Találatok a következő kifejezésre: Egy kapcsolatban töb (9 db)

Egy kapcsolatban minél töb az ilyen veszekedés annál közelebb kerülnek egymáshoz?

Persze nem olyan nagy dolgokon vesznek össze, hanem kis pitiánereken. Én ezt így vettem észre.

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy meg tudják-e beszélni egymással a gondjukat a felek (akkor is, ha csak egy kis vitáról van szó). Ha csak elsiklanak a nézetkülönbségek felett (vagyis a veszekedést folyamatosan lezáratlanul hagyják), akkor ez egy idõ után komolyabb problémát fog okozni- legalábbis szerintem. A kis pitiáner veszekedések tényleg "fûszerezik" a kapcsolatot, de az állandó feszültség hosszú távon nem vezet jóra.

Ez attól függ, hogy meg tudják-e beszélni egymással a gondjukat a felek (akkor is, ha csak egy kis vitáról van szó). Ha csak elsiklanak a nézetkülönbségek felett (vagyis a veszekedést folyamatosan lezáratlanul hagyják), akkor ez egy idõ után komolyabb problémát fog okozni- legalábbis szerintem. A kis pitiáner veszekedések tényleg "fûszerezik" a kapcsolatot, de az állandó feszültség hosszú távon nem vezet jóra.
jaqj csak epp ne veszekedjetek! Lehete aprosagok. En a pasormmal egy ev es 4 honapot majdsnem mindennapos veszekedesben eltunk. Aztan jott h vege, kesz. H mar nem szeret stb. Na akkor azt mondtam, h adjon meg egy eselyt nekunk, h igenis, igy is tudunk elni. Es a kovetkezo kep honap mar meses volt, semmi veszekedes, es boldogak vagyunk. A veszekedes tonkreteheti a kapcsolatotokat, erre nagyon vigyazz.

Lányok főleg a ti taktikátok érdekel, Ti hogy szoktátok egy kapcsolatban tudtára adni a pasinak, hogy megbántott és ez többé ne forduljon elő?

NAivan még mindig azt hittem, hogy végre ebben a kapcsolatban ?szinte lehetek mindent elmondhatok neki, és boldogok leszünk, de így a fejemre n?...

Legjobb válasz: én õszintén megmondom mindig neki. ha "jelezni" próbálom, azt úgysem érti :D a férfiak ilyenek. ha akarsz valamit, akkor nyíltan kell fogalmazni.

