Találatok a következő kifejezésre: Egy két babának hányszor és (2 db)

Egy két honapos babának hányszor és kb mennyit kell ennie egy nap?

Legjobb válasz: Szoptatsz? kb 130 ml-t kell ennie,de ez nagyon változó.

Szoptatsz? kb 130 ml-t kell ennie, de ez nagyon változó.
Ha a súlyát kg-ban mérve beszorzod 130-ml-rel, akkor ez az úgymond minimum, amit ennie kell. Az én kislámyom kb súly*155-öt eszik.
Szia! Annyit és annyiszor, ahányszor a baba igényli. Minden baba más és más.

Helen Doron Early English (3-22 hónapos korig) könyveket hányszor kell egy nap felolvasni a babának és a CD-ket hányszor kell "meghallgattatni" Vele?

Megkaptam az anyagokat, de utasításokat nem. Megvan a Baby's best start 1-4 könyv, a Sunny-ról szóló 1-4 könyv és 4 CD. Nem tudom, hogy minden nap mind a 4-4 könyvet fel kellene olvasni és 4 CD-t meg kellene hallgatni? (kicsit soknak gondolnám)

Legjobb válasz: Nem tudom,én nem is járatnám ilyenre a gyerekemet,mert nem jo az angol kiejtésem,igy csak rossz irányba vinném õt...ezért is mondják h ha nem vagy idegen anyanyelvü,ne te akard tanitani a babádat,ezért is hülyeség az ilyesmi házi feladat.

Nem tudom, én nem is járatnám ilyenre a gyerekemet, mert nem jo az angol kiejtésem, igy csak rossz irányba vinném õt...ezért is mondják h ha nem vagy idegen anyanyelvü, ne te akard tanitani a babádat, ezért is hülyeség az ilyesmi házi feladat.
A kérdező hozzászólása: Elnézést rosszul írtam a kérdést. Szóval a Baby's Best Start érdekel, ez való 22 hónapos korig. Az Early English jön utána. Gondolom a lényegen nem sokat változtat, mert valószínûleg ott is hasonlóan kell eljárni.
OFF: Oké-oké, de nem ez volt a kérdés. Kérdezõ, sajnos nem tudok én sem segíteni, de volt már itt egy pár Heled Doren-es kérdés, oda is beírhatnád, hátha az ottani anyukák tudnak válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszadónak az érdemi! segítséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!