Találatok a következő kifejezésre: Egy kapcsolatban idő után normális a (4 db)

Mennyi idő után normális a szex egy kapcsolatban?

Legjobb válasz: amikor eljön az ideje vagy úgy érzitek.

amikor eljön az ideje vagy úgy érzitek.
legkésõbb a 3. randin abszolválni kell. természetesen ez nagyban függ a a kapcsolat feleinek életkorától. :)
Mi az 2 hét után lefeküdtünk.
Amikor úgy érzed, hogy itt és most muszáj, hogy magadévá tegyed õt. Amúgy szerintem ez sok mindentõl függ. Személy szerint én azért várnék még vele, és nem a 3.randin dobnám le magamról a textilt...De aztán ki tudja.:DD
Én az elsõ találkozás után szoktam, még akkor este.

Egy kapcsolatban mennyi idő után normális a szex, ha egyaránt szeretik egymást?

Legjobb válasz: Én tegnap feküdtem le a barátommal,mindketten szeretjük egymást,és 2,5 hónapja járunk.Megbízunk egymásban,ígyhát nem fog minket csalódás érni...elvileg :D 16 évesek vagyunk amúgy...és várhattam volna kicsit,mert én még szûz voltam,de úgyéreztem eljött az ideje :)

Én tegnap feküdtem le a barátommal, mindketten szeretjük egymást, és 2, 5 hónapja járunk.Megbízunk egymásban, ígyhát nem fog minket csalódás érni...elvileg :D 16 évesek vagyunk amúgy...és várhattam volna kicsit, mert én még szûz voltam, de úgyéreztem eljött az ideje :)
Én is 2, 5 hónap után feküdtem le elõször a barátommal, de akkor én már 19 éves voltam. Mindenki maga dönti el, hogy hány évesen és mennyi idõ után szexszel. Ha valaki egy hét vagy akár egy nap után úgy érzi, hogy megbízik a barátjában, akkor sincs másnak beleszólása abba, amit csinál.
én 3 hónap után feküdtem le a párommal, és még mindig nagyon szeretjük egymást több mint 1 éve :)
en 6 honap utan....
Mi másfél éve vagyunk együtt, de én még nem érzem elérkezettnek az idõt rá.Én 15 vagyok (szûz), õ 18 éves.:)
mi 3 hónapot vártunk... de a végén már nagyon nehéz volt... én még szüz voltam... nem bántam meg... 1 éve járunk... csaj!
Vannak akik az 1 évet is megvárják. Szerintem a 2 hónap a maximum, amit még ki lehet várni. A többiek csk bohóckodnak. Menjenek inkább az oviba játszani!!
A kérdező hozzászólása: Grat! Köszi a válaszokat.
Én 2.5 hónapja vagyok együtt bnõmmel, és most kezdtünk el ezen gondolkodni :) 16 vagyok amúgy, bnõm 15.

Komoly kapcsolatra gondolok 18 év fölött, ahol egyik fél sem szűz már és normális értékrendűek. Mennyi idő után aludtatok együtt ami nem feltétlenül a szexet jelenti?

Legjobb válasz: 18 évesen normális értékrendûen milyen kérdés ez? Akkor alszotok együtt, amikor mindketten azt akarjátok. Milyen választ vársz? Dátumot, idõt szeretnél? Szerintem 24 óra. Vagy nem is! 124 óra. Vagy nem.