én õszintén megmondom mindig neki. ha "jelezni" próbálom, azt úgysem érti :D a férfiak ilyenek. ha akarsz valamit, akkor nyíltan kell fogalmazni.
Nagyszüleim között 10 év volt a különbség és biztos volt pár problémájuk, aztán mégis kibírták egymás mellett jónéhány évtizedig. A pasid domináns típus, ami jó. Ha két ember igazán szereti egymást, akkor mindkettõ engedi kibontakozni a másikat. Nem gyurma, hogy formáld... 21F
Amikor finoman jeleztem, taktikáztam, sosem értették meg. Õk erre alkalmatlanok. Nem kátják a nem mögötti igent, és az igen mögötti nemet. Én nyíltan kimondom, ha nem tetszik valami. Nem veszekszem, csak egyértelmû vagyok. A párom meg hálás, mert nem kell játszmáznunk, sokkal simább így az élet. Személy szerint a te életedet nézve: apát kerestél vagy társat? Mert akit leírtál, irányít. Egyenjogúság az alap! Ez nem stratégia kérdése. Mondd el az igényeid te is, és tartsd magad hozzá!
ja, a taktikázást tényleg hanyagold. mi pasik nem értjük. Minden kommentelõnek is: TI NÕK MEG MIKOR FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY NEM ÉRTJÜK A TAKTIKÁKAT! Pofába bele, egyenesen. Azt igen. Sem célzásokat, sem semmit. Genetikai adottság, szerintem. Ja, és "játszani" is csak a tisztességtelenek szeretnek. (pl. összejövetelnél...) Bocs, ennek most ki kellett jönni - talán témához is illik. Ja, ha bajod van, mond meg. Ha megkérdezi, hogy mi bajod van, NE AZT VÁLASZOLD, hogy "SEMMI".....:)
Két dudás egy csárda.. jó nem lesz. tapasztalatból mondom, hogy két önfejû nem fér meg együtt kölcsönös kompromisszumok nélkül. Vagy mind a ketten kell, hogy változzatok egy idõben, vagy nem fog mûködni az egész. 20 évesen nem korai szülni, de 22 évesen egyedül maradni egy gyerekkel, már igen....
amúgy ismerõsömmel pont ez történt. 30+ évesen összejött egy 19 éves kiscsajjal. mellette lenyugodott, nem bulizott, stb, elvette feleségül. teljesen a csajhoz idomult, mert a csaj gyereket akart, és szült is neki 20 évesen gyereket. bepunnyadtak, csak otthon ültek. aztán a csaj most, 30 évesen lelépett, merthogy õ még nem élte ki magát, nem bulizott. a papucs férje meg 40esen hoppon maradt. te ne akard ezt. huszonévesen még ne akarj gyereket, pláne nem olyan áron, hogy kalitkába zárod a párodat.
Elõször is, pasikkal szemben ne taktikázz! Nem értik, nem így vannak berendezve, oltári félreértések lesznek csak belõle. Mondd meg egyenesen és kész. Másodszor, egy kapcsolatban mind a két félnek idomulnia kell a másikhoz. Neked is, neki is. Ha szeretitek egymást, az jó alap, de a leírásod alapján úgy érzem, inkább te nõsz az õ fejére, nem fordítva. :/ Ha családot tervez, miért kéne teljesen lemondania a szórakozásról? Az jobb neked, ha a szoknyád szélén ül? Képzeld, még olyanok is szoktak szórakozni, akiknek gyerekük van, csak ritkábban. Kicsit olyan érzésem van, hogy ha te akkor szülnél neki, ha teljesen azt csinálná amit te mondasz, lemondana a szórakozásról, az álmairól, és totálisan hozzád idomulna. Eltekintve attól, hogy 20 évesen elég korai a szülés, bõven ráérsz, egy felnõtt kapcsolat nem errõl kéne szóljon, hanem arról, hogy a másikat a hibáival együtt is elfogadjuk és megtanulunk együtt élni vele.
Egy józan férfi azonnal kihátrálna egy ilyen kapcsolatból. Csak a saját igényeiddel törõdsz. "Nem mindig érzem, hogy felfogja, hogy csak jót akarok neki." "Az EGYETLEN JÓ, HOGY õrülten szeret és RÁM HALLGAT." "Ha az ember igazán szereti a másikat, akkor formálódik a másik kedvéért." - Magyarán õ formálódjon a te kedvedért. Soha az életben nem lesz normális kapcsolatod, amíg így rá akarod erõszakolni magadat a másikra. Ráadásul kicsit azt gondolom, hogy hülyének is nézed õt, amiért nem azt csinálja, amit te elvárnál tõle. Te vagy az öntörvényû, nemcsak õ. Az a javaslatom, hogy érjél meg érzelmileg és agyilag. Magadat változtasd meg és ne a másikat, vagy hagyd õt ott. Vagy magától változik, vagy veled együtt, vagy sehogy.
A kérdező hozzászólása: én hozzak áldozatot õ meg semmit, akkor minek akar gyreklet, már azon kéne kattognia, nem a szabadságon, sztem volt ideje kiélni magát!
A kérdező hozzászólása: nem azt mondom hogy ne legyen motor... hanem ne legyek én.... mi a fenének legyek benne egy kapcsolatba fiatalon, hogy várjak?
Mi a baj a motorral?Jó hogy nem már megszabod, hogy mit csinálhat.Rég elküldtelek volna a p1csába.
A kérdező hozzászólása: ahogy olvastam a válaszokat, lehet nagyon nyersen fogalmaztam de egy kommentelõ rátapintott... 22 évesen egyedül maradni, én attól félek, Szórakozni lehet, de ne egybekötött lerészegedéssel... vagy h ráülök a motorra és 3 nap után hazamegyek... nem a saját apám keresem, hanem a gyerekem apját, aki majd foglalkozni fog velem, meg a gyerekével is! Egy szép családot szeretnék majd! Nem akarom hogy mellettem igyanak, vagy verekedjen és lecsukják. Én is sok mindenbe változtam, megtanultam fõzni, házias vagyok, egy egész háztartást ellátok. :) Persze h egymáshoz kell alkalmazkodnunk. De amit én kérek csak azért hogy késõbb tudjunk majd együtt élni :) Köszönöm a válaszokat!

Miért vagyunk mi mindig eggyel többen a kapcsolatban?

Majdnem két éve vagyok együtt barátommal, együtt is élünk. Az elején minden rendben volt, ahogy lennie kell. Szinte csak lány barátai vannak/voltak... Id?közben, pár hónap alatt szépen visszakaptuk az exét a kapcsolatba, hol ilyen segítség kellett, hol olyan, akármi, két naponta kellett beszélni vele, mert ez meg az van. Nehezen viseltem a lány barátokat is, de az exet még inkább. Azóta is felt?nik egyébként pár hónaponta, hogy kell valami segítség meg ilyesmik. Egyenesen undorító. Na aztán végülis az a helyzet, hogy a sok lány barátból mindig van egy aki úgy hosszabb rövidebb ideig er?sen jelen van a kapcsolatunkban. Sokat beszélgetnek, flörtölgetnek is. A párom szerint ez csak játék meg nem jelent semmit...

