Találatok a következő kifejezésre: Egy kicsit alul a hasam, és (17 db)

Én 5 nap késés után teszteltem és pozítv lett. Várj még egy picit és csinálj újat! Drukkolok!:Ö
Szia! Nekem csak a mensi elmaradásának napjától számolva 10-ik napon lett pozitív a teszt.
Szia! Nekem viszonylag hamar kimutatta, de tesztektõl is függ. Szerintem ha nem jön meg próbáld egy hét múlva.Három nap nem sok idõ, de terhes is lehetsz.
Nekem félidõtõl szurkált, néha görcsölt a hasam, hol az egyik petefészkem fájt, hol a másik.Aztán 3 nap késés után teszteltem és halvány 2.csíkom lett:) Utána ersebb.szóval várj kicsit.Ha ott van a baba, nem megy sehova már:)

A 10-15-16. napon voltunk együtt a párommal és a 14. nap óta egy kicsit fáj a hasam alul és mintha a mellem is megnőtt volna. Lehetek terhes?

Ez volt az els? próbálkozásunk. A mensesem általában a 28. napra jön meg.

Legjobb válasz: Hát ez érdekes ,velem is ez tõrténik egy két nap el téréssel.Nagyon bizok benne hogy terhesek vagyunk.Ez aztán válasz.

Hát ez érdekes , velem is ez tõrténik egy két nap el téréssel.Nagyon bizok benne hogy terhesek vagyunk.Ez aztán válasz.
Elvileg igen lehetsz terhes hiszen a peteérésed környékén voltatok együtt.A tünetek azonban még koraiak mert ugyanezek jelezhetik a mensit is, de drukkolok a babához!
Én is pont igy vagyok ezzel!Nekem még a melleimis fájnak.

35 hetes vagyok, és már egy kicsit izgulok. Egyre nehezehbb a pocakom és nyilalgatni szokott alul a hasam alja, és nagyon izgő mozgó a pici fiu. Van valami jele ha "elakar menni" a magzatvíz?

Legjobb válasz: Szia, én 34 hetes vagyok, és tegnap este tapasztaltam elõször ezeket a dolgokat, amiket te is leírtál. ( nyilalgatott a hüvelyem, megkeménykedett a pocim, de nem fájt, sb.)Engem is érdekelne, hogy ezek esetleg jóslófájások-e?

Szia, én 34 hetes vagyok, és tegnap este tapasztaltam elõször ezeket a dolgokat, amiket te is leírtál. ( nyilalgatott a hüvelyem, megkeménykedett a pocim, de nem fájt, sb.)Engem is érdekelne, hogy ezek esetleg jóslófájások-e?
Szia! Ha el akar menni a magzatvíz azt észreveszed.Elõször is normál esetben ez rettenetes mennyiség és úgy fogd tudni megkülönböztetni a pisiléstõl hogy nem tudod visszatartani. Ez még nem feltétlenül jár fájásokkal.Nekem kb egy órával indultak be a keményebb fájások, persze mindenki más. Most még 4 hetem van de remélem megint elfolyik a magzatvíz az biztos jele annak hogy elindult kifelé a kis jövevény. Ami a nyilalásokat illeti az is lehet hogy a medencéd tágul csak, bár sok már neked sincs hátra lehet hogy készülõdik a pici fiad kifelé! Könnyû szülést!

28 hetes vagyok, ma furcsán fájt a hasam egy kicsit délelőtt, most meg egészen alul bal oldalt belenyillalt alig birtam menni is ültem egy kicsit és elmult. Mi lehetett ez? Jóslófájás? Szóljak a dokinak?

Legjobb válasz: Szia!Elõször is nyugodj meg!!Semmi baj nincs, csak a méhedet tartó szalagok feszülnek ilyenkor. Ez igen kellemetlen, húzó, szúró érzés az alhasban, nekem ez naponta többször is elõfordul!Ilyenkor pihengess!Vigyázz magatokra!Boldog babavárást!31hetes kismama

Szia!Elõször is nyugodj meg!!Semmi baj nincs, csak a méhedet tartó szalagok feszülnek ilyenkor. Ez igen kellemetlen, húzó, szúró érzés az alhasban, nekem ez naponta többször is elõfordul!Ilyenkor pihengess!Vigyázz magatokra!Boldog babavárást!31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, megijedtem, de én is erre gondoltam hogy a szalagok.Délelõtt még tornáztam elliptikuson meg futópadon ezért is féltem nem e attól.

