Találatok a következő kifejezésre: Egy kapcsolatban idő után normális (10 db)

Mennyi idő után normális a szex egy kapcsolatban?

Legjobb válasz: amikor eljön az ideje vagy úgy érzitek.

amikor eljön az ideje vagy úgy érzitek.
legkésõbb a 3. randin abszolválni kell. természetesen ez nagyban függ a a kapcsolat feleinek életkorától. :)
Mi az 2 hét után lefeküdtünk.
Amikor úgy érzed, hogy itt és most muszáj, hogy magadévá tegyed õt. Amúgy szerintem ez sok mindentõl függ. Személy szerint én azért várnék még vele, és nem a 3.randin dobnám le magamról a textilt...De aztán ki tudja.:DD
Én az elsõ találkozás után szoktam, még akkor este.
Sztem azonnal lecumizhatod dorka vagyis doxxa.
1-2 hónap.

Egy kapcsolatban mennyi idő után normális a szex, ha egyaránt szeretik egymást?

Legjobb válasz: Én tegnap feküdtem le a barátommal,mindketten szeretjük egymást,és 2,5 hónapja járunk.Megbízunk egymásban,ígyhát nem fog minket csalódás érni...elvileg :D 16 évesek vagyunk amúgy...és várhattam volna kicsit,mert én még szûz voltam,de úgyéreztem eljött az ideje :)

Én tegnap feküdtem le a barátommal, mindketten szeretjük egymást, és 2, 5 hónapja járunk.Megbízunk egymásban, ígyhát nem fog minket csalódás érni...elvileg :D 16 évesek vagyunk amúgy...és várhattam volna kicsit, mert én még szûz voltam, de úgyéreztem eljött az ideje :)
Én is 2, 5 hónap után feküdtem le elõször a barátommal, de akkor én már 19 éves voltam. Mindenki maga dönti el, hogy hány évesen és mennyi idõ után szexszel. Ha valaki egy hét vagy akár egy nap után úgy érzi, hogy megbízik a barátjában, akkor sincs másnak beleszólása abba, amit csinál.
én 3 hónap után feküdtem le a párommal, és még mindig nagyon szeretjük egymást több mint 1 éve :)
en 6 honap utan....
Mi másfél éve vagyunk együtt, de én még nem érzem elérkezettnek az idõt rá.Én 15 vagyok (szûz), õ 18 éves.:)
mi 3 hónapot vártunk... de a végén már nagyon nehéz volt... én még szüz voltam... nem bántam meg... 1 éve járunk... csaj!
Vannak akik az 1 évet is megvárják. Szerintem a 2 hónap a maximum, amit még ki lehet várni. A többiek csk bohóckodnak. Menjenek inkább az oviba játszani!!
A kérdező hozzászólása: Grat! Köszi a válaszokat.
Én 2.5 hónapja vagyok együtt bnõmmel, és most kezdtünk el ezen gondolkodni :) 16 vagyok amúgy, bnõm 15.

Egy féléves kapcsolat után mennyi idő számít neked "normálisnak", hogy új kapcsolatot kezdj?

Ha már van is új kiszemelt egyb?l...azért várni kéne, hogy az el?z? elfelejt?djön, nem? Tudom, hogy ez midnenkinél egyéni, de kíváncsi lennék több ember véleményére :)

Legjobb válasz: Nemcsak egyén-, de helyzetfüggõ is. Függ attól például, mennyire ragaszkodtál a volt szerelmedhez. Nekem volt egy négy éves kapcsolatom, nagyon szerettem õt, de már a harmadik év elején bennem volt, hogy csak vergõdés az egész... Azért még húztuk a dolgot. Szépen, lassan le is mondtam a kapcsolatról a végére. Így hiába a szeretet, hiába a 4 év, egy hónap alatt kihevertem a szakítást. Ha 3 év után szakítunk, még egy darabig szenvedtem volna. Tehát fél év... El tudom képzelni, hogy épp a legnagyobb lánggal égek a szerelemben, ha ekkor kidob, lehet hogy hónapokig szenvednék.