Legjobb válasz: Adott egy kapcsolat, amivel nem vagy elégedett, adott egy fiú, aki nem veszi figyelembe az igényeidet, persze te sem az övét, hisz nyilvánvaló, hogy eltérõ az értékrendetek, neki olyasmi is belefér egy kapcsolatba, ami neked nem, és te mindezt két éve tûröd. Nem mondom, hogy õ a szemét, de érted nem hajlandó lemondani a "játékairól", szerintem ez a kapcsolat megérett a szakításra.

Adott egy kapcsolat, amivel nem vagy elégedett, adott egy fiú, aki nem veszi figyelembe az igényeidet, persze te sem az övét, hisz nyilvánvaló, hogy eltérõ az értékrendetek, neki olyasmi is belefér egy kapcsolatba, ami neked nem, és te mindezt két éve tûröd. Nem mondom, hogy õ a szemét, de érted nem hajlandó lemondani a "játékairól", szerintem ez a kapcsolat megérett a szakításra.
Szerintem itt az ideje az asztalra csapnod, hogy mostantól vagy kettõtökrõl fog szólni ez a kapcsolat, vagy arra van az ajtó!Ideje kimondanod a negatív érzéseidet, és ultimátumot adnod, különben röhögve azt tesz veled továbbra is, amit õ akar.Nézd, arra kár idõt pazarolnod, amitõl szarul érzed magad.Ha meg a másik nem tesz érte, hogy jobban érzed magad a kapcsolatban, akkor egyértelmû, hogy nem vagy számára annyira fontos, mint kellene.
az én barátom is hasonló... nincsenek mondjuk lány barátai, de az exével a mai napig jóban vannak. ez alapvetõen még nem is lenne probléma, nem kell utálkozni egymással egy szakítás miatt, viszont az, hogy naponta csetelnek egymással, meg a csaj állandóan neki önti ki a lelkét, meg sokszor beszélgetnek telefonon is, azért az már baromira zavar....
Nem tudom miért van az, hogy az emberek nem tudnak elszakadni volt szerelmüktõl. Nem kell egy kapcsolatnak dérrel-dúrral véget érnie, de ha vége lett, akkor legyen vége. Úgy tûnik, vagy egyik, vagy másik részrõl nem történt meg az érzelmi leszakadás. A barátod valószínûleg pótol valamit, mert ha annyira boldog lenne veled, akkor nem érdekelnék az exei. Nem akarok egyoldalú és vészjósló madár sem lenni, de szerintem van mit megbeszélnetek.
nekem pl sikerült az egyik exemmel nagyon jó haverságban maradni, mára õ lenne az utolsó férfi a földön akivel lefeküdnék, vagy bármi hasonló. akkor szerettem, tetszett mint férfi, mostanra meg emberként szeretem. nincs ezzel semmi gond. ha valaki sokat lát emögé, az az õ baja, nem a miénk. mondd el a párodnak, hogy neked kellemetlen a másik lány jelenléte. itt az a baj, h nem tilthatod el senkitõl, hiszen nem ovodás már, az õ dolga kivel haverkodik.
Ez szerintem sem normális. Én sem haraggal váltam el az exemtõl, tudom, hogy akármiben számíthatnék rá, de õszintén szólva ha akarnék sem tudnék semmi olyan problémát találni, amit kizárólag õ segíthet megoldani. Nagylány vagyok már, boldogulok egyedül is. A te barátod exe is leakadhatna már rólatok, ha nem veszi észre magát, a barátod szólhatna neki, hogy vegyen vissza. Úgy látom, õ ezt nem akarja. A leírásodból úgy tûnik, mintha a barátod talonban tartaná ezeket a lányokat.
A kérdező hozzászólása: Valahogy úgy...talonban... :S Mondtam már neki, hogy zavar. Õt ez nem érdekli. Volt hogy szinte választhatott volna, hogy én vagy õ a fontosabb, és õt választotta. (Nem én állítottam helyzet elé, csak úgy jött ki.)
Én pedig az ajtót választanám. (akár neki mutatnám) Ez így nem kapcsolat. És az olvasottak alapján sosem volt az. (Az ex az ex. Nem véletlenül lett az, bár embere válogatja. Az ilyen kamu dumákat meg: hogy barátok maradtunk, meg mindenben számíthatok rá - be ne vedd. Persze hogy számíthat rá, hiszen egy exet megrakni már nem kerül annyi erõfeszítésbe, mintha egy új nõt kéne meghódítani.)


