Találatok a következő kifejezésre: Egy kicsit a (6055 db)

Fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: bocsi hogy nem írtam 15 vok és fiú!
Fekvõtámasz, kézkezes súlyemelés. :)
*kétkezes
Lefogyni "belõle" csak kardió mozgással lehet (futás, ugrókötél, stb.), de akkor is a szervezeted dönti el, honnan fogja leadni a felesleget. Csak mellrõl NEM LEHET fogyni. Erõsíteni: amit elõzõek írtak. Fekvõtámasz, fekve nyomás, tolódzkodás stb.
expander

Miért borul fel az egész napunk, ha nem egész nap a lakásba robotolok, hanem csavizok egy kicsit a gyerekekkel?

Hihetetlen, hogy ha elmegyek a gyerk?cökkel pl. délel?tt a bevásárlás után egy kicsit játszóterezni is, akkor már az ebéd csak 3 óra felé készül el és mire észbe kapok, már este van és úszik az egész lakás. Néha már nagyon bele vagyok fáradva.

Legjobb válasz: Én ugy szoktam,ha tudom,hogy megyünk valahova,vagy jönnek hozzánk,egy kicsit korábban kellek és rendet teszek a lakásba.A fõzni valót elkészitem ha olyan.Például megpucolom a krumplit,kipanirozom a hust,hazajövök és már csak késziteni kell.De ha váratlanul megyünk,engem nem zavar,ha egy kicsit kupi van.És kilehet birni szendvicsen is egy nap.

Én ugy szoktam, ha tudom, hogy megyünk valahova, vagy jönnek hozzánk, egy kicsit korábban kellek és rendet teszek a lakásba.A fõzni valót elkészitem ha olyan.Például megpucolom a krumplit, kipanirozom a hust, hazajövök és már csak késziteni kell.De ha váratlanul megyünk, engem nem zavar, ha egy kicsit kupi van.És kilehet birni szendvicsen is egy nap.
Sajnos ugyan ez van nálunk is, nem tudom hogy lehetne másképp csinálni?!Ha nem egész nap ithon vagyok és robotolk hanem valahova elmegyünk akkor aztán ténylegcsak du. ra vankaja és a rendrakás meg estére vagy éjelre marad!Pedigmi már 10 hosak vagyunk lassanmégis nagyon nehéz a fiam mellet haladni a házimunkával!

Este mikor a hátamra fekszek kb 5 perc mulva bekeményedik egy kicsit a hasam olyan mintha oda bujna a babám és kinyomná valamilyét! Lehetséges ez hogy a baba bujik oda? 18 hetes kismama vagyok!

Legjobb válasz: Szia! Nekem szigorúan megtiltotta a dokim, hogy a hátamon feküdjek. Sajnos már nem emlékszem, hány hetes voltam, de azt mondta, hogy nekem sem és a kicsinek sem tesz jót. Én szédültem/szédülök is ilyenkor, amit azzal magyarázott, hogy a kicsi a gerinchez nyom egy eret, ami az oxigént szállítja, ezért leszek rosszul és a kicsi szintén nehezebben jut így elegendõ oxigénhez. Nekem eléggé komolyan rugdos ilyenkor a kicsi (pl:uh-on). Szerintem nem nagyon tetszik neki sem a helyzet. Remélem, nem ijesztettelek meg. Nem ez volt a célom, de lehet, hogy neked is a nemtetszését jelzi a szervezeted és a babód.