18 évesen normális értékrendûen milyen kérdés ez? Akkor alszotok együtt, amikor mindketten azt akarjátok. Milyen választ vársz? Dátumot, idõt szeretnél? Szerintem 24 óra. Vagy nem is! 124 óra. Vagy nem.
Nem is! mert az elsõ rosszul mondja! Hanem 24*124 óra azaz 2976 óra. KÉRDEZÕ ha ezt most azért kérded mert rólad van szó. Akkor nee, jó, ne. Ezt neked kell érezned, meg próbálkozni, máskülönben erõltetett lesz az egész, ami meg nem jó. PLUSZ akkor te se tanulsz semmit az egészbõl. Illetve valamit biztos, de nem lesz meg az az érzés ha magadtól csináltad volna. Én pl sokat nyaggattam a bátyámat, de ez azért is rossz, mert nem leszel önálló, és mégse lehet mindig a másikat kérdezni. Na és õ már egy ideje, ilyenkor direkt nem is mond semmit. És rám hagyja, bár már eleve én kezdtem el kevesebbet hozzá járni, mert én is úgy éreztem ez így nem jó. ihih
A kérdező hozzászólása: Én nem azt szerettem volna tudni, hogy én mikor csináljam, csupán az érdekel, hogy másoknál hogy ment ez. De szomorú, hogy még így sem kapok normális választ.
Hát nagyon szomorú, , , igazából sose tudtam rájönni mi ezeknek a kérdéseknek az értelme. FÕLEG az olyanoknál amik kb így néznek ki. LÁNYOK hányszor dugtatok már, hány pasit szoptatok le, hányszor anál szexeltetek, és akkor még valami egyéb perverz kérdés.?? Ez mi?? Vagy a kutatók ide jönnek, közvélemény kutatást végezni, a kutatásaikhoz? Komolyan sok perverz asz valószínûleg erre veri a farkát (most nem errõl a kérdésrõl beszélek). De hát igazából ennek sincs több értelme, ez olyan hogy gondolom beszélgetsz x lány ismerõssel tõle is vannak dolgok amiket nem kérdezel meg mert hülyén hangzana, vagy fura lenne. na kb ez http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nk1..
A barátommal már elsõ éjjel együtt aludtunk, mikor találkoztunk (évekkel elõtte volt barátom által ismertem meg, de kétszer találkoztunk és akkor sem beszéltünk sokat, de nem volt tök ismeretlen). Sõt, az azt követõ este is nála voltam. Nem feküdtünk le egymással, de simogatás csók, ilyesmi volt. Aztán rá 2-3 napra újra találkoztunk és nála voltunk, akkor szeretkeztünk is. Nem tudom, ez nálad milyen "értékrendbe" sorolható, de úgy érzem, két felnõtt embernek nem kell hónapokig randizgatnia ehhez. Vonzódtunk egymáshoz, kívántuk egymást, nem mellékesen rengeteget beszélgettünk azon a két napon. Egyszerûen éreztük, hogy passzolunk és kész. Ja, és ez lassan három és fél éve volt :) . L/25


Egy normális kapcsolatban, egy idő után elmúlik az a rózsaszín köd, hogy 'Waóó de helyes ez a srác' másik félről 'De szép ez a lány'?

Nálatok ez még meg van, kisbaba után is, esetleg esküvő után is, vagy egy idő múlva, már csak egymásra úgy tekintetek, mint 'Szeretem' és már nem tartod úgy helyesnek mint régen. Rövidebben a kérdés, de sokkal hülyébben hangzik, nektek párotok tetszik, azaz még érzitek azt a lángot mint először?

Legjobb válasz: Igen tetszik még a párom, elég sokszor érzem a lángot is, bár õ jobban :) Szerelmes vagyok belé, de a feltétlen szeretet is megvan. Persze nem olyan a szerelem mint 14 éve amikor még friss volt, vagy mikor 10 éve összeházasodtunk de mindig fel lehet újítani az érzelmeket :) 29/N

