Találatok a következő kifejezésre: Egy kicsit néztem (20 db)

Létezik hogy ez a beágyazódás? 5 napja késik ma egy kicsit barnázok de még mindig nem jött meg. Előtte volt egy kicsi fehér folyásom. Hormon problémáról nem tudok. Pozi tesztem eddig nem volt. Tegnap néztem utoljára. Görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!

Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!
Hõmérsékletedet méred? Sok infót le lehet szûrni belõle! Drukkolok! :-)

37 hetes vagyok. Ma voltam vizsgálaton. Egy kicsit fájt, amikor a méhszájamat nézte a dokim. Most vettem észre, hogy egy kicsit barnázok, nem sok és csak a wc papíron látszik. MIt csináljak? Vagy ez ilyenkor már normális?

Azt mondta a vizsgálat után, hogy puha a méhszáj és, hogy CX 2110. Szerintetek menjek vissza vagy várjak még, hogy mi lesz?

Legjobb válasz: Nekem minden vizsgálat után közölte a doki hogy barnázás,vérzés elöfordulhat!

Nekem minden vizsgálat után közölte a doki hogy barnázás, vérzés elöfordulhat!
Ilyenkor igen érzékeny ott bent minden és bizony elõfordul, hogy a vizsgálat után kicsit vérzik vagy barnázik a kismama. Szerintem nem aggódj!
Ez teljesen normális.Mivel puhul, nyílik a méhszáj, alap esetben is elõfordulhat egy kis barnázás, piszkálás után meg aztán pláne.

Mit jelent ez az álom? (Utána néztem itt ott de egy kicsit zavaros volt a magyarázat. ) Azt álmodtam hogy egy képzőművészeti műhelyben tetováltak rám egy fekete sast a mellkasomra (a mellem fölé).

Hozzáteszem hogy éber állapotban nem fordult meg a fejemben hogy tetoválást csináltassak,f?leg nem ilyet.

Legjobb válasz: sas:gõg,büszkeség, ami miatt kedvezõtlen helyzetbe kerülsz. tetoválás:igazságtalan itélet.

sas:gõg, büszkeség, ami miatt kedvezõtlen helyzetbe kerülsz. tetoválás:igazságtalan itélet.

37.6 az már hõemelkedés? Reggel egy kicsit bágyadtabb volt a kislányom! Adtam neki nurofent, most fel orával kesõbb néztem, 37.9! Létezik, hogy feljebb ment? Egyébkent nincs semmi baja, nem folyik az orra!

A fogzasra gondoltam, 7 hos mar van 2 foga! Ugy erzem felül be van dagadva neki, de mar kb 1 hete! De a hasa nem megy! Vagy nem mindig megy a hasuk, ha jön a foguk? Tanacstalan vagyok, az elsõvel kettõvel nem volt semmi gond! Jaaj most is olyan kis bágyadt, teszi le mindig a kis fejét!

Legjobb válasz: Popsiban mérted? HA igen az valójában 37.2 Elvileg hõemelkedés lehet. A gyógyszereknek is van egy hatóideje. A nurofennek kb háromnegyed óra. Amíg ez le nem telt akár feljebb is mehet a láz.

Popsiban mérted? HA igen az valójában 37.2 Elvileg hõemelkedés lehet. A gyógyszereknek is van egy hatóideje. A nurofennek kb háromnegyed óra. Amíg ez le nem telt akár feljebb is mehet a láz.
Ha végbélben méred a hõjét, öt tizedet le kell vonni. Biztosan lappang benne valami, fogzáskor kicsit gyengül az immunrendszerük. Ha bágyadt, tedd le többször aludni, ha étvágytalan ne erõltesd, inkább tápszert vagy cicit adj neki többet. Az is lehet, hogy átmegy rajta és pár nap múlva már semmi tünet, de az én lányomnak is így kezdõdött, nem értettük mi baja, másnap már dõlt belõle a takony. Nálunk is fogzás van, csak picit már idõsebb.
A kérdező hozzászólása: Igen, levontam az öt tizedet! Most is alszik szegénykém! De az nem lesz baj, ha egy nap kimarad, és nem kap fõzeléket! Már most úgy érzem rendben van, nem meleg a homloka! Hát remélem csak a foga miatt lesz! Köszönöm a válaszokat!!!

