Találatok a következő kifejezésre: Egy kezdő elsőre (36 db)

Az első stanozolol (szemes) kúrámat kezdem januárban. Eddig még nem használtam semmilyen szteroidot. A kérdésem a következő lenne: hogyan kell felépítenem a kúrát (hogy néz ki egy kezdő kúra? ) és milyen "szer" szedése ajánlott a kúra után?

Legjobb válasz: kúra után pl hcg kéne!! tudni jó lenne hány szembõl áll a kúra hány naposra tervezed ugye itt rögtön kiderül mekkora stressznek teszed ki a belsõ szerveket fõleg a máj nyomhatnál mellé oxandrolone t v primobolone t jó kis szálkás izom jönne fel, de úgyis lesz itt pár ember majd aki még elmondja a véleményét

kúra után pl hcg kéne!! tudni jó lenne hány szembõl áll a kúra hány naposra tervezed ugye itt rögtön kiderül mekkora stressznek teszed ki a belsõ szerveket fõleg a máj nyomhatnál mellé oxandrolone t v primobolone t jó kis szálkás izom jönne fel, de úgyis lesz itt pár ember majd aki még elmondja a véleményét
A kérdező hozzászólása: 150 db szemem van. hogyan ajánlott beosztani ? érdemes belefektetni mind a 150-et egy kúrába vagy bontsam szét kétfelé ?
Aki itt kérdezi meg, az már eleve egy gyökér, tizenéves takony. 6 hétig szeded, 6 hétig nem, és így tovább. DE egyszer úgyis le kell majd állnod vele, és még ha eg. problémáid nem is lesznek, garantálom, hogy nem fogsz több rekordot dönteni nagyon-nagyon sok ideig.
A kérdező hozzászólása: Már sok embertõl megkérdeztem. Itt csak azért tettem fel megint a kérdést hátha kapok valami jó tanácsot !

Jó napot! Azt szeretném meg kérdezni hogy egy kezdő kutyásnak lehet e az első kutyája egy Moszkvai őrkutya? Oviba, iskolába hordanám és napi 4-5 órát tudnék vele foglalkozni. Kertben tartanám.

Legjobb válasz: Ez a kezdõ kutyás jellemtõl függ. Fontos egy fajta kiválasztásánál az önismeret. Mennyire vagy következetes magaddal és másokkal szemben? Mennyire tudsz nyugodt maradni extrém helyzetekben? Van-e egy természetes határozott kisugárzásod? Az jó, hogy vinnéd oviba és suliba, de sajnos vannak olyan gazdik, akik olyan nehezen képezhetõek, hogy ez is kevés nekik. Én a helyedben nem merném bevállalni, még 3. vagy 4. kutyának sem, de ha neked megvan hozzá a jellemed, akkor rajta. Esetleg beszélgess tenyésztõkkel, õk többet tudnak mondani a fajta igényeirõl és nevelésérõl.

