Találatok a következő kifejezésre: Egy kicsit alul a (143 db)

Te hülye vagy fiam:D Verd többet!
PEDÓ néni!!!
Gyere el hozzám cukorfalat!;) 21/L
XDDDD Szegény gyerek felelés közben XD
hát nekem nem volt vicces, mert amikor meglatta a tanarnõ 1-esel a helyemre küldött, mondta hogy ne szorakozzak, ne itt éljem a szexuális életemet
xDDDDDD felelés közbe magömlés ezt nagyon szétadom:D:D:D:D
Barcsak nekemis csak 2 órat allna, napi 5 órat all, neha magömlesem is van suli közbe, multkor feleleskor volt ...má néha megcsapkodnám a kis harry pottert (igy hívom a [email protected], de ezzel kell élnem
Verd ki jó sokszor. Vagy prosti. Esetleg barátnõ, de azzal nem csak kúrni kell.
Dugjál meg valakit. Mit csinálnál egy uszodában?
14 elmúlt már a kedves kérdezõ, úgyhogy...:P Ne vagyok pedó, csak egy szingli csaj, aki szereti a friss husit:D 21/L

Alig múlt 2 hónapos a kisfiam amikor már hasra fordult. Nem győztük visszaforgatni. Amióta megkapta (egy kicsit késve) a 2 hónapos k9telező oltását csak néhányszor fordult meg. Miért?

Másnak is csinált így a babája? Mikor kap ismét kedvet hozzá?

Legjobb válasz: Oltások után az enyém is egy kicsit megtorpan dolgokban. A forgást (hátról hasra) akkor kezdte hanyagolni, mielõtt megtanult hasról hátra. Amikor már az is megvolt, akkor újra csinálta, most mind a kettõ megy. Talán egy hét kellett hozzá.

Oltások után az enyém is egy kicsit megtorpan dolgokban. A forgást (hátról hasra) akkor kezdte hanyagolni, mielõtt megtanult hasról hátra. Amikor már az is megvolt, akkor újra csinálta, most mind a kettõ megy. Talán egy hét kellett hozzá.

A két pasi meg egy kicsiben Alan miért vagy honnan kapta a gyalogkakukk nevet? Melyik részben van, amikor megkapja a gyalogkakukk nevet?

Legjobb válasz: a 9évad 4.részében Alan azt mondta, hogy azért hívja Berta így, mert gyorsan végez az ágyban.

a 9évad 4.részében Alan azt mondta, hogy azért hívja Berta így, mert gyorsan végez az ágyban.
Én 5 nap késés után teszteltem és pozítv lett. Várj még egy picit és csinálj újat! Drukkolok!:Ö
Szia! Nekem csak a mensi elmaradásának napjától számolva 10-ik napon lett pozitív a teszt.
Szia! Nekem viszonylag hamar kimutatta, de tesztektõl is függ. Szerintem ha nem jön meg próbáld egy hét múlva.Három nap nem sok idõ, de terhes is lehetsz.
Nekem félidõtõl szurkált, néha görcsölt a hasam, hol az egyik petefészkem fájt, hol a másik.Aztán 3 nap késés után teszteltem és halvány 2.csíkom lett:) Utána ersebb.szóval várj kicsit.Ha ott van a baba, nem megy sehova már:)
google: videó szerkesztõ...
hali windows moovie maker ami könnyen kezelhetõ, le se kell töltened mert alap program, viszont gagyi de arra a célra amit te akarsz arra megfelel.
A kérdező hozzászólása: Az ne jó de azért köcc:) V miért nem engedi:S
Mit nem enged? amúgy itt van még ez: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

A 10-15-16. napon voltunk együtt a párommal és a 14. nap óta egy kicsit fáj a hasam alul és mintha a mellem is megnőtt volna. Lehetek terhes?

Ez volt az els? próbálkozásunk. A mensesem általában a 28. napra jön meg.

Legjobb válasz: Hát ez érdekes ,velem is ez tõrténik egy két nap el téréssel.Nagyon bizok benne hogy terhesek vagyunk.Ez aztán válasz.