Igen tetszik még a párom, elég sokszor érzem a lángot is, bár õ jobban :) Szerelmes vagyok belé, de a feltétlen szeretet is megvan. Persze nem olyan a szerelem mint 14 éve amikor még friss volt, vagy mikor 10 éve összeházasodtunk de mindig fel lehet újítani az érzelmeket :) 29/N
Hát nekem elõször kifejezetten nem tetszett a párom. Aztán beleszerettem és "megszépült"... Én napról napra egyre helyesebbnek látom, pedig már össze is házasodtunk. Lehet fordítva mûködöm?! :D
Mi 8 éve vagyunk együtt , a rózsaszín köd már elmúlt, de átalakult egy nagyon erõs szeretetté és ragaszkodássá. A férjem a mai napig bókol nekem és meg egyszerûen hogy csak egyet mondjak imádom csak úgy nézni amikor pl alszik.Ma reggel is én hamarabb fent voltam és ilyenkor sokszor csak úgy nézem, hogy milyen édesen durmol mellettem. Egyszerûen imádom. És ez csak egy pl. volt. a mai napig akárhányszor beszélünk mondjuk telefonon úgy rakjuk le , hogy szeretlek. Gyermekünk még nincsen egy év múlva tervezzük. De az szerintem még egy kötelék lesz, és hát a kisbabában meg magunkat láthatjuk viszont.Ha most találkoznék vele akkor is tetszene pedig elég sokat változtunk az évek alatt.
Én már több, mint 3 éve vagyok együtt a párommal, de már nem rajongom õt úgy körül, mint az elején. Persze szerezem õt, sokat gondolok rá, ha nincs velem, de már nem olyan erõs ez az érzés. Inkább mély kötõdéssé, ragaszkodássá, megszokássá vált a dolog. 27N
Egy idõ után egymáshoz szoknak a párok, megszokják, hogy a másik látta már õket kócosan/smink nélkül/otthoni ruhában, éppen ezért nem csípik már ki magukat egymásnak, na ilyenkor múlik el a rózsaszín köd. Ha kicsit vissza akarod csempészni, akkor ilyesmiket megtehetsz, mintha elsõ randitok lenne kb. úgy készülsz az esti vacsorára is.
Kérdezõ, te párkapcsolatban élsz? Mennyi ideje?
A kérdező hozzászólása: Nem élek párkapcsolatban:) Fiatal kérdezõ vagyok még, pont azért kérdeztem, hogy nekünk ugye a Kamasz korunkban van ilyen rózsaszín köd, hogy 'De helyes' és arra lettem voltam kíváncsi, ha megkaphatnám akit szeretnék, ez elmúlna-e :)
A kérdező hozzászólása: mármint arra voltam kíváncsi :)
Akkor jó hírem van. A "de helyes" korszaknak nincs vége, ha megtaláltad a megfelelõ társat. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Ez jóhír volt tényleg, mert nem is szeretném, hogy vége legyen annak:)
Nàlunk megvan, igaz, még csak màsfél éve vagyunk együtt, de annyi mindenen tul vagyunk együtt, mintha 3-4 éve lennénk együtt. Nem olyan màr, mint az elején volt, az ujdonsàg varàzsa nincs meg, de a feltétlen szeretet, tisztelet, melegség még megvan, és ez mindennél fontosabb:) Arrol nem beszélve, hogy akàrhànyszor rànézek, bele a szeretettöl ragyogo szemeibe, megfogom a kezét, ami a hasamban lévö kis tronörököst simogatja, azt érzem, hogy Ö mindennél többet ér nekem<3
A kérdező hozzászólása: Köszönöm <3: ) Nagyon aranyos volt, én is ezt szeretném majd érezni♥
Bárcsak az én életem is ilyen lenne majd az én párommal :) ) Most leszünk nemsokára egy éve együtt.. régóta szeretném tudni, hogy mi a titok, hogyan tudnak szerelemben együtt élni bizonyos párok akár még hosszú évtizedek után is. Ezek szerint a titok: a megfelelõ partner. Ennyi és semmi több. :) Õszintén remélem hogy én is ilyen életet fogok élni, mint a kommentelõk nagy része :) ) Olyan jó lenne :$ Szurkoljatok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek :) ) Hasznosak voltak, én valahogy nem így képzeltem el :) De megnyugodtam, hogy nem sok változás lesz:) Ha a kapcsolat is jó persze
