Találatok a következő kifejezésre: Egy kicsit vagyok (2252 db)

Az mért van hogy az akváriumban lévő lélegeztetőt ami működteti az ugy búg egy kicsit és mindig felmelegszik ilyenkor vagy kihuzom egy kicsit vagy ráteszek valami hideget pl sajtot hogy egy kicsit lehüljön!?

mert ott felrobban vagy valami baja lesz mert néha elég forró!! ez jó ha igy csinálom vagy ha nem azz micsináljak??

Legjobb válasz: nem lenne szabad felmelegedjen rak dlejjeb a vízbe

nem lenne szabad felmelegedjen rak dlejjeb a vízbe
A kérdező hozzászólása: ok megpróbálom!!
Tisztázzuk. Ha légpumpáról van szó, nehogy betedd a vízbe, mert game over lesz. A szûrõ eleve nem melegedhet, maga a víz végzi a hûtését.
te válastodra már lehet azért nem reagált, mert megrázta az áram:D amúgy ha vészesen melegszik akkor kuka és vegyél újat, vagy ha van benned annyi mûszaki beállítottság, akkor megpróbálhatod, szétbütykölni és megtisztítani, és csak utána kuka, és új vásárlás:P
Márka, teljesítmény, kor? Nálam folyamatosan megy a légpumpa és melegnek meleg de nem forró. Ahogy öregszik úgy hangosodik. Szerintem nem éri meg bütykölnöd pláne ha pár ezer forintos tétel.
A kérdező hozzászólása: nem nem tettem bele a vizbe azér azt csak tudom... amugy nem régi pár napja vetttem hátt nem a legjobb a márkája gondoltam egy szem halnak csak jó lesz! hátt a márkáját nemtom de valami 3500-valamennyit fizettem szoval azért nem a leg ócskábbat vettem d nem nem bütykölöm meg mer nme értek hozzá... :)
Melegedni nem melegszik, de az enyém hangos, ha le van folytva. Tehát több levegõt fúj ki, mint amennyi kifér a csövön. ilyenkor szépen be kell állítani, hogy legyen egy szabad ág, ami nem az akváriumbn köt ki, amin kifújhat a fölösleges levegõ! Ügyeskedni kell és nem lesz hangos (persze csak ha a lefolytás miatt hangos :P)

Nekem lessz egy hat hetes palotapincsim. Hogy tanisam be szobatisztára. Vagy várjak vele egy kicsit? Vagy már játékosan szokasam szobatisztára? Egyátalán hogy kell szobatisztaságra szokatni?

Legjobb válasz: Leghamarabb kiskutyát elhozni 8 hetesen lehet ezt törvény írja elõ. Ha normális helyrõl veszed akkor mire hozzád kerül már elkezdi a tenyésztõ (nem a szaporító) szobatisztaságra nevelni. A tenyésztõ ad a kutyához kezdõ csomagot, amiben többek közt van pelus vagy karton darab amire a kicsik végezték a dolgukat, ezzel aztán könnyen szobatisztasgra tudod szoktatni, ahová leteszed a karton darabot oda fog pisilni a szag miatt. Ha kiskutyát vesztek, figyeljetek arra, hogy kapjatok a kiskutyára garanciát, ha esetleg késõbb valami betegsége lenne.

