Találatok a következő kifejezésre: Egy kicsit néztem ezeknek a (9 db)

37 hetes vagyok. Ma voltam vizsgálaton. Egy kicsit fájt, amikor a méhszájamat nézte a dokim. Most vettem észre, hogy egy kicsit barnázok, nem sok és csak a wc papíron látszik. MIt csináljak? Vagy ez ilyenkor már normális?

Azt mondta a vizsgálat után, hogy puha a méhszáj és, hogy CX 2110. Szerintetek menjek vissza vagy várjak még, hogy mi lesz?

Legjobb válasz: Nekem minden vizsgálat után közölte a doki hogy barnázás,vérzés elöfordulhat!

Nekem minden vizsgálat után közölte a doki hogy barnázás, vérzés elöfordulhat!
Ilyenkor igen érzékeny ott bent minden és bizony elõfordul, hogy a vizsgálat után kicsit vérzik vagy barnázik a kismama. Szerintem nem aggódj!
Ez teljesen normális.Mivel puhul, nyílik a méhszáj, alap esetben is elõfordulhat egy kis barnázás, piszkálás után meg aztán pláne.

Mit jelent ez az álom? (Utána néztem itt ott de egy kicsit zavaros volt a magyarázat. ) Azt álmodtam hogy egy képzőművészeti műhelyben tetováltak rám egy fekete sast a mellkasomra (a mellem fölé).

Hozzáteszem hogy éber állapotban nem fordult meg a fejemben hogy tetoválást csináltassak,f?leg nem ilyet.

Legjobb válasz: sas:gõg,büszkeség, ami miatt kedvezõtlen helyzetbe kerülsz. tetoválás:igazságtalan itélet.

sas:gõg, büszkeség, ami miatt kedvezõtlen helyzetbe kerülsz. tetoválás:igazságtalan itélet.

Egy kicsit utána néztem ezeknek a gyógyteáknak de nem tudom melyiket csináljam a barátcserjét vagy a málnalevél tea és a palástfű kombinációt. Melyiket csináljam?

Legjobb válasz: Attól függ mire szeretnéd a gyógyteákat használni. Ha a ciklus beállítására akkor középidõ elõtt málnalevél, utána palástfû (méhnyálkahártya regenerálás). Ha fájdalmas a mensi akkor cickafark elõtte. Barátcserje teát még nem láttam itt Magyarországon hol vetted????? Eddig csak az Agnucaston néven ismert bogyót szedtem! Kitünõen helyreállítja a ciklust, szünteti a PMS-t! Én a málnalevél-palástfû hónapot csináltam, nekem nem jött be. Lehet hogy véletlen de 40 napos lett a ciklusom. :( Ami viszont nagyon jó, az az aloe-vera.

Attól függ mire szeretnéd a gyógyteákat használni. Ha a ciklus beállítására akkor középidõ elõtt málnalevél, utána palástfû (méhnyálkahártya regenerálás). Ha fájdalmas a mensi akkor cickafark elõtte. Barátcserje teát még nem láttam itt Magyarországon hol vetted????? Eddig csak az Agnucaston néven ismert bogyót szedtem! Kitünõen helyreállítja a ciklust, szünteti a PMS-t! Én a málnalevél-palástfû hónapot csináltam, nekem nem jött be. Lehet hogy véletlen de 40 napos lett a ciklusom. :( Ami viszont nagyon jó, az az aloe-vera.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ a még nem vettem meg egyiket se ugyhogy nem tudom hogy lehet e kapni barátcserjét valahol. milyen az az aloe verás cucc?
Drága! :( Lehet Foreveres, vagy a DM-ben vásárolt, vagy gyógynöv boltban! Én az aloe italt ittam, és a teát ittam. JÓ drága mulatság az egyszer biztos! Barátcserjét ajánlom szívbõl, renbe tud tenni. Én még nem hallottam hogy lehet mo-on teát kapni, de gyógyszertárba tudsz venni. Agnucaston néven. kb 1600 ft, mens elsõ napjától kell szedni. Õ is szépen rendbe tud tenni ha bármi gond lenne.

