Találatok a következő kifejezésre: Egy kicsi van a (1749 db)

Mennyivel nehezebb két gyerkőccel mint egyel? Nem az anyagiakat kérdezem mert azt megoldjuk, hanem pl: ha egy szobába vannak a kicsi nem ébreszti a nagyot fel ha éjjel felkel a kicsi? Többi lent

Vagy hogy tudod a nagyot is a játékba/foglalkozásba belevonni amig a kicsit dajkálod? Van olyan hogy apával el tudtok menni mondjuk egy napra bárhova sétálni, szórakozni? 23 éves vagyok van egy 8 hós kisfiúnk apa id?sebb 35 éves neki már annyira nem hiányzik a mehetnék, de én még szeretnék. Gondolkozunk a kistesón, nem tudom az a jó ha goyrsan "egy kalap alatt" lerendezzük, vagy nagyobb korkülönbség legyen a két lurkó között?

Legjobb válasz: Szia. Megértem, hogy gondolkozol... Van egy 21 hós fiam és egy 7 hetes lányom. Szerettünk volna kicsi korkülönbséggel tesót, mert talán egy idõ után nekik jobb lesz. ÉS azért is, mert én is szeretnék még néha eljutni valahová, van munkám, amit nem hagytam soha abba (van egy pici cégem 3 alkalmazottal), de nem szerettem volna elhúzni a gyerkõcök elsõ nehéz éveit. A fiam zseniális, imádnivaló, okos és türelmet, csodájára járnak. Gondoltam, hogy a lányom megszületés után is megoldom, hogy jusson némi idõm a melóra. NEM SIKERÜL, egyelõre nem. Nagyon nehéz, nem gondoltam volna, nagyképûen azt hittem, hogy nekem ez meg sem kottyan. Külön szobában vannak, így a kicsi nem ébreszti fel soha a nagyot. A nehéz inkább az, hogy a kicisi akkor szopizik pl., amikor a nagy kel és a nagy igényli, hogy ébredéskor hozzám bújjon (úgy imádom ezeket a pillanatokat), no ez már nem nagyon mûködik, mert a kicsi most még állandóan kézben van és csak reménykedek, hogy amikor a kicsi már nem állandóan szopizik, akkor még visszakapom a fiammal ezeket a perceket. Sokszor nagyon rossz érzés, hogy állandóan azt mondom a nagynak, hogy most légy még türelme, elaltatom a kicsit és jövök (ez néha 1 óra), feszült vagyok tõle. A picire sincs annyi idõ, mint szeretném. Emlékszem, hogy a fiamat ilyenkor kezdtük el egyedül elalvásra szoktatni, sok munkával és szeretettel. Hát most a picikémet kézben ringatva, fürdetés közben szoptatva altatom, továbbra is sok szeretettel, de kevéske türelemmel és egy céllal: aludjon minél hamarabb, mert a nagynak el kell készítenem az esti tejét, mesét kell olvasni neki. Szóval marha nehéz. De remélem, hogy nekik nagyon jó lesz és talán pár hónap múlva nekem is könnyebb lesz. Nem bántam meg... még nem. Olyan édesek, dupla szeretet árad felém. :)

