést.
én vagyok a 15:10-es és kórházban dolgozom, Úgyhogy szerencsére van alapom megszólalni. És HPV-rõl meg egyebekrõl nyilatkozni. Amúgy direkt kihangsúyoztam hogy belsõ igénytelenség és nem külsõ ( ami amosakodásra és egyebekre vonatkozik ) hanem az ha probléma van nem elmegy hanem otthon kúrálja ki, mindenféle csodafiszfaszokkal. és mikor igenis elmegy egy közös wc-re mást is fertõz...és a párjáról nem beszélve. Én igy értettem. Nõnek ez kötelessége, odalent karban tartani a dolgokat.
Istenem... nem azt írta, hogy nem jár el a grapefriut csepp miatt nõgyógyászhoz, hanem azt, hogy FÖLÖSLEGESEN nem jár el folyton a visszatérõ hüvelygomba miatt. Az éves rákszûréshez ennek semmi köze, nem állította, hogy arra sem jár. A HPV nem úgy jelentkezik, mint a hüvelygomba, a nemi betegséget meg hadd tudja már mindenki maga, hogy kivel fekszik le és hogyan védekezik. Miért vagy ilyen arrogáns? Mind a kérdezõvel, mind a válaszolókkal. Ja, amúgy akinek többször volt már gombája, az azért felismeri. Ha egy-két nap alatt nem javul házilag (pl. Canesten kombi és társai, tejsavas irrigálás), akkor irány a doki. Azért nem rohanunk rögtön dokihoz, ha nõ egy pattanás a fenekünkön...
ez nem szégyenérzet hanem igénytelenség. belsõ igénytelenség ráadásul.
és ugyanúgy nem mész majd el orvoshoz ahányszor már elmúlt 4-5 nap alatt....hát ismét gratulálni tudok, fõleg ahoz hogy még le is buktatod saját magad a kérdésedben :D
ügyesokos. És az méhnyakrák ellen is véd? vagy HPV és egyéb nemi betegségek ellen is? és honnan tudod épp melyik van?
az elõzõ alkalmakkal együtt ....na jó hagyjuk kifogáshalmazok
A kérdező hozzászólása: Ja és még megjegyezném, hogy kb. 2 nappal ezelõtt éreztem valami nagyon ritka és gyenge viszketést. Ezért döntöttem úgy, hogy ma mennék orvoshoz, mert eddig nem is tûnt gombának, annyira gyenge volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és az a szomorú hírem van, hogy eddig azért nem mentem orvoshoz, mert ma éreztem igazán ezt a dolgot, mellesleg csak egy hónapja regisztráltam kb. és eddig ez a második kérdésem, az elsõnek meg ehhez érdekes módon semmi köze nem volt hozzá ;)A tüneteim sosem olyan erõsek, ritkán viszket, és elég hamar gyengülni szoktak. Iskola mellett meg elég nehéz volt anno bejutni orvoshoz, lévén hogy egy hónapra le van foglalva minden idõpont, de nem magyarázkodom. A higiéniám rendben van, én inkább a nem megfelelõ fehérnemûre gondolok, mert hát nem 100% pamut, ami azért mégiscsak jobb a többinél. És igen, "hallgattam", ami valójában annyit tesz, hogy nem lógok itt egész nap. A véleménynyílvánítással nincs problémám, csak a spontán bunkósággal. A többieknek köszönöm a válaszokat és a segítséget, remélem holnap bejutok. :]
16:16 onnan lehet tudni, ahonnan az elõzõ hozzászólok is tudják hogy én melyik kérdésnél kit hurrogtam le és szóltam arrogánsan. :) Ezt a kérdést ugyanebben a formában, csak szavakat megcserélve, ugyanennyi infóval 3. napja teszik fel. De ha mégsem, akkor is kiállok amellett hogy egy nõ menjen orvos ha problémája van.
az meg az én döntésem hogy mi a véleményem az ilyen nõkrõl és azthiszem szabad országban vagyunk és mindezt kifejezhetem. Nem ferdítettem valóságot nem ítélkeztem hanem nyakon lett öntve, hogy talán össze kéne kapnia magát. persze hogy nem minden az egészségügyi suli, de több mint a semmi, és annál is több mint aki nem hozzáértõen osztogat tanácsokat, mint hogy pl "szeggyé kaneszten oszt kész..." És nem érdekel hogy más egészségügyis arra nem képes hogy el tudja mondani az antibiotikum szedés protokollját, de lehet gyorsan ürít ágytálat vagy jól ad be injectiot mikor te épp egy mûtét után lábadozol. Lenézed az az egészségügyiseket és még te mondasz véleményt a stílusomról? na ez itt a baj, a napi 600 beteg 80 %-a is ilyen felsõbbrendûségtõl szenvedõ, lenézõ, semmibe vevõ és csodálkoznak a hozzá álláson. 7 év után gondolom merhetek ilyen statisztikát mondani. de ha nem szólj.
Elõre elnézést kérek az OFF miatt, de honnan lehet megtudni, hogy az illetõ már többször feltette ezt a kérdést, illetve a kérdései átlagát hogy lehet megnézni? Csak kíváncsiság. :)
15:51 vagyok. Hál' én még nem hallottam a nõgyógyon, hogy hüvelygomba miatt csesszen le az orvos valakit. Sõ az orvosnak sem dolga az ítélkezés. S az egészségügyi iskola sem minden. Van nálunk olyan szakdolgozó aki nem tudja azt sem, hogy miért kell az antibiotikum kúrát végigcsinálni. S hogy a kérdezõ, már máskor is kérdezett ilyet? S még mindig nem ment el orvoshoz? Ez az õ döntése.
arcügyileg úgy gondolom írásban nem lehet véleményt alkotni.. Ez a kérdezõ nem ma teszi fel ezt a kérdést elõször. ha figyeltetek volna, bocsánat ha lettetek volna szivesek figyelni. Meg tudjátok mikor fog elmenni orvoshoz, épp a napokban feltett kérdései átlaga miatt. Mellesleg mélyen hallgat is. Az egészségügyisek empátiájáról meg majd az érintettek alkotnak véleményt. és nem egy hozzászólás alapján. Másrészt, az orvos is lecseszi a nõt ha ilyet csinál, vagy nem csinál, csak valahogy az orvostól mindent eltûrtök, sõt még kap is érte hálapénzt :) én csak egy szaros szakdolgozó vagyok ugyebár, ja és pökhendi.
Kedves 15:10 Itt valaki azt kérdezte, hogy szerintünk hüvely gombája van-e és nem azt, hogy igénytelennek tartuk e kívülrõl, vagy belülrõl. Sajnálom, hogy többen bõgünk mint a tehén és ez zavar téged. Nem csak te jártál egészségügyi iskolába. S nem biztos, hogy több az ismereted. Hacsak nem nõgyógyász vagy. Akkor talán. Viszont mint egészségügyisnek, kellene némi empátiával is rendelkezned. Remélem a kérdezõ mielõbb bejut az orvosához, hogy az megfelelõ gyógyszert írhasson neki.
Nem a megszólalással van baj, hanem a hangnemmel... Vagy a pökhendiség nálatok benne van a munkaköri leírásban...? Ugyan azt, amit mondtál, úgy is lehet közölni, hogy "Figyelj, ez a dolog ez és ez miatt veszélyes, ilyen kockázatokkal jár, ezt és ezt lehet ellene tenni." De nem, de az elsõ hozzáböffenéseddel leugattad a kérdezõt, aztán sorba mindenki mást is. Nem azzal van a baj, amit mondani akarsz, hanem a stílussal. Kicsit vissza kéne venni arcügyileg...
és kiegészteném azzal hogy ha nem vagytok tisztában a fogalmakkal akkor nem kell bõgni mint a tehenek, anem végigolvasni vagy átgondolni. Mert mint lerírtam a különbséget a külsõ és belsõ igénytelenség között. Én kérek elnézést hogy egészségügyi végzettséggel merek itt megszólalni a nem kezelt visszatérõ hüvelygomba témában, ráaásul mint nõ.
Ez egy olyan dolog, hogyha ketten hasonló kérdést írnak, akkor egyszerûbb azt mondani, hogy ugyanaz írta, mint szépen válaszolni. Én is nemrég "jöttem". Gyanusítottak már meg rosszindulattal, olyan szövegeket tulajdonítottak nekem, amihez semmi közöm nem volt és végül, de nem utolsó sorban lepontozással. Csupán azért, mert valamiben nem értettem egyet. Néha bosszantó, de többnyire szánalmas. Kedves kérdezõ! Lehetsz allergiás a fehérnemûre is. Fõleg így nyáron, a mûszál nagyon kikezdhet. Eddig erre nem is gondoltam.