Leghamarabb kiskutyát elhozni 8 hetesen lehet ezt törvény írja elõ. Ha normális helyrõl veszed akkor mire hozzád kerül már elkezdi a tenyésztõ (nem a szaporító) szobatisztaságra nevelni. A tenyésztõ ad a kutyához kezdõ csomagot, amiben többek közt van pelus vagy karton darab amire a kicsik végezték a dolgukat, ezzel aztán könnyen szobatisztasgra tudod szoktatni, ahová leteszed a karton darabot oda fog pisilni a szag miatt. Ha kiskutyát vesztek, figyeljetek arra, hogy kapjatok a kiskutyára garanciát, ha esetleg késõbb valami betegsége lenne.
6 hetes palotapincsid ne legyen.A törvény azt írja elõ, hogy 8 hetes koráig az anyjával kell maradnia.Nem azért, mert még nem tud önállóan enni, hanem a szocializáció miatt. A mocskos szaporító, aki 6 hetesen kiskutyát ad oda, biztos hogy nem egy egészséges, normális kölyköt fog adni. Én eleve nem fogadnék el ilyentõl kutyát.Lehet késõbb fizikai és idegrendszeri problémája és hidd el, a szobatisztaság lesz a legkisebb bajod vele.
Az aki palotapincsit ad el, alapból mocskos szaporító, mindegy hány hetes a kutya. Ilyen fajta ugyanis nem létezik, amit palotapincsinek mondanak, az szinte biztosan keverék.

16 hónapos kislányom nagyon rosszul alszik éjjel. Van hogy félóránként felébred, sír, iszik egy kicsit vagy eszik egy kicsit és visszaalszik de utána megint felébred. Mit tehetnék hogy jobban aludjon? Használtatok már valamilyen nyugtató teát?

Legjobb válasz: 15 hósom egy hónapig csinálta, fárasztó volt nagyon. Fogzott is, ha éjjel bekentem dentinoxxal az inyét, kevesebbet kelt utána. Végül a Beba jóéjt tápi megoldotta a dolgot. Eddig sima tápit ivott este, abból is kevesebbet, kezdte unni már. Az új tápi édes és töményebb, azóta reggel hat-hétig simán alszik, eszik egyet és alszik tovább minimum nyolcig. Nálunk a fogak miatt kevesebbet evett nappal, igy éjjel már az éhség is keltegette. Normális adagokat eszik nappal?

15 hósom egy hónapig csinálta, fárasztó volt nagyon. Fogzott is, ha éjjel bekentem dentinoxxal az inyét, kevesebbet kelt utána. Végül a Beba jóéjt tápi megoldotta a dolgot. Eddig sima tápit ivott este, abból is kevesebbet, kezdte unni már. Az új tápi édes és töményebb, azóta reggel hat-hétig simán alszik, eszik egyet és alszik tovább minimum nyolcig. Nálunk a fogak miatt kevesebbet evett nappal, igy éjjel már az éhség is keltegette. Normális adagokat eszik nappal?
A kérdező hozzászólása: Amit szeret abból rendesen eszik.Kb 5hónapos kora óta ilyen rossz alvó.Akkor kezdtek jönni a fogacskák, nekünk a dentinox nem nagyon használt sajnos...
Elsõ vagyok. Sajnállak, tudom milyen nehéz, neki 11 hósan kezdõdött ez a nemalvás, de kellett több hónap, mire végigjátszottam mindent. Fiam reggelizik 240 tápit, ebédel 220-250 fõzit, uzsizik egy adag gyümit majd hétkor eszik ujabb fõzit és lefekvéskor jóéjt tápi 240 g. Csak ennyi kajával alszik jól. Próbálj ki egy napot, hogy töményited a kajáit, pl liszttel a fõzit, vagyis rántással, a gyümibe valami gabona/sinlac/tejpép , igy jó laktató, hátha. Tényleg jó ez a jóéjt tápi, nem próbálod ki? Rosszabb már ugysem lehet! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam többféle tápszert de nem hajlandó meginni õket, tejet szokott inni éjjel de abból is max 1 decit.A sinlacal is próbálkoztam de az se volt nyerõ sajnos.
Megint én: sinkacot magában adtad? Mert ugy elég rosdz szerintem. Én mindig gyümölcshöz adom. Kis viz, bele sinlac és hozzá egy banán, körte vagy alma, ilyesmi, pluszban még piskótát vagy mas kekszet is teszek bele, igy finom, igazi uzsi és jóllakik tõle.

A párom azt mondja, hogy olyan kicsinek érzi magát (nem ott lent). Olyan mint abban a reklámban ahol a csaj ül az ágy szélén és picike. Valamilyen vitamin reklám. Mit mondhatnék neki, hogy jobban érezze magát egy kicsit vagy mit tehetnék?