Szia. Megértem, hogy gondolkozol... Van egy 21 hós fiam és egy 7 hetes lányom. Szerettünk volna kicsi korkülönbséggel tesót, mert talán egy idõ után nekik jobb lesz. ÉS azért is, mert én is szeretnék még néha eljutni valahová, van munkám, amit nem hagytam soha abba (van egy pici cégem 3 alkalmazottal), de nem szerettem volna elhúzni a gyerkõcök elsõ nehéz éveit. A fiam zseniális, imádnivaló, okos és türelmet, csodájára járnak. Gondoltam, hogy a lányom megszületés után is megoldom, hogy jusson némi idõm a melóra. NEM SIKERÜL, egyelõre nem. Nagyon nehéz, nem gondoltam volna, nagyképûen azt hittem, hogy nekem ez meg sem kottyan. Külön szobában vannak, így a kicsi nem ébreszti fel soha a nagyot. A nehéz inkább az, hogy a kicisi akkor szopizik pl., amikor a nagy kel és a nagy igényli, hogy ébredéskor hozzám bújjon (úgy imádom ezeket a pillanatokat), no ez már nem nagyon mûködik, mert a kicsi most még állandóan kézben van és csak reménykedek, hogy amikor a kicsi már nem állandóan szopizik, akkor még visszakapom a fiammal ezeket a perceket. Sokszor nagyon rossz érzés, hogy állandóan azt mondom a nagynak, hogy most légy még türelme, elaltatom a kicsit és jövök (ez néha 1 óra), feszült vagyok tõle. A picire sincs annyi idõ, mint szeretném. Emlékszem, hogy a fiamat ilyenkor kezdtük el egyedül elalvásra szoktatni, sok munkával és szeretettel. Hát most a picikémet kézben ringatva, fürdetés közben szoptatva altatom, továbbra is sok szeretettel, de kevéske türelemmel és egy céllal: aludjon minél hamarabb, mert a nagynak el kell készítenem az esti tejét, mesét kell olvasni neki. Szóval marha nehéz. De remélem, hogy nekik nagyon jó lesz és talán pár hónap múlva nekem is könnyebb lesz. Nem bántam meg... még nem. Olyan édesek, dupla szeretet árad felém. :)
Nálunk 3 gyerek van, és 2-3 év közöttük a különbség. Az elsõ perctõl egy szobában aludtak, de ez soha nem zavarta õket. Két hónapos korukra leszoktattam õket az éjszakai evésrõl, soha nem cicin altattam el egyiket sem. Ekkorra már kialakult a napirendjük is. Nem dajkálgattam állandóan õket, nem vettem fel azonnal, hogy nyöszörögtek. Dajkálásra ott volt a szopás és a pelenkázás ideje. 3 hónapos korukban már ráhagytam õket a mamára, ha eémentem valahova. Sõt, néha este is, ha a párommal közös programunk volt. Ahogy nõttek, azért kicsit nehezebb volt. A nagyobb sokszor féltette a kicsitõl a játékát. De hamar megtanultak közösen játszani. A legnagyobb sokszor "anyukát" játszott a legkisebbel. Ma már a legkisebb is 3 éves, de nagyon szeretik egymást.
Azt mondta Ranschburg Jenõ, azt kell eldönteni testvért akarsz a gyerekednek, akkor kis korkülönbség vagy két gyereket, akkor nagyot. Bármit állítanak, nagy korkülönbséggel nehezebb igazi testvéri kapcsolatot kialakítani. Erre a kis korkülönbsség való, mikor gyakorlatilag együtt nõnek fel. Elkerülhetõ a testvérféltékenység is, hiszen még nem alakul ki az éntudat, enyém. Vannak nehezebb korszakok, számunkra az volt, mikor a kicsi szájába vett mindent, a nagyobb viszont játszhatott vele (én sosem tiltottam apró dolgoktól õket, szándékosan) De ez is elmúlt. És ma 3-5 évesek és ölre mennek egymásért. Jó példa: A kicsi jön, Anya a Boti csinált valamit. Mondom: Jó rendben, akkor büntetésbe megy a Botit. Már visítás a kicsitõl: Anya, ne, a testvérem, a legbarátom. Én nagyon nem bántam meg a kicsi korkülönbséget.

Amikor egy kicsit "megnyomom" a heréimet akkor érzékenyek (lehet hogy túl érzékenyek), mitől van ez? Van amikor egy nagyon kicsi "ütéstől" is.

A kérdésemet ne értsétek félre, nem ütögetem és nyomogatom a heréimet, de nemrégen volt a suliban egy szemléltet? film, amelyben bemutatták a hererák tüneteit, megmutatták hogyan kell átvizsgálni a heréket, hogy megtudjam hogy van-e hererákom, átvizsgáltam, nem találtam semmit, csak a mellékherémet. Az egyik herém lentebb van mint a másik, és nagyobb is. Csak normális válaszokat szeretnék!

Legjobb válasz: Ja és egyik tünetem sincsen a hererákból, tehát nincs másabb hangom, hereduzzadásom,nehezebb nyelés (mert ez is benne volt) csak kicsit aggódok.