Volt egy srác aki nézte a jegyeket, leszólított mert egy kicsit bicegek. Leráztam, mert bántott a kérdése. De mindig arra kellett mennem, így rendszeresen összefutottunk, kiderült h ő is biceg autóbaleset érte. (? )

Nagyon tetszett a srác és randira is hívott. Nemet mondtam mert volt barátom. Kés?bb mondta h új munkahelye lett. Többé nem láttam. Aztán megtaláltam az iwiwen. Visszajelölt fél év mulva. Írtam vhova vmit neki, nem reagált. (azt hiszem a képe alá) most a faceb. on is felvettem.8 hónap visszajelölt. De nem ír nekem soha semmit, lehet meg sem ismer? Vagy ennyire érdektelen vagyok neki? Forditott esetben azonnal irtam volna. Nagyon szeretném ?t. Vélemény?

Legjobb válasz: Szerintem csak nem ismer meg. ennyi idõ után.

Szerintem csak nem ismer meg. ennyi idõ után.
most már nincs barátod? talán tudatni kéne vele
Írjál neki üzenetet.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! már nincs barátom! Lehet akkor nem ismer meg?? Lehetséges..
Vááá, ha nem jegyszedõt írtál volna, akkor azt mondanám, ismerem ezt a fiút, annyira olyan a történet, valakire nagyon hasonlít. Ha õ lenne az, azt mondanám, hagyd a francba, ez egy undormány kisegér (tudod, minden lyukba belefér), és annyi nõje van, hogy te már nem férsz a keretbe. De biztos nem õ az, mert ez a fiú nem szed jegyet sehol tudtommal. De ha priviben megírod a nevét, és mégis õ az, tudok más infót is mondani.
A kérdező hozzászólása: Na képzeljétek mit tudtam meg. nézegettem az ismerõseit azt a 20at, és felfedeztem egy nõt akivel együtt van! Egy 10 évvel idõsebb nõ! Akinek már gyermekei is vannak! De miért kell ez neki? Lehetnének neki barátnõi, miért ilyen szélsõséges esetet választ?? Azt gondolja h õ már nem kell senkinek? Lehetnének saját gyermekei is! Vagy ennyire rendes? Magamba zuhantam:( Annyira belelkesültem, már rég éreztem h komolyan érdekelne vki. Azért írtam neki egy levelet h jó lenne beszélgetni. Érzem magam már elég érettnek 30 vagyok, h komolyan vegyem, és vele tervezzek. Tudom ez nem csak fellángolás.

Melyik volt az a szám amiben volt egy cowboy és nézte hogy egy kicsi indián hogyan táncol?

Nem új 1 vagy 2 éves. a viva tv-n is adták egy csomószor. el?re is köszi:)

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=TxiI5qqYJI0&ob=av2n :)

A kérdező hozzászólása: Fúú nagyon szépen kösz:)

Ti ezt a móka kedvéért sem próbálnátok ki, hogy letöltöttök e zombibooth alkalmazást és zombisan néztek ki, ami egy kicsit durva?

Én egy vámpírosat csináltam, amin piros szemem és vámpírfogam volt, de olyan cuki lett. Odaadtam a telefonom a bnőmnek ő átküldte a sajátjára és végig mutogatta mindenkinek.

Legjobb válasz: Gratulálok.

Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: De nem tudtam errõl, már régóta ott van a képeim között és a cukisága miatt nem töröltem ki. (Mert tetszenek a vámpírok) és olyan szép az a piros szem.

Most néztem SlipKnoT koncertet a sonispheretvn és a végén búcsúztak Paultól és én sírtam egy kicsit ez ßuzis?

:( R.I.P Paul Nem felejtünk

Legjobb válasz: Dehogy. Slipnóóóóóót!!!! Jó volt a koncert amúgy? Mikori volt és hol?