Legjobb válasz: Éreztesd vele, hogy felnézel rá, mint emberre a tulajdonságai miatt. A pasik imádják ha az egójukat borogatják, ez tény. A párodnak látszólag most nagy szüksége van erre. Nem tudsz a környezetében olyan embert/társaságot, akinek a véleménye fontos lenne párodnak, de nem ismerik el a törekvéseit, értékeit? (pl. folyton elégedetlen apa, beszólogatós tanár, stb), vagy érte kudarc valami fontos dologban? Figyelj oda az ilyesmire, és hangoztasd mennyire szereted =]

Éreztesd vele, hogy felnézel rá, mint emberre a tulajdonságai miatt. A pasik imádják ha az egójukat borogatják, ez tény. A párodnak látszólag most nagy szüksége van erre. Nem tudsz a környezetében olyan embert/társaságot, akinek a véleménye fontos lenne párodnak, de nem ismerik el a törekvéseit, értékeit? (pl. folyton elégedetlen apa, beszólogatós tanár, stb), vagy érte kudarc valami fontos dologban? Figyelj oda az ilyesmire, és hangoztasd mennyire szereted =]
nõjjön fel....
Hozzád képest érzi magát kicsinek?
A kérdező hozzászólása: (A gyökér te vagy, de nem vitatkozok, mert nem akarok lesûllyedni a szintedre, mert még legyõzöl a rutinoddal!) Nem a magasságban érzi magát kicsinek, hanem lelkiegben!
A kérdező hozzászólása: lelkileg
és ezt olyan nehezedre esett az elején elmondani??? sztem itt mindenki azt hitte h magasságaban de mindegy..
basszus, elég egyértelmüne tünt h magasság.. téll elmondhattad vna , buta nõ vagy
H érezheti magát lelkileg kissebbnek nálad?:O Mit csinálsz? te hordod a nadrágot esetleg vered?:O
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, de nem mindenki értette úgy, mert kaptam normális választ!
te meg nyald ki a seggem, komolyam mondtam az utsot elég gyökér vagy, ha így reagálsz rá..
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kapja be!! Meg az összes többi aki nem bír normálisan válaszolni és nem bírja ki hogy ne írjon baromságokat!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Végre egy normális válasz/oló! Nem tudok ilyesmirõl, hogy lenne valami, csak úgy jött neki egyik napról a másikra! Már nem jár suliba és most nem is dolgozik - sajnos - otthon van. Nem is jár sehová nélkülem. Nem tudom mi lehet! Köszönöm a választ!
vannak speckó cipõk férfiaknak, amiknek elég magas a talpuk, de nem látszik annyira, szal megdob jópár centit, de nem olyan mint egy magassarku:D
A kérdező hozzászólása: Marha vicces! Inkább ne írjatok semmit!
költözzetek ki kínába , a sok sárga akkora mint egy kutya ülve
Zárd be 1 hétig egy 2x2 m^2-es szobába. Rögtön nagynak érezné magát.
A kérdező hozzászólása: Ez nem vicces! Olyan rosszul van. Nem nevet, alig beszél és csak ezt hajtja!
alacsonynak érzi magát melletted?
úristen mekkora balf*szok írogatnak ide! a barátod (ahogy az egyik ide író nagyon szépen leírta egy =) smileval a végén, ne haragudj nem tudom az idõpontot) valószínûleg frusztrált valami miatt. önbizalomhiánya van. nem kap vissza abból a társaságból vagy attól a személytõl olyan visszajelzést, amitõl õ férfinak érezné magát. vagy keresnie kell egy ilyen társaságot ahol férfinak érzi magát, vagy pedig az illetõvel kellene rendeznie a viszonyát (ha lehetséges). szurkolok neki! U.I.: ez a bejegyzés csak az én véleményem, nem biztos hogy ez így igaz!!!!

