Találatok a következő kifejezésre: Egy kicsit alul (190 db)

A két pasi meg egy kicsiben Alan miért vagy honnan kapta a gyalogkakukk nevet? Melyik részben van, amikor megkapja a gyalogkakukk nevet?

Legjobb válasz: a 9évad 4.részében Alan azt mondta, hogy azért hívja Berta így, mert gyorsan végez az ágyban.

a 9évad 4.részében Alan azt mondta, hogy azért hívja Berta így, mert gyorsan végez az ágyban.

28 hetes vagyok, ma furcsán fájt a hasam egy kicsit délelőtt, most meg egészen alul bal oldalt belenyillalt alig birtam menni is ültem egy kicsit és elmult. Mi lehetett ez? Jóslófájás? Szóljak a dokinak?

Legjobb válasz: Szia!Elõször is nyugodj meg!!Semmi baj nincs, csak a méhedet tartó szalagok feszülnek ilyenkor. Ez igen kellemetlen, húzó, szúró érzés az alhasban, nekem ez naponta többször is elõfordul!Ilyenkor pihengess!Vigyázz magatokra!Boldog babavárást!31hetes kismama

Szia!Elõször is nyugodj meg!!Semmi baj nincs, csak a méhedet tartó szalagok feszülnek ilyenkor. Ez igen kellemetlen, húzó, szúró érzés az alhasban, nekem ez naponta többször is elõfordul!Ilyenkor pihengess!Vigyázz magatokra!Boldog babavárást!31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, megijedtem, de én is erre gondoltam hogy a szalagok.Délelõtt még tornáztam elliptikuson meg futópadon ezért is féltem nem e attól.

Már mind a ketten tovább akarunk lépni (szüzek vagyunk), de amikor meg akarna ujjazni, akkor alig teszi be az egyik ujjának a végét már ilyen nyomasztó, feszitő érzést érzek, és ha egy kicsit beljebb tolja már fáj. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, régebben valahogy mindig kerültük ezt az ujjazós témát, de most h továbblépnénk megint előjött. Sok dolgot olvastam már, hogy ha előtte megujjazzák a csajt akkor nem fáj annyira meg van aki nem is érzi. Félek is tőle de valahogy ennek nem igy kéne lennie, mégiscsak minden nő kibirja. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Mi is ennyi ideje vagyunk együtt,egy pár napja újjazott meg. Nekem is fájt kicsit, de én elvoltam lazulva,fölizgulva.Elõször maszírozott,majd lekerütl a felsõ,melltartó,utána persze egymásnak estünk,elkezdte a mellem simogatni,csókolgtni,majd lejeb csúszott a keze, elõször csak simogatott,é is õt, majd lekerütl a nadrág, tanga is , szopogattam az újjait, és benedesedve, az õ újja is nyálasan , már nem fájt csak egy kicsit:)

Mi is ennyi ideje vagyunk együtt, egy pár napja újjazott meg. Nekem is fájt kicsit, de én elvoltam lazulva, fölizgulva.Elõször maszírozott, majd lekerütl a felsõ, melltartó, utána persze egymásnak estünk, elkezdte a mellem simogatni, csókolgtni, majd lejeb csúszott a keze, elõször csak simogatott, é is õt, majd lekerütl a nadrág, tanga is , szopogattam az újjait, és benedesedve, az õ újja is nyálasan , már nem fájt csak egy kicsit:)
Próbáljatok ki esetleg sikosítót
Én nem próbálkoznék ezzel az ujjazással, nekem pld. nem is tetszene. Mi anno egy két-három pohár Martini után belevágtunk a közepébe... :) Nem volt könnyû, nekem is fájt eléggé eleinte, mikor még csak próbálkoztunk, azért döntöttünk a Martini mellett, és úgy már összejött.
még nem vagy kitágulva az után nem fog már fájni
Próbáld meg magadnak csinálni. Vagy talán ha nagyon be lennél indulva rá akkor könnyebben menne. Vagy egy kis síkosítóval. Nem kell félned. A legnagyobb probléma, hogy rágörcsölsz, ha be vagy görcsölve és nem is nedvesedsz akkor sokkal nehezebb, fõleg, hogy szüzen még milyen szûk vagy.
same here.