A kérdező hozzászólása: Ja és egyik tünetem sincsen a hererákból, tehát nincs másabb hangom, hereduzzadásom, nehezebb nyelés (mert ez is benne volt) csak kicsit aggódok.
nekem is ilyen.
A kérdező hozzászólása: 17:30 Köszönöm a válaszod, megnyugodtam. De neked is ennyire érzékenyek? 17:28 Köszönöm az értelmes válaszodat.
Ja. Ha nyomod fáj.
eléggé érzékeny. néha pl ha az alsógatya rosszul ér hozzá, az is fáj. és ez így megy már kábé 5 éve (vagy régebben) de semmi bajom nincs. (remélem)
ha finoman nyomkodod, masszírozod az jó, ha durvábban az kellemetlen (bár van aki azt élvezi ha tökön rúgják) magadnak kell kitapasztalnod a mértéket, mi az ami élvezetes és mi az ami már nem az egyik here mindenkinél lejjebb van, általában a bal, de van akinél a jobb az ha az egyik kicsit nagyobb mint a másik, azzal sincs semmi baj
Lehet baba...... de egy tesz biztosabb lenne mint találgatni.Csinálj hát egy tesztet :)
50-50%. Ha jókor voltatok együtt megvan az esély a babára, de még korai bármit is mondani. Ha nem jön meg tesztelj!
Szerintem is van esély. Tesztelj ha nem jön meg.


képzelem
Én is kiakadnék, ha a gyerekem nem tartana rendet. Nyilván iskola, tanulás meg pihenés mellett várható el egy gyerektõl hogy csillogjon villogjon a szobája, de az hogy a dolgait a helyére rakja, nem nagy kérés. Gondolom nem olyan nagy a szobád!
Ahhoz, hogy a lelked rendben legyen, kívül is rendnek kéne lennie. Nem csoda, ha kiakad. Sajnos sok ilyen gyerek és felnõtt van, aki nem szeret rendben élni, de hasonlítsd össze a két lakást, te melyiket választanád magadnak inkább, melyikben éreznéd jobban magadat? 1.[link] 2.[link]
# 3 Najó bocs, de ez egy akkora baromság... Legjobb barátnõm édesapja rendmániás volt elég keményen és bizony a lelke nem volt rendben. Kompenzálásra használta az egész mániát, barátnõm mesélte, hogy ordított vele, ha nem voltak élre igazírva az újságok, stb. Ennek folyományaként barátnõm eléggé trehány ember lett, de attól függetlenül boldog és rendben van magával, csak nem kell körülnézni a lakásában...
"boldog és rendben van magával, csak nem kell körülnézni a lakásában..." Kõkeményen pszichés problémai vannak annak, aki egy retkes és rendetlen környezetben érzi jól magát, de annyira hogy még a vendégek miatt sem tesz rendet.
Azért, mert kontrollálni akar. A te szobád, a te élettered. Majd rendet teszel, ha jónak látod. Tedd helyre apukát. Ezt a süket szöveget pedig tessék elfelejteni, hogy annak van rend a lelkében, akinek kívülrõl rend van a dolgaiban. Borzalmas nagy marhaság! Nem attól lesz rend BELÜL benned, hogy KÍVÜL élére hajtogatod a dolgaidat, folyton takarítasz és dobozolsz - attól csak kényszeres leszel és elfojtó.
A kérdező hozzászólása: Köszi minden válaszadónak! ;)
Én annak idején nagyon rendetlen voltam kamaszként, és sosem értettem mit kell pattogni a szüleimnek, ha úgyis külön szobám van. Ezt akkor értettem meg, amikor már nekem is gyerekeim lettek. Egyszerûen nem lehet hagyni, hogy ne lehessen rendesen takarítani és egy kupis szobát sokkal nehezebb kiporszívózni, ahol a földön a ruhák le vannak szórva, papírkupac vagy könyvhalom van. Ha ehhez még hozzájön az, hogy a gyerek bent majszol pl. kekszet, akkor ha megjelennek a csótányok vagy hangyák, akkor az már nem csak az õ problémája lesz. Tisztaságmániás nem lettem, nekem csak annyi az elvárásom, hogy nagy kupi ne legyen, a padlóról este legyen minden felvéve és a szobákban nincs evés.

A 23. heti vérvételnél egy kicsivel több a fehérvérsejt számom, a vörösvérsejt viszont kevesebb. Mitől van ez és milyen veszélynek vagyunk kitéve a babával?

Holnap megyek orvoshoz, de mióta megvan a leletem, azóta rágódom, mert még sosem tértek el ezek az eredmények. A többi leletem az jó.