24. hétben járok és kezdek aggódni, mert tegnap alig ma meg még nem is éreztem a babám mozgását! Várjak még egy kicsit vagy menjek el uh-ra? Annyira félek, hogy valami gond van

Legjobb válasz: Ma még egyáltalán nem érezted?Lehet h alszik.Én mindég ugy csináltam,hogy amikor a hijányát éreztem a mozgásának akkor elkezdtem keltegetni.Egy kicsit piszkáltam a hasam jobbrol-balrol.Erre mindég reagált.Probáld meg te is.Ha nem kel fel akkor szerintem u.h.Üdv.remélem mielöbb jelentkezik a pocaklakód.

Ma még egyáltalán nem érezted?Lehet h alszik.Én mindég ugy csináltam, hogy amikor a hijányát éreztem a mozgásának akkor elkezdtem keltegetni.Egy kicsit piszkáltam a hasam jobbrol-balrol.Erre mindég reagált.Probáld meg te is.Ha nem kel fel akkor szerintem u.h.Üdv.remélem mielöbb jelentkezik a pocaklakód.
Nekem imádja ha eszek, mióta terhes vagyok nem ettem epret meg málnát most azt eszek fagyottan, meg sem áll és az édességet is nagyon szereti(én mondjuk nem)Barátnõm azt mondta hogy a 4d-n neki sem akart mozogni és azt javasolták neki egyen valami édességet meg mozogjon.Próbáld meg te is.Az idõjárás is közbejátszhat.Szintén barátnõm amikor a múltkor voltak azok a hóviharok egyáltalán nem mozgott a picikéje, de semmi gond nem volt.És igen böködd meg picit vagy simizd.Kívánom hogy visszaböködjön!A kérdés kiírásától mostanáig nem olyan sok idõ telt el, de elhiszem hogy aggódsz.Még nem vagy abba a korban amikor mérni kellene mennyit mozog, ne aggódj és próbáld ki a apraktikákat, lehetõleg háton fekve, s meglátod jelentkezik, 21 heteske
Vannak nyugodtabb és izgágább napjai a babáknak. Nekem is volt már olyan nap, hogy alig éreztem rugizni. Aztán meg beindult. Az édesség jó tipp, nekem is be szokott jönni, tegnap a mandarin után is örömtáncot járt! Meg is böködheted a pocid, bár nekem még nehéz kitalálni, merre lehet éppen... de remélem, mostanra már megköszönte neked a fincsi ebédet! Ha van rá lehetõséged esetleg dõlj le kicsit, hátha úgy jobban érzed õt...
Szia! Próbáltad már kicsit noszogatni?
Vàrj még, az idöjàràs is közrejàtszhat. Nekem a babàm akkor szokott felkelni ha jéghideg szénsavas Coca-colàt iszom! De tényleg, probàld ki! Még nincs értelme komolyabb aggodàsnak, én is mindig ezt csinàltam, és rendbe volt minden. Ha délutànig nem vàltozik, akkor menj u-h.-ra, de szerintem nincs gond!
Szia!Bizti mozog, lehet csak Te nem érzed. Az én babám is nagyon lusti volt, engem is sokszor az õrületbe kergetett/kerget.Szerencsére kaptunk szívhang figyelõt, és ha kevesebbet érzem mozogni akkor meghallgatjuk, és megnyugszunk tõle! Boldog babavárást:38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A magzati szívhang figyelõ az mennyire hasznos?, mert eddig nagyon vegyes véleményeket hallottam róla.
Én szombaton jártam így, bár aznap pont nagyon felidegesítettek és meg is ijedtem, hogy biztosan emiatt nem mozog. Próbáltam a pocakomat babrálni, de nem nagyon reagált, végül leküldtem egy kávét, attól egybõl magához tért! :) 39 hetes
A magzati szívhangfigyelõrõl épp nemrég volt egy kérdés, oda én is írtam elsõnek, nézd meg.