Nem!Tiszteletben tartom mások kapcsolatát.Inkább szenvedek, de nem fogok belepofátlankodni
Nem.Az megy a leprazónába.Magyarul soha többet nem állok szóba vele és ha megoldható, akkor nem is találkozom vele.Így nem tetszhet és probléma megoldva.
Egyértelmûen meg, mint ahogy meg is tettem, mert tudnia kell és kész, szerintem. Még ha ezzel jó ideig tönkre is teszek mindent, még akkor is. De késõbb legalább tudni fogja hogyan álljon hozzám, és így legalább nem kínzom magamat sem, mert a labda már nála pattog. 26F
A kérdező hozzászólása: Köszi...:)

Most én vagyok a hülye, hogy így gondolkodok? Van egy bnőm és viszonylag régóta együtt vagyunk. Azt mondtam neki a 3as szexről vagy ahol 2nél többen vannak, hogy elítélem, mert mit keres egy 3.személy a kapcsolatban, és nekem nem kéne még egy nő pl.

Mert egy pár az 2 ember,és én nemtudnám elviselni mással a szexet csak a bn?mmel,meg azt sem szeretném ha ? lenne mással.Ezen meg elcsodálkozott..de örül neki azt mondja.

Legjobb válasz: Nem, ez teljesen normális, hogy így gondolkodsz. Talán azért csodálkozott, mert manapság már akkora a szexuális szabadság, hogy szinte bárki bárkivel, bárhol, bármilyen felállásban csinálja, és örül neki, hogy talált valakit, aki a hagyományosabb elvek mentén gondolkodik. Szerintem örülj neki, hogy mindketten ugyanígy álltok ehhez a kérdéshez.

Nem, ez teljesen normális, hogy így gondolkodsz. Talán azért csodálkozott, mert manapság már akkora a szexuális szabadság, hogy szinte bárki bárkivel, bárhol, bármilyen felállásban csinálja, és örül neki, hogy talált valakit, aki a hagyományosabb elvek mentén gondolkodik. Szerintem örülj neki, hogy mindketten ugyanígy álltok ehhez a kérdéshez.
Kinek mi a normális... Ez is normális, de az is, ha valaki el tud képzelni egy harmadikat az ágyban.
Relatív, hogy mi normális. Ami a résztvevõ feleknek jó, azt nevezhetjük normálisnak.
Az én barátom is ien meg én is:)
Megkap minden adatot (levél+feladó). Még akkor is látszik a neved ha törlöd magad.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Nem érzem jól magam. Nemrég volt kapcsolatom egy orosz fiúval, de ő visszament Moszkvába és soha többé nem jön vissza. Hiányzik, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát figyelj Másinka vagy kimész Szergej után Moszkvába, vagy megnyugszol, és keresel magadnak egy másik fiút, aki közelebb lakik. És ne ábrándozz sokáig mert ekkora távolságú párkapcsolat ugysem tartana sokáig.

Hát figyelj Másinka vagy kimész Szergej után Moszkvába, vagy megnyugszol, és keresel magadnak egy másik fiút, aki közelebb lakik. És ne ábrándozz sokáig mert ekkora távolságú párkapcsolat ugysem tartana sokáig.
hiába tanultam nyelvedet lelkesen, hogy mondják oroszul: elment a kedvesem? báj báj szása!
Nem használhatsz ilyet legálisan közúton.
Büntethetik, de a gyakorlatban sajnos nem mindig figyelnek fel rá. Mûszaki vizsgán viszont valószínûbb, hogy elkaszálják az autót. A hátsó lámpa lesötétítése veszélyes dolog. Egyesek azt hiszik, hogy menõ, és jól mutat, csak nappal nem látni rendesen, ha indexel. Ha valaki bele megy egy ilyen sötétlámpás autó tulajdonosba, mert nem látta, hogy indexelt, a lesötétített lámpa miatt, és emiatt õ jön ki hibásnak, imádkozhat a sötét(lámpás), hogy ne verje le rajta valahogy a másik, de ha rendõrt hív, akkor rögtön világos lesz, ki az igazi hibás. Ma már inkább röhejesek a sötétített lámpák. Nem menõ. Már a lexus és egyéb tyúkning lámpák sem annyira menõek. Olyan átlátszó fólia viszont van lámpára, ami megvédi bizonyos behatásoktól (karcolások és kõfelverõdések, uv fény) a lámpát, ezt általában az elsõ lámpára teszik. Na ilyet tehetsz fel. A sötétítõt meg leszedném sürgõsen.
nem büntetik, nincs tiltva a fólia a lényeg hogy megfelelõ fényerõvel és színnel világítson, ha ezeknek megfelel, akkor senki se fog belekötni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!