Létezik hogy ez a beágyazódás? 5 napja késik ma egy kicsit barnázok de még mindig nem jött meg. Előtte volt egy kicsi fehér folyásom. Hormon problémáról nem tudok. Pozi tesztem eddig nem volt. Tegnap néztem utoljára. Görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!

Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!
Hõmérsékletedet méred? Sok infót le lehet szûrni belõle! Drukkolok! :-)

Ti ezt a móka kedvéért sem próbálnátok ki, hogy letöltöttök e zombibooth alkalmazást és zombisan néztek ki, ami egy kicsit durva?

Én egy vámpírosat csináltam, amin piros szemem és vámpírfogam volt, de olyan cuki lett. Odaadtam a telefonom a bnőmnek ő átküldte a sajátjára és végig mutogatta mindenkinek.

Legjobb válasz: Gratulálok.

Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: De nem tudtam errõl, már régóta ott van a képeim között és a cukisága miatt nem töröltem ki. (Mert tetszenek a vámpírok) és olyan szép az a piros szem.

Én egy 23 éves lány vagyok, és nagyon kicsik melleim! Most néztem az interneten, ezt a Breast Sculpor mellnövesztő kapszulát! Mit gondoltok róla megrendelem? Nem lesz valami bajom?

Legjobb válasz: Kics ilány, nyugodj bele, hogy a mellnövesztõ tablettától nem fog nõni a melled, ahogy a férfiaknak se nõ a farkuk, és a fogyasztó szájspray-tõl sem fogsz lefogyni. Ha nagyobb melleket akarsz, és genetikai adottságod van a kisebb méretû mellekre, csak mûtéti úton tudod megnövelni a méretüket. Szerintem viszont sokszor a kis mell, sokkal szebb tud lenni, mint a nagy. Robibácsi.

Kics ilány, nyugodj bele, hogy a mellnövesztõ tablettától nem fog nõni a melled, ahogy a férfiaknak se nõ a farkuk, és a fogyasztó szájspray-tõl sem fogsz lefogyni. Ha nagyobb melleket akarsz, és genetikai adottságod van a kisebb méretû mellekre, csak mûtéti úton tudod megnövelni a méretüket. Szerintem viszont sokszor a kis mell, sokkal szebb tud lenni, mint a nagy. Robibácsi.
hagyjad már, nem az a fontos , hogy mekkora a melled meg szerintem tuti csak lehúzás ez a "varázsszer" F19
szerintem ne foglalkozz ilyenekkel, kamu az egész, ugyanúgy mint a fogyasztó kütyük
Hát kétlem, hogy bajod lenne esetleg allergia :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!Lehet igazatok van csak nem igazán érzem magam nõnek ilyen kis mellekkel, amúgy az az egy elõnyöm van hogy vékony testalkat vagyok és nem olyan feltûnõ a kis melleim!
A nagymellûek meg kisebbet szeretnének. Nem könnyû vele bánni. Valakinek akkora, hogy megfájdul a háta a tehertõl. A mozgástól kiesik a melltartóból.Nyáron beizzad. Sokan szívesen cserélnének veled!
Én szeretem, sõt kifejezetten szexinek tartom a minél kisebb mellû nõket. Az jutott eszembe viszont, hogy mekkora genyaság lenne valakinek ilyet ajándékba adni :) ))
Kamu az egész. ne dobd ki erre a pénzed.
Phytoestrogent, magyarul nõi nemi hormonra hasonlító növényi eredetû hormont tartalmaz. Bajod nem lesz tõle, segíteni nem fog, mert kicsi a valószínûsége, hogy hormonzavar miatt kicsi a melled. A melled valószínûleg azért kicsi, mert a kicsi mell esztétikus, érzékeny (tehát szexi), kényelmes, soha nem fog lógni, nyáron nem izzadod magad halálra, sportolhatsz vele, és terhesség alatt pont annyit, nõ, amennyi kell a baba etetéséhez. Szóval túl sok elõnye van, ezért létezik.
Szerintem megrendeled! Ha megrendeled, attól még nem lesz bajod!
Biztos, hogy nem fognak ettõl nõni, hidd el...ezek mind olyan marhaságok, mint nekünk férfiaknak a cerka növelõ tabletták....pénzlehúzás az egész!
Nem feltétlenül csak a mellektõl leszel "NÕ", inkább a kisugárzás a fontos.....!!!!!