Szia! Nekem szigorúan megtiltotta a dokim, hogy a hátamon feküdjek. Sajnos már nem emlékszem, hány hetes voltam, de azt mondta, hogy nekem sem és a kicsinek sem tesz jót. Én szédültem/szédülök is ilyenkor, amit azzal magyarázott, hogy a kicsi a gerinchez nyom egy eret, ami az oxigént szállítja, ezért leszek rosszul és a kicsi szintén nehezebben jut így elegendõ oxigénhez. Nekem eléggé komolyan rugdos ilyenkor a kicsi (pl:uh-on). Szerintem nem nagyon tetszik neki sem a helyzet. Remélem, nem ijesztettelek meg. Nem ez volt a célom, de lehet, hogy neked is a nemtetszését jelzi a szervezeted és a babód.
Szia!Nekem is van ilyen mostanaban, hogy bekemenyedeik a mehem kisebb teruleteken, hol jobbra hol balra ...de nem is gondoltam arra hogy akar a picurkam is lehet!Viszont nalam ez fuggetlen a testhelyzettol...Remelem tudja valaki a valaszt mert engem is nagyon erdekel mi lehet??? 17 hetes kismama
Ha jól érzed magad, és nincs kellemetlen érzés akkor valószínüleg a babácska helyezkedik. Ha valami nem jó neki akkor iszonyatos rugdosásba kezd. De 18 hetesen még irtó sok helye van, és nem is nyom el semmit. Hanyatt fekvésben megoszlik a vélemény. Mindig úgy feküdj ahogy neked és babácskának jó. Egyébként meg ha nagyobb lesz, akkor amikor lefexel nagyon aktív lesz, mert olyankor unatkozni fog. Nem mozogsz, nem ringatózik odabent, igy elszórakoztatja majd magát azzal, hogy lerugja a vesédet :) , beakasztja a bordáidhoz a talpiját, vagy épp ráül a húgyhólyagodra. Csoda jó érzés lesz, kellemetlen de ha átgondolod, hogy mit miért csinál iszonyat jókat lehet rajta mosolyogni. Csodálatos babavárást, és kellemes ünnepeket! 4, 5 hós fiúcska anyukája :)
dumálhatnÉk
Tipikus példája a nákolásnak. :)
A kérdező hozzászólása: NÉK :O Mekkora hiba :O
Nem feltétlenül hiba, a nyelvtani szabályok konzisztenciája érdekében a nákolás lenne logikus.

Kicsivel több mint egy órával ezelőtt elmentem pisilni. Végeztem. Utána egyből éreztem h folyik ki belőlem valami. Bugyim és egy kicsit a nadrágom is olyan lett. Szivárogna a magzatvíz vagy csak folyás lett volna?

Már egy órája beraktam egy tisztasági betétet de szerintem nem ázott át annyira h ez magzatvíz legyen de nem vagyok benne biztos. Mennyire kell vizesnek lennie h biztos h magzatvízszívárgás legyen? És ha tényleg az akkor a kórházba mit csinálnának? Ha szívárog akkor jelentheti azt h nem soká szülök? Nyilaló érzést érzek a hüvelyembe,hasamaljába. 36hkm

Legjobb válasz: Szia. Nekem már kb egy hónapja van ez,hogy pisi után mindig folyik valami.Még az elején kicsit meg is ijedtem,hogy csak nem a m.víz,de nem.Ha nem érzed folyamatosan a szivárgást,akkor valószínû,hogy csak vizelet csepegésed van,ilyen idõs terhességnél már bõven vannak vizelet tartási problémák!!De ha nem vagy benne biztos,akkor tegyél be egy zsepit,és nézd meg 20-30 perc múlva.Ha át van ázva,akkor lehet,hogy m.víz.Nyilalló érzést a hüvelyemben én már lassan 2 hónapja érzek,hol jobban,hol kevésbé,és a hasam alja is szokott fájni,húzódni.De ha bizonytalan vagy,akkor inkább menj be feleslegesen a kórházba és nézesd meg magad. 32+6 hkm

