Találatok a következő kifejezésre: Egy kapcsolatban töb az (5 db)

Egy kapcsolatban minél töb az ilyen veszekedés annál közelebb kerülnek egymáshoz?

Persze nem olyan nagy dolgokon vesznek össze, hanem kis pitiánereken. Én ezt így vettem észre.

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy meg tudják-e beszélni egymással a gondjukat a felek (akkor is, ha csak egy kis vitáról van szó). Ha csak elsiklanak a nézetkülönbségek felett (vagyis a veszekedést folyamatosan lezáratlanul hagyják), akkor ez egy idõ után komolyabb problémát fog okozni- legalábbis szerintem. A kis pitiáner veszekedések tényleg "fûszerezik" a kapcsolatot, de az állandó feszültség hosszú távon nem vezet jóra.

Ez attól függ, hogy meg tudják-e beszélni egymással a gondjukat a felek (akkor is, ha csak egy kis vitáról van szó). Ha csak elsiklanak a nézetkülönbségek felett (vagyis a veszekedést folyamatosan lezáratlanul hagyják), akkor ez egy idõ után komolyabb problémát fog okozni- legalábbis szerintem. A kis pitiáner veszekedések tényleg "fûszerezik" a kapcsolatot, de az állandó feszültség hosszú távon nem vezet jóra.
jaqj csak epp ne veszekedjetek! Lehete aprosagok. En a pasormmal egy ev es 4 honapot majdsnem mindennapos veszekedesben eltunk. Aztan jott h vege, kesz. H mar nem szeret stb. Na akkor azt mondtam, h adjon meg egy eselyt nekunk, h igenis, igy is tudunk elni. Es a kovetkezo kep honap mar meses volt, semmi veszekedes, es boldogak vagyunk. A veszekedes tonkreteheti a kapcsolatotokat, erre nagyon vigyazz.
Nem használhatsz ilyet legálisan közúton.
Büntethetik, de a gyakorlatban sajnos nem mindig figyelnek fel rá. Mûszaki vizsgán viszont valószínûbb, hogy elkaszálják az autót. A hátsó lámpa lesötétítése veszélyes dolog. Egyesek azt hiszik, hogy menõ, és jól mutat, csak nappal nem látni rendesen, ha indexel. Ha valaki bele megy egy ilyen sötétlámpás autó tulajdonosba, mert nem látta, hogy indexelt, a lesötétített lámpa miatt, és emiatt õ jön ki hibásnak, imádkozhat a sötét(lámpás), hogy ne verje le rajta valahogy a másik, de ha rendõrt hív, akkor rögtön világos lesz, ki az igazi hibás. Ma már inkább röhejesek a sötétített lámpák. Nem menõ. Már a lexus és egyéb tyúkning lámpák sem annyira menõek. Olyan átlátszó fólia viszont van lámpára, ami megvédi bizonyos behatásoktól (karcolások és kõfelverõdések, uv fény) a lámpát, ezt általában az elsõ lámpára teszik. Na ilyet tehetsz fel. A sötétítõt meg leszedném sürgõsen.
nem büntetik, nincs tiltva a fólia a lényeg hogy megfelelõ fényerõvel és színnel világítson, ha ezeknek megfelel, akkor senki se fog belekötni


Megkap minden adatot (levél+feladó). Még akkor is látszik a neved ha törlöd magad.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Most én vagyok a hülye, hogy így gondolkodok? Van egy bnőm és viszonylag régóta együtt vagyunk. Azt mondtam neki a 3as szexről vagy ahol 2nél többen vannak, hogy elítélem, mert mit keres egy 3.személy a kapcsolatban, és nekem nem kéne még egy nő pl.

Mert egy pár az 2 ember,és én nemtudnám elviselni mással a szexet csak a bn?mmel,meg azt sem szeretném ha ? lenne mással.Ezen meg elcsodálkozott..de örül neki azt mondja.

Legjobb válasz: Nem, ez teljesen normális, hogy így gondolkodsz. Talán azért csodálkozott, mert manapság már akkora a szexuális szabadság, hogy szinte bárki bárkivel, bárhol, bármilyen felállásban csinálja, és örül neki, hogy talált valakit, aki a hagyományosabb elvek mentén gondolkodik. Szerintem örülj neki, hogy mindketten ugyanígy álltok ehhez a kérdéshez.

Nem, ez teljesen normális, hogy így gondolkodsz. Talán azért csodálkozott, mert manapság már akkora a szexuális szabadság, hogy szinte bárki bárkivel, bárhol, bármilyen felállásban csinálja, és örül neki, hogy talált valakit, aki a hagyományosabb elvek mentén gondolkodik. Szerintem örülj neki, hogy mindketten ugyanígy álltok ehhez a kérdéshez.
Kinek mi a normális... Ez is normális, de az is, ha valaki el tud képzelni egy harmadikat az ágyban.
Relatív, hogy mi normális. Ami a résztvevõ feleknek jó, azt nevezhetjük normálisnak.
Az én barátom is ien meg én is:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!