Ez a kezdõ kutyás jellemtõl függ. Fontos egy fajta kiválasztásánál az önismeret. Mennyire vagy következetes magaddal és másokkal szemben? Mennyire tudsz nyugodt maradni extrém helyzetekben? Van-e egy természetes határozott kisugárzásod? Az jó, hogy vinnéd oviba és suliba, de sajnos vannak olyan gazdik, akik olyan nehezen képezhetõek, hogy ez is kevés nekik. Én a helyedben nem merném bevállalni, még 3. vagy 4. kutyának sem, de ha neked megvan hozzá a jellemed, akkor rajta. Esetleg beszélgess tenyésztõkkel, õk többet tudnak mondani a fajta igényeirõl és nevelésérõl.
Tök kezdõnek nem ajánlanám én se...akkor már egy hasonló méretû, de könnyebb természetû kutyával próbálkozz, például landseer, leonbergi, berni pásztor, stb
Kb annyira, mint elsõ vezetéshez egy maseratit.
Hát én mindenképpen felkeresnék 1-2 tenyésztõt. Velük elbeszélgetnék õk meg mondják hogy alkalmas e rá. Õk ismerik legjobban a kutyafajtát és látják a kérdezõ "kisugárzását", habitusát amibõl talán meg tudják mondani hogy alkalmas e egy ilyen kutya tartására. De egyébként én személyesen nem javasolnám látatlanba . Látok embereket küzdeni moszkvaival :D Most hétvégén a moszkvai kölyök 4hónaposan be akarta védeni az ovi területét :D nem egy egyszerûen nehéz kutyáról beszélünk a moszkvai azért elég extrém
Szerintem semmi akadálya, ha ilyen sokat foglalkoznál vele és kutyasuliba is vinnéd. Próbálj az alomból egy kevésbé domináns szukát választani és nem lesz gond.
Gratulálok a #4-es eredményeihez, de azért lássuk be hogy ez elég ritka. Én látatlanba sem tanácsolnám a moszkvait, ne haragudj.
szia. hát, a moszkvait annyira nem ismerem, de én nekem elsõ kutyának huskym volt, és mindenki leakart róla beszélni, hogy nem fogok vele bírni, meg úgy is megunom majd, és ezekre fittyet hányva megvettem a huskymat, jártunk oviba, suliba, más kutyásokhoz, mindennap séta, tanulás, meg egyebek, és ott tartunk, hogy van egy teljesen kezelhetõ huskym, aki nem is akármilyen okos, ellehet engedni pórázról mert elsõ szóra ugrik, soha nem akart szökni, és már városi bemutatókon is midig jelen vagyunk. Oké, az lehet, hogy a husky nem olyan, mint a moszkvai õrkutya, de én azt mondom, hogy ha tudod magadról, hogy végig kitartasz, és nagyon figyelmes, magabiztos és következetes vagy akkor bármilyen kutyát tarthatsz, mert képes leszel rá, hogy jó kutyát faragj belõle. Én nagyon büszke vagyok arra, amit én a kutyámmal elértem.
4-es vagyok. nem értem miért pontoztatok le, amikor én elmondtam az én tapasztalatomat. ki is emeltem, hogy valszeg a moszkvai más, mint a husky, de nem, ti erre fel is lepontoztatok...(ide most képzeljetek egy felszólító szavat)
Szerintem a boxer és német juhász is jó választás elsõ kutyának kutyasuli plusz ovi mellett. Nyilván nj-bõl sem a legdominánsabbat kell kiválasztani az alomból. De azt ugye tudod, hogy a kiskutya fél éves koráig a lakásban célszerû lennie a megfelelõ szocializálódás és kötõdés végett? Esetleg menhelyi nagytestûre nem gondoltál? Szuper kutyusok vannak ott is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Milyen kutyával lenne érdemes kezdenem ami alkalmas ház õrzésre is? Gondolkozok Boxeren is de arról azt olvastam hogy inkább benti kutya. Vagy esetleg egy Bullmasztiffal vagy egy Németjuhász. Vagy más fajtát nézzek inkább?

Miért van, hogy próbálok barátkozni egy lánnyal, elsőre nagyjából sikerül is, viszont mikor kezdünk egyre többet beszélgetni nem tudom őt úgy lefoglalni?

Nem tudok akkora áttörést kelteni, hogy úgy gondoljam h ez egy nehezen felejthet? nap volt és ezáltal nem tudok olyan közel kerülni hozzá, pedig nagyon szeretem. Hozzáteszem azért nem vagyok nagyon ronda, mert sokszor a lányok kezdeményeznek. (nyilván a küls?m alapján)? Arra a kérdéseimre szeretnék választ kapni, hogy ez miért van és, hogy ez hogyan küszöbölhet? ki ? Lehet, hogy talán nagyon görcsösen próbálok köezeldni ?

Legjobb válasz: Szerintem túl görcsös lehetsz , és talán ezért nem sikerül a dolog , illetve az is lehetséges hogy nincs akkora beszélõkéd , az-az kicsit zárkózott vagy ! Szerintem ha már kezd a helyzet uncsivá válni próbáld meg elütni egy poénnal! Nekem mindig bejött !

Szerintem túl görcsös lehetsz , és talán ezért nem sikerül a dolog , illetve az is lehetséges hogy nincs akkora beszélõkéd , az-az kicsit zárkózott vagy ! Szerintem ha már kezd a helyzet uncsivá válni próbáld meg elütni egy poénnal! Nekem mindig bejött !
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nemhiszem, hogy túl görcsös lennék, mert nem az a típus vagyok, viszont a zárkózottság már elképzelhetõ. És milyen tippek vannak a zárkózottság oldására ?
lehet, hogy annyira görcsös vagy, hogy hülyeségeket beszélsz. Vagy az is lehet, hogy túl rámenõsek a kérdések? Mondjuk, hogy hány pasija volt, stb.. Ezt nem szeretjük :)
A kérdező hozzászólása: neeem, rámaenõs egyáltalán nem vagyok, sõt.. :)
ha nem tudod lefoglalni = nincs közös témátok = nem hozzád való... :)
utolsónak van igaza.
kösziköszi :DDD
Ismerõs a probléma, de igazán erre nincs konkrét válasz mert helyzetfüggõ. Alapból találkozzatok olyan helyen, ami meghittebb, tehát nálatok pl, és kezdj el közelebb kerülni hozzá, ne nyomulósan, csak szép fokozatosan éreztesd vele az érdeklõdésed, aztán meg majd alakul
Hívd el randira, az lenne a következõ lépcsõfok. Más helyszín, és egybõl lenne téma. De ne úgy állj hozzá, hogy jaj már pedig nekem azonnal csaj kell, vagyis õ kell, legyél lazább, engedd el magad.