Legjobb válasz: Ne várd magatoktól hogy minden stimmeljen,hiszem megváltozott a szerrvezetünk teljes mértékben. A vvt kevés hisz nagyobb igénye van a babának,és a legtöbb kismamának ez az értéke alacsonyabb. A fehérvérsejt emelkedése sem jelent sokszor semmit,attól függ,hogy mekkora a különbség,lehet gyulladás, de ahhoz nagyon emelkedettnek kell lennie,ha kicsit több,nem baj,sztem nem kell rosszra gondolni,nekem azt mondta az orvosom, ezek olyan határok,amit elég nehéz egy egészséges embernek is elérnie,nem hogy egy terhes nõnek. Beszéld meg a dokival, de semmiképp ne pánikolj ezen,semmi baj.Boldog babavárást!! 25 hetes kismama,akinek alacsony a vvt-,je és a fehérvérsejte magasabb, de csak egy kicsit:-)

Ne várd magatoktól hogy minden stimmeljen, hiszem megváltozott a szerrvezetünk teljes mértékben. A vvt kevés hisz nagyobb igénye van a babának, és a legtöbb kismamának ez az értéke alacsonyabb. A fehérvérsejt emelkedése sem jelent sokszor semmit, attól függ, hogy mekkora a különbség, lehet gyulladás, de ahhoz nagyon emelkedettnek kell lennie, ha kicsit több, nem baj, sztem nem kell rosszra gondolni, nekem azt mondta az orvosom, ezek olyan határok, amit elég nehéz egy egészséges embernek is elérnie, nem hogy egy terhes nõnek. Beszéld meg a dokival, de semmiképp ne pánikolj ezen, semmi baj.Boldog babavárást!! 25 hetes kismama, akinek alacsony a vvt-, je és a fehérvérsejte magasabb, de csak egy kicsit:-)
Ez normális dolog.Nekem is a cukorterheléses véreredményemnél, a fehérvérsejt számom:13, 73 a vörösvértest:3, 75 Látta az orvosom is, belgyógyász is nincsen semmi baj nincsen gyulladás, azt mondták lesz ez még rosszabb is.Üdv 27hetes kismama

Az tényleg igaz, hogy ha egy srác ittas egy kicsit tehát a gátlásai oldottabbak, de nem ittas csak kb benne van 2-3 pálesz akkor tovább bírja a szexet? Ja és szűz lenne a srác 21 évesen.

Legjobb válasz: Sz.tem ez gáz kicsit...am bizonyos alkoholmennyiség valóban oldja a feszültséget...de van egy határ amifelett hamarabb okád melléd minthogy megdug. xD

Sz.tem ez gáz kicsit...am bizonyos alkoholmennyiség valóban oldja a feszültséget...de van egy határ amifelett hamarabb okád melléd minthogy megdug. xD
Minek drinkelni egy jó dugáshoz?
Meg akarod erõszakolni ?
A kérdező hozzászólása: NEM akarom megerõszakolni :D A barátnõm.
Van akinek nem áll fel ha iszik... :DDD De most komolyan, szerintem ne igyál a szex elõtt. Attól nem lesz jobb, csak kiábrándítóbb. Max egy pohár pezsgõt vagy bort igyál meg, az pont oldja a gátlásokat. Hidd el a többi sem fogja jobban oldani.
A kérdező hozzászólása: Köszi 4. hozzászóló.
Az elsõnél ittam kb 2 páleszt (amit haverok belém diktáltak), meg 2-3 sört. Nem ártott meg, azaz nem annyira hogy érezzem ebbõl baj lesz. Egy fikarcnyit sem éreztem magam részegnek sem becsípettnek, de így nem állt fel. Így a második lett az elsõ, az elsõre ami meg sem történt emlékszem élesen. Ha ezt szeretnéd hajrá. De szerintem felejtsd el a piát! Megy az magától is. Ha jól sejtem tartasz tõle, hogy a szûz srác elmegy hamar. Ha elmegy hát bumm. Majd legközelebb jobb lesz. Ne akarj ilyen eszközökkel kísérletezni mert nem éri meg.
2 pálesz után cövek 5 pálesz után +6 centit nõl 11 pálesz után befordul a farkad a sarkon 16 pálesz után a mentõbe se férsz be, mert a farkad akkora.
A kérdező hozzászólása: OK. köszi

Mekkora lakásban laktok (hány szobás) 2 gyerekkel, aki tervezi hogy 2baba legyen hány szobás lakásban lakik, illetve tervezi hogy nagyobba költöznek? Kell a külön szoba vagy jo ha egy szobában van a két gyerek, a kicsi nem zavarja a nagyobbat?