Dehogy. Slipnóóóóóót!!!! Jó volt a koncert amúgy? Mikori volt és hol?
A kérdező hozzászólása: Gépen néztem és max egy 10 perce fejezték be.
A kérdező hozzászólása: jah amúgy Angliába
Én is néztem anno! :D
Dehogy az énis bekönnyeztem...olyan szép volt kitettk a ruhát meg a gitárt és közben meg a 'Til We Die ment.... :') STAY SIC!!!!
A kérdező hozzászólása: :) jah SlipKnoT 4ever

Pasik miért nem néztek egy kicsit magatokba?

Annyira bírom,hogy akkora elvárásotok van egy lánnyal szemben:P.

Legjobb válasz: Teljesen eggyetértek de azért nem minden pasi ilyen L/17

Teljesen eggyetértek de azért nem minden pasi ilyen L/17
hééé én pasi vagyok de a barátnõm korán sem az a modell alkat igaz csinos szép, de korántsem érdekel, hogy lehetne rajta 5-6 kilóval több lehetne 10 centivel magasabb... én így szeretem! és nincsnenk ilyen extra elvárásaim más lánnyal szemben sem!
Ez nagyrészt inkább a média hatása mert a tv-be mutogatják az amugy korántsem szép csajokat agyonsminkelve+a tökéletes fotókat amik nagyrészt agyon vannak retusálva L/18
Én lány vagyok, de szerintem ezt a kérdés nagyon-nagyon eltúlzod. Mi is csorgatjuk a nyálunkat a gyönyörûen kidolgozott, jóképû pasikra, de elég sokunk mégsem olyannal van együtt, mert nem csak ez a fontos, hanem ezer mások dolog.
Látom Te nagyon nem tartozol ebbe az "elvárt" kategóriába, de azért ne csüggedj, találni fogsz magadnak partnert :)
Nõk miért nem néztek egy kicsit magatokba?
Neked meg önértékelési gondjaid vannak, hogy ilyen általánosításokat vonsz le a férfiakról, mert itt jött 20 olyan válasz, ami neked nem tetszik? Elég baj, ha ez alapján méred a férfiakat. 20/L
jaja nõknél ugyanez. de a kedvencem a kis kiegészítések. , , ó én az hittem, te többet keresel! Most mennem kell, majd késõbb találkozunk ... talán" ... stb
A kérdésnek semmi értelme nincs. Nálam sohasem volt feltétel, hogy egy lány járjon szoliba, legyen tökéletes teste, vagy feszes melle. Egy olyan ismerõsöm sincs, akinek csak az olyan lányok tetszenének, mint amilyet te írtál. Tudom vannak olyan férfiak, de azokkal nem kell foglalkozni... Szerinted egyes nõk között nincsenek ilyen elvárások egy férfival szemben? Régebben nézelõdtem ismerkedõs oldalakon, volt olyan csaj aki még azt is megadta, hogy hány centi legyen a pasi farka. Na akkor az milyen? Ha a kérdést úgy tetted volna fel, hogy ne csak a férfiakra vonatkozzon, semmi baj nem lenne vele.
Én is rengeteg idõt töltök itt, és tényleg rengeteg férfi egy gönyörû nõt képzel maga mellé.Már nem azért de sokkal több a nõk között a szép mint a férfiak között.Sok férfi azt hiszi hogy milyen jól néz ki meg h bárkit megkaphat aztán csak akkor esik le neki hogy "mégse jár ez neked"mikor századjára kosarazza ki egy bombanõ.Azért megnézném az olyan férfiak arcát, testét, egcisztenciáját akik azt írogatják hogy 90 60 90 legyen a csaja méretei, ilyen-olyan hajjal meg arccal.
Gondolkozzon el mindenki h miért vannak olyan kérdések163/50 az sok meg ilyenek:S
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) Nekem a célom az volt, hogy nézzen mindenki magába, hogy õ tényleg olyan tökéletes-e?!És próbáljuk már meg bíztatni a másikat, hogy fogadja el magát, legyen önbizalma, akkor kisugárzása is lesz , ami nagyon fontos, megszépíti az embert!:) Ja, nagyon élvezem, hogy egyes válaszírók a saját válaszaikat törlik ki, tagadják meg, azért mert reagáltam rá.Ebbõl is lehet következtetést levonni.:)
Törölni nem lehet választ, csak ha más lepontozza, akkor már nem jelenik meg. :)
A komment megírásának idõpontja: ma 13:32 caak egy hasonló általánosítás, mint a te kérdésed
Nõknél ugyanúgy probléma ez csak õk tudják kinek kell elmondani... Amúgy én személy szerint soha nem vágytam bomba nõkre, pedig férfi vagyok.
Én nem várok el semmi extrát, csak hogy törekedjen a teste tökéletesítésére, ahogy én is. Ha ez megvan, akkor midnegy, aktuálisan milyen, a törekvést díjazom alapvetõen (és szerintem ezzel sokan így vannak). Meg aztán a törekvés általában eredménnyel is jár, ami pedig bizonyítja, hogy nem egy ellustult tohonya trampli az illetõ. Persze azt aláírom, csak annak van joga ilyet elvárni, aki maga is tesz le valamit cserébe!
aha ......