Szia. Nekem már kb egy hónapja van ez, hogy pisi után mindig folyik valami.Még az elején kicsit meg is ijedtem, hogy csak nem a m.víz, de nem.Ha nem érzed folyamatosan a szivárgást, akkor valószínû, hogy csak vizelet csepegésed van, ilyen idõs terhességnél már bõven vannak vizelet tartási problémák!!De ha nem vagy benne biztos, akkor tegyél be egy zsepit, és nézd meg 20-30 perc múlva.Ha át van ázva, akkor lehet, hogy m.víz.Nyilalló érzést a hüvelyemben én már lassan 2 hónapja érzek, hol jobban, hol kevésbé, és a hasam alja is szokott fájni, húzódni.De ha bizonytalan vagy, akkor inkább menj be feleslegesen a kórházba és nézesd meg magad. 32+6 hkm
Szerintem ha nyilallást érzel és lehet hogy szivárog, akkor valószínûleg magzatvíz lesz! Próbálj ki egy új tisztaságit, elõtte esetleg zuhanyozz le meleg vízzel, hátha a nyilallás is múlik... Ha a tiszta betét is vizes lesz én bemennék a helyedben a kórházba! Fõleg ha görcsölgetni is elkezdeszz!
Szerintem csak vizes folyás (a terhesség elõrehaladtával egyre gyakoribb), ellenkezõ esetben várjuk a híreket! :-)
Írj majd, hogy mi van veled :)
Nézd, ha magzatvíz, akkor se ess pánikba. Irány a kórház, valószínûleg szülni fogsz. Kicsit korábban, de 36 hetesen már nem számít koraszülöttnek a baba. Nekem 34. hétre született, és makk egészséges, bár õ koraszülöttnek számított.
Mi újság kérdezõ? Történt azóta valami?
1. vagyok, azért javasoltam a zuhanyt, mert ott kicsit megnyugszol a meleg víz alatt, és ha csak jósló vagy másfajta fájások (nem szülési) akkor elvileg el kéne múlniuk! Ha ettõl sem múlik esetleg rendszeressé válik akkor tényleg menj a kórházba!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat kipróbálom amiket mondtatok. Remélem nem m.víz! Most az idegesít h olyat érzek gyengén mintha megakarna jönni és kemény a hasam. :/ :(
a másik ami még jellemzõ a magzatvízre hogy olyan sikamlós csuszamlós érzés ha kifolyik, a vizelet ellentétben nem ilyen érzés.
Nekem azt tanácsolták (szülésznõ), h terítsek magam alá egy fehér lepedõt és feküdjek hanyatt. Ha fél óra múlva van alattam egy kisebb tócsa, az a magzatvíz. Próbáld ki.
Lehet(ett) a nyák is, magzatvíz is szivároghat, hiszen szivárgásnál éppen csak csöpög (ha elfolyik az más, olyankor minden átázik), lehet indul a szülés, lehet csak készülõdik. Így látatlanban sosem lehet biztos az ember. Ha van dokid, szülésznõd, hívd fel, kérdezd meg. Az a biztos. Egyébként hülye krdés, de ilyen édeskés illata van annak, ami folydogál? A magzatvíz ugyanis édes illatú. Elég jellegzetesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és az érdeklõdést! :) Nem hiszem h a m.víz szivárgott volna...Hál Istennek :D Ma voltam elõször NST-n meg ma kellett mennem ellenanyag szûrésre is. Jól vagyok csak kicsit fáradtan meg nyûgösen emiatt a dilis idõjárás miatt. :/ Remélem nem indul be még a szülés! :) Ti hogy vagytok? :)

Jelenleg sima, szemöldökig érő, V alakú frurum van. Lehet ebből normálisan kinéző oldalfrurut vágatni (esetleg úgy, hogy a halántékomból még hozzávesz egy kicsit a fodrász)?

Legjobb válasz: Ebbõl még vágni? Inkább ne, nagyon gáz, és nem láttam még olyat, akinek jól állna egy rövid frufru. Szerintem bírd ki még két hónapig, az alatt rengeteget nõ, ha már túl hosszú, tûzd hátra vagy hajpánt, vagy valami. Bár attól is függ, hogy milyen frufrut akarsz. Fésüld úgy, aztán képzeld el... Ha nem hosszabb annál mindenhol legalább egy kicsit, akkor még várj.

Ebbõl még vágni? Inkább ne, nagyon gáz, és nem láttam még olyat, akinek jól állna egy rövid frufru. Szerintem bírd ki még két hónapig, az alatt rengeteget nõ, ha már túl hosszú, tûzd hátra vagy hajpánt, vagy valami. Bár attól is függ, hogy milyen frufrut akarsz. Fésüld úgy, aztán képzeld el... Ha nem hosszabb annál mindenhol legalább egy kicsit, akkor még várj.
A kérdező hozzászólása: aham..hát, úgy gondoltam, h még halántékból hozzávenni egy kicsit, és úgy kialakítani vmi emberi formát...de majd valamelyik nap megkérdem a fodrászomat is csak jelenleg õ sztárjkol:) szval még nem tudtam hozzá elmenni de kíváncsi voltam, hogy itt mit tudnak rá mondani...köszi...