6 hetes terhes vagyok. A doki azt mondta szedjek magne B6- ot, mert kicsit görcsölgetek és nagyon erős hányingerem van. Napi 3x1-et mondott. Nem sok ez egy kicsit? Vagy ezt nem lehet túlzásba vinni?

Legjobb válasz: szia! nem sok a magneB6, sokan szednek 3*2-t. A magnéziumot ugyan túl lehet adagolni, de ezzel a mennyiséggel nem fogod, pláne, ha görcsölgetsz is, az inkább arra utal, hogy kevés van a szervezetedben.

szia! nem sok a magneB6, sokan szednek 3*2-t. A magnéziumot ugyan túl lehet adagolni, de ezzel a mennyiséggel nem fogod, pláne, ha görcsölgetsz is, az inkább arra utal, hogy kevés van a szervezetedben.
Ha a "sima" MagneB6-ot veszed abból lehet 3x1 szedni. De vigyázz mert a Béres magneB6-ból naponta csak 1et lehet! Én azt is elszoktam osztani kétfelé, reggel 1 fél és este 1 fél.
Szia. Én magnesii citrici-t szedtem, az jobb, és olcsóbb is mint a magne b6, mert receptre kapható, és abból volt idõ, hogy 4x2 szemet kellett szednem, ugyhogy nem sok a 3x1. A magnéziumot nem lehet túl adagolni, mert a felesleg távozik pisilésnél. Max hasmenést okozhat, de nekem az sem volt. Szedd nyugodtan. Minden jótûû4 28 hetes kismama.

Pasik! Tieteket érdekel, hogy a lánynak mennyire lóg a melle? :D Baj ha egy kicsit, vagy ha nagyon?

Csak mert a bn?met ezt zavarja, hogy lóg neki.

Legjobb válasz: hát ez nekem már kicsit túl van a határon, de van aki ezt szereti

hát ez nekem már kicsit túl van a határon, de van aki ezt szereti
a kemény cici a jó. lógó csöcsben a csaj könnyen megbotlik.
Figyelj, ha õt nagyon zavarja akkor esetleg lehet ezen korrigálni.
Százszor inkább egy kicsi, feszes, hetyke cici mint egy lógó bevásárlózacskó. Én utálom, de ez az én véleményem. Ti talán szeretitek a félig kemény farkat?
Ez már nekem sok lenne. Szerintem inkább legyen pici, és formás, mint nagy és lógós, de ez az én privát véleményem...
De a férfiakat nem érdekli a külsõ, aha. :D
Figyelitek, aki õszinte de negatív választ adott az kegyetlenül le lett pontozva. Mindig mondtam, hogy a nõk legeslegnagyobb hazugsága, hogy "ÕSZINTE" férfit akarnak. Ha nektek az õszinte azt jelenti, hogy számototkra csak pozitív dolgot lehet mondani akkor inkább leszek hazug. És a lógó csöcs továbbra sem szép, talán valami afrikai törzsnél max.
Nekem nincs ezzel semmi bajom. Teljesen õszintén mondom, hogy nekem tetszik. Kinek a pap, kinek a papné. Hidd el, hogy meg fogja találni a barátnõd azt a férfit, akinek tetszik az ilyen mell. Ez a természetes... A mai világban mindenki a szilikonhoz van szokva. Hidd el, hogy nem kell ezen semmit sem korrigálni, úgy jó ahogy van!
Akármit is mondanak a szilikoncsöcsös pornón felcseperedett generációk jeles képviselõi, a képen látható "A Természetes". Nagy mell, nagy súly, idõvel bizony elindul lefelé. Nézzétek meg anyátokét (már ha nem csináltatta meg anyu). Bár sajnos az eszménykép a nõi mellrõl a szilikon korában bizony nem ez, ezért olvashatsz itt olyanokat hogy undorító stb. Ha a párod önbizalmát zavarja, akkor manapság van rá sebészeti mód (kicsinyítés, felvarrás, korrekció stb.), viszont egyet ne felejts el, akármilyen tökéletes egy plasztikázott mell, azon mindig látszani fog hogy mûvi, akármennyire is "tökéletes". A magazinokban természetesen erõsen korrigálnak "fotosoppal", ezért ott annyira nem szembetûnõ mint a valóságban. Ha pedig téged zavar ez a látvány, akkor azt javaslom zárd le a kapcsolatot, mert azt jelenti hogy nem szereted a párod úgy ahogy van, ezért mindketten csak kínlódnátok a kapcsolatban - és a szexben.
sokkal vonzóbb! mint amikor odavárják a nõ testéhez és semmi mozgása nincs a mellnek, vagy amikor kismellû fiatal nõk/lányok a feszes bõrûk alá berakatnak, jó nagy szilikont szabályosan oda van varrva hát arra ráförmedni sem tudnék. A barátnõd úgy van jól ahogy. 21F
Ha hiszed, ha nem, a kicsi is tud lógni. Barátnõmé kb olyan 75/b lehet, és neki is picit lóg, de én imádom. :) ) Ne ezzel foglalkozz.
Ha már úgyis névtelen, minek ez a barátnõm duma? :) ) Nyugi, nincs ezzel baj, kárpótol érte a mérete :)
A kérdező hozzászólása: ez nem az õvé, csak kerestem egy példát, nem akkora az övée se
Nos, a képen látható mell undorító (szerintem), bár ha lóg az nem feltétlen baj, csak ne nézzen úgy ki...
Ez a barátnõd melle? Mert.. felemás a melle..
Szerintem nem gáz. bár, az én barátnõmnek messze nincs ekkora melle :)
Annak a kedves kommentelõnek, aki megjegyezte, hogy felemás a képen látható mell...>>>> Barátom, nem tudom hogy anyukád mellén kívül láttál-e már nõi mellet. Tudom rég volt... A nõi mell sajátossága, hogy a jobb oldali általában nagyobb a bal oldalinál. Ez így van rendjén, nem tudom mit csodálkozol ezen.