A kisfiam 17 napos, 3360 dkg-al jöttünk haza a kórházból és ma 4200 dkg. Nem sok ez egy kicsit?

Amúgy egy igazi szopógép, egész nap enne, 1,5-2-2,5 óránként etetem és éjjel is 2-2,5 óránként. Nem lehet ett?l kés?bb hasfájós? Az Esspumisan cseppeket adnom kell neki szopizás közben is, meg a végén is a szélgörcsök miatt.

Legjobb válasz: Szia. Mi 3330 gr-al születtünk, 17 napja:-) ( a kórházból 3240-gr-al pont 2 hete) Ma voltunk dokinál, és 3800 gr a kislányom. Azt mondták, jól hízik, nagy a hasa, de nem baj. Én is kérdeztem, hogy mit csináljak, etessem kevesebbet talán? De azt mondták, nem. Örüljünk, hogy nincs gond a gyarapodásával. Az enyém egyik nap alszik 3-4 ürát, szopik, de más napokon ha nem alszik, óránként kér enni. Szerintem semmi baj, jó étvágya van, van tej, és ezek jó dolgok:-)

Szia. Mi 3330 gr-al születtünk, 17 napja:-) ( a kórházból 3240-gr-al pont 2 hete) Ma voltunk dokinál, és 3800 gr a kislányom. Azt mondták, jól hízik, nagy a hasa, de nem baj. Én is kérdeztem, hogy mit csináljak, etessem kevesebbet talán? De azt mondták, nem. Örüljünk, hogy nincs gond a gyarapodásával. Az enyém egyik nap alszik 3-4 ürát, szopik, de más napokon ha nem alszik, óránként kér enni. Szerintem semmi baj, jó étvágya van, van tej, és ezek jó dolgok:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de nálatok a közel 600 g 2 hét alatt az normális. Viszont nálunk több mint 800 g 2 hét alatt???
1300at hízott a baba egy hó alatt es engem nagyon leszúrt a doki, hogy túletetem. :o( Kinek mi a normális....
Az én fiam 3600grammal született. 17naposan 4370gramm volt. És engem is nagyon leszúrt. de engem nem érdekelt egyáltalán!! Téged se érdekeljen ennyire mert befogsz golyózni a számoktól :)
Szerintem is teljesen jó. Kevesebb, mint 3 hét alatt hízott 840 gr-t:) Az elsõ 3-4 hónapban a legtöbb baba 1 kg-t is szokott hízni havonta. Késõbb lassul le a gyarapodás egy kicsit. Azt mondják, hogy a heti 100-150 gr. hízás még jó. Boldog szopizást a babádnak!
Hogyan lehet egy kismamát azért leszúrni, mert jól gyarapszik a szopós kisbabája? Örüljön a doki, hogy nem kell tápszerezni!Késõbb úgyis lelassul a súlygyarapodás.

A barátommal másfél éve jól megvagyunk.9 hónapja szedek foggátlót. Egyik alkalommal kicsit véres voltam "alul". De csak egy kicsit és utána elállt. Mi lehetett?

A levél közepénél tartok, szóval nem kell még megjönnie a mensimnek. Kicsit véres lé volt "allul" rajtam. Még soha nem volt ilyen. Lehet h csak megsértett vmit a barátom bennem?

Legjobb válasz: Lehetett átütéses vérzés, de ettõl nem kell megijedni. Beszélj az orvossal, lehet hogy át kell térned másik tabira. Velem is volt ilyen párszor, semmi ok az aggodalomra. De az is lehet, hogy megsértett, majd begyógyul (ez velem is meg szokott esni, sztem kicsi a befogadó képességem, de fájni nem szokott)

Lehetett átütéses vérzés, de ettõl nem kell megijedni. Beszélj az orvossal, lehet hogy át kell térned másik tabira. Velem is volt ilyen párszor, semmi ok az aggodalomra. De az is lehet, hogy megsértett, majd begyógyul (ez velem is meg szokott esni, sztem kicsi a befogadó képességem, de fájni nem szokott)
A kérdező hozzászólása: Aktus után történt.

21 hetes vagyok! Nagyon hamar elfáradok, én általában "örökmozgó" voltam mert nemtudtam soha megülni de most alig csinálok valamit és le kell dölnöm egy kicsit! Más is igy van ezzel?