Holnap szeretnék elkezdeni futni. Mit tanácsoltok egy kezdőnek, hány percet fusson első alkalommal?

Már egy hete diétázok, de eddig csak bicajoztam. A bicajozás egész jól megy, a legnehezebb fokozaton tekerve is kibírok 1.5 óra biciklizést.

Legjobb válasz: *Már egy HÓNAPJA diétázok, de eddig csak bicajoztam. Bocsi.

A kérdező hozzászólása: *Már egy HÓNAPJA diétázok, de eddig csak bicajoztam. Bocsi.
Hat vagy 30-45 perc
http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem Jó kis program, simán használható.
heti 3-4* 40 50 percet ha így nem megy akkor kezd mondjuk 15 percel és hetente emeld 5 percel :D

Milyen kocsit ajánlanátok egy kezdő jogsisnak? Első kocsi lenne, max Ilyen 5 millió értékben.

Legyen diesel,maximum 2.0,jah és diesel-es...

Legjobb válasz: Én a nõvérem 7es BMWjét kaptam meg anno,mert õ a 21.re kapott egy másik autót és én megörököltem.Picit több volt mint 7 millió de ideális kocsinak szerintem elég jó.Nekem is megfelelt 17 évesen.

Én a nõvérem 7es BMWjét kaptam meg anno, mert õ a 21.re kapott egy másik autót és én megörököltem.Picit több volt mint 7 millió de ideális kocsinak szerintem elég jó.Nekem is megfelelt 17 évesen.
VW Golf , scirocco , jetta Audi A3 BMW 1 Volvo C30 Honda Civic Renault mégane Opel astra Seat Ibiza , Cordoba
én a helyedben nem vennék egybõl ennyiért autót. szerintem valami régi normál méretû autót vegyél, vezesd azt egy pár hónapig, amíg nincs meg az igazi rutinod, mert hiába van meg a jogsid vezetni lehet h tudsz, közlekedni már kérdéses! aztán ha már jól belejöttél, akkor vegyél valami szuper autót. én 5 millióból tuti bmw-t vennék, azt se vadi újat. :)
Kezdõ jogosítványú illetõnek nem 5 milliós kocsi való, hanem egy 1998-2000 körüli, alsó közép kategóriás autó, amin megszerzi a valódi vezetési rutint (1-2 év) aztán ha ez az idõ eltelt (és vezetett is eleget!) akkor "felsõbb kategóriába léphet" Bõven elég neked egy 1.4-es Golf, Astra, Megane stb!
Én találtam neked egy nagyon jó autót kezdõ jogsival.Nekem is pont ilyen autó volt az elsõ, csak picit rövidebb volt. http://www.hasznaltauto.hu/auto/lada/1200/lada_1200_zsigulim..
Szerintem inkább anyut, vagy aput kérdezd! ;)

Ha egy könyv első fejezetét így kezdenék /Lent/ akkor tovább olvasnád?