Már hat napja, hogy megkellett volna jönnie a mensesemnek, a hasam alja meg ma kezdett el fájni, és a mellem is fáj egy kicsit, de az máár 1hete. Nemtudom hogy mi lehet. Lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nálam is ez van.Bár még nem késik 6 napot.A melleim viszont már úgy fájnak,hogy nem is tudok szinte hason feküdni.Remélem,hamarosan megjön,és Neked is.

Nálam is ez van.Bár még nem késik 6 napot.A melleim viszont már úgy fájnak, hogy nem is tudok szinte hason feküdni.Remélem, hamarosan megjön, és Neked is.
A kérdező hozzászólása: Végre megjött. 8nap után! megkönnyebbültem nagyon. :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nemjött meg. várok jövõhétig és ha nem, akkor egy teszt.
NA Mi lett? HOgy vagy?
A kérdező hozzászólása: Na ennek örülök.:) Remélem nekem is megjön. nagyon remélem!
Szia!Elsõ vagyok.Na, én már megkönnyebbültem, reggel megjött.Én sem örülnék mostanában egy terhességnek.Szorítok Neked is.
A kérdező hozzászólása: Nem. nem védekeztünk és nem szedek fogamzásgátlót, :S de mindig figyelünk, hogy mielött elmegy kihúzza.Bár máár az elõõ váladékbóól is lehet valami. nagyon félek :( köszi hogy írtál.
A kérdező hozzászólása: Én már nagyon ideges vagyok ez miatt. remélem megjön, és neked is. és köszii hogy írtál.
Védekeztetek a pároddal? Szedsz fogamzásgátlót? Lehet hogy csak valamilyen gyógyszer miatt felborult a hormonháztartásod és amiatt van
Örülök neki:)

Pénteken leszek 35-hetes! Aggodom! Ha egy kicsit többet sétálok, nyílalást érzek a hasam jobb oldalán, és alig bírok menni! Mi lehet az? KIcsit félek!

Legjobb válasz: Megértem, hogy aggódsz, én is sokat aggódtam az ilyenek miatt az elsõ terhességemnél, de most már nyugodtabb vagyok, mert már átéltem egyszer, hogy ezek a szükséges rosszak a sok-sok élvezetes része mellett a terhességnek. Ez a nyilalás a méhszalagod lehet, ami most, hogy a baba turbó növekedésre kapcsolt alaposan terhelõdik, nyúlik - nekem idõnként elég egy rossz mozdulat, és úgy belenyilal, hogy meg sem bírok mozdulni pár percig, ilyenkor lazítok és magától elmúlik. Ami még várható: - a csípõd majd szét megy - a szeméremcsontod szét akar szakadni - fáj a derekad - gyakoribb haskeményedés - akár már jóslófájás is - és ehhez hasonló apróságok, amik már a szülésre készítik fel a szervezetedet. Kitartást és könnyû szülést 34hetes km

Megértem, hogy aggódsz, én is sokat aggódtam az ilyenek miatt az elsõ terhességemnél, de most már nyugodtabb vagyok, mert már átéltem egyszer, hogy ezek a szükséges rosszak a sok-sok élvezetes része mellett a terhességnek. Ez a nyilalás a méhszalagod lehet, ami most, hogy a baba turbó növekedésre kapcsolt alaposan terhelõdik, nyúlik - nekem idõnként elég egy rossz mozdulat, és úgy belenyilal, hogy meg sem bírok mozdulni pár percig, ilyenkor lazítok és magától elmúlik. Ami még várható: - a csípõd majd szét megy - a szeméremcsontod szét akar szakadni - fáj a derekad - gyakoribb haskeményedés - akár már jóslófájás is - és ehhez hasonló apróságok, amik már a szülésre készítik fel a szervezetedet. Kitartást és könnyû szülést 34hetes km
szerintem a méhszalagod lehet az, ahogy nyúlik.
Szia, ilyen nekem is volt-van kb. 34.héttõl, van amikor kicsit nagyobb hévvel indulok el, úgy bele tud nyilalni, hogy meg kell álljak, mert el se bírok indulni! Aztán szépen lassúra veszem a tempót, és akkor már jobb! Nekem a szemérem csontom szokott még nyilalgatni, meg ott lenn a méhszájamnál, gondolom az utolsó hetek már ilyenek! Üdv: 37 hetes kismama
nekem is volt ilyen, nyúltak a méh szalagok és tágult a medence. kb. 1 hétig tartott
Nekem 20 hetesen kezdõdött, ugyan úgy ahogy leírtad. még most is tart pedig 28 hetes vagyok. Szerintem ez nem fog múlni szülésig. Reggel a legrosszabb nekem is, de pisilés után már könnyebb, napközben meg bejáródik és alig érzem. Hát..próbáljuk valahogy megszokni:-(((
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Reggelente mindig arra gondolok, hogy mindent a babáért!!! De néha azért nagyon tud fájni!! :)
Szia! 23 hetes vagyok és nálam a múlt héten kezdõdött. Nagyon fájt. A doki azt mondta, hogy a medence is készülõdik a szülésre, tágul minden, ezért van. Tornát nem javasolta, mert sokat keményedik a pocim, de az úszást igen! Kipróbáltam, és nagyon jó volt! Igaz, miután leúsztam 1000 m-t, és megpihentem, alig bírtam lábra állni, de két nap múlva már nem is fájt. És azóta sem érzem, csak ritkán. Szóval az úszás nagyon jót tett. Ha teheted, próbáld ki. Minden jót, boldog babavárást!