Legjobb válasz: 2 gyerkõcöm van. A nagylányunk 9 éves a kisfiunk 7 hetes. 2 hólónk van+1 nappali. A lánykánk a saját szobájában, a picúr velünk van. Késõbb majd miénk lesz a nappali (valahogyan hálónak átalakítva) a gyerkõcök pedig külön lehetnek. De addig jó míg veled van! Olyan gyorsan megnõnek! Élvezd minden percét annak, míg kicsi és hozzád búji!! Késõbb majd "pitizni" kell egy-egy ölelésért.

2 gyerkõcöm van. A nagylányunk 9 éves a kisfiunk 7 hetes. 2 hólónk van+1 nappali. A lánykánk a saját szobájában, a picúr velünk van. Késõbb majd miénk lesz a nappali (valahogyan hálónak átalakítva) a gyerkõcök pedig külön lehetnek. De addig jó míg veled van! Olyan gyorsan megnõnek! Élvezd minden percét annak, míg kicsi és hozzád búji!! Késõbb majd "pitizni" kell egy-egy ölelésért.
A kérdező hozzászólása: Tényleg jobb lenne a külön szoba de nem tudom hogy hogyan tudnánk 2.5szobás lakást venni ebben amai helyzetben, jo ha a 2 szobásra telik.Nagyon rossz lessz késöbb a 2 gyereknek együtt?
mi 2 szintes csládi házban laktunk, mikor gyerek voltam, csomó szoba... én mégis a tesómmal laktam 1 szobába kb 10 éves koromig, mert úgy szerettük volna. aztán költöztem a sajátomba, addig az üresen állt:) ) van még idõtök költözni, nyugi:) )
A kérdező hozzászólása: Na igen csak a lakásra jelzálog lessz rakva és 7 évig egyáltalán nem adhatom el az állami támogatás miatt utána is csak hitelátvállalásal vagy ha kifizetem a bankot!Ezért gondoltam most olyat venni ami késöbb is jo, de ha nem megy?!
Mi hivatalosan 1+2 fél szobás lakásban lakunk (62 m2).Mi átalakítottuk úgy, hogy a két gyereknek legyen saját szobája (nem nagyok kb: 4, 5*2 m) és nekünk egy hálófülke plussz a nappali. Mondjuk nálunk a gyerekek külön nemûek ezért is csináltuk így. Ha jó a lakás elosztásotok akkor lehet variálni.
Szia! Nálunk még csak egy gyerek van, de jõvõre már jöhet a következõ. Családi házban lakunk, 3 szobánk van + nappali. Én a külön szoba híve vagyok. Kisfiam most 6 hónapos, elsõ naptól külön szobában alszik.

Belepusztulhatok egy kicsit? Fájhat? A viszonozatlan szerelemnek is vannak fázisai?

Legjobb válasz: Túl fogod élni, egy idõ után nem fáj majd, és nagyon felszabadító érzés lesz, hogy elmúlt. Sajnos beletelik egy idõbe, de van kiút.