A bárpultnál ültünk, miközben a viccein mulattam. Mindig is meg tud nevettetni, akár milyen kedvemben vagyok. Nekem jó, ő pedig szereti az embert megmosolyogtatni - Te honnan veszed ezeket a vicceket? – Kortyoltam, bele miután Luis felé fordultam. (Fizz) - Egyik este unalomból kipakoltam a szekrényemet és találtam egy vicckönyvet – nevetett fel – azóta már vettem kábé hét-nyolc ilyesfajta könyvet annyira megtetszett. - Nem vagy egyedül – veregettem vállba majd visszafordultam. - Gondoltad volna, hogy itt fogunk ülni? – nézett rám komolyan tíz perccel később. - Nem. – válaszoltam neki a szemébe nézve. tizenkilenc évvel ez előtt találkoztunk elsőnek egy nevelőszülőknél. Nyomorban voltunk, vertek minket végül már az utcákon éltünk és kéregettünk. Semelyikünk nem tudja pontosan, hogy miért kerültünk oda, és kik a szüleink. Sose szerettük volna megtudni igazából, mert fájt volna a tudat, hogy hagytak minket oda kerülni. Gondolataimból kizökkentett Luis kezének érintése. - Nati akció van – nézett az ajtó felé megfeszült állal. Egy magas negyvenes éveiben járó elegáns férfi lépet be a szórakozóhelyre. Körülnézett, de nem vett észre engem. – Na figyi lelépek, de látni foglak én is. Csábítsd magadhoz, és ahogy meg van, beszélve úgy menjen tovább. Bármi baj van, jelezz. - Rendben – bólintottam és felhúztam annyira a szoknyám, hogy ép csak takarjon. Bájosan felé néztem és szétnyitottam vörös ajkaimat. Tekintete egyből meglátott és elindult felém. Leült oda ahol egykor a legjobb barátom ült és combjaimat majd dekoltázsomat vette szemügyre. - Csodálatos hölgy ön. – mosolyodott el csábosan – hogy-hogy nincs ön mellet egy jóvágású férfi. - Hát, ha magát nem nézi annak, akkor nem tudom miért nincs mellettem olyan – villantottam rá egy kedvesnek látszódó mosolyt. - Oh, megtisztelés Mrs..? – vonta fel a szemöldökét. - Mrs. Habatu – mondtam meg neki az álnevem. - Mrs. Habatu megtisztelés ön mellett lenni – csókolta meg a kezem. - Örömmel fogadnám, ha én is tudnám az ön nevét – cirógattam meg az arcát. - Celonak hívnak. De ön hívjon Ericknek drága. – fogta meg a kezem gyengéden. - Erick nincs kedve friss levegőt szívni? - mozgattam meg a combjaimat látványosan. Szeme felcsillant és egyből felkelt. - A friss levegő sose árt – nyújtotta felém a kezét. Udvariasan elfogadtam és lemásztam a székről. Kisétáltunk a parkolóba, majd körülnéztünk. Magához rántott és elkezdte rólam leszedni a ruhákat. - Várj –suttogtam a fülébe – ne itt inkább menjük, a konténerek mögé ott biztos nem látnak. – mutattam zöld vasdobozok felé. Elhúzta a száját, de elindultunk. Mikor odaértünk egyből rám mászott, de már nem tudott menekülni. A kommandósok leteperték és a földre nyomva bilincselték meg. Luis ugrándozva jött oda hozzám és egy lepedőt terített a vállamra. - Gondoltam fázol – mosolyodott rám. – amúgy meg ügyes voltál. – nyomott egy puszit az arcomra büszkén. - Köszönöm – mosolyodtam el és megöleltem. - Gratulálok Natasha jó munkát végzett, mint mindig. A fizetése már a számláján van. – mondta Scott a főnököm. - Köszönöm. Valami elintézni való van még vagy mehetünk? – kérdeztem ásítva. - Nyugodtan menjenek további jó éjszakát. – Köszönt el tőlünk és, kikerült minket. - Hát, ez a munka is meg volt – ölelte át a vállam Luis és elindultunk a kocsija felé. - Igen – ásítottam újra – figyi semmi erőm nincs haza menni. Aludhatok nálad? - Persze – nevette el magát – ezt neked meg se kell kérdezni.. – engedte el a vállam és kinyitotta az ajtót előttem. - Köszönöm – szálltam be a kocsiba és bekapcsoltam a fűtést. Mikorra hozzájuk értünk akkora melegedtem át rendesen. Mindig így van. Beszaladtam a házba és gyorsan lefürödtem majd a tévé elé telepedtünk. A vállára hajtottam a fejem és elaludtam.

Legjobb válasz: igen. bár látszik rajta hogy kezdõ írta és nagyon nincs kidolgozva de én továbbolvasnám. küldesz linket, vagy címet, hogy mi ez?

igen. bár látszik rajta hogy kezdõ írta és nagyon nincs kidolgozva de én továbbolvasnám. küldesz linket, vagy címet, hogy mi ez?
A kérdező hozzászólása: Örülök neki :) Igen elégé kezdõ. Nincs fent a neten, de ha majd ha át néztem, átolvastam akkor írok és ott megbeszéljük ha ennyire érdekel :)
Erdekesnek tunik, nekem is kuldhetnel linket vagy valamit:)
HELYESÍRÁS, HELYESÍRÁS, HELYESÍRÁS!!!! NYELVHELYESSÉG! EGYEZTETÉSEK! Ameddig ezeket nem javítod ki nincs mirõl beszélni.
A kérdező hozzászólása: http://everylaters.blogspot.hu/
A helyesírási hibák tényleg szemet szemet szúrnak, mint pl: a mondatok nagy betûkkel kezdõdnek. vagy, hogy nem az és után, hanem elõtt van vesszõ (kivéve ha felsorolás) És ha kötõjellel kapcsolunk egy tagmondatot egy mondathoz, akkor a pontot csak a kötõjellel odakapcsolt mondat végére tesszük. A kérdõjelet és felkiáltójelet viszont kitesszük. (na ez érthetetlenül hangzik, inkább írok példát) Azt hiszem ennyi volt - mondta, majd kilépett az ajtón. Máris mész? - nézett rám kérdõen a fiú. Hagyj már békén! - ordított rám dühösen. Amire nagyon figyelj még, az a szóismétlés. Én fõleg e téren vagyok kritikus. :D De a történet amúgy tetszik, nekem kicsit ilyen nyomozós scfi hatása van, bár kitudja. Sok sikert! :)

Milyen Démont érdemes megidézni elsőnek, egy kezdő Papnőnek?