Két éve vagyunk csak együtt. Úgy kezdõdött, hogy iszonyúan helyesnek láttam és elvetemülten bele voltam esve. Ha jött hozzám, és ajtót nyitottam neki, ott volt bennem a "fúúú de helyes!!!"-gondolat. Azóta se csúnyult meg, csak annyi történt, hogy vannak problémáink, amiket a helyes pofi anno nem árult el (kicsit lusta a lelkem tanulás és munka terén) így más került elõtérbe, nem a kinézet, mert abból nem élünk meg. (ha csak el nem küldöm chippendale fiúnak :P ) De bízom benne, hogy lesz erre megoldás, és akkor megint felhõtlenül lángolhatok és örülhetek a helyes pasimnak (aki szeret is, e téren nincs vele gond, csak lenne szorgalmasabb!!!!) próbálkoztam olyanokkal is, akik kevésbé tetszettek, és azokban a kapcsolatokban még több gond volt, és még hamarabb. Továbbra is azt mondom, hogy ha olyannal jössz össze, aki még csak nem is tetszik, megette a fene a kapcsolatot...
Sziasztok! Mi még csak két éve vagyunk együtt, de megosztom én is, amit eddig megéltem. Ez csúnya dolog, de eloõször fel sem tûnt, sõõt, az ideált, akit elképzeltem magam mellé totálisan az ellentéte volt. De megfogott benne valami. Aztán összejöttünk, és én is egyre helyesebbnek látom, most már Õ az álompasi a számomra :) Talán az a tûz nincsen már meg, ami az elején volt (két év alatt elég sok minden történt), de ha úgy alakul, vissza tudjuk csempészni, illetve nagyobb fokra tudjuk kapcsolni a szerelem tüzét. Mert a szerelem, a feltétel nélküli szeretet meg van. Ritkán bókol, de a szemébõl nagyon sok mindent ki tudok olvasni. S a tekintete mindent elmond:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, azt hittem nem jól fogalmaztam meg a kérdést, de akkor érthetõ, köszönöm a rendes választ, pont ilyenre voltam kíváncsi : ))
A kérdező hozzászólása: ötödik: Köszönöm, nem tudom, hogy fordítva mûködsz-e, én egyenlõre most látom nagyon helyesnek Õt, aztán lehet elmúlna, de most az elején nagyon szeretném, vagyis nagyon rajongnék a kinézetéért, mivel ha nem ismerem nem szerethetem, de azért még belezúghatok :) )
A válaszíró 90%-ba Vagy Romlik a látásod :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Hatodik: Aranyos volt amit leírtál :) ) Remélem majd nálam is így lesz. ;) Az alvós rész nagyon tetszett :)
Én úgy gondolom, hogy az elején a nagyon nagy tetszés, hogy "húúú de helyes..." azért van, hogy egyáltalán összehozza a 2 felet. Ha tetszik valaki, érdeklõdni kezdesz, és abból alakulhat ki a kapcsolat, a lángok, pedig arra késztetnek, hogy még szorosabban egybeforrjatok. Aztán amikor csillapodik a láng, akkor derülnek ki a dolgok. Hogy az összeforrás sikerült-e, lehet-e tovább együtt parázslani. Mert a tûz hosszú távon elemészt, a parázs melegen tart. :) És néha fel is lobbanhat éppen. Szerintem. 23N
Mi lassan 5 éve vagyunk együtt és mondja a párom, hogy szeretlek.És érzem is.Persze változunk és az érzés is változik, de tényleg mélyebb lesz.Van egy 9 hónapos kisfiunk és olyan jó nézni õket amikor alszanak együtt vagy játszanak.Olyankor már nem csak a szerelmem látom benne, hanem az apát is.És mi gyerekkel is elmegyünk sétálni, vagy randizni (ha dolgozik, megbeszéljük mikor találkozunk és elmegyünk elé a gyerekkel, én is felöltözöm szépen.)És míg hazaérünk jókat beszélgetünk.
8 éve vagyunk együtt a férjemmel...és tetszik... :) ) nem is nézek más férfiakra úgy, hogy "na, de jó pasi!" egyszerûen semmi ingerenciám nincs ez irányba.... de ha valaki észreveszi, hogy más férfi/nõ is jól néz ki a párján kívül abban még semmi rossz nincs...feltéve ha csak ennyiben merül ki a dolog. :)
Az a kezdeti lángolás, a "rózsaszín köd" nincs, de szerelmes vagyok a férjembe mélyen. És vonzónak, helyesnek, kívánatosnak tartom. Véleményem szerint ha már nem találod vonzónak, azt megette a fene. Addig van szerelem, amíg látsz benne valamit, ami megfog.
olyan kedves bájos volt mindegyik válasz :) remek volt olvasni!! és az utolsó összefoglalta a lényeget azt hiszem.. a megfelelõ társ a, ez a kulcs a jövõt nyitó ajtóhoz. igaz <3 mindenikek!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!