A kérdező hozzászólása: Te nem olvasta el az egészet, a kommentekkel együtt, nekem semmi problémám nincs magammal, akár hiszed akár nem!:S Általánosságban beszéltem!Hogy egy tini , aki problémáival küszködve, saját személyiségét még keresgélve olvassa ezt az oldalt, mivel szembesül itt.Ha nem címlaplány, akkor túlzással ugyan de semmirevaló , akinek nem lesz soha senkije! ((NEM RÓLAM VAN SZÓ!!!!)
A kérdező hozzászólása: Egy szóval nem mondtam, hogy nem tartozom ide!Képzeld el sportolok, odafigyelek az étkezésemre és szépnek is mondanak.Csak szörnyû nézni, mit mûveltek egyes emberekkel. (ja, bocs szolizni tényleg nem szolizom)
A kérdező hozzászólása: 13:31 mire érted?
A kérdező hozzászólása: félreértés ne essék, én nem azt akartam mondani, hogy mindegyik pasi ilyen. Csak azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy akkor legyenek egy férfinak ilyen nagy elvárásai egy nõvel szemben, ha õ is megfelel ezen paramétereknek f-ban. (miért lesz annyi tini anorexiás vagy bulémiás?-mert azt sugalják a lélekben még fejlõdõ kislányoknak, ha nem ilyen akkor nem is értékes:(, ez a szomorú manapság)
senkit nem érdekel h dobott a pasid vagy épp az, hogy ronda vagy! menj azt randizz vmi csövessel... annak annyi elvárása van, hogy lyukad legyen és kész! ezt a szexista hülyeségedet meg sírd el MSNen vagy mobilon vmi barátnõdnek, õt lehet érdekli. ez az oldal másra való...
A kérdező hozzászólása: 14:07 képzeld nem dobott a pasim, boldog vagyok a barátommal együtt:) És köszi szépen a bunkócska válaszodat:)
14:07 fáj az igazság? Amúgy a szexista nagyon nem azt jelenti, amire te gondolsz:D Kérdezõ, én értem mire gondolsz, nem átlagban a férfiakra, hanem ezen az oldalon szerzett tapasztalatodra. Rengeteg az önértékelési zavaros nõ, meg amúgyis kíváncsiak, hogy õk "hol tartanak" ezért nagyon sok külsõvel kapcsolatos kérdés van, aminek a nagyobb részét nõk teszik fel (kivéve hogy hány centi de az más kérdés:P). És az összesre olyan válaszok érkeznek a férfiaktól, mintha nekik tényleg csak a kérdésben említett típus felelne meg. Néhányan hozzáírják, hogy "én is gyúrok, szolizok", de a legtöbb csak kritizál meg adja a "jó tanácsokat", hogy hová kéne izmosodnia, fogyjon le, mert sok kiló (igaz, hogy még az életben nem látta hogy is néz ki) stb... Szóval nincs ebben semmi feminista szöveg, ezek tények, vissza lehet olvasni az ilyen kérdésekre érkezett válaszokat. Sokan (!!) írtak már olyat is, hogy mekkora hazugság, hogy a magyar nõk milyen szépek, mert hogy tiszta narancsbõr a fenekük, kevés aki tényleg szép stb. Az a vicces, hogy azt mondják, hogy a lányok még felnõtt korukban is hisznek a szõke herceg fehér lovon jövõben. Viszont a férfiak meg hisznek a tökéletes testû, arcú szexistennõben, aki mellesleg barátnõnek és feleségnek is tökéletes. Lehet vitatkozni melyik a rosszabb...
14:34 teljesen eggyetértek nem tudom miért nem lehet ezt belátni...
A kérdező hozzászólása: 14:34 köszönöm a válaszodat, te legalább érted mire gondoltam a kérdés feltevése közeben.:) Egyes válaszolóknak pedig azt tanácsolom, hangsúlyozom nem mindenkinek, hogy vegyenek példát és gondolkozzanak is:S, ugyanis ti vagytok akiket csak a külsõ érdekel és a fejecskében lévõ sütnivaló egyáltalán nem:)
Na azért álljunk már le kérem! Csak azért mert neked nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szeretted volna, még nem mindenkit elítélned! Mert ez az a dolog, ami tényleg SZÁNALMAS. Lehet, hogy most egy nehezebb idõszakot éltél át, de ilyen módszerrel nem fognak megoldódni a problémáid. Én neked javaslom az önvizsgálatot és remélem eljön az , , átértékelõ pillanat'' számodra is. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó ilyeneket is olvasni és remélem egy-két fiatal is elolvassa, és leszûri belõle, hogy a külsõ az egy adott dolog, változtatni, javítani lehet rajta, de aki igazán szeret azt nem ez fogja elsõsorban érdekelni. És nem szabad megváltozni csak azért, mert vki meg akar változni!!!Ha az ember nem érzi magát jól a bõrben úgyis változtatni fog, hogy jobb legyen a közérzete.De ebben legyünk egy kicsit önzõek és magunkért tegyük !!!! :) (Az eltûnt válaszok magyarázatát pedig köszönöm, nem gyakran látogatom ezt az oldalt....de mindig tanul az ember :) !) Szép napot mindenkinek!!!!!:)