Úgy érzem életem egy fontos új szakaszába lépett. Már az okkultizmus csínyát-bínyát megismertem, igaz, hogy csupán autódidaktaként (mivel nem találtam olyan csoportot amit vezethetnék), de így is magaménak tudhatom a mágikus ismeretek fortélyait. Most a cél az, hogy kezdetnek megidézzek egy olyan Démont, akin elsajátíthatom az asztrállényeken való uralkodást és aki segít a hétköznapokon átsegíteni. Még nem idéztem meg Démont, csupán alacsony szintű asztrállényt. Akinek átjött a kérdés mondanivalója és képesek spirituális tapasztalataik által segíteni azok kérem osszák meg tudásukat itt, aki szégyenlős lehet privit is írni. Köszönöm ! :-)

Legjobb válasz: Komolyan azt hiszed erre fogsz kapni normális választ?

Komolyan azt hiszed erre fogsz kapni normális választ?
Attolfugg milyen faj vagy, ha mondjuk troll vagy ork, akkor nyugodtan kerdezz meg egy bloodelfet , hogy mit ajanl. Ha meg human, vagy gnome akkor a nightelfekhez vagy egy erosebb magasabbszintu gnome varazslohoz. Ne feledd kitalentolni amit a trainernel megtanulsz! Ha megvan, menj ki nyugodtan es nyomj le egy varazslo vs varazslo harcot, arra figyelj , hogy hasonlo tudasu legyen, mint Te. udv. lvl 90 gnome varazslo.
Az értelem rózsaszínû démonát.
Papnõ.. az drága.... egy papnõ nem tesz fel ide kérdéseket.
A Mailer-daemont ajánlom elsõnek. Épp az imént idéztem egy túlméretezett fájllal. Nagyon hercig démon. Elsõnek mindenképp jó.
Papnõ, beszarok a röhögéstõl... Ez azt jelenti, hogy ilyen kis sötét bezárkózott izé vagy, hogy szûz maradsz egész életedre?
victor charont olvastál, és sok volt???? emésztgesd még egy kicsit, itt nem hinném h érdemben vmiféle választ is kapsz, ami segítene ebben.
A kérdező hozzászólása: Nem kell félnetek, ugyanis a rangomnál fogva el tudom küldeni vissza az asztrális térbe azon entitásokat akiket megidézek. Ismerem azokat a fortéjokat melyekkel ez lehetséges!
Igen, Evil.. ez a hobbija. Másik neve:διαβολος , ami annyit tesz: szétdobáló. Nagyon szemléletes, ha járatos vagy valamely rajz progiban: ha egy objkektumot szétvetsz-utána miszlikre esik, ami rendszerben volt, egységként- gyakorlatilag megsemmisíti - pedig látszólag ott van. Ezért jó az ilyen szétesés helyett koncentrációs gyakorlatokat végezni, hogy a hobbiját máson élje ki a gonosz állatja.(erre vannak módszerek, sok ezer évesek, ilyen a fogyasztói társadalomban oly megvetetett ima is)na de vissza: ha megnézed, a média, a fogyasztói idi.. izé..fogyasztóvá nevelés fõ eszköze: szétforgácsolni. A figyelmet, a megismerõ erõt. Vagyis azt, ami emberi lényegünk. És utána vásárolj, fogd, vedd vidd és egyébként kit érdekelsz? -aa-
Sátánnak amúgy miért olyan jó, hogy kínozhatja az embereket? Ez a hobbija?
Olyan erõkkel játszadozol, amiket igazán senki sem ismer, mivel szellemiek. Mi testiek vagyunk. Isten teremtett bennünket, a démonok csak lázadók Isten ellen. Nincs értelme ilyen pitiáner lényekkel üzletelni. Ahhoz pedig van erejük, hogy elválasszanak bennünket a Teremtõnktõl és vigyenek magukkal a pokolba. Legegyszerûbb lenne Istenhez fordulni a gondjaiddal. A sátán elhiteti az emberekkel, hogy nincs pokol, de azt is, hogy ha kapcsolatba kerülsz vele, minden gondodat megoldja. A Földön segíteni fog, de halálod után kínzások közepette nevet a markában, hogy jól átvágott. Ez a szomorú igazság.
Yes, 36, te is.
gyerekek itt mindenki fogyatékos?
"Nem kell félnetek, ugyanis a rangomnál fogva el tudom küldeni vissza az asztrális térbe azon entitásokat akiket megidézek. Ismerem azokat a fortéjokat melyekkel ez lehetséges!" - csakhogy a démon is ismer egy-két fortélyt, amivel elviszi a lelkedet, mielõtt a fortélyaid bedobnád.
:D :D :D Epic :D
és az utolsó kérdés nem ide jött volna.
A kérdező hozzászólása: A Dámonoknak és asztrállényeknek csak szellemük van és testük nincsen, csak néha tudnak korlátozott mértékben manifesztálódni. Nem lehetnek erõsebbek nálam. Nekem szellemem is van és állandó fizikai testem, továbbá egy rakás okkultista cuccot átrágtam :D