Szerdára nem vártam, nem is jött meg. Fájt egy kicsit a hasam de egy kis barnázásom volt, semmi több azóta sem. Mi lehet ez? Talán baba?

A petefészkeim nagyon érzékenyek és mintha egy kicsit fájnának is.Ma megint egy kicsit fáj a hasam de semmi jele mensinek eddig.Remélem nem is lesz.Egy tesztet már csináltam szombaton de semmi jele babának.Mi lehet???

Legjobb válasz: Lehet baba, nekem is negativ lett az elsõ teszt a 34. napban. Várj még egy kicsit, hogy vagy megjön, vagy csinálsz még egy tesztet. Barátnõm mondta, hogy az eddigi leghosszabb ciklus utáni kb. 4. napon már valószinûleg kimutatja.

Lehet baba, nekem is negativ lett az elsõ teszt a 34. napban. Várj még egy kicsit, hogy vagy megjön, vagy csinálsz még egy tesztet. Barátnõm mondta, hogy az eddigi leghosszabb ciklus utáni kb. 4. napon már valószinûleg kimutatja.

Hogyan tudnám magam ösztönözni egy kicsit a mindennapi teendőkre?

Lassan egy éve itthon ülök, munka a láthatáron sincs. Fiatal vagyok mégis beteg, a barátaim elmaradtak mellőlem. A párom jól keres, jól érzi magát a munkahelyén, de keveset van itthon. Már teljesen depressziós vagyok, nincs kedvem semmit csinálni. Még a mosogatáshoz is fél órás lelki felkészülés szükségeltetik, és akkor is majd' belehalok, kezd kupi lenni, pedig mindig tisztaságmániás voltam. Kimozdulni sincs kedvem semerre. Ti honnan kezdenétek a "felüdülést"? Ha eddig nem találtam munkát, ilyen "lelkesen" aztán biztosan menni fog :(

Legjobb válasz: tegnap valakinek hasonló helyzetre ezt írtam,neked is csak ezt tudom: Ne add fel! Keress munkát a távolabbi környezetedbe,környezõ városokban is. Vállalj önkéntes munkát-tudom ebbõl nem fogsz megélni de nem õrülsz bele az otthonülésbe és legalább lelkileg egy kicsit helyreráz, hogy szükség van rád,és kapcsolatokat is építhetsz,amik révén talán munkát is könnyebben találsz. Termessz konyhakerti növényeket,ha van lehetõség tarts állatokat-napi programot ad,és kaját is biztosít! Nem könnyû,de kitartás!

tegnap valakinek hasonló helyzetre ezt írtam, neked is csak ezt tudom: Ne add fel! Keress munkát a távolabbi környezetedbe, környezõ városokban is. Vállalj önkéntes munkát-tudom ebbõl nem fogsz megélni de nem õrülsz bele az otthonülésbe és legalább lelkileg egy kicsit helyreráz, hogy szükség van rád, és kapcsolatokat is építhetsz, amik révén talán munkát is könnyebben találsz. Termessz konyhakerti növényeket, ha van lehetõség tarts állatokat-napi programot ad, és kaját is biztosít! Nem könnyû, de kitartás!
Engem az ösztönöz, hogy szégyellem a kupit, illetve nem akarom emiatt elveszteni a férjem.
Ha a jelenlegi foglalkozásoddal nem találsz munkát, én a helyedben elkezdenék egy olyan tanfolyamot, ami tetszik, egyrészt rá lennél kényszerítve a kimozdulásra, másrészt emberek között lennél, harmadrészt nagyobb esélyed lenne elhelyezkedni. Nem tudom, mennyire akadályoz ebben a betegséged.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Sajnos nem vidéki vagyok, így termeszteni/tenyészteni nem tudok. Olyan egész testet beborító bõrbetegségem van, emellett újabban egész nap rosszul vagyok, ájuldozom, nemsokára megyek dokihoz, meglátjuk mi az újabb diagnózis :) Sajnos a malac a párom, jórészt utána is kell takarítani... úgyhogy ez a módszer nem nagyon tud ösztönözni sajnos, az se zavarná ha 2centis piszokréteg lenne mindenen :(
A kérdező hozzászólása: Nézegetek képzéseket, de egyik sem ragad meg abból, amit elvégezhetek, de azért próbálok majd valamit :)