Nemcsak egyén-, de helyzetfüggõ is. Függ attól például, mennyire ragaszkodtál a volt szerelmedhez. Nekem volt egy négy éves kapcsolatom, nagyon szerettem õt, de már a harmadik év elején bennem volt, hogy csak vergõdés az egész... Azért még húztuk a dolgot. Szépen, lassan le is mondtam a kapcsolatról a végére. Így hiába a szeretet, hiába a 4 év, egy hónap alatt kihevertem a szakítást. Ha 3 év után szakítunk, még egy darabig szenvedtem volna. Tehát fél év... El tudom képzelni, hogy épp a legnagyobb lánggal égek a szerelemben, ha ekkor kidob, lehet hogy hónapokig szenvednék.
Ilyen téren nem vagyok szívbajos, azonnal bele tudok kezdeni, max még egyszer-kétszer eszembe jut az ex.
Ha mocsok módon átvertek, megcsaltak etc etc, akkor nem fogok nyavalyogni egy olyan ember miatt, ha viszont teljesen más okból kifolyólag, akkor jön a hetekig tartó haldoklás.
Sokan azt mondják ne menjen bele az ember amíg nincs túl az elõzõn. Van akinek fél éves kapcsolat is sok de van aki egy 5-éves kapcsolat után hamarabb felálll, nem az idõtõl függ sok esetben. De ha csak ülsz és gondolkodsz és búslakodsz egyedül azzal nem fog elmúlni semmi. Én belementem rögtön másik kapcsolatba és jót tett. ÉS megtaláltam benne mindent. Van aki nem talál úgymond eleget a másik emberben ezért nem képes túllenni az elõzõn.
Nekem volt egy fél éves kapcsolatom. 3-4 hónap után elkezdett érdekelni valaki nagyon, és elkezdtem találkozgatni vele, az exemn a nyomába sem ért, annyival jobban szerettem az új srácot az elsõ pillanattól kezdve. Viszont az exem elhordott minden sz*rnak, mert hogy képzelem, h ilyen hamar más kell nekem, és minimum 1 év kellene, h õt elfelejtsem...stb. :D

Komoly kapcsolatra gondolok 18 év fölött, ahol egyik fél sem szűz már és normális értékrendűek. Mennyi idő után aludtatok együtt ami nem feltétlenül a szexet jelenti?

Legjobb válasz: 18 évesen normális értékrendûen milyen kérdés ez? Akkor alszotok együtt, amikor mindketten azt akarjátok. Milyen választ vársz? Dátumot, idõt szeretnél? Szerintem 24 óra. Vagy nem is! 124 óra. Vagy nem.