9hetes kis mami vagyok és utoljára 5 hetesen néztek ultrahangon. Ez nem baj? Én egy kicsit ideges vagyok ez miatt.

Legjobb válasz: Nekem is csak a kötelezõket csinálják, mert nem magánrendelésre járok. Hallottam már olyat, aki magánra jár, hogy minden hónapban ultrahangozzák, de hát ez nem mindenkinél így van. A 4D-t én is ajánlom, mi a 20-ik héten voltunk, és gyönyörûen látszódott az arca is:)

Nekem is csak a kötelezõket csinálják, mert nem magánrendelésre járok. Hallottam már olyat, aki magánra jár, hogy minden hónapban ultrahangozzák, de hát ez nem mindenkinél így van. A 4D-t én is ajánlom, mi a 20-ik héten voltunk, és gyönyörûen látszódott az arca is:)
Én 5, 9és 13 hetesen voltam.És miért nem mész dokihoz, ha nem vagy nyugott??Az én dokim mindig mondta mikor mennyek.
Szia én 6 hetesen láttam elõször-mikor megbizonyosodtam róla, hogy terhes vagyok-azután csak a 12.héten küldtek ultrahangra.Ne aggódj, ez így "szokás"
a terhesség alatt ne számíts túl sok uh-ra csak ami a kötelezõ és a dokiknak elõ van írva.itt szerintem mindenki havonta szeretné ill.szerette volna látni a babája fejlõdését de sajnos ez nem így mûködik.
Ha nem indokolt, elég csak havonta menni, viszont a 18.hét után ajánlom a 4D-s UH-t is.
Szia! 5 hetesen nézett engem is elõször, és amíg nem volt szívhang, addig minden héten nézte. Minden doki másképp csinálja.
Általában a 34-35.-i hétig 4 hetente hívnak vissza a dokik és akkor fognak megnézni UH-n, plusz a kötelezõ kórházi UH vannak. Gyakrabban csak akkor, ha valami probléma lehetséges, vagy Te magad gyakrabban kéred (gyakrabban kérni csak magándokinál tudod, a kórházban nem vállalják). A védõnõd fog még szívhangot hallgatni. Én úgy csináltam, hogy hónap elején a dokinál UH, majd hónap közepén a védõnõnél szívhang.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!