"továbbá egy rakás okkultista cuccot átrágtam" - szegény Lizah. Pont ez ami legyengíti és megbontja a harmóniát a testi-lelki-szellemi organizmusban. szétvet, szétdobál. Köszönjük, hogy elmondtad. Légy jó és foglalkozz értelmes dologgal, tanulj zenélni énekelni rajzolni. Mert ezek vértjeid lehetnek, hisz nem vagy erõsebb egy olyan dolognál, amirõl csak azt hiszed, hogy tudod-érted.
Nem szabad idézni démont !!!! Értse meg már mindenki, megidézed mit kezdesz vele ? Nézitek az odaátot vagy kávéztok egyet? Nem tudod irányításod alá vonni õ viszont minden további nélkül megteszi majd ezt veled , és segíteni nem fog neked vagy ha igen benyújtja a számlát!Nem lebeszélni akarlak csak megóvni attól hogy egy zártosztályon köss ki mert ez is könnyen megeshet!
Amúgy Mettdémont.
Gnyoki.
Kérdezõ, mágikus szempontból nem tudom "melyik oldalon állsz" de ha fehér mágival foglalkozol, vagy még hezitálsz a két oldal között, akkor szerintem ne démonokat idézz, van sok kiszámíthatóbb lény is akiktõl szintén rengeteget tanulhatsz, és akikkel nemcsak "piszkos alkut" leeht kötni. Például, ha már elég erõsnek érzed magad, vedd fel a kapcsolatot a négy elem lényeivel. Franzc Bardon: Az igazi beavatás útja címû könyve nagyon jó ûtmutatást ad hozzájuk. Az elemlényekkel is nagyopn nagy dolog "jóban lenni", rengeteget tanulhatsz tõlük, és sok sologban lehetnek a segítségedre. De vigyázz ezen a szinten, ezekben a világokban vigyázni kell, ki kell érdemelni a tiszteletüket, nehogy õk uralkodjanak terajtad. Az említett könyvben megtalálod az utat hozzájuk, és ezerszer többre mész vele sztem mint bármelyik démon szövetségével
Idézz meg engem halandó. Mivel én egy démon herceg vagyok kell pár extra teendõ a megidézésemhez. Elõször is küldj egy teljes alakos képet priviben, majd a lakcímedet is. Egyébként én egy shokushu goukan démon vagyok. Valami ilyesmit képzelj el: https://www.google.hu/search?q=tentacle%20rape&um=1&ie=UTF-8..
Böngészd a Necronomicont, biztos akad egykét szabad õsi istenke aki bátor okkultisták lelkére (és testére?) vágyik... Addig gyakorolj a wowon abból nem lehet baj.
Próbálkozz inkább valami angyalkommunikációval, átha az egyszerûbb, és rajtuk uralkodni se kell ahhoz, hogy segítsenek. Állítólag.
Akkor hajrá, idézz meg egy Hell Knight-ot, vagy Baron of Hell-t! Rendelni lehet esetleg? Szeretnék két Cyberdémont, egy Spider Mastermindot és öt Mancubust magamnak itthonra :$ köszi!
A danonoknak? Csak nem erre gondoltál? http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ5YPUS7PcTYF0mWtmL7..
mert te vagy asztán a fasza gyerek igaz? :D hogy mindenre megvan a válaszod... biztos így van ... legyél te a legokosabb ember a világon... ja bocs nem lehetsz mert akkor nem ragadtál volna itt... de ha én is ugy mond degenerált hülye vagyok gondolkozz már el akkor te mennyire lehetsz inteligens hogy leálsz itt veszekedni... egy ismeretlennel.... meg hogy egyáltalán megnyitottad ezt a kérdést. tudom hogy most arra megy ki a játék hogy kié legyen a legutolsó szó. hát megadom bosszankodj, vagy röhög, szarok rá, :D én nem leszek ettõl kevesebb. de te sem leszel több :D na további szép napot vannak barátaid egyáltalán?.
Nem mondod, hogy egy felnõtt nõ ilyen értelmi szinten van... Ez ijesztõ... Remélem azért gyerekeid.nincsenek. Illetve az, hogy nem tudsz visszavágni, nem egyenlõ azzal, hogy nen akarsz visszavágni.
nem félek 1iktõl sem.
Hülye barom vagy kérdezõ... ha ezt az energiát, amit ezekbe a marhaságokba ölsz értelmes dologra fordítanád, akár még sikeres ember is lehetne belõled.. szûz és hülye maradsz örök életedre.
És nem rossz mindig szellemektõl meg démonoktól rettegni? Miért jó ez neked amúgy? Tényleg érdekel.
csak mert valaki hisz ilyen dolgokban még teljes életet tud élni...... de köszön kérdésed. nem... egyáltalán nem...... -.- / barom.....
Lillácska, neked nem fáj az élet?
SEHOGY ! ha van egy kis eszed és amint olvastam jártas vagy ezekben a dolgokban akkor tudhatnád hogy démonokat se semmilyen más dimenzióban lévõ dolgot nem szabadna megindézni. és hogy miért? mert ugye ha idézel akkor kinyitsz 1 kaput amin ugye át kell jönnie a megidézettnek . igen ám csak ha nem zárod vissza akkor olyan dolgokat engedsz ide hogy elképzelni sem tudod. ha ennyire gyakorlott vagy ebben a mágikus dologban ezt már rég tudnond kéne ugyhogy kérlek ne idézz meg semmit. a saját energiáidat használd a étköznapi dolgokhoz. ha másnak sikerül ne hidd hogy neked csak mert ismered a mágiáát fel is kell használnod azt hétköznapi dolgokra. ez önzõség. meg nem kéne ide szabadítani a földe mindenféle lényt amim átjöhet a megídézett démonoddal!!!! csak ennyi!