Alapvetően jó alakom van, de van egy nagyon minimális feleslegem has tájékon, (kb 2 kg) és én a karomat is személy szerint kicsit vastagnak tartom. Diétával és napi 30-40 perc cardio mozgással mennyi idő alatt tudnék lefogyni? Ha keményen betartom.

170 cm és 57 kg vagyok egyébként, homokóra alkattal, minimális izomzattal: karizom, combizom, + vádli.

Legjobb válasz: Nem vagy túlsúlyos. Abbõl amit írsz valószínûleg valami erõedzés tenne jót neked 2-3 x 40 perc + 2 x 30-40 perc kardió.

Nem vagy túlsúlyos. Abbõl amit írsz valószínûleg valami erõedzés tenne jót neked 2-3 x 40 perc + 2 x 30-40 perc kardió.
A kérdező hozzászólása: 80 perc cardio-t nem bírok ki :D Napi 40-nel mennyi idõ lenne eltüntetni a kis súlyfölöslegem? + a diéta. Erõedzést is csinálok majd feltétlenül, de elõtte szeretnék lapos hasat és vékonyabb kart, ezért a cardio, utána jöhet az izomfejlesztés.
2 hét max 3
2 kiló 3 hét kényelmesen. Heti adagokat írtam :-) Az erõedzésbe érdemes most belevágnod.
A kérdező hozzászólása: Ja, elnézést! Így már teljesen jó, így fogom csinálni. Köszönöm szépen! :)

24+2 napos terhes vagyok, és hát fájdogál a hasam alja, meg néha olyan mintha feszülne, és egy kicsit szúr. Ez normális?

Legjobb válasz: Ha nem fáj nagyon akkor normális:) Vegyél be magnéziumot. 30hkm.

Ha nem fáj nagyon akkor normális:) Vegyél be magnéziumot. 30hkm.
normális, nyúlnak a méhtartó szalagok, ez így lesz szülésig, a baba és tartozékai is egyre nehezebb amíg nincs vrzés vagy elviselhetetlen fájdalom, addig minden normális
A kérdező hozzászólása: hála istennek nem fáj nagyon , csak olyan kellemetlen érzés. egész nap jelen volt, vérzés sincs.
A kérdező hozzászólása: a babám ma nagyon is aktív :) lehet hogy a fészkelõdés is közre játszik :)
Szia. Azért magnéziumot szedj minden nap, mert ilyen idõs terhességnél már elõjöhet a keményedés és a menzesz szerû görcs, ami viszont nem jó!!!Nekem 22 hetes korom óta megvannak ezek, és szednem is kell rá a magnéziumot..(én magnerotot szedek és nagyon jó). 30+3 hkm
Nekem is végigkísérte a terhességet hasonló (ha mozgásban voltam, mentem, akkor fájt a hasam alja- alig bírtam menni miatta), de nem emlékszem, hanyadik héttõl. Keményedéseim szinte soha nem is voltak (szülni nem is tudtam mellesleg, méhem alakjából kifolyólag). Én Magnesii Citricit kaptam rá az orvostól, de igazság szerint az se igen segített :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!