Van olyan nap mikor vasalni akarok, fözni és takaritani de nemtudok mindent egy napra tervezni! Normális ez?

Legjobb válasz: Helyzet az, hogy ezzel én is így vagyok. De nem erõltetek semmit. Takarítok kicsit, aztán pihenek. Aztán megint takarítok kicsit, majd megint pihenek. Nem erõltetek semmit. Vannak napok, amikor egyáltalán nincs kedvem se, meg erõm se nagyobb tevékenységekhez. A mai is ilyen. Fõzésen kívül nem csináltam szinte semmit. De megmondom õszintén, most ez jól esik. Elég pörgõs melóm volt és most jól esik a punnyadás. 20 hetes kismami

Helyzet az, hogy ezzel én is így vagyok. De nem erõltetek semmit. Takarítok kicsit, aztán pihenek. Aztán megint takarítok kicsit, majd megint pihenek. Nem erõltetek semmit. Vannak napok, amikor egyáltalán nincs kedvem se, meg erõm se nagyobb tevékenységekhez. A mai is ilyen. Fõzésen kívül nem csináltam szinte semmit. De megmondom õszintén, most ez jól esik. Elég pörgõs melóm volt és most jól esik a punnyadás. 20 hetes kismami
Szia! Én 22 hetes vagyok és én is nagyon hamar elfáradok, ami nekem fura mert az elsõ babámnál végig dolgoztam.talán az idõ is teszi.Csak annyit csinálj meg ami még nem fáraszt. Bár én egy 2, 5 éves gyerek mellett nem nagyon tehetem meg. Jó babavárást!
en ugy hivom, hogy terhességi tehetetlenség. nagyon zavart engem is, de most 33 hetesen visszasirom azokat az idoket :)
Én ugy szoktam csinálni, hogy elosztom a munkát.Egyik nap ezt, másik nap azt.Mikor egyszerre akartam mindent csinálni, kifáradtam és fájt a derekam.Ma például a fürdõt takaritottam, meg fõztem.Holnap jön a konyha, és igy tovább.

Holnap akarom megkóstoltatni a 3 hós babámmal az almát. Hogy adjam neki? Ha izlik, minden evéskor adhatok egy kicsit, majd egyre többet? Vagy hogy?

Legjobb válasz: Én 4 hónaposan kezdtem, és imádja az almát. Babareszelõn reszelem le, de még átnézem, nehogy legyen benne darabka. Nekem azt mondta a doki, hogy a déli etetéskor elõbb kínáljam meg az almával, utána adjam neki a tápszert. Elõször csak két kávés kanálnyit, másnap 3-mal, két hét alatt jutunk el 50 g-ig (kb. egy fél alma). Szerintem megpróbálhatod, ha nem ízlik neki várj két hetet és próbáld újra. Sok sikert!

Én 4 hónaposan kezdtem, és imádja az almát. Babareszelõn reszelem le, de még átnézem, nehogy legyen benne darabka. Nekem azt mondta a doki, hogy a déli etetéskor elõbb kínáljam meg az almával, utána adjam neki a tápszert. Elõször csak két kávés kanálnyit, másnap 3-mal, két hét alatt jutunk el 50 g-ig (kb. egy fél alma). Szerintem megpróbálhatod, ha nem ízlik neki várj két hetet és próbáld újra. Sok sikert!
Szia! Hova sietsz? Ha eddig csak anyatejet kapott a babád ráérsz még legalább 3 hónapot ezzel a próbálkozással:) Egyébként pörésítve szerekik a babák, de ne lepõdj meg, ha a 3 hónapos babádnak sehogy se ízlik. Szép babázást kívánok!
Mi is 3 hósan keztük.Elöször az alma levéböl adj neki 1-2 kanállal, majd utánna az almapürét.Ha nagyon savankás az izze 1-2 karika banánt lehet majd az almához turmixolni.Ezt tegnap ajánlotta a drnö.Szép babázást
mi most lettünk 3 hónaposak és már megkostolta az almát és barackot. igaz az én kislányom csak tápot kap. Én a 10 órai etetés elõtt adok neki fél almát, vagy barackot, s utána ugyanugy bevágja a szokásos táp-adagját.
A kérdező hozzászólása: Tápszert is kap.
Szerintem is ráérsz még... Amúgy én kiskanállal a levét adnám neki, elõször 2-3 kanállal csak. Az irodalom azt írja, hogy evés után kóstoltassuk meg, és még jó ideig nem váltus ki az egyik evést a gyümivel, csak szokja...
elõzõ válaszoló vagyok. én egy hétig adtam neki negyed almát (pürével kezdtük), egy hétig negyed barackot. mostmár néha keverve adom neki ami kb 60 gr tesz ki
Elõször csak a levét add, pár kiskanállal, minden nap emelve az adagot. Mondjuk én a gyümölcspüréket akkor adtam, amikor a leveikbõl már mindet megkóstolta, amit az õ korában lehet. A pürébõl is ugyanígy, pár kanállal kezdd. Almareszelõn lereszelheted az almát, de utána keverd meg, mert buborékos, levegõs lesz. A barackot is le tudod reszelni ezen. Ja, és ne minden evéskor add, hanem egy nap egy étkezésnél. Egyféle gyümit adunk 3-5 napig, hogy megfigyeljük, nem allergiás-e rá, utána jöhet a következõ, ugyanígy. Majd a már kipróbáltak keveréke. Jó kóstoltatást! :)