18 évesen normális értékrendûen milyen kérdés ez? Akkor alszotok együtt, amikor mindketten azt akarjátok. Milyen választ vársz? Dátumot, idõt szeretnél? Szerintem 24 óra. Vagy nem is! 124 óra. Vagy nem.
Nem is! mert az elsõ rosszul mondja! Hanem 24*124 óra azaz 2976 óra. KÉRDEZÕ ha ezt most azért kérded mert rólad van szó. Akkor nee, jó, ne. Ezt neked kell érezned, meg próbálkozni, máskülönben erõltetett lesz az egész, ami meg nem jó. PLUSZ akkor te se tanulsz semmit az egészbõl. Illetve valamit biztos, de nem lesz meg az az érzés ha magadtól csináltad volna. Én pl sokat nyaggattam a bátyámat, de ez azért is rossz, mert nem leszel önálló, és mégse lehet mindig a másikat kérdezni. Na és õ már egy ideje, ilyenkor direkt nem is mond semmit. És rám hagyja, bár már eleve én kezdtem el kevesebbet hozzá járni, mert én is úgy éreztem ez így nem jó. ihih
A kérdező hozzászólása: Én nem azt szerettem volna tudni, hogy én mikor csináljam, csupán az érdekel, hogy másoknál hogy ment ez. De szomorú, hogy még így sem kapok normális választ.
Hát nagyon szomorú, , , igazából sose tudtam rájönni mi ezeknek a kérdéseknek az értelme. FÕLEG az olyanoknál amik kb így néznek ki. LÁNYOK hányszor dugtatok már, hány pasit szoptatok le, hányszor anál szexeltetek, és akkor még valami egyéb perverz kérdés.?? Ez mi?? Vagy a kutatók ide jönnek, közvélemény kutatást végezni, a kutatásaikhoz? Komolyan sok perverz asz valószínûleg erre veri a farkát (most nem errõl a kérdésrõl beszélek). De hát igazából ennek sincs több értelme, ez olyan hogy gondolom beszélgetsz x lány ismerõssel tõle is vannak dolgok amiket nem kérdezel meg mert hülyén hangzana, vagy fura lenne. na kb ez http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nk1..
A barátommal már elsõ éjjel együtt aludtunk, mikor találkoztunk (évekkel elõtte volt barátom által ismertem meg, de kétszer találkoztunk és akkor sem beszéltünk sokat, de nem volt tök ismeretlen). Sõt, az azt követõ este is nála voltam. Nem feküdtünk le egymással, de simogatás csók, ilyesmi volt. Aztán rá 2-3 napra újra találkoztunk és nála voltunk, akkor szeretkeztünk is. Nem tudom, ez nálad milyen "értékrendbe" sorolható, de úgy érzem, két felnõtt embernek nem kell hónapokig randizgatnia ehhez. Vonzódtunk egymáshoz, kívántuk egymást, nem mellékesen rengeteget beszélgettünk azon a két napon. Egyszerûen éreztük, hogy passzolunk és kész. Ja, és ez lassan három és fél éve volt :) . L/25

Az normális ha egy idő után minden kapcsolatomban elgondolkodok azon hogy milyen jó is volt az elején?

Legjobb válasz: Igen, normális, én is elszoktam, de azon is hogy hogyan lehetne feldobni továbbra is.

Igen, normális, én is elszoktam, de azon is hogy hogyan lehetne feldobni továbbra is.
Persze. Minden kapcsolat az elején a legjobb, rózsaszín lebegés stb stb. Aztán késõbb, ahogy megismered a másikat kiderül, hogy neki is vannak jócskán hibái - ha kellõen mélyek az érzések ezeket persze fel lehet dolgozni, és a végeredmény itt is valami nagyon jó lesz, de azért teljesen más mint az elején :)
Persze. Jó érzéssel tölt el, megmosolyogtat a nosztalgiázás, hogy milyen jó is volt akkor:) Most bezzeg......

Egy normalis kapcsolatba mennyi idõ után szokás lefeküdni?

Legjobb válasz: Ez nagyban függ a korosztálytól. A 14-08 év közöttieknél akár 1 év is lehet míg a 25-30 közöttiek általában már fél év után de természetesen ez a kapcsolat mélységétõl és az intelligenciától is függ.