1 hetes kicsikém szopizik rendesen, de utána sokat csuklik! Rendjén van ez? Mit kell vele tenni? Adjak utána még enni egy kicsit vagy hagyjam magától elmúlni?

Legjobb válasz: Szia! Semmi gond ezzel. Ne csinálj vele semmit, magától elmúlik. Az én kisfiam még el is aludt csuklás közben - szóval nem zavarja...

Szia! Semmi gond ezzel. Ne csinálj vele semmit, magától elmúlik. Az én kisfiam még el is aludt csuklás közben - szóval nem zavarja...
Természetes a piciknél, majd elmúlik magától nem kell csinálni semmit vele.
Így van, ahogy írták, és ne várd, hogy gyorsan elmúlik. Az én fiam 3, 5 hónapos, és még mindig szokott csuklani. Ugyan közel sem annyit, mint ilyen pici korában, de még mindig elég sûrûn elõfordul.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. A csöppségeket állítólag nem zavarja, csak minket. Majd elmúlik! Boldog babázást!
Ez még sokáig így lesz, teljesen természetes. Az a helyzet, hogy Õket a legkevésbé sem zavarja, csak minket :) Ne csinálj vele semmit, nem kell citromlét nyomni a szájába és egyéb bölcsességek... Én is szoktam ciciztetni ilyenkor, bár nem vettem észre, hogy használna, viszont jókat vidultam rajta, amikor egyszerre nyelt és csuklott.
"Én is szoktam ciciztetni ilyenkor, bár nem vettem észre, hogy használna" Lehet, hogy ezt olvastad csikizésnek??? Köszi a lepontozást...
Na én is ezt kerestem, hogy hol a csikizés? meg lekötözés?
07:43-as! Hol olvastad a csikizést tanácsként??? Mert én nem látok ilyet, pedig kétszer átolvastam a hozzászólásokat...
Enyém is állandóan csuklott. Fejletlen a rekeszizom, ez az oka. Semmi baja és tényleg minket jobban zavar. Volt, hogy 5-6x csuklott egy nap. Én volt, hogy megkínáltam még 1-2 korty anyatejjel, az ált. segített. Aztán lassan elmúlt. Már 11hónapos, már csak akkor csuklik, ha nagyon nevet.
mi 8 hetesen még mindig 2-3 szor csuklunk egy nap. ölbe szoktuk venni olynakor, ha jól betakarod egy meleg pokróccal hamarabb elmúlik. tapasztalatból mondom. általában akkor jön a csuklás, mikor olyan hatalmasat böfizik, hogy lobog a hajunk a szélben tõle.
Ne csikizd szerencsétlen gyereket, ilyen tanácsot adni? Nem tudom õ mit szólna hozzá ha lekötöznék és csikiznék??? Mert kb. ilyen az mikor egy egyhetes babát csikiznek. Nem tud ellene védekezni. Természetes ilyenkor a csuklás. Ha gondolod még megkínálhatod egy-két kortyal. Szerintem neki sem jó ha csuklik. Munt ahogy nekünk sem, fõleg nem ha sokáig. Boldog babaázást!