Ez azért már sok egy kicsit, vagy nem?

És ezek után felel?sségre se vonják ?ket. Ez már felháborító.

Legjobb válasz: Csak nekem rémlik úgy, hogy a kampányidõszakban még támogatta a Fityisz a büntethetõségi korhatár 12 éves korra csökkentését, és a három csapást? Gondolom, ezeknek a megvalósítására sincs pénz. Egyébként te meg vedd tudomásul, hogy rend van!

Csak nekem rémlik úgy, hogy a kampányidõszakban még támogatta a Fityisz a büntethetõségi korhatár 12 éves korra csökkentését, és a három csapást? Gondolom, ezeknek a megvalósítására sincs pénz. Egyébként te meg vedd tudomásul, hogy rend van!
És mi lesz ezekbõl késõbb.., néhány embert még le kell gyilkolniuk hiszen látják hogy õk érinthetetlenek
tekerném ki a nyakukat ezeknek a mocsok rathadékoknak.
Milyen országban /és demokráciában!/ élünk, ha nem lehet kimondani, hogy az elkövetõ cigány? Igenis ki kellene mondani, ahogy kimondják, hogy az elkövetõ szerb albán, stb. De azt is, ha magyar! Undorító az álszemérem és az áldemokrácia!
az. rend. minden tele cigánnyal, este már ki sem mer menni az ember, de rend van. éljen a fidesz. mit is vártunk a fajtársuktól?!
Hogy lehetsz ilyen? Hiszen nekik jogaik vannak, nem tudtad?
"Milyen országban /és demokráciában!/ élünk, ha nem lehet kimondani, hogy az elkövetõ cigány?" Az egyik legtökéletesebb demokráciában. Nemsokára a mi szintünkre süllyed az összes nyugati ország, de még a demokráciában nem tartanak ott, mint mi, mert mi elõrébb járunk.
a liberalizmus az egyik legundorítóbb dolog a világon
Éljen a demokratikus cigánytenyésztés!
Én liberális vagyok és már alig várom, hogy mégtöbb magyart irtsanak ki ezek az arany gyerekek. Erre verem itthon, végre kipusztulnak a magyarok, érik már a cigányok eltenyésztésének a gyümölcse.
Valószínûleg a harmadik válaszoló is pont ilyen mocskos féreg lehet :) Fúúúúúúj!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!