Ez nagyban függ a korosztálytól. A 14-08 év közöttieknél akár 1 év is lehet míg a 25-30 közöttiek általában már fél év után de természetesen ez a kapcsolat mélységétõl és az intelligenciától is függ.
30 fölött akár az elsõ nap is megtörténik, és ez a normális.
Mi huszonéves korunk elején jöttünk össze. Én 24, a férjem másfél hónapra rá töltötte a 21-et. Nekem már volt szexuális tapasztalatom, a férjem szûz volt. Addigra már túl voltunk a szerelmi vallomásokon, amikor 2 hét után megtörtént. Ilyen korban már nevetséges hónapokat várni ha kívánjuk egymást. Ha szexuálisan nem illetek össze akkor csak egymás idejét húztátok. Szóval szerintem 1 hónapon belül.
Gondolom már nem szûz lányokról beszélünk, mert én csak úgy értem a következõket. A csaj életkorától függõen is változik. (Mert minden férfi azonnal természetesen, ha lehetne.) És persze a férfi képességeitõl. Jellemzõ hogy ugyanaz a lány egy béna fas.zláma férfit hónapokig várat, de egy normális, jó önbizalmú, csábítani képes férfivel hamarabb lefekszik, mert maga is hamarabb kívánja meg vele a szexet. A lány egyéniségétõl (pl. szégyellõsség, visszahúzódóság) is függ, de általában 20 év fölöttivel 2 hét, 18-20 évessel 3-4 hét. Fiatalabbal nem kezdek. Én férfiként tisztelem magam annyira, hogyha egy nõvel a megismerkedéstõl számítva 2-3 héten belül nem fekszem le, akkor tudjam hogy nem vesz komolyan és nem akar tõlem semmi komolyat. 30 körül vagyok és akikkel randizom, azok is minimum 18-20(-25) évesek.
Ahogy 5-ös mondja. Ezt nem lehet elõre eltalálni. Lehet, hogy hónapokig semmi és akció után szétmennek. Mi 84-85 szilveszterén találkoztunk. Jan. 13 randi és már akkor megtörtént. 29. éve vagyunk együtt!
ez csak a két félen múlik. ha nektek jó a megismerkedésetek napján, akár akkor is, vagy csak 1 év után... Szerintem házasságig várni hülyeség ezzel, az nem normális.
Kortól is függ. Szerintem azért pár hét után. Én személy szerint semmiképp nem várnék hónapokig mondjuk.
Igen egyetértünk de lehet sz*rul fogalmaztam meg de csak 2 órát aludtam úgyhogy nem mindig látom a betûket.
" már fél év után" ????? mivel elõtte 1 évet írtál , utána a "már fél év után" az úgy hangzott.. de ezek szerinte egyetértünk ;)
6 Ha olvastál volna azt írtam hogy fél után már volt tehát 0-6 hónapig.
Aki nem közeledikhozzám szexuálisan pár héten belül, azt nem tartom normálisnak egyébként (ez még nem jelenti azt, hogy akkor le is fekszünk egymással..) de elsõ szerit fél év? 8 hónap múlva már eldöntöttük, hogy összeköltözünk... rá félévre meg is valósítottuk, úgy, hogy úgy gondoltuk elõbb utóbb házasodunk, csak elõbb kipróbáljuk, mûködik-e az együttélés is.. 25-30 évesen (most avgyok ennyi) fél évig szex nélkül tuti a falat kaparnám, pedig nem érzem magam nagyétkûnek, fõleg, ha mellettem van az a férfi akit szeretek...
Baromi változó.. Az adott személyeken múlik.. Mi 1 hónapon belül feküdtünk le ano 21-22 évesen, normálisnak mondanám a kapcsolatunkat... 5, 5 év , azóta házasok is vagyunk 20-on évesen max 2-3 hónap után de ez már a nagyon max szerintem
A kérdező hozzászólása: olyan 20-25 körülieknél mi a normális?
Egy normális kapcsolatba belemenni szokás, lefeküdni maximum a kapcsolatban. Az ilyen analfabétáknál fogalmilag kizárt, hogy a kapcsolatuk normális legyen, így akár már ma.
A 3-dik percben - a mai világban sajnos. Amúgy szerintem akkor, amikor mind a ketten érzelmileg készen álltok rá. Ha számot kéne mondjak, akkor egy nagyon jó kapcsolat mellett legyen azért legalább 1 hónap. 22/F
Az elso kapcsolatomnal 3 honapot vartam az elso szexel, elotte pettingeltunk, es kb 1 evig udvarolt nekem migkomolyan birtam venni :-) 1, 5 evig voltam vele egyutt es 16 voltam A masodik kapcsolatomban 1 hetet vartam mielott lefekudtunk volna egymassal, elotte minden egyes nap talalkoztunk es hajnalig beszelgettunk annak ellenere is hogy este tizig dolgozott es reggel hatkor meg kelt. 3 evig voltunk egyutt es 18 voltam Azota nem volt uj kapcsolatom, alakuloban van, de nalam bizalmi kerdes, mennyire vagyunk egy hullamhosszon ha igen, nem tartom elhamarkodottnak az egy hetes dolgot sem. 21N

Egy normális kapcsolatban, egy idő után elmúlik az a rózsaszín köd, hogy 'Waóó de helyes ez a srác' másik félről 'De szép ez a lány'?