Szerintetek hogyan érhetnék el egy olyan alakot amilyen Kristen Stewarté? Az enyém túl sportos és egy kicsit el is híztam az utóbbi időben.

Az enyém túl sportos és egy kicsit el is híztam az utóbbi id?ben.Az övé pedig karcsú és kecses.

Legjobb válasz: Szia. zerintem Stewartnak elég átlagos alakja van. Diétával és sporttal elérheted.

Szia. zerintem Stewartnak elég átlagos alakja van. Diétával és sporttal elérheted.
túl sportos??? dafuq? Sztem diétázd le a zsírt, de mozogj mellé
Ha elhíztál, akkor hogy lehetsz túl sportos??? Amúgy meg ez adottság, ha nem vagy olyan fajta, akkor nem leszel olyan soha. De miért kellene olyannak lenned? Én speciel abszolút nem vagyok elájulva az alakjától.
A kérdező hozzászólása: nekem nagyon tetszik az alakja túl sportos:nagyon izmos kivéve a belsõ combom:) amúgy köszi:)

Egy kicsi pattanás nőtt a szempilláim alá. Fáj az egész szemem! Mit lehet vele kezdeni?

Legjobb válasz: Az lehet hogy árpa és nem pattanás Az árpa apró gyulladásos tályog, ami a szemhéjszél ún. Meibom-féle olajos váladékot termelõ mirigyeinek bakteriális fertõzõdése kapcsán jön létre. A mirigyek kivezetõ csöve a szemhéj szélre merõleges, a gyulladás itt alakul ki. A kórokozó általában a Staphylococcus aureus nevû baktérium. Az árpa nyílhat a szemhéj szemgolyó felõli, belsõ oldalán, ezt belsõ árpának (Hordeolum iternum) nevezzük, de nyílhat a bõrrel fedett, külsõ felszínre is, ez a külsõ árpa (Hordeolum externum). Egy idõben, egymás mellett több árpa is megjelenhet. Megjegyzendõ, hogy az árpa és a jégárpa a szemhéjak igen gyakori, hétköznapi és egymáshoz sokban hasonló gyulladásos állapotai. Éppen ezért a két betegségtípust sokszor összekeverik egymással.