Én elsõként a Daemon Tools-szal próbálkoznék, bár ahhoz ha jól tudom papnõ-informatikus képzés szükségeltetik.
Egy water elementalt próbálj meg Én már 80-as szintû Paladin vagyok, nekem az semmi :D
ha nem hiszel ezekben a dolgokban miért jársz ide oltogatni azokat akik hiszenk? mert láttam nem csak ennél az 1 okkult témában szóltad le az embereket. speciel engem meg ez érdekelne.
Dehát most írtad, hogy mennyire veszélyes megidézni, mert a kapu amin átjönnek és blablabla. Vagy csak te vagy ilyen bátor démonharcos? Hiszel amúgy a vámpírokban is? Unikornisokban?
látom nincs más elfoglaltságod. és még te kérdezed tõlem hogy fáj az élet? ha ez a legjobb idõtöltésed el kéne gondolkozni hogy kinek is fájhat jobban az a bizonyos élet :D mert nem mindenki ér rá vitatkozni mint ahogy én sem ......itt a vége .
nem vágok vissza mert felesleges. ha ilyen érthetetlen tudatlan vagy minek csinálni a felesleges feszültséget? csak próbáltam azért kultúráltabban vitatkozni de látom erre meg az a válaszod hogy unalmas . dobálózol itt a 16 évekkel. szerintem elösször ismerni kéne valakit ahoz hogy bírálgasd :D sem nem 16 sem nem uncsi nem vagyok csak neked jó szorakozás ez. örülök remélem jól szórakozol. én sem unatkozom.
Engem is, hiszen szerinted különben miért írnék. Mondjuk így, hogy semmit nem tudsz visszavágni elég uncsi... A való életben is ilyen uncsi vagy?? Ezért kellenek a démonok, mi?
huha látom okos vagy de egészen sok dolokban tévedésben vagy :) de vitatkozz csag magaddal :D engem szórakoztat.
Jajajaj, hirtelen nagyon sok lett a mellébeszélés, rögtön nagyon titkos lett az életed, hiszen te sem tudsz semmi értelmeset mondani... :D Legalább a neved visszajött, így legalább nyomon tudom kísérni a szellemi fejlõdésed, mert milyen érdekes, hogy ezekben a dolgokban csak a 16 és ennél fiatalabb tinilányok hisznek, aztán valahogy elkopik a dolog... Vajon miért... Talán mert nincs olyan épeszû csávó, aki egy zakkant boszit megdugna, így aztán jobb lassan levetkõzni ezeket a dolgokat... :D
nem fogom megosztani ismeretlennel a magánéletemet. csak mert hirtelen belédcsapott a kötösztködhetnék meg a kíváncsiság.... hibáztass csak mást mert hát miért lennél te az érthetetlen igaz? miért lennél te a hülye? éld a saját világodat de akkor ne avatkozz már bele ebbe :D vagy nekem aztán mind1 legyél okos még sok ilyen kérdésnél legalább én is nevetek rajtad.
miért jo nekem ez a marhaság ? tudod rajtad kívül élnek emberek akikkel történnek dolgok . és lehet hogy bizonyos olyan dolgok amiket nem kért, nem akart mégis megtörtént és megváltozik a szemléletük. legyen az akármi az rá ugy hatott hogy befolyásolja a késöbbi életét. szerinted a gyerekori trauma után miért lesznek sorozatgyilkosok? vagy akármi? rád ezek szernt nem volt hatással semmi olyan dolog ami életbevágó volt. nem tudhatom nem ismerlek csak mielött bírálnád az embert azért gondolkozz el azon is hogy vele mi történhetett. mert rajtad kívül sokan vannak ugy hogy hisznek ezekben és nem ok nélkül. te most pont az a kivétel vagy aki nem. nabumm. csak ne kérdezz ilyet hogy miért mert ezt nem lehet megmagyarázni kellõképen ha most sem érted sajnálom. keres fel egy olyan embert aki tud válaszolni ha ennyire érdekel.
Én jelenleg rendkívüli módon ráérek ilyesmikkel foglalkozni. :) Ne aggódj, ettõl még bõven jut idõm a fontos dolgokra is. :)
Látod, tulajdonképpen beismerted, hogy szégyenled ezt az egész marhaságot. Eltüntetted a neved és elmenekülsz, mert egyszerû kérdésekre is vagy nem tudsz válaszolni, vagy baromira kínos a válasz. Szóval továbbra is érdekelne, hogy miért jó neked ez a sok marhaság? :)
Idézd meg az elveszett(vagy talán sohasem létezett?) értelmed...
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon hasznos volt , köszönöm :)