Nálatok ez még meg van, kisbaba után is, esetleg esküvő után is, vagy egy idő múlva, már csak egymásra úgy tekintetek, mint 'Szeretem' és már nem tartod úgy helyesnek mint régen. Rövidebben a kérdés, de sokkal hülyébben hangzik, nektek párotok tetszik, azaz még érzitek azt a lángot mint először?

Legjobb válasz: Igen tetszik még a párom, elég sokszor érzem a lángot is, bár õ jobban :) Szerelmes vagyok belé, de a feltétlen szeretet is megvan. Persze nem olyan a szerelem mint 14 éve amikor még friss volt, vagy mikor 10 éve összeházasodtunk de mindig fel lehet újítani az érzelmeket :) 29/N

Igen tetszik még a párom, elég sokszor érzem a lángot is, bár õ jobban :) Szerelmes vagyok belé, de a feltétlen szeretet is megvan. Persze nem olyan a szerelem mint 14 éve amikor még friss volt, vagy mikor 10 éve összeházasodtunk de mindig fel lehet újítani az érzelmeket :) 29/N
Hát nekem elõször kifejezetten nem tetszett a párom. Aztán beleszerettem és "megszépült"... Én napról napra egyre helyesebbnek látom, pedig már össze is házasodtunk. Lehet fordítva mûködöm?! :D
Mi 8 éve vagyunk együtt , a rózsaszín köd már elmúlt, de átalakult egy nagyon erõs szeretetté és ragaszkodássá. A férjem a mai napig bókol nekem és meg egyszerûen hogy csak egyet mondjak imádom csak úgy nézni amikor pl alszik.Ma reggel is én hamarabb fent voltam és ilyenkor sokszor csak úgy nézem, hogy milyen édesen durmol mellettem. Egyszerûen imádom. És ez csak egy pl. volt. a mai napig akárhányszor beszélünk mondjuk telefonon úgy rakjuk le , hogy szeretlek. Gyermekünk még nincsen egy év múlva tervezzük. De az szerintem még egy kötelék lesz, és hát a kisbabában meg magunkat láthatjuk viszont.Ha most találkoznék vele akkor is tetszene pedig elég sokat változtunk az évek alatt.
Én már több, mint 3 éve vagyok együtt a párommal, de már nem rajongom õt úgy körül, mint az elején. Persze szerezem õt, sokat gondolok rá, ha nincs velem, de már nem olyan erõs ez az érzés. Inkább mély kötõdéssé, ragaszkodássá, megszokássá vált a dolog. 27N
Egy idõ után egymáshoz szoknak a párok, megszokják, hogy a másik látta már õket kócosan/smink nélkül/otthoni ruhában, éppen ezért nem csípik már ki magukat egymásnak, na ilyenkor múlik el a rózsaszín köd. Ha kicsit vissza akarod csempészni, akkor ilyesmiket megtehetsz, mintha elsõ randitok lenne kb. úgy készülsz az esti vacsorára is.
Kérdezõ, te párkapcsolatban élsz? Mennyi ideje?
A kérdező hozzászólása: Nem élek párkapcsolatban:) Fiatal kérdezõ vagyok még, pont azért kérdeztem, hogy nekünk ugye a Kamasz korunkban van ilyen rózsaszín köd, hogy 'De helyes' és arra lettem voltam kíváncsi, ha megkaphatnám akit szeretnék, ez elmúlna-e :)
A kérdező hozzászólása: mármint arra voltam kíváncsi :)