Most néztem SlipKnoT koncertet a sonispheretvn és a végén búcsúztak Paultól és én sírtam egy kicsit ez ßuzis?

:( R.I.P Paul Nem felejtünk

Legjobb válasz: Dehogy. Slipnóóóóóót!!!! Jó volt a koncert amúgy? Mikori volt és hol?

Dehogy. Slipnóóóóóót!!!! Jó volt a koncert amúgy? Mikori volt és hol?
A kérdező hozzászólása: Gépen néztem és max egy 10 perce fejezték be.
A kérdező hozzászólása: jah amúgy Angliába
Én is néztem anno! :D
Dehogy az énis bekönnyeztem...olyan szép volt kitettk a ruhát meg a gitárt és közben meg a 'Til We Die ment.... :') STAY SIC!!!!
A kérdező hozzászólása: :) jah SlipKnoT 4ever

Megrendeltem egy fekvenyomó padot, de nem tudom hogy milyen hosszú rúd kellene rá.160 cm-eset néztem ki hozzá, de lehet hogy az kicsike lesz rá, vagy mégsem? Ez a pad:

http://langsport.hu/product/show/weider240tc

Legjobb válasz: ha biztosra akarsz menni akkor szerintem várd meg azt a pár napot míg megjön a pad és akkor majd megnézheted hogy lesz-e egyébként nekem is ilyen padom van csak Domyos márkájú , és a rúd nekem is ekkora kb ,lehet a tartón kívül is meg belül is fogni...saját tapasztalat:)

ha biztosra akarsz menni akkor szerintem várd meg azt a pár napot míg megjön a pad és akkor majd megnézheted hogy lesz-e egyébként nekem is ilyen padom van csak Domyos márkájú , és a rúd nekem is ekkora kb , lehet a tartón kívül is meg belül is fogni...saját tapasztalat:)
szerintem vár meg míg megjön, aztán veszel egy olyan rudat ami tuti jó lesz
na mire megírtam a választ, jött egy másik is:-)

Súlyt szeretnék mostmár tartani de vizsgázom létezik olyan szőlőcukor amiből kicsit többet is meglehetne enni (napi 4-5) de kevesebb benne a kcal vagy a cukor? Én amket néztem olyan egy csomag 300 kcal körül tartalmaz ez sok nem?

köszönöm válaszod

Legjobb válasz: 1.A szölöcukornak az a lényege, hogy sok és gyorsan felvehetö kalóriát tartalmaz. Ha olyat ennél, amiben nincs ennyi kcal, akkor éppen arra nem lenne jó, amire akarod. 2. Ha a vizsgák alatt fogyasztod, akkor ott el is használod a bevitt energiát. 3. Ha a napi kcal-mennyiségbe belefér, akkor nyugodtan ehetsz szölöcukrot is. 4. Egy csomaggal azért nem kell feltétlen megenni, egy-két szem böven elég.

1.A szölöcukornak az a lényege, hogy sok és gyorsan felvehetö kalóriát tartalmaz. Ha olyat ennél, amiben nincs ennyi kcal, akkor éppen arra nem lenne jó, amire akarod. 2. Ha a vizsgák alatt fogyasztod, akkor ott el is használod a bevitt energiát. 3. Ha a napi kcal-mennyiségbe belefér, akkor nyugodtan ehetsz szölöcukrot is. 4. Egy csomaggal azért nem kell feltétlen megenni, egy-két szem böven elég.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!