Gáz ha szőrös egy kicsit a puncim? 2-3 napos borostás

Legjobb válasz: mondjuk en 21 fiu vagyok de engem pl nem zavar a baratnom 2,3 napos borostaja egy kicsit sem...eleinte o is hulyen erzte magat de rajott h nincs miert:)

mondjuk en 21 fiu vagyok de engem pl nem zavar a baratnom 2, 3 napos borostaja egy kicsit sem...eleinte o is hulyen erzte magat de rajott h nincs miert:)
dehogyis..valamikor meg is kell nnie h leborotváld..sztem szexi is.!!
nem, egyáltalán vmikor meg is kell nõnie h utána újra leszõrteleníthesd
Jó az, valamennyi mindig legyen szerintem, a kopasz punci olyan mintha ovis lenne a csaj. :D
gáz, sokkal jobb természetes szõrösen, mint borostásan, szúrósan
2-3 nap még belefér. csak olyan bajuszos style ne legyen belõle.
Szerintem nem gáz...Természetes, hát nem lehet borotválkozni naponta ezt egyik fiú sem várhatja el... Gábor

Szeretnék venni egy MTB biciklit úgy 70-90 Ft között. Suliba járni és egy kicsit a Mecsekben pedálozni vele. Nem tudom milyen márkát ajánlotok?

Én kinéztem egy Schwinn Csepel Magnum / Adrenalin. Ezekből az egyik megfelelne vagy ajánlanátok más gyártótól? :) Válaszotokat előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Nekem egy Trek 3700-asom van. Alföldi gyerek vagyok, lazább hegyi túrákra szoktam felvinni a Mátrába, Pilisbe. A Mecsekben való tekerés mit jelent nálad? Aszfaltúton akarsz csak menni vagy mennél vele rendes hegyi útra is? Egyébként nem márkahûség, de a Trek egy elég megbízható bicaj, élettartam garanciát ad a vázaira, a Csepelt pedig eléggé le szokták húzni, bár az általad említett kerók a vélemények szerint egész korrektek. De ha rá akarsz szánni egy kicsit többet, akkor Trek, KTM, Cube, Gepida, Merida márkák között nézz szét. Ha igazi hegyi túrákra akarod használni, akkor egy könnyû váz és egy super-low fokozat nem árt. A kinézett kerók is abszolút megfelelnek a tervezett feladatnak, csak egy pár tízezerrel feljebb adva nagyobb megbízhatóságot vásárolhatsz magadnak.

Nekem egy Trek 3700-asom van. Alföldi gyerek vagyok, lazább hegyi túrákra szoktam felvinni a Mátrába, Pilisbe. A Mecsekben való tekerés mit jelent nálad? Aszfaltúton akarsz csak menni vagy mennél vele rendes hegyi útra is? Egyébként nem márkahûség, de a Trek egy elég megbízható bicaj, élettartam garanciát ad a vázaira, a Csepelt pedig eléggé le szokták húzni, bár az általad említett kerók a vélemények szerint egész korrektek. De ha rá akarsz szánni egy kicsit többet, akkor Trek, KTM, Cube, Gepida, Merida márkák között nézz szét. Ha igazi hegyi túrákra akarod használni, akkor egy könnyû váz és egy super-low fokozat nem árt. A kinézett kerók is abszolút megfelelnek a tervezett feladatnak, csak egy pár tízezerrel feljebb adva nagyobb megbízhatóságot vásárolhatsz magadnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! A Mecsekben vannak elég jó útvonalak biciklistáknak. Túráztam már arra ezért láttam, hogy van light-os is, de ha az ember keményen akarja tolni neki akkor arra is van lehetõség :) Megfontolom a Trek-et mert én is nagyon sok jót halottam róla.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!