Akkor jó hírem van. A "de helyes" korszaknak nincs vége, ha megtaláltad a megfelelõ társat. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Ez jóhír volt tényleg, mert nem is szeretném, hogy vége legyen annak:)
Nàlunk megvan, igaz, még csak màsfél éve vagyunk együtt, de annyi mindenen tul vagyunk együtt, mintha 3-4 éve lennénk együtt. Nem olyan màr, mint az elején volt, az ujdonsàg varàzsa nincs meg, de a feltétlen szeretet, tisztelet, melegség még megvan, és ez mindennél fontosabb:) Arrol nem beszélve, hogy akàrhànyszor rànézek, bele a szeretettöl ragyogo szemeibe, megfogom a kezét, ami a hasamban lévö kis tronörököst simogatja, azt érzem, hogy Ö mindennél többet ér nekem<3
A kérdező hozzászólása: Köszönöm <3: ) Nagyon aranyos volt, én is ezt szeretném majd érezni♥
Bárcsak az én életem is ilyen lenne majd az én párommal :) ) Most leszünk nemsokára egy éve együtt.. régóta szeretném tudni, hogy mi a titok, hogyan tudnak szerelemben együtt élni bizonyos párok akár még hosszú évtizedek után is. Ezek szerint a titok: a megfelelõ partner. Ennyi és semmi több. :) Õszintén remélem hogy én is ilyen életet fogok élni, mint a kommentelõk nagy része :) ) Olyan jó lenne :$ Szurkoljatok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek :) ) Hasznosak voltak, én valahogy nem így képzeltem el :) De megnyugodtam, hogy nem sok változás lesz:) Ha a kapcsolat is jó persze
Két éve vagyunk csak együtt. Úgy kezdõdött, hogy iszonyúan helyesnek láttam és elvetemülten bele voltam esve. Ha jött hozzám, és ajtót nyitottam neki, ott volt bennem a "fúúú de helyes!!!"-gondolat. Azóta se csúnyult meg, csak annyi történt, hogy vannak problémáink, amiket a helyes pofi anno nem árult el (kicsit lusta a lelkem tanulás és munka terén) így más került elõtérbe, nem a kinézet, mert abból nem élünk meg. (ha csak el nem küldöm chippendale fiúnak :P ) De bízom benne, hogy lesz erre megoldás, és akkor megint felhõtlenül lángolhatok és örülhetek a helyes pasimnak (aki szeret is, e téren nincs vele gond, csak lenne szorgalmasabb!!!!) próbálkoztam olyanokkal is, akik kevésbé tetszettek, és azokban a kapcsolatokban még több gond volt, és még hamarabb. Továbbra is azt mondom, hogy ha olyannal jössz össze, aki még csak nem is tetszik, megette a fene a kapcsolatot...