Az lehet hogy árpa és nem pattanás Az árpa apró gyulladásos tályog, ami a szemhéjszél ún. Meibom-féle olajos váladékot termelõ mirigyeinek bakteriális fertõzõdése kapcsán jön létre. A mirigyek kivezetõ csöve a szemhéj szélre merõleges, a gyulladás itt alakul ki. A kórokozó általában a Staphylococcus aureus nevû baktérium. Az árpa nyílhat a szemhéj szemgolyó felõli, belsõ oldalán, ezt belsõ árpának (Hordeolum iternum) nevezzük, de nyílhat a bõrrel fedett, külsõ felszínre is, ez a külsõ árpa (Hordeolum externum). Egy idõben, egymás mellett több árpa is megjelenhet. Megjegyzendõ, hogy az árpa és a jégárpa a szemhéjak igen gyakori, hétköznapi és egymáshoz sokban hasonló gyulladásos állapotai. Éppen ezért a két betegségtípust sokszor összekeverik egymással.
Az bizony valószínûleg valami árpa lesz. Nekem soha nem volt eddig, de idén kétszer is. El kell menni szemdokihoz, felír krémet, napi kétszer kened, és egy hét alatt elmúlik.
Hagyd a kötést, szemorvos ír rá kenõcsöt, attól elmúlik. Minél elõbb mész, annál nagyobb valószínûséggel kerülöd el a sebészetet (ahol felvágják).
A kérdező hozzászólása: Jesszus, nem gondoltam volna hogy ilyen komoly:O Köszönöm a válaszokat!
Ne hogy kinevess, Még nagymamám mondta és nállam is meg a lányomnál is bejött a mondása. Nézzél bele egymás után háromszor a kucslyukba, azzal a szemeddel amelyiken az árpa van. Én megtettem naponta kétszer is és a lányom is. Elmult az árpánk.Én sem hittem benne abban az idõben, azt hittem ez csak népi babona. Próbáld ki, meglásd két nap mulva, vagy már reggelre mi lesz a változás. Ha nem csihad, irány az orvos. És senkitõl nem várok olyan megjegyzéseket hogy én bolond lennék.egyszerûen csak mûködik ez a dolog.
utolsó, de ez nem olyan hogy a tudatod gyógyít meg. Mármint eza "minden fejben döl el"? mert gyakorlatilag semmi olyan nem történik közvetlenül a szemmel ha a kulcslyukba nézel.

Hogyan tudnám felemelni egy kicsit az autót, hogy alá tudjak mászni, mert nincs aknám? Dés hát kéne.

Már a hangjából megismerem, mi a baja, egy bizonyos takarófólia elmozdul mindig, most pl tuti a hó, jég hatására mozgott el, túl alacsony, és ilyenkor zörög baromira (a kipufogót veszi körbe szinte végig alul). Már párszor megcsináltuk, na de aknával, most viszont ezért a szabad kezes kis 1 perces igazgatásért nem akarom autószerel?höz vinni ... na meg fizetni a semmiért tulképpen.

Legjobb válasz: Áss egy sekélyebb gödröt amibe bele tudsz feküdni, állj fõlé, esetleg még emelj a kocsin kicsit emelõvel. Jobb ötletem nincs :) Ja de, régi szoci lakótelepeken szokott lenni a garázssoroknál alvázmosó állvány, vagy nem tudom minek szánták eredetileg. Keress egy olyat és állj fel rá.

Áss egy sekélyebb gödröt amibe bele tudsz feküdni, állj fõlé, esetleg még emelj a kocsin kicsit emelõvel. Jobb ötletem nincs :) Ja de, régi szoci lakótelepeken szokott lenni a garázssoroknál alvázmosó állvány, vagy nem tudom minek szánták eredetileg. Keress egy olyat és állj fel rá.
"A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:54" vok nyugi nem fogsz alatt maradni, tedd sebességbe, kézifék és ék a kerék alá, mondom én mindig igy csinálom. Sok sikert
Csinälj ket rämpät a ket elsö kereknek (vagy epp a hätsonak). Ket pallo kell csak hozzä, meg nemi kreativitäs.
Rámpa. Ék vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: hát az nem rossz valóban, csak nemtom hogyan csináljak olyat, ami van annyira magas, na meg meg is tartsa az autót, mert gondolom ezek a fa vackok összeszakadnak, na de okés, próbálkozom
Tömör legyen és nem szakad össze. Ezért mondtam hogy faék.
én ha nagyon fel akartam emelni akkor az emelõ alá tettem téglát és igy még magasabbra emelt és még csak nem is roskad össze
A kérdező hozzászólása: ez az alvázmosós tetszik, csak hirtelen nem tudok ilyet, pedig tuti én is láttam, rémlik, na most az emelõsditõl meg megvallom, félek ... nemtom mennyire bízhatok meg benne, de s.ar lenne alatta maradni :(
Én mindig az árok fölé álltam, amikor a kocsi alján kellett matatni. Vagy járgaszegélyre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!