Hát ez érdekes , velem is ez tõrténik egy két nap el téréssel.Nagyon bizok benne hogy terhesek vagyunk.Ez aztán válasz.
Elvileg igen lehetsz terhes hiszen a peteérésed környékén voltatok együtt.A tünetek azonban még koraiak mert ugyanezek jelezhetik a mensit is, de drukkolok a babához!
14 évesen egyedül is elmehetsz már orvoshoz vele.Nagy valószínûséggel neked fitymaszükületed van.Vannak házi praktikák amik segíthetnek, de jobb lenne orvoshoz fordulnod, akár a háziorvosod is el tud irányítani megfelelõ helyre, vagy magad is elmehetsz telefonos idõpont kérése után(beutaló nem kell hozzá)urológushoz.Házi gyógymód általában az esti fürdésközbeni fityma hátrahúzogatása lassan és óvatosan, természetesen a pénisz ekkor merev állapotban kell hogy legyen.Viszont ha nincs észlelhetõ változás(elivel mindig kicsit könnyebb hátra húzni, kevésbbé fáj, feszül idõvel)idõvel sem itt pár hetet értek akkor bizony urológus a legjobb megoldás, de ott is óvatosan, meghallgani mit tud javasolni és elmondani ha kenõcs nem lenne elegendõ pl a szükület kezelésére hogy a fitymád meg szeretnéd tartani. De itt a nyár, most van idõd, ne hallogasd tovább a dolgok menj el orvoshoz.
Ez házilag nem barkácsolható. Mindenképp orvos kell, hogy lássa. De még valami: ez nem szégyen. A fiúk 2/3 nál elõfordul. Van akinél korán kikezelik, van akinél késõbb. Ha van iskolaorvosotok, szóljál neki.
Írd le még egyszer a kérdésedet, véletlenül letöröltem. D e voltaképpen csak azt tudja megmondani, hogy 14 évesen hova kell forduljál. Õ meg sem nézi. Az unokáimnak épp most csinálták, de õk 2 évesek. És nekik a gyerekorvosuk csinálta. De ott ugye természetes volt, hogy a szülõk vitték a fiúkat. Ezért kérdezd meg az iskolaorvost, hogy veled mi a helyzet, ha szeretnéd a szüleidet kihagyni...
Nem kell suliorvosnak mutogatni a brét, simán elmész egy urológushoz és majd elmondja, mi a teendõ. Simán beszélj a szüleiddel, nagyon gyakori probléma, jobb idõben orvosolni.

28 hetes vagyok, ma furcsán fájt a hasam egy kicsit délelőtt, most meg egészen alul bal oldalt belenyillalt alig birtam menni is ültem egy kicsit és elmult. Mi lehetett ez? Jóslófájás? Szóljak a dokinak?

Legjobb válasz: Szia!Elõször is nyugodj meg!!Semmi baj nincs, csak a méhedet tartó szalagok feszülnek ilyenkor. Ez igen kellemetlen, húzó, szúró érzés az alhasban, nekem ez naponta többször is elõfordul!Ilyenkor pihengess!Vigyázz magatokra!Boldog babavárást!31hetes kismama

Szia!Elõször is nyugodj meg!!Semmi baj nincs, csak a méhedet tartó szalagok feszülnek ilyenkor. Ez igen kellemetlen, húzó, szúró érzés az alhasban, nekem ez naponta többször is elõfordul!Ilyenkor pihengess!Vigyázz magatokra!Boldog babavárást!31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, megijedtem, de én is erre gondoltam hogy a szalagok.Délelõtt még tornáztam elliptikuson meg futópadon ezért is féltem nem e attól.

A barátommal másfél éve jól megvagyunk.9 hónapja szedek foggátlót. Egyik alkalommal kicsit véres voltam "alul". De csak egy kicsit és utána elállt. Mi lehetett?

A levél közepénél tartok, szóval nem kell még megjönnie a mensimnek. Kicsit véres lé volt "allul" rajtam. Még soha nem volt ilyen. Lehet h csak megsértett vmit a barátom bennem?

Legjobb válasz: Lehetett átütéses vérzés, de ettõl nem kell megijedni. Beszélj az orvossal, lehet hogy át kell térned másik tabira. Velem is volt ilyen párszor, semmi ok az aggodalomra. De az is lehet, hogy megsértett, majd begyógyul (ez velem is meg szokott esni, sztem kicsi a befogadó képességem, de fájni nem szokott)

Lehetett átütéses vérzés, de ettõl nem kell megijedni. Beszélj az orvossal, lehet hogy át kell térned másik tabira. Velem is volt ilyen párszor, semmi ok az aggodalomra. De az is lehet, hogy megsértett, majd begyógyul (ez velem is meg szokott esni, sztem kicsi a befogadó képességem, de fájni nem szokott)
A kérdező hozzászólása: Aktus után történt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!