Sziasztok! Mi még csak két éve vagyunk együtt, de megosztom én is, amit eddig megéltem. Ez csúnya dolog, de eloõször fel sem tûnt, sõõt, az ideált, akit elképzeltem magam mellé totálisan az ellentéte volt. De megfogott benne valami. Aztán összejöttünk, és én is egyre helyesebbnek látom, most már Õ az álompasi a számomra :) Talán az a tûz nincsen már meg, ami az elején volt (két év alatt elég sok minden történt), de ha úgy alakul, vissza tudjuk csempészni, illetve nagyobb fokra tudjuk kapcsolni a szerelem tüzét. Mert a szerelem, a feltétel nélküli szeretet meg van. Ritkán bókol, de a szemébõl nagyon sok mindent ki tudok olvasni. S a tekintete mindent elmond:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, azt hittem nem jól fogalmaztam meg a kérdést, de akkor érthetõ, köszönöm a rendes választ, pont ilyenre voltam kíváncsi : ))
A kérdező hozzászólása: ötödik: Köszönöm, nem tudom, hogy fordítva mûködsz-e, én egyenlõre most látom nagyon helyesnek Õt, aztán lehet elmúlna, de most az elején nagyon szeretném, vagyis nagyon rajongnék a kinézetéért, mivel ha nem ismerem nem szerethetem, de azért még belezúghatok :) )
A válaszíró 90%-ba Vagy Romlik a látásod :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Hatodik: Aranyos volt amit leírtál :) ) Remélem majd nálam is így lesz. ;) Az alvós rész nagyon tetszett :)
Én úgy gondolom, hogy az elején a nagyon nagy tetszés, hogy "húúú de helyes..." azért van, hogy egyáltalán összehozza a 2 felet. Ha tetszik valaki, érdeklõdni kezdesz, és abból alakulhat ki a kapcsolat, a lángok, pedig arra késztetnek, hogy még szorosabban egybeforrjatok. Aztán amikor csillapodik a láng, akkor derülnek ki a dolgok. Hogy az összeforrás sikerült-e, lehet-e tovább együtt parázslani. Mert a tûz hosszú távon elemészt, a parázs melegen tart. :) És néha fel is lobbanhat éppen. Szerintem. 23N
Mi lassan 5 éve vagyunk együtt és mondja a párom, hogy szeretlek.És érzem is.Persze változunk és az érzés is változik, de tényleg mélyebb lesz.Van egy 9 hónapos kisfiunk és olyan jó nézni õket amikor alszanak együtt vagy játszanak.Olyankor már nem csak a szerelmem látom benne, hanem az apát is.És mi gyerekkel is elmegyünk sétálni, vagy randizni (ha dolgozik, megbeszéljük mikor találkozunk és elmegyünk elé a gyerekkel, én is felöltözöm szépen.)És míg hazaérünk jókat beszélgetünk.
8 éve vagyunk együtt a férjemmel...és tetszik... :) ) nem is nézek más férfiakra úgy, hogy "na, de jó pasi!" egyszerûen semmi ingerenciám nincs ez irányba.... de ha valaki észreveszi, hogy más férfi/nõ is jól néz ki a párján kívül abban még semmi rossz nincs...feltéve ha csak ennyiben merül ki a dolog. :)
Az a kezdeti lángolás, a "rózsaszín köd" nincs, de szerelmes vagyok a férjembe mélyen. És vonzónak, helyesnek, kívánatosnak tartom. Véleményem szerint ha már nem találod vonzónak, azt megette a fene. Addig van szerelem, amíg látsz benne valamit, ami megfog.
olyan kedves bájos volt mindegyik válasz :) remek volt olvasni!! és az utolsó összefoglalta a lényeget azt hiszem.. a megfelelõ társ a, ez a kulcs a jövõt nyitó ajtóhoz. igaz <3 mindenikek!!! :)