Túl fogod élni, egy idõ után nem fáj majd, és nagyon felszabadító érzés lesz, hogy elmúlt. Sajnos beletelik egy idõbe, de van kiút.
A remény hal meg utoljára!
Nekem is volt egy ilyen esetem, 5 évembe telt mire kimásztam belõle. Nagyon rossz, és nehéz volt az az 5 év, de belegondolva a srác és én nehezítettük meg magunknak.Mert egy baráti társaságba tartoztunk, és szinte nap rendszerességgel beszéltünk.Valószínûleg mikor én bevallottam neki mit érzek, õ meg nemet mondott, azt hitte ezzel le van zárva, túl léptem.De annyira kedves, figyelmes volt hozzám utána is, hogy még mindig reménykedtem.Aztán összeszedett egy nálunk 6-7 évvel fiatalabb csajt, és szépen lassan vége lett mindennek.Kezdtem feladni, és azt hittem sosem leszek többet szerelmes.Aztán jött a võlegényem, és megváltoztatott mindent.Õ megmutatta, hogy igen is van olyan ember, akivel tovább tudok lépni. Szóval nehéz lesz, valószínûleg sok könnyet ejtesz még majd, de meg fogsz nyugodni.Sok sikert, és kitartást.
Ez olyan, mint a gyász, és annyira is tud fájni. De kell is hogy nagyon fájjon, így tud majd elmúlni, van, hogy csak évek múlva.
Az sem segít, ha fixre tudod. Nekem legalábbis.
Hát ennél pusztítóbb szerelem nem nagyon van... A legpusztítóbb akkor és addig, amíg nem tudod fixre, hogy viszonzatlan. Addig azt álmodod, hogy talán egyszer hátha... Ennél még egy megvalósult elromlását is könnyebb feldolgozni, mert ott ott a tény, hogy nem mûködött. Viszonzatlannál meg nem tudni, hogy nem mûködikne esetleg...
Én évek óta nem tudok belõle kimászni...:(
100-szor is bele halhatsz belül. Fájhat-e? Ez tud csak igazán fájni. Vannak fázisai, ugyanúgy végigmész rajtuk, mint egy szakításnál. Semmivel sem könnyebb a viszonzatlan szerelem, sõt! Bármit megtennél érte, mégsem vagyok elég..van ennél önpusztítóbb gondolat?
A kérdező hozzászólása: ..amikor azthiszed, hogy jobb akkor visszazuhansz....
Azért egy viszonzatlan szerelmet ne hasonlítsunk már gyászhoz.. gyász van valódi kapcsolatnál, szakításnál. Most nem trollkodni akarok, de sosem értettem, hogy miként alakul ki úgy szerelem, hogy nem is ismered a másikat igazán (hisz azt csak egy párkapcsolatban lehet, simogatással, csókokkal, szeretkezéssel, beszélgetésekkel, közös élményekkel). A viszonzatlan szerelemben szerintem csak árnyképek vannak.. nem is biztos, hogy belé vagy szerelmes, inkább abba, akit elképzelsz. És ezzel tényleg nem bántani akarlak, a viszonzatlan szerelem rossz lehet, fájó..de nem gyászos.
elõzõ vagyok.. Ha pedig úgy viszonzatlan, hogy korábban együtt voltatok, akkor pedig egyértelmû. Ne pazarold arra az érzelmeidet, akinek nem kellessz. Jön majd egyszer valaki, aki ugyanannyira szeret téged, mint te õt.
Szerintem ebbõl csak úgy lehet kimászni, hogy megpróbálod a másik szemszögébõl nézni a dolgot. A szerelmet nem lehet kierõltetni. Nem azért nem akar veled lenni, mert nem vagy elég jó neki, hanem mert nem szerelmes beléd és kész. Te sem leszel csettintésre szerelmes valakibe, lehet bármilyen jó külsejû, kedves, aranyos. Nem ezen múlik. A szerelem sose racionális alapú döntés, hanem egy érzés, ami vagy megtalál vagy nem. Ha ezt megérted és elfogadod, sokkal könnyebben túllépsz. Fölöslegesen azon agyalni, hogy mi lett volna ha, meg hátha mûködhetett volna. Nem lett volna SEMMI, mert õ nem szerelmes. Ezen van a hangsúly. Pusztán azért nem fog senki senkivel járni, csak mert jófej. Én is így zártam le magamban viszonzatlan szerelmeket. Ki kell iktatni az életedbõl, kerülni kell vele a találkozást, meg kell érteni, amit az elõbb levezettem és jó lesz.
Eddig csak viszonzatlanul voltam szerelmes, és személyes tapasztalat, hogy iszonyúan tud fájni :( Igen vannak fázisai, az elején még reménykedsz, hogy lehet belõle valami és gyorsabban ver a szíved, ha rá gondolsz, utána egyre jobban szenvedsz, hogy mégse lehet a tied, aztán ha kellõ távolságban vagy tõle, egy idõ után kezd múlni a fájdalom és egy kínzó üresség veszi át a helyét. Végül elmúlik, és már csak az emléke fáj, hogy valaha szeretted, de ez a fájdalom elmúlik idõvel. Nálam legalábbis így szoktak lezajlani :(
Velem is ez van nagyon rossz tudom , de én ugy trobálom elfelejteni hogy azt mondom magamnak , hogy én csak azt akarom hogy õ boldog legyen , és igen is nagyon tud fájni ezt csak az tudja aki már érezte remélem tól jutsz rajta , de ne emészd magad.De ne hibáztasd õt se mert arol ne õ tehet ha te szerelmes vagy belé.Szerintem is képzeld a helyzetébe magad.
Lehet beteg, lehet terhes. Ennyibõl nem lehet megmondani.
1 guppi nem guppi
A kérdező hozzászólása: sajnos már meghalt szegény
A kérdező hozzászólása: Am nem egy gupim van hanem 16


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!