A kérdező hozzászólása: Én mind hasznosnak találtam, köszönöm a válaszokat!
Én is így vagyok vele sokszor. Figyelem hogy mit írnak majd a kérdésésedre.
Szerintem meg egy jó darabig pihenjél, max. alsótestre gyúrj!
Egykezes súlyzónál is? Nekem kétkezesnél volt, hogy mikor visszatettem a helyére úgy fájt mindig az egész kezem, hogy kb nem bírtam elengedni a rudat :D Szerintem az izületeknek az a legkényelmesebb bicepszre való gyúráskor, hogy ha gyûrûn húzódzkodsz, vagy könnyített gyakorlatot csinálsz.
A kérdező hozzászólása: Alsótestre is szoktam gyúrni. :) És én egykezes súlyzóval nem szoktam csak kétkezessel. :) Egyébként köszönöm mind 3 választ!^^
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket.:)
Nincsmit! :)
Szerintem akkor erõsödik.
A kérdező hozzászólása: Jaja biztos! :)

Egy nap hányszor "egészséges" pisilni? 10-szer voltam már ma. Ez nem sok egy kicsit? Vagy minél több, annál jobb?

Legjobb válasz: Sokat pisilsz, vagy keveset. Vagy csöppenként, de az fájdalmas?

Sokat pisilsz, vagy keveset. Vagy csöppenként, de az fájdalmas?
Én úgy vagyok vele, h délelõtt alig megyek, de délután szinte minden órában rohangálok, mert elég sokat iszom! Addig míg nem csíp nem viszket úgy gondolom nincs probléma!
10 teljesen normális, ne idegeskedj rajta
A kérdező hozzászólása: mi az hogy állandóan?
A zöld teát nem szabad állandóan inni, azt tudod?
Akkor meg van az oka, ez természetes. De napi 4-5 liter vízivás megterhelõ a szívnek, elég 2, 5 liter.
A kérdező hozzászólása: ja és a többi persze víz
A kérdező hozzászólása: naponta 4-5 litert iszok ebbõl fél-1 liter zöldtea ami ugye befolyásolja az anyagcserét...
A kérdező hozzászólása: teljesen normális pisi. "normál adag" xD és nem csíp vagy ilyesmi, csak egy kicsit sokallom, de lehet h normális.
Ha több folyadékot iszol, többet kell pisilni. Baj csak akkor van ha csíp, vagy csak ingerel, akkor menj orvoshoz.
Felfáztál, vagy túl sok benned a folyadék. túl sokszor nem egészséges, de ha fölös folyadék van benne, annak valahogy ki kell jönnie. Ittál elõtte sokat?:) mert akkor érthetõ. Olyankor én is többszõr rohangálok ki:D
A "zöld teát nem szabad állandóan inni" ez alatt azt értem, hogy pár nap után, pár nap szünetet kell tartani. Próbálj utána nézni a NETEN, mert a pontosat nem tudom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!