Normális, hogy azért jelölöm facebookon azt, hogy "családi állapotom:kapcsolatban", mert egy nagy csalódás után most egy ideig nem szeretnék komolyabban fiúzni?

Legjobb válasz: szerintem teheted egyedülállóra vagy nemtom mivan faszbúkon, ha valaki akar csjaozni azt meg elhajtod... és honnan tod hogy felszednének?

szerintem teheted egyedülállóra vagy nemtom mivan faszbúkon, ha valaki akar csjaozni azt meg elhajtod... és honnan tod hogy felszednének?
Téged dobott az elõzõ kapcsolat vagy csalódtál benne és te õt?
nem
nyugi, én még gyûrût is viselek, éppen ezért :(
olyat is lehet, h elrejted a családi állapotodat... semmi értelme kitenni h kapcsolatban vagy. am meg ha vki fel akarna szedni, akkor elhajtod és kész.
Hát, nem normális. Azért nem, mert egyrészt normális esetben az emberek nem facebookról válogatnak. Másrészt személyes találkozásnál úgyis megérzik, ha taszítod a fiúkat, szóval nem fognak próbálkozni. Meg lehet olyat is, hogy semmit nem írsz ki, nekem pl ez van akár kapcsolatban vagyok akár nem, mert szerintem ehhez senkinek semmi köze nincs. Az egyedülállót egy kicsit olyannak érzem, mint aki reklámozza magát..
Hát én behalok.
Te ostobább vagy mint 6 pár rendõrcsizma. Ja és ne aggódj, ha tényleg ennyire szefos vagy, nem kell félned, hogy mostanában lesz kapcsolatod ;)
Akkora nyomi vagy, hogy biztos nem lesz barátod, de megerõsítésként kirakhatod, hogy házas és Gimp-pel/Photo Shop-pal készíthetsz hozzá bizonyíték képeket is. Hajrá!

Pasik, ti mennyi ideig bírjátok ki szex nélkül? Normális az, hogy egy 30-on túli pasi nem akar kapcsolatot? Az akkor mindig más nő után néz?

Ez nem macerás, hogy mindig le kell vadászni valakit szexre? Nem jobb ha van egy állandó partner, akivel lehetne szexelni? Nem féltek attól hogy így összeszedtek valami fertőzést? Mert pl. nálam alap az orális, de most a nyelvemre csak nem húzok óvszert...

Legjobb válasz: akár órákig is kibírjuk :D

akár órákig is kibírjuk :D
A kérdező hozzászólása: Mert milyen a szex, normális orál nélkül...
A kérdező hozzászólása: Elég fura pasik vannak, meg ez is az. Szerintem, ha egy férfinak tetszik egy nõ, akkor a tudtára adja, mindentõl függetlenül. De ez nagyon komolytalan dolog virágról-virágra szállni, mert tutira boritékolható egy jó kis fertõzés...
= vagyok. Lehet, a barátod miatt ilyen visszahúzódó. Én öreg vagyok, ezért én sem akarok "rendes" kapcsolatot, de egy tartós szexkapcsoalt is sokmindenre jó. Az se CSAk abból áll, - de világos igényünk, hogy többre nem gondolunk, szóval én nem vagyok híve ennek a virágról-virágra dolognak. Meg tényleg: már egy sima gombás nyavalyát se szívesen gyûjtenék be.
Nyugalomra vágyik. Meg tudom érteni.
A kérdező hozzászólása: Nem volt szex, meg olyan mondott, hogy nem akar kapcsolatot meg távol is akarja magát tartani ettõl. Ezért nem értem, hogy egy 30-as pasinak ennyire mindegy a dolog. Na, OK én nem is lennék aktuális partner számára, mert van barátom, ennek ellenére azt mondta, hogy szépnek tart, meg a kezem is megfogta...de én háritottam is, csak amit mondott meglepett, hogy pasi és nem akar más nõkkel komoly viszonyt, olyant h napi, vagy heti több alkalommal legyen szex..
nem, nem normális. Hogy mennyi ideig bírja az ember, az kortól, környezettõl, meg persze egyéni vérmérséklettõl függ, 40-ig megõrjített, ha nem volt napi egy lagalább. Azért is jobb egy állandó partner, emrt maga a szex is egy kétszemélyes játék, szóval, ha nem két tuskó, akkor a tizedik alkalom bizonyára jobb, mint az elsõ. A problémát nem értem, hogy van ez? Vagytok valami kapcsolatban, de nem akarja a szexet, -ez a kérdés? Volt már szex, de azóta nem akarja megint, és más nõk után kajtat?
kibírom akár meddig...
amíg alszok addig bírom, nappal már ha meglátok egy jó csajt, rögtön azon jár a gondolatom, hogy de jó lenne meghúzni :D 22/F
Tapasztalatoktól függõen normális is lehet. Kibírni meg bármeddig ki lehet, ez kedv kérdése.
osztom a második véleményt
Én állandó partnerre vadászom. De a nõk 90%-a nem méltó e címre :)
Lehet, hogy szûz.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!