Egy kezdő akvaristának elsőre mekkora akvárium ajánlott (literben)?

Legjobb válasz: elõsör én 40 literessel kezdtem aztán duplá ztam! kb.40 liter de csak könnyen tartahtó halat rakj bele pl: szifó, platti, guppi, neonhal, kolibrihal, algaevõ

elõsör én 40 literessel kezdtem aztán duplá ztam! kb.40 liter de csak könnyen tartahtó halat rakj bele pl: szifó, platti, guppi, neonhal, kolibrihal, algaevõ
Szerintem akvariumnak csak 100 liter felleti tartályokat lehet tekinteni. Szerintem könnyebb dolga van a kezdõnek egy nagyobb akváriummal, csak költségesebb.
60 vagy 70 literes szerintem, az akvarisztikának így nem csak a szépsége, hanem rossz oldala is megmutatkozik. Itt az algákra és egyéb szennyezõdésekre, a tisztítással való bajlódásra gondolok.
Attól is függ szerintem, hogy mekkora halakat akarsz.
10l-el kezdtem.30l alatt nem érdemes
Nehéz kérdés. Egy kisebb akvárium nem igényel nagy helyet. Viszont minél nagyobb egy akvárium, annál könnyebb ápolni, vagyis a biológiai egyensúlyt fenntartani. Ellenben egy nagy akvárium számára állvány is kell, ami azt az irgalmatlan víztömeget el is bírja. Az állványt külön kell megcsináltatni egy lakatosmûhelyben. De konkrétan a kérdésedre válaszolva, szerintem 50 literes lenne a legjobb.
Nekem 2009 októbere óta vannak halaim(édesviziek)És én most 5-öt tartok 25 liter vízben.DE nemsokára veszünk még 3-mat bele!

Milyen következménye lehet ha nem a menstruáció első napján kezdem el szedni a fogamzásgátlót (lyndinette20)? Ha a második napon veszem be az elsőt mikortól leszek védett? Már az első levél után vagy elpazarlok egy levelet?

Rajtam kívülálló okok miatt nem tudom ma bevenni! Mi van ha holnap kezdem el? Szeretném már ebben a hónapban elkezdeni de ha muszáj akkor várok!

Legjobb válasz: Én is Lindynette20-at szedtem,ha elsõ nap kezded el szedni akkor 15.nap után véd!!így hogy 2.nap kezdted el szedni sztem eltolodik a védettség de csak pár nappal.

Én is Lindynette20-at szedtem, ha elsõ nap kezded el szedni akkor 15.nap után véd!!így hogy 2.nap kezdted el szedni sztem eltolodik a védettség de csak pár nappal.
Rajta van a tájékoztatón, hogy hogyan kell szedni. Én Belarát szedek, és nekem az 5. napon kellett elkezdenem, de abban a hónapban így még nem adott védettséget. Általában akkor véd az elsõ tablettától, ha a menszeszed elsõ napján veszed be az elsõt. De ez függhet a tablettától, szóval olvasd el a betegtájékoztatót, azon hátha rajta van.
Én nem ilyen gyógyszert szedek, de azt gondolom, hogyha nem az elsõ napon veszed be, hanem utána valamelyiken akkor ebben a hónapban végig kell kiegészítõ védekezést alkalmaznotok, és teljesen védett csak a következõ levél megkezdésekor leszel (tehát még a szünetet is ki kell várni). Ha úgy gondolod hogy ez így pazarlás akkor várhatsz még egy cilust és kezdheted az elsõ naptól szedni. Egyébként a tabletta tájékoztatójában errõl nincs szó?
Sajnos a tájékoztatójában nincs benne, hogy mikortól leszel védett, ha biztosra akartok menni várjátok ki az 1 hónapot!
Én is ezt szedek, én ugy tudom ahogy elmulik a menzesz már védett vagy (ha